ne zaman gideceksiniz..
Bursa'da ne yiyeceksin ki..
fıstıklar merhaba.. istanbuldan döndüğümden beri evi temizlemeye, yazlıkları çıkarmaya, yemek yapmaya uğraşıyorum.. yoruldum yine..
istanbulda da kongre çok yoğun geçti.. saat 6:30 dan önce çıkamadım hiç. kaldığımız yere gidene dek saat 7 yi geçiyordu. akşam yemeği, duş falam derken uyku vakti geiyordu.
gittim- geldim denizi çoook uzaktan gördüm. market dışında herhangi bir mağaza- AVM ye girmedim. kongre güzergahı dışında herhangi bir yere uğramadım..
oysa ne hayallerim vardı.
cecoşla buluşamayacaktık zaten.. esrayı da arayamadım..
cecoşum banum.. nasıl oldu çocukların. iyileştiler mi??
geçmişi de okuyamam sanırım.
umarım hep güzel haberler vardır..
Afiyet olsun şimdiden..
KEyfini çıkarın.her zaman olan bişey değil sonuçta...
sağol canım :)
bi dahakine sizin oralara kadar inebiliriz inşallah :)
gelince belki seni de görürüm, oh mis
slm kizlaaaaaarrrrrrrr ben geldiiiimmmm
Nasilsiniz ???????????????
ben kaçıyorum canlarımm
yarın "süper nöbetçi öğretmen" yine vizyonda olacak , napalım hayat devam ediyor , hepiniz Allaha emanet olun , Allah can sağlığı versin , öpüyorumm
hosbuldum cnmcimmmmm
Sabahki kahvalti faciasini saymazsak bomba gibiyim cnm
hoşgeldin İlknurcum :)
iyiyiz valla, sen nasılsın? 95i de görmüşsündür inşallah
ben kaçıyorum canlarımm
yarın "süper nöbetçi öğretmen" yine vizyonda olacak , napalım hayat devam ediyor , hepiniz Allaha emanet olun , Allah can sağlığı versin , öpüyorumm
canimcim insallah 96da kalirim bu cuma bugün azicik sapittimda
Kayinvalidem eltim ve ben bi akrabamiza kahvaltiya gittik salona girer girmez resmen böyle oldum
Asiriya kacmadim ama minik minik hepsinden tattim ama beni aksama kadar coook rahatsiz etti :18::18::18:
HOşgeldin canım
Çok şükür ikiside fazlasıyla iyilerkudurmaya aynen devam
Sanada geçmiş olsun diyeyimmaşallah baya bir yoğunmuşsun. İnşallah bir sonraki gelişinde biraz daha az yoğunluk olurda görüşme imkanı buluruz
ay gitme kısmıyla ilgilenmemişim yeme kısmını görünce
Cumartesi yola çıkcaz canım, çarşamba da döncez Allah izin verirse.
hoşgeldin Egedeniz. sağ salim dönmüşsün ne güzel.
tahmin ettim senden ses çıkmayınca çok yoğun olduğunu :)
bi dahaki gelişine sözümü yerine getirme fırsatı doğar inşallah :)
Aynurcuuum cooook gecmis olsun cnm gecmise baktimda cok üzüldüm cnm hani derler ya cana gelecegine mala gelsin insallah babanlarda carcabuk toparlanirlar
afiyet olsun canım, olur öyle arada. yarın ve bir gün çok dikkat et. bunları yazarken yine biri azarlayacak mı diye korkmuyor değilim
çok kızdım, bi daha yeme sakınnnnn
bol bol su iç ve protein ye canım. proteinler yağa dönüşmesini engelleyebiliyor 24 saat içinde kaçamakların.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?