Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yağmurgözlü geçmiş olsun canım
Bu kış zor geçti senin için inşallah bir daha sağlık problemi yaşamazsın

diziler filan derken anca geldim ... lahana diyeti yapan yok sanırım yada kaleye alıp cevap yazan .. NURSENACIM kıyafetlerin bence süper olmuş .. bu arada eşimde fethiyeli ama sen neresindesin ??????? iyi geceler..

Eki Görüntüle 692594 Eki Görüntüle 692602 fotolor kötü ama idare edin artık pantolon 32 beden sanırım 44 bedene denk geliyo rahat oldu üzerime salarsa kötü dururmu bilmem
Cooook güzel görünüyorsun cnmcim güle güle giy ayrica hicte öle göbegin falan pörtlememis
Boyun kacki senin cnm baya uzun görünüyosun???

canim ben neredeyse 12 senelik evliyim ama inan ne bir adim ileri ne bir adim geri gidemiyoruz kaynanamla hep oldugumuz yerde sayip duruyoruz. Hani derler ya kendimi övmek gibi olmasin... aynen öleyimdir anlasamayacagim kontakt kuramayacagim kimse yoktur ama gel görki kaynanamla senelerdir yildizimiz barismadi Basit gelin kaynana problemlerini asar bizim sorunlarimiz ayni binada oturdugmuz icin 24 saat göz hapsindeyim ve her yaptigim ona göre yanlis ne diyimki hangisini sayayimki bilemedim simdi eskisi kadar takmamaya calisiyorum esim sagolsun o olmasa bilemiyorum ne kadar dayanirdim Ben sadece Allaha havale ettim insallah bigün dogru yolu bulur bana uzak Ona yakin olsun yeter baska bisiycik istemiyorummm...
diziler filan derken anca geldim ... lahana diyeti yapan yok sanırım yada kaleye alıp cevap yazan .. NURSENACIM kıyafetlerin bence süper olmuş .. bu arada eşimde fethiyeli ama sen neresindesin ??????? iyi geceler..

Ben cok önceleri denemistim ama benimki lahana corbasiydi koca bi tencereydi ve ben 2 kere zar zor yemistim sonra dökmüstüm cnm ama kullananlardan faydasini görenler olmustu

Son düzenleme:

teşekkürler cevabın için denemeyi düşünüyorum ama içebilirmiyim bilmiyorum ...

çocukları yıkadım küçük cadıyı uyuttum geldim ama aynı hızla kaçıyorum büyük kız bekliyo beraber yatıcaz..iyi geceler....

çocukları yıkadım küçük cadıyı uyuttum geldim ama aynı hızla kaçıyorum büyük kız bekliyo beraber yatıcaz..iyi geceler....

Bende yikadim yataga girer girmez bayildilar resmen Yalniz benim kiz üsütmüs baya sanirim bogazlarim diye diye yatti bi baktim kipkirmizi olmus surup verdim ama bakalim sabah ola hayrola
iyi geceler cnmcimmm...

Son düzenleme:
biz bu sene atandık buraya memuruz geziyoruz doğu batı eşinin memleketi çok güzel biz ortacadayız
benim boy normal aslındada biraz dik dururum heybetliyim yanee:))))))))))
1.66 boy 84 kilo:)))
Harika olmuş anacığım on kilo daha az duruyorsun kesinlikle çoookkk imrendim güle güle kullan artık bu moralle diyete devam karşılığını görüyoruz
inşalllahhhhhhhhhhhhhhhh hep beraber

ayy yesinler senin heybetini yavriiim
bu arada saka maka bende 165im benide niyeyse herkes uzun sanir

Bağlantım kopup kopup duruyor sinir geldi

Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar veririz ... Aminnnnnn

Kaile almamak ne demek aşk olsun
Valla diyet olarak yapmadım ama bende İlknur gibi bende çorbasını denemiştim ve aynı gece hastanelik oldum
Hatta o dönem çok meşhurdu o çorbada doktor bile görür görmez çorba madurlarındanmısınız sizde demişti ben inkar etmeye çalıştım ama eşim beni anında gambazlamıştı ondan sonra o oldu eşim o tür çorbaları yasakladı

İnşallah seninki başarılı olurda güzel kilolar verirsin

bazıları gerçekten hastalar canım ne yaparsan yap onları değiştiremezsin. ona hasta gözüyle bak hasta de geç git

bazıları gerçekten hastalar canım ne yaparsan yap onları değiştiremezsin. ona hasta gözüyle bak hasta de geç git

Öyle yapmaya calisiyorum fazlada ileri gitmek istemiyorum sonucta esimin ailesi ama bu sefer en azindan ne hissettigimi bilsinler diye biraz söylendim anlayana tabi ama napalim dedigin gibi degistiremiyoruz böyle kabul etmekten baskada care yok

sağol ablacım:)

sana da tekrar çok geçmiş olsun, daha iyi olduğuna sevindim ablacım.
kocaman öpüyorum

Kitap çok okuyorum hemen yazdım bir kenara Nevzat Tarhan'ın programlarını izliyordum ama kitaplarını okumadım Doğan C.,Üstün D. kitaplarını okudum bu türde tavsiyen için teşekkürler

rica ederim canım, nevzat tarhanın kitaplarını çok beğendiğim için tavsiye etmek istedim.
öptüm.

selamlar bayanlar nasılsınız .. bu aralar fazla giremiyorum ya malum a.ö.f sınavları var ona çalışıyorum .. bu lahana diyeti yapan varmı hiç ???

Allah kolaylık versin canım.....

cicilerin çok yakışmış:)
güle güle giyesiiiin.....

dün bende lcwdan etek aldım:)
üst almaya gittim, eteği görünce çok beğendim, üstten vazgeçtim bende:)
neye niyet neye kısmet.

geçmiş olsun canım.

Büyük kızım bir kadını yalamadığı kaldı okadar sevindi

:))))))

bende bu kadın diyetisyenmi? kim acaba diyordum.....
öğrenmiş oldum, sağol paylaşım için canım.

offf of.....
mesela şuan evdeki fındıkları, cezeryeleri görünce içim gidiyoooo, elimde gidiyo, engel olamıyom genelde malesef kendime
biri beni durdursun:)
eşim alıyo, naapsın adam yiyecek yani ben yemiyom diye almamazlık yapamaz kiii.
napacam bilmem:44:
baktım eşim fındık almış önüne akşamleyin, sadece 1tane yemek için oturdum bende fındığın başına, hadi şuda son hadi buda son derken kasenin yarısı gitttiiiiiiiiiiiiiii

Bende yikadim yataga girer girmez bayildilar resmen Yalniz benim kiz üsütmüs baya sanirim bogazlarim diye diye yatti bi baktim kipkirmizi olmus surup verdim ama bakalim sabah ola hayrola
iyi geceler cnmcimmm...

oy kıyamam...geçmiş olsunn....ben erken sevinmişim kızlar uyudu diye büyüğü uyuttum küçük uyandı derkenn bi saat salladım uyudu ama heran uyancak gibi duruyoo...ömrümü yedi bu dişler...iki tane azı geldi bitane daha önden geldi toplam 9 oldu ama hala şiş olan3 tane var nezaman bitecek bakalım...sanırsam iki yaş bitene kadar sürer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…