Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol Ayşe ablacım, içim rahatladı :)

eşim de öyle diyor. biz balayına gidemedik onun işleri yüzünden, beraber de ilk tatilimiz sayılır aslında bu. keyfini sürmeye çalışıyorum o yüzden. çok sağol desteğin için

bu arada daha iyidir inşallah tansiyonun...

Yenamm ne kavgası yauvv :26:

biz de gelirken kavga ettik sürekli. haritanın gösterdiği bi kısım yol kapalıydı. tabi ben tarif edince kocanın gazabına ben uğradım. ayrıca köylerde milletin evinin önüne giden yollara saptık yanlışlıkla yine :))
sanırım co-pilotluğa tövbe ettim

Benim eşim gündüzleri de evde oluyor ya fırsat çok bizde:)
Selam esracım sen tatilin tadını çıkar haftaya istemezsen bildirim yapmazsın canım
niye güldün asuu:)cokmu maraton ruhu var yoksa dıger türlümü

Bol bol yürümeyi seviyorum ben herfırsatta yürürüm

evet emziriyorum yena ahh zatii bu emzirme degılmi beni bu hale getirdi sütüm azdı basından beri iantla anne sütü olsun dıye o psıkolojıyle eyvahhh!bebegım ac kalcak dıye dıye geldım 78 den 104 ama artık takmıyorum ek verıyorum zorda olsa

rica ederim tatlım
iyi çok şükür limonu kesince tansiyonda normale döndü

Ben de oğlumu emziriken 1 yılda 20 kilo aldım :)))

87 idim bir baktım 107 olmuşum...

Yenamm çok pis insepşın yapıyorsun o cümlenle bana
valla çok yemiyorum da, her şeyi tadasım oluyor

Asuman ablacım sağol, eve gidince belli olur o zaman benim son durum

otelde net sorunlu, yavaş. beğenmek ve alıntı yapmak mümkün değil. hepinizi çok beğeniyorum aslında ben yani

Yenamm ne kavgası yauvv :26:

Esram hiç bir nedeni yok...hala mens olayına girmediğimden geçmişte kalan bir iki konuyu gün yüzüne çıkarıp aksiyon yapmaya çalıştım ama koca kişisi bana uymadı :))

Bu arada Asi ve Demir evlendi nihayet ve kahvaltı dizim bitti..boşluktayım arkadaşlar duyurulur..

Bütün talihsizlikler bunları bulur ve son bölüm de bütün güzel olaylar yine bunları bulur..:)

Sen takıl bana canım Ankara'nın yolları yokuşları beni iyi bilir
Esram hiç bir nedeni yok...hala mens olayına girmediğimden geçmişte kalan bir iki konuyu gün yüzüne çıkarıp aksiyon yapmaya çalıştım ama koca kişisi bana uymadı :))

Akıllı adammış vesselam

Yenam aferin valla o koca kişisine :)

benimki de der canın yine kavga etmek istiyor galiba senin diye :)
nasıl kedi ruhlu varlıklarsak

kızlar ben kaçayım, uyku gözümden akıyor. hepinize iyi geceler diliyoru, öpüyorum şap şup

hamileyken catlagım yoktu dogumdan sonra kollarım bıle harıtaya döndu cizikcuzuk:)ipin ucunu artık tutmam gerek 75 benı beklıyoo yazık bekletmıım onu:)

süpersin...hadi görelim seni..

İsmin ne.? ben nilüfer

İyi geceler esracığım...

Bu arada Asi ve Demir evlendi nihayet ve kahvaltı dizim bitti..boşluktayım arkadaşlar duyurulur..

Bütün talihsizlikler bunları bulur ve son bölüm de bütün güzel olaylar yine bunları bulur..:)

Oh hadi gözün Aydın saat kaç gibi yapıyorsun kahvaltını
Ben sabahları kanal d de nurseli izliyorum:)

ben etlik anteres önün dümdüz giiit gel bi eve cıkarken yokusum var yoksa yokus benı kesiyygeldiğimde bi tur atak söle postacı yuruyusunden

Anam Ankara'nın diğer ucundaymışın ben Kızılay dan öteye pek gidemiyorum güzergah Kızılay meclis hoşdere vs şeklinde genelde ama arada Bahçeli hatta abidinpaşaya bile yürümüşlüğüm var:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…