Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Asummm ellerine kollarina saglik cnm coook öptüüüüümmmmm bu arada kizininda dogum günü kutlu olsun Rabbim hayirli ömürler versinnn... Herkeside kocaman kocamaaaaaaann tebrik ediyorum
badell hosgeldin
kilo veren spor yapan butun guzellerimi tebrik ediyorum ve kocaman öpüyorum kalan herkeside sadece öpüyorum
ilknur seni gecemedim gene of cok moralim bozuldu cok

Ayyyyyy sen cok yasa canim emiiiiiiiiiiiiiii
Ben yaptimda noldu baksana 800 gr zor vermisim

Slm topikdaslarim ben geldiiiimmmmm
Ayyy dün öyle yogundumki hep kosturmacaydiiii. Hemencecik anlatayim
Sabahtan doktora gittim randevum vardi. Kanser muayenemi oldum ama icime kurt düserek eve geldim
Normalde sonucu hemen alirdim ama bu sefer 10 gün icinde size sonucu bildirirz eger bizden haber gelmezse sonuc iyi demektir 6 ay sonra tekrar gel dedi :18::18::18: Insallah kontrol amaclidir :18::18::18:
Neyse esimde baska bi yere pasaport isini halletmeye gitmisti ikimiz ayni anda evde bulustuk hadi dedim pazara gidelim yesillik alirim dedim tamam gidelim dedi. Gittik ama o ne kalabalikti Yarabbi Kizim sal istiyordu haftasonu camiye gidiyor ona bi pembe bide mor sali zor aldim Sonra türk marketine kahvaltilik almaya gittik , eve geldik cocuklar okuldan geldiler yedik ictik neyse arkadas müsayitsen sana dogru gelicem demez mi Hooop ortalik ana baba günü ilknur dedim kaldir totosunu evi adama cevir Cabucak hallettim islerimide . Arkadasim sagolsun öyle agir misafir olmadiginda günlük yemek tarzi yaparim dedim. O gelince beraber mutfaga daldik. Pilav, taze fasülye ve balik köftelerinden yaptik. Markettende tursu almistim. 2 kasik pilav yedim fasülye ve 2 tane balik köftesi yedim ama sanirim tursuyu abarttim hala kendimi sis hissediyorum Arkadasim aksam 8 bucuk gibi gitti. Velhasil kelam dolu dolu ama güzel bir gündüüü
---------
Ay benim cenem niye düstü bilmiyorum cocuklar camideyken azicik is yapayim bakarim arada

Son düzenleme:

canım benim elimdeki karbon değerlerine göre kızarmış ekmek 8puan, sen sıfır demişsin.

Ev halkını teker teker gönderdim
Ben de bugün biraz temizlik yapacağım inşallah

kolay gelsin canımcım:)

bende birazdan az işlere dalıcam:)

öptüm
Kolay gelsin kizlaaarrrrrr

bende meyra canım:)
memnun oldum.....
evet konyalıyım ve konyadayım.
sen nerelisin? ve konyadamısın? nerdesin?:)

ada çayı fikri içinde çok sağol canım:)
yalnız ada çayı demlendikten sonramı limonu sıkıcaz içine?:44:

kendimi bildim bileli kilo vermeye çalışıyorum
sene 2005 ben 58 kiloyum
sene 2006 ben 64 kiloyum
sene 2007 ben 72 kiloyum
sene 2008 ben 78 kiloyum
sene 2009 ben 80 kiloyum
sene 2010 ben 82 kiloyum
sene 2011 ben 82 kiloyum
sene 2012 ben 82 kiloyum
sene 2013 ben 91 kiloyum(son 4 ayda 11 kilo aldım)

2005te 58 kiloyken şişman olduğumu düşünüyorddm, şimdi o kiloya inmek için neler vermezdim :) zaten artık sokağa çıkmaya utanıyorum eski arkadaşlarımla görüşmeyi kestim beni her gördüklerinde ''aaaaa gizem ne kadar kilo almışsın kız dikkat et biraz kendine'' gibisinden tepkiler almaktan utanıyorum. düğünümde bile obez gelin oldum

Son düzenleme:
bu demek oluyoki nası vermek için yıllarca çaba harcadıysan vermek içinde zamana ihtiyacın var sabredip azmedeceksinki verebilelim kolay gelsinnnnnn hoş geldin

sabah kızı beleye götürdüm geldim saat 12 gibi kahvaltı ettikk ortalığı toplayıp göceğe gittik az dolaştık tel geldi eşime göreve çağırdılarr hemencecik eve geldik çok acıkmıştım eşim dürüm yaptıram dedi hayır dedim 1dlm ekmekle evde dünden 1 tabak sulu köfte yedimm yoğurtla hee bide meyra cım gene takılacak ama biber yedim :))))))))))

arada ise bence dondurmanın en masumu olan max yedim 160 calorymiş biraz önce hala çubuğunu yalıyomm çocuklar alıncana havada sıcak bunalınca yedim valla gitti bile

akşama allah büyükkk evde olursam salata yemeği düşünüyorum ama eşim kıza söz verdi kahvaltı sofrası var eğer ora gidersek kahvaltılıklardan alırım sanırım

bizim sınavımızda haftasonlarıı işteee

Selam şekerler,2 gündür giremedim maşallah 1 yıl girmemiş gibi ne çok yazmışsınız öyle oku oku gözlerim ağrıdıherkes bolbol kilo vermiş spor yapmış ne güzell.inşallah hafta sonu eşin dostun gazına gelip bozmazsınız diyeti.bende bugün haftasonu keyfi yaptım geç kalktım yataktan.spora gidesim hiç gelmedi.bende kahvaltımı yapıp film açtım bitane keyif yapıyorum.kahvaltı menüm:
1 katı yumurta
1 kk peynir
1 yeşil biber
1 domates
6 yeşil zeytin
8 adet badem
2 adet kuru incir
hepiniz öpüldünüz mutlu ve az kalorili haftasonları diliyorum..

Canım seni çok iyi anlıyorum.bende geleli 3 hafta oldu siteye.ve inan bende yapamayacağımı düşünüp çok karamsarlığa düştüm.ama inanmak başarmanın yarısı diyorlar ya kesinlikle öyleymiş 3 haftada 5 kilo verdim.ve daha da vermeye devam ediyorum ve azimliyim.sende sadece iste ve biraz sabır göster gerisi geliyor kendiliğinden inan ki.ben 5. sınıftan beri 70 in altını hiç görmedim.nasıl bir duygu olduğunu bilmiyorum bile zayıf olmanın.sen daha şanslısın çünkü sonradan alınan kiloların verilmesi daha kolay.benim gibi obez doğan ve obez yaşamış bi geçmişin yokmuş.sakın sıkma tatlı canını öncelikle kendini bmyle kabullen ve sev.daha sonra biraz sabır göstererek kendimi daha iyi hissetmek için diyet yapmalıyım de.ve başkalarının dediklerine hiç takılma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…