Evet o konuda çok rahat her mesajında ayarlamaya gerek yok..bir kere ayarladınmı tamam...
burası çok kapalı bugün çok sıkıcı...
Konya nasıl meyra.?
ne olcak böyle halimiz yenam
İyi akşamlar
Bir ara hava açınca çıktım yürüdüm hemen ama dönüşte yine yağmur başladı
Gittim azcık mağaza gezdim bir gömlek bir de eşarp aldım kendime
Üst beden fena değil de altta sıkıntı var valla önden arkadan çıkıntı olunca pantolon bulamadım acil 4 kiloyu atmam lazım o zaman kadar idarelik LCW den bir pantolon alırım artık
Sobeeee
Güle güle giy ablacım aksam fena bastırdı yağmur
ahh hafta sonlarıı ahhhh hele burda çok zorr çünki hafta sonları sahile falan gidiyoruz deniz açıtırıyo benii dışarda olunca doymucam gibi yiyorumda yiyorum offf offNursenacım çok yemiyorsun, daha doğrusu çok yediğin sebze bu da zaten diyette olması gereken bir durum. karbonhidrat ve proteinde sınırlama gerekiyor ama sebze istendiği kadar yenilebiliyor. senin zaten sabah da öğle de karbonhidratin az. böyle devam et, eğer bu beslenmeyle durursa kilo vermen o zaman azaltırsın.
bi de hepimizde ortak bir durum var. hafta içi düzgün beslenebiliyoruz, hafta sonu pek mümkün olmuyor bu. yediklerimi azaltmaktan çok hafta sonunu düzeltirsek daha iyi sonuç alırız.
ben de buna benzer öğünler yapıyorum haftasonları. bir öğünde 2 dilim kaşarla fırınlanmış ekmek gayet iyi. tost da ayrı öğün zaten. ben sadece yumurta ve zeytin yemediğimden onlar olmuyor öğünlerimde. sevsem onları da eklerim. akşam sebze yersen seninki de gayet güzel bir sabah ve öğle menüsü Asuman abla. sabah yeteri kadar proteinini almak çok tok tutuyor tüm gün.
İyi akşamlar
Üst beden fena değil de altta sıkıntı var valla önden arkadan çıkıntı olunca pantolon bulamadım acil 4 kiloyu atmam lazım o zaman kadar idarelik LCW den bir pantolon alırım artık
ay banuuu çok güldüm kız :) sende deseydin 3 çocuğa 3 +1 eğer beş isterse bende villa isterim diyeben yeni doğum yaptığımda ben ikiden fazla yapmam dedim kv de de deiki eğer benim oğlumsa 3 tane yapar. bende dedim karıyı bulursa yapar benden iki tane o da demezmi tarla booolll ben şok oldum. dedim tarla bol da imar izni yok hanımmmm. tabi içten içe sinirden çatlıyyom doğum yapalı 3 gün olmuş. neyse izmire gittik kızım 5 aylıkken miydi ne ben kadın hastalığından dr gittim geldim kv hanım dedi neyin varmış eşimde 2. çocuk yok merak etme o da demezmi heee birinciyi çok hakettiniz 2. geri kaldı be yine şok ki misafir vardı. ben de deim hee ne oldu 3 çocuk diyordun birinciye baka baka kolların aşındı da 2. den korkuyon :) daha da çenesini açmadı:) şimdi lafa gelince torunum da torunum ama kaç aydır bir kere aramışlığı yoktur torununu benim saf kocam da anasını yanımıza taşıma derdinde en sonunda katil olcam herifin haberi yok:)
kızlarrrrr ben geldimmmm
öyle çok gezdim tozdum ki...hayat bana güzeldi..
ama evimide özlemişim.haftasonu arkadasımdaydım sabahta o işe giderken beni bıraktı esenlere.
ohhhh baya baya keyfim yerinde...
ne çok çokyazmışsınız harikasınız
İyi akşamlar
diktiğim çantalarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?