Ablacım sen öyle yazınca üzüldüm bi daha hiç gelmicen sandım ama gelcekmişsin sevindim rabbim sana kolaylıklar versin şimdiden hayırlı uğurlu olsun rabbim utandırmasın inşallah benden yana hakkım varsa helali hoş olsun ablacımselamün aleyküm şekerciklerim
yoğun bir döneme giriyorum ve hakkaten yetişemiyorum artık.
mayıs ve haziranın ilk haftası aöf sınavlarım var,yine haziranda oğlumun nişanını yapıcaz Allah nasip ederse.
haliyleyoğun bir şekilde ders çalışmam gerek, hem de nişan için hazırlıklara başlamalıyım.
o yüzden artık yazamıcam,diğer sayfalarada aynı şeyi belirticem bir tek cuma yarışmasına katıldığım 8.takım a yazmaya devam edicem yoksa kilolarım alır başını gider
bir müddet misafiriniz oldum,hakkınızı helal edin
inşallah herkes azimle sabırla yoluna devam eder ve istedikleri kiloya inerler
ne yaparsanız yapın,önce kendiniz için yapın
hepinizi çok seviyorum,hoşçakalın
selam hatunlarrrr
nursena benim yerimede gez canım ohhh sefan olsunn.
ayşecim sınavlarında başarılar.oğlunuda gelininide Allah mesut etsin ama buralarıda arada yokla uğra
Zehracım bakkkk tam bizi anlatıyorrrrr çok doğru inankiii
selam hatunlarrrr
ayşecim sınavlarında başarılar.oğlunuda gelininide Allah mesut etsin ama buralarıda arada yokla uğra
ne biliyim hakkınızı helal edin diyince bende öyle gidiyon sandım bi an:))))
çok sevindim temelli gitmediğine ablacım:)
bizi bırakma sakınben seni çok seviyorum......
tamam yine gel ve yine gelene kadar yaz ara ara emi:)
eğer varsa hakkım helal olsun hepsi ablacım......
Rabbim tüm koşturmalarında yar ve yardımcın olsun inşaallah ablacım......
ve kilo verme konusundaki hedeflerinde bir bir gerçek olsun, kalıcı olsun inşaallah.
kocaman öpüyorum, Allaha emanet olasın.....
allah kolaylık versinnnn bu koşuşturmacada verirsin zatenn nişana incecik kayınvalide olursunn bizde resimlerine bakarız inşallahhh
benden ynada helal olsunn
çok çok teşekür ediyorum ,Alah razı olsun aminn inşallah.Ablacım sen öyle yazınca üzüldüm bi daha hiç gelmicen sandım ama gelcekmişsin sevindim rabbim sana kolaylıklar versin şimdiden hayırlı uğurlu olsun rabbim utandırmasın inşallah benden yana hakkım varsa helali hoş olsun ablacım
nursenaa bu kadın mantı dedi mantı dedii duydum duydumm...kaç zamandır canım istiyoda yapmaya üşeniyomm....:26:ben biraz daha üşenmeye devam edeyim..85 i görünce ödül olarak yapayım kendimeeee.... gerçi 90 ı gördüğümde yiyeceğim kadayıfı bilem yemedim daha....
meyracım eteğin güzelmiş güle güle kullan...
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Pantolon - Black
bende bunu aldımm...44 bedenn...gerçi kalıp geniş....
O dönem lahana çorbasının yapmayanı dövüyorlardı.:) Tabiiki ben de denedim 1 haftada 10 kg. vermek niyetiyle iki kazan çorba yaptım sadece 1,5 gün sürdü :))
ertesi gün yataktan doğrulamadım gözlerim kararıyor,başım dönüyor
Çok korkmuştumO gün bugündür şok diyetleri bıraktım gitti...
tr de yasayan hatunlar bu gunlerde Lc giden oldumu ? sitesinde olan bikini,mayolar falan varmi magazada ? trye gelicem burdanda bakiyodum almam yardimci olurmusunuz
Canım sende güle güle kullanpantalonunu
Bu arada mantımııııııııııValla benimde ne azamandır canım istiyor ama ipin ucunu kaçırırım diye yapmıyorum Dışardan hazırları da ben sevmiyorum çok az alıp yapayım desem Geçen gün anneme dedim de oda boşver almanyaya gelince bir pazar birlikte yaparız dedi
Bende bari o arada şu 9lu hanelerden 8lilere terfi ederim inşallah
Yemek için hak etmem lazım dimi ama
sağol canımm...
evet evet haketmek lazım...bende 85 i gördüğümde yapcam....90 daki kadayıfımı bilem yemedim dahaa...bende hazır mantıları sevmiyorum kendim yapınca güzel oluyo....ben bide birazını cevizli yapıyom....oda çok güzel oluyo...
ayrıcaa senin maşallahın var çok güzel gidiyosunbu hızla devam edersenn beni fena sollayacaksınn.... ben yerimde sayıyorum iki aydır... :26:
fıstıklarım bende bu aralar , pek uğrayamacam malesef buralara((
çok sayıda okunmayı bekleyen yazılı kağıdım var , hatta şuanda bile yarın için sınav hazırlıyor olmam gerkiyor ama ben halen buralardayım)
havalardanmıdır bilmem ama inanılmaz bi kronik yorgunluğum var , diyet olayına ağırlık vermeye çalıştıkça dahada çok kaçamak yapmak geçiyor içimden ,bu yüzden bir müddet bildirim ve diyet yapmak istemiyorum , akışına bırakacam kuzular ....
eşim pc başında çok vakit geçirdiğim konusunda baya bi şikayetçi maleseff çünkü laptopu mutfakta masada kullanıyorum yoksa salonda sehpada kullanmam lazım , bu da belime ters ve ben o salonda iken hep mutfakta oluyorum ...
o yüzden bi süre çok yoğun aktif olamayacm fıstık cücüşlerim , herkesi öpüyorum , Allaha emanet olunn , sizi seviyorumm
cecooom yunanistandaym tatlim ben almanyada degilSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Malum bugün 23 Nisan o yüzden sabah erkenden kalkıp okula gittik. Büyük cadım orkestrada gitar çaldı ama okadar kalabalık vardı ki kızı bir tek sahneye çıkarken birde inerken görebildik
Zaten resmimi çekmeyin diye tembihlemişti hiç anasına çekmemiş nefret ediyor resim çekilmekten
Sonrada ailecek Emirgan Korusuna gittik biraz gezip çimlere oturup sohbet ettik eşimle
Küçük kuzu deli gibi koştu durdu laleleri koklayıp durdu Fakat öyle böyle değildi kalabalık zor çıktık döndüşte Korudan
İnanılmaz güzeldi heryer ve mis gibi kokuyordu
Çok iyi geldi Eşim artık ayda bir de olsa adam gibi ailece gezi günü düzenleyelim dedi Ay başındada Havacılık müzesine gideceğiz inşallah
Yaşasın Baharrrrrrrrrrrr
Gülle gülle kullan canım çok hoşmuş gerçektende
Canım sende güle güle kullanpantalonunu
Bu arada mantımııııııııııValla benimde ne azamandır canım istiyor ama ipin ucunu kaçırırım diye yapmıyorum Dışardan hazırları da ben sevmiyorum çok az alıp yapayım desem Geçen gün anneme dedim de oda boşver almanyaya gelince bir pazar birlikte yaparız dedi
Bende bari o arada şu 9lu hanelerden 8lilere terfi ederim inşallah
Yemek için hak etmem lazım dimi ama
Sorma valla benim karaciğeri fena yormuştu o çorbahatta eşim eve gelince hala ağrım var dediğimde yaramaz çocukmuşum gibi kulağımı çekti içicekmisin len bir daha o tarz şeyleri diye tüvbe dedim hatta geçenlerde Ayşenin verdiği Ödem sökücüyü yaparken yine kulağıma asılıp ben sana ne demiştim dedi valla o tarz birşey değil bak içindekiler ortada üstelik bu saadece ödem sökücü diyince izin verdi içmeme ama ilk gün hep gözü üzerimdeydi hani bir yan etki görürse kulağıma asılacaktı yine
Canım ben hiç dikkat etmedim en son gittiğimde kızkardeşimde her hafta gidiyor ama oda birşey demediYa bu arada sen Almanyada değilmiydin :44: Sizin oralarda KİK yokmu orada inanılmaz uygun şeyler oluyor hatta annem neredeyse her gün gidiyor her gün mutlaka birşeyin fiyatını indiriyorlar diye Geçen sene bana çok hoş bir mayo almıştı ve sadece 3 Euro vermişti burada 6 - 7 liraya bone satmazlar yada havuz gözlüğü hatta kızımada 4 Euroya üstü büstiyer tarzı altı normal slip bikini takımı almıştı hatta eşimin kuzeni görünce hasta oldu yenge ne olur bana gittiğinde bir tane getirirmisin okadar uygunsa demişti
Bir bak istersenmallarıda güzel aslında ama fiyatlar çok çok uygun
Boşver canım sen kadayıfımantıya yoğunlaş ne diyeyim
Ya duraklama hepimiz dönem dönem yaşıyoruz unuttunmu ben bir ara 8 ay hiç veremedimAllah kimsenin başına vermesin inan çıldıracak gibi oluyordum bazen eşim bile kızıyordu ağlamalarıma ama şu anda kendimi diyette gibi hissetmiyorum ve sadece daha bilinçli besleniyorum diye kendimi telkin ediyorum
Belki faydası vardır bu telkinlerinde ama ben kesinlikle Almanyaya giderken 8li rakamları görmeyi çok istiyorum ve artık bünyede alıştı herhalde canım birşey istesede krize girmiyorum artıkyoksa eskiden olsa eşime çok kötüyüm diye uyuşturucu müptelaları gibi yalvarırdım ne olur yaa çok canım çekti valla sızladı hee diye 60: Bİr yerim şişecek hesabı dellenirdim ama artık umursamıyorum
Ben inanıyorum sende kilo vermeye devam edeceksinhee ben yetişeyim o ayrı ama sende çok çok güzel kilolar ver ki arkandan koşturmak için bir motivasyonum olsun bir hedefim olsun
Selam fıstıklarım ben geldimmm
nasılsınızz ? keyifler nasıl ? ben bugün eski okuluma gittim 23 Nisan kutlamalarına , malum bizimki lise olduğu için kutlama yoktu . özlemişim eski okulumu, arkadaşlarımı , öğrencilerimi ,hatta kıl müdürümü bilee
ben hala kendimi yeni okuluma ait hissetmiyorum , bakalım ne zaman olacak bu aitlik olayı ....
ZEYNEPcim geçmiş olsun canım , hırsız girmiş sanırım evinize , umarım ciddi bişey yoktur , canınız sağolsun kuzum öperimm
AYŞE kaynaniş, yolun açık olsun , herşey gönlünce olsun inşAllahh
yeni ciciş almış herkesler , hepinize haırlı uğurlu olsun kızlar , güzel günlerinizde giyin inşAllahh
İyi akşamlar
Ben bugün çok yoruldum temizlik ütü yemek
Akşam üzeri de kardeşim geldi yeğenlerde curcunalı bir akşam oldu bize
Sonra mutfak toparladım yarın küçük kızım pikniğe gidecek onun için hamur mayalarım 2 tepsi pizza yapacağım akşamdan hazırlayıp sabah erkenden pişireyim diyorum
y.o.l.c.u 16 kıloyu ne kdr surede verdın işin sırrı ne aynı kılodayızda bnde 85 olmak ıstıorum
offf 7 ay sabredemıyorum ben yaaa hep kacıo bıseyler offff
Mutfağı da toparladım şu saat oldu ancak oturabildim çok yoruldum beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?