akşamdan beri eşimden almaya çalışıyorum pcyi. evde kişi başı ortalama 2.5 bilgisayar düşüyor ama üşendiğimizden bunun için kuyruk bekliyoruz
Meyracım sorma ne çektik o işlerden :) ah vasfiye teyze görse bizi
Nevincim toparlandığında fırtına gibi döneceğinden eminim ben senin :) inşallah toparlanırsın canım. bak benim 17-18 gün oldu hastanalı, 7 gün antibiyotik kullandım, daha yeni rahatlıyorum. hala kırgınlık var ama iyiyim şükür. nasıl bir mikropsa bu geçip gitmedi.
Ayşe abla geçmiş olsun, diyet yaparken tansiyon çok çabuk düşüyor. dikkat etmek lazım gerçekten.
Yenam o biskuviden ne çektik biz
Vasfiye teyze olsa da anlatsa
sen yazmışsın ya, çok kıskanıp özendim. ben de yazcam menümü :)))
kahvaltı
1 tane madlen çikolata
2 dilim kepekli ekmekle tost
1 fincan sütle kahve
öğle
8-9 kaşık fasulye kavurması
1 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak ayran
ara
1 tane kivi
1 tane activia
5 tane albeni tane tane ( 10 gr ediyor, 50 kalori)
yeşil çay
akşam
1 tane tavuk but ızgara
1 neskafe fincanı spagetti
salata
ara
1 su bardağı patlamış mısır
1 tane kuru incir
5 tane albeni tane tane
toplam 1500 kalori falan ediyor. 45 dakika leslie 3 mil de yaptım bugün. ay kimse albeni ve çikolat için ukalalık etmez inşallah
çikolata 25 kalori, albeniler de 100 kalori. off şu an o kadar açım ki...
canım inşallah elbirliğiyle sararlar o yaraları. hasar tespiti yapılmışsa yardım edeceklerdir kesin...
Canım yaa.Küçük yer de yaşamanın en güzel yanlarından biri de hala dostların olması,gelinip gidilmesi..
Medya el attığına göre devlet erkanı çözüm bulur gibime geliyor...
İşletmenin sigortası falan varmıydı.?
banucum bana her şey uyar ,komşu ablanıda merak ediyorum zaten
esracım teşekkür ederim canım,benim yüksek tansiyonum bile düştüyse dikkat etmek gerekiyor
aynurum üzme kendini artık
Benim yediğim de albeni tarzı bişeydi sanırım..hindistan cevizine bulanmış bisküvi..Güzeldi ama :)
günlerdir nasıl tatlı ihtiyacım var dı..Kuru incir,hurma kesmedi beni.. bugün artık oğlanı okula bıraktım direk markete çıktım :)
Ve mutlu son :))
banucum bana her şey uyar ,komşu ablanıda merak ediyorum zaten
Yenacım arkadaşımın kayınvalidesine gittik hiç tanımıyordum ne verdilerse yedim:)
Uzun süredir tam porsiyon pilav yememiştim en fazla 2 kaşık yiyorum artık ben
Ama iyi gitti salata da güzeldi
Yarına sıkı yönetim var ama sabah da uyumayıp yürüyüm diyorum
Esracımgünün tatlı geçmiş
Yarın ben de fasülye yapacağım
Yenacım arkadaşımın kayınvalidesine gittik hiç tanımıyordum ne verdilerse yedim:)
Uzun süredir tam porsiyon pilav yememiştim en fazla 2 kaşık yiyorum artık ben
Ama iyi gitti salata da güzeldi
Yarına sıkı yönetim var ama sabah da uyumayıp yürüyüm diyorum
Esracımgünün tatlı geçmiş
Yarın ben de fasülye yapacağım
afiyet olsun canım. beni de meyveler kesmiyor.
dün akşam şerbetli bi tatlı vardı, bi de parfe yapmıştı kadın. yedim, dayanamadım :) tatlı yediğimin ertesi günü de tatlı ihtiyacı karşı konulmaz oluyor. ama kararlıyım azaltacam gitgide. insanların organları iflas ediyor şekerden, tuz böbreklerini mahvediyor. diyet için değil de sağlık için bunları olabildiğince azaltmaya çalışacam bakalım.
Fikir oluyor değilmi menüler paylaşılınca.:)
afiyet olsun Asuman abla. ben yiyorum ya 4 kaşık kadar pilav.
doya doya yiyemiyoruz ya hiçbir şeyi. eşim sabahtan beri yolda ne yenir ona bakıp duruyor. bana da sen de yiyeceksin diye tutturuyor :) Bursayı bekliyorum dört gözle :))
fıstıklar merhaba.. istanbuldan döndüğümden beri evi temizlemeye, yazlıkları çıkarmaya, yemek yapmaya uğraşıyorum.. yoruldum yine..
istanbulda da kongre çok yoğun geçti.. saat 6:30 dan önce çıkamadım hiç. kaldığımız yere gidene dek saat 7 yi geçiyordu. akşam yemeği, duş falam derken uyku vakti geiyordu.
gittim- geldim denizi çoook uzaktan gördüm. market dışında herhangi bir mağaza- AVM ye girmedim. kongre güzergahı dışında herhangi bir yere uğramadım..
oysa ne hayallerim vardı.
cecoşla buluşamayacaktık zaten.. esrayı da arayamadım..
cecoşum banum.. nasıl oldu çocukların. iyileştiler mi??
geçmişi de okuyamam sanırım.
umarım hep güzel haberler vardır..
hoşgeldin egedeniz..
Yenam kestaneli olanı sevmiyorum ben :) etli bi şeyler
Asuman abla elma beni de çok acıktırır tek yersem. Ben yeşil çay ile yiyorum artık. Bi ısırık elma, bi yudum çay :)
Acıkmıyorum o zaman.
fıstıklar merhaba.. istanbuldan döndüğümden beri evi temizlemeye, yazlıkları çıkarmaya, yemek yapmaya uğraşıyorum.. yoruldum yine..
istanbulda da kongre çok yoğun geçti.. saat 6:30 dan önce çıkamadım hiç. kaldığımız yere gidene dek saat 7 yi geçiyordu. akşam yemeği, duş falam derken uyku vakti geiyordu.
gittim- geldim denizi çoook uzaktan gördüm. market dışında herhangi bir mağaza- AVM ye girmedim. kongre güzergahı dışında herhangi bir yere uğramadım..
oysa ne hayallerim vardı.
cecoşla buluşamayacaktık zaten.. esrayı da arayamadım..
cecoşum banum.. nasıl oldu çocukların. iyileştiler mi??
geçmişi de okuyamam sanırım.
umarım hep güzel haberler vardır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?