bende o kilo grafisini yapmaya çalıştım beceremedim :44::44:
hayırlı geceler kızlaarr
ben gelinceye kadar hepiniz gitmişsiniz
bu sabah misafirim geldi minik bir cadı vardı evin altını üstüne getirdi
az önce gittiler.
listeler çıkmış
kızlar hepinizi tebrik ederim genelde azda olsa kilocuklar verilmiş
dereceye giren kısceleri bir kere daha tebriklerim.
asucum seninde ellerine, kollarına, parmaklarına, gözlerine herbiyerciğine sağlık canım
hakkını helal et
kızlar yarın benim köyde günüm var. erken gidersek bir daha giremeyebilirim. akşamda ablam yeni gelinimizle birlikte bizide yemeğe davet etti. pazarda köyde oluruz. kısmetse pazartesi dönerim
hoş geldin şişman arkadaş
bizde şişman olduğumuz için burdayız.
inşallah hep birlikte zayıflıycaz
esracım hayırlı yolculuklar
güzel bir tatil geçirirsin inşallah
geçmiş olsun meyracım kendine iyi bak canım
sende aramıza hoşgeldin tahinpekmez
verirsin hiiiçç merak etme ben senden daha kiloluydum
yeterki iste
ama gerçekten iste
asuuu kıscen pijamalarını güle güle giysin. Allah hayırlı uzun ömürler versin
aynı kadere sahibiz desene herseyı yaptım şu ctrl copy felan dıyoo ya orda kaldım kontrol panelı neresi yaw?
yukarıda var , bildirimlerin , profilin yanında, çizelgeyi ablamın verdiği siteden yaptıktan sonra orada
direct url diye birşey yazması lazım , onu kopyalayın , o yukarıdaki kullanıcı kontrol panelinden profili düzenle var yanda , ona girin çizelge yazan yere yapıştırın..
canım ben 106 küsurdum şimdi 88 kiloyumyaptım ama olup olmadıgını nasıl anlıcam?
hoşgeldin canımcım,hiç karamsarlığa kapılma bende sadece 4 ay önce 103 kiloydum,şimdi ise 87 lerdeyimbenimle aynı niyete sahip arkadaslarım aranızada bu siteyede bugun katıldım 104 kiloyum mutsuzum istedigim hiçbirseyi giyemiyorum((kızım ve esimin süslüsü olamıyorum (hareket etmekte artık cook zorlanıyorum canıma taaak ettigi noktaya geldim içimde yazında yaklasmasının verdıgı sıkıntıyla öyle bır azim patlaması varki suanki kilomun yarısını atabilir diğer yarımla hayata devam edebilirim:)
yalnız sizlerin destegine takibinize ihtiyacım var bide bu siteye yeni katıldıgım için sizlerdeki kilo verme grafisinden benimde olsun istiyorum nasıl yapacagım?
ivitt banuşumla buluşcazzçok tatlısın ablacım:)))))))
demek banuyla buluşacaksınız, hımmmm
hiç kıskanmadım:)
güzel bi buluşma olur inşaallah yine ablacım:)
benim yerimede 1-2yudum alın çaydan:)
ama şekersiz olsun:)))))
öpüyoruuuum, sanada iyi geceler ablacım.....
Ablacım bu arada adım zehra Ankaranın neresindesin ben batıkentteyimEfem hoşbulduk,İnşallah bende sizlerle birlikte başaracağım kilo vermeyi.Bende Ankara'dayım bu arada :)
Merhaba Banu,hoşbulduk,ne kadar da güzel olur eski güzel zarif halimize dönmek,inşallah olur.İnşallah.
Hoşbulduk asumanzeynep,inşallah,birlikten kuvvet doğsun istiyorum bende.
Gelmişken akşam yemeğini de yazayım ortama alışmak babında :)
Benim bu akşam ki yemeğim,yani planladığım menüm şöyle;
Bir tabak tarhana çorbası
bir tabak yoğurtlu kuru biber kavurması
6 kaşık bol sebzeli bulgur pilavı
Salata
Canım kolay gelsin valiz toplamak zevkli oluyoda gelince onu boşaltması işkence ama olsun değer vallaenem herkes haftasonu moduna girmiş, ortadan kaybolmuş :)
ben de işlerimi toparladım. eşim gelince dışardakileri halledeceğiz. eve gelince de valizleri ayarlarım artık. giremeyebilirim bu akşam, yarın da yolda olacağız ama fırsat bulursam yazarım yine.
hepiniz hoşçakalın kızlar, Allaha emanet olun. görüşmek üzere inşallah
Bitanem canım geçmiş olsun tekrar dikkat et kendine valla bu hastalık nasıl bişeyse yapıştımı gitmiyo malesef öpüyorum seni tatlımselam millet....
ayyyhhh hastayım ben yine
benim bu kullandığım ilaç çok ter yapıyo ya kızlar, uffff(
dün çok aşırı terledim ve soğudum, gece her yerim ağrıyodu, hastaydım, boğazım ağrıyodu, ateşim vardi,
ada çayı içtim, soğuk algınlığı hapı aldım mecburen, inanın yatağa yattığımda inliyordum, aynı bebek gibi korumam gerekiyor kendimi malesef bu ilaç yüzünden
birden bu kadar hasta oluyomu, oluyo işte insan.
grip zaten daha tam geçmemiş onu farkettim, daha bi türlü bi rglde olamadım, sabah kalktığımda inanın hiç halim yoktu, ölü gibiydim sanki, bi ara çok korktum kendimden hiç bişey istemiyodu canım, ben depresyonamı girdim yoksa diye kendi kendime((
ben böyle olmam kolay kolay, ama sonra düşündümde galiba grip üşütme yorgunluk ve rgl öncesi hepsi birleşince böyle oldum.
depresyonla bi alakası yok galiba. epey açıldım sabaha göre ama, bugün apartman günümüz vardı, mecbur gittim komşu yardıma çağırınca.
baya kötüydüm ben dün geceden beri, ne olduğunu anlamadım bi türlü hiç başta işte.
şuan midem bulanıyo
neyse aman içinizi karartmayım ben sizin iyice kızlar
ben şimdi birde alıntılarıma bakayım.......
Pıtırcık öncelikle geçmiş olsun sonrasında aferin sana kilo vermesende diyet yapmadığın halde kilonu korumuşsun afet olacaksın afetablalarıııııııııııım
ben kayıpları oynuyordum ne zamandır yenicikten döndüm aranıza hemde bomba gibi
hastalık girdi aramıza iki- üç haftadır hastayım , hemde ne hasta . Daha önceki senelerde hiç bi kış hasta olmamıştım ben , diyetten çok bitkin düşürmüşüm kendimi düzelemedim kolay kolay.. iyileşene kadar izin verdim bende kendime iki haftadır ama kilomu koruyacak şekilde.. birazcık düzeldim ama tamamiyle geçmedi bi türlü. öksürük , grip vs var.. ama + görmedim çok şükür.. diyete tekrar başlıyorum ama bi oynama olmuyordu motivasyonumu kırıyodu hep.. dün tekrar başladım ama bu sefer bırakmıcam veremesem de. bu arada midem o kadar küçülmüş ki yemeklerimden diyette değilken bile çok çok yiyemedim eskisi gibi . az az hepçok mutluyum yani ..
dünkü ve bugünkü menülerimi yazarak bomba gibi bi giriş yapayım ben.. ama ablalarım kızmasın bana az yiyorum diye , başka türlü veremiyorum çünkü , hem aç da kalmıyorum midem çok güzel küçülmüş çünkü..
Dün
sabah
yeşil çay 07:30
yarım saat sonra kahvaltı ; 08:00
1 dilim çavdar ekmeği
domates, salatalık
1 kk beyaz peynir
öğle 12:00
kahve ( okulda birşey yeme şansım yok )
15:30 : yeşilçay
akşam 16:00
şakşuka yemeği (patatesli , patlıcanlı ) yarım tbak
1 dilim çavdar
1 küçük kase yoğurt
18:00
8-10 adet çilek
20:00
3 hurma
1 tane susamlı kraker (paket değil tane )
Bugün
07:30 5 i bi yerde çay
sabah 08:00
1 haşlanmış yumurta
yarım dilim çavdar ekmeği
yarım kk peynir
domates
öğle 11:30
maden suyu
13:30 kahve
akşam 16:00
tavuk pirzola
ayran
1 dilim çavdar
(salata yapacaktım ama kıvırcık kalmamış)
18:30 gibi de arkadaşımla kağıt helva arasında dondurma yedik :2: tabi annem duyunca (diyet için değil de hastalık için ) kıyameti kopardı ama arkadaşmı kırmaym dedim..
evet menüm böyle . bir de tavsiye istiyorum şimdi ne yeyim ben ? çayımı içicem birazdan ( 5i bi yerde ) yanına ne yeyim ? meyve vs ?
hepinizi çok seviyorumm
Banu abla bu karbonhidrat sayımını nasıl yapıyosun merak ettim bende denemek istiyorum doğrusuBugünki Listem ;
Sabah;
Uyanır uyanmaz ılık su ( limon koymadım bugün )
Kahvaltı;
1 dilim kızarmış tost ekmeği ( 0 )
2 kk beyaz peynir ( 1 )
5 siyah zeytin ( 1 )
1/2 domates ( 3 )
1/2 Salatalık ( 2 )
1 büyük fincan 9lu çay ( 0 )
ara
1 fincan yeşil çay ( 0 )
Öğlen
1 kase çorba ( 16 )
1 kase lahana salatası ( 7 )
ara
1 şekersiz sütsüz nescafe ( 0 )
Akşam;
Sahanda Yumurta ( 0 )
2 dilim ekmek ( 22 )
Gece
1 fincan yeşil çay ( 0 )
Toplam 52 Puanım Karbonhidratlara gitmişgün geçtikce azalıyor Akşam yemeği için eşim birşey yapma benim başım ağrıyor diyince bugünlük böyle oldu ama bundan sonra özellikle akşamları daha az karbonhidrat barındıran şeyler seçmeye çalışacağım
Sevdim ben bu sistemi
Canım sende hoşgeldin aramıza azmin daim gazan mübarek olsun inşallah biraz kendinden bahsetsene seni tanıyalımbenimle aynı niyete sahip arkadaslarım aranızada bu siteyede bugun katıldım 104 kiloyum mutsuzum istedigim hiçbirseyi giyemiyorum((kızım ve esimin süslüsü olamıyorum (hareket etmekte artık cook zorlanıyorum canıma taaak ettigi noktaya geldim içimde yazında yaklasmasının verdıgı sıkıntıyla öyle bır azim patlaması varki suanki kilomun yarısını atabilir diğer yarımla hayata devam edebilirim:)
yalnız sizlerin destegine takibinize ihtiyacım var bide bu siteye yeni katıldıgım için sizlerdeki kilo verme grafisinden benimde olsun istiyorum nasıl yapacagım?
hayırlı geceler kızlaarr
ben gelinceye kadar hepiniz gitmişsiniz
bu sabah misafirim geldi minik bir cadı vardı evin altını üstüne getirdi
az önce gittiler.
listeler çıkmış
kızlar hepinizi tebrik ederim genelde azda olsa kilocuklar verilmiş
dereceye giren kısceleri bir kere daha tebriklerim.
asucum seninde ellerine, kollarına, parmaklarına, gözlerine herbiyerciğine sağlık canım
hakkını helal et
kızlar yarın benim köyde günüm var. erken gidersek bir daha giremeyebilirim. akşamda ablam yeni gelinimizle birlikte bizide yemeğe davet etti. pazarda köyde oluruz. kısmetse pazartesi dönerim
geçmiş olsun meyracım kendine iyi bak canım
aynı kadere sahibiz desene herseyı yaptım şu ctrl copy felan dıyoo ya orda kaldım kontrol panelı neresi yaw?
selamün aleyküm günaydın
hoşgeldin canımcım,hiç karamsarlığa kapılma bende sadece 4 ay önce 103 kiloydum,şimdi ise 87 lerdeyim
sadece inanman gerekiyor başarmak için.
ivitt banuşumla buluşcazzhiçç kıskanmadığını biliyorum zaten canımm
akşam resimlerimizi yükleyincede zaten kıskanmıcaksınızkii
çayları şekersiz içiyoruz korkma tatlım senin yerinede içeriz
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kalorili bi hafta sonu diliyorum
Ne güzel valla hafta sonu yani cumartesi evde olanlar tadını çıkarın bu günün biz çalışıyoz malesef neyse bende işlerime döneyim öpüldünüz
Bitanem canım geçmiş olsun tekrar dikkat et kendine valla bu hastalık nasıl bişeyse yapıştımı gitmiyo malesef öpüyorum seni tatlım
Pıtırcık öncelikle geçmiş olsun sonrasında aferin sana kilo vermesende diyet yapmadığın halde kilonu korumuşsun afet olacaksın afetAyrıca şu öğlen okulda bişey yememe durumun kötü en azından bi meyve yesen yada sandviç yapıp götürsen çok daha iyi olacak
Banu abla bu karbonhidrat sayımını nasıl yapıyosun merak ettim bende denemek istiyorum doğrusu
Canım sende hoşgeldin aramıza azmin daim gazan mübarek olsun inşallah biraz kendinden bahsetsene seni tanıyalım
valla ben geçen sene bu zamanlar günde 1 saat yapıyodum spor çok toparlandım resimlerimde bile belli sporu braktım lasly yapıyodum şimdi 4 kilo aldım üzerine göbek lıkır lıkır sarktı miğde falan pörtledi spor şart anlıcan vücudun toparlanması içinve castle in beklenen gunluk menusu (nursena seni kiskanmis olabilirim)
sabah 2 haslanmis yumurta 2 dilim ekmek
arada 1 elma
öglen 4 adet patlican dolmasi 1 kase cacik accikta -2 kasik- bezelye (cok severim cok mis gibiydi ama tuttum kendimi ühüühü)
arada acikmadim bisey yemedim
aksam kemiksiz yagsiz 4 tane tavik butu firinladim yanina yagsiz salata(marul salatalik domates maydanoz limon) yaptim salata sevmeyen biri olarak cok zorlandim yiyemedim baktim olmuo kalktim yogurtlu sos yaptim yagsiz salatayla tavugun ustune doktum
salatayi ekmek arasi disinda yiyemiyorum napcam bilmem
ve sporum ilknur duy sesimi kalktim bi kosu yuruyup dondum hemide 90 dakika
buarada kizlar fikrinizi almam lazim . ben mekik cekmeye baslamak istiyorum eskiden cok guzel cekerdim zayifkene tabi (soyle soyliyim arkadasla salona yazilmistim adam 30 la baslayin dedi sonra2. gun benimkini 250 yapmisti ondan alisigim belki onemlidir diye soyledim)sizce gene basliyimmi cekmeye?kafam cok karisti cunku bir yerde okudum once zayiflamak gerekioyrmus iste yag kas gibi olur orda sekilsizlik olur falan gibi biseyler okumustum siz mekik cektinizmi basta
bide gobusleriniz sarktimi bu biraz ozel oldu galibe ondan yanitlamak zorunda degilsiniz ok
benimle aynı niyete sahip arkadaslarım aranızada bu siteyede bugun katıldım 104 kiloyum mutsuzum istedigim hiçbirseyi giyemiyorum((kızım ve esimin süslüsü olamıyorum (hareket etmekte artık cook zorlanıyorum canıma taaak ettigi noktaya geldim içimde yazında yaklasmasının verdıgı sıkıntıyla öyle bır azim patlaması varki suanki kilomun yarısını atabilir diğer yarımla hayata devam edebilirim:)
canım ben 106 küsurdum şimdi 88 kiloyum
çizelgen olduğu zaman mesajının altında görünür
selamün aleyküm günaydın
hoşgeldin canımcım,hiç karamsarlığa kapılma bende sadece 4 ay önce 103 kiloydum,şimdi ise 87 lerdeyim
sadece inanman gerekiyor başarmak için.
sanada günaydınlar gününüz aydın kilonuz hafif yüzünüz güleeeç olsun inş..ayyy beni bu basarı hikayeleri birr motive etti bir motive etti ki bedenim 104 olabilir ama ruhum aslaaa 55 deyim:)
günnayyyy dııınnnnnn kızlarrrr
meyra dün arkadaşa gittim akşam oturmaya
gündüzde vurdum kafayı yattım tadım yoktu dün nedense
yağmurlu havayı sevmiyorum ondan sanırım
bu arada geçmiş olsun düzelmişsindir umarım biraz
kızı bale kursuna götürücem kaçayımm ben
mutluuu günlerrrrrrrrrrrrrr
asuman su grafige ben nasıl sahip olabilirim atıyorum 100 den 90 düşmüs grafisini gösteriyor ya takıma katılıncamı öyle oluyor benim o grafiğe sahip olmam lazım herseyim tam azim spor diyet bi o grafi ve destek eksik :)sizinkilere bakınca bıle hırslandım
bende istiyorummmmm bendeeeee:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?