Merhaba kuzular,
Hepinize güzel bir hafta diliyorum. biz termalden ayrıldık, geyiklide bozcaada feribotu bekliyoruz.
Zeynep cim doğum günün kutlu olsun canım. Bu arada eve hırsız girmiş sanırım, çok geçmiş olsun. Allah daha büyük belalardan korusun.
Benim de midem de felaket yanma var çok rahatsız edici.
selamun aleyküm kızlaarr
hayırlı bir gün olur inşallah
ben dün çok yorulmuşum kolumu kaldıracak halim yok ama kaldırmak zorundayım biraz sonra arkadaşımın mevlitine gitmem gerekiyor.
akşam köyden geldik köyde kp. de bizimle beraberdi akşamda buraya birlikte geldik. gece bizde kaldı bir ara biraz bakıp çıktım. sabah kahvaltı ettirdim azığını hazırlayıp eline verip gönderdim. havalar ısınıncaya kadar kalsa daha iyiydi ama evine gitmek istedi. bende birkaç günlük yiyeceğini hazırlayıp gönderdim.
saate bakıp yazmış olsam bütün günü spor yazardım. yataktan çıktım bursaya dönünceye kadar bir dakika dinlenecek zamanım olmadı.köye gider gitmez misafirim geldi.hem misafir ağırladım. hem temizlik yaptım, hem bahçeye gittim baklaların enginarların otunu temizledim. maydanozlarım çıkmış onların otunu aldım. çileklerim çiçek açmış onların otunu yoldum.toprak çamurdu çapa yapamadım. sonra çıkıp madımak, ekşi ot, gelincik topladım. yeşil soğanlarım çok büyümüş onları yolup olmayanlara verdim. düğünde bütün yorganları yastıkları kullandım bırakıp gelmiştim 5 makina çamaşır yıkadım. işleri tam bitiremedim ama bırakıp geldim.haftayada kısmet olursa yeni gelinimizi yemeğe almayı düşünüyorum. köyde alırsam hepimiz bir araya toplanırız dahada güzel olur. cumartesi günü ablamda 23 kişiydik çok güzel geçti.erkekler mangal başında hanımlar sofra hazırladı. bir masa erkekler bir masa kadınlar oldu. toparladık yıkadık yerleştirdik.sonrada oturup muhabbet ettik.benim misafirim gelince eve gitmek istedim ablam bırakmadı misafirlerde ablamda yedi eve yatmaya getirdim.
bakalım çok plan yapmakta istemiyorum. birşeyleri planlayıp çok özenirsem terslikler oluyor.
benim haftasonum oldukca yoğundu.
ve aleykümselam
zeynepcim geçmişolsun.inşallah yakalanır ama yakalansa ne olucak üçgün sonra dahada tecrübe edinip tekrar başlıycak . heryere polis koysan ne olur. polisi kalplere koymak gerekiyor. kalbinde polis olmayanın suç işlemesini engellemek çok zor.Allah kalbi polissizlere fırsat vermesin. doğum günün kutlu olsun canım. Allah hayırlı uzun ömürler versin
çok sağol canımm....bende çok özledim siziii....valla canım yoğun koşturmacalı bir haftaydı gelen gidende çoktu ama güzel geçti...tek kötü tarafı orda havalar hala çok soğuk ve iki ev var aşağı yukarı derken çocuklar üşüttüler salya sümük geziyolar...gecelerimiz gene uykusuz geçiyoo...benimde havalar dolayısıyla astımım nüksetti tıkanıp duruyorum...boğazlarım fena şuan bile yattığım yerden yazıyorum..vucüdüm dökülüyoo hiç bişey yapıcak halim yok bakalım ne kadar böyle devam edicek...
pastaya bayıldım çok sağol...hemen servis ediyorum...
hırsızlık konusuna gelince apartmanın gireni çıkanı belli değil nerden nasıl bulurlar bilmiyorum...karşı binada kamera vardı bizim apartman girişinide görüyomuş eşim gidip istemiş o güne ait görüntüleri sonrada polise vermiş ama bişey çıkacağını sanmıyoruz...bi dairede öğrenciler kalıyo onlara ders almaya gelen çok öğrenci var...yani hırsız apartmanda komşulardan biriyle karşılaşmış olsa bile kimse sen kimsin diye sormaz...neyse geçti gitti çok şükür...
Selamlar herkese,inşallah bu hafta hepimiz için çok güzel geçer.
Ben kendimi aranızda hala yabancı hissediyorum,yazıyorum çiziyorum ama bir gruba dahil olmaya çalışmak ne zormuş
Gelmişken sabah kahvaltımı da yazayım;
3 dl ekmek
6 yeşil zeytin
2 dl peynir
1 haşlanmış yumurta
2 tatlı kaşığı süzme yoğurt
domates,salatalık
Ve çay..Bardak bardak çay :)))
Not:YOLCU; Doğum günün kutlu olsun,daha tanışmıyoruz ama ben kutlamadan geçemedimAyrıca çok geçmiş olsun,hırsızlık kadar tat kaçıran bişi yok.Allah göstermesin bir daha..
Merhaba kuzular,
Hepinize güzel bir hafta diliyorum. biz termalden ayrıldık, geyiklide bozcaada feribotu bekliyoruz.
Selamlar herkese,inşallah bu hafta hepimiz için çok güzel geçer.
Ben kendimi aranızda hala yabancı hissediyorum,yazıyorum çiziyorum ama bir gruba dahil olmaya çalışmak ne zormuş
Gelmişken sabah kahvaltımı da yazayım;
3 dl ekmek
6 yeşil zeytin
2 dl peynir
1 haşlanmış yumurta
2 tatlı kaşığı süzme yoğurt
domates,salatalık
Ve çay..Bardak bardak çay :)))
Not:YOLCU; Doğum günün kutlu olsun,daha tanışmıyoruz ama ben kutlamadan geçemedimAyrıca çok geçmiş olsun,hırsızlık kadar tat kaçıran bişi yok.Allah göstermesin bir daha..
Zeynep cim iyiyim. Tatil de iyi gidiyor :)
Sen nasilsin? Annende iken dinlenmişsindir biraz olsun umarım.
Hepinizi öperim şimdilik, fırsat buldukça gelirim ben yine.
yolcu canım dogum gunun kutlu olsunn hırsızlık olayı olmus canım cokk gecmıs olsunn
nice yıllaraa tatlımmm
selamun aleyküm kızlaarr
hayırlı bir gün olur inşallah
ben dün çok yorulmuşum kolumu kaldıracak halim yok ama kaldırmak zorundayım biraz sonra arkadaşımın mevlitine gitmem gerekiyor.
akşam köyden geldik köyde kp. de bizimle beraberdi akşamda buraya birlikte geldik. gece bizde kaldı bir ara biraz bakıp çıktım. sabah kahvaltı ettirdim azığını hazırlayıp eline verip gönderdim. havalar ısınıncaya kadar kalsa daha iyiydi ama evine gitmek istedi. bende birkaç günlük yiyeceğini hazırlayıp gönderdim.
saate bakıp yazmış olsam bütün günü spor yazardım. yataktan çıktım bursaya dönünceye kadar bir dakika dinlenecek zamanım olmadı.köye gider gitmez misafirim geldi.hem misafir ağırladım. hem temizlik yaptım, hem bahçeye gittim baklaların enginarların otunu temizledim. maydanozlarım çıkmış onların otunu aldım. çileklerim çiçek açmış onların otunu yoldum.toprak çamurdu çapa yapamadım. sonra çıkıp madımak, ekşi ot, gelincik topladım. yeşil soğanlarım çok büyümüş onları yolup olmayanlara verdim. düğünde bütün yorganları yastıkları kullandım bırakıp gelmiştim 5 makina çamaşır yıkadım. işleri tam bitiremedim ama bırakıp geldim.haftayada kısmet olursa yeni gelinimizi yemeğe almayı düşünüyorum. köyde alırsam hepimiz bir araya toplanırız dahada güzel olur. cumartesi günü ablamda 23 kişiydik çok güzel geçti.erkekler mangal başında hanımlar sofra hazırladı. bir masa erkekler bir masa kadınlar oldu. toparladık yıkadık yerleştirdik.sonrada oturup muhabbet ettik.benim misafirim gelince eve gitmek istedim ablam bırakmadı misafirlerde ablamda yedi eve yatmaya getirdim.
bakalım çok plan yapmakta istemiyorum. birşeyleri planlayıp çok özenirsem terslikler oluyor.
benim haftasonum oldukca yoğundu.
Tünaydın arkadaşlar ben çok özendim ot ayıklamaya taze çıkanları çiçeği böceği sevmeye bizde gelseydik ne mutlu sana
zeynepcim çok geçmiş olsun cnm ay insan korkar doğal olarak ama gelmiş geçmiş olsun. allahtan kuzularla evde değildin başınıza bişeyde gelebilirdi allah korumuş. doğum günün kutlu olsun canım bu arada nice mutlu yıllar göresin. bu arada benle aynı yaştasın ama iki kuzun var maşallah ben tek te kaldım valla:) bu aralar bi bebiş sevdası tuttu beni küçük kızımla yetiniyorum.
yenacım sanada çok geçmiş olsun kendine dikkat ettt
nursena sen kızı baleye götürüyormuşsun ya bana bilgi verir misin kaç yaşında başladı bale kursunun özellikleri falan nasıl olmalı ben benim kızı da başlattım gibi birşey de sanki içime sinmeyen bişiler var da çözemedim bizim hocamız rus ama kurs öğretmeneviinin bir salonunda yapılıyor sert zemin. ilk derste de pek bişey olmaz ama benim kız sadece ortada döndü durdu öğretmeni de diğer çocuklarla ilgilendi falan belki ilk ders diye alışsın ortamda bulunsun sıkılmasın diye ellememiştir bilemiyorum sizin nasıl oldu
Hoşbulduk yolcu,bende badel,37 yaşındayım,evhanımıyım,1 oğluşum var Rabbimin emaneti,Ankara'da oturuyorum :)105 den 89 a çok güzel kilo vermişsin,darısı başıma olsun inşallah
ne güzeeeel:)))))
selam canım:)
nasılsın görüşmeyeli?
bu arada çok narin bi ruh yapısına sahibiz galiba?:) sözlerinden oni anladım daaa:)
çok sağol canım...kuzun kaç yaşında...belki yeni bir bebiş vakti gelmiştir...sevdan ondandır belkii...
memnun oldumm..evet arkadaşların desteğiyle güzel kilo verdim ve daha güzellerini hepberaber vericez inşallah...
Bende çok memnun oldum.Benim burada en sevdiğim şey destek zaten.Kuralsız,şartsız destek.Ve samimiyet.
Benim de en ihtiyacım olan şey bu zaten..
İnşallah herşey hepimiz için çok güzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?