- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Qyyy çok yoruldum feleğim şaştı bugün fethiyeye gittik zayıflayamadan aldım dayanamadım valla 1 kot 1 gömlek 2 de tşört aldımm valla miğde falan pörtledi mörtledi ama çok güzellerdi dayanamadım neyse eğer üşenmez çekinisem foto koyarımmiyiykii lcw var
3 yaşında başlıyolar bizim kursta 3 yaşındakiler öle dönüpp duruyo hocada fazla sıkmıyodu ilk başta şimdi 4-5 ay oldu yapıyolar artık ablalrıyla
bana gelince biz doğu görevinden bingölün bi ilçesinden muğlaya atandık onun için kız pisikolojik sorunlar yaşadı biraz orda yaşadıklarımızdan dolayı bale isted zaten pek sever oldu bitti batıya gidince yollucam diye söz vermiştim haftada 1 saat 80 tl ayda küçük yer olduğundan bana pahalı geldi bilmiyorum sen kaça yolluyosun da
yaş büyük olunca çok severek yapıyoo ama ilk başlarda ince çorapla yollamıştım bende yere falan çok otururyo aslında yerden ısıtmalı falan bi yer olsa üşümezler sanırım 1. hafta karın ağrısıyla dr gittik bağırsaklaında gaz sıkışması oldu ben orda yerde oturduğu için üşüttü diye düşündüm şimdi ısındı havalar sınıfları iyi tabii sıcaklığı
bide eğer çok oturuyo yere dersen ben muz çorabıyla aynı renk kilotlu çorap alıp üstüste giydirdim üşümedim anne dedi
her gelmesinde 3 yaşındaki küçük cimcimede abla bana bale öğret diyyeee başlıyo
zaten 1 numaralı flimimiz !!barby prenses okulunda '' baya izleyerek geliştirdier baleyi
amiinn asucum Allah razı olsunHayırlı sabahlar
Daficim hastalarınıza Allah şifalar versin
Yasemincim günaydın çay çok iyi gider şimdi oh mis
oh hamarat kadınGünaydın nursena
Benim de uykum var büyük gitti okula küçük 10 da gidecek
Pizzanın biri pişti diğeri pişiyor bir de çilek almıştım yemediler az reçel yaptım hemen yemeklik kokuları düşünün sabah sabah
amin inşallah Allah razı olsun zehracımKIZLAR GÜNAYDIN
Hekeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kaçamaklı bi gün diliyorum ay bugün nasıl keyfim yerinde hava böle olunca benimde kayfim yerinde oluyo gerçi oturduğum oda kapalı bi yeri göremiyorum ama olsun dışarda havanın güzel olduğunu bile bilmek beni mutlu ediyo neyse iyice saçmaladım hepiciğinizi öpüyorum kızlar
Bu arada yasemin ablacım çay süperdi eline sağlık valla sabah sabah iyi geliyo ama şekersiz olacak
Aynurum kuzum sakın kendini özletme olurmu uğra arada bi iyiyim de yeter hatta banu ablanın dediği gibi 1-2 ay sonra jünyır müjdesi ver bize valla okadar kilo verdin artık zamanıdır neyse uzattım yine kısaca seni seviyoruz tatlım
Dafi ablacım çok geçmiş olsun Allah hastalarınıza hatta bütün hastalar şifalar versin valla zor iş rabbim yar yardımcınız olsun ablacım
Neyse kızlar ben kaçar işler beni bekliyo yasemin abla gibi ah ah zor bu muhasebecilik zor
sağol canım Allah razı olsun. ah ah biriside beni dürtüklesede bende temizliğimi yapsam ama nerdeee daha köydeki evin düğün temizliğini bitiremedimSelamün aleykümm....
kahvaltımı yaptım...yeşil çayımı kaptım geldimm....
ohhh hava süperr....ya geziceksin yada temizlik yapıcaksınn...ben ikincisini yapıyorumm....nevresimleri attım yıkanıyo...birazdanda
son kalan tülleri yıkayacağım ve cam sileceğimm....bir arada mutfağa girişsem süper olcakk...silme süpürme işi yarına kalır
muhtemelen çünkü öğleden sonra komşuya çaya
gidicemm...kuzum gece güzel uyudu..bende dinlendim bahaneyle ama beklemiyodum ya böyle uyumasını kaç kere kalkıp kontrol ettim bişeymi oldu çocuğa diyee....çok şükür gayet güzel uyudu ve güzel uyandı keyfi yerinde inş böyle devam eder....
günaydınnn...ellerine sağlıkk...özledim çay içmeyi yawww....ben yalnızken içemiyorumdaa...
günaydınn nursenaa...klasik erkek milleti işte...
ohhhh miss gibin kokuyoo bayılırım çilek reçelinee ama 2 senedir yemiyorumm...bi lokma alıp bırakamıyorum çünkü oyüzden hiç tadmıyorumm...:26:
bende akşam eşime astırdım..biraz bozuldu ama bende yorgunum diiye kuzu kuzu astı...
benim de son bir camım kaldı birazdan onuda halledicem inş...tüllerini atam makineye....camdan çok tülleri ütülemek eziyet geliyo banaa...
dafi ablacım çok çok geçmiş olsunn Rabbim şifalar versin inş...
zehracım yasemin ablacım sizede kolay gelsin...
ya asucum ben niye sana abla demiyorum acabaa...:26:hayret bişey...kızmıyon inş bana sağa sola ablacım yazıyo bana gelince yok diyee... gerçi hiç yaşını sormadım ama esra ve zehrayla aynı yaştayız bakıyom onlar abla deyip duruyo bi ben demiyom kötü hissettim kendimi ama asucum demek daha sevimli ve samimi geldi ondan sanırsamm...
hayırlı yolculuklar esracım bende anladım onuSelam canlar,
Bozcaada da feribot bekliyoruz. Bugün dönüş var keşan üzerinden Allah izin verirse.
Meyracim telefonların şarj aletlerini öbür otelde unutmuşuz. Net de yoktu otelde, laptop dan giremedim. Merak etmissin, sagol fıstık :)
Akşama evde oluruz inşallah. Asuman abla ben izin alayım bu hafta, anladın sen nedenini :))
sağol esracım çookk teşekkür edrim canımTamamdır Asuman abla, sagol :) 1 mayısta göreceğim insallah 7leri.
Temizlikte kolay gelsin bu arada ablacığım.
Dafi abla çok geçmiş olsun hastalarınıza, inşallah tez zamanda şifa bulurlar.
Yarım saatcik de olsa yürüdüm çayımı demliyorum şimdi eşimle kahvaltımızı yaparızbirazdan
Zeynepcim sen nasıl istersen o şekilde hitap et canım asucum olarak devam edebilirsin sorun yok
aylık 80 lira bizde kıyafete verdikk 85 lira az pahalı gibi sanki bizimde haftada 1 saatt 2 saat olanlarr veriyooo 150 lirakılzar selammmm nassınızzzzzzz ben iyiyim dün cozuttum azıcık ama olcek regl oldum ya canım sürekli bişiler yemek istiyo:) annemde dün sebzeli börek yapmış çok ta severim 2/3 dilim hüpletmişimdir. dün 23 nisandı kızımı aldım şenliklere gittik. ordan pazara tam tamına 3 saat dışarıda dolandık:) ohhh eve bi geldik pestilimiz çıkmıştı annemle benim:)
nursenacım valla biz ilk gün gittik normalde salonları ısparta da ısparta bale diye geçiyo ama öğretmen burdur a da geliyo burda öğretmenevinin bi salonunda veriyor direkler falan kurulu yerler laminant parke yerden ısıtmalı değil. hemen bale ayakkabısı ve mayosu sattılar:) 50 tl cik. sonramcıma bizimki de haftada bir gün bir saat aylık 160 tl sizin 80 tl hafltalık mı aylık mı anlamadım şimdi aylıksa ben kazıklanmış oluyorum.:) bakalım bu haftadan sonra iyice karar vereceğim sonuçta daha 33 aylık öyle ortada koştrup durdu valla bakalım kısmet.
hastalarımıza geçmiş olsun diyorummmm geçmişi bi okuyayım geliyom bennn öpüyom sizi mucuukkkkkkkkk
Banu ablacım kolay gelsin işlerinHerkese kocaman günaydın
Bugünde kızın okulu tatilmiş ve iki cadı daha sabahtan Tom ve Jerry modundalar
Onlara dur otur demekten kahvaltıyı bile daha yeni yapacağız
Uyanır uyanmaz bir tek sıcak suya bir iki damla limonumu ve bir kaşık balımı koyup içebildim
Şimdi hemen kahvaltıya kaçıyorum sonrada evimin işini yapıp tekrar geliyorum
Herkese çok güzel bir gün diliyorum
Bugün güya uyuşukluk yapacaktım hafta sonu geleceğini sandığım misafirler 1 saat sonra istanbuldan yola çıkacaklarmış
Yatılı olacak büyüüüük ihtimalle
Ben bugün pek görünemem sanırım hiç hazırlığım yok çünkü
Bugün güya uyuşukluk yapacaktım hafta sonu geleceğini sandığım misafirler 1 saat sonra istanbuldan yola çıkacaklarmış
merhaba...
herkesin iyi olmasını diliyorum.bende aynıyım sadece dizim ağrıyor incittim biraz yüklendim...kilomu kaldıramıyorum artık...
tünaydın kızlarr...
bugünki menüm..
sabah..şekersiz çay..az yağlı peynir..zeytin..salaatalık..domates..tam bugday ekmek..
ara
4 adet diyet bisküvi
listede yok ama sade türk kahvesi .))
öğle
tavuk..salata..yoğurt..1 dilim ekmek
ara
bir porsiyon meyve
akşam
çorba..sebze yemeği..salata..yoğurt..
gece
2 porsiyon meyve
Al benden de okadar hep günler geçiyor kafamın içi dolu plan tabi ağzım boş duruyor mu hayır bir yerden sonra pes ediyorum bugün çarşı gezdim ve yine büyük beden yine siyah yine pişmanlık hayal kırıklığı çokk karamsarım bugünofff 7 ay sabredemıyorum ben yaaa hep kacıo bıseyler offff
hayırlı geceler kızlaarr diyecektim ama kimseler yok normal olarak
zeynepcim hiçbir yeri dağıtmadan giderim çookk yorgunum zaten.
bugün yine yoğun bir gün geçirdk.Rabbim beterinden saklasın bu günlerde hep hastahanelerdeyiz.büyük dayımın torunu (özürlü)mutfakta yardım etmek isterken düşmüş ayağı iki yerinden kırılmış onun ziyaretine gittik.tam ziyaretten dönerken ablam aradı küçük dayımın hanımı(annem gibi severim yengemi )kalp krizi geçirmiş inegöl hastahanesi bursa yüksek ihtisas hastahanesine sevk etmiş ambulans yolda dedi.hemen hastahaneye gittik. acele anjio yapıldı.kalbe stent takıldı. yoğun bakıma aldılar. hayati tehlikesi devam ediyor dedi dr. 48 saati atlatır inşallah dedi.şu saate kadar hastahanedeydik.
Allah sizlere sağlık versin inşallah. hiç uykum yok ama biraz uyumaya çalışayım.
slm kizlar ben geldiimmm
sabahtan beri ellerim suyun icinde 3 cam sildim perde sök yika as geberik oldum
simdi son cami silicem makinayi bekliyorum hemde asicik dinleneyim dedimmm
Al benden de okadar hep günler geçiyor kafamın içi dolu plan tabi ağzım boş duruyor mu hayır bir yerden sonra pes ediyorum bugün çarşı gezdim ve yine büyük beden yine siyah yine pişmanlık hayal kırıklığı çokk karamsarım bugün
slm kizlar ben geldiimmm
sabahtan beri ellerim suyun icinde 3 cam sildim perde sök yika as geberik oldum
simdi son cami silicem makinayi bekliyorum hemde asicik dinleneyim dedimmm
Geçmiş sayfaları okudum ama alıntı yapamadım niyeyse:26:Net çok yavaş bugün ondan dolayı galiba.
Sabahtan beri sular kesik.Kalktığımda azıcıkta olsa akıyordu bende daha yüzümü bile yıkamadan mutfağa koşup bulaşıkları makineye yerleştirmeye çalıştım ama yetişemedim,su tamamen kesildi.Ve şu saat oldu hala gelmedi
Bir ara elektriklerde gitti ama şükürler olsun o hemen geldi.Evde su olmayınca ne çamaşırları yıkaya bildim ne mutfağı halledebildim gönlümce, nede yemek yapabildim.Sular olmayınca sanki hayat durdu benim için
Diyet işi de iyi gitmiyor.Dün tatilden dolayı gezdiğimiz yerlerde saçma sapan şeyler yedim.Yememeyi başaramıyorum.Aslında aç olmasam da alışkanlıktan mıdır nedir,yiyorum.
Her yer cıvıl cıvıldı.Mağazalar,vitrinler güzel kıyafetlerle doluydu.Uzun zamandır manto almayı erteliyordum biraz kilo vereyim de alayım diye ama artık mecburiyetten dolayı aldım.İçime de sindi,beğendim ama zayıflar için o kadar güzel pardesü seçenekleri var ki..Gözlerim dolu dolu oldu kaç kere(( Sonra bir çanta aldım oda mecburiyetten.Keyif alarak alışveriş yapmayalı tam 3,5 yıl olmuş düşündüm de
Koca kış hiç kilo veremeden geldi geçti..İnsanın kendine ettiği eziyeti kimse edemezmiş meğer.O kadar üzüldüm ki dün.Tüm gece düşündüm,üzüldüm..Üzüldüm,düşündüm.Çıkamadım işin içinden:26::26::26:
Meyra,nursena sizler aldığınız cicileri güle güle giyin inşallah.Meyracım eteği çok beğendim canım.Nursena,bende bu aralar uğrayacağım lcw ye..İnşallah üzerime göre bişiler bulabilirim :26:
Aynurcum inşallah arayı fazla açmazsın,senin yazıları keyifle okuyorum ben.Ara sıra kaçıp gel olur mu.
Dafi;çok geçmiş olsun,hastanıza da Rabbim şifalar versin.
Cecom,yani banu;kızçenin arkadaşına gitmesi çok iyi olmuş,bende kalan keke böreğe hiç dayanamam :))
nevzamansız;bende sabahları zor kalkar oldum,bahardan mı kilodan mı bilmiyorum iyi değilim bende.
yolcu;ne çok temizlik yapmışsın sen dün öyle,maşallah..Kuzucuklarına da çok geçmiş olsun,inşallah şimdi daha iyilerdir.
Asumanzeynep;kolay gelsin sana da.
Zehra;Allah neşeni çoğaltsın canım.Kapalı bir ortamda bile dışarıda ki bahardan dolayı mutlu olman çoook güzel
clutch;hayırlı yolculuklar.
Unuttuklarım varsa affola,alıntı yapamadım malum sebepten..
Ben geldimmmmmmmmmm
Anam tam işlerim bitmek üzereyken kızım anne ne olur arkadaşlarımı çağırayım diye tutturduProje ödevlerini bitireceklermiş tabi ki bende iyi madem dedim Kızlardan biri kıvırdı öbürü tamam dedi bende doğal olarak ikram ne yapsam diye düşünürken isterseniz iki arkadaş kendi kekinizi kendiniz yapın dedim hem sever öyle şeyleri hemde arkadaşıyla eğlence çıkar onlara diye Olur dedi ama tam bir öğle yemeğini bitirdik kız kapıya gelip yaa sen gelsene bize annem bugünde bizde yapın dedi dedi :122: Anammm Allah biliyor ya çok sevindim sonuçta onlar kek yaparak eğlenicekti ama yiyecekleri en fazla 3 yada 4 dilim olurdu sonrada kalan benim içim Nükleer Bomba gibi tehlike yaratacaktı Şükür öyle bir risk kalmadı
Küçük kuzuyuda uyutabilirsem tam süper olur
Kolay gelsin Asucuğum
Allah yardımcın olsun... Aminnnnnnnn
Canım sana çok çok geçmiş olsun
Birazda çok fazla ayakta kaldığından belkide dizin ağrıyordurİnşallah çok çok güzel kilolar verip o ağrıları bir daha yaşamazsın canım ...Aminnnnnnnnnnnnn
Al benden de okadar hep günler geçiyor kafamın içi dolu plan tabi ağzım boş duruyor mu hayır bir yerden sonra pes ediyorum bugün çarşı gezdim ve yine büyük beden yine siyah yine pişmanlık hayal kırıklığı çokk karamsarım bugün
Moral için teşekkürler ancak her kıyafet alımında benzer sıkıntılar tekrarlıyor kendime kızıyorum ben bunu kaç yıldır her mevsimde yaşıyorum diye çeneme dilime vurduğu kadar azim biriktirseydim diye diyet maceram burdan fizana yol olur ama haklısın başarmam lazım kısa vadede değil yayarak ve umarım yaza en azından iki üç beden fark ederben geldiimmmm....komşum çok güzel şeyler yapmış amaa çok kaçırmadan herşeyden accık ucundan tattım vee hem öğle hem akşam yemeği yerine sayıyorum....belki çok acıkırsam 9 gibi yoğurt yerim...ay bugünleride gördüm sevmesemde yiyebiliyorum artık yoğurdu...
hoşgeldin canımm...topikcenek bahar temizliği yapıyoz desenee...ben bugün pek bişey yapamadım ama birazdan accıkta olsa girişicem tekrardan...belki sabah silemediğim camı ve perdeleri yetiştirebilirim...
ayy ne fenaa susuzlukk...geçenlerde benimde bi günlük kesmişler çalışmamı ne varmış...elim ayağım bağlanmıştı sanki hiç bişey yapamamıştım...
badelcim isim neydi hatırlayamadım ama dünleri unut artık ve bugün yeniden başla...ve umudunu hiç yitirme...arada yaptığın kaçamaklardan sonrada pes etme ertesi gün tekrar devam et canım..hep beraber üstesinden gelicez bu kiloların inş...
he bide çok teşekkürederim..kuzucuklarım iyiler çok şükür sadece küçüğüm diş çıkardığı için biraz fazla mızmız ama böyle büyüyolar yapıcak bişey yok...Rabbim eksikliklerini göstermesin...
bencede iyi olmuş banucum...bende keke yok diyemeyenlerdenimm...:26:
karamsarlık yokkk....
silkelen ve karamsarlığı at üzerinden canım...bak hava çok güzel...biraz yürüyüş yapıp temiz hava al belki daha çabuk toparlarsın keyfin yerine gelirr...ve bence vaktini pişman olmakla kederlenmekle geçirme...biz kadınlar istedikten sonra elde edemeyeceğimiz hiç bişey yok...yine ve yeniden yeni bi umutla başla....RAbbim sanada bizede bolca azim ve heves versin tez zamanda istediğimiz kiloda olmayı nasip etsinn..
kolay gelsin asucumBugün güya uyuşukluk yapacaktım hafta sonu geleceğini sandığım misafirler 1 saat sonra istanbuldan yola çıkacaklarmış
geçmiş olsun nevincimmerhaba...
herkesin iyi olmasını diliyorum.bende aynıyım sadece dizim ağrıyor incittim biraz yüklendim...kilomu kaldıramıyorum artık...
Aynur ve Ayşe abla demek biraz uzak kalıcaksınız...siz iyi olun arada bi cee deyin yoğunluktan sonra daha sık görüşeriz
bende yediklerime dikkat ediyorum ama kabızlığım sürmekte bu akşam ve yarın kayısı operasyonu yapmam lazım...
ESracım eve dönüşteymişsiniz sağ salim evinize varırsınız inşallah...
bahar yorgunluğu bu olsa gerek sabah yataktan öyle zor kalıyorumki günlerdir,eve gidincede hiç bişey yapmadım ne zamandır aldı başını gitti...
öptüm herkesi...
sağol canım çok teşekkür ederimAcil şifalar diliyorum her şey sağlıkla başlıyor
amiinn canım Allah razı olsunGeçmiş sayfaları okudum ama alıntı yapamadım niyeyse:26:Net çok yavaş bugün ondan dolayı galiba.
Sabahtan beri sular kesik.Kalktığımda azıcıkta olsa akıyordu bende daha yüzümü bile yıkamadan mutfağa koşup bulaşıkları makineye yerleştirmeye çalıştım ama yetişemedim,su tamamen kesildi.Ve şu saat oldu hala gelmedi
Bir ara elektriklerde gitti ama şükürler olsun o hemen geldi.Evde su olmayınca ne çamaşırları yıkaya bildim ne mutfağı halledebildim gönlümce, nede yemek yapabildim.Sular olmayınca sanki hayat durdu benim için
Diyet işi de iyi gitmiyor.Dün tatilden dolayı gezdiğimiz yerlerde saçma sapan şeyler yedim.Yememeyi başaramıyorum.Aslında aç olmasam da alışkanlıktan mıdır nedir,yiyorum.
Her yer cıvıl cıvıldı.Mağazalar,vitrinler güzel kıyafetlerle doluydu.Uzun zamandır manto almayı erteliyordum biraz kilo vereyim de alayım diye ama artık mecburiyetten dolayı aldım.İçime de sindi,beğendim ama zayıflar için o kadar güzel pardesü seçenekleri var ki..Gözlerim dolu dolu oldu kaç kere(( Sonra bir çanta aldım oda mecburiyetten.Keyif alarak alışveriş yapmayalı tam 3,5 yıl olmuş düşündüm de
Koca kış hiç kilo veremeden geldi geçti..İnsanın kendine ettiği eziyeti kimse edemezmiş meğer.O kadar üzüldüm ki dün.Tüm gece düşündüm,üzüldüm..Üzüldüm,düşündüm.Çıkamadım işin içinden:26::26::26:
Meyra,nursena sizler aldığınız cicileri güle güle giyin inşallah.Meyracım eteği çok beğendim canım.Nursena,bende bu aralar uğrayacağım lcw ye..İnşallah üzerime göre bişiler bulabilirim :26:
Aynurcum inşallah arayı fazla açmazsın,senin yazıları keyifle okuyorum ben.Ara sıra kaçıp gel olur mu.
Dafi;çok geçmiş olsun,hastanıza da Rabbim şifalar versin.
Cecom,yani banu;kızçenin arkadaşına gitmesi çok iyi olmuş,bende kalan keke böreğe hiç dayanamam :))
nevzamansız;bende sabahları zor kalkar oldum,bahardan mı kilodan mı bilmiyorum iyi değilim bende.
yolcu;ne çok temizlik yapmışsın sen dün öyle,maşallah..Kuzucuklarına da çok geçmiş olsun,inşallah şimdi daha iyilerdir.
Asumanzeynep;kolay gelsin sana da.
Zehra;Allah neşeni çoğaltsın canım.Kapalı bir ortamda bile dışarıda ki bahardan dolayı mutlu olman çoook güzel
clutch;hayırlı yolculuklar.
Unuttuklarım varsa affola,alıntı yapamadım malum sebepten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?