Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah kolaylıklar versin canım inşaallah sana.....

evet buradaki bazı arkadaşlıklar baya köklü:) dediğin gibi biraz bundan da olmuş olabilir.

bende işte 1,5seneyi geçgindir evliyim, henüz bende kuzuş yok:)
ev hanımıyım, yaş 28:)
koç burcuyum

senin yaş? burç?

Ben 37 yaşındayım,yay burcuyum,yaklaşık 14,5 senelik evliyim.Benim kuzuşta evliliğimizin 10.yılında geldi yuvamıza.Sen daha çok yeni evlisin,zamanı geldiğinde Rabbim sağlıkla nasip etsin size de inşallah.Şimdi evliliğin tadını çıkar bence bol bolBen çok özlüyorum o günleri..Su gibi akıp geçiveriyor hayat..

Ye kuzum ne olcak sanki kaç defa tatile çıkıyo insan dimi ama sen gelince onu halledersin zaten alacağın en fazla 1-2 kilo olur oda hemen geldiği gibi gider sen tatilin keyfini çıkarmaya bak tatlım

Zeynep kuzum güzel dileklerin için teşekkür ederim çok sağol

Allah bağışlasın canımcım kuzuşunu:)
evliliğinize de maşaallah

zaman su gibi akıp geçiyo çok haklısın canım.....
bizim kuzuşta hayırlısı bakalım ne zaman gelicekse artık:)
herşeyin hayırlısı.

zeynep cnm valla benim kuzu daha 2.5 yaşında temmuzda 3 olacak. benim kızım çocukları çok sever ben yapsam eminim bi yandan sever ama bi yandan da kıskanır çünkü kızım sevilmeyi ilgilenilmeyi çok seviyor. onun ilgisini azaltmak istemem azıcık daha büyüse belki e birde çalışıyorum ya çok zor en azından bi kaç sene daha var yani

badellcim sen yine de kayna araya bak görüyoz:) hoşgeldin cnm aramıza

badellcim dün gece kkda ne okudum biliyomusun?:)
istenmeyen tüylere diye tuzlu limon suyu, çok etkili olmuş kullanan öyle yazmış yani.
bende böyle bişeyler arıyodum, banada mantıklı geldi, bende denicem:)
tüy alımı yapıldıktan sonra, tuzlu limon suyunu sürüyomuşun o bölgeye ve sonra 20-25dk bekletip sonrada yıkıyomuşun, işlem sadece bu kadar.
tabi her tüy alımından sonra yapıyon.
ama çok yanıyomuuuuş(((
ya tüylerim bitsinde ben yanmaya razıyım:)

eğer bu etkili bişeyse; hem ekonomik, hem pratik, hemde çözüm sonuçlu.
daha ne olsun.

okuduğum yerin linki burada bak;
http://www.kadinlarkulubu.com/isten...n-tuz-limon-kullaniyorumfaydasini-gordum.html

Hoşbulduk pınar :)) Ben araya kaynak yapmaya devam edeyim o zaman Kuzunu da Allah bağışlasın

Meyracım;bu tüy mevzuu var ya benim ömrümü yedi ömrümü.Mevzu ile alakalı ruh halim şu:ömür biter tüy bitmezArtık o raddedeyim,kabullendim ben tüylerimi
Uzun yıllardır polikistik over sendromunun her halini yaşayan biriyim.Düzensizlik,tüylenme,kilo,cilt rahatsızlıkları vs vs..
Az sonra verdiğin linki inceleyeceğim,çok yıllar önce duymuştum bu tuzlu limonu ama hiç denemedim.Keşke faydası olsa,keşke.Denemek lazım.

hayırlısı olsun diyelim ozaman...

101.3 kiloyum ve evet neden bi kilo çizelgem yok benim :))))) Hemen yapıyorum bir tane :)))))

hahaahaah:))))))
bence bu yöntem faydalı, ben denicem mutlaka, inşaallah ikimizede fayda eder:)
bende tüylerden muzdaribim:)
hangi kadın vardırki bu tüylerle uğraşmasın:))
ben bu yöntemi birinden daha duymuştum, etkili ama acıya dayanılabilinse dedi, o kişide tvde bi güzellik uzmanından duymuş.
çok acı verici olursa az süreriz bizde yavaş yavaş azalır, atıyorum 3senede biteceğine 4-5senede bitsin, bitsin yeterki dimi:)
birde bence alım olarak en iyisi iyi bir epilasyon aleti, ağdaların hepsi besliyo bence kıl köklerini az bilede olsa, sir ağdada dahil olmak üzere.
epilasyon aletin varmı?

ayrıca geçmişteki rahatsızlıkların için çok geçmiş olsun canım, zaman zaman herkes bi rahatsızlıklar geçiriyo malesef

Yağmurumgözüm naapan :)) İyileştinmi .?

beğenip beğenip geliyosunn :))

yağmurgözlü ablacıııım:)))
seni görmek ne güzel.....
hoşgeldin......
nasılsın? iyimisin?

yağmurgözlü ablacıııım:)))
seni görmek ne güzel.....
hoşgeldin......
nasılsın? iyimisin?

Yağmurumgözüm naapan :)) İyileştinmi .?

beğenip beğenip geliyosunn :))

teşekkürler canlar geçmişe baka baka geldim

daha iyi sayıılırım çok şükür bademciklerime iğneler yeterli gelmedi kulak ağrısından uyku uyuyamaz oldum...doktorumu aradım gel penisiline başlayalım dedi çalıştığım için izin almam sorun oldu gidemedim tlf da ilaç adı verdi eczaneden aldım..bir kaç gündür iyiyim..

meyracım sanada geçmiş olsun

Denemekte faide var bu tuz/limon ikilisini :))) Epilasyon aleti var ama ben uzun zamandır kullanmıyorum,çok acıttığı için Ama yıllarca kullandım bende mecburen.Benimle üç aşağı beş yukarı aynı yaşta olanlar hatırlar, asrın icadı idi epilatörler bir zamanlar

doktorumun verdiği diyet listesine göre bugünki menüm..

sabah...şekersiz çay..az yağlı peynir..salatalık..domates..1 dilim ekmek ( tam bugday )

ara
4 adet diyet bisküvi

öğle
kırmızı et ( ızgara veya haşlanmış )..1 kase yogurt..salata..1 dilim ekmek ( tam bugday )

ara
1 porsiyon meyve

akşam..sebze yemeği..1 kase yoğurt..salata..4 yemek kaşığı pilav

gece
2 porsiyon meyve

bugünki liste bu kızlar geçen hafta tam uyamasamda 700 gr verdim..tam uyup birde yürüyüş eklersem işe yarayacak sanırım..
çalışınca birde yemeği evden getirince tam uyamıyorum evden herşeyi taşıyamıyorum... baakalım birde bunu deneyeyim..
bugünde ufak değişiklikler yaptım et yerine marketten hazır döner aldım ısıttım...acıkmadığım için sabahki ara öğünü yemedim...akşamki pilav yerine ekmek yiyebilirim çünki uzun zamandır pirinci hayatımdan çıkardım pilav yapmıyorum..bazende akşamki ara öğünü yemiyorum böyle işte...

Maşallah subhanallah valla ben okurken yoruldum inan her gün böyle yoğunluğum olsa herhalde 1 hafta sonra düşer bayılırdım ben olsam
Ama gerçektende bahçe işleri falan inanılmaz zevklidir çok şanslısın ablacığım

Daha evvel hoşgeldin dedimmi bilmiyorum bende bir balık hafızalı olduğumdan
Aramıza hoşgeldin
Benim adım banu, 33 yaşında 12.5 ve 2.5 yaşlarında iki cadının annesiyim istanbullu evhanımıyım

Bugünki menümüde kesinleştiği için yazabilirim

Sabah;
Uyanır uyanmaz 1 büyük fincan az limonlu ılık su

Kahvaltı;
1 kase Nesfit yarım yağlı sütle ( arada değişiklik olsun diye aldım ve gerçekten tok tutuyor ) ( 13 )
1 büyük fincan 7 otlu çay ( 0 )

ara;
az şekerli Türkkahvesi ( 0 )

Öğlen; / Kızın okuldan gelince hazırlıksız yakalandım büyük kızımda gelirken arkadaşları için Kola almış dayanamadım
1 Kaşarlı Tost ( 16 )
1 / 2 bardak Kola ( 12 )

ara;
1 Büyük fincan 9lu Çay

Akşam;
1 tabak ıspanak ( 8 )
1/2 kase yoğurt ( 6 )

gece;
1 büyük fincan Yeşil çay ( 0 )

Bugünlük toplam; 55 Puanlık Karbonhidrat tüketmiş olacağım Aslında o tostla kola olmayaydı iyidide oldu bir kere
Neyse olmuşla ölmüşe çare yok Nasılsa 3 gün Ayşeciğimin detoksunu yapacağım o arada fazlasıyla acısı çıkar

Kitap çok okuyorum hemen yazdım bir kenara Nevzat Tarhan'ın programlarını izliyordum ama kitaplarını okumadım Doğan C.,Üstün D. kitaplarını okudum bu türde tavsiyen için teşekkürler

Neyse kızlar ben mutfağa atayım kendimi

Gece görüşürüz nasılsa yine
Bu arada okuldan sonra kızın arkadaşları geldi demiştim ya hala bizdeler Bakalım kaça kadar oturacaklar
Küçük cadı bumerang gibi onlar kovaladıkca bizimki yanlarına kaçıyor
Çok komikler yaaa...

Neyse hadi kaçtım ben
Herkese hoş sohbetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…