Aynurum kuzum sakın kendini özletme olurmu uğra arada bi iyiyim de yeter hatta banu ablanın dediği gibi 1-2 ay sonra jünyır müjdesi ver bize valla okadar kilo verdin artık zamanıdır neyse uzattım yine kısaca seni seviyoruz tatlımfıstıklarım bende bu aralar , pek uğrayamacam malesef buralara((
çok sayıda okunmayı bekleyen yazılı kağıdım var , hatta şuanda bile yarın için sınav hazırlıyor olmam gerkiyor ama ben halen buralardayım)
havalardanmıdır bilmem ama inanılmaz bi kronik yorgunluğum var , diyet olayına ağırlık vermeye çalıştıkça dahada çok kaçamak yapmak geçiyor içimden ,bu yüzden bir müddet bildirim ve diyet yapmak istemiyorum , akışına bırakacam kuzular ....
eşim pc başında çok vakit geçirdiğim konusunda baya bi şikayetçi maleseff çünkü laptopu mutfakta masada kullanıyorum yoksa salonda sehpada kullanmam lazım , bu da belime ters ve ben o salonda iken hep mutfakta oluyorum ...
o yüzden bi süre çok yoğun aktif olamayacm fıstık cücüşlerim , herkesi öpüyorum , Allaha emanet olunn , sizi seviyorumm
hayırlı geceler kızlaarr diyecektim ama kimseler yok normal olarak
zeynepcim hiçbir yeri dağıtmadan giderim çookk yorgunum zaten.
bugün yine yoğun bir gün geçirdk.Rabbim beterinden saklasın bu günlerde hep hastahanelerdeyiz.büyük dayımın torunu (özürlü)mutfakta yardım etmek isterken düşmüş ayağı iki yerinden kırılmış onun ziyaretine gittik.tam ziyaretten dönerken ablam aradı küçük dayımın hanımı(annem gibi severim yengemi )kalp krizi geçirmiş inegöl hastahanesi bursa yüksek ihtisas hastahanesine sevk etmiş ambulans yolda dedi.hemen hastahaneye gittik. acele anjio yapıldı.kalbe stent takıldı. yoğun bakıma aldılar. hayati tehlikesi devam ediyor dedi dr. 48 saati atlatır inşallah dedi.şu saate kadar hastahanedeydik.
Allah sizlere sağlık versin inşallah. hiç uykum yok ama biraz uyumaya çalışayım.
günaydınnn...ellerine sağlıkk...özledim çay içmeyi yawww....ben yalnızken içemiyorumdaa...nothinggg
çaylar hazırrrrr
günaydın kk hatunlarııııııı
hava sıcak dahada sıcak olucak
hepinize kocaman sevgilerrrrr
Zeynepcim çaylar hazırrr hemde semaverle anca yeter bize
camları açtım havalnıyor burasıda temiz temiz bahar havası ohhh misssss
hepinizi öptüm
günayyyyyyydınnnnnnnnnnn banada çay varmııııı
ama açılamadım ben daha uykum var valla uyusam işler kalırr kesin ev dağınık ya biri gelircam silcem diyom eşime içerden sil diyo:)))))))))) zaten dışarısı piss r
erkeklerin temizlik anlayışı:))
ohhhh miss gibin kokuyoo bayılırım çilek reçelinee ama 2 senedir yemiyorumm...bi lokma alıp bırakamıyorum çünkü oyüzden hiç tadmıyorumm...:26:Günaydın nursena
Benim de uykum var büyük gitti okula küçük 10 da gidecek
Pizzanın biri pişti diğeri pişiyor bir de çilek almıştım yemediler az reçel yaptım hemen yemeklik kokuları düşünün sabah sabah
Benim de var daha silinecek camım ama perdelerini ben asamam eşimi ayartmam lazım
Bugün dinlenirim belki yürüyüş yapmak istiyorum
bugün yine yoğun bir gün geçirdk.Rabbim beterinden saklasın bu günlerde hep hastahanelerdeyiz.büyük dayımın torunu (özürlü)mutfakta yardım etmek isterken düşmüş ayağı iki yerinden kırılmış onun ziyaretine gittik.tam ziyaretten dönerken ablam aradı küçük dayımın hanımı(annem gibi severim yengemi )kalp krizi geçirmiş inegöl hastahanesi bursa yüksek ihtisas hastahanesine sevk etmiş ambulans yolda dedi.hemen hastahaneye gittik. acele anjio yapıldı.kalbe stent takıldı. yoğun bakıma aldılar. hayati tehlikesi devam ediyor dedi dr. 48 saati atlatır inşallah dedi.şu saate kadar hastahanedeydik.
Allah sizlere sağlık versin inşallah. hiç uykum yok ama biraz uyumaya çalışayım.
takipteyim
Gülle gülle kullan canım çok hoşmuş gerçektende
Selam fıstıklarım ben geldimmm
nasılsınızz ? keyifler nasıl ? ben bugün eski okuluma gittim 23 Nisan kutlamalarına , malum bizimki lise olduğu için kutlama yoktu . özlemişim eski okulumu, arkadaşlarımı , öğrencilerimi ,hatta kıl müdürümü bilee
ben hala kendimi yeni okuluma ait hissetmiyorum , bakalım ne zaman olacak bu aitlik olayı ....
ZEYNEPcim geçmiş olsun canım , hırsız girmiş sanırım evinize , umarım ciddi bişey yoktur , canınız sağolsun kuzum öperimm
AYŞE kaynaniş, yolun açık olsun , herşey gönlünce olsun inşAllahh
yeni ciciş almış herkesler , hepinize haırlı uğurlu olsun kızlar , güzel günlerinizde giyin inşAllahh
fıstıklarım bende bu aralar , pek uğrayamacam malesef buralara((
çok sayıda okunmayı bekleyen yazılı kağıdım var , hatta şuanda bile yarın için sınav hazırlıyor olmam gerkiyor ama ben halen buralardayım)
havalardanmıdır bilmem ama inanılmaz bi kronik yorgunluğum var , diyet olayına ağırlık vermeye çalıştıkça dahada çok kaçamak yapmak geçiyor içimden ,bu yüzden bir müddet bildirim ve diyet yapmak istemiyorum , akışına bırakacam kuzular ....
eşim pc başında çok vakit geçirdiğim konusunda baya bi şikayetçi maleseff çünkü laptopu mutfakta masada kullanıyorum yoksa salonda sehpada kullanmam lazım , bu da belime ters ve ben o salonda iken hep mutfakta oluyorum ...
o yüzden bi süre çok yoğun aktif olamayacm fıstık cücüşlerim , herkesi öpüyorum , Allaha emanet olunn , sizi seviyorumm
Selam canlar,
Bozcaada da feribot bekliyoruz. Bugün dönüş var keşan üzerinden Allah izin verirse.
Meyracim telefonların şarj aletlerini öbür otelde unutmuşuz. Net de yoktu otelde, laptop dan giremedim. Merak etmissin, sagol fıstık :)
Akşama evde oluruz inşallah. Asuman abla ben izin alayım bu hafta, anladın sen nedenini :))
Sağol kuzum Allah razı olsun sanada ev işlerinde kolay gelsin canım bu arada cimcime gece güzel uyumuş sevindim senin adına valla inşallah bundan sonra hep böle uyur canımSelamün aleykümm....
kahvaltımı yaptım...yeşil çayımı kaptım geldimm....
ohhh hava süperr....ya geziceksin yada temizlik yapıcaksınn...ben ikincisini yapıyorumm....nevresimleri attım yıkanıyo...birazdanda
son kalan tülleri yıkayacağım ve cam sileceğimm....bir arada mutfağa girişsem süper olcakk...silme süpürme işi yarına kalır
muhtemelen çünkü öğleden sonra komşuya çaya
gidicemm...kuzum gece güzel uyudu..bende dinlendim bahaneyle ama beklemiyodum ya böyle uyumasını kaç kere kalkıp kontrol ettim bişeymi oldu çocuğa diyee....çok şükür gayet güzel uyudu ve güzel uyandı keyfi yerinde inş böyle devam eder....
günaydınnn...ellerine sağlıkk...özledim çay içmeyi yawww....ben yalnızken içemiyorumdaa...
günaydınn nursenaa...klasik erkek milleti işte...
ohhhh miss gibin kokuyoo bayılırım çilek reçelinee ama 2 senedir yemiyorumm...bi lokma alıp bırakamıyorum çünkü oyüzden hiç tadmıyorumm...:26:
bende akşam eşime astırdım..biraz bozuldu ama bende yorgunum diiye kuzu kuzu astı...
benim de son bir camım kaldı birazdan onuda halledicem inş...tüllerini atam makineye....camdan çok tülleri ütülemek eziyet geliyo banaa...
dafi ablacım çok çok geçmiş olsunn Rabbim şifalar versin inş...
zehracım yasemin ablacım sizede kolay gelsin...
ya asucum ben niye sana abla demiyorum acabaa...:26:hayret bişey...kızmıyon inş bana sağa sola ablacım yazıyo bana gelince yok diyee... gerçi hiç yaşını sormadım ama esra ve zehrayla aynı yaştayız bakıyom onlar abla deyip duruyo bi ben demiyom kötü hissettim kendimi ama asucum demek daha sevimli ve samimi geldi ondan sanırsamm...
Selam canlar,
Bozcaada da feribot bekliyoruz. Bugün dönüş var keşan üzerinden Allah izin verirse.
Meyracim telefonların şarj aletlerini öbür otelde unutmuşuz. Net de yoktu otelde, laptop dan giremedim. Merak etmissin, sagol fıstık :)
Akşama evde oluruz inşallah. Asuman abla ben izin alayım bu hafta, anladın sen nedenini :))
Selam canlar,
Yarım saatcik de olsa yürüdüm çayımı demliyorum şimdi eşimle kahvaltımızı yaparızbirazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?