oy kıyamam...geçmiş olsunn....ben erken sevinmişim kızlar uyudu diye büyüğü uyuttum küçük uyandı derkenn bi saat salladım uyudu ama heran uyancak gibi duruyoo...ömrümü yedi bu dişler...iki tane azı geldi bitane daha önden geldi toplam 9 oldu ama hala şiş olan3 tane var nezaman bitecek bakalım...sanırsam iki yaş bitene kadar sürer...
İyi geceler güzeller
cok sagol cnmmmm
benim cocuklarinkilerde ben bi sorun yasamamistim cnm hatta ne ara dis cikardiklarini bile anlamamistim bardaktan su icmeye calisirlardida hep cit cit diye ses cikarirlardi öle anlardim
cooook kolay gelsin cnm ne diyim büyüyolar ama olan annelere oluyo iste
İyi geceler güzeller
teşekkürederim..Zeynepcim sen de iyi günlerde giy canım inşallah
O kadının dediğini duyma sen şimdilik :))
cok sagol cnmmmm
benim cocuklarinkilerde ben bi sorun yasamamistim cnm hatta ne ara dis cikardiklarini bile anlamamistim bardaktan su icmeye calisirlardida hep cit cit diye ses cikarirlardi öle anlardim
cooook kolay gelsin cnm ne diyim büyüyolar ama olan annelere oluyo iste
nursenaa bu kadın mantı dedi mantı dedii duydum duydumm...kaç zamandır canım istiyoda yapmaya üşeniyomm....:26:ben biraz daha üşenmeye devam edeyim..85 i görünce ödül olarak yapayım kendimeeee.... gerçi 90 ı gördüğümde yiyeceğim kadayıfı bilem yemedim daha....
meyracım eteğin güzelmiş güle güle kullan...
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Pantolon - Black
bende bunu aldımm...44 bedenn...gerçi kalıp geniş....
iyi geceler asummmmmm
-------------------
Bende yatayim kizlar hepinize iyi geceler
teşekkürederim..
evet evet bencede duymıyayım..kim ne demiştikii..
neyse bende kaçayım Allah rahatlık versin...
İyi geceler güzeller
Cooook güzel görünüyorsun cnmcim güle güle giy ayrica hicte öle göbegin falan pörtlememis
Boyun kacki senin cnm baya uzun görünüyosun???
canim ben neredeyse 12 senelik evliyim ama inan ne bir adim ileri ne bir adim geri gidemiyoruz kaynanamla hep oldugumuz yerde sayip duruyoruz. Hani derler ya kendimi övmek gibi olmasin... aynen öleyimdir anlasamayacagim kontakt kuramayacagim kimse yoktur ama gel görki kaynanamla senelerdir yildizimiz barismadiBasit gelin kaynana problemlerini asar bizim sorunlarimiz ayni binada oturdugmuz icin 24 saat göz hapsindeyim ve her yaptigim ona göre yanlis ne diyimki hangisini sayayimki bilemedim simdi eskisi kadar takmamaya calisiyorum esim sagolsun o olmasa bilemiyorum ne kadar dayanirdim Ben sadece Allaha havale ettim insallah bigün dogru yolu bulur bana uzak Ona yakin olsun yeter baska bisiycik istemiyorummm...
ayy yesinler senin heybetini yavriiim
bu arada saka maka bende 165im benide niyeyse herkes uzun sanir
Valla diyet olarak yapmadım ama bende İlknur gibi bende çorbasını denemiştim ve aynı gece hastanelik oldum
Hatta o dönem çok meşhurdu o çorbada doktor bile görür görmez çorba madurlarındanmısınız sizde demiştiben inkar etmeye çalıştım ama eşim beni anında gambazlamıştı ondan sonra o oldu eşim o tür çorbaları yasakladı
İnşallah seninki başarılı olurda güzel kilolar verirsin
Nursena abla valla harika görünüyosun hiç göbüşte öle pörtlemiş gibi durmuyo inşallah rabbim daha küçük bedenlerde kıyafet almayı nasip etsin....AMİİİİNNNNEki Görüntüle 692594 Eki Görüntüle 692602 fotolor kötü ama idare edin artık pantolon 32 beden sanırım 44 bedene denk geliyo rahat oldu üzerime salarsa kötü dururmu bilmem
Canım emin ol doğru yerdesin hoşgeldin aramıza azmin daim gazan mübarek olsunMerhabalar...ben her diyet tecrubesinden yenilgiyle ayrılmış biriyim..ünlüsü ünsüzü ,her türlü diyetisyen ,akapunktur...vs vs..denedim..gecen gün öylesine birşey oldu ve içimden hiç bilmediğim ismini dahi duymadığım bir diyetisyenden randevu aldım.gittim ve 22nisan itibariyle başladım..sanırım bu yeni mezun olmuş diyetisyenden ben daha cok şey biliyorum...:)) ama olsun yinede işite öylesine içten gelen bı istekle gittim ve başladım..desteklerinizibekliyorum...bu arada ben de 90"3 kg.ciktim...hayatımın max.kilosundayim(
Kuzum bayıldım eteğine valla süper duruyo ben yazın etek ve elbise giymeye bayılırım geneldede öle giyerim pek pantolon giymem valla buda çok hoşuma gitti iyi günlerde giy
nursenaa bu kadın mantı dedi mantı dedii duydum duydumm...kaç zamandır canım istiyoda yapmaya üşeniyomm....:26:ben biraz daha üşenmeye devam edeyim..85 i görünce ödül olarak yapayım kendimeeee.... gerçi 90 ı gördüğümde yiyeceğim kadayıfı bilem yemedim daha....
meyracım eteğin güzelmiş güle güle kullan...
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Pantolon - Black
bende bunu aldımm...44 bedenn...gerçi kalıp geniş....
günaydınnnnn
herkesin özellikle çocukların 23 NİSANI KUTLU OLSUN.
eee bugün resmi tatil ama bana ve zehraya değil anladığım şükür napalım çalışmaya devam...
sersem gibi kalksamda mecburen toparlamak zorundayım kendimi ama tadım yokkk
sabah ılık limonlu ve kekikli 1 fincan su
kahvaltı
1 katı yumurta,1,5 domates,2 kk peynir , 5 yeşil zeytin 1,5 dilim buğday ekmeği
ara
1 adet armut olucak
1 fincan yeşil çay içiyorum az limon damlatılmış,bu hafta ümitliyim dün yürüdüm bugünde yürüyeceğim ama terimi muhafaza ederek (duy asu duy sesimiiiiii
seviyorum seni
kızlar hepinize sevgiler güzel ve az kalorili bir gün olsun hatunlar alıntı yapamadımmm
Zeynep kuzum sende pantolonunu iyi günlerde kullan rahat gibi duruyo ne güzel
sağol nevincimm..unutmuşum kendime bişeyler almayı iyi geldi doğrusu...günaydınnn...
Yasemincim ben çalışıyorum bugün malesef...
hava güzel içim açıldı azda olsa..
herkes ciciler almış kendine...Nursena Zeynep Meyra iyi günlerde kullanın... bende bu hafta iç çamaşırı ve çoraba yatırım yaptımgenelde pentiye giderim avm lerdekine mormalde 15 tl ye aldığım korseli ince ten rengi çorabı 5 tl ye almış olmanın mutluluğunu yaşıyorum özellikle elbise altına favorimdir...
Eki Görüntüle 693163
umarım güzel birgün olur...
sağol canımm...Yolcu canım sende güle güle giyin pantolonu..
kuzuna geçmiş olsun canım.....
teşekkür ederim canım:)
seninkide çok hoş, sende güle güle giy canımm.....
üçünüzede iyi geceler:)
bende kaçtııım....
Ben geldim Zeynepcim
Nursena törendedir herhalde
Bugün ben de balkon cam perde işlerine niyetliyim inşallah yaparım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?