Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bugunku menum
sabah tost cay
arada 1 elma
ögle etli patlican yemegi yogurt 2 dilim ekmek
arada 3 kayisi
aksam gene etli patlican ama bu sfer salata :)sporum 60 dakika

yenacim miden icin bal ye ac karnina hergun sabah.kahvaltini ondan bir yarim saat sonra yap. hem cok iyi gelir hemde diyetin bozulmamis olur

ilk defa duydumm aceba nası bi özelliği varki balın aç karnına deneyelimmm

yena yazmışın yanlışlıkla olsun oda miğde göbekten muzdaripp zatiii

nerdeyse gelemedide
ben nursena :))

ilk defa duydumm aceba nası bi özelliği varki balın aç karnına deneyelimmm

yena yazmışın yanlışlıkla olsun oda miğde göbekten muzdaripp zatiii

nerdeyse gelemedide
ben nursena :))

Kız güldürdün beni aklın midene pörtlemesin senin
Yenanın mide ağrısına bal önermiş arkadaş akıllım sen deneme :)))))

Son düzenleme:

Kıyamam sana...Perişan oldun bu yıl sen...
Dikkat et kendine..

Buradada 80 lira sanırım nursena...
seviyorsa devam etsin...vücudu şekle girer,güzel vücutlu olur...

fotolor kötü ama idare edin artık pantolon 32 beden sanırım 44 bedene denk geliyo rahat oldu üzerime salarsa kötü dururmu bilmem

Çok yakışmış nursena. fistuk gibi hatun olmuşsun....

Son düzenleme:
castle,

ben kahvaltı esnasında tüketiyorum bal olmazmı :)))

Önerin için sağol. balın faydalı olduğunu biliyorum.. abim ülseri hakiki bal ve sütle geçirdi hiç birşey yiyemeyen insan şimdi maşallahı var...

selamun aleyküm kızlaarr
ben geldiimm
bugün menüm fena sayılmaz sanırım dur bir sayayım bakalım neler yemişim
sabah :yeşil soğanlı peynirli omlet, iki bardak çay, bir dilim ekmek ( tam buğday )
ara : bir dilim ekmek iki kaşık tahin pekmez
öğle : dört kaşık kavurmalı pilav, bir ayran , bir çatal ucu tatlı
akşam : beş kaşık çorba, iki kaşık köz patlıcan,bir dilim ekmek, dört parça kaygana, yarım kase yoğurt

Tünaydın arkadaşlar ben çok özendim ot ayıklamaya taze çıkanları çiçeği böceği sevmeye bizde gelseydik ne mutlu sana
gelin canım evim musait ben misafiri çok severim

geçmiş olsun canım kendine dikkat et

cecoş gerçekten bahçede oyalanmak güzel ama insanın sağlığı iyi olmalı ben biraz yere çöksem kalkamıyorum dizlerim saz çalmaya başlıyor.dünkü yorgunluğun üstüne bugünde mevlitten gelirken zümrütevlerden erikliye yürüdüm o yolu tam bir saatte geldim ama yemeği nasıl yapacağımı bilemedim ayakta zor durdum masayı toplayıp lavaboya koydum akıtıp makinaya yerleştirmedim beni bekliyor.

canım takma kafana, umursama sende onu deli edersin. sana iyi gelecekse bize anlatabilirsin bu konuda hiç çekinme seni herzaman dinleyebiliriz.

Eki Görüntüle 692594 Eki Görüntüle 692602 fotolor kötü ama idare edin artık pantolon 32 beden sanırım 44 bedene denk geliyo rahat oldu üzerime salarsa kötü dururmu bilmem
nursena güle güle giy

kızlar tam yazmaya başladım telefonum çaldı .yarım saat konuşma faslı ben sadece hıhı dedim telde konuşma özürlüyümdür biraz kapatım yazdığımı gönderene kadar bir iki sayfa ilerlemiş

Kızım hala tiyatroda...Eşim de onu almaya gitti homurdanarak...
MAyıs ta oyun sergilenecek diye haftaiçi de prova yapıyorlar dolayısıyla çok yoruluyor..Eşim de dersleri etkilenir diye pek istemiyor ama kızım çok seviyor...
5 yıldır devam ediyor..Sevmese 5 yıl devam etmez...

böyleyken böyle...eskiden idare eden,arayı yapan annelerdir hep derlerdi de neden öyle diyorlar derdim...Şimdi tecrübe ederek anladım :))

Taze gelinimiz nasıl dafican.?

Taze gelinimiz nasıl dafican.?
gayet mutlu görünüyor yenacım inşallah göründüğü gibidir. cumartesi günü köyde ablamda yemekteydik. pazar günü bursada arkadaşının düğünü varmış biz düğüne gidicez dediler.biz köyde kaldık onlar bursaya düğüne gittiler.

Öyledir muhakak...Sevdiği erkekle birlikte yaşıyor,istediği oldu...
Allah bozmasın...

aman yena büyüyolarrr benim kızla babasu etek yüzünden daha şimdiden girdiler bu gün birbirine o mini etek istio benim adam çcuksun olmaz diyoo ee üzerinde yaşım yazıyo diyoo amamnn arada helak oldumm

Merhabalar...ben her diyet tecrubesinden yenilgiyle ayrılmış biriyim..ünlüsü ünsüzü ,her türlü diyetisyen ,akapunktur...vs vs..denedim..gecen gün öylesine birşey oldu ve içimden hiç bilmediğim ismini dahi duymadığım bir diyetisyenden randevu aldım.gittim ve 22nisan itibariyle başladım..sanırım bu yeni mezun olmuş diyetisyenden ben daha cok şey biliyorum...:)) ama olsun yinede işite öylesine içten gelen bı istekle gittim ve başladım..desteklerinizibekliyorum...bu arada ben de 90"3 kg.ciktim...hayatımın max.kilosundayim(

fotolor kötü ama idare edin artık pantolon 32 beden sanırım 44 bedene denk geliyo rahat oldu üzerime salarsa kötü dururmu bilmem
iyi günlerde kullan canımcım

hoşgeldin canım

iyi akşamlar

menüm

sabah
1 bardak ılık ballı sirkeli limonlu su

kahvaltı

kepekli tost
5 zeytin
1 yumurta
ada çayı

ara
yok

öğlen

1 tabak makarna

ara
2 ceviz
2 kuru kayısı

akşam
3 kaşık makarna
1 kase yoğurt

ara
1 bardak boza

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

110 dk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…