Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kizlar ben geldimmm
2 gündür moralim yerlerde oldugu icin gelemedim kaynanam sagolsun yapti yine yapacagini beni sinir harbine sokmayi basardi neyse anlatmiyim uzun hikaye
Nasilsiniz bakalim ben yokken naptiniz var mi bir yaramazlikkk ???

Hayir canim askolsun alinirmiyim hic bende hepinizi cooook seviyorum
Ama beni bu hafta gecmeye calis

Canimmmm iyi eglenceler kuzummm seni coook özledikkk
hoşgeldin canımmm...teşekkürederim....Aminnn...

sen nasılsınn....nasıl gidiyo tatilll...

Zeynepcim cok gecmis olsun cnm klasik sözü söyliycem bende cana gelecegine mala gelsin Rabbim tekrarini yasatmasin insallahhh... Aminnn...
Gec olsada dogum günün kutlu olsun cnm nice senelereee...

çok sağol canımm...klasik ama çok doğru canım bende katılıyorum sana...Aminn...

İyi akşamlar
Öğlen arkadaşla yürüdük hem de kızların istediği kitapları aldık başka bir arkadaşın ısrarına dayanamayarak ona çaya gittik eve gel mutfağa gir ancak uğradım
Ispanak almıştım onu suya ısladım oturdum şimdi
Gulma tartıda güzel rakamlar görmüşsün maşallah sana cumaya inşallah 89 lu bir bildirim yaparsın canım
Pınarcım yenacım geçmiş olsun sizlere de

selamlar bayanlar nasılsınız .. bu aralar fazla giremiyorum ya malum a.ö.f sınavları var ona çalışıyorum .. bu lahana diyeti yapan varmı hiç ???

Qyyy çok yoruldum feleğim şaştı bugün fethiyeye gittik zayıflayamadan aldım dayanamadım valla 1 kot 1 gömlek 2 de tşört aldımm valla miğde falan pörtledi mörtledi ama çok güzellerdi dayanamadım neyse eğer üşenmez çekinisem foto koyarımmiyiykii lcw var

3 yaşında başlıyolar bizim kursta 3 yaşındakiler öle dönüpp duruyo hocada fazla sıkmıyodu ilk başta şimdi 4-5 ay oldu yapıyolar artık ablalrıyla
bana gelince biz doğu görevinden bingölün bi ilçesinden muğlaya atandık onun için kız pisikolojik sorunlar yaşadı biraz orda yaşadıklarımızdan dolayı bale isted zaten pek sever oldu bitti batıya gidince yollucam diye söz vermiştim haftada 1 saat 80 tl ayda küçük yer olduğundan bana pahalı geldi bilmiyorum sen kaça yolluyosun da
yaş büyük olunca çok severek yapıyoo ama ilk başlarda ince çorapla yollamıştım bende yere falan çok otururyo aslında yerden ısıtmalı falan bi yer olsa üşümezler sanırım 1. hafta karın ağrısıyla dr gittik bağırsaklaında gaz sıkışması oldu ben orda yerde oturduğu için üşüttü diye düşündüm şimdi ısındı havalar sınıfları iyi tabii sıcaklığı
bide eğer çok oturuyo yere dersen ben muz çorabıyla aynı renk kilotlu çorap alıp üstüste giydirdim üşümedim anne dedi
her gelmesinde 3 yaşındaki küçük cimcimede abla bana bale öğret diyyeee başlıyo
zaten 1 numaralı flimimiz !!barby prenses okulunda '' baya izleyerek geliştirdier baleyi

selam canlarrrrr

offf ayaklarım ağrıdı asuya özendim yürüdüm yürüdüm ama ondaki kondisyon bende yok sanırsam.azda kırıklık var üzerimde dün pöpüşü gezdirirken bir yağmur bastırdı ıslandım sonucu ortada:26:

menüm
sabah sıcak limonlu su

kahvaltı yarım kase mercimek çorbası (işyerinde çıkıyor maalesef) 1 dilim kepekli ekmek

ara 1 armut

öğle saçmaladım dengeleyebildim mi bir bakın

öğle 1 kase yoğurt,tere ve farklı yeşillikler, cıssss ..... tatlısı

ara 1 elma

akşam 7-8 kaşık taze fasulye 1 kase yoğurt 1 dilim çavdar ekmeği

ara meyve olur sanırım

yeşil çay içmedim bugün hiç işyerine götürmeyi unutmuşum 2 fincan yeşil çay içerim

yolcu olurdu gelmedi daha annesinden,

işte geldim burdayımm...devamını unuttum yaff :44: neyse...

ay artık bendemi demirbaş oldum ne..

geldim geldimm..evet doğum günümdü çok teşekkürederimm...Aminnnnnnn...

bikaç günlüğüne anneme gitmiştim ordada net vardı takılırım size diye düşünüyodum meğer süresi dolduğu için kesmişler...oyüzden hiç bakamadım öyle

işte...ama artık uzunn bir süre burdayımm...

açıkcası olmadığımda unutulcağımı sanıyodum ama bi çok arkadaş merak etmişler dediğim zamanda dönmediğim için....çok sevindirik oldumm...

bugünüm yatarak geçtiği için biriken 80 küsür sayfayı okudum ama çok yoruldu gözlerim...neyseki bitti sonunda...

çok alıntı yapamadım ama aklımda kalanları yazayım barii...

aynurcum çok geçmiş olsun canımm babacına çok üzüldüm insan çok sevdiği birinin gözyaşına dayanamıyo hiçç...

esracım annenede geçmiş olsun....biraz fazla geç oldu ama idare ediver artık canımcım....

eylüldü sanırım oğluşunun üzerine tv düşen:44:çok çok geçmiş olsun canım...

isimlerini hatırlayamadım ama 3 tanede yeni arkadaş katılmış aramıza hoşgeldiniz diyorumm...Azminiz daim olsun inş...

şaka gibi 80 sayfa okudum ama aklımda kalanlar bukadar neyse hatırladıkça yazarım artık...

eşim geldi sofra hazırlayayım...sonra gelirim gene öptüm hepinizii..

kuzular ben kaçtım bugün sözde biraz takılcaktım
ama bir titreme üşüme geldi inanılmaz ıcak bişeyler yapayım ve yatayım ilaç alayım sanırım hasta oluyorum.

hepinizi kocaman öptümmm

zeynep cim tekrar hoşgeldin niye unutalım seni ben işyerin de başımı dağıtmak için 2 okuyorum kafam dağılıyor

aynurum örtmenim sen bi ara ton balığı markası vermiştin light sanırım neydi kuzum o marka sende kullanıyormusun?

sevgiyle kalınn

Yasemincim ıslanınca üşttün herhalde dikkat et kendine hemşerim
Sen bana bakma ben yürüyüşe alıştım iyice sabah akşam yürüsem yürürüm:)
Nursena güle güle kullan aldıklarını canım foto görürsek seviniriz tabii:))

Selam Milletttttttt

Akşamlık yemeğimizide yiyip mutfağı kapattım geldim
Bugün bende ıspanak yapmıştım ama çocuklar sağ olsun yaptığıma yapacağıma pişman ettiler Büyük ööö ben yemem diyince ufaklıkta ne yaptıysam yemedi
O ara Nisa ablam ( karşı komşum ) bir tabak karnıyarık uzattı lafı geçmişti fazla yaptım zaten veririm diye dedi
Büyük kızım bir kadını yalamadığı kaldı okadar sevindi Nisa abla süpersin yaaa yaptı duyanda evde yemek pişmiyor sanır
Hatun oturdu bir parça yedi kalktı sofradan ufaklık sırf salata yedi iki kaşıkta yoğurt.
Ulen dedim acıktım diyenin gırtlağını sıkarım
Ufaklık daha sofra toplandı biberonunu almış eline anne az süt koysana acıktım dedi yok sana süt yemek yeseydin dedim küstü bana inat yastığını yorganını alıp salonun ortasında uyudu
Neyse uyanınca mecbur birşeyler yiyecek olmadı artık mecbur sütü vericeğim

fotolor kötü ama idare edin artık pantolon 32 beden sanırım 44 bedene denk geliyo rahat oldu üzerime salarsa kötü dururmu bilmem

vay yamyam kuzuuuuu....

benimkide öyle istediğini alamayınca hemen yere uzanıp ağlıyo...daha yeni 1 buçuk yaşında olcak ama felaket cadıııı....

ıspanağı ikiside bebekken çok severlerdii şimdi ikiside yemiyo sanki çok büyüdüler...en son geçen hafta büyük kızı zorladım başka yemek yok bunu yiyeceksin diye...yedi ama gece üzerime kustu hepsini..dahada zorlamıyorum artık...bukadar gönülsüz yendikten sonra nekadar faydalı olurkii..:26:

benimkide adam gibi yemedi şimdi ağlayıp duruyo nescuikli süütttt diyeee sıpalar işte biri yemedimi öbürüde yemiyo gene seninkiler çocuk benim koca adamda yenirmi o diye burun kıvırıyoo ee kızlarda peşinden tabii kızsamda söylensemde kendimi siir ediyom anca

Eki Görüntüle 692594 Eki Görüntüle 692602 fotolor kötü ama idare edin artık pantolon 32 beden sanırım 44 bedene denk geliyo rahat oldu üzerime salarsa kötü dururmu bilmem

Canım çok yakışmış
İnşallah daha ufak bedenlerde kıyafetlerde alıp boy boy resim çekileceğiz ...Aminnnnnnnnnnnn
Pantalonu keşke iyice düdük gibi alsaydın malum kot salıyor birde az kilo verirsen dahada bol olur ama neyse yaa boşver biz verelimde varsın yeni kalsında bizde başka ihtiyaç sahiplerine dağıtalım ve yenilerini alalım

Sorma canım yaa daha pazarda tezgah önünde sinir olup söyleniyor
Bende geçenlerde zorladım ki dediğin gibi eskiden çok severdi ve Temel reis gibi güçlü olucağım falan derdi ama şimdi daha yerken öğürecek neredeyse
Neymiş hesapta ben ufakken ona 4 gün üst üste ıspanak yedirmişimde o yüzden artık midesi bulanıyormuş ki külliyen yalan ıspanak tarlamızmı var da her gün ıspanak yapacağım
Yememek için bahane işte Ufaklıkta zaten onu taklit ediyor
Neyse bugün kurtuldular ama bir dahakine kurtuluşları yok çok az kaldı bende yarın yemek yapmıyacağım akşamlık sen yersin dedim eşime hemen büyük panik yapıp eee biz dedi dedim ne gerek var nasılsa emeğe saygınız yok hatır için ciğ tavuk yenir ama siz bir ıspanak yemediniz artık yarın akşam aç kalırsınız dedim fena bozuldu artık onlarada birşey uyduracağım mecbur

banu ben çok dar pantolonda daralıyom nedense az rahat olacak bide burası çok sıcak yaa ondanda az bol tarzda aldım yapışıp kalmasın bugün bile 25 dereceydii piştikk valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…