- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Cooook güzel görünüyorsun cnmcim güle güle giy ayrica hicte öle göbegin falan pörtlememisEki Görüntüle 692594 Eki Görüntüle 692602 fotolor kötü ama idare edin artık pantolon 32 beden sanırım 44 bedene denk geliyo rahat oldu üzerime salarsa kötü dururmu bilmem
canim ben neredeyse 12 senelik evliyim ama inan ne bir adim ileri ne bir adim geri gidemiyoruz kaynanamla hep oldugumuz yerde sayip duruyoruz. Hani derler ya kendimi övmek gibi olmasin... aynen öleyimdir anlasamayacagim kontakt kuramayacagim kimse yoktur ama gel görki kaynanamla senelerdir yildizimiz barismadiselamun aleyküm kızlaarr
ben geldiimm
bugün menüm fena sayılmaz sanırım dur bir sayayım bakalım neler yemişim
sabah :yeşil soğanlı peynirli omlet, iki bardak çay, bir dilim ekmek ( tam buğday )
ara : bir dilim ekmek iki kaşık tahin pekmez
öğle : dört kaşık kavurmalı pilav, bir ayran , bir çatal ucu tatlı
akşam : beş kaşık çorba, iki kaşık köz patlıcan,bir dilim ekmek, dört parça kaygana, yarım kase yoğurt
gelin canım evim musait ben misafiri çok severim
geçmiş olsun canım kendine dikkat et
cecoş gerçekten bahçede oyalanmak güzel ama insanın sağlığı iyi olmalı ben biraz yere çöksem kalkamıyorum dizlerim saz çalmaya başlıyor.dünkü yorgunluğun üstüne bugünde mevlitten gelirken zümrütevlerden erikliye yürüdüm o yolu tam bir saatte geldim ama yemeği nasıl yapacağımı bilemedimayakta zor durdum masayı toplayıp lavaboya koydum akıtıp makinaya yerleştirmedim beni bekliyor.
canım takma kafana, umursama sende onu deli edersin. sana iyi gelecekse bize anlatabilirsin bu konuda hiç çekinme seni herzaman dinleyebiliriz.
nursena güle güle giy
diziler filan derken anca geldim ... lahana diyeti yapan yok sanırım yada kaleye alıp cevap yazan .. NURSENACIM kıyafetlerin bence süper olmuş .. bu arada eşimde fethiyeli ama sen neresindesin ??????? iyi geceler..
Cooook güzel görünüyorsun cnmcim güle güle giy ayrica hicte öle göbegin falan pörtlememis
Boyun kacki senin cnm baya uzun görünüyosun???
canim ben neredeyse 12 senelik evliyim ama inan ne bir adim ileri ne bir adim geri gidemiyoruz kaynanamla hep oldugumuz yerde sayip duruyoruz. Hani derler ya kendimi övmek gibi olmasin... aynen öleyimdir anlasamayacagim kontakt kuramayacagim kimse yoktur ama gel görki kaynanamla senelerdir yildizimiz barismadiBasit gelin kaynana problemlerini asar bizim sorunlarimiz ayni binada oturdugmuz icin 24 saat göz hapsindeyim ve her yaptigim ona göre yanlis ne diyimki hangisini sayayimki bilemedim simdi eskisi kadar takmamaya calisiyorum esim sagolsun o olmasa bilemiyorum ne kadar dayanirdim Ben sadece Allaha havale ettim insallah bigün dogru yolur bana uzak Ona yakin olsun yeter baska bisiycik istemiyorummm...
Ben cok önceleri denemistim ama benimki lahana corbasiydi koca bi tencereydi ve ben 2 kere zar zor yemistim sonra dökmüstüm cnm ama kullananlardan faydasini görenler olmustu
Eki Görüntüle 692594 Eki Görüntüle 692602 fotolor kötü ama idare edin artık pantolon 32 beden sanırım 44 bedene denk geliyo rahat oldu üzerime salarsa kötü dururmu bilmem
çocukları yıkadım küçük cadıyı uyuttum geldim ama aynı hızla kaçıyorum büyük kız bekliyo beraber yatıcaz..iyi geceler....
biz bu sene atandık buraya memuruz geziyoruz doğu batı eşinin memleketi çok güzel biz ortacadayızdiziler filan derken anca geldim ... lahana diyeti yapan yok sanırım yada kaleye alıp cevap yazan .. NURSENACIM kıyafetlerin bence süper olmuş .. bu arada eşimde fethiyeli ama sen neresindesin ??????? iyi geceler..
benim boy normal aslındada biraz dik dururum heybetliyim yanee:))))))))))Cooook güzel görünüyorsun cnmcim güle güle giy ayrica hicte öle göbegin falan pörtlememis
canim ben neredeyse 12 senelik evliyim ama inan ne bir adim ileri ne bir adim geri gidemiyoruz kaynanamla hep oldugumuz yerde sayip duruyoruz. Hani derler ya kendimi övmek gibi olmasin... aynen öleyimdir anlasamayacagim kontakt kuramayacagim kimse yoktur ama gel görki kaynanamla senelerdir yildizimiz barismadiBasit gelin kaynana problemlerini asar bizim sorunlarimiz ayni binada oturdugmuz icin 24 saat göz hapsindeyim ve her yaptigim ona göre yanlis ne diyimki hangisini sayayimki bilemedim simdi eskisi kadar takmamaya calisiyorum esim sagolsun o olmasa bilemiyorum ne kadar dayanirdim Ben sadece Allaha havale ettim insallah bigün dogru yolu bulur bana uzak Ona yakin olsun yeter baska bisiycik istemiyorummm...
Ben cok önceleri denemistim ama benimki lahana corbasiydi koca bi tencereydi ve ben 2 kere zar zor yemistim sonra dökmüstüm cnm ama kullananlardan faydasini görenler olmustu
inşalllahhhhhhhhhhhhhhhh hep beraberHarika olmuş anacığım on kilo daha az duruyorsun kesinlikle çoookkk imrendim güle güle kullan artık bu moralle diyete devam karşılığını görüyoruz
biz bu sene atandık buraya memuruz geziyoruz doğu batı eşinin memleketi çok güzel biz ortacadayız
benim boy normal aslındada biraz dik dururum heybetliyim yanee:))))))))))
1.66 boy 84 kilo:)))
inşalllahhhhhhhhhhhhhhhh hep beraber
Merhabalar...ben her diyet tecrubesinden yenilgiyle ayrılmış biriyim..ünlüsü ünsüzü ,her türlü diyetisyen ,akapunktur...vs vs..denedim..gecen gün öylesine birşey oldu ve içimden hiç bilmediğim ismini dahi duymadığım bir diyetisyenden randevu aldım.gittim ve 22nisan itibariyle başladım..sanırım bu yeni mezun olmuş diyetisyenden ben daha cok şey biliyorum...:)) ama olsun yinede işite öylesine içten gelen bı istekle gittim ve başladım..desteklerinizibekliyorum...bu arada ben de 90"3 kg.ciktim...hayatımın max.kilosundayim(
diziler filan derken anca geldim ... lahana diyeti yapan yok sanırım yada kaleye alıp cevap yazan .. NURSENACIM kıyafetlerin bence süper olmuş .. bu arada eşimde fethiyeli ama sen neresindesin ??????? iyi geceler..
bazıları gerçekten hastalar canım ne yaparsan yap onları değiştiremezsin. ona hasta gözüyle bakCooook güzel görünüyorsun cnmcim güle güle giy ayrica hicte öle göbegin falan pörtlememis
canim ben neredeyse 12 senelik evliyim ama inan ne bir adim ileri ne bir adim geri gidemiyoruz kaynanamla hep oldugumuz yerde sayip duruyoruz. Hani derler ya kendimi övmek gibi olmasin... aynen öleyimdir anlasamayacagim kontakt kuramayacagim kimse yoktur ama gel görki kaynanamla senelerdir yildizimiz barismadiBasit gelin kaynana problemlerini asar bizim sorunlarimiz ayni binada oturdugmuz icin 24 saat göz hapsindeyim ve her yaptigim ona göre yanlis ne diyimki hangisini sayayimki bilemedim simdi eskisi kadar takmamaya calisiyorum esim sagolsun o olmasa bilemiyorum ne kadar dayanirdim Ben sadece Allaha havale ettim insallah bigün dogru yolu bulur bana uzak Ona yakin olsun yeter baska bisiycik istemiyorummm...
bazıları gerçekten hastalar canım ne yaparsan yap onları değiştiremezsin. ona hasta gözüyle bakhasta de geç git
teşekkürler canlar geçmişe baka baka geldim
daha iyi sayıılırım çok şükür bademciklerime iğneler yeterli gelmedi kulak ağrısından uyku uyuyamaz oldum...doktorumu aradım gel penisiline başlayalım dedi çalıştığım için izin almam sorun oldu gidemedim tlf da ilaç adı verdi eczaneden aldım..bir kaç gündür iyiyim..
meyracım sanada geçmiş olsun
Kitap çok okuyorum hemen yazdım bir kenara Nevzat Tarhan'ın programlarını izliyordum ama kitaplarını okumadım Doğan C.,Üstün D. kitaplarını okudum bu türde tavsiyen için teşekkürler
selamlar bayanlar nasılsınız .. bu aralar fazla giremiyorum ya malum a.ö.f sınavları var ona çalışıyorum .. bu lahana diyeti yapan varmı hiç ???
Qyyy çok yoruldum feleğim şaştı bugün fethiyeye gittik zayıflayamadan aldım dayanamadım valla 1 kot 1 gömlek 2 de tşört aldımm valla miğde falan pörtledi mörtledi ama çok güzellerdi dayanamadım neyse eğer üşenmez çekinisem foto koyarımmiyiykii lcw var
kuzular ben kaçtım bugün sözde biraz takılcaktım
ama bir titreme üşüme geldi inanılmaz ıcak bişeyler yapayım ve yatayım ilaç alayım sanırım hasta oluyorum.
hepinizi kocaman öptümmm
zeynep cim tekrar hoşgeldin niye unutalım seni ben işyerin de başımı dağıtmak için 2 okuyorum kafam dağılıyor
aynurum örtmenim sen bi ara ton balığı markası vermiştin light sanırım neydi kuzum o marka sende kullanıyormusun?
sevgiyle kalınn
Büyük kızım bir kadını yalamadığı kaldı okadar sevindi
Meyracım iyi günlerde giyersin eteğini inşallah
Güle güle giy cnm üzerinde eskisin o eskisin sen zayifla
Bende yikadim yataga girer girmez bayildilar resmenYalniz benim kiz üsütmüs baya sanirim bogazlarim diye diye yatti bi baktim kipkirmizi olmus surup verdim ama bakalim sabah ola hayrola
iyi geceler cnmcimmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?