Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin canımmm...teşekkürederim....Aminnn...

sen nasılsınn....nasıl gidiyo tatilll...

Selamlar herkese,inşallah bu hafta hepimiz için çok güzel geçer.

Ben kendimi aranızda hala yabancı hissediyorum,yazıyorum çiziyorum ama bir gruba dahil olmaya çalışmak ne zormuş

Gelmişken sabah kahvaltımı da yazayım;

3 dl ekmek
6 yeşil zeytin
2 dl peynir
1 haşlanmış yumurta
2 tatlı kaşığı süzme yoğurt
domates,salatalık
Ve çay..Bardak bardak çay :)))

Not:YOLCU; Doğum günün kutlu olsun,daha tanışmıyoruz ama ben kutlamadan geçemedimAyrıca çok geçmiş olsun,hırsızlık kadar tat kaçıran bişi yok.Allah göstermesin bir daha..

Son düzenleme:
Benim de midem de felaket yanma var çok rahatsız edici.

geçmiş olsun.
biraz beyaz peynir yersen özellikle aç karnına, yanmana mutlaka iyi gelecektir.

ve aleyküm selaaaam dafi ablacım:)

ne diyim inan; sadece sana şunu söylüyorum; maşaallah maşaallah maşaallah...............
çalışan demir pas tutmaz ama.....
geçen trtde izledim, 100yaşında bi nine vardı, hep tarlada çalıştım ben dedi, yani çalışmak spor vücuda çok faydalı,
nine 100 yaşında amaaa görünüşü 88falandı.

geçmiş olsun canım.....
inşaallah biran önce toplarsın kendini canım.

zaten bi apartmanda öğrenci varsa; mutlaka bi sorun oluyo, olmaması istisna.
bi kere bizim apartmanda öğrenciler vardı 2-3dairesi hemde, genelde bi sorunları oluyoduuuu.

teşekkürederim canımm....aminnn....

tanışmıyomuyuz allah allah....karambole geldi sanırsam....:26:ben zeynep 28 yaşında iki kız annesi evhanımıyım..105 kilo ile başladığım bu maratondaaa 89,7 kiloyumm...başarılarımızın devamını diliyorum...yanlış hatırlamıyosam hoşgeldin demiştik sana ama artık balık hafızalı olan ben yanlışta hatırlıyo olabilirim oyüzdenn tekrardann aramıza hoş geldinnnnn....

Zehracim zaten yiyorum bulduğumu, sağol desteğin için canım benim. Zaten kaldığımız otelde yemekler ev yemekleri idi. Bozcaada da beğendiklerimi aşırıya kaçırmadan yersem sorun olmaz insallah. Fazlaları da gonderirim bi haftada olursa inşallah.

Umarım sen tamamen yerleşimişsindir evine insallah.

Nevincim haftasonun sıkıntılı geçmiş sanırım. Eşin hatasını anlamış ama sonradan. Inşallah bi daha olmaz canim.

Yenam geçmiş olsun midene. Ben de merak ediyorum ördek şerbetli paşayı :)

Merhaba kuzular,
Hepinize güzel bir hafta diliyorum. biz termalden ayrıldık, geyiklide bozcaada feribotu bekliyoruz.

ne güzeeeel:)))))

selam canım:)
nasılsın görüşmeyeli?

bu arada çok narin bi ruh yapısına sahibiz galiba?:) sözlerinden oni anladım daaa:)

ve tüm hasta olanlara geçmiş olsun......

benim gidip bi çay demlemem lazım:)
iyice çay kahve kolik oldum bu aralar:)
ama bu durumdan memnunum.....:)
ben şimdi gidiyimde bi çay demliyim, yine gelirim hemen.....

Zeynep cim iyiyim. Tatil de iyi gidiyor :)
Sen nasilsin? Annende iken dinlenmişsindir biraz olsun umarım.

Hepinizi öperim şimdilik, fırsat buldukça gelirim ben yine.

Zeynep cim iyiyim. Tatil de iyi gidiyor :)
Sen nasilsin? Annende iken dinlenmişsindir biraz olsun umarım.

Hepinizi öperim şimdilik, fırsat buldukça gelirim ben yine.

iyi iyi bol bol dinlen eğlenn...

bizede lazımda bakalım ne zaman nasip olcak...

dinlendim canım bikaç gece annem aldı çocukları yanına geceleri rahat uyudum...uykusuzluk ne beter bişeymiş yaa...gündüzleride yapılacak bir sürü iş vardı onlarla ilgilendim...annem ağır iş yapamıyo cam çerçeve tül perde temizlik yaptım yani biraz...birazda çarşı işleri vardıonları hallettim...koşturmacalı yoğun geçti ama güzeldi genede...öyle işte...

yolcu canım dogum gunun kutlu olsunn hırsızlık olayı olmus canım cokk gecmıs olsunn

nice yıllaraa tatlımmm

zeynepcim çok geçmiş olsun cnm ay insan korkar doğal olarak ama gelmiş geçmiş olsun. allahtan kuzularla evde değildin başınıza bişeyde gelebilirdi allah korumuş. doğum günün kutlu olsun canım bu arada nice mutlu yıllar göresin. bu arada benle aynı yaştasın ama iki kuzun var maşallah ben tek te kaldım valla:) bu aralar bi bebiş sevdası tuttu beni küçük kızımla yetiniyorum.

yenacım sanada çok geçmiş olsun kendine dikkat ettt

nursena sen kızı baleye götürüyormuşsun ya bana bilgi verir misin kaç yaşında başladı bale kursunun özellikleri falan nasıl olmalı ben benim kızı da başlattım gibi birşey de sanki içime sinmeyen bişiler var da çözemedim bizim hocamız rus ama kurs öğretmeneviinin bir salonunda yapılıyor sert zemin. ilk derste de pek bişey olmaz ama benim kız sadece ortada döndü durdu öğretmeni de diğer çocuklarla ilgilendi falan belki ilk ders diye alışsın ortamda bulunsun sıkılmasın diye ellememiştir bilemiyorum sizin nasıl oldu

tanışmıyomuyuz allah allah....karambole geldi sanırsam....:26:ben zeynep 28 yaşında iki kız annesi evhanımıyım..105 kilo ile başladığım bu maratondaaa 89,7 kiloyumm...başarılarımızın devamını diliyorum...yanlış hatırlamıyosam hoşgeldin demiştik sana ama artık balık hafızalı olan ben yanlışta hatırlıyo olabilirim oyüzdenn tekrardann aramıza hoş geldinnnnn....
[/QUOTE]

Hoşbulduk yolcu,bende badel,37 yaşındayım,evhanımıyım,1 oğluşum var Rabbimin emaneti,Ankara'da oturuyorum :)105 den 89 a çok güzel kilo vermişsin,darısı başıma olsun inşallah

:

Son düzenleme:

çok sağol canım...kuzun kaç yaşında...belki yeni bir bebiş vakti gelmiştir...sevdan ondandır belkii...

Hoşbulduk yolcu,bende badel,37 yaşındayım,evhanımıyım,1 oğluşum var Rabbimin emaneti,Ankara'da oturuyorum :)105 den 89 a çok güzel kilo vermişsin,darısı başıma olsun inşallah

memnun oldumm..evet arkadaşların desteğiyle güzel kilo verdim ve daha güzellerini hepberaber vericez inşallah...

ne güzeeeel:)))))

selam canım:)
nasılsın görüşmeyeli?

bu arada çok narin bi ruh yapısına sahibiz galiba?:) sözlerinden oni anladım daaa:)

Ve aleykümselam :) İyiyim çok şükür.Sabahtan beri koşuşturuyorum,yaramaz kuzuşum sayesinde Bu arada aslında çokta narin değilidir ama hala yabancı hissediyorum kendimi buradabelkide çok kökleşmiş arkadaşlıklar,paylaşımlar olduğu için.
Sen de kendinden bahsetsene biraz.

kitdurdu; canım galiba kitap kurdusun, öylemi?:) eğer öyleyse maşaallah diyorum:)
nevzatTarhanın kitaplarını okudun mu hiç? süper süper süper kitaplarııııı......
okumadıysan şiddetle tavsiye ederim hepsini....

Son düzenleme:

Bende çok memnun oldum.Benim burada en sevdiğim şey destek zaten.Kuralsız,şartsız destek.Ve samimiyet.
Benim de en ihtiyacım olan şey bu zaten..
İnşallah herşey hepimiz için çok güzel olur.

Bende çok memnun oldum.Benim burada en sevdiğim şey destek zaten.Kuralsız,şartsız destek.Ve samimiyet.
Benim de en ihtiyacım olan şey bu zaten..
İnşallah herşey hepimiz için çok güzel olur.

kaç kilosun...neden bir kilo çizelgesi yapmıyosun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…