Oh hadi gözün Aydın saat kaç gibi yapıyorsun kahvaltını
Ben sabahları kanal d de nurseli izliyorum:)
benimle aynı niyete sahip arkadaslarım aranızada bu siteyede bugun katıldım 104 kiloyum mutsuzum istedigim hiçbirseyi giyemiyorum((kızım ve esimin süslüsü olamıyorum (hareket etmekte artık cook zorlanıyorum canıma taaak ettigi noktaya geldim içimde yazında yaklasmasının verdıgı sıkıntıyla öyle bır azim patlaması varki suanki kilomun yarısını atabilir diğer yarımla hayata devam edebilirim:)
yalnız sizlerin destegine takibinize ihtiyacım var bide bu siteye yeni katıldıgım için sizlerdeki kilo verme grafisinden benimde olsun istiyorum nasıl yapacagım?
Banu abla bu karbonhidrat sayımını nasıl yapıyosun merak ettim bende denemek istiyorum doğrusu
rica ederim tatlım
iyi çok şükür limonu kesince tansiyonda normale döndü
Anam Ankara'nın diğer ucundaymışın ben Kızılay dan öteye pek gidemiyorum güzergah Kızılay meclis hoşdere vs şeklinde genelde ama arada Bahçeli hatta abidinpaşaya bile yürümüşlüğüm var:))
Genel de kahvaltıdan sonra yemek yapma sonra kız geliyor..Ona yemek vb.
OĞLanı okula bırakıncaya kadar mutfaktayım :))
Benim mutfak mesaim deyoğundur genelde
Sabah önce büyük kızım için bişeyler hazırlıyorum onu gönderip küçüğü uyandırıyorum sonra o da bişeyler yiyip gidiyor eşim uyanınca bi kahvaltı yapıyoruz 12 de küçük kızım geliyor bazen arkadaşlarıyla beraber onlar gidince bazen yemek ayarlıyorum akşama
Neyse 2.5 da küçük kızım 3 ü biraz geçe büyük kızım geliyor büyük kızım çok aç oluyor okuld genelde bişey yemez
Sonra bazen ikindiden sonra eşim gelir acıkırsa işte böyle daha fazla devam edemeyeceğim:)))
Benim mutfak mesaim deyoğundur genelde
Sabah önce büyük kızım için bişeyler hazırlıyorum onu gönderip küçüğü uyandırıyorum sonra o da bişeyler yiyip gidiyor eşim uyanınca bi kahvaltı yapıyoruz 12 de küçük kızım geliyor bazen arkadaşlarıyla beraber onlar gidince bazen yemek ayarlıyorum akşama
Neyse 2.5 da küçük kızım 3 ü biraz geçe büyük kızım geliyor büyük kızım çok aç oluyor okuld genelde bişey yemez
Sonra bazen ikindiden sonra eşim gelir acıkırsa işte böyle daha fazla devam edemeyeceğim:)))
canımcım benim içinde çok güzel bir gündü bende teşekkür ederimSelamün Aleyküm kızlarrr
Bu gece Laptobum biraz kafayı yedi hatta bir kısmını tabletten okudum geçmişinbiraz dosya sıkıştır temizle falan derken şimdilik düzeldi gibi olmadı mecbur pazartesi format atacağım laptoba
Bugün süper güzel bir gün geçirdim
Ayşeciğimle Forumda buluşup bol bol sohbet ettik ve ben zamanın nasıl geçtiğini anlamadım
Eşim arayıpta yaw acıktım ne zaman geliceksin gelirken şunları al diye sipariş vermeseydi kesin bir iki saat daha otururdum
Neyse nasılsa yakınızyine görüşürüz
Sorma canım bende iki gündür kestim çok çok iyiyim
Neyse birazda limonsuz idare edelim nasılsa sonra tekrar devam ederiz
Bu arada bugün için çooooooook teşekkür ederim
Nisa ablada gerçekten seni çok sevdiKesinlikle yüreği çok güzel bir insan dedi senin için Neyse haftaya nasılsa onuda sürüklerim peşimden yine sohbet ederiz tabi eğer o gün işi yoksa
canımcım benim içinde çok güzel bir gündü bende teşekkür ederim
bende kendisini çok sevdim,ona da sevgiler
çok pozitif zaten,baya motive etti sağolsunOlur canım seve seve iletirimYarın Pazar tatil günü diyelim Pazartesi kahve faslımızda iletirim aaa bugün unuttum sana söylemeye sabah kahve faslımızda senin dediğin gibi kapatıp açtım fincanı Patır patır gitsin inşallah kilolar dedim Nasıl gülüyor Nisa abla ikinizde bu azim varken kesinlikle verirsiniz zaten patır patır kiloları dedi
çok pozitif zaten,baya motive etti sağolsun
kendimi 38 beden ve çok güzel hissettim
Gerçektende öyledir
Hep diyorum ya onunla tanışmam gerçektende boş değil. İnan beni her gün okadar çok motive ediyor ki ben bile kendimi 38 beden hissediyorum
Sen zaten çok güzel bir bayansın canımYüreğinin güzelliği yeter sonuçta kaç kilo olursan ol bir insanın yüreği güzelse gerisi tefferuat Seninde zaten çok az kaldı hedefine ulaşmana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?