Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

asu demirbaş gelmedi bu sabah

kızlarr miss gibi bi hava var dışarıda güneş kuşlarrr hepinize yolluyoruummm mutlu bi hafta olsunn dileklerimiz kabul olsun en az 2 şer kilocuk gisinn:)))))))

günaydıın herkeslere
geldim demirbaşım nursenam
güne de erkenden başlamışsın ben de 2 yi geçiyordu uyudum şimdi uykum var yine hava bu hafta burda da açık olacak inşallah
duana dakocaman amin diyorum bu hafta gitsin yağlar paket paket

bende uyucamda açtım bütün camları eve oksijen girsin uykum açılsın diye valla uyusam başım ağrıyooo yaa
kalkıncana

ben uyumazsam akşama kada leyla gibi geziyorum hiç açılmıyor benim uyku malesef
kızlar gitti eşim de uyuyor bana da başka seçenek kalmadı

Selamün Aleykümmmmmmmmmm

Herkese bol enerjili az kalorili bir hafta diliyorum
İnşallah bu haftayıda güzel değerlendirip çok güzel kilolar veririz
Dün gece az ütü yapıp yattım neyse biraz sonra kahvaltımı yapıp ufak ufak işlerime girişirim nasılsa

kızlar günaydın haftasonu olunca malum telden girilemiyo çok zor oluyo yazı yazması bugüne kalıyo nasılsınız iyisiniz inşallah ben diş ağrısı ve mide ağrısı çekiyorum yazık bana(( işler yine yoğun herzamanki gibin sizin hayat nasıl benim diyet devam ediyo kaçamaklarla da olsa bakalım kısmet

Canım çok geçmiş olsun heleki diş ağrısı ölüm resmen :26:
Umarım bir an önce geçer

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeşlere mutlu huzurlu sağlıklı ve bol eksili güzel bi hafta diliyorum sabahtan işler yoğundu ancak yazabildim neyse alıntılarımı cevaplayım tekrar kaçıcam hepinizi öpüyorum

ben simdiden 500gr vermişim öylemı tanısmak ısterım kedisiyle hatta ankaradan arkadas varsa oraya gıttıgımde bulusmak yüz yüzede motive etmek edilmek isterim
Bende bende bende Ankaradayım
Canım sen şimdilik diyeti kafana takma tatilin keyfini çıkar valla senin yerinde olmak isteyen çok kişi var şuan
Sağol banu ablacım verdiğin bilgiler için araştırıcam inşallah güzel sonuçlar alırız beraber
Bencede nursena abla ankaraya gelde buluşalım bizde onları kıskandıralım hıh
Zeynep kuzum hoşgeldin öncelikle
Çok geçmiş olsun canım neyseki ucuz atlatmışsınız evde olmamakla onlarada yemek nasip olmasın aldıklarını neyse artık gelmiş geçmiş olsun canım
Ayrıca doğum günün kutlu olsun ailenle çocuklarınla eşinle nice sağlıklı mutlu huzurlu zayıf uzun senelere inşallah kuzum
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine

Günaydın hatun kişiler..

Hayırlı,huzurlu,verimli,sağlıklı bir hafta geçirmemiz dileğiyle mucksss hepinize..

Benim de midem de felaket yanma var çok rahatsız edici.

Yarın 23 nisan oluşu heyecan yaratıyor ben de..Bakalım nasıl geçecek...

--

Pınar,geçmiş olsun

meyra,dün sabahlamışsın resmen..bugün baş ağrısı yaşamazsın inşallah...

günaydın...herkese hayırlı günler diliyorum...

kızlar haftasonu evdeydim nete giremedim sizi ihmal ettiğim için kusuruma bakmayın lütfen..

aslında bende eşimle hafif limoniydim cum akşamından..tamamen 3. kişiler yüzündensonrasında hatasınıu anlayan beyimiz haftasonu baya bir cebelleşti kendini affetirmek için...bu vesileyse baya bir gezdim..

Cecoş ve Ayşeabla fotolarınız mükemmel fark belli oluyor..azminiz daim olsun...

Zeynepçim yeni yaşın sana herşeyin en güzelini getirir inşallah... bu arada hırsızlık olayı için çok geçmiş olsun canı insan kötü hiisediyor kendini zaten herşeyden önce..belki çalınanlar bulunur
Esracım tatil iyi gidiyordur inşallah...Keyfin yerindedir öptüm seni...

pazartesi günü yoğunluğuna bırakıyorum kendimi

günaydınn dıyecektım ama tunaydın olduu
nasılsınızz güzel bir hafta diliyorum xay ve ceco resımlerınız cok güzelll ıkınızde çok farklısınızz yüzünüzden okunuyorr masallah diyeyım

ben dun 90,9 u gordun ınanamıyorum az yıyorum ama hala ınananamıyorum ya gercek degıLse dıye ama nelerı tartıyorum cocukları esımı damacanalarıı hepsı dogru cıkıyor

dun ıkı dogum gunune gıttık toplam 1 ınce dılım pasta yedım aksam yemegı nıyetınee
mutfaga dalıp cıktıktan sonra okula gıdecegımm
görüşmek üzere

selamun aleyküm kızlaarr
hayırlı bir gün olur inşallah
ben dün çok yorulmuşum kolumu kaldıracak halim yok ama kaldırmak zorundayım biraz sonra arkadaşımın mevlitine gitmem gerekiyor.
akşam köyden geldik köyde kp. de bizimle beraberdi akşamda buraya birlikte geldik. gece bizde kaldı bir ara biraz bakıp çıktım. sabah kahvaltı ettirdim azığını hazırlayıp eline verip gönderdim. havalar ısınıncaya kadar kalsa daha iyiydi ama evine gitmek istedi. bende birkaç günlük yiyeceğini hazırlayıp gönderdim.
saate bakıp yazmış olsam bütün günü spor yazardım. yataktan çıktım bursaya dönünceye kadar bir dakika dinlenecek zamanım olmadı.köye gider gitmez misafirim geldi.hem misafir ağırladım. hem temizlik yaptım, hem bahçeye gittim baklaların enginarların otunu temizledim. maydanozlarım çıkmış onların otunu aldım. çileklerim çiçek açmış onların otunu yoldum.toprak çamurdu çapa yapamadım. sonra çıkıp madımak, ekşi ot, gelincik topladım. yeşil soğanlarım çok büyümüş onları yolup olmayanlara verdim. düğünde bütün yorganları yastıkları kullandım bırakıp gelmiştim 5 makina çamaşır yıkadım. işleri tam bitiremedim ama bırakıp geldim.haftayada kısmet olursa yeni gelinimizi yemeğe almayı düşünüyorum. köyde alırsam hepimiz bir araya toplanırız dahada güzel olur. cumartesi günü ablamda 23 kişiydik çok güzel geçti.erkekler mangal başında hanımlar sofra hazırladı. bir masa erkekler bir masa kadınlar oldu. toparladık yıkadık yerleştirdik.sonrada oturup muhabbet ettik.benim misafirim gelince eve gitmek istedim ablam bırakmadı misafirlerde ablamda yedi eve yatmaya getirdim.
bakalım çok plan yapmakta istemiyorum. birşeyleri planlayıp çok özenirsem terslikler oluyor.
benim haftasonum oldukca yoğundu.

ve aleykümselam
zeynepcim geçmişolsun.inşallah yakalanır ama yakalansa ne olucak üçgün sonra dahada tecrübe edinip tekrar başlıycak . heryere polis koysan ne olur. polisi kalplere koymak gerekiyor. kalbinde polis olmayanın suç işlemesini engellemek çok zor.Allah kalbi polissizlere fırsat vermesin. doğum günün kutlu olsun canım. Allah hayırlı uzun ömürler versin

sanada geçmiş olsun pınarcım yazık sana

sanada yazık yenacım çookk geçmiş olsun heyecanı atarsan midenin yanmasıda geçer belki

hayırlı hafta başlangıçları olsun hepimize kızlarrr

benim sabahtan beri çok yoğundu yeni oturabildim kahvaltıda geç oldu haliyle,umarım bu hafta azimle asılıcam diyetime ama böyle saatler şaşınca düzen v.s kalmıyor

zeynepcim yolcucum geçmiş olsun Allah beterlerinden saklasın hırsızlık olayı kötü insanların içleri ne kadar kötü fikri kötü zikri kötü.Daha öncede yazdım ama tekrardan doğum günün kutlu olsun canım

bende nursena gibi iş yerinde hırsız ile burun buruna geldim atamadım bir türlü üstümden o psikolojiyi sonra o işyerinden taşındık velhasıl..

çok sağol ablacımm...aynen öyle yakalansa ne olcak bi kaç gün yatar çıkar...huylu huyundan vazgeçmezkii..

Aminnn ablacım....

Aminn canım çok sağol....

çok çok geçmiş olsun canımm...Rabbim tez zamanda şifalar versinn...

inşallah canımm çok sağolasın...bu arada sende tamamen yerleşmişsin sanırım yeni evin tekrardan hayırlı olsun inş..

y.o.l.c.u hosgeldin ve cok gecmis olsuncanim dogum gunun kutlu olsun yeni yasinda hep guzelliklerle karsilas insallah
bir tek benim kacamak yapan sanmistim hepimiz yapmisiz

teşekkürederim canımm...yok yok yalnız değilsin bu hafta benimde çok kaçamaklarım oldu ama dengeledim çok şükür...

sağol canımm..şimdilik unuttu gibi...evde olmamak büyük bi nimetti gerçekten bende çok korkarım çünküü....hele iki çocuktan sonra daha korkak daha panik biri oldum çıktımm...

çok sağol canımm....bende çok özledim siziii....valla canım yoğun koşturmacalı bir haftaydı gelen gidende çoktu ama güzel geçti...tek kötü tarafı orda havalar hala çok soğuk ve iki ev var aşağı yukarı derken çocuklar üşüttüler salya sümük geziyolar...gecelerimiz gene uykusuz geçiyoo...benimde havalar dolayısıyla astımım nüksetti tıkanıp duruyorum...boğazlarım fena şuan bile yattığım yerden yazıyorum..vucüdüm dökülüyoo hiç bişey yapıcak halim yok bakalım ne kadar böyle devam edicek...

pastaya bayıldım çok sağol...hemen servis ediyorum...

hırsızlık konusuna gelince apartmanın gireni çıkanı belli değil nerden nasıl bulurlar bilmiyorum...karşı binada kamera vardı bizim apartman girişinide görüyomuş eşim gidip istemiş o güne ait görüntüleri sonrada polise vermiş ama bişey çıkacağını sanmıyoruz...bi dairede öğrenciler kalıyo onlara ders almaya gelen çok öğrenci var...yani hırsız apartmanda komşulardan biriyle karşılaşmış olsa bile kimse sen kimsin diye sormaz...neyse geçti gitti çok şükür...

çok sağol canımm....

Merhaba kuzular,
Hepinize güzel bir hafta diliyorum. biz termalden ayrıldık, geyiklide bozcaada feribotu bekliyoruz.

Zeynep cim doğum günün kutlu olsun canım. Bu arada eve hırsız girmiş sanırım, çok geçmiş olsun. Allah daha büyük belalardan korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…