Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim yediğim de albeni tarzı bişeydi sanırım..hindistan cevizine bulanmış bisküvi..Güzeldi ama :)

günlerdir nasıl tatlı ihtiyacım var dı..Kuru incir,hurma kesmedi beni.. bugün artık oğlanı okula bıraktım direk markete çıktım :)
Ve mutlu son :))

Son düzenleme:
canım inşallah elbirliğiyle sararlar o yaraları. hasar tespiti yapılmışsa yardım edeceklerdir kesin...

Yenacım ruhsat vermedikleri için ,sigorta yok ama sigortacı arkadaşımla konuştum , il afet bi miktar ödeme yapar diyor , bi miktar yapsa bile hasar çok büyük , gerisi nasıl olur ne olur bilemicemm ...
banucum bana her şey uyar ,komşu ablanıda merak ediyorum zaten

esracım teşekkür ederim canım,benim yüksek tansiyonum bile düştüyse dikkat etmek gerekiyor

aynurum üzme kendini artık

babacım üzülüyor ya , ben o yüzden çok üzülüyorumm (

Yenacım arkadaşımın kayınvalidesine gittik hiç tanımıyordum ne verdilerse yedim:)
Uzun süredir tam porsiyon pilav yememiştim en fazla 2 kaşık yiyorum artık ben
Ama iyi gitti salata da güzeldi
Yarına sıkı yönetim var ama sabah da uyumayıp yürüyüm diyorum
Esracım günün tatlı geçmiş
Yarın ben de fasülye yapacağım

afiyet olsun canım. beni de meyveler kesmiyor.
dün akşam şerbetli bi tatlı vardı, bi de parfe yapmıştı kadın. yedim, dayanamadım :) tatlı yediğimin ertesi günü de tatlı ihtiyacı karşı konulmaz oluyor. ama kararlıyım azaltacam gitgide. insanların organları iflas ediyor şekerden, tuz böbreklerini mahvediyor. diyet için değil de sağlık için bunları olabildiğince azaltmaya çalışacam bakalım.

banucum bana her şey uyar ,komşu ablanıda merak ediyorum zaten

CAnım şimdi ailecek organizasyonu yaptım küçük cadı benle gelecek büyük babasına yardım edecek taşınma faslı için
Yarın bir ara saatide ayarlarız Ararım ben seni ona göre...

Bu arada biraz evvel İşler güçlerdeki Ahmet kuralin bir bal sahnesi vardı koptum gülmekten tabi direk sen geldin aklıma
Resmen şu TVdeki bal reklamlarını tiğye almışlar

Aynurum üzülme canım elden bişey gelmiyor işte Rabbim vermiş
Kahrı da hoş lütfu da hoş
Annen baban da kısa sürede toparlanırlar inşallah

Fikir oluyor değilmi menüler paylaşılınca.:)

afiyet olsun Asuman abla. ben yiyorum ya 4 kaşık kadar pilav.
doya doya yiyemiyoruz ya hiçbir şeyi. eşim sabahtan beri yolda ne yenir ona bakıp duruyor. bana da sen de yiyeceksin diye tutturuyor :) Bursayı bekliyorum dört gözle :))

Aynen ben de öyleyim...Şeker acaip bağımlılık yapıyor...
Uzmanlar boşuna ''tatlı zehir'' demiyor..

Mesela meyvede beni çok çabuk acıktırır..

ne zaman gideceksiniz..

Bursa'da ne yiyeceksin ki..

Tatlı işi çok fena yaaa
Esram tatilde diyet olmuyor sadece abartmamak önemli olan her şeyden az az yersin canım üzme eşini
Ben de elma yersem hemen acıkıyorum bir de çay acıktırıyor beni

fıstıklar merhaba.. istanbuldan döndüğümden beri evi temizlemeye, yazlıkları çıkarmaya, yemek yapmaya uğraşıyorum.. yoruldum yine..
istanbulda da kongre çok yoğun geçti.. saat 6:30 dan önce çıkamadım hiç. kaldığımız yere gidene dek saat 7 yi geçiyordu. akşam yemeği, duş falam derken uyku vakti geiyordu.
gittim- geldim denizi çoook uzaktan gördüm. market dışında herhangi bir mağaza- AVM ye girmedim. kongre güzergahı dışında herhangi bir yere uğramadım..
oysa ne hayallerim vardı.
cecoşla buluşamayacaktık zaten.. esrayı da arayamadım..
cecoşum banum.. nasıl oldu çocukların. iyileştiler mi??

geçmişi de okuyamam sanırım.
umarım hep güzel haberler vardır..

hoşgeldin egedeniz..

herkese iyi geceler bugun bi ciktim evden pir ciktim ancak geldim o yuzden menum bu saate kaldi
sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek
arada 1 elma
oglen 10 tane mercimekli köfte yaninda salata bide dayanamayip 1 börek yedim
aksam izgara köfte 4 dene yaninda cacik 1 kasede domates corbasi bide 2dilim ekmek
of pek diyet olmadi bugunum gerci kalorim az ama aksam goye meyveli yogurt yapcaktim ama misafirlik olunca cuplattim
sporum magaza gezmek disinda yok yani 0

Yenam kestaneli olanı sevmiyorum ben :) etli bi şeyler

Asuman abla elma beni de çok acıktırır tek yersem. Ben yeşil çay ile yiyorum artık. Bi ısırık elma, bi yudum çay :)
Acıkmıyorum o zaman.

Yenam kestaneli olanı sevmiyorum ben :) etli bi şeyler

Asuman abla elma beni de çok acıktırır tek yersem. Ben yeşil çay ile yiyorum artık. Bi ısırık elma, bi yudum çay :)
Acıkmıyorum o zaman.

Afiyet olsun şimdiden..
KEyfini çıkarın.her zaman olan bişey değil sonuçta...

HOşgeldin canım

Çok şükür ikiside fazlasıyla iyiler kudurmaya aynen devam
Sanada geçmiş olsun diyeyim maşallah baya bir yoğunmuşsun. İnşallah bir sonraki gelişinde biraz daha az yoğunluk olurda görüşme imkanı buluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…