bende bu aralar biraz kilo verdim ya:)))) 2kg falan işte....
onun bile çok faydasını gördüm bugün ya eğilip kalkarken falan malesef
ayyy ya ben niydemm evim 5 kat asasörsüzz kucagımda 10 kilo fıstıgım bir yere cıkmazz ölüüm ölümm gram versem rahatlıyorum
Herkese mutlu hafta sonları dilerim
Meyracım azcık geç kalktım bugün ancak gelebildim
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]gulma[/TD]
[TD]450dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]xay[/TD]
[TD]430dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]eriny[/TD]
[TD]350dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]ilknur83[/TD]
[TD]300dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]clutch[/TD]
[TD]135dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]ceco34[/TD]
[TD]120dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]110dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.[/TD]
[TD]kitkurdu[/TD]
[TD]80dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.[/TD]
[TD]meyra_[/TD]
[TD]60dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.[/TD]
[TD]nothinggg[/TD]
[TD]60dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.[/TD]
[TD]yağmurgozlu[/TD]
[TD]60dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Asummm ellerine kollarina saglik cnm coook öptüüüüümmmmm bu arada kizininda dogum günü kutlu olsun Rabbim hayirli ömürler versinnn...[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]GEÇEN HAFTA [/TD]
[TD]BU HAFTA[/TD]
[TD]FARK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]BEYZUS[/TD]
[TD]96.5[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]nevzamansız[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]94.5[/TD]
[TD]95.3[/TD]
[TD]+0.8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]ceco34[/TD]
[TD]97.4[/TD]
[TD]97[/TD]
[TD]-0.4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]gulma[/TD]
[TD]91.9[/TD]
[TD]91.3[/TD]
[TD]-0.6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]efeeeemm[/TD]
[TD]95[/TD]
[TD]94.2[/TD]
[TD]-0.8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]arnazar[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.[/TD]
[TD]umutttt[/TD]
[TD]81.5[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]83.4[/TD]
[TD]83.4[/TD]
[TD]aynı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.[/TD]
[TD]nothinggg[/TD]
[TD]101[/TD]
[TD]100.5[/TD]
[TD]-0.5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.[/TD]
[TD]yağmurgözlü[/TD]
[TD]108.2[/TD]
[TD]107.5[/TD]
[TD]-0.7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.[/TD]
[TD]dafi[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD]88[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.[/TD]
[TD]castle[/TD]
[TD]112.9[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14.[/TD]
[TD]aymugoksu[/TD]
[TD]88.8[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15.[/TD]
[TD]kitkurdu[/TD]
[TD]98.5[/TD]
[TD]98.3[/TD]
[TD]-0.2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16.[/TD]
[TD]mmery[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17.[/TD]
[TD]pınar110[/TD]
[TD]93.6[/TD]
[TD]93.6[/TD]
[TD]aynı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18.[/TD]
[TD]meyra_[/TD]
[TD]99.1[/TD]
[TD]99.2[/TD]
[TD]+0.1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19.[/TD]
[TD]nursena[/TD]
[TD]83.9[/TD]
[TD]83.9[/TD]
[TD]aynı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20.[/TD]
[TD]chickpeas[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]76[/TD]
[TD]+1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21.[/TD]
[TD]clutch[/TD]
[TD]81.2[/TD]
[TD]80.8[/TD]
[TD]-0.4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]22.[/TD]
[TD]xay[/TD]
[TD]88.4[/TD]
[TD]86.7[/TD]
[TD]-1.7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]23.[/TD]
[TD]egedeniz[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD]85.5[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]24.[/TD]
[TD]eylül_[/TD]
[TD]89.1[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]25.[/TD]
[TD]bahaaaaar[/TD]
[TD]91.8[/TD]
[TD]90.8[/TD]
[TD]-1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]26.[/TD]
[TD]ilknur83[/TD]
[TD]97.9[/TD]
[TD]97.1[/TD]
[TD]-0.8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]27.[/TD]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD]89.9[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]28.[/TD]
[TD]WAW[/TD]
[TD]83.2[/TD]
[TD]83[/TD]
[TD]-0.2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]29.[/TD]
[TD]nfy-9185[/TD]
[TD]94[/TD]
[TD]93.3[/TD]
[TD]-0.7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]30.[/TD]
[TD]yasemenn[/TD]
[TD]76.8[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]31.[/TD]
[TD]gokce_iremim[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]32.[/TD]
[TD]tuba79s[/TD]
[TD]104[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]33.[/TD]
[TD]akabe[/TD]
[TD]147.7[/TD]
[TD]144.9[/TD]
[TD]-2.8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]34.[/TD]
[TD]eriny[/TD]
[TD]105[/TD]
[TD]102.5[/TD]
[TD]-2.5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]35.[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
badell hosgeldin
kilo veren spor yapan butun guzellerimi tebrik ediyorum ve kocaman öpüyorumkalan herkeside sadece öpüyorum
ilknur seni gecemedim gene of cok moralim bozuldu cok
Ev halkını teker teker gönderdim
Ben de bugün biraz temizlik yapacağım inşallah
canım hadi bakalım kolay gelsin , azmin daim ola inşAllahhh
akşam yemeğin gayet güzel , birşeylerin bilincine varıp, manntığını kavrarsan gerisi yavaş yavaş kendiliğinden gelir
İnşallah canım,yavaş yavaşta olsa gitsin artık kilolar.
selam millet....
ayyyhhh hastayım ben yine
benim bu kullandığım ilaç çok ter yapıyo ya kızlar, uffff(
dün çok aşırı terledim ve soğudum, gece her yerim ağrıyodu, hastaydım, boğazım ağrıyodu, ateşim vardi,
ada çayı içtim, soğuk algınlığı hapı aldım mecburen, inanın yatağa yattığımda inliyordum, aynı bebek gibi korumam gerekiyor kendimi malesef bu ilaç yüzünden
birden bu kadar hasta oluyomu, oluyo işte insan.
grip zaten daha tam geçmemiş onu farkettim, daha bi türlü bi rglde olamadım, sabah kalktığımda inanın hiç halim yoktu, ölü gibiydim sanki, bi ara çok korktum kendimden hiç bişey istemiyodu canım, ben depresyonamı girdim yoksa diye kendi kendime((
ben böyle olmam kolay kolay, ama sonra düşündümde galiba grip üşütme yorgunluk ve rgl öncesi hepsi birleşince böyle oldum.
depresyonla bi alakası yok galiba. epey açıldım sabaha göre ama, bugün apartman günümüz vardı, mecbur gittim komşu yardıma çağırınca.
baya kötüydüm ben dün geceden beri, ne olduğunu anlamadım bi türlü hiç başta işte.
şuan midem bulanıyo
neyse aman içinizi karartmayım ben sizin iyice kızlar
ben şimdi birde alıntılarıma bakayım.......
Geçmiş olsun meyra.Badel ben,dün katıldım aranıza.Bende her r..l öncesi müthiş depresif olurum,r..l düzensizliğim olduğu için bu süreç uzarda uzar.Anlıyabiliyorum seni,çok sıkıntılı bir hal.Grip içinse sıcak limonlu adaçayı içmeye çalış,hem r..l içinde çok faydası var.Bu arada sen Konya'lısın galiba,bende Konya geliniyim çok severim Konya'yı ve çook özledim.
ve castle in beklenen gunluk menusu (nursena seni kiskanmis olabilirim)
sabah 2 haslanmis yumurta 2 dilim ekmek
arada 1 elma
öglen 4 adet patlican dolmasi 1 kase cacik accikta -2 kasik- bezelye (cok severim cok mis gibiydi ama tuttum kendimi ühüühü)
arada acikmadim bisey yemedim
aksam kemiksiz yagsiz 4 tane tavik butu firinladim yanina yagsiz salata(marul salatalik domates maydanoz limon) yaptim salata sevmeyen biri olarak cok zorlandim yiyemedim baktim olmuo kalktim yogurtlu sos yaptim yagsiz salatayla tavugun ustune doktum
salatayi ekmek arasi disinda yiyemiyorum napcam bilmem
ve sporum ilknur duy sesimi kalktim bi kosu yuruyup dondum hemide 90 dakika
buarada kizlar fikrinizi almam lazim . ben mekik cekmeye baslamak istiyorum eskiden cok guzel cekerdim zayifkene tabi (soyle soyliyim arkadasla salona yazilmistim adam 30 la baslayin dedi sonra2. gun benimkini 250 yapmisti ondan alisigim belki onemlidir diye soyledim)sizce gene basliyimmi cekmeye?kafam cok karisti cunku bir yerde okudum once zayiflamak gerekioyrmus iste yag kas gibi olur orda sekilsizlik olur falan gibi biseyler okumustum siz mekik cektinizmi basta
bide gobusleriniz sarktimi bu biraz ozel oldu galibe ondan yanitlamak zorunda degilsiniz ok
Menün güzel,90 dk yürümen de süper olmuş :)Ah birde ben spor yapabilsem.Mekik içinse biraz daha zayıfladıktan sonra yapsan daha iyi olur,yağlar biraz erisin sonra sıra kas yapmaya gelsin
bu gün diyetisyenden diyet aldım kanıma falan bakıldı,92 kiloyum boy 155. diyet listesi: 1550kkal.
Kahvaltı:
1 kibrit kutusu beyaz peynir
5 adet zeytin
2 ince dilim ekmek ( kepekli veya tam buğday)
ara: 1 meyve
Öğle:
1 köfte büyüklüğünde et
6 yemek kaşığı sebze yemeği
1 su bardağı yoğurt
3 ince dilim ekmek
yağsız bol salata
ara: 1 meyve
Akşam:
1 köfte büyüklüğünde et
6 yemek kaşığı sebze yemeği
1 su bardağı yoğurt
4 ince dilim ekmek
yağsız bol salata
ara: 2 meyve
yarından itibaren uygulamaya başlayacağım ayrıca her gün bir saat yürüyüş verdi. bir ay sonra kontrole gidilecek
Çok diyet denedim deneyimlerinden şunu öğrendim sorunun çözümü için en etkili şey sabır ve motivasyon. umarım bu sefer istikrarlı ve sabırlı olurum, obezlikten kurtulurum
Bende geçen sene diyetisyene gittiğimde buna çok benzer bir listeyle 10 kilo vermiştim.Ama ne çare kendi hatalarım yüzünden geri aldım hepsini..Bu listeyle güzel kilo vereceğine inanıyorum.Yalnız ben hiç spor yürüyüş vs yapmamıştım.sadece diyetle vermiştim 10 kiloyu.Diyetisyenim öyle uygun görmüştü.
Bugünki Listem ;
Sabah;
Uyanır uyanmaz ılık su ( limon koymadım bugün )
Kahvaltı;
1 dilim kızarmış tost ekmeği ( 0 )
2 kk beyaz peynir ( 1 )
5 siyah zeytin ( 1 )
1/2 domates ( 3 )
1/2 Salatalık ( 2 )
1 büyük fincan 9lu çay ( 0 )
ara
1 fincan yeşil çay ( 0 )
Öğlen
1 kase çorba ( 16 )
1 kase lahana salatası ( 7 )
ara
1 şekersiz sütsüz nescafe ( 0 )
Akşam;
Sahanda Yumurta ( 0 )
2 dilim ekmek ( 22 )
Gece
1 fincan yeşil çay ( 0 )
Toplam 52 Puanım Karbonhidratlara gitmişgün geçtikce azalıyor Akşam yemeği için eşim birşey yapma benim başım ağrıyor diyince bugünlük böyle oldu ama bundan sonra özellikle akşamları daha az karbonhidrat barındıran şeyler seçmeye çalışacağım
Sevdim ben bu sistemi
Banucum değişik bir sisteme benziyor,kolay gelsin,pıtır pıtır gitsin kilolarbu arada çizelgene baktım da çok güzel kilo vermişsin maşallah
yatayım artık baya yoruldumyine bugün,sabah yemekle uğraş sonra spora git ve abart,sonra gelincikime hediye almak için dolaştım.tam evime geldim parkettim, inmeden büyük oğlan aradı,bişeyler alıcam dedi iyi dedim git al,illa beni de sürükledi peşine
yalnız bişey hoşuma gittioğlan deneme kabinlerindeyken bende boy aynalarına baktım, sağıma soluma ay baya farketmişim eskisi gibi dümbelek durmuyorum aferim dedim kendime bukadarcık şeylerle mutlu oluyoruz ne güzel
bugün salonda yürürken topuklarımın yanları acıdı sanırım su toplucaklaryine evde paytak paytak dolanıyorum oysa aynı ayakkabı ile 2 senedir spor yapıyorum hiç böyle bir şey yaşamadım,sanırım bugün biraz abarttım sporu falan
yarında sabah spor sonra pazara gidicem,öğlenden sonrada banuşumla forumda buluşcaz
kahveler benden şekerim
zaten forum esnafı beni demirbaş listesine yazdı,yangında ilk kurtarılacaklardayımgünde bazen 2 kez forum yapıyorum,hatta sabahları forum 10 da açılıyor ama spor salonu 6:30 da açılıyor,bende 9 gibi gittiğimden esnaf temizlik yapıyor oluyor,aşina olduk artık birbirimize
iyiki uykum var he,çenem düşmüş, bide olmasaydı napıcaktım acaba
hadi iyi geceler şekerler
xay,bende geçen sene 10 kilo verdiğimde yaşamıştım kabinlerin önünde ki aynalara bakarken o hissi,şimdi tekrardan dombilik olduğum için hiiiç bakamıyorum aynalara falan..Sen ne güzel istikrarla devam ediyorsun.darısı bana olsun inşallah..
benimle aynı niyete sahip arkadaslarım aranızada bu siteyede bugun katıldım 104 kiloyum mutsuzum istedigim hiçbirseyi giyemiyorum((kızım ve esimin süslüsü olamıyorum (hareket etmekte artık cook zorlanıyorum canıma taaak ettigi noktaya geldim içimde yazında yaklasmasının verdıgı sıkıntıyla öyle bır azim patlaması varki suanki kilomun yarısını atabilir diğer yarımla hayata devam edebilirim:)
yalnız sizlerin destegine takibinize ihtiyacım var bide bu siteye yeni katıldıgım için sizlerdeki kilo verme grafisinden benimde olsun istiyorum nasıl yapacagım?
Tahinlipekmez,bende dün katıldım buraya,sende hoşgeldin..İkimizde aynı kiloda sayılırız,inşallah bizde azmedelim ve verelim artık bu kiloları.
Bu arada ben 37 yaşındayım,1.72 boy 101.3 kiloyum.4 yaşında bir kuzuşum var.Bu kiloları da emzirme sürecinde aldım.Doğumdan çıktığımda 76 kiloydum oysa ki
hayırlı geceler kızlaarr
ben gelinceye kadar hepiniz gitmişsiniz
bu sabah misafirim geldi minik bir cadı vardı evin altını üstüne getirdi
az önce gittiler.
listeler çıkmış
kızlar hepinizi tebrik ederim genelde azda olsa kilocuklar verilmiş
dereceye giren kısceleri bir kere daha tebriklerim.
asucum seninde ellerine, kollarına, parmaklarına, gözlerine herbiyerciğine sağlık canım
hakkını helal et
kızlar yarın benim köyde günüm var. erken gidersek bir daha giremeyebilirim. akşamda ablam yeni gelinimizle birlikte bizide yemeğe davet etti. pazarda köyde oluruz. kısmetse pazartesi dönerim
hoş geldin şişman arkadaş
bizde şişman olduğumuz için burdayız.
inşallah hep birlikte zayıflıycaz
Hoşbulduk daficim.
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kalorili bi hafta sonu diliyorum
Ne güzel valla hafta sonu yani cumartesi evde olanlar tadını çıkarın bu günün biz çalışıyoz malesef neyse bende işlerime döneyim öpüldünüz
Ablacım bu arada adım zehra Ankaranın neresindesin ben batıkentteyim
Canım kolay gelsin valiz toplamak zevkli oluyoda gelince onu boşaltması işkence ama olsun değer valla
Güle güle git gel kuzum bizim yerimezede gez eğlen tatlım
Bitanem canım geçmiş olsun tekrar dikkat et kendine valla bu hastalık nasıl bişeyse yapıştımı gitmiyo malesef öpüyorum seni tatlım
Pıtırcık öncelikle geçmiş olsun sonrasında aferin sana kilo vermesende diyet yapmadığın halde kilonu korumuşsun afet olacaksın afetAyrıca şu öğlen okulda bişey yememe durumun kötü en azından bi meyve yesen yada sandviç yapıp götürsen çok daha iyi olacak
Banu abla bu karbonhidrat sayımını nasıl yapıyosun merak ettim bende denemek istiyorum doğrusu
Canım sende hoşgeldin aramıza azmin daim gazan mübarek olsun inşallah biraz kendinden bahsetsene seni tanıyalım
Zehracım ben etimesguttayım canım.Sana da kolay gelsin hafta sonu çalışmak, helede hava güzelse daha da zordur değil mi..
Slm topikdaslarim ben geldiiiimmmmm
Ayyy dün öyle yogundumki hep kosturmacaydiiii. Hemencecik anlatayim
Sabahtan doktora gittim randevum vardi. Kanser muayenemi oldum ama icime kurt düserek eve geldim
Normalde sonucu hemen alirdim ama bu sefer 10 gün icinde size sonucu bildirirz eger bizden haber gelmezse sonuc iyi demektir 6 ay sonra tekrar gel dedi :18::18::18: Insallah kontrol amaclidir :18::18::18:
Neyse esimde baska bi yere pasaport isini halletmeye gitmisti ikimiz ayni anda evde bulustuk hadi dedim pazara gidelim yesillik alirim dedim tamam gidelim dedi. Gittik ama o ne kalabalikti YarabbiKizim sal istiyordu haftasonu camiye gidiyor ona bi pembe bide mor sali zor aldim Sonra türk marketine kahvaltilik almaya gittik , eve geldik cocuklar okuldan geldiler yedik ictik neyse arkadas müsayitsen sana dogru gelicem demez mi Hooop ortalik ana baba günü ilknur dedim kaldir totosunu evi adama cevir Cabucak hallettim islerimide . Arkadasim sagolsun öyle agir misafir olmadiginda günlük yemek tarzi yaparim dedim. O gelince beraber mutfaga daldik. Pilav, taze fasülye ve balik köftelerinden yaptik. Markettende tursu almistim. 2 kasik pilav yedim fasülye ve 2 tane balik köftesi yedim ama sanirim tursuyu abarttim hala kendimi sis hissediyorum Arkadasim aksam 8 bucuk gibi gitti. Velhasil kelam dolu dolu ama güzel bir gündüüü
---------
Ay benim cenem niye düstü bilmiyorum cocuklar camideyken azicik is yapayim bakarim arada
ilknur83;geçmiş olsun,ne muayenesi bu,rutin bir işlem mi.İnşallah tertemiz çıkar sonuçların.
BANA GELİNCE,
Cumartesi ve pazar diyet yapmak için en zor günler galibaÖzellikle gezmeler tozmalar arasında ben ne yapacağımı nasıl düzenimi tutturacağımı şaşırıyorum.Bunda oburix bir insan olmamın da etkisi büyük tabi Bahardan mıdır nedir iştahım çok açık dizginleyemiyorum kendimi, özellikle hafta sonları offf off..
Yinede çoook güzel bir gün diliyorum hepimize
Bugünki Listem ;
Sabah;
Uyanır uyanmaz ılık su ( limon koymadım bugün )
Kahvaltı;
1 dilim kızarmış tost ekmeği ( 0 )
2 kk beyaz peynir ( 1 )
5 siyah zeytin ( 1 )
1/2 domates ( 3 )
1/2 Salatalık ( 2 )
1 büyük fincan 9lu çay ( 0 )
Ev halkını teker teker gönderdim
Ben de bugün biraz temizlik yapacağım inşallah
Kolay gelsin kizlaaarrrrrrkolay gelsin canımcım:)
bende birazdan az işlere dalıcam:)
öptüm
canım hadi bakalım kolay gelsin , azmin daim ola inşAllahhh
akşam yemeğin gayet güzel , birşeylerin bilincine varıp, manntığını kavrarsan gerisi yavaş yavaş kendiliğinden gelir
İnşallah canım,yavaş yavaşta olsa gitsin artık kilolar.
Geçmiş olsun meyra.Badel ben,dün katıldım aranıza.Bende her r..l öncesi müthiş depresif olurum,r..l düzensizliğim olduğu için bu süreç uzarda uzar.Anlıyabiliyorum seni,çok sıkıntılı bir hal.Grip içinse sıcak limonlu adaçayı içmeye çalış,hem r..l içinde çok faydası var.Bu arada sen Konya'lısın galiba,bende Konya geliniyim çok severim Konya'yı ve çook özledim.
Menün güzel,90 dk yürümen de süper olmuş :)Ah birde ben spor yapabilsem.Mekik içinse biraz daha zayıfladıktan sonra yapsan daha iyi olur,yağlar biraz erisin sonra sıra kas yapmaya gelsin
Bende geçen sene diyetisyene gittiğimde buna çok benzer bir listeyle 10 kilo vermiştim.Ama ne çare kendi hatalarım yüzünden geri aldım hepsini..Bu listeyle güzel kilo vereceğine inanıyorum.Yalnız ben hiç spor yürüyüş vs yapmamıştım.sadece diyetle vermiştim 10 kiloyu.Diyetisyenim öyle uygun görmüştü.
Banucum değişik bir sisteme benziyor,kolay gelsin,pıtır pıtır gitsin kilolarbu arada çizelgene baktım da çok güzel kilo vermişsin maşallah
xay,bende geçen sene 10 kilo verdiğimde yaşamıştım kabinlerin önünde ki aynalara bakarken o hissi,şimdi tekrardan dombilik olduğum için hiiiç bakamıyorum aynalara falan..Sen ne güzel istikrarla devam ediyorsun.darısı bana olsun inşallah..
Tahinlipekmez,bende dün katıldım buraya,sende hoşgeldin..İkimizde aynı kiloda sayılırız,inşallah bizde azmedelim ve verelim artık bu kiloları.
Bu arada ben 37 yaşındayım,1.72 boy 101.3 kiloyum.4 yaşında bir kuzuşum var.Bu kiloları da emzirme sürecinde aldım.Doğumdan çıktığımda 76 kiloydum oysa ki
hayırlı geceler kızlaarr
ben gelinceye kadar hepiniz gitmişsiniz
bu sabah misafirim geldi minik bir cadı vardı evin altını üstüne getirdi
az önce gittiler.
listeler çıkmış
kızlar hepinizi tebrik ederim genelde azda olsa kilocuklar verilmiş
dereceye giren kısceleri bir kere daha tebriklerim.
asucum seninde ellerine, kollarına, parmaklarına, gözlerine herbiyerciğine sağlık canım
hakkını helal et
kızlar yarın benim köyde günüm var. erken gidersek bir daha giremeyebilirim. akşamda ablam yeni gelinimizle birlikte bizide yemeğe davet etti. pazarda köyde oluruz. kısmetse pazartesi dönerim
hoş geldin şişman arkadaş
bizde şişman olduğumuz için burdayız.
inşallah hep birlikte zayıflıycaz
Hoşbulduk daficim.
Zehracım ben etimesguttayım canım.Sana da kolay gelsin hafta sonu çalışmak, helede hava güzelse daha da zordur değil mi..
ilknur83;geçmiş olsun,ne muayenesi bu,rutin bir işlem mi.İnşallah tertemiz çıkar sonuçların.
BANA GELİNCE,
Cumartesi ve pazar diyet yapmak için en zor günler galibaÖzellikle gezmeler tozmalar arasında ben ne yapacağımı nasıl düzenimi tutturacağımı şaşırıyorum.Bunda oburix bir insan olmamın da etkisi büyük tabi Bahardan mıdır nedir iştahım çok açık dizginleyemiyorum kendimi, özellikle hafta sonları offf off..
evet cnmcim rutin kontrollerSenede bir defa gögüs ve rahim agzi kanseri muaynesi oluyorum
--------------
BANA GELİNCE,
Kolay gelsin kizlaaarrrrrr
evet cnmcim rutin kontrollerSenede bir defa gögüs ve rahim agzi kanseri muaynesi oluyorum
sağol canım:)
inşaallah önemli bişey değildir canım, zaten kanaatimde aynı yönde inşaallah.
bu demek oluyoki nası vermek için yıllarca çaba harcadıysan vermek içinde zamana ihtiyacın var sabredip azmedeceksinki verebilelim kolay gelsinnnnnn hoş geldinkendimi bildim bileli kilo vermeye çalışıyorum
sene 2005 ben 58 kiloyum
sene 2006 ben 64 kiloyum
sene 2007 ben 72 kiloyum
sene 2008 ben 78 kiloyum
sene 2009 ben 80 kiloyum
sene 2010 ben 82 kiloyum
sene 2011 ben 82 kiloyum
sene 2012 ben 82 kiloyum
sene 2013 ben 91 kiloyum(son 4 ayda 11 kilo aldım)
2005te 58 kiloyken şişman olduğumu düşünüyorddm, şimdi o kiloya inmek için neler vermezdim :) zaten artık sokağa çıkmaya utanıyorum eski arkadaşlarımla görüşmeyi kestim beni her gördüklerinde ''aaaaa gizem ne kadar kilo almışsın kız dikkat et biraz kendine'' gibisinden tepkiler almaktan utanıyorum. düğünümde bile obez gelin oldum
kendimi bildim bileli kilo vermeye çalışıyorum
sene 2005 ben 58 kiloyum
sene 2006 ben 64 kiloyum
sene 2007 ben 72 kiloyum
sene 2008 ben 78 kiloyum
sene 2009 ben 80 kiloyum
sene 2010 ben 82 kiloyum
sene 2011 ben 82 kiloyum
sene 2012 ben 82 kiloyum
sene 2013 ben 91 kiloyum(son 4 ayda 11 kilo aldım)
2005te 58 kiloyken şişman olduğumu düşünüyorddm, şimdi o kiloya inmek için neler vermezdim :) zaten artık sokağa çıkmaya utanıyorum eski arkadaşlarımla görüşmeyi kestim beni her gördüklerinde ''aaaaa gizem ne kadar kilo almışsın kız dikkat et biraz kendine'' gibisinden tepkiler almaktan utanıyorum. düğünümde bile obez gelin oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?