günaydıın herkeslere
geldim demirbaşım nursenam
güne de erkenden başlamışsın ben de 2 yi geçiyordu uyudum şimdi uykum var yine hava bu hafta burda da açık olacak inşallah
duana dakocaman amin diyorum bu hafta gitsin yağlar paket paket
geri yatasın var gibi:)))))))))
çok mu belli olmuş:)))))))))
bende uyucamda açtım bütün camları eve oksijen girsin uykum açılsın diye valla uyusam başım ağrıyooo yaa
kalkıncana
kızlar günaydın haftasonu olunca malum telden girilemiyo çok zor oluyo yazı yazması bugüne kalıyo nasılsınız iyisiniz inşallah ben diş ağrısı ve mide ağrısı çekiyorum yazık bana(( işler yine yoğun herzamanki gibin sizin hayat nasıl benim diyet devam ediyo kaçamaklarla da olsa bakalım kısmet
Bende bende bende Ankaradayımben simdiden 500gr vermişim öylemı tanısmak ısterım kedisiyle hatta ankaradan arkadas varsa oraya gıttıgımde bulusmak yüz yüzede motive etmek edilmek isterim
Canım sen şimdilik diyeti kafana takma tatilin keyfini çıkar valla senin yerinde olmak isteyen çok kişi var şuaniyi geceler güzeller,
biz geldik, yerleştik. yol çok yorucu geçti. bursa da gezdik biraz. ulu camiye gittik, türbeleri gördük. gerçekten farklı bir atmosferi var bursanın. mavi dükkanda iskenderi de ihmal etmedik tabi. buraları hızlı geçiyorum :)))
google maps çok kötü bir köy yolundan getirdi bizi. bir daha google amcaya güvenirsem yol konusunda ne olayım. neyse kazasız belasız geldik ya.. otel sakin, genelde orta yaş üzeri insanlar ve çocuklu çiftler var. bi tane çiftle tanıştık minik kızları vasıtazıyla. minik Selen beni görünce kırk yıllık ahbabı gibi abla abla diye bağırmaya başladı. öpücük atmalar, el sallamalar
annesi de mahçup oldu, aslında herkesi yabancılayan bir çocuktur diye. akşamımız çok güzel geçti sayesinde.
Asuman abla ben bu hafta izinli olmayı düşünüyorum aslında. eşim ısrar ediyor yemem için, ben de çok seçenek bulamıyorum gezerken. az yiyorum ama tartıda bi oynama olacağını sanmıyorum. tartımdan ayrı da içim rahat etmiyor. o yüzden izin alayım ben senden canım abloşum
ben de durumlar böyle güzeller. sizler nasılsınız?
Aynurum ben de senin çiçeklerini hiç kıskanmadım
Sağol banu ablacım verdiğin bilgiler için araştırıcam inşallah güzel sonuçlar alırız beraberSelamün Aleyküm kızlarrr
Bu gece Laptobum biraz kafayı yedi hatta bir kısmını tabletten okudum geçmişinbiraz dosya sıkıştır temizle falan derken şimdilik düzeldi gibi olmadı mecbur pazartesi format atacağım laptoba
Bugün süper güzel bir gün geçirdim
Ayşeciğimle Forumda buluşup bol bol sohbet ettik ve ben zamanın nasıl geçtiğini anlamadım
Eşim arayıpta yaw acıktım ne zaman geliceksin gelirken şunları al diye sipariş vermeseydi kesin bir iki saat daha otururdum
Neyse nasılsa yakınızyine görüşürüz
Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar veririz
Canım Google amcaya karbon diyeti diye yazarsan ilk linke tıklaorada ayrıntılı bilgi var
Ben sana şöyle özetliyeyim; Yediğimiz neredeyse herşeyin içinde az da olsa karbonhidrat var ve bu listede hepsine içeriğine göre puanlar vermişler daha doğrusu içindeki değeri puan olarak baz almışlar
Kilo vermek istiyorsan günlük 40 - 60 puan arasında tüketmen gerekiyornekadar az tüketebilirsen okadar güzel kilo veriyorsun benim şimdi daha yeni olduğu için genelde 50 - 57 arasını buluyor ama o bile fayda ediyor
Bu şekilde çok güzel kilo verenler varArtık birşeyi tüketmeden evvel o listeye bakamıyorsam bile paketin arkasına bakıp hesaplıyorum atıyorum 20 yazıyorsa ve ben paketin yarısını tüketiyorsam 10 puanım gitti hesabı
Bence çok zevklidaha yeni olduğum için bir iki düzen bozulabiliyor ama daha dikkatli olmaya çalışacağım bundan sonra
İnşallah seninde aklına yatar gerçektende zor bir şey değil sonuçta zamanla ezberliyorsun onları zaten
Sorma canım bende iki gündür kestim çok çok iyiyim
Neyse birazda limonsuz idare edelim nasılsa sonra tekrar devam ederiz
Bu arada bugün için çooooooook teşekkür ederim
Nisa ablada gerçekten seni çok sevdiKesinlikle yüreği çok güzel bir insan dedi senin için Neyse haftaya nasılsa onuda sürüklerim peşimden yine sohbet ederiz tabi eğer o gün işi yoksa
Bencede nursena abla ankaraya gelde buluşalım bizde onları kıskandıralım hıhselammmmmm hacıyatmaz nursena geldi akşam okudum okudum nette sorun vardı koptu durdu annaamm topikten atıldım sandım :)))))))))))))))))) bak benden kurtulacaktınız az daha
neyse şimdi girdim çok şükürde kismeler kalmamış:))) doğal olarak gecenin 3 ünde
ben açıımm açç busaatte oturursam açıkırım tabeee
ceca xay ohhh buluşmuşunuz bacım kıskandırıyonuzz annamm neyse angaralılar fazlalaşıyo izne gittimmi bizde buluşuruz inşallahhhh
iyii gecellerr diliyorummmmm hepiciinize
Zeynep kuzum hoşgeldin öncelikleSelamün aleykümmm...
ben geldimm...çok özledim sizii....annemlere iki gün diye gittim bir hafta gelemedim...ve orda net kesilmiş hiç bakamadım sizee...çok sayfa birikmiş bir ara okuyacağım artık...
nasılsınız ne var ne yok..değişik bişeyler varmı..
ben hem hareketli yoğun bir hafta geçirdim...diyeti bozmadım sayılır ama yemek saatlerim şaştı...
bu arada ben evden gittikten bir gün sonra yani pazartesi günü evime hırsız girmiş...eşim akşam eve gelince farketmiş...baya bi şok olduk tabi eşim
beni aradığında kızımda yanımdaydı konuşmalarımızdan çok etkilendi korktu falan oyüzden bu konuyu unutsunda öyle eve gelelim diye bir hafta
kaldık...şimdilik unuttu gibi inş hatırlamaz..Allahtan çok bişeyimiz yoktu çocukların bikaç çeyrek altını ve büyük kızın bi bileziği vardı o gitti...polis falan
çağırmış eşim ama giden çok olmadığı için önemsememişler...formaliteleri sorup gitmişler...bizde zaten gidenin derdinde değiliz ama kim yaptı doğrusu
merak ediyoruz çünkü polisler sizi tanıyan birileri olmalı evde olmadığınız zamanı özellikle seçmiş ve eliyle koymuş gibi alıp gitmiş demiş...sadece iki
çekmece karıştırılmış başka hiç bir yere dokunmamış...açıkta laptop duruyodu onu bile almamış oyüzden daha eminler polisler bizi tanıyan biri olduğu
konusunda...bizimde kimseyle bi sıkıntımız olmadı bugüne kadar oyüzden aklımıza gelen kimse yok...neyse geldi geçti ama faili meçhul olacak
bulacaklarını hiç sanmıyorum...
ay ne çok konuştum gene...çok başım ağrıyo yorucu bi gün geçirdim...bugün doğum günümdü bi sahil yapalım dedi eşim ama çocuklar huysuzlanınca
arabadan deniz havası alıp eve geldik hemen...olsun o bile iyi geldi...benden haberler bukadar...biraz geçmişe dalayım bikaç sayfa okusamda kar
neticede...
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendinekızlar günaydın haftasonu olunca malum telden girilemiyo çok zor oluyo yazı yazması bugüne kalıyo nasılsınız iyisiniz inşallah ben diş ağrısı ve mide ağrısı çekiyorum yazık bana(( işler yine yoğun herzamanki gibin sizin hayat nasıl benim diyet devam ediyo kaçamaklarla da olsa bakalım kısmet
ve aleykümselamSelamün aleykümmm...
ben geldimm...çok özledim sizii....annemlere iki gün diye gittim bir hafta gelemedim...ve orda net kesilmiş hiç bakamadım sizee...çok sayfa birikmiş bir ara okuyacağım artık...
nasılsınız ne var ne yok..değişik bişeyler varmı..
ben hem hareketli yoğun bir hafta geçirdim...diyeti bozmadım sayılır ama yemek saatlerim şaştı...
bu arada ben evden gittikten bir gün sonra yani pazartesi günü evime hırsız girmiş...eşim akşam eve gelince farketmiş...baya bi şok olduk tabi eşim
beni aradığında kızımda yanımdaydı konuşmalarımızdan çok etkilendi korktu falan oyüzden bu konuyu unutsunda öyle eve gelelim diye bir hafta
kaldık...şimdilik unuttu gibi inş hatırlamaz..Allahtan çok bişeyimiz yoktu çocukların bikaç çeyrek altını ve büyük kızın bi bileziği vardı o gitti...polis falan
çağırmış eşim ama giden çok olmadığı için önemsememişler...formaliteleri sorup gitmişler...bizde zaten gidenin derdinde değiliz ama kim yaptı doğrusu
merak ediyoruz çünkü polisler sizi tanıyan birileri olmalı evde olmadığınız zamanı özellikle seçmiş ve eliyle koymuş gibi alıp gitmiş demiş...sadece iki
çekmece karıştırılmış başka hiç bir yere dokunmamış...açıkta laptop duruyodu onu bile almamış oyüzden daha eminler polisler bizi tanıyan biri olduğu
konusunda...bizimde kimseyle bi sıkıntımız olmadı bugüne kadar oyüzden aklımıza gelen kimse yok...neyse geldi geçti ama faili meçhul olacak
bulacaklarını hiç sanmıyorum...
ay ne çok konuştum gene...çok başım ağrıyo yorucu bi gün geçirdim...bugün doğum günümdü bi sahil yapalım dedi eşim ama çocuklar huysuzlanınca
arabadan deniz havası alıp eve geldik hemen...olsun o bile iyi geldi...benden haberler bukadar...biraz geçmişe dalayım bikaç sayfa okusamda kar
neticede...
sanada geçmiş olsun pınarcım yazık sanakızlar günaydın haftasonu olunca malum telden girilemiyo çok zor oluyo yazı yazması bugüne kalıyo nasılsınız iyisiniz inşallah ben diş ağrısı ve mide ağrısı çekiyorum yazık bana(( işler yine yoğun herzamanki gibin sizin hayat nasıl benim diyet devam ediyo kaçamaklarla da olsa bakalım kısmet
sanada yazık yenacım çookk geçmiş olsun heyecanı atarsan midenin yanmasıda geçer belkiGünaydın hatun kişiler..
Hayırlı,huzurlu,verimli,sağlıklı bir hafta geçirmemiz dileğiyle mucksss hepinize..
Benim de midem de felaket yanma var çok rahatsız edici.
Yarın 23 nisan oluşu heyecan yaratıyor ben de..Bakalım nasıl geçecek...
--
Pınar,geçmiş olsun
meyra,dün sabahlamışsın resmen..bugün baş ağrısı yaşamazsın inşallah...
selamun aleyküm kızlaarr
hayırlı bir gün olur inşallah
ben dün çok yorulmuşum kolumu kaldıracak halim yok ama kaldırmak zorundayım biraz sonra arkadaşımın mevlitine gitmem gerekiyor.
akşam köyden geldik köyde kp. de bizimle beraberdi akşamda buraya birlikte geldik. gece bizde kaldı bir ara biraz bakıp çıktım. sabah kahvaltı ettirdim azığını hazırlayıp eline verip gönderdim. havalar ısınıncaya kadar kalsa daha iyiydi ama evine gitmek istedi. bende birkaç günlük yiyeceğini hazırlayıp gönderdim.
saate bakıp yazmış olsam bütün günü spor yazardım. yataktan çıktım bursaya dönünceye kadar bir dakika dinlenecek zamanım olmadı.köye gider gitmez misafirim geldi.hem misafir ağırladım. hem temizlik yaptım, hem bahçeye gittim baklaların enginarların otunu temizledim. maydanozlarım çıkmış onların otunu aldım. çileklerim çiçek açmış onların otunu yoldum.toprak çamurdu çapa yapamadım. sonra çıkıp madımak, ekşi ot, gelincik topladım. yeşil soğanlarım çok büyümüş onları yolup olmayanlara verdim. düğünde bütün yorganları yastıkları kullandım bırakıp gelmiştim 5 makina çamaşır yıkadım. işleri tam bitiremedim ama bırakıp geldim.haftayada kısmet olursa yeni gelinimizi yemeğe almayı düşünüyorum. köyde alırsam hepimiz bir araya toplanırız dahada güzel olur. cumartesi günü ablamda 23 kişiydik çok güzel geçti.erkekler mangal başında hanımlar sofra hazırladı. bir masa erkekler bir masa kadınlar oldu. toparladık yıkadık yerleştirdik.sonrada oturup muhabbet ettik.benim misafirim gelince eve gitmek istedim ablam bırakmadı misafirlerde ablamda yedi eve yatmaya getirdim.
bakalım çok plan yapmakta istemiyorum. birşeyleri planlayıp çok özenirsem terslikler oluyor.
benim haftasonum oldukca yoğundu.
ve aleykümselam
zeynepcim geçmişolsun.inşallah yakalanır ama yakalansa ne olucak üçgün sonra dahada tecrübe edinip tekrar başlıycak . heryere polis koysan ne olur. polisi kalplere koymak gerekiyor. kalbinde polis olmayanın suç işlemesini engellemek çok zor.Allah kalbi polissizlere fırsat vermesin. doğum günün kutlu olsun canım. Allah hayırlı uzun ömürler versin
sanada geçmiş olsun pınarcım yazık sana
sanada yazık yenacım çookk geçmiş olsun heyecanı atarsan midenin yanmasıda geçer belki
günaydın...herkese hayırlı günler diliyorum...
kızlar haftasonu evdeydim nete giremedim sizi ihmal ettiğim için kusuruma bakmayın lütfen..
aslında bende eşimle hafif limoniydim cum akşamından..tamamen 3. kişiler yüzündensonrasında hatasınıu anlayan beyimiz haftasonu baya bir cebelleşti kendini affetirmek için...bu vesileyse baya bir gezdim..
Cecoş ve Ayşeabla fotolarınız mükemmel fark belli oluyor..azminiz daim olsun...
Zeynepçim yeni yaşın sana herşeyin en güzelini getirir inşallah... bu arada hırsızlık olayı için çok geçmiş olsun canı insan kötü hiisediyor kendini zaten herşeyden önce..belki çalınanlar bulunur
Esracım tatil iyi gidiyordur inşallah...Keyfin yerindedir öptüm seni...
pazartesi günü yoğunluğuna bırakıyorum kendimi
kızlar günaydın haftasonu olunca malum telden girilemiyo çok zor oluyo yazı yazması bugüne kalıyo nasılsınız iyisiniz inşallah ben diş ağrısı ve mide ağrısı çekiyorum yazık bana(( işler yine yoğun herzamanki gibin sizin hayat nasıl benim diyet devam ediyo kaçamaklarla da olsa bakalım kısmet
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeşlere mutlu huzurlu sağlıklı ve bol eksili güzel bi hafta diliyorum sabahtan işler yoğundu ancak yazabildim neyse alıntılarımı cevaplayım tekrar kaçıcam hepinizi öpüyorum
Bende bende bende Ankaradayım
Canım sen şimdilik diyeti kafana takma tatilin keyfini çıkar valla senin yerinde olmak isteyen çok kişi var şuan
Sağol banu ablacım verdiğin bilgiler için araştırıcam inşallah güzel sonuçlar alırız beraber
Bencede nursena abla ankaraya gelde buluşalım bizde onları kıskandıralım hıh
Zeynep kuzum hoşgeldin öncelikle
Çok geçmiş olsun canım neyseki ucuz atlatmışsınız evde olmamakla onlarada yemek nasip olmasın aldıklarını neyse artık gelmiş geçmiş olsun canım
Ayrıca doğum günün kutlu olsun ailenle çocuklarınla eşinle nice sağlıklı mutlu huzurlu zayıf uzun senelere inşallah kuzum
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine
y.o.l.c.u hosgeldin ve cok gecmis olsuncanimdogum gunun kutlu olsun yeni yasinda hep guzelliklerle karsilas insallah
bir tek benim kacamak yapan sanmistim hepimiz yapmisiz
günayyydınnnnn akşam dön dönn saat 3 te uyudumm nedense uykusuzluk yaşıyorum bu ara
sonra sabah ezan okunuyodu küçük cadıı anneee makarna yap acıktım diye geldiii gülsemmi ağlasammı cadı ya neyse neskuik li sütle kandırdım sonrası malum uyuyamadım namaz kıl dön dön kalktım bende mis gibi kahvaltı hazırladım ev ahalisine çayımı yudumluyorum şimcikkk
belki kursa giderimm eşim öğleden sonra evde kendime kıyafet almaya gidelim diye plan yaptım allahtan bi mani olmazsa
yolcu geçmiş olsunnn canım yaaa ben de korkarım ben evdeyken girmişti hırsız urfada gündüz gözü karşı karşıya gelincene bayılacaktım neyseki benim heybetimden korktu kaçtı sanırım sadece kapının ağzındaki çantam gitmişti arada kilo işe yarıyomu ne:))))
atlatır zamanla yavrun inşallah
doğum günün kutlu olsunnnn
amin diyelim o zaman:)))))
hahahahaaa:)))))
aynen benim diyette tatildeydi bu hafta sonu:)
ve aleyküm selam.....
çok özledim canım seni yaaa gerçekten:)
hoşgeldin diyorum öncelikle.....
sonra hırsız için çok geçmiş olsun yaaa
bulunur inşaallah hırsız...
neyseki hani malla savdınız bu olayı, Allah esirgesin herşey duyuyoruz bu devirde hırsızlıklarda ve vs konularda.....
birde benim aklıma da hırsızın sizi tanıyan biri olabileceği geldi. ve sadece bi kaç yeri karıştırmış olmasıda şunu getirdi aklıma; hani hırsızlık yaptığı anda herhangi bir ses vs duydu ise gelen var paniği ile falan kaçmış olabilir birde.
sen yine bundan sonrada dikkat et canım epey bi süre..... hergün birde dua oku mutlaka canım bence.
kızının korkması içinde çok geçmiş olsun...... inşaallah atlatır biran önce canım bu korkusunu.
hırsız olayına rağmen annenlere gidince enerjini yenilenmiş gördüm seni:)
sevindim buna, maşaallahhh:)
doğum gününde kutlu olsuuuuunnnn...... :))
rabbim sevdiklerinle birlikte hayırlı uzun ömürler versin canım sana daha inşaallah...... AMİN
KOCAMAN ÖPÜYORUM SENİİİİİ:)))
Eki Görüntüle 691544
çok sağol canımm....hayırlı hafta başlangıçları olsun hepimize kızlarrr
benim sabahtan beri çok yoğundu yeni oturabildim kahvaltıda geç oldu haliyle,umarım bu hafta azimle asılıcam diyetime ama böyle saatler şaşınca düzen v.s kalmıyor
zeynepcim yolcucum geçmiş olsun Allah beterlerinden saklasın hırsızlık olayı kötü insanların içleri ne kadar kötü fikri kötü zikri kötü.Daha öncede yazdım ama tekrardan doğum günün kutlu olsun canım
bende nursena gibi iş yerinde hırsız ile burun buruna geldim atamadım bir türlü üstümden o psikolojiyi sonra o işyerinden taşındık velhasıl..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?