Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkese kocaman günaydın

Bugünde kızın okulu tatilmiş ve iki cadı daha sabahtan Tom ve Jerry modundalar
Onlara dur otur demekten kahvaltıyı bile daha yeni yapacağız
Uyanır uyanmaz bir tek sıcak suya bir iki damla limonumu ve bir kaşık balımı koyup içebildim
Şimdi hemen kahvaltıya kaçıyorum sonrada evimin işini yapıp tekrar geliyorum

Herkese çok güzel bir gün diliyorum

kılzar selammmm nassınızzzzzzz ben iyiyim dün cozuttum azıcık ama olcek regl oldum ya canım sürekli bişiler yemek istiyo:) annemde dün sebzeli börek yapmış çok ta severim 2/3 dilim hüpletmişimdir. dün 23 nisandı kızımı aldım şenliklere gittik. ordan pazara tam tamına 3 saat dışarıda dolandık:) ohhh eve bi geldik pestilimiz çıkmıştı annemle benim:)

nursenacım valla biz ilk gün gittik normalde salonları ısparta da ısparta bale diye geçiyo ama öğretmen burdur a da geliyo burda öğretmenevinin bi salonunda veriyor direkler falan kurulu yerler laminant parke yerden ısıtmalı değil. hemen bale ayakkabısı ve mayosu sattılar:) 50 tl cik. sonramcıma bizimki de haftada bir gün bir saat aylık 160 tl sizin 80 tl hafltalık mı aylık mı anlamadım şimdi aylıksa ben kazıklanmış oluyorum.:) bakalım bu haftadan sonra iyice karar vereceğim sonuçta daha 33 aylık öyle ortada koştrup durdu valla bakalım kısmet.

hastalarımıza geçmiş olsun diyorummmm geçmişi bi okuyayım geliyom bennn öpüyom sizi mucuukkkkkkkkk

selamun aleyküm kızlaarr
hepiniz iyisiniz inşallah
ben gece geç yatınca sabah namazı bir gözü açık bir gözü kapalı kıldım hemen yeniden yattım.sağolsunlar telefonlar uyutmadı birtürlü. eşimde hadi kalk hayvan pazarına gidelim dedi millet çarşıya gider biz hayvan pazarına gittik marketlerden et almayı istemiyoruz kasapta bayaa pahalı oluyor arada bir kestirip getiriyoruz eve. bir süre idare ediyor bizi.hem gözümüzün önünde besmeleyle kesiliyor içimiz rahatyiyoruz. gittik bir kuzu kestirdik parçalattık geldik.şimdi onları dolaba yerleştirdim biraz dinlensin bir iki gün sonra paketleyip kaldırırım. köyden birçok ot getirmiştim dün onların bir kısmını ayıklayıp yıkadım . birazı duruyor daha. şimdi çarşı işim var. çarşıya gidip geleyim.

Hayırlı sabahlar
Daficim hastalarınıza Allah şifalar versin
Yasemincim günaydın çay çok iyi gider şimdi oh mis
amiinn asucum Allah razı olsun

oh hamarat kadın

amin inşallah Allah razı olsun zehracım

sağol canım Allah razı olsun. ah ah biriside beni dürtüklesede bende temizliğimi yapsam ama nerdeee daha köydeki evin düğün temizliğini bitiremedim

hayırlı yolculuklar esracım bende anladım onu kör köre dolmayı neden çifter çifter yiyorsun demiş.öbürü sen körsün nerden görüyüyorsun çift yediğimi demiş. ee ben de öyle yapıyorumda ordan bildim cevabını vermiş

Tamamdır Asuman abla, sagol :) 1 mayısta göreceğim insallah 7leri.
Temizlikte kolay gelsin bu arada ablacığım.

Dafi abla çok geçmiş olsun hastalarınıza, inşallah tez zamanda şifa bulurlar.
sağol esracım çookk teşekkür edrim canım

ayşe dünürüüümm
aynur cücüğüüümm
özletmeyin kendiniziii

Son düzenleme:
Bugün güya uyuşukluk yapacaktım hafta sonu geleceğini sandığım misafirler 1 saat sonra istanbuldan yola çıkacaklarmış
Yatılı olacak büyüüüük ihtimalle
Ben bugün pek görünemem sanırım hiç hazırlığım yok çünkü

tünaydın kızlarr...
bugünki menüm..

sabah..şekersiz çay..az yağlı peynir..zeytin..salaatalık..domates..tam bugday ekmek..

ara
4 adet diyet bisküvi
listede yok ama sade türk kahvesi .))

öğle
tavuk..salata..yoğurt..1 dilim ekmek

ara
bir porsiyon meyve

akşam
çorba..sebze yemeği..salata..yoğurt..

gece
2 porsiyon meyve

Yarım saatcik de olsa yürüdüm çayımı demliyorum şimdi eşimle kahvaltımızı yaparızbirazdan
Zeynepcim sen nasıl istersen o şekilde hitap et canım asucum olarak devam edebilirsin sorun yok

sağol asucum içim rahatladıı...afiyet olsun....

esracım hayırlı yolculuklar....özledik senii...

benim bugünkü işler yalan oldu...eşim geldi hadi çocukları doktora götürelim dedi apar topar gittik geldik önemli bişeyleri yok çok şükür küçüğün mızlığı dişten ve öksürüğü çok balgamı varmış ondanmışş...büyükte öksürüyodu çok onunkide aynıymış bikaç ilaç yazdı bakalım inş işe yarar...çamaşırlarımı astım şimdi gidip hazırlanayım komşuma çaya gidicem...artık akşam üstü gelirim iyi bakın kendinize...

aylık 80 lira bizde kıyafete verdikk 85 lira az pahalı gibi sanki bizimde haftada 1 saatt 2 saat olanlarr veriyooo 150 lira

asu kolagelsin bak iyiki evi temzilemişsinnn dünnn
iişin kolay olurrr

bende kızların cam kapı balkonu yerler nevresimler anca odalarından çıktım öğle yemeklerini yedirem az sızarlarsa salon mutfak halledecem diğer lerinide yarın artıkk

Banu ablacım kolay gelsin işlerin

Asuman ablacım sanada kolay gelsin yatılı misafir çok zor oluyo valla

merhaba...

herkesin iyi olmasını diliyorum.bende aynıyım sadece dizim ağrıyor incittim biraz yüklendim...kilomu kaldıramıyorum artık...
Aynur ve Ayşe abla demek biraz uzak kalıcaksınız...siz iyi olun arada bi cee deyin yoğunluktan sonra daha sık görüşeriz

bende yediklerime dikkat ediyorum ama kabızlığım sürmekte bu akşam ve yarın kayısı operasyonu yapmam lazım...

ESracım eve dönüşteymişsiniz sağ salim evinize varırsınız inşallah...

bahar yorgunluğu bu olsa gerek sabah yataktan öyle zor kalıyorumki günlerdir,eve gidincede hiç bişey yapmadım ne zamandır aldı başını gitti...

öptüm herkesi...

Son düzenleme:
Ben geldimmmmmmmmmm

Anam tam işlerim bitmek üzereyken kızım anne ne olur arkadaşlarımı çağırayım diye tutturdu Proje ödevlerini bitireceklermiş tabi ki bende iyi madem dedim Kızlardan biri kıvırdı öbürü tamam dedi bende doğal olarak ikram ne yapsam diye düşünürken isterseniz iki arkadaş kendi kekinizi kendiniz yapın dedim hem sever öyle şeyleri hemde arkadaşıyla eğlence çıkar onlara diye Olur dedi ama tam bir öğle yemeğini bitirdik kız kapıya gelip yaa sen gelsene bize annem bugünde bizde yapın dedi dedi :122: Anammm Allah biliyor ya çok sevindim sonuçta onlar kek yaparak eğlenicekti ama yiyecekleri en fazla 3 yada 4 dilim olurdu sonrada kalan benim içim Nükleer Bomba gibi tehlike yaratacaktı Şükür öyle bir risk kalmadı
Küçük kuzuyuda uyutabilirsem tam süper olur

Kolay gelsin Asucuğum
Allah yardımcın olsun... Aminnnnnnnn

merhaba...

herkesin iyi olmasını diliyorum.bende aynıyım sadece dizim ağrıyor incittim biraz yüklendim...kilomu kaldıramıyorum artık...

Canım sana çok çok geçmiş olsun
Birazda çok fazla ayakta kaldığından belkide dizin ağrıyordur İnşallah çok çok güzel kilolar verip o ağrıları bir daha yaşamazsın canım ...Aminnnnnnnnnnnnn

slm kizlar ben geldiimmm
sabahtan beri ellerim suyun icinde 3 cam sildim perde sök yika as geberik oldum
simdi son cami silicem makinayi bekliyorum hemde asicik dinleneyim dedimmm

Merhabalar herkese, genel temizliğe devam edenlere kolay gelsin ,yolculara hayırlı yollar olsun

offf 7 ay sabredemıyorum ben yaaa hep kacıo bıseyler offff
Al benden de okadar hep günler geçiyor kafamın içi dolu plan tabi ağzım boş duruyor mu hayır bir yerden sonra pes ediyorum bugün çarşı gezdim ve yine büyük beden yine siyah yine pişmanlık hayal kırıklığı çokk karamsarım bugün

Acil şifalar diliyorum her şey sağlıkla başlıyor

Geçmiş sayfaları okudum ama alıntı yapamadım niyeyse:26:Net çok yavaş bugün ondan dolayı galiba.

Sabahtan beri sular kesik.Kalktığımda azıcıkta olsa akıyordu bende daha yüzümü bile yıkamadan mutfağa koşup bulaşıkları makineye yerleştirmeye çalıştım ama yetişemedim,su tamamen kesildi.Ve şu saat oldu hala gelmedi
Bir ara elektriklerde gitti ama şükürler olsun o hemen geldi.Evde su olmayınca ne çamaşırları yıkaya bildim ne mutfağı halledebildim gönlümce, nede yemek yapabildim.Sular olmayınca sanki hayat durdu benim için

Diyet işi de iyi gitmiyor.Dün tatilden dolayı gezdiğimiz yerlerde saçma sapan şeyler yedim.Yememeyi başaramıyorum.Aslında aç olmasam da alışkanlıktan mıdır nedir,yiyorum.

Her yer cıvıl cıvıldı.Mağazalar,vitrinler güzel kıyafetlerle doluydu.Uzun zamandır manto almayı erteliyordum biraz kilo vereyim de alayım diye ama artık mecburiyetten dolayı aldım.İçime de sindi,beğendim ama zayıflar için o kadar güzel pardesü seçenekleri var ki..Gözlerim dolu dolu oldu kaç kere(( Sonra bir çanta aldım oda mecburiyetten.Keyif alarak alışveriş yapmayalı tam 3,5 yıl olmuş düşündüm de
Koca kış hiç kilo veremeden geldi geçti..İnsanın kendine ettiği eziyeti kimse edemezmiş meğer.O kadar üzüldüm ki dün.Tüm gece düşündüm,üzüldüm..Üzüldüm,düşündüm.Çıkamadım işin içinden:26::26::26:

Meyra,nursena sizler aldığınız cicileri güle güle giyin inşallah.Meyracım eteği çok beğendim canım.Nursena,bende bu aralar uğrayacağım lcw ye..İnşallah üzerime göre bişiler bulabilirim :26:
Aynurcum inşallah arayı fazla açmazsın,senin yazıları keyifle okuyorum ben.Ara sıra kaçıp gel olur mu.
Dafi;çok geçmiş olsun,hastanıza da Rabbim şifalar versin.
Cecom,yani banu;kızçenin arkadaşına gitmesi çok iyi olmuş,bende kalan keke böreğe hiç dayanamam :))
nevzamansız;bende sabahları zor kalkar oldum,bahardan mı kilodan mı bilmiyorum iyi değilim bende.
yolcu;ne çok temizlik yapmışsın sen dün öyle,maşallah..Kuzucuklarına da çok geçmiş olsun,inşallah şimdi daha iyilerdir.
Asumanzeynep;kolay gelsin sana da.
Zehra;Allah neşeni çoğaltsın canım.Kapalı bir ortamda bile dışarıda ki bahardan dolayı mutlu olman çoook güzel
clutch;hayırlı yolculuklar.

Unuttuklarım varsa affola,alıntı yapamadım malum sebepten..

Son düzenleme:
slm kizlar ben geldiimmm

İlknur83,kolay gelsin,ama mis gibi olmuştur ne güzel..

Kitkurdu,bende dün bütün gün bu sebepten dolayı çok üzülerek dolaştım çarşılarda..Kafamın içi dopdolu benim de ama yine de yemeğe devam ediyorum.Sağlam bir karar vermem lazım benim.Daha doğrusu;bir karar vermem lazım benim ((

Not:Alıntı yapabildim nihayet.

ben geldiimmmm....komşum çok güzel şeyler yapmış amaa çok kaçırmadan herşeyden accık ucundan tattım vee hem öğle hem akşam yemeği yerine sayıyorum....belki çok acıkırsam 9 gibi yoğurt yerim...ay bugünleride gördüm sevmesemde yiyebiliyorum artık yoğurdu...

slm kizlar ben geldiimmm

hoşgeldin canımm...topikcenek bahar temizliği yapıyoz desenee...ben bugün pek bişey yapamadım ama birazdan accıkta olsa girişicem tekrardan...belki sabah silemediğim camı ve perdeleri yetiştirebilirim...

ayy ne fenaa susuzlukk...geçenlerde benimde bi günlük kesmişler çalışmamı ne varmış...elim ayağım bağlanmıştı sanki hiç bişey yapamamıştım...

badelcim isim neydi hatırlayamadım ama dünleri unut artık ve bugün yeniden başla...ve umudunu hiç yitirme...arada yaptığın kaçamaklardan sonrada pes etme ertesi gün tekrar devam et canım..hep beraber üstesinden gelicez bu kiloların inş...

he bide çok teşekkürederim..kuzucuklarım iyiler çok şükür sadece küçüğüm diş çıkardığı için biraz fazla mızmız ama böyle büyüyolar yapıcak bişey yok...Rabbim eksikliklerini göstermesin...

bencede iyi olmuş banucum...bende keke yok diyemeyenlerdenimm...:26:

karamsarlık yokkk....
silkelen ve karamsarlığı at üzerinden canım...bak hava çok güzel...biraz yürüyüş yapıp temiz hava al belki daha çabuk toparlarsın keyfin yerine gelirr...ve bence vaktini pişman olmakla kederlenmekle geçirme...biz kadınlar istedikten sonra elde edemeyeceğimiz hiç bişey yok...yine ve yeniden yeni bi umutla başla....RAbbim sanada bizede bolca azim ve heves versin tez zamanda istediğimiz kiloda olmayı nasip etsinn..

zehracımm nasılsın...başbaşa kaldık...

Toplam 18 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 16 ziyaretçi)buda yeni bir rekorr....

Moral için teşekkürler ancak her kıyafet alımında benzer sıkıntılar tekrarlıyor kendime kızıyorum ben bunu kaç yıldır her mevsimde yaşıyorum diye çeneme dilime vurduğu kadar azim biriktirseydim diye diyet maceram burdan fizana yol olur ama haklısın başarmam lazım kısa vadede değil yayarak ve umarım yaza en azından iki üç beden fark eder

selamun aleyküm kızlar
ben geldim
hava çok sıcaktı. otobüsle gittim çarşıya sıcakta mavf oldum başıma bir ağrı girdi. birazcık uzanıp dinleneyim bari yemeğim var nasıl olsa
kolay gelsin asucum

geçmiş olsun nevincim

Acil şifalar diliyorum her şey sağlıkla başlıyor
sağol canım çok teşekkür ederim

amiinn canım Allah razı olsun
sende aldığın cicileri güle güle giy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…