Esoşumm yolunuz açık olsun , oohh bi güzel eğlenin dinlenin , tatilin keyfini çıkarınnn
hem kıskanmamış olduğumu daha öncede söylemiştiimmm :18::18::18::18:
öpüyorum kuzum , Allaha emanet olunn ...
esraaaaa iyiii tatillerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
İyi yolculuklar iyi eğlenceler esracımsağlıkla gidip dönün inşallah
güle güle gidin gelin inşaallah canım, iyi eğlenceler......
çok yeme emi:)
clutch iyi yolculuklar
Esracığım,iyi tatiller iyi dinlenmeler canım...
esracım,iyi tatiller sağlıcakla gidip gelin inşallah
cecoşum bu arada kotlardan yatak örtüsü müüüü bitince bize de gösterin mi
clutch canim tesekkur ederim cevabina :)ben göbegi merak edip sordum esas. cunku dün bir arkadasim cok kotu oldu benim gobegim dedi.bende mekik cekiyim diye dusundum hem severimde cekmeyi(asu sen kendine dengesiz diyorsun bak ne dengesizler var bu hayatta)ama yagli gobekle mekik cekilmez falan deyip insanlar kafami karistirdi
Canım aynı kalsan da ,kilo alsan da,kilo versen de bildirim yapman gerekiyor cuma günleri en geç 13:00 e kadar cuma günü işin varsa perşembe günleri bildirim yapman gerekiyor tabii listede olmak istiyorsan...
Geçmiş olsun meyracığım..ben beyzuşun msn adresini özeline yolladım senin...
meyra gecmis olsun canim
Geçmiş olsun meyracığım..ben beyzuşun msn adresini özeline yolladım senin...
ablalarıııııııııııım
ben kayıpları oynuyordum ne zamandır yenicikten döndüm aranıza hemde bomba gibi
hastalık girdi aramıza iki- üç haftadır hastayım , hemde ne hasta . Daha önceki senelerde hiç bi kış hasta olmamıştım ben , diyetten çok bitkin düşürmüşüm kendimi düzelemedim kolay kolay.. iyileşene kadar izin verdim bende kendime iki haftadır ama kilomu koruyacak şekilde.. birazcık düzeldim ama tamamiyle geçmedi bi türlü. öksürük , grip vs var.. ama + görmedim çok şükür.. diyete tekrar başlıyorum ama bi oynama olmuyordu motivasyonumu kırıyodu hep.. dün tekrar başladım ama bu sefer bırakmıcam veremesem de. bu arada midem o kadar küçülmüş ki yemeklerimden diyette değilken bile çok çok yiyemedim eskisi gibi . az az hepçok mutluyum yani ..
dünkü ve bugünkü menülerimi yazarak bomba gibi bi giriş yapayım ben.. ama ablalarım kızmasın bana az yiyorum diye , başka türlü veremiyorum çünkü , hem aç da kalmıyorum midem çok güzel küçülmüş çünkü..
Meyracım geçmiş olsun iyice iyileşene kadar kendi koru canım
Yenacım pijama takımı aldım kızıma beğendiğim saat 250 liraydı aştı beni şimdi erteledim onu artık biraz da nakit verdik artık ne isterse alsın zor ya hediye işi
Liste işini sen nezaman istersen o zaman devrederim sana canım
tebrikler için teşekkür ederim,inşallah çok daha güzel kilolar vericez
meyracım geçmiş olsun canım,o kadar sıkma kendini az rahat bırak canımcım
esracım,iyi tatiller sağlıcakla gidip gelin inşallah
asucum kızının doğum günü kutlu olsun,nice güzel yaşlar görsün inşallah
bu arada Meyracım ben de fenalaştım eve dönünce. kulağım yokluyordu, şimdi boğazıma indi. sanırım antibiyotiğe direnç kazandı hastalık. umarım yarın geçer ama pek sanmıyorum. sen de dikkat et canım, geldi mi gitmiyor. bol bol dinlen. ben de dönünce geçmezse tekrar gideceğim artık doktora. çok yemem ayrıca, uyarın için sağol kuzum
Asuman abla güzel kızının doğum günü kutlu olsun. Allah nice sağlıklı, uzun ömürler versin ona. hediyen de çok güzelmiş. ben bayılırım pijamalara
Castlecım kilo verince benim göğüs pek sarkmadı ama boşalıp küçüldü gibi. sanırım daha hızlı versem sarkabilirdi de. yavaş kilo vermek sarkmamak için çok önemli.
yatayım artık baya yoruldumyine bugün,sabah yemekle uğraş sonra spora git ve abart,sonra gelincikime hediye almak için dolaştım.tam evime geldim parkettim, inmeden büyük oğlan aradı,bişeyler alıcam dedi iyi dedim git al,illa beni de sürükledi peşine
yalnız bişey hoşuma gittioğlan deneme kabinlerindeyken bende boy aynalarına baktım, sağıma soluma ay baya farketmişim eskisi gibi dümbelek durmuyorum aferim dedim kendime bukadarcık şeylerle mutlu oluyoruz ne güzel
bugün salonda yürürken topuklarımın yanları acıdı sanırım su toplucaklaryine evde paytak paytak dolanıyorum oysa aynı ayakkabı ile 2 senedir spor yapıyorum hiç böyle bir şey yaşamadım,sanırım bugün biraz abarttım sporu falan
yarında sabah spor sonra pazara gidicem,öğlenden sonrada banuşumla forumda buluşcaz
kahveler benden şekerim
zaten forum esnafı beni demirbaş listesine yazdı,yangında ilk kurtarılacaklardayımgünde bazen 2 kez forum yapıyorum,hatta sabahları forum 10 da açılıyor ama spor salonu 6:30 da açılıyor,bende 9 gibi gittiğimden esnaf temizlik yapıyor oluyor,aşina olduk artık birbirimize
iyiki uykum var he,çenem düşmüş, bide olmasaydı napıcaktım acaba
hadi iyi geceler şekerler
asuman su grafige ben nasıl sahip olabilirim atıyorum 100 den 90 düşmüs grafisini gösteriyor ya takıma katılıncamı öyle oluyor benim o grafiğe sahip olmam lazım herseyim tam azim spor diyet bi o grafi ve destek eksik :)sizinkilere bakınca bıle hırslandım
bende istiyorummmmm bendeeeee:)
benimle aynı niyete sahip arkadaslarım aranızada bu siteyede bugun katıldım 104 kiloyum mutsuzum istedigim hiçbirseyi giyemiyorum((kızım ve esimin süslüsü olamıyorum (hareket etmekte artık cook zorlanıyorum canıma taaak ettigi noktaya geldim içimde yazında yaklasmasının verdıgı sıkıntıyla öyle bır azim patlaması varki suanki kilomun yarısını atabilir diğer yarımla hayata devam edebilirim:)
yalnız sizlerin destegine takibinize ihtiyacım var bide bu siteye yeni katıldıgım için sizlerdeki kilo verme grafisinden benimde olsun istiyorum nasıl yapacagım?
hoş geldin şişman arkadaşxay,castle,chickpeas can-ı yürekten hoşbulduk :)
Ben 37 yaşındayım.14 yıllık evliyim, 4 yaşında ki kuzuşumun annesiyim :)Ev hanımıyım.Ve Şişmanım :)))))
Benim kilo sorunum oğlumun doğumundan sonra ki emzirme sürecimde başladı.Doğumdan çıktığımda 76 olan kilom 1 sene içinde 100ü buldu.O gün bugündür kilo vermeye çalışıp,veremeyenlerdenim.
Yazacak daha çok şey var aslında..Ama insanın kendini tanıtması ne zormuş :)))
Hasılı kelam;bıktım kilolu olmaktan
esracım hayırlı yolculuklarenem herkes haftasonu moduna girmiş, ortadan kaybolmuş :)
ben de işlerimi toparladım. eşim gelince dışardakileri halledeceğiz. eve gelince de valizleri ayarlarım artık. giremeyebilirim bu akşam, yarın da yolda olacağız ama fırsat bulursam yazarım yine.
hepiniz hoşçakalın kızlar, Allaha emanet olun. görüşmek üzere inşallah
geçmiş olsun meyracım kendine iyi bak canımselam millet....
ayyyhhh hastayım ben yine
benim bu kullandığım ilaç çok ter yapıyo ya kızlar, uffff(
dün çok aşırı terledim ve soğudum, gece her yerim ağrıyodu, hastaydım, boğazım ağrıyodu, ateşim vardi,
ada çayı içtim, soğuk algınlığı hapı aldım mecburen, inanın yatağa yattığımda inliyordum, aynı bebek gibi korumam gerekiyor kendimi malesef bu ilaç yüzünden
birden bu kadar hasta oluyomu, oluyo işte insan.
grip zaten daha tam geçmemiş onu farkettim, daha bi türlü bi rglde olamadım, sabah kalktığımda inanın hiç halim yoktu, ölü gibiydim sanki, bi ara çok korktum kendimden hiç bişey istemiyodu canım, ben depresyonamı girdim yoksa diye kendi kendime((
ben böyle olmam kolay kolay, ama sonra düşündümde galiba grip üşütme yorgunluk ve rgl öncesi hepsi birleşince böyle oldum.
depresyonla bi alakası yok galiba. epey açıldım sabaha göre ama, bugün apartman günümüz vardı, mecbur gittim komşu yardıma çağırınca.
baya kötüydüm ben dün geceden beri, ne olduğunu anlamadım bi türlü hiç başta işte.
şuan midem bulanıyo
neyse aman içinizi karartmayım ben sizin iyice kızlar
ben şimdi birde alıntılarıma bakayım.......
sende aramıza hoşgeldin tahinpekmezbenimle aynı niyete sahip arkadaslarım aranızada bu siteyede bugun katıldım 104 kiloyum mutsuzum istedigim hiçbirseyi giyemiyorum((kızım ve esimin süslüsü olamıyorum (hareket etmekte artık cook zorlanıyorum canıma taaak ettigi noktaya geldim içimde yazında yaklasmasının verdıgı sıkıntıyla öyle bır azim patlaması varki suanki kilomun yarısını atabilir diğer yarımla hayata devam edebilirim:)
yalnız sizlerin destegine takibinize ihtiyacım var bide bu siteye yeni katıldıgım için sizlerdeki kilo verme grafisinden benimde olsun istiyorum nasıl yapacagım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?