Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çamaşırları yıkadım astım evimi topladım süpürdüm toz aldım duşumu da hallettim geldim
Akşama dünden İzmir köfte var yanına pilav yapacağım kendime üşenmezsem mücver yapmak istiyorum ama markete çıkmam lazım
Sabah kahvaltımı sağlam yaptım sabah dediysem 12 de yaptık biz de kahvaltıyı

selam fıstıklarımm

kapalı kasvetli bi haftasonundan merhabaa )

kahvaltıyı biraz geç yaptık , akşam yemeğinede geçen hafta taşınan arkadaşlarımıza davetliyiz 1. kata

kahvaltıdan sonra kapı çaldı , bu sene 5. sınıf olan ,geçen sene okuttuğum fıstık kızlarım gelmiş, ve ellerinde çiçeklerrr

çook mutlu ettiler beniii

tekrar verirsin inşAllah canımm , sıkma canınıı , azmin daim olsunn :128::128::128:

ayrıca gelin olayında senden beterleri var tatlım , bakınız BEN , 96-97 arası bir gelindim 2011 temmuzundaa ((

Son düzenleme:
Çıkıp yürüsem diyordum ama hava iyice kapandı hatta yağmur bile başladı sabah güneşliydi oysaki

Çıkıp yürüsem diyordum ama hava iyice kapandı hatta yağmur bile başladı sabah güneşliydi oysaki

Asucumm kızının doğum günü kutlu olsun canım benim , Rabbim uzun , sağlıklı , huzurlu , mutlu bir yaşam nasip eylesin inşAllahhh

Çiçeklerin çok güzel aynurcum
Öğretmen olmanın güzel yanları ne mutlu sana

ohh miss gibbiiiii gülr gülr kirlet
çok güzell çiçekler ne mutlusundur demii öğrencilerinin ziyarete gelmesi çok güzelll bi duygudur öğretmen için annemden biliyorummm
kıskanırdım onlara daha çok ilgi gösteriyo diye bazen::))

Çiçeklerin çok güzel aynurcum
Öğretmen olmanın güzel yanları ne mutlu sana

evet çok mutlu oldum, zaten her haftasonu mutlaka uğrayan çıkıyor , seviyorum öğrencilerimi , ee tabi onlarda beni seviyorlarrr

Nursenoş bende çocuğumda öyle olurum diye korkuyorum, inşAllah ayrım yapmayı bilirimm

ben kaçtım yavrular, yavaştan hazırlanayımm

Asuşum & Nursenoşum öperim ikinizidee

Son düzenleme:

güle güleee şekerimm
evladın yerini hiç bişey tutamaz tabide öğretmenliği severek yapıyosan öğrencilerinide seversin

uwww pencereden dışarı bakılmıyorr kasveeet şıp şıpırrr yağmur yaşlı olsam romatizmalarım tavan yapardı :)yaaa ben gene sizin çizelgeden yapamadım kilomu bende grafiksel görmek istiyorum

canımcım hoşgeldin,geçen yılları yok say, bugün gelecek yılların temelini at sabırlı ve kararlı ol
ben mesela sadece 4 ay önce 103 kiloydum,şimdi 87 lerdeyim.karar verip uygulamak yeterli tatlım

Son düzenleme:
selamün aleyküm şekerlerim
güzel bir gündü banuşumla buluştuk,cimcimeleride gördüm
komşusu nisa hanımda çokkk tatlııı
resimler birazdan

menüm

sabah
1 bardak ılık ballı sirkeli limonlu su

kahvaltı

kepekli tost
5 zeytin
ada çayı

ara
tatlandırıcılı türk kahvesi
2 tane lokum

öğlen

2 kaşık bakla yemeği
3 bulgurlu kıymalı dolma
1 çay bardağı yoğurt
üzümlü fındıklı ekmek

ara
kahve

akşam
1 kase çorba
2 kaşık bakla

ara
tatlandırıcılı türk kahvesi
2 lokum

yeşil çay içerim birazdan

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

30 dk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…