Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Al valla canım ne yapalım mecbur bende öle hoşuma giden bikaç bişey varsa sırayla alıyorum hepsini bi anda alınca göze batıyo ama öbür türlü iyi oluyo

Zeynep Asuman abla ikinizide kolay gelsin diyorum bizim evede mantolama yapılıyo bütün camlar battı bi bitse bende girişecem ama bakalım

yaptım ama bitmiyoki...daha çok çalışmam lazımm...

yemeğimide yedim çocuklarıda yedirdim yeşilçayımı alıp geldim az dinlenem gene gidicem...

sağol canımm...valla kimin gözüne batarsa batsın yıllardır hiçbişeycik almadım kendime hep kocama çocuklara alıyorum...suyunu çıkardan ayağımı yorganıma göre uzataraktann ihtiyacım olan şeyleri artık yavaştan yavaştan alıcamm...laf edenin alnını karışlarım dermişimnedemekse artık....

selam hatunlaaar gezmelerden ugrayamadim biraz ins hersey yolundadir ben dun biraz kacamak harici devam ediyorum islerimi hallediym yuruyusumede cikicam..

tr de yasayan hatunlar bu gunlerde Lc giden oldumu ? sitesinde olan bikini,mayolar falan varmi magazada ? trye gelicem burdanda bakiyodum almam yardimci olurmusunuz

çok güzel ama ben kendime etği yakıştıramıyom kız üst geniş ya alt bacak kalca yokk ee göbeğe göre etek alıncana allahhh duba gibi oluyom etek için bel olcak anam benim bel maşşallah basenle miğdeyle tümden çıkyo az oyuntu olsa yakışacakk öle oluncada öle parçalı bol etek giyince oynaysım geliyoooALLLAH yrım ha yarım ava:))))
inşallah zayıflayınca şöle yerlere kadar elbiseler var ya onlardan istiyorum elw da geçen sene çoktu pıtı pıtı çiçekli:))))

güle güle giyyy kapalısında çok yakışır eminim taze geline
taze gelinlerin her şeyi yeni olur ya ben pek süzerim ne giymiş ütülümü ütüsüzmü kocasını nası giydirmiş:)))

meraklı sena
ayyy ne rahat bişeye benziyoo güle güle giy üzerinde paralansın:))))))))))))))
A

Bu kadın önceleri haber programı sunuyordu hatırlayan varmı aranızda..

Bu..
hatırlamıyorum da trt hd de proğramı oluyo arada denk geliyo güzel şeyler anlatıyooooo
hoş uygulayan nerdeeeeeeeeeeeeeeee:))))))))))))
anacımm kimsecikler yokk...

asuuu nursenaaa demirbaşlar nerdesinizzzz....:44:

ben balkonu ve çamaşırları hallettim şimdide gidip yatak odamın camını sileyimm...ilk fırsatta gene burdayımm...
bakk ben burda yoksam bilinkii cıss şeyler götürüyommmmmm:)))))))))))
doyammadııımmm doyyammadııımmmmmmmmmmmmmm gezmelere sensiz ben:))))))))))))))

valla sabah 7 de kalktık kocayı yolla kızı giydir 8 de ev aahalisini yolladımm
saçımı yıka yatakları topla 9 gibi evden çıktık minikleee
okuluna gittik gösteri yapmış çocuklar eşimde geldiii ordannn sarıgerme yolunda şadırvan diyee doğa harikası bi bahçe var ora gittik kahvaltıyaa sonrasnı anatmayımm
kızlar zıp zıp vardı yoruldular suları çıktı eve geldik duş aldık hep beraber
şimdide oturdum az dinlenem derken anonsu duyduk kukla gösterisi varmışş kızım zırlayıp duruyo gidelim diye 3 buçukta ora gidicez sanırım ee bugün onların günü dermiiişiimmmm:)))))))))) daha çok bana yarıyo ama neyse

böleyken bölee işteee
yaşasın 23 nisan

Sen gez nursena bakalım ben de evde işten işe koşayım cam perde ütü yemek
Oraların en güzel zamanlarınız şimdi yazın çok sıcak oluyordur tadını çıkarın canım yerken beni hatırla fazla abartma

selam kk milleti:)

üfff bugün herşey kafamı şişiriyo benim....
neden anlamadım, kafam götürmüyo en ufak sesi dahi bugün
bugünde öyle gürültülü ki her geçen zaman
kuşlar hiç cakırdamadıkları kadar cakırdadılar kalktığımdan beri, daha yeni dinginleştiler kuşlar,
bi arada üst katın su borulsu vınladı uzun bi süre anırırcasına

bugün çokta işim var
pazar, yemek, bulaşık, çamaşır var......
napacam bilmem

öhüüü öhüüüü artık çok geççç esraaaaa tatile gitti yiyo anemm ben oturduğum yerde patlatıyom kaloriyiiii
kolay gelsin bacım amamn boşver topla tası taağı al kızları gelll millet denizde bugünnnnnnnnnnn

Bu kadın önceleri haber programı sunuyordu hatırlayan varmı aranızda..

İyi günlerde giyin eteğini..
.

hımmm ben şimdi hatırladım....

etek içinde sağol yenam.

çok sağol canım benim, daha güzeli senin olsun inşaallah:)

senin cicin hayırlı olsun, güle güle giy emi canım:)

çok sağol bitanem.

sende ciclerini güle güle giy:)
indirimde iyi denk gelmiş:)
sürekli aldığım bişey indirime girdiğinde bende nedense sevinçten uçarım senin gibi:)))))

artık epeycede iyisin değilmi canım? üşütmen?

ve aleyküm selam...
benim camlarında artık silinme vakti geldi ama kim silecek dermişim:)))))
şaka bi yana bi ara onlara el atmam lazım benimde.....
birde oturma odasının kanepeleri ve halısı silinmek istiyo artık.

pırasadan börek yapabilirsin birde canım hazır yufkla ile fırında.....
hem kolay hem lezzetli.

ben balkonu ve çamaşırları hallettim şimdide gidip yatak odamın camını sileyimm...ilk fırsatta gene burdayımm...

ohhh sen böyle yazınca içim açıldı, mis gibi......
eline sağlık.

Ben geldim Zeynepcim
Nursena törendedir herhalde
Bugün ben de balkon cam perde işlerine niyetliyim inşallah yaparım :)

inşaallah....
kolay gelsin.

zıp zıp zıpla çekirge, benim canım çekirge, bıdı bıdı bıdı çekirge:)))))

sağol canım benim.....
etek konusunda aynı fikirdeyiz:)
ben ev dışında etek giymeyi daha çok seviyorum, evde zaten etek tarih oldu gibi bişey:)
rahatıma düşkünüm evde kıyafet konusunda, ya eşortman altı, yada pantolon, yada hatta bazen pijama:)))))
vesselam dışarda genelde etek tercih edince ben; kilo aldım alalı etek biçimimi değiştirdim.
senin dediğin gibi etek kiloluda güzel durmuyo heleki bol parçalı
bende bunun yolunu buldum
düşük bel etek giyiyorum, bel kısmınıda bayaca bi indiriyorum aşağı doğru, o zaman sorun teşkil eden bişey kalmıyo ortada:)
tavsiye ederim böyle giyinmeyi eteği.
genelde beli lastikli etekler daha rahat ve kullanışlı oluyo bu benim dediğim şekilde giymek için.
benim bu aldığımda lastikli, ama güzel lastikli etek çok az üretiyolar, bende bunu orda görünce hemen atladım:))))
böyle işte:)

selamün aleyküm şekerciklerim
yoğun bir döneme giriyorum ve hakkaten yetişemiyorum artık.
mayıs ve haziranın ilk haftası aöf sınavlarım var,yine haziranda oğlumun nişanını yapıcaz Allah nasip ederse.
haliyleyoğun bir şekilde ders çalışmam gerek, hem de nişan için hazırlıklara başlamalıyım.
o yüzden artık yazamıcam,diğer sayfalarada aynı şeyi belirticem bir tek cuma yarışmasına katıldığım 8.takım a yazmaya devam edicem yoksa kilolarım alır başını gider
bir müddet misafiriniz oldum,hakkınızı helal edin
inşallah herkes azimle sabırla yoluna devam eder ve istedikleri kiloya inerler
ne yaparsanız yapın,önce kendiniz için yapın
hepinizi çok seviyorum,hoşçakalın

Sınavlarında başarılar nişan şimdiden hayırlı olsun herhalde ilkkez kayınvalide olacaksın umarım gelin değil kızın olur tebrikler kilo verme maceranda da başarılar her şey gönlünce olsun

yoğunluğun bitince yine geri döncekmisin?

Allah işinde gücünde Sınavları'nda kolaylıklar versin ayşecim
Ben kendi adıma eğer varsa hakkım helal olsun sen de bize helal et Allah'a emanet ol

Ve aleyküm selam ablacımm bizde seni çok seviyoruz vede çok özlicezz....Rabbim işlerinizi rast getirsin...

ayyy ne rahat bişeye benziyoo güle güle giy üzerinde paralansın:))))))))))))))

bakk ben burda yoksam bilinkii cıss şeyler götürüyommmmmm:)))))))))))

evet çok rahat teşekkürederim....

cıssslar yokkkk

Sınavlarında başarılar nişan şimdiden hayırlı olsun herhalde ilkkez kayınvalide olacaksın umarım gelin değil kızın olur tebrikler kilo verme maceranda da başarılar her şey gönlünce olsun

yoğunluğun bitince yine geri döncekmisin?

Allah işinde gücünde Sınavları'nda kolaylıklar versin ayşecim
Ben kendi adıma eğer varsa hakkım helal olsun sen de bize helal et Allah'a emanet ol

Ve aleyküm selam ablacımm bizde seni çok seviyoruz vede çok özlicezz....Rabbim işlerinizi rast getirsin...
evet tatlım ilk defa kayınvalide oluyorumseninde dediğin gibi bir kızım oldu

dönerim tabii,bakalım mevlam ne gösterecek,hem arada selam veririm canım o kadarda değil
sadece düzenli yazamam diye böyle bir karar aldım şimdilik

hepinize çokk teşekkür ederim
benden de var ise bir hak helal olsun

selam hatunlarrrr

nursena benim yerimede gez canım ohhh sefan olsunn.

ayşecim sınavlarında başarılar.oğlunuda gelininide Allah mesut etsin ama buralarıda arada yokla uğra

Zehracım bakkkk tam bizi anlatıyorrrrr çok doğru inankiii

Eklentiler

• $KK.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 31

dönerim tabii,bakalım mevlam ne gösterecek,hem arada selam veririm canım o kadarda değil
sadece düzenli yazamam diye böyle bir karar aldım şimdilik

ne biliyim hakkınızı helal edin diyince bende öyle gidiyon sandım bi an:))))
çok sevindim temelli gitmediğine ablacım:)
bizi bırakma sakın ben seni çok seviyorum......
tamam yine gel ve yine gelene kadar yaz ara ara emi:)
eğer varsa hakkım helal olsun hepsi ablacım......

Rabbim tüm koşturmalarında yar ve yardımcın olsun inşaallah ablacım......
ve kilo verme konusundaki hedeflerinde bir bir gerçek olsun, kalıcı olsun inşaallah.
kocaman öpüyorum, Allaha emanet olasın.....

hımm evet güzeldir ya ama bizde arada zor gidiyoruz şimdi mardin deyiz bizde doğu batı görev yapıyoruz....

çalışıyomusunuz kii bugünn siz yoksaa kolay gelsinnnn
gezmemmiiii sen yeterki isteeee:))))))))))))

hımm evet güzeldir ya ama bizde arada zor gidiyoruz şimdi mardin deyiz bizde doğu batı görev yapıyoruz....
askermi polis mi yoksa mardin çok güzelll yerrr
urfada görev yapmıştık bizde
daha kötü doğular görüncee :))) baya baya batı mardinn yaneee
benim 10 kilomu urfada kebap ; lahmacun ve çiğ köfteye borçluyumm :)))
he bide közlenmiş biber:)))

allah kolaylık versinnnn bu koşuşturmacada verirsin zatenn nişana incecik kayınvalide olursunn bizde resimlerine bakarız inşallahhh

benden ynada helal olsunn

polis tatlım ya çok şükür cnm memlekete uzak olmasa hep kalırım mardinde güzel yer yinede doğunun çogu yerine göre ... eh bendee öyle diyebiliriz buraya gelince baya bi aldık kilo eşimde bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…