uwww pencereden dışarı bakılmıyorr kasveeet şıp şıpırrr yağmur yaşlı olsam romatizmalarım tavan yapardı :)yaaa ben gene sizin çizelgeden yapamadım kilomu bende grafiksel görmek istiyorum
canımcım hoşgeldin,geçen yılları yok say, bugün gelecek yılların temelini at sabırlı ve kararlı ol
ben mesela sadece 4 ay önce 103 kiloydum,şimdi 87 lerdeyim.karar verip uygulamak yeterli tatlım
Hoşgeldin aramıza...
gazan mübarek olsun..:)
ya ben listelere pek uyamıyorum ılla kahvenın yanında lokum veya bakla degılde baska bırsey olsa yemegın yanında ben yagsız yeme öglen 4-5 kasık herhangı yemek yogurt salata bol su aralarda meyve aksam sadece salata sabah tipik diyet yemegı böle olsa gıtmez mı gıdıyor sankı pasta börek kızartma sıldım hayatımdan ...25 kadar böle sonra doktora gıcem ama lıste verırse uyamam ben öle yogun bırıyım bütün gün lıste yemegını hazırla durrr ohoo bana zor netcem ben?
menüm
sabah
1 bardak ılık ballı sirkeli limonlu su
kahvaltı
kepekli tost
5 zeytin
ada çayı
ara
tatlandırıcılı türk kahvesi
2 tane lokum
öğlen
2 kaşık bakla yemeği
3 bulgurlu kıymalı dolma
1 çay bardağı yoğurt
üzümlü fındıklı ekmek
ara
kahve
akşam
1 kase çorba
2 kaşık bakla
ara
tatlandırıcılı türk kahvesi
2 lokum
yeşil çay içerim birazdan
2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)
30 dk
:)sagolasın olacak ıns bunun ıcın elımden gelenı yapacagım 25 de fıtnısse baslıcam dıyetısyene gıtcem suan erzurumun bır ılcesındeyım olmuyo ama 24 de ankara gıdıyorum hemde öyle bır azımle yarımı orda bırakıp döncem buraya:)
İnşallah azimli olursun ve bizede bulaştırırsın azmini,iradeni..
Erzurumdan bir arkadaşımız daha vardı bu aralar işinin yoğunluğundan uğrayamıyor pek..
görev nedeniylemi erzurumdasın.?
asu nasılsın canım..
Nasıl geçti günün temizlik dışında :)
Ben sıkıldım bugün biraz...yalnızdım bir ara komşum geldi çay içtik balkonda..
Onun dışında akşam eşimle az takıştık gizli gizli :) Ayy çocuklar olunca doyasıya kavga bile edilmiyo,içimizde kalıyor :))
asu nasılsın canım..
Nasıl geçti günün temizlik dışında :)
Ben sıkıldım bugün biraz...yalnızdım bir ara komşum geldi çay içtik balkonda..
Onun dışında akşam eşimle az takıştık gizli gizli :) Ayy çocuklar olunca doyasıya kavga bile edilmiyo,içimizde kalıyor :))
Tahinlipekmezhoşgeldin topiğimize
Ben Ankaradayım :)
oleeeeyyyy ankaradan bırı varr bide aynı muhıtte olurmusuzda beraber yuruyus yaparmısız:)
evet aynen öyle oluyorum benımde bebegımvar 8.5 aylık onlar yuz ıfadelerınden bıle anlıyormus esımde buna zafım oldugunu bıldıgı ıcın kavga edınce kucagına alıp bana sebeklık yaptırıyor bende gulmek zorunda kalıyorum sahte sahte:)sölee dolu dolu bı kavgaya hasret kaldık
Saat 5 e kadar yalnızım ben de temizlik dışında aksiyon yoktu evden hiç çıkmadım hava da serin burda yine
Çocuklar evde değilken doya doya kavga edin siz de:)
Esracım
tatilin keyfini çıkar esracım,2 gün geç zayıflarsın bişicik olmaziyi geceler güzeller,
biz geldik, yerleştik. yol çok yorucu geçti. bursa da gezdik biraz. ulu camiye gittik, türbeleri gördük. gerçekten farklı bir atmosferi var bursanın. mavi dükkanda iskenderi de ihmal etmedik tabi. buraları hızlı geçiyorum :)))
google maps çok kötü bir köy yolundan getirdi bizi. bir daha google amcaya güvenirsem yol konusunda ne olayım. neyse kazasız belasız geldik ya.. otel sakin, genelde orta yaş üzeri insanlar ve çocuklu çiftler var. bi tane çiftle tanıştık minik kızları vasıtazıyla. minik Selen beni görünce kırk yıllık ahbabı gibi abla abla diye bağırmaya başladı. öpücük atmalar, el sallamalar
annesi de mahçup oldu, aslında herkesi yabancılayan bir çocuktur diye. akşamımız çok güzel geçti sayesinde.
Asuman abla ben bu hafta izinli olmayı düşünüyorum aslında. eşim ısrar ediyor yemem için, ben de çok seçenek bulamıyorum gezerken. az yiyorum ama tartıda bi oynama olacağını sanmıyorum. tartımdan ayrı da içim rahat etmiyor. o yüzden izin alayım ben senden canım abloşum
ben de durumlar böyle güzeller. sizler nasılsınız?
Aynurum ben de senin çiçeklerini hiç kıskanmadım
Tam adamını buldun canım yürüyüş için
Yenammm
Bayramiç Külcüler köyünden bildiriyorum canım benim :)
kocayı yolladım jakuzide masaja ben size kaçtım
çok özledim sizi yaff, sanki tüm gün girmeyince gurbette gibi oldum
Asuman ablam selam
İysiniz inşallah hepiniz?
niye güldün asuu:)cokmu maraton ruhu var yoksa dıger türlümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?