ilknurum 800 gr 800 grmdir olsunseni gecceeeeeeeeeeeeeeeeem ilknur
gecmis olsun canim bende olurdum heryil duzgun muayenemi ama sigortam olmadigindan artik normal bir rahatsizliga bile gidemiyorum gidemiyorum
sen alinmiyorsun dimi ben seni cok sevdim ondan sana takilmayi seviyorum
ilknurum 800 gr 800 grmdir olsunseni gecceeeeeeeeeeeeeeeeem ilknur
gecmis olsun canim bende olurdum heryil duzgun muayenemi ama sigortam olmadigindan artik normal bir rahatsizliga bile gidemiyorum gidemiyorum
sen alinmiyorsun dimi ben seni cok sevdim ondan sana takilmayi seviyorum
Canimmmm iyi eglenceler kuzummm seni coook özledikkkMerhaba kuzular,
Hepinize güzel bir hafta diliyorum. biz termalden ayrıldık, geyiklide bozcaada feribotu bekliyoruz.
Zeynep cim doğum günün kutlu olsun canım. Bu arada eve hırsız girmiş sanırım, çok geçmiş olsun. Allah daha büyük belalardan korusun.
hoşgeldin canımmm...teşekkürederim....Aminnn...
sen nasılsınn....nasıl gidiyo tatilll...
Canimmmm iyi eglenceler kuzummm seni coook özledikkk
Zeynepcim cok gecmis olsun cnm klasik sözü söyliycem bende cana gelecegine mala gelsin Rabbim tekrarini yasatmasin insallahhh... Aminnn...
Gec olsada dogum günün kutlu olsun cnm nice senelereee...
zeynepcim çok geçmiş olsun cnm ay insan korkar doğal olarak ama gelmiş geçmiş olsun. allahtan kuzularla evde değildin başınıza bişeyde gelebilirdi allah korumuş. doğum günün kutlu olsun canım bu arada nice mutlu yıllar göresin. bu arada benle aynı yaştasın ama iki kuzun var maşallah ben tek te kaldım valla:) bu aralar bi bebiş sevdası tuttu beni küçük kızımla yetiniyorum.
yenacım sanada çok geçmiş olsun kendine dikkat ettt
nursena sen kızı baleye götürüyormuşsun ya bana bilgi verir misin kaç yaşında başladı bale kursunun özellikleri falan nasıl olmalı ben benim kızı da başlattım gibi birşey de sanki içime sinmeyen bişiler var da çözemedim bizim hocamız rus ama kurs öğretmeneviinin bir salonunda yapılıyor sert zemin. ilk derste de pek bişey olmaz ama benim kız sadece ortada döndü durdu öğretmeni de diğer çocuklarla ilgilendi falan belki ilk ders diye alışsın ortamda bulunsun sıkılmasın diye ellememiştir bilemiyorum sizin nasıl oldu
yolcu olurdu gelmedi daha annesinden,
Zeynepcim görünmüyorsun umarım iyisindir.
yanlış hatırlamıyorsam bugün doğum günün öyle yazmıştın daha önce
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN .Allah uzun ömürler versin iki cadınla eşinle mutlu bir hayat geçir kuzum
Selam Milletttttttt
Akşamlık yemeğimizide yiyip mutfağı kapattım geldim
Bugün bende ıspanak yapmıştım ama çocuklar sağ olsun yaptığıma yapacağıma pişman ettilerBüyük ööö ben yemem diyince ufaklıkta ne yaptıysam yemedi
O ara Nisa ablam ( karşı komşum) bir tabak karnıyarık uzattı lafı geçmişti fazla yaptım zaten veririm diye dedi
Büyük kızım bir kadını yalamadığı kaldı okadar sevindiNisa abla süpersin yaaa yaptı duyanda evde yemek pişmiyor sanır
Hatun oturdu bir parça yedi kalktı sofradan ufaklık sırf salata yedi iki kaşıkta yoğurt.
Ulen dedim acıktım diyenin gırtlağını sıkarım
Ufaklık daha sofra toplandı biberonunu almış eline anne az süt koysana acıktım dediyok sana süt yemek yeseydin dedim küstü bana inat yastığını yorganını alıp salonun ortasında uyudu
Neyse uyanınca mecbur birşeyler yiyecek olmadı artık mecbur sütü vericeğim
Selam Milletttttttt
Akşamlık yemeğimizide yiyip mutfağı kapattım geldim
Bugün bende ıspanak yapmıştım ama çocuklar sağ olsun yaptığıma yapacağıma pişman ettilerBüyük ööö ben yemem diyince ufaklıkta ne yaptıysam yemedi
O ara Nisa ablam ( karşı komşum) bir tabak karnıyarık uzattı lafı geçmişti fazla yaptım zaten veririm diye dedi
Büyük kızım bir kadını yalamadığı kaldı okadar sevindiNisa abla süpersin yaaa yaptı duyanda evde yemek pişmiyor sanır
Hatun oturdu bir parça yedi kalktı sofradan ufaklık sırf salata yedi iki kaşıkta yoğurt.
Ulen dedim acıktım diyenin gırtlağını sıkarım
Ufaklık daha sofra toplandı biberonunu almış eline anne az süt koysana acıktım dediyok sana süt yemek yeseydin dedim küstü bana inat yastığını yorganını alıp salonun ortasında uyudu
Neyse uyanınca mecbur birşeyler yiyecek olmadı artık mecbur sütü vericeğim
Eki Görüntüle 692594 Eki Görüntüle 692602 fotolor kötü ama idare edin artık pantolon 32 beden sanırım 44 bedene denk geliyo rahat oldu üzerime salarsa kötü dururmu bilmem
Eki Görüntüle 692594 Eki Görüntüle 692602 fotolor kötü ama idare edin artık pantolon 32 beden sanırım 44 bedene denk geliyo rahat oldu üzerime salarsa kötü dururmu bilmem
vay yamyam kuzuuuuu....
benimkide öyle istediğini alamayınca hemen yere uzanıp ağlıyo...daha yeni 1 buçuk yaşında olcak ama felaket cadıııı....
ıspanağı ikiside bebekken çok severlerdii şimdi ikiside yemiyo sanki çok büyüdüler...en son geçen hafta büyük kızı zorladım başka yemek yok bunu yiyeceksin diye...yedi ama gece üzerime kustu hepsini..dahada zorlamıyorum artık...bukadar gönülsüz yendikten sonra nekadar faydalı olurkii..:26:
banu ben çok dar pantolonda daralıyom nedense az rahat olacak bide burası çok sıcak yaa ondanda az bol tarzda aldım yapışıp kalmasın bugün bile 25 dereceydii piştikk vallaCanım çok yakışmış
İnşallah daha ufak bedenlerde kıyafetlerde alıp boy boy resim çekileceğiz ...Aminnnnnnnnnnnn
Pantalonu keşke iyice düdük gibi alsaydınmalum kot salıyor birde az kilo verirsen dahada bol olur ama neyse yaa boşver biz verelimde varsın yeni kalsında bizde başka ihtiyaç sahiplerine dağıtalım ve yenilerini alalım
Sorma canım yaa daha pazarda tezgah önünde sinir olup söyleniyor
Bende geçenlerde zorladım ki dediğin gibi eskiden çok severdi ve Temel reis gibi güçlü olucağım falan derdi ama şimdi daha yerken öğürecek neredeyse
Neymiş hesapta ben ufakken ona 4 gün üst üste ıspanak yedirmişimde o yüzden artık midesi bulanıyormuşki külliyen yalan ıspanak tarlamızmı var da her gün ıspanak yapacağım
Yememek için bahane işteUfaklıkta zaten onu taklit ediyor
Neyse bugün kurtuldular ama bir dahakine kurtuluşları yokçok az kaldı bende yarın yemek yapmıyacağım akşamlık sen yersin dedim eşime hemen büyük panik yapıp eee biz dedi dedim ne gerek var nasılsa emeğe saygınız yok hatır için ciğ tavuk yenir ama siz bir ıspanak yemediniz artık yarın akşam aç kalırsınız dedim fena bozuldu artık onlarada birşey uyduracağım mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?