Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ablacım sen öyle yazınca üzüldüm bi daha hiç gelmicen sandım ama gelcekmişsin sevindim rabbim sana kolaylıklar versin şimdiden hayırlı uğurlu olsun rabbim utandırmasın inşallah benden yana hakkım varsa helali hoş olsun ablacım

Ay ne güldüm yasemin abla vasfiye teyze bizi unutmamış sağolsun valla ne çektik biz bu muhasebeden rabbim yardımcımız olsun

selam hatunlarrrr

ayşecim sınavlarında başarılar.oğlunuda gelininide Allah mesut etsin ama buralarıda arada yokla uğra

allah kolaylık versinnnn bu koşuşturmacada verirsin zatenn nişana incecik kayınvalide olursunn bizde resimlerine bakarız inşallahhh

benden ynada helal olsunn

çok çok teşekür ediyorum ,Alah razı olsun aminn inşallah.
bende hepinizi çokk seviyorum
takipteyim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim
Malum bugün 23 Nisan o yüzden sabah erkenden kalkıp okula gittik. Büyük cadım orkestrada gitar çaldı ama okadar kalabalık vardı ki kızı bir tek sahneye çıkarken birde inerken görebildik
Zaten resmimi çekmeyin diye tembihlemişti hiç anasına çekmemiş nefret ediyor resim çekilmekten
Sonrada ailecek Emirgan Korusuna gittik biraz gezip çimlere oturup sohbet ettik eşimle
Küçük kuzu deli gibi koştu durdu laleleri koklayıp durdu Fakat öyle böyle değildi kalabalık zor çıktık döndüşte Korudan
İnanılmaz güzeldi heryer ve mis gibi kokuyordu
Çok iyi geldi Eşim artık ayda bir de olsa adam gibi ailece gezi günü düzenleyelim dedi Ay başındada Havacılık müzesine gideceğiz inşallah
Yaşasın Baharrrrrrrrrrrr

Gülle gülle kullan canım çok hoşmuş gerçektende

Canım sende güle güle kullan pantalonunu
Bu arada mantımıııııııııı Valla benimde ne azamandır canım istiyor ama ipin ucunu kaçırırım diye yapmıyorum Dışardan hazırları da ben sevmiyorum çok az alıp yapayım desem Geçen gün anneme dedim de oda boşver almanyaya gelince bir pazar birlikte yaparız dedi
Bende bari o arada şu 9lu hanelerden 8lilere terfi ederim inşallah
Yemek için hak etmem lazım dimi ama

Sorma valla benim karaciğeri fena yormuştu o çorba hatta eşim eve gelince hala ağrım var dediğimde yaramaz çocukmuşum gibi kulağımı çekti içicekmisin len bir daha o tarz şeyleri diye tüvbe dedim hatta geçenlerde Ayşenin verdiği Ödem sökücüyü yaparken yine kulağıma asılıp ben sana ne demiştim dedi valla o tarz birşey değil bak içindekiler ortada üstelik bu saadece ödem sökücü diyince izin verdi içmeme ama ilk gün hep gözü üzerimdeydi hani bir yan etki görürse kulağıma asılacaktı yine

tr de yasayan hatunlar bu gunlerde Lc giden oldumu ? sitesinde olan bikini,mayolar falan varmi magazada ? trye gelicem burdanda bakiyodum almam yardimci olurmusunuz

Canım ben hiç dikkat etmedim en son gittiğimde kızkardeşimde her hafta gidiyor ama oda birşey demedi Ya bu arada sen Almanyada değilmiydin :44: Sizin oralarda KİK yokmu orada inanılmaz uygun şeyler oluyor hatta annem neredeyse her gün gidiyor her gün mutlaka birşeyin fiyatını indiriyorlar diye Geçen sene bana çok hoş bir mayo almıştı ve sadece 3 Euro vermişti burada 6 - 7 liraya bone satmazlar yada havuz gözlüğü hatta kızımada 4 Euroya üstü büstiyer tarzı altı normal slip bikini takımı almıştı hatta eşimin kuzeni görünce hasta oldu yenge ne olur bana gittiğinde bir tane getirirmisin okadar uygunsa demişti
Bir bak istersen mallarıda güzel aslında ama fiyatlar çok çok uygun

sağol canımm...

evet evet haketmek lazım...bende 85 i gördüğümde yapcam....90 daki kadayıfımı bilem yemedim dahaa...bende hazır mantıları sevmiyorum kendim yapınca güzel oluyo....ben bide birazını cevizli yapıyom....oda çok güzel oluyo...

ayrıcaa senin maşallahın var çok güzel gidiyosun bu hızla devam edersenn beni fena sollayacaksınn....ben yerimde sayıyorum iki aydır... :26:

Selam fıstıklarım ben geldimmm

nasılsınızz ? keyifler nasıl ? ben bugün eski okuluma gittim 23 Nisan kutlamalarına , malum bizimki lise olduğu için kutlama yoktu . özlemişim eski okulumu, arkadaşlarımı , öğrencilerimi ,hatta kıl müdürümü bilee

ben hala kendimi yeni okuluma ait hissetmiyorum , bakalım ne zaman olacak bu aitlik olayı ....

ZEYNEPcim geçmiş olsun canım , hırsız girmiş sanırım evinize , umarım ciddi bişey yoktur , canınız sağolsun kuzum öperimm

AYŞE kaynaniş, yolun açık olsun , herşey gönlünce olsun inşAllahh

yeni ciciş almış herkesler , hepinize haırlı uğurlu olsun kızlar , güzel günlerinizde giyin inşAllahh

fıstıklarım bende bu aralar , pek uğrayamacam malesef buralara ((

çok sayıda okunmayı bekleyen yazılı kağıdım var , hatta şuanda bile yarın için sınav hazırlıyor olmam gerkiyor ama ben halen buralardayım )
havalardanmıdır bilmem ama inanılmaz bi kronik yorgunluğum var , diyet olayına ağırlık vermeye çalıştıkça dahada çok kaçamak yapmak geçiyor içimden ,bu yüzden bir müddet bildirim ve diyet yapmak istemiyorum , akışına bırakacam kuzular ....

eşim pc başında çok vakit geçirdiğim konusunda baya bi şikayetçi maleseff çünkü laptopu mutfakta masada kullanıyorum yoksa salonda sehpada kullanmam lazım , bu da belime ters ve ben o salonda iken hep mutfakta oluyorum ...

o yüzden bi süre çok yoğun aktif olamayacm fıstık cücüşlerim , herkesi öpüyorum , Allaha emanet olunn , sizi seviyorumm

Boşver canım sen kadayıfı mantıya yoğunlaş ne diyeyim
Ya duraklama hepimiz dönem dönem yaşıyoruz unuttunmu ben bir ara 8 ay hiç veremedim Allah kimsenin başına vermesin inan çıldıracak gibi oluyordum bazen eşim bile kızıyordu ağlamalarıma ama şu anda kendimi diyette gibi hissetmiyorum ve sadece daha bilinçli besleniyorum diye kendimi telkin ediyorum
Belki faydası vardır bu telkinlerinde ama ben kesinlikle Almanyaya giderken 8li rakamları görmeyi çok istiyorum ve artık bünyede alıştı herhalde canım birşey istesede krize girmiyorum artık yoksa eskiden olsa eşime çok kötüyüm diye uyuşturucu müptelaları gibi yalvarırdım ne olur yaa çok canım çekti valla sızladı hee diye 60: Bİr yerim şişecek hesabı dellenirdim ama artık umursamıyorum

Ben inanıyorum sende kilo vermeye devam edeceksin hee ben yetişeyim o ayrı ama sende çok çok güzel kilolar ver ki arkandan koşturmak için bir motivasyonum olsun bir hedefim olsun

Anaaaaaaaaaa sendemi leyla
Aynurcuğum yaa aslında eminim eşlerimizin hepsine sorsan aynı şeyi söylerler he artık sessiz kalmaya başladılar
Benimki arada dertlensede yahu koltuğu yatmaktan çökelttin ben yanına gelsem tam çökecek diye deliliye vuruyorum eğer çok ısrar edersede len bir kere kendi sağlığım için birşeyler yapıyorum ya hemen baltala diye edepsizliğe vuruyorum ama yalanda değil hep beslenme ve sağlık acısından birşeylere bakıyorum o yüzden sağ olsun dokunmuyor bana ama tabi bazen abartmamam lazım benimde

Seninkinin söylenmesi çok doğal sonuçta belinde zaten rahatsızlığın var eee birde sınavlar dediğin gibi
Bak sende çok fazla özletme ama kendini heee
Her gün olmasada iki günde bir en azından bir çööö de Beslenme işinide kafana takma sonuçta müthiş bir yol kat ettin ve koruyorsun da eee daha ne olsun
Hazır boş vaktin oluncada bir Aynur Junior sıkıştırıverirsin araya nasılsa hedefine çok çok az kaldı onada ulaşta Allahın izniyle Tete olalım

cecooom yunanistandaym tatlim ben almanyada degil burda kik yok

Son düzenleme:

sağol canım ya güzel moral oluyo yazdıkların...ayrıca sendeki bu azmi hevesi gördükçe bende çoşuyorum...Allah daim etsin azmini hevesini...ve bizede versin bolca bu azimden...inşallah hedefimize ulaşırız hepimiz...

hoşgeldin aynurcummm özledikk kızz pek görünmüyon diyecektim kii bir süre yoğunmuşsun ne yapalım idare edicez artık ama sen genede çok özletme kendini uğra ara ara...

bu arada teşekkürederim canım geldi geçti önemli bi kayıp yok çok şükür...

aynurun cücüşüm sende haklısın adamlarda haklııı zaten yeterince verdinn kafan rahatlar biraz çok uzun süre sıkıyo hakkaten genede uğra arada özletme

İyi akşamlar
Ben bugün çok yoruldum temizlik ütü yemek
Akşam üzeri de kardeşim geldi yeğenlerde curcunalı bir akşam oldu bize
Sonra mutfak toparladım yarın küçük kızım pikniğe gidecek onun için hamur mayalarım 2 tepsi pizza yapacağım akşamdan hazırlayıp sabah erkenden pişireyim diyorum

ohh afiyet olsun kuzucuklara

ellerine sağlık yarın bende yapasım var perde camm dur bakalım hayırlısı

ben geldimmm....

asucum bende aynı durumdayım çok yoruldumm ama ütülerimde bitti şükür...daha mutfağı toplayamadım ama...kuzum bi saattir uyuyodu şimdi uyandı...mızlanıyo....halsiz gene...kaçıyom..

y.o.l.c.u 16 kıloyu ne kdr surede verdın işin sırrı ne aynı kılodayızda bnde 85 olmak ıstıorum

hoşgeldinnn....7ayda verdim canım..özel bi diyet yapmadım..sadece hamurişi ve tatlıyı kestim bide porsiyon küçülttüm herşeyden az az yedim...ımm başkaa akşam 7 den sonra bişey yememeye çalışıyorum zaman zaman kaçırsamda.....bide ilk zamanlar düzenli spor yapıyodum sonra bişeyler girdi araya aksamaya başladı ama fırsat buldukça yapmaya çalışıyorum genede...hepsi bu canım...

offf 7 ay sabredemıyorum ben yaaa hep kacıo bıseyler offff

sabretmessek sonuç alamıyoruz malesef canım...biraz kendini tanıtırmısın...kaçan ney..:44:

ayrıca ben zor kilo veriyorum canım..sen biraz sabırlı olursan okadarda sürmeyebilir...burda üç dört ayda o kiloyu veren arkadaşlar var....

Mutfağı da toparladım şu saat oldu ancak oturabildim çok yoruldum beee

ben hala toplayamadım kuzumla uğraşıyodum anca uyudu ama huzursuz uyuyo heran kalkıcak gibi...

adaşım kaldık başbaşa...nursena uyudu galibaa...

kimsecikler yok kaldımmı bi başımaa...neyse bu akşamda ben kapatıyorum galibaa...:44:

benden sonra gelen olursa lütfen ortalığı çok dağıtmasın çok yorulduk biz bugünn....sabah ilk gelende çayı demlesin lütfennn....

haydi iyi geceler....

hayırlı geceler kızlaarr diyecektim ama kimseler yok normal olarak
zeynepcim hiçbir yeri dağıtmadan giderim çookk yorgunum zaten.
bugün yine yoğun bir gün geçirdk.Rabbim beterinden saklasın bu günlerde hep hastahanelerdeyiz.büyük dayımın torunu (özürlü)mutfakta yardım etmek isterken düşmüş ayağı iki yerinden kırılmış onun ziyaretine gittik.tam ziyaretten dönerken ablam aradı küçük dayımın hanımı(annem gibi severim yengemi )kalp krizi geçirmiş inegöl hastahanesi bursa yüksek ihtisas hastahanesine sevk etmiş ambulans yolda dedi.hemen hastahaneye gittik. acele anjio yapıldı.kalbe stent takıldı. yoğun bakıma aldılar. hayati tehlikesi devam ediyor dedi dr. 48 saati atlatır inşallah dedi.şu saate kadar hastahanedeydik.
Allah sizlere sağlık versin inşallah. hiç uykum yok ama biraz uyumaya çalışayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…