Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

cok sagol cnmmmm
benim cocuklarinkilerde ben bi sorun yasamamistim cnm hatta ne ara dis cikardiklarini bile anlamamistim bardaktan su icmeye calisirlardida hep cit cit diye ses cikarirlardi öle anlardim
cooook kolay gelsin cnm ne diyim büyüyolar ama olan annelere oluyo iste

nursenaa bu kadın mantı dedi mantı dedii duydum duydumm...kaç zamandır canım istiyoda yapmaya üşeniyomm....:26:ben biraz daha üşenmeye devam edeyim..85 i görünce ödül olarak yapayım kendimeeee....gerçi 90 ı gördüğümde yiyeceğim kadayıfı bilem yemedim daha....

meyracım eteğin güzelmiş güle güle kullan...

LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Pantolon - Black
bende bunu aldımm...44 bedenn...gerçi kalıp geniş....

ay ne güzell imrendim doğrusuu...:26:

İyi geceler güzeller

iyi geceler canım Tatlı uykular...

kuzuna geçmiş olsun canım.....

teşekkür ederim canım:)
seninkide çok hoş, sende güle güle giy canımm.....

iyi geceler asummmmmm

-------------------

Bende yatayim kizlar hepinize iyi geceler

teşekkürederim..

evet evet bencede duymıyayım..kim ne demiştikii..

neyse bende kaçayım Allah rahatlık versin...
İyi geceler güzeller

üçünüzede iyi geceler:)
bende kaçtııım....

Aynı apartmanda olup her an gözgöze geliyor olman kötü gerçekten...
Yapacak birşey yok çok fazla takıp üzmemeye çalış kendini..Çok şükür eşinle sorunun yok canım en önemlisi o aslında...

Bu kadın önceleri haber programı sunuyordu hatırlayan varmı aranızda..

ayy yesinler senin heybetini yavriiim
bu arada saka maka bende 165im benide niyeyse herkes uzun sanir

Bacak boyu uzun olanlar daha uzun görünüyor...senin de öyledir sanırım..
Örneğin kızım 1,67, oldğundan daha uzun görüyor onu herkes :)

O dönem lahana çorbasının yapmayanı dövüyorlardı.:) Tabiiki ben de denedim 1 haftada 10 kg. vermek niyetiyle iki kazan çorba yaptım sadece 1,5 gün sürdü :))
ertesi gün yataktan doğrulamadım gözlerim kararıyor,başım dönüyor
Çok korkmuştum O gün bugündür şok diyetleri bıraktım gitti...

İyi günlerde giyin eteğini..

---

Yolcu canım sende güle güle giyin pantolonu..

Son düzenleme:
gunaydınnn
bu gun 23 nisan neşe doluyor insann
23 nisan hepimize kutlu olsunnnn

kahvaltı yapıp törene gideceğizzz

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kalorili bi gün diliyorum valla ne güzel herkes yeni ciciler almış kendine bende aldım geçen 34 beden kot pantolon biraz dar oldu ama olsun ben seviyorum öle olunca neyse kızlar ben kaçar kesilecek faturalarım var onları halledeyim işler birikmeden hepiciğini öptüm

Eki Görüntüle 692594 Eki Görüntüle 692602 fotolor kötü ama idare edin artık pantolon 32 beden sanırım 44 bedene denk geliyo rahat oldu üzerime salarsa kötü dururmu bilmem
Nursena abla valla harika görünüyosun hiç göbüşte öle pörtlemiş gibi durmuyo inşallah rabbim daha küçük bedenlerde kıyafet almayı nasip etsin....AMİİİİNNNN
Canım emin ol doğru yerdesin hoşgeldin aramıza azmin daim gazan mübarek olsun
Kuzum bayıldım eteğine valla süper duruyo ben yazın etek ve elbise giymeye bayılırım geneldede öle giyerim pek pantolon giymem valla buda çok hoşuma gitti iyi günlerde giy

Zeynep kuzum sende pantolonunu iyi günlerde kullan rahat gibi duruyo ne güzel

günaydınnnnn

herkesin özellikle çocukların 23 NİSANI KUTLU OLSUN.

eee bugün resmi tatil ama bana ve zehraya değil anladığım şükür napalım çalışmaya devam...

sersem gibi kalksamda mecburen toparlamak zorundayım kendimi ama tadım yokkk

sabah ılık limonlu ve kekikli 1 fincan su

kahvaltı

1 katı yumurta,1,5 domates,2 kk peynir , 5 yeşil zeytin 1,5 dilim buğday ekmeği

ara

1 adet armut olucak

1 fincan yeşil çay içiyorum az limon damlatılmış,bu hafta ümitliyim dün yürüdüm bugünde yürüyeceğim ama terimi muhafaza ederek (duy asu duy sesimiiiiii

seviyorum seni

kızlar hepinize sevgiler güzel ve az kalorili bir gün olsun hatunlar alıntı yapamadımmm

günaydınnn...

Yasemincim ben çalışıyorum bugün malesef...

hava güzel içim açıldı azda olsa..

herkes ciciler almış kendine...Nursena Zeynep Meyra iyi günlerde kullanın... bende bu hafta iç çamaşırı ve çoraba yatırım yaptım genelde pentiye giderim avm lerdekine mormalde 15 tl ye aldığım korseli ince ten rengi çorabı 5 tl ye almış olmanın mutluluğunu yaşıyorum özellikle elbise altına favorimdir...

umarım güzel birgün olur...

Aynen öle yasemin abla bize tatil yok malesef napalım bunada şükür iyi bi iş bulmak zor çok iyi sayılmasada en azından güvenilir bir yerde çalıştığımı bilmek beni mutlu ediyo doğrusu

Selamün aleykümm.....

nasılsınızz...benim çok işim var ve yapasım yok ne olcak halimm...hava çok güzel güneşli en azından balkonu yıkayıp çamaşırları asayım...belki sonra açılırsam yavaştan bişeyler yaparımm...camlarım çok kirlendii..aklım onlarda ama hiç elim gitmiyoo...:26:yemek ne yapsam acaba...:44:biraz pırasam var ama eşim hiç sevmiyo pırasadan değişik ne yapabilirimkii...

Zeynep kuzum sende pantolonunu iyi günlerde kullan rahat gibi duruyo ne güzel

teşekkürederim canımm....aslında lacisi ve pembesi daha güzel duruyodu ama pardesü altına anca siyah gidiyo oyüzden siyah aldım...bitanede üst beğendim tam yazlık efil efil ama param çıkışmadı alamadımm...:26:eğer ay başına kadar tükenmesse onuda almayı düşünüyorum...
sağol nevincimm..unutmuşum kendime bişeyler almayı iyi geldi doğrusu...
Yolcu canım sende güle güle giyin pantolonu..
sağol canımm...
kuzuna geçmiş olsun canım.....

teşekkür ederim canım:)
seninkide çok hoş, sende güle güle giy canımm.....

üçünüzede iyi geceler:)
bende kaçtııım....

teşekkürederimmm...

anacımm kimsecikler yokk...

asuuu nursenaaa demirbaşlar nerdesinizzzz....:44:

ben balkonu ve çamaşırları hallettim şimdide gidip yatak odamın camını sileyimm...ilk fırsatta gene burdayımm...

Ben geldim Zeynepcim
Nursena törendedir herhalde
Bugün ben de balkon cam perde işlerine niyetliyim inşallah yaparım :)

Herkese merhaba bende bize değer verip seçme ve seçilme hakkıyla bizi onurlandıran Atamızı tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle anıyorum bu güzel bayram geleceğimizin ışığı çocuklarımıza kutlu olsun

Ben geldim Zeynepcim
Nursena törendedir herhalde
Bugün ben de balkon cam perde işlerine niyetliyim inşallah yaparım :)

hoşgeldin ama ben gelene kadar gitmişsinn..kolay gelsinn...

doğru töreni unuttum ben...sen niye gitmedinn...gerçi senin kızlar büyüktü demii...:))

üç tane camı sildim...perdeleri yıkanıyo...bir sürü ütüm olcak çamaşırlar kuruyunca bide onları topladığımda salonun camını silerim en büyük camım ama en kolay temizlenende o...balkon olduğu için çok kirlenmiyo...öbürleri küçük ama acayip pisleniyo bikaç su yapmadan temizlenmiyo...neyseki bitti....bide felaket güneş var ben ıslakla siliyom arkamı dönüp kurulayana kadar güneş kurutuyo sinir oldum..:26:bugün ütümüde bitirirsem deymeyin keyfime...şimdi yemek düşünmeliyim ne yapsamkii...yavaştan acıkmayada başladımm...

Son düzenleme:
Zeynepcim sen epey iş yapmışsın maşallah
Ben de başladım şükür 2 cam da ben sildim perdeler yıkanıyor küçük kızım balkonun birisini yıkıyor diğerini ben yıkarım
Çocukları küçük olanlar güne erken başlıyor tabii biz geç kalkınca ancak işe koyulabildik
Bende de ütü çok var daha da çıkacak bir yandan da yemek işleri var tabii
Kolay gelsin hepimize
Yenada şerbetli ördeğimizi izlemiştir şimdiye kadar duygusallığı da atmış geziyordur herhalde:)
Nursena sen dün gezdin bügünde mi gezmelerdesin yoksa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…