Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım döndüm sonunda ve çok özledim sizi...kusura bakma net bulamadığım için cuma günü bildirim yapamadım....inş bu hafta eksili bir bildirim yaparım...

Hoşgeldin canım
Doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllar dilerim
Ayrıca geçmiş olsun çok sinir bozucu bir durum miktar çok da olsa bir sonuca ulaşılamıyor ne yazııkki Allah bir daha göstermesin ne sana ne de başkasına
Listeye de izinli yazdım ben seni sanırım canım hafıza zayıf da sabit mi geçtim acaba diye düşündüm bir an

hoşbuldukk...

sağol canımm...

evet ne yazıkki bir sonuç çıkmıyoo...

liste içinde teşekkürederim iyi yapmışsın...bütün gün nerden net bulurum diye dşündüm durdum ama nafile anca çarşıya inip cafeye gitmem gerekiyodu oda zordu biraz....nasılsa evde olmadığımı biliyosun yaparsın bişeyler diye düşünmüştüm..

Canım çok çok geçmiş olsun
Rabbim sizlere sağlık ve uzun ömürler versin nasılsa yerine gelir gidenler İnşallah yapanlarıda bulur polis zaten Rabbim o yapanlarında yanına bırakmaz inşallah tez zamanda karşılığını verir ....Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu arada tekrar hoşgeldin
Doğum günün kutlu olsun canım Ailen ve tüm sevdiklerinle nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu senelere

çok sağol canımm...öyle canım giden çok önemli değil zaten bizim evde olmayışımız çok güzel denk geldi biz ona çok sevindik ve şükrettik......evde olsaydık büyük kız ne hale gelirdi bilmiyorumm...ilk duyunca onun yanımda olduğunu unutarak bir sürü şey konuştum eşimle telefonda ondan bile çok etkilendi iki gün hep sayıklıyodu...kendince beni rahatlatmaya çalışıyo falan annecim sen hiç korkma babam onu döver sonra polislere verir...gelirken kapıları güzelce kilitler...falan şuan aklıma gelmiyo...gece yanımda yatıyo sarılıyo sıkıca tuvaletin gelince beni uyandır beraber gidelim falann...öyle işte..

hoşbuldumm....

Aminnnnnn.....

Neyse kızlar bana müsaade

Yarın inşallah bahar temizliğime başlayacağım bu gece ütülerimi aradan çıkartayımda yarın direk temizliğe girişirim
Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler

Canım öncelikle çok çok geçmiş olsun..Çok üzüldüm ve şaşırıdm...Bence büyük şans evde olmayışınız..
Sonra hoşgeldin özledik seni ve merak ettik..

Yeni yaşın sana tüm güzellikleri yaşatsın...

Büyük geçmiş olsun sizin ve çocuklarınızın sadakası olsun diyelim
Ailenizle birlikte huzurlu mutlu nice yıllara Allah ağız tadınızı bozmasın

çok çok geçmiş olsun canımcım,inşallah bulunur yapanda gidenlerde

sağol canımm...evet büyük şanss....

ayyy bende sizi çok özledimmm....

Aminnn....

Büyük geçmiş olsun sizin ve çocuklarınızın sadakası olsun diyelim
Ailenizle birlikte huzurlu mutlu nice yıllara Allah ağız tadınızı bozmasın

evet canım öyle olsun inş...çok sağolasınn....

Aminn Aminnn..

doğum gününde kutlu olsun canımcım,sağlıklı,mutlu,huzurlu ailenle yavrularınla birlikte nice nice güzel yaşlar göresin inşallah

doğum gününde kutlu olsun canımcım,sağlıklı,mutlu,huzurlu ailenle yavrularınla birlikte nice nice güzel yaşlar göresin inşallah

Aminn ablacım çok sağol...

küçük kız mızlanıyo ben kaçtım...hatta gidip geliyo sinir etti zaten...

Allah rahatlık versin öpüldünüzz...

amin diyelim o zaman:)))))

Ayy çok güldüm harika bir yorum olmuş bendenizde hattı müdafadan çıkıp direk çerkez ethem gibi bir süre sonra herkese dalıyorum tabi az işten çok iş çıkıyor

hahahahaaa:)))))

İyi akşamlar
Bugün diyette tatildeydi :))akşam eşimle yürüdük hiç yoktan iyidir yine

aynen benim diyette tatildeydi bu hafta sonu:)

ve aleyküm selam.....
çok özledim canım seni yaaa gerçekten:)

hoşgeldin diyorum öncelikle.....

sonra hırsız için çok geçmiş olsun yaaa
bulunur inşaallah hırsız...
neyseki hani malla savdınız bu olayı, Allah esirgesin herşey duyuyoruz bu devirde hırsızlıklarda ve vs konularda.....
birde benim aklıma da hırsızın sizi tanıyan biri olabileceği geldi. ve sadece bi kaç yeri karıştırmış olmasıda şunu getirdi aklıma; hani hırsızlık yaptığı anda herhangi bir ses vs duydu ise gelen var paniği ile falan kaçmış olabilir birde.
sen yine bundan sonrada dikkat et canım epey bi süre..... hergün birde dua oku mutlaka canım bence.
kızının korkması içinde çok geçmiş olsun...... inşaallah atlatır biran önce canım bu korkusunu.

hırsız olayına rağmen annenlere gidince enerjini yenilenmiş gördüm seni:)
sevindim buna, maşaallahhh:)

doğum gününde kutlu olsuuuuunnnn...... :))
rabbim sevdiklerinle birlikte hayırlı uzun ömürler versin canım sana daha inşaallah...... AMİN
KOCAMAN ÖPÜYORUM SENİİİİİ:)))
Eki Görüntüle 691544

selamün aleyküm şekerlerim
güzel bir gündü banuşumla buluştuk,cimcimeleride gördüm
komşusu nisa hanımda çokkk tatlııı
resimler birazdan

buluşmanızın güzel geçtiğine sevindim ablacım:)
fotolara daha bakamadım, bakarım bi ara hemen:)

aman 2günlük tatilde de ye bencede:)
ben olsam bende yerdim:)

tamam canım:)
teşekkürler adaçayı tarifi içinde....
evet konyayı bende çok seviyorum canım yaaa......
gerçekten bence değeri bilinmesi gereken bir yer konya.
öpüyorum

Son düzenleme:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dost acı söylemez!

Diyorlarki, dost acı söyler! Acıyı söyleyene dost denilmez ki! Seni sevmeyen, acı söyler. Dostun sana söyleyeceği acı dahi olsa, senin canını acıtmayacak şekilde tatlı dille söyler.

✿⊱╮Şems-i Tebrîzî

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Susmak zamanı şimdi!

Eğer çok konuşmak faydalı olsaydı, iki ağzın ve bir kulağın olurdu.
Onun için az konuşup, çok dinlemek daha faydalı!

Eğer susarsan, konuşman daha aydınlık olur.
Zira sükutta hem sessizliğin ışığı, hem de konuşmanın faydası gizlidir.

Sığ suları, en hafif rüzgarlar bile coşturabilir,
Derin denizleri ise ancak derin sevdalar coşturur.

Anladım ki, derin ve esrarengiz olan her şey susar.
Anladım ki susan her şey, derin ve heybetlidir.

Yağmur olup toprağa karışmak, "Sessizlik en güzel sestir duyabilen için".
Biraz da sessizliğim konuşsun, Harfsiz bir dil bulalım içimizde,
"Sadece ikimizin anladığı bir hüzün olsun içinde"!

Sus gönlüm, çok dile getirme. Sen dile getirdikçe gönlün daha da coşuyor, daha meraklanıyor ve beklemek daha da zorlaşıyor.

Sus gönlüm, çok laf etme. Az söyle ki, işimiz olgunlaşsın, az söyle ki, Hakka karşı yanlış kelam çıkmasın.

Sus gönlüm, bir elif miktarı sus. Az kaldı bahara, dayan gönlüm. Denizin içinde meydana gelen, görünmeyen dalgalar gibi yüreğini biliyorum. Beklemekten başka çare olsaydı, seni durdurmazdım, inan bana Ama yok, başka çare yok. Unutma ki, ilaç bile beklemeden tesir etmez, çiçek bile vakti gelmeden önce açmaz.

Sus gönlüm, bu kışın bahara dönünceye kadar. Bu gece, gündüz oluncaya kadar. Uzak yollar, yakınlaşıncaya kadar. Bu sıkıntının ardından, ferahlık gelinceye kadar. Ve yüzümüz vuslat gözyaşlarıyla ıslanıncaya kadar sus.

Sus gönlüm, seni senden daha iyi bilen Rabbinin hükmü vuk'u buluncaya kadar. Senin nasibin sana ulaşıncaya kadar, ulaşmayanlarınsa senin nasibin olmadığını anlayana kadar sus.

Sus gönlüm, onun geleceğini görünceye kadar. Acının bala dönüştüğünü farkedinceye kadar. Onun gönlünün senin gönlüne muhabbet düğümüyle bağlandığını görünceye kadar.

Sus gönlüm, sebepler var edilinceye kadar. Bahaneler oluşuncaya, birbirimizin nasibi oluncaya kadar sus.

Sus gönlüm, bütün bu susmalarına karşılık, her şeyin hayırlısının olacağına inanarak sus.

Sus gönlüm. Her susuşun bir cevap olsun. Her susuşun, sabrın olsun. Her susuşun, dua'n olsun. İçten yakarışının adı olsun, susuşun. Bekleyişinin, umut edişinin, inancının, sevdiğinin vurgusu olsun, susuşun!

Tuz basıp yaralarıma, ne kadar susulacaksa o kadar sustum. Bir çığlık kanıyor en derininde yüreğimin. Açmadım kimselere yüreğimi Hançeri sadece kendime sapladım ve sustum!

"Susmak; kimi zaman ateşe su, kimi zaman da ateşe rüzgar olmuştur..!"

✿⊱╮Şems-i Tebrîzî

y.o.l.c.u hosgeldin ve cok gecmis olsuncanim dogum gunun kutlu olsun yeni yasinda hep guzelliklerle karsilas insallah
bir tek benim kacamak yapan sanmistim hepimiz yapmisiz

Son düzenleme:
hala uykum yok.....
ve burda kimsede yok:)
olmaması da normal zaten:)

pazar diye 12saat uyuyunca böyle oldu:)
şimdi uyku çayımı bitirdim:) gidip 1-2saatte olsa uyumaya çalışıyım, sonrada kalkmayı istiyorum, yatacak olursan öğlen yatayım.
bakalım artıkın.....

ben gidiyorum in-cin :))))))))

günayyydınnnnn akşam dön dönn saat 3 te uyudumm nedense uykusuzluk yaşıyorum bu ara
sonra sabah ezan okunuyodu küçük cadıı anneee makarna yap acıktım diye geldiii gülsemmi ağlasammı cadı ya neyse neskuik li sütle kandırdım sonrası malum uyuyamadım namaz kıl dön dön kalktım bende mis gibi kahvaltı hazırladım ev ahalisine çayımı yudumluyorum şimcikkk

belki kursa giderimm eşim öğleden sonra evde kendime kıyafet almaya gidelim diye plan yaptım allahtan bi mani olmazsa

yolcu geçmiş olsunnn canım yaaa ben de korkarım ben evdeyken girmişti hırsız urfada gündüz gözü karşı karşıya gelincene bayılacaktım neyseki benim heybetimden korktu kaçtı sanırım sadece kapının ağzındaki çantam gitmişti arada kilo işe yarıyomu ne:))))
atlatır zamanla yavrun inşallah
doğum günün kutlu olsunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…