Nursena çok yakışmış canım güle giy hepsini pantolona içim gitti valla
teşekkürederim arkadaşım bide şu üst taraf erise alt yok zaten maşşallah miğdem benden önde gidiyoo
yenacim miden icin bal ye ac karnina hergun sabah.kahvaltini ondan bir yarim saat sonra yap. hem cok iyi gelir hemde diyetin bozulmamis olur
ilk defa duydumm aceba nası bi özelliği varki balın aç karnına deneyelimmm
yena yazmışın yanlışlıkla olsun oda miğde göbekten muzdaripp zatiii
nerdeyse gelemedide
ben nursena :))
teşekkürler canlar geçmişe baka baka geldim
daha iyi sayıılırım çok şükür bademciklerime iğneler yeterli gelmedi kulak ağrısından uyku uyuyamaz oldum...doktorumu aradım gel penisiline başlayalım dedi çalıştığım için izin almam sorun oldu gidemedim tlf da ilaç adı verdi eczaneden aldım..bir kaç gündür iyiyim..
meyracım sanada geçmiş olsun
Qyyy çok yoruldum feleğim şaştı bugün fethiyeye gittik zayıflayamadan aldım dayanamadım valla 1 kot 1 gömlek 2 de tşört aldımm valla miğde falan pörtledi mörtledi ama çok güzellerdi dayanamadım neyse eğer üşenmez çekinisem foto koyarımmiyiykii lcw var
3 yaşında başlıyolar bizim kursta 3 yaşındakiler öle dönüpp duruyo hocada fazla sıkmıyodu ilk başta şimdi 4-5 ay oldu yapıyolar artık ablalrıyla
bana gelince biz doğu görevinden bingölün bi ilçesinden muğlaya atandık onun için kız pisikolojik sorunlar yaşadı biraz orda yaşadıklarımızdan dolayı bale isted zaten pek sever oldu bitti batıya gidince yollucam diye söz vermiştim haftada 1 saat 80 tl ayda küçük yer olduğundan bana pahalı geldi bilmiyorum sen kaça yolluyosun da
yaş büyük olunca çok severek yapıyoo ama ilk başlarda ince çorapla yollamıştım bende yere falan çok otururyo aslında yerden ısıtmalı falan bi yer olsa üşümezler sanırım 1. hafta karın ağrısıyla dr gittik bağırsaklaında gaz sıkışması oldu ben orda yerde oturduğu için üşüttü diye düşündüm şimdi ısındı havalar sınıfları iyi tabii sıcaklığı
bide eğer çok oturuyo yere dersen ben muz çorabıyla aynı renk kilotlu çorap alıp üstüste giydirdim üşümedim anne dedi
her gelmesinde 3 yaşındaki küçük cimcimede abla bana bale öğret diyyeee başlıyo
zaten 1 numaralı flimimiz !!barby prenses okulunda '' baya izleyerek geliştirdier baleyi
fotolor kötü ama idare edin artık pantolon 32 beden sanırım 44 bedene denk geliyo rahat oldu üzerime salarsa kötü dururmu bilmem
Kız güldürdün beni aklın midene pörtlemesin senin
Yenanın mide ağrısına bal önermiş arkadaş akıllım sen deneme :)))))
gelin canım evim musait ben misafiri çok severimTünaydın arkadaşlar ben çok özendim ot ayıklamaya taze çıkanları çiçeği böceği sevmeye bizde gelseydik ne mutlu sana
geçmiş olsun canım kendine dikkat etteşekkürler canlar geçmişe baka baka geldim
daha iyi sayıılırım çok şükür bademciklerime iğneler yeterli gelmedi kulak ağrısından uyku uyuyamaz oldum...doktorumu aradım gel penisiline başlayalım dedi çalıştığım için izin almam sorun oldu gidemedim tlf da ilaç adı verdi eczaneden aldım..bir kaç gündür iyiyim..
meyracım sanada geçmiş olsun
cecoş gerçekten bahçede oyalanmak güzel ama insanın sağlığı iyi olmalı ben biraz yere çöksem kalkamıyorum dizlerim saz çalmaya başlıyor.dünkü yorgunluğun üstüne bugünde mevlitten gelirken zümrütevlerden erikliye yürüdüm o yolu tam bir saatte geldim ama yemeği nasıl yapacağımı bilemedimMaşallah subhanallahvalla ben okurken yoruldum inan her gün böyle yoğunluğum olsa herhalde 1 hafta sonra düşer bayılırdım ben olsam
Ama gerçektende bahçe işleri falan inanılmaz zevklidirçok şanslısın ablacığım
canım takma kafana, umursama sende onu deli edersin. sana iyi gelecekse bize anlatabilirsin bu konuda hiç çekinme seni herzaman dinleyebiliriz.slm kizlar ben geldimmm
2 gündür moralim yerlerde oldugu icin gelemedim kaynanam sagolsun yapti yine yapacagini beni sinir harbine sokmayi basardi neyse anlatmiyim uzun hikaye
Nasilsiniz bakalim ben yokken naptiniz var mi bir yaramazlikkk ???
nursena güle güle giyEki Görüntüle 692594 Eki Görüntüle 692602 fotolor kötü ama idare edin artık pantolon 32 beden sanırım 44 bedene denk geliyo rahat oldu üzerime salarsa kötü dururmu bilmem
kızlar tam yazmaya başladım telefonum çaldı .yarım saat konuşma faslı ben sadece hıhı dedimtelde konuşma özürlüyümdür biraz kapatım yazdığımı gönderene kadar bir iki sayfa ilerlemiş
gayet mutlu görünüyor yenacım inşallah göründüğü gibidir. cumartesi günü köyde ablamda yemekteydik. pazar günü bursada arkadaşının düğünü varmış biz düğüne gidicez dediler.biz köyde kaldık onlar bursaya düğüne gittiler.Taze gelinimiz nasıl dafican.?
gayet mutlu görünüyor yenacım inşallah göründüğü gibidir. cumartesi günü köyde ablamda yemekteydik. pazar günü bursada arkadaşının düğünü varmış biz düğüne gidicez dediler.biz köyde kaldık onlar bursaya düğüne gittiler.
Kızım hala tiyatroda...Eşim de onu almaya gitti homurdanarak...
MAyıs ta oyun sergilenecek diye haftaiçi de prova yapıyorlar dolayısıyla çok yoruluyor..Eşim de dersleri etkilenir diye pek istemiyor ama kızım çok seviyor...
5 yıldır devam ediyor..Sevmese 5 yıl devam etmez...
böyleyken böyle...eskiden idare eden,arayı yapan annelerdir hep derlerdi de neden öyle diyorlar derdim...Şimdi tecrübe ederek anladım :))
iyi günlerde kullan canımcımfotolor kötü ama idare edin artık pantolon 32 beden sanırım 44 bedene denk geliyo rahat oldu üzerime salarsa kötü dururmu bilmem
hoşgeldin canımMerhabalar...ben her diyet tecrubesinden yenilgiyle ayrılmış biriyim..ünlüsü ünsüzü ,her türlü diyetisyen ,akapunktur...vs vs..denedim..gecen gün öylesine birşey oldu ve içimden hiç bilmediğim ismini dahi duymadığım bir diyetisyenden randevu aldım.gittim ve 22nisan itibariyle başladım..sanırım bu yeni mezun olmuş diyetisyenden ben daha cok şey biliyorum...:)) ama olsun yinede işite öylesine içten gelen bı istekle gittim ve başladım..desteklerinizibekliyorum...bu arada ben de 90"3 kg.ciktim...hayatımın max.kilosundayim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?