Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tünaydın güzeller aylardann sonra pazar günü geç kalktık kahvaltı kahve faslı işlere girişicem.
esram tatilin tadını çıkar kuzum.tahinpekmez hoşgeldin

Merhabalar 90+ güzel hanımları
İnşallah herkesin hafta sonu çook güzel geçiyordur.Ben evdeyim,canım sıkılıyor,hava yağmakla yağmamak arası gidip geliyor.Koca kişisi ile takıştık birazOğlan hiç durmadan ağlıyor sabahtan beri
Gördüğünüz gibi benim hafta sonum harika geçiyor

Meyracım;Benim eşim Konyalı canım,eşimin ailesi de Konya'ya yakın bir köyde oturuyor.Konya'da oturmayı isterdim ama..Çok seviyorum ben orayı.Ah ah şimdi orada olmak vardı..
Adaçayına gelince,kaynamış suya minicik bir dal atılıyor,isteğe göre limon ilave ediliyor.R..l düzensizliğine çok iyi geliyor,doğal östrojen var içinde.

Banu ter attıktan sonra yapacağın en güzel şey havuz keyfi olur bence de.Ne güzel..Oh benim içinde yüz doya doya

Herkese merhabalar liste için ellerine sağlık nete bir türlü giremeyince teşekkür ve tebrikler gecikti kusura bakmayın bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum özellikle liste başı olanları eh bizde yola devam ediyoruz yarıştan kopmadık burdayız diyorum

Arkadaşlar öyle çalışkanım öyle çalışkanım ki hafta içi mecburiyetten haftasonu keyiften sabah en geç 6:45' te ayaktayım kendime sinir oluyorum ama ne yapalım bir türlü geç kalkmayı beceremedim istemediğimden değil eskilerde olduğu gibi bir oğluşum büyüdüğünde evlenince erken kalkan bir kayınvalde ben bile kendimden korktum eyvah:18::18::18::18::18::18:
Bugün iki dilim ekmek yeşil zeytin biber közlemesi arada yeşil çay birazdan yürüyüş gerisi Allah kerim hepinize sevgiler mutlu pazarlar

Herkese hayırlı pazarlar dilerim
Ben güne oldukça geç başladım az önce kahvaltı yaptım şimdi de çayımı içiyorum
Evdeyim bugün de bu hafta sonu yürüyemedim artık hafta içi telafi ederim inşallah

insallah meyracim insallahhhh
------------------------

kimler bu muayeneyi oldu bakiiiiimmmm parmak kaldirin ??? Elleri göriyim

ilknurum 800 gr 800 grmdir olsun seni gecceeeeeeeeeeeeeeeeem ilknur
gecmis olsun canim bende olurdum heryil duzgun muayenemi ama sigortam olmadigindan artik normal bir rahatsizliga bile gidemiyorum gidemiyorum
sen alinmiyorsun dimi ben seni cok sevdim ondan sana takilmayi seviyorum

Zeynepcim görünmüyorsun umarım iyisindir.

yanlış hatırlamıyorsam bugün doğum günün öyle yazmıştın daha önce

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN .Allah uzun ömürler versin iki cadınla eşinle mutlu bir hayat geçir kuzum

selam kızlar kakılmışlık modundan az çıktım yeşil çay yudumluyorum.

eşim bugün evdeydi erkek evdeyken iş yapmak ölüm ya az dışarı çık dersin sonra yap der sanki sonra zaman var

balığa gitti oylanmak için dönüşüme pöpüşle bende gidicem bereber yürür geliriz. ama yoruldum .

bugün kahvaltı öğle bir oldu gibi,biraz öncede ara öğün armut ve iki kaşık yoğurt yedim akşamada taze fasulye koydum pişiyor

yanınada bişeyler ayarlarım böyle geçiştiririz.

herkeseler gezmelerde sanırım demirbaşlarımız bile yok:26:

herkesleri öptümmm yarın yeni hafta başlangıcı kızlar ipin ucunu sıkı tutuyoruzz

akşamları cepten takipçinizim

Arkadaşlar yanda aysel hanım bu kiloları nasıl veriyor diyen bir reklam resmi var sinir oluyorum
öğlen nesfit yedim akşama ızgara planladım yarın öğlen içinde kabak kavuruyorum kendimi çok hamarat gördüm ama bir de baktım ki hep boğaz çalışmaları ağırlıktaymış bu durumda pisboğaz daha uygunoldu zannımca

bence hamaratlik canim o

ve bugunku menum (menumde cis var kimseye soylemeyin)
sabah 1 elma (nedenini öglene bakin anlarsiniz)
arada 1 bardak ayran
öglen disarda cis bir yemek ve salata
aksamda yogurt corbasi iccem suanda bogurtlen cayi iciyom belki sutlu soguk kahve de icerim oooooo diyormusunuz
sporum da 55 dakika

iii pazarlar....

burası bugün çok kapalı...... yağmur yağdı yağacak gibi bi hava var......

bende eşimle pek kavga edemem açıkçası; çünkü kavga esnasında genelde kendini birinci dünya harbinde zannetmeye başlıyo şahıs......
nedense artık.

iyi akşamlar

menüm

kahvaltı

kepekli tost
5 zeytin
1 yumurta
ada çayı

bugün serbest günümdü ne bulduysam yedim

yeşil çay içerim birazdan

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

spor 30 dk

Son düzenleme:
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Bugün gayet güzel bir gün geçirdim şükür
Akşam eşimle alışveriş için dışarı cıktık ve Ayşeyle benim ikinci adresim olan Forum İstanbula gittik
Evdeki eksiklerimi aldım ama bu sefer biraz daha uzun sürdü her aldığım şeyin paketini inceledim ve karbonhidrat değeri benim yiyebileceğimden çok yüksek olanları yine yerine bıraktım
Büyük kızım sinir oldu anne hatim indirdin bu ne ya diye ama olsun eve almazsam en azından yeme tehlikem yok
Akşam yemeği doğal olarak biraz geçe kaldı ve gerçekten erken yemeye alışınca insan rahatsız oluyor

Ayy çok güldüm harika bir yorum olmuş bendenizde hattı müdafadan çıkıp direk çerkez ethem gibi bir süre sonra herkese dalıyorum tabi az işten çok iş çıkıyor

İyi akşamlar
Bugün diyette tatildeydi :))akşam eşimle yürüdük hiç yoktan iyidir yine

Son düzenleme:
Selamün aleykümmm...

ben geldimm...çok özledim sizii....annemlere iki gün diye gittim bir hafta gelemedim...ve orda net kesilmiş hiç bakamadım sizee...çok sayfa birikmiş bir ara okuyacağım artık...

nasılsınız ne var ne yok..değişik bişeyler varmı..

ben hem hareketli yoğun bir hafta geçirdim...diyeti bozmadım sayılır ama yemek saatlerim şaştı...

bu arada ben evden gittikten bir gün sonra yani pazartesi günü evime hırsız girmiş...eşim akşam eve gelince farketmiş...baya bi şok olduk tabi eşim

beni aradığında kızımda yanımdaydı konuşmalarımızdan çok etkilendi korktu falan oyüzden bu konuyu unutsunda öyle eve gelelim diye bir hafta

kaldık...şimdilik unuttu gibi inş hatırlamaz..Allahtan çok bişeyimiz yoktu çocukların bikaç çeyrek altını ve büyük kızın bi bileziği vardı o gitti...polis falan

çağırmış eşim ama giden çok olmadığı için önemsememişler...formaliteleri sorup gitmişler...bizde zaten gidenin derdinde değiliz ama kim yaptı doğrusu

merak ediyoruz çünkü polisler sizi tanıyan birileri olmalı evde olmadığınız zamanı özellikle seçmiş ve eliyle koymuş gibi alıp gitmiş demiş...sadece iki

çekmece karıştırılmış başka hiç bir yere dokunmamış...açıkta laptop duruyodu onu bile almamış oyüzden daha eminler polisler bizi tanıyan biri olduğu

konusunda...bizimde kimseyle bi sıkıntımız olmadı bugüne kadar oyüzden aklımıza gelen kimse yok...neyse geldi geçti ama faili meçhul olacak

bulacaklarını hiç sanmıyorum...

ay ne çok konuştum gene...çok başım ağrıyo yorucu bi gün geçirdim...bugün doğum günümdü bi sahil yapalım dedi eşim ama çocuklar huysuzlanınca

arabadan deniz havası alıp eve geldik hemen...olsun o bile iyi geldi...benden haberler bukadar...biraz geçmişe dalayım bikaç sayfa okusamda kar

neticede...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…