- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
kendimi bildim bileli kilo vermeye çalışıyorum
sene 2005 ben 58 kiloyum
sene 2006 ben 64 kiloyum
sene 2007 ben 72 kiloyum
sene 2008 ben 78 kiloyum
sene 2009 ben 80 kiloyum
sene 2010 ben 82 kiloyum
sene 2011 ben 82 kiloyum
sene 2012 ben 82 kiloyum
sene 2013 ben 91 kiloyum(son 4 ayda 11 kilo aldım)
2005te 58 kiloyken şişman olduğumu düşünüyorddm, şimdi o kiloya inmek için neler vermezdim :) zaten artık sokağa çıkmaya utanıyorum eski arkadaşlarımla görüşmeyi kestim beni her gördüklerinde ''aaaaa gizem ne kadar kilo almışsın kız dikkat et biraz kendine'' gibisinden tepkiler almaktan utanıyorum. düğünümde bile obez gelin oldum
Çıkıp yürüsem diyordum ama hava iyice kapandı hatta yağmur bile başladı sabah güneşliydi oysaki
selam fıstıklarımm
kapalı kasvetli bi haftasonundan merhabaa)
kahvaltıyı biraz geç yaptık , akşam yemeğinede geçen hafta taşınan arkadaşlarımıza davetliyiz 1. kata
kahvaltıdan sonra kapı çaldı , bu sene 5. sınıf olan ,geçen sene okuttuğum fıstık kızlarım gelmiş, ve ellerinde çiçeklerrr
çook mutlu ettiler beniii
Eki Görüntüle 690456
ohh miss gibbiiiii gülr gülr kirletÇamaşırları yıkadım astım evimi topladım süpürdüm toz aldım duşumu da hallettim geldim
Akşama dünden İzmir köfte var yanına pilav yapacağım kendime üşenmezsem mücver yapmak istiyorum ama markete çıkmam lazım
Sabah kahvaltımı sağlam yaptım sabah dediysem 12 de yaptık biz de kahvaltıyı
çok güzell çiçekler ne mutlusundur demii öğrencilerinin ziyarete gelmesi çok güzelll bi duygudur öğretmen için annemden biliyorummmselam fıstıklarımm
kapalı kasvetli bi haftasonundan merhabaa)
kahvaltıyı biraz geç yaptık , akşam yemeğinede geçen hafta taşınan arkadaşlarımıza davetliyiz 1. kata
kahvaltıdan sonra kapı çaldı , bu sene 5. sınıf olan ,geçen sene okuttuğum fıstık kızlarım gelmiş, ve ellerinde çiçeklerrr
çook mutlu ettiler beniii
Eki Görüntüle 690456
Çiçeklerin çok güzel aynurcum
Öğretmen olmanın güzel yanları ne mutlu sana
ohh miss gibbiiiii gülr gülr kirlet
çok güzell çiçekler ne mutlusundur demii öğrencilerinin ziyarete gelmesi çok güzelll bi duygudur öğretmen için annemden biliyorummm
kıskanırdım onlara daha çok ilgi gösteriyo diye bazen::))
evet çok mutlu oldum, zaten her haftasonu mutlaka uğrayan çıkıyor , seviyorum öğrencilerimi , ee tabi onlarda beni seviyorlarrr
Nursenoş bende çocuğumda öyle olurum diye korkuyorum, inşAllah ayrım yapmayı bilirimm
ben kaçtım yavrular, yavaştan hazırlanayımm
Asuşum & Nursenoşum öperim ikinizidee
aneemm bi ben kaldım bende kızları alamda az dolanalım parka falan götüreyim barii
ben kaçar kızlar durdurmuyo
canımcım hoşgeldin,geçen yılları yok say, bugün gelecek yılların temelini at sabırlı ve kararlı olkendimi bildim bileli kilo vermeye çalışıyorum
sene 2005 ben 58 kiloyum
sene 2006 ben 64 kiloyum
sene 2007 ben 72 kiloyum
sene 2008 ben 78 kiloyum
sene 2009 ben 80 kiloyum
sene 2010 ben 82 kiloyum
sene 2011 ben 82 kiloyum
sene 2012 ben 82 kiloyum
sene 2013 ben 91 kiloyum(son 4 ayda 11 kilo aldım)
2005te 58 kiloyken şişman olduğumu düşünüyorddm, şimdi o kiloya inmek için neler vermezdim :) zaten artık sokağa çıkmaya utanıyorum eski arkadaşlarımla görüşmeyi kestim beni her gördüklerinde ''aaaaa gizem ne kadar kilo almışsın kız dikkat et biraz kendine'' gibisinden tepkiler almaktan utanıyorum. düğünümde bile obez gelin oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?