Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamlar canlarım geç oldu ama benim kilo aynı bi değişiklik yok :) gün vardı bugun hastaneye git güne git derken bu saaat oldu :) güzel kilolar gitmiş maşallah inşallah hep böyle olursunuz bende olurum

İyi yolculuklar iyi eğlenceler esracım sağlıkla gidip dönün inşallah

selam millet....

ayyyhhh hastayım ben yine
benim bu kullandığım ilaç çok ter yapıyo ya kızlar, uffff(
dün çok aşırı terledim ve soğudum, gece her yerim ağrıyodu, hastaydım, boğazım ağrıyodu, ateşim vardi,
ada çayı içtim, soğuk algınlığı hapı aldım mecburen, inanın yatağa yattığımda inliyordum, aynı bebek gibi korumam gerekiyor kendimi malesef bu ilaç yüzünden
birden bu kadar hasta oluyomu, oluyo işte insan.
grip zaten daha tam geçmemiş onu farkettim, daha bi türlü bi rglde olamadım, sabah kalktığımda inanın hiç halim yoktu, ölü gibiydim sanki, bi ara çok korktum kendimden hiç bişey istemiyodu canım, ben depresyonamı girdim yoksa diye kendi kendime((
ben böyle olmam kolay kolay, ama sonra düşündümde galiba grip üşütme yorgunluk ve rgl öncesi hepsi birleşince böyle oldum.
depresyonla bi alakası yok galiba. epey açıldım sabaha göre ama, bugün apartman günümüz vardı, mecbur gittim komşu yardıma çağırınca.
baya kötüydüm ben dün geceden beri, ne olduğunu anlamadım bi türlü hiç başta işte.
şuan midem bulanıyo
neyse aman içinizi karartmayım ben sizin iyice kızlar
ben şimdi birde alıntılarıma bakayım.......

canım gerçekten ellerine sağlık, yüreğine sağlık......
tüm emeklerin için teşekkürler.......
seninde hep yardımcıların olsun inşaallah bitanem hayatında.....
kocaman öpüyorum

güle güle gidin gelin inşaallah canım, iyi eğlenceler......
çok yeme emi:)

geçmiş olsun tatlım ne ilaç kullanıyordun ???

haftanın birincisi akabe -2.8
haftanın ikincisi eriny -2.5
haftanın üçüncüsü xay -1.7

bi kerede; hepinizi tebrik ederim arkadaşlar......

özellikle akabeciğim; başarılarının devamını dilerim, yeni diyetisyen uğraşlarında hayırlı olsun inşaallah, muvaffak olursun inşaallah canım.

geçmiş olsun tatlım ne ilaç kullanıyordun ???

sağol canım.

bi çarşıya gidip gelince insanın üzerindeki herşeyi ıslanırmı, evet ıslanıyo işte
ben inanırmısın sıcaklar hariç hep yün atlet giyiyorum malesef, yoksa daha beter hasta oluyorum, artık şu ilacı bıraksamda rahatlasam, epeydir kullanıyorum, bırakmaya çok yaklaştım zaten inşaallah......
zaten bünyemde çok hassastır....

kilo verenleri tebrik eder kendimide sf le kınarım :) ben bu hafta aynı kalmışım ne yapalım nasip değilmiş önümüzdeki haftalara bakıyoruz artıkın ... tebrikler

kilo verenleri tebrik eder kendimide sf le kınarım :) ben bu hafta aynı kalmışım ne yapalım nasip değilmiş önümüzdeki haftalara bakıyoruz artıkın ... tebrikler

en azından almamışsın canım, almak daha kötü:)
önümüzdeki maçlara bakıyoruz artık:)
öpüyorum seni canım

bende gideyim artık, yine işler beni bekliyo:)
öpüyorum

ve castle in beklenen gunluk menusu (nursena seni kiskanmis olabilirim )
sabah 2 haslanmis yumurta 2 dilim ekmek
arada 1 elma
öglen 4 adet patlican dolmasi 1 kase cacik accikta -2 kasik- bezelye (cok severim cok mis gibiydi ama tuttum kendimi ühüühü)
arada acikmadim bisey yemedim
aksam kemiksiz yagsiz 4 tane tavik butu firinladim yanina yagsiz salata(marul salatalik domates maydanoz limon) yaptim salata sevmeyen biri olarak cok zorlandim yiyemedim baktim olmuo kalktim yogurtlu sos yaptim yagsiz salatayla tavugun ustune doktum
salatayi ekmek arasi disinda yiyemiyorum napcam bilmem
ve sporum ilknur duy sesimi kalktim bi kosu yuruyup dondum hemide 90 dakika
buarada kizlar fikrinizi almam lazim . ben mekik cekmeye baslamak istiyorum eskiden cok guzel cekerdim zayifkene tabi (soyle soyliyim arkadasla salona yazilmistim adam 30 la baslayin dedi sonra2. gun benimkini 250 yapmisti ondan alisigim belki onemlidir diye soyledim)sizce gene basliyimmi cekmeye?kafam cok karisti cunku bir yerde okudum once zayiflamak gerekioyrmus iste yag kas gibi olur orda sekilsizlik olur falan gibi biseyler okumustum siz mekik cektinizmi basta
bide gobusleriniz sarktimi bu biraz ozel oldu galibe ondan yanitlamak zorunda degilsiniz ok

selamlar canlarım geç oldu ama benim kilo aynı bi değişiklik yok :) gün vardı bugun hastaneye git güne git derken bu saaat oldu :) güzel kilolar gitmiş maşallah inşallah hep böyle olursunuz bende olurum

Canım aynı kalsan da ,kilo alsan da,kilo versen de bildirim yapman gerekiyor cuma günleri en geç 13:00 e kadar cuma günü işin varsa perşembe günleri bildirim yapman gerekiyor tabii listede olmak istiyorsan...

Geçmiş olsun meyracığım..ben beyzuşun msn adresini özeline yolladım senin...

ablalarıııııııııııım

ben kayıpları oynuyordum ne zamandır yenicikten döndüm aranıza hemde bomba gibi

hastalık girdi aramıza iki- üç haftadır hastayım , hemde ne hasta . Daha önceki senelerde hiç bi kış hasta olmamıştım ben , diyetten çok bitkin düşürmüşüm kendimi düzelemedim kolay kolay.. iyileşene kadar izin verdim bende kendime iki haftadır ama kilomu koruyacak şekilde.. birazcık düzeldim ama tamamiyle geçmedi bi türlü. öksürük , grip vs var.. ama + görmedim çok şükür.. diyete tekrar başlıyorum ama bi oynama olmuyordu motivasyonumu kırıyodu hep.. dün tekrar başladım ama bu sefer bırakmıcam veremesem de. bu arada midem o kadar küçülmüş ki yemeklerimden diyette değilken bile çok çok yiyemedim eskisi gibi . az az hep çok mutluyum yani ..

dünkü ve bugünkü menülerimi yazarak bomba gibi bi giriş yapayım ben.. ama ablalarım kızmasın bana az yiyorum diye , başka türlü veremiyorum çünkü , hem aç da kalmıyorum midem çok güzel küçülmüş çünkü..

Dün

sabah

yeşil çay 07:30

yarım saat sonra kahvaltı ; 08:00

1 dilim çavdar ekmeği
domates, salatalık
1 kk beyaz peynir

öğle 12:00

kahve ( okulda birşey yeme şansım yok )

15:30 : yeşilçay

akşam 16:00

şakşuka yemeği (patatesli , patlıcanlı ) yarım tbak
1 dilim çavdar
1 küçük kase yoğurt

18:00

8-10 adet çilek

20:00

3 hurma
1 tane susamlı kraker (paket değil tane )

Bugün

07:30 5 i bi yerde çay

sabah 08:00

1 haşlanmış yumurta
yarım dilim çavdar ekmeği
yarım kk peynir
domates

öğle 11:30

maden suyu

13:30 kahve

akşam 16:00

tavuk pirzola
ayran
1 dilim çavdar
(salata yapacaktım ama kıvırcık kalmamış)

18:30 gibi de arkadaşımla kağıt helva arasında dondurma yedik :2: tabi annem duyunca (diyet için değil de hastalık için ) kıyameti kopardı ama arkadaşmı kırmaym dedim..

evet menüm böyle . bir de tavsiye istiyorum şimdi ne yeyim ben ? çayımı içicem birazdan ( 5i bi yerde ) yanına ne yeyim ? meyve vs ?

hepinizi çok seviyorumm

asucuğum eline emeğine sağlık tatlım..Cansın sen..
1 -2 hafta sonra hazırlarım tekrar...hep spor hem kilo listesi zor gerçekten...
Kızının doğum günü kutlu mutlu olsun canım...herşey gönlünce olsun prensesin..
ne aldın hediye meraklı şişko YENA :)

--

Castle, sen de gecikiyorsun bildirim için..Çalışıyormusun,saatlermi çakışıyor.??

--

Esracığım,iyi tatiller iyi dinlenmeler canım...

Meyracım geçmiş olsun iyice iyileşene kadar kendi koru canım
Yenacım pijama takımı aldım kızıma beğendiğim saat 250 liraydı aştı beni şimdi erteledim onu artık biraz da nakit verdik artık ne isterse alsın zor ya hediye işi
Liste işini sen nezaman istersen o zaman devrederim sana canım

bu gün diyetisyenden diyet aldım kanıma falan bakıldı,92 kiloyum boy 155. diyet listesi: 1550kkal.

Kahvaltı:
1 kibrit kutusu beyaz peynir
5 adet zeytin
2 ince dilim ekmek ( kepekli veya tam buğday)

ara: 1 meyve

Öğle:
1 köfte büyüklüğünde et
6 yemek kaşığı sebze yemeği
1 su bardağı yoğurt
3 ince dilim ekmek
yağsız bol salata

ara: 1 meyve

Akşam:
1 köfte büyüklüğünde et
6 yemek kaşığı sebze yemeği
1 su bardağı yoğurt
4 ince dilim ekmek
yağsız bol salata

ara: 2 meyve

yarından itibaren uygulamaya başlayacağım ayrıca her gün bir saat yürüyüş verdi. bir ay sonra kontrole gidilecek
Çok diyet denedim deneyimlerinden şunu öğrendim sorunun çözümü için en etkili şey sabır ve motivasyon. umarım bu sefer istikrarlı ve sabırlı olurum, obezlikten kurtulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…