Selamün aleykümm.....
nasılsınızz...benim çok işim var ve yapasım yok ne olcak halimm...hava çok güzel güneşli en azından balkonu yıkayıp çamaşırları asayım...belki sonra açılırsam yavaştan bişeyler yaparımm...camlarım çok kirlendii..aklım onlarda ama hiç elim gitmiyoo...:26:yemek ne yapsam acaba...:44:biraz pırasam var ama eşim hiç sevmiyo pırasadan değişik ne yapabilirimkii...
teşekkürederim canımm....aslında lacisi ve pembesi daha güzel duruyodu ama pardesü altına anca siyah gidiyo oyüzden siyah aldım...bitanede üst beğendim tam yazlık efil efil ama param çıkışmadı alamadımm...:26:eğer ay başına kadar tükenmesse onuda almayı düşünüyorum...
sağol nevincimm..unutmuşum kendime bişeyler almayı iyi geldi doğrusu...
sağol canımm...
teşekkürederimmm...
Zeynepcim sen epey iş yapmışsın maşallah
Ben de başladım şükür 2 cam da ben sildim perdeler yıkanıyor küçük kızım balkonun birisini yıkıyor diğerini ben yıkarım
Çocukları küçük olanlar güne erken başlıyor tabii biz geç kalkınca ancak işe koyulabildik
Bende de ütü çok var daha da çıkacak bir yandan da yemek işleri var tabii
Kolay gelsin hepimize
Yenada şerbetli ördeğimizi izlemiştir şimdiye kadar duygusallığı da atmış geziyordur herhalde:)
Nursena sen dün gezdin bügünde mi gezmelerdesin yoksa:)
Al valla canım ne yapalım mecbur bende öle hoşuma giden bikaç bişey varsa sırayla alıyorum hepsini bi anda alınca göze batıyo ama öbür türlü iyi oluyo
Zeynep Asuman abla ikinizide kolay gelsin diyorum bizim evede mantolama yapılıyo bütün camlar battı bi bitse bende girişecem ama bakalım
çok güzel ama ben kendime etği yakıştıramıyom kız üst geniş ya alt bacak kalca yokk ee göbeğe göre etek alıncana allahhh duba gibi oluyom etek için bel olcak anam benim bel maşşallah basenle miğdeyle tümden çıkyo az oyuntu olsa yakışacakk öle oluncada öle parçalı bol etek giyince oynaysım geliyoooALLLAH yrım ha yarım ava:))))
ayyy ne rahat bişeye benziyoo güle güle giy üzerinde paralansın:))))))))))))))nursenaa bu kadın mantı dedi mantı dedii duydum duydumm...kaç zamandır canım istiyoda yapmaya üşeniyomm....:26:ben biraz daha üşenmeye devam edeyim..85 i görünce ödül olarak yapayım kendimeeee.... gerçi 90 ı gördüğümde yiyeceğim kadayıfı bilem yemedim daha....
meyracım eteğin güzelmiş güle güle kullan...
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Pantolon - Black
bende bunu aldımm...44 bedenn...gerçi kalıp geniş....
hatırlamıyorum da trt hd de proğramı oluyo arada denk geliyo güzel şeyler anlatıyoooooA
Bu kadın önceleri haber programı sunuyordu hatırlayan varmı aranızda..
Bu..
bakk ben burda yoksam bilinkii cıss şeyler götürüyommmmmm:)))))))))))anacımm kimsecikler yokk...
asuuu nursenaaa demirbaşlar nerdesinizzzz....:44:
ben balkonu ve çamaşırları hallettim şimdide gidip yatak odamın camını sileyimm...ilk fırsatta gene burdayımm...
doyammadııımmm doyyammadııımmmmmmmmmmmmmm gezmelere sensiz ben:))))))))))))))Zeynepcim sen epey iş yapmışsın maşallah
Ben de başladım şükür 2 cam da ben sildim perdeler yıkanıyor küçük kızım balkonun birisini yıkıyor diğerini ben yıkarım
Çocukları küçük olanlar güne erken başlıyor tabii biz geç kalkınca ancak işe koyulabildik
Bende de ütü çok var daha da çıkacak bir yandan da yemek işleri var tabii
Kolay gelsin hepimize
Yenada şerbetli ördeğimizi izlemiştir şimdiye kadar duygusallığı da atmış geziyordur herhalde:)
Nursena sen dün gezdin bügünde mi gezmelerdesin yoksa:)
Sen gez nursena bakalım ben de evde işten işe koşayım cam perde ütü yemek
Oraların en güzel zamanlarınız şimdi yazın çok sıcak oluyordur tadını çıkarın canım yerken beni hatırla fazla abartma
Bu kadın önceleri haber programı sunuyordu hatırlayan varmı aranızda..
İyi günlerde giyin eteğini..
.
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kalorili bi gün diliyorum valla ne güzel herkes yeni ciciler almış kendine bende aldım geçen 34 beden kot pantolon biraz dar oldu ama olsun ben seviyorum öle olunca neyse kızlar ben kaçar kesilecek faturalarım var onları halledeyim işler birikmeden hepiciğini öptüm
Kuzum bayıldım eteğine valla süper duruyo ben yazın etek ve elbise giymeye bayılırım geneldede öle giyerim pek pantolon giymem valla buda çok hoşuma gitti iyi günlerde giy
günaydınnn...
Yasemincim ben çalışıyorum bugün malesef...
hava güzel içim açıldı azda olsa..
herkes ciciler almış kendine...Nursena Zeynep Meyra iyi günlerde kullanın... bende bu hafta iç çamaşırı ve çoraba yatırım yaptımgenelde pentiye giderim avm lerdekine mormalde 15 tl ye aldığım korseli ince ten rengi çorabı 5 tl ye almış olmanın mutluluğunu yaşıyorum özellikle elbise altına favorimdir...
Eki Görüntüle 693163
umarım güzel birgün olur...
Selamün aleykümm.....
nasılsınızz...benim çok işim var ve yapasım yok ne olcak halimm...hava çok güzel güneşli en azından balkonu yıkayıp çamaşırları asayım...belki sonra açılırsam yavaştan bişeyler yaparımm...camlarım çok kirlendii..aklım onlarda ama hiç elim gitmiyoo...:26:yemek ne yapsam acaba...:44:biraz pırasam var ama eşim hiç sevmiyo pırasadan değişik ne yapabilirimkii...
ben balkonu ve çamaşırları hallettim şimdide gidip yatak odamın camını sileyimm...ilk fırsatta gene burdayımm...
Ben geldim Zeynepcim
Nursena törendedir herhalde
Bugün ben de balkon cam perde işlerine niyetliyim inşallah yaparım :)
çok güzel ama ben kendime etği yakıştıramıyom kız üst geniş ya alt bacak kalca yokk ee göbeğe göre etek alıncana allahhh duba gibi oluyom etek için bel olcak anam benim bel maşşallah basenle miğdeyle tümden çıkyo az oyuntu olsa yakışacakk öle oluncada öle parçalı bol etek giyince oynaysım geliyoooALLLAH yrım ha yarım ava:))))
inşallah zayıflayınca şöle yerlere kadar elbiseler var ya onlardan istiyorum elw da geçen sene çoktu pıtı pıtı çiçekli:))))
güle güle giyyy kapalısında çok yakışır eminim taze geline
taze gelinlerin her şeyi yeni olur ya ben pek süzerim ne giymiş ütülümü ütüsüzmü kocasını nası giydirmiş:)))
meraklı sena
-----------
şimdide oturdum az dinlenem derken anonsu duyduk kukla gösterisi varmışş kızım zırlayıp duruyo gidelim diye 3 buçukta ora gidicez sanırım ee bugün onların günü dermiiişiimmmm:)))))))))) daha çok bana yarıyo ama neyse
böleyken bölee işteee
yaşasın 23 nisan
selamün aleyküm şekerciklerim
yoğun bir döneme giriyorum ve hakkaten yetişemiyorum artık.
mayıs ve haziranın ilk haftası aöf sınavlarım var,yine haziranda oğlumun nişanını yapıcaz Allah nasip ederse.
haliyleyoğun bir şekilde ders çalışmam gerek, hem de nişan için hazırlıklara başlamalıyım.
o yüzden artık yazamıcam,diğer sayfalarada aynı şeyi belirticem bir tek cuma yarışmasına katıldığım 8.takım a yazmaya devam edicem yoksa kilolarım alır başını gider
bir müddet misafiriniz oldum,hakkınızı helal edin
inşallah herkes azimle sabırla yoluna devam eder ve istedikleri kiloya inerler
ne yaparsanız yapın,önce kendiniz için yapın
hepinizi çok seviyorum,hoşçakalın
mayıs ve haziranın ilk haftası aöf sınavlarım var,yine haziranda oğlumun nişanını yapıcaz Allah nasip ederse.
haliyleyoğun bir şekilde ders çalışmam gerek, hem de nişan için hazırlıklara başlamalıyım.
o yüzden artık yazamıcam,diğer sayfalarada aynı şeyi belirticem bir tek cuma yarışmasına katıldığım 8.takım a yazmaya devam edicem yoksa kilolarım alır başını gider
ayyy ne rahat bişeye benziyoo güle güle giy üzerinde paralansın:))))))))))))))
bakk ben burda yoksam bilinkii cıss şeyler götürüyommmmmm:)))))))))))
Sınavlarında başarılar nişan şimdiden hayırlı olsun herhalde ilkkez kayınvalide olacaksın umarım gelin değil kızın olur tebrikler kilo verme maceranda da başarılar her şey gönlünce olsun
yoğunluğun bitince yine geri döncekmisin?
Allah işinde gücünde Sınavları'nda kolaylıklar versin ayşecim
Ben kendi adıma eğer varsa hakkım helal olsun sen de bize helal et Allah'a emanet ol
evet tatlım ilk defa kayınvalide oluyorumVe aleyküm selam ablacımm bizde seni çok seviyoruz vede çok özlicezz....Rabbim işlerinizi rast getirsin...
dönerim tabii,bakalım mevlam ne gösterecek,hem arada selam veririm canım o kadarda değil
sadece düzenli yazamam diye böyle bir karar aldım şimdilik
biz bu sene atandık buraya memuruz geziyoruz doğu batı eşinin memleketi çok güzel biz ortacadayız
benim boy normal aslındada biraz dik dururum heybetliyim yanee:))))))))))
1.66 boy 84 kilo:)))
inşalllahhhhhhhhhhhhhhhh hep beraber
çalışıyomusunuz kii bugünn siz yoksaa kolay gelsinnnnselam hatunlarrrr
nursena benim yerimede gez canım ohhh sefan olsunn.
ayşecim sınavlarında başarılar.oğlunuda gelininide Allah mesut etsin ama buralarıda arada yokla uğra
Zehracım bakkkk tam bizi anlatıyorrrrr çok doğru inankiii
askermi polis mi yoksa mardin çok güzelll yerrrhımm evet güzeldir ya ama bizde arada zor gidiyoruz şimdi mardin deyiz bizde doğu batı görev yapıyoruz....
evet tatlım ilk defa kayınvalide oluyorumseninde dediğin gibi bir kızım oldu
dönerim tabii,bakalım mevlam ne gösterecek,hem arada selam veririm canım o kadarda değil
sadece düzenli yazamam diye böyle bir karar aldım şimdilik
hepinize çokk teşekkür ederim
benden de var ise bir hak helal olsun
çalışıyomusunuz kii bugünn siz yoksaa kolay gelsinnnn
gezmemmiiii sen yeterki isteeee:))))))))))))
askermi polis mi yoksa mardin çok güzelll yerrr
urfada görev yapmıştık bizde
daha kötü doğular görüncee :))) baya baya batı mardinn yaneee
benim 10 kilomu urfada kebap ; lahmacun ve çiğ köfteye borçluyumm :)))
he bide közlenmiş biber:)))
allah kolaylık versinnnn bu koşuşturmacada verirsin zatenn nişana incecik kayınvalide olursunn bizde resimlerine bakarız inşallahhh
benden ynada helal olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?