Benim eşim gündüzleri de evde oluyor ya fırsat çok bizde:)MAşallah en sevimli çağındaymış bebeğin...
Allah bağışlasın...
Emziriyormusun.?_
Nadiren yalnız kalıyoruz...Pek mümkün olmuyor :))
yalnız kaldğımız ilk fırsatta değerlendireceğim ama.
Selam esracım sen tatilin tadını çıkar haftaya istemezsen bildirim yapmazsın canımYenammm
Bayramiç Külcüler köyünden bildiriyorum canım benim :)
kocayı yolladım jakuzide masaja ben size kaçtım
çok özledim sizi yaff, sanki tüm gün girmeyince gurbette gibi oldum
Asuman ablam selam
İysiniz inşallah hepiniz?
niye güldün asuu:)cokmu maraton ruhu var yoksa dıger türlümü
MAşallah en sevimli çağındaymış bebeğin...
Allah bağışlasın...
Emziriyormusun.?_
Nadiren yalnız kalıyoruz...Pek mümkün olmuyor :))
yalnız kaldğımız ilk fırsatta değerlendireceğim ama.
rica ederim tatlımsağol Ayşe ablacım, içim rahatladı :)
eşim de öyle diyor. biz balayına gidemedik onun işleri yüzünden, beraber de ilk tatilimiz sayılır aslında bu. keyfini sürmeye çalışıyorum o yüzden. çok sağol desteğin için
bu arada daha iyidir inşallah tansiyonun...
Yenamm ne kavgası yauvv :26:
biz de gelirken kavga ettik sürekli. haritanın gösterdiği bi kısım yol kapalıydı. tabi ben tarif edince kocanın gazabına ben uğradım. ayrıca köylerde milletin evinin önüne giden yollara saptık yanlışlıkla yine :))
sanırım co-pilotluğa tövbe ettim
evet emziriyorum yena ahh zatii bu emzirme degılmi beni bu hale getirdi sütüm azdı basından beri iantla anne sütü olsun dıye o psıkolojıyle eyvahhh!bebegım ac kalcak dıye dıye geldım 78 den 104ama artık takmıyorum ek verıyorum zorda olsa
asuuu çok sever yürümeyi...aramızda en çok yürüyen kişidir..
Yenamm ne kavgası yauvv :26:
Ben de oğlumu emziriken 1 yılda 20 kilo aldım :)))
87 idim bir baktım 107 olmuşum...
Sen takıl bana canım Ankara'nın yolları yokuşları beni iyi bilirtamam bendensin adamım asuunişanlandıgımda ınce bellı gelın olcam dıye gunde 10 kılo metre yuruyordum catır catır gıdecek bu kılo onunda zarurı durumu yürümek ohhh ne özlemısım söle tempolu tempolusundan :)
Esram hiç bir nedeni yok...hala mens olayına girmediğimden geçmişte kalan bir iki konuyu gün yüzüne çıkarıp aksiyon yapmaya çalıştım ama koca kişisi bana uymadı :))
hamileyken catlagım yoktu dogumdan sonra kollarım bıle harıtaya döndu cizikcuzuk:)ipin ucunu artık tutmam gerek 75 benı beklıyoo yazık bekletmıım onu:)
Yenam aferin valla o koca kişisine :)
benimki de der canın yine kavga etmek istiyor galiba senin diye :)
nasıl kedi ruhlu varlıklarsak
kızlar ben kaçayım, uyku gözümden akıyor. hepinize iyi geceler diliyoru, öpüyorum şap şup
Bu arada Asi ve Demir evlendi nihayet ve kahvaltı dizim bitti..boşluktayım arkadaşlar duyurulur..
Bütün talihsizlikler bunları bulur ve son bölüm de bütün güzel olaylar yine bunları bulur..:)
Sen takıl bana canım Ankara'nın yolları yokuşları beni iyi bilir
Akıllı adammış vesselam
olur mu kavga guzeldır kavga olmasa arkasından naz olmaz hadı tamam bugunde cayı ben koyam karıcım dıyen olmaz ohoooolmazda olmaz:)
olur mu kavga guzeldır kavga olmasa arkasından naz olmaz hadı tamam bugunde cayı ben koyam karıcım dıyen olmaz ohoooolmazda olmaz:)
ben etlik anteres önün dümdüz giiit gel bi eve cıkarken yokusum var yoksa yokus benı kesiyygeldiğimde bi tur atak söle postacı yuruyusunden
Aaa o bende hiç olmadı benim ki hiç öyle bir teklifte bulunmadı 17 senedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?