Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Oh hadi gözün Aydın saat kaç gibi yapıyorsun kahvaltını
Ben sabahları kanal d de nurseli izliyorum:)

Genel de kahvaltıdan sonra yemek yapma sonra kız geliyor..Ona yemek vb.
OĞLanı okula bırakıncaya kadar mutfaktayım :))

Selamün Aleyküm kızlarrr

Bu gece Laptobum biraz kafayı yedi hatta bir kısmını tabletten okudum geçmişin biraz dosya sıkıştır temizle falan derken şimdilik düzeldi gibi olmadı mecbur pazartesi format atacağım laptoba

Bugün süper güzel bir gün geçirdim
Ayşeciğimle Forumda buluşup bol bol sohbet ettik ve ben zamanın nasıl geçtiğini anlamadım
Eşim arayıpta yaw acıktım ne zaman geliceksin gelirken şunları al diye sipariş vermeseydi kesin bir iki saat daha otururdum
Neyse nasılsa yakınız yine görüşürüz

Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar veririz

Banu abla bu karbonhidrat sayımını nasıl yapıyosun merak ettim bende denemek istiyorum doğrusu

Canım Google amcaya karbon diyeti diye yazarsan ilk linke tıkla orada ayrıntılı bilgi var
Ben sana şöyle özetliyeyim; Yediğimiz neredeyse herşeyin içinde az da olsa karbonhidrat var ve bu listede hepsine içeriğine göre puanlar vermişler daha doğrusu içindeki değeri puan olarak baz almışlar
Kilo vermek istiyorsan günlük 40 - 60 puan arasında tüketmen gerekiyor nekadar az tüketebilirsen okadar güzel kilo veriyorsun benim şimdi daha yeni olduğu için genelde 50 - 57 arasını buluyor ama o bile fayda ediyor
Bu şekilde çok güzel kilo verenler var Artık birşeyi tüketmeden evvel o listeye bakamıyorsam bile paketin arkasına bakıp hesaplıyorum atıyorum 20 yazıyorsa ve ben paketin yarısını tüketiyorsam 10 puanım gitti hesabı
Bence çok zevkli daha yeni olduğum için bir iki düzen bozulabiliyor ama daha dikkatli olmaya çalışacağım bundan sonra

İnşallah seninde aklına yatar gerçektende zor bir şey değil sonuçta zamanla ezberliyorsun onları zaten

rica ederim tatlım
iyi çok şükür limonu kesince tansiyonda normale döndü

Sorma canım bende iki gündür kestim çok çok iyiyim
Neyse birazda limonsuz idare edelim nasılsa sonra tekrar devam ederiz

Bu arada bugün için çooooooook teşekkür ederim
Nisa ablada gerçekten seni çok sevdi Kesinlikle yüreği çok güzel bir insan dedi senin için Neyse haftaya nasılsa onuda sürüklerim peşimden yine sohbet ederiz tabi eğer o gün işi yoksa

Genel de kahvaltıdan sonra yemek yapma sonra kız geliyor..Ona yemek vb.
OĞLanı okula bırakıncaya kadar mutfaktayım :))

Benim mutfak mesaim deyoğundur genelde
Sabah önce büyük kızım için bişeyler hazırlıyorum onu gönderip küçüğü uyandırıyorum sonra o da bişeyler yiyip gidiyor eşim uyanınca bi kahvaltı yapıyoruz 12 de küçük kızım geliyor bazen arkadaşlarıyla beraber onlar gidince bazen yemek ayarlıyorum akşama
Neyse 2.5 da küçük kızım 3 ü biraz geçe büyük kızım geliyor büyük kızım çok aç oluyor okuld genelde bişey yemez
Sonra bazen ikindiden sonra eşim gelir acıkırsa işte böyle daha fazla devam edemeyeceğim:)))

ananeeem basım döndu okurken bana 1 bebek bıle bu neya dedırtıyor hıc vakıt bulamıyom kendıme dıye senın hayat cenazeolmus piiff:)

Hıııı anladım...

canımcım benim içinde çok güzel bir gündü bende teşekkür ederim
bende kendisini çok sevdim,ona da sevgiler

canımcım benim içinde çok güzel bir gündü bende teşekkür ederim
bende kendisini çok sevdim,ona da sevgiler

Olur canım seve seve iletirim Yarın Pazar tatil günü diyelim Pazartesi kahve faslımızda iletirim aaa bugün unuttum sana söylemeye sabah kahve faslımızda senin dediğin gibi kapatıp açtım fincanı Patır patır gitsin inşallah kilolar dedim Nasıl gülüyor Nisa abla ikinizde bu azim varken kesinlikle verirsiniz zaten patır patır kiloları dedi

çok pozitif zaten,baya motive etti sağolsun
kendimi 38 beden ve çok güzel hissettim

çok pozitif zaten,baya motive etti sağolsun
kendimi 38 beden ve çok güzel hissettim

Gerçektende öyledir
Hep diyorum ya onunla tanışmam gerçektende boş değil. İnan beni her gün okadar çok motive ediyor ki ben bile kendimi 38 beden hissediyorum
Sen zaten çok güzel bir bayansın canım Yüreğinin güzelliği yeter sonuçta kaç kilo olursan ol bir insanın yüreği güzelse gerisi tefferuat Seninde zaten çok az kaldı hedefine ulaşmana

Kızlar bana müsaade

Bugün deli etti beni laptob Yarın görüşmek üzere

Herkese iyi gecelerr

selammmmmm hacıyatmaz nursena geldi akşam okudum okudum nette sorun vardı koptu durdu annaamm topikten atıldım sandım :)))))))))))))))))) bak benden kurtulacaktınız az daha
neyse şimdi girdim çok şükürde kismeler kalmamış:))) doğal olarak gecenin 3 ünde

ben açıımm açç busaatte oturursam açıkırım tabeee

ceca xay ohhh buluşmuşunuz bacım kıskandırıyonuzz annamm neyse angaralılar fazlalaşıyo izne gittimmi bizde buluşuruz inşallahhhh

iyii gecellerr diliyorummmmm hepiciinize

Gunaydin,mutlu pazarlar olsun herkese

Veli toplantisi var ben de kargalarla birlikfe uyandim bu pazar

günaydınlarrr kızlarr

yenacım erkenden uyanmıssın bu gunnn eşim sabah mesaıden geldı o acmısken bende kaptımm güzel bir pazar gunu dılıyorumm burada hava kapalı ve soguk ama olsunn
görüşmek üzere hoscakalınnn

günaydınnn fıstıklarrıımm

bugün hava düne göre daha güneşli görünüyor , sevindirik oldum yanee )

ESOŞum sağ salim varmışsınız ya , gerisini sıkıntı etme cücüüümmm )

tatilin keyfini çıkar doyasıyaa , öpüyorummm

Herkese kocaman bir Günaydınnnnnnn

Malum pazar olunca biraz geç kalkıyoruz biraz evi toparlayıp kahvaltımı yaptım geldim
Bugün hem Spor salonuna gidiceğim cıkıştada havuza atacağım kendimi Gidip biraz ter attıktan sonra yüzüp birazda keyif yapayım
İnşallah herkes bugünüde hasarsız atlatır malum eşler evde olunca düzenimizi az da olsa bozmaya çalışıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…