Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ne zaman gideceksiniz..

Bursa'da ne yiyeceksin ki..

ay gitme kısmıyla ilgilenmemişim yeme kısmını görünce

Cumartesi yola çıkcaz canım, çarşamba da döncez Allah izin verirse.

hoşgeldin Egedeniz. sağ salim dönmüşsün ne güzel.
tahmin ettim senden ses çıkmayınca çok yoğun olduğunu :)
bi dahaki gelişine sözümü yerine getirme fırsatı doğar inşallah :)

ben kaçıyorum canlarımm

yarın "süper nöbetçi öğretmen" yine vizyonda olacak , napalım hayat devam ediyor , hepiniz Allaha emanet olun , Allah can sağlığı versin , öpüyorumm

hoşgeldin İlknurcum :)

iyiyiz valla, sen nasılsın? 95i de görmüşsündür inşallah

canimcim insallah 96da kalirim bu cuma bugün azicik sapittimda
Kayinvalidem eltim ve ben bi akrabamiza kahvaltiya gittik salona girer girmez resmen böyle oldum
Asiriya kacmadim ama minik minik hepsinden tattim ama beni aksama kadar coook rahatsiz etti :18::18::18:

ben kaçıyorum canlarımm

yarın "süper nöbetçi öğretmen" yine vizyonda olacak , napalım hayat devam ediyor , hepiniz Allaha emanet olun , Allah can sağlığı versin , öpüyorumm

İyi geceler aynurcuğum...

Aynurcuuum cooook gecmis olsun cnm gecmise baktimda cok üzüldüm cnm hani derler ya cana gelecegine mala gelsin insallah babanlarda carcabuk toparlanirlar

asumana ne oldu acaba..organik fasulyesini pişirmeyemi gitti..

afiyet olsun canım, olur öyle arada. yarın ve bir gün çok dikkat et. bunları yazarken yine biri azarlayacak mı diye korkmuyor değilim

çok kızdım, bi daha yeme sakınnnnn

bol bol su iç ve protein ye canım. proteinler yağa dönüşmesini engelleyebiliyor 24 saat içinde kaçamakların.

tekrar geçmiş olsun diyim o zaman..

aslında buluşma gerçekleşecek olsaydı ayın 11 inde erkendengelecektik istanbula.. cecoşun bebişleri hasta olunca biz de sallandık.. ama 3 buçuk saatte girince istanbula eşim sık sık geliriz diye söz verdi.. umarım fırsatımız olur. geliriz. görüşürüz..

aynurcum, daha karpuz kesecektik.. iyi geceler..

Tamam cnm öyle yaparim sahsen ben aslaaaa kizmam tersine dikkate alirim cnm sende takma fazla Iyi geceler cnmmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…