Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Seni o kadar iyi anlıyorum ki neyi bekliyoruz bilmiyorum yiyincede mutsuzuz yediğimizi kendimize zehir ediyoruz ancak birlikte sabredip şöyle beş on kilo versek gerisinin geleceğine inanıyorum

toksiiiinnnn yeter artık gel özledik seniiii

Seni o kadar iyi anlıyorum ki neyi bekliyoruz bilmiyorum yiyincede mutsuzuz yediğimizi kendimize zehir ediyoruz ancak birlikte sabredip şöyle beş on kilo versek gerisinin geleceğine inanıyorum

bak dediğin gibi yemiş olmakta mutlu etmiyo bizii...zaten bir iki kilo verdinmi daha bi hevesleniceksin keyfin yerine gelicek oyüzden

şimdilik küçük hedefler koy kendine mesela ay sonuna kadar 1 kilo için uğraş..mayıs ayı için 3 kilo gibi bir hedef koy....bizim en büyük

yanlışımız kısa süre için büyük rakamlar düşünüyoruz ve olmadığı içinde daha çok yemeye vuruyoruz kendimizi...bak ben iki aydır

yerimde sayıyorum martın ilk haftası 89 u gördüm ozamandan sonra 91,7 oldu gidip geliyorum şuan enson gene 89,7 idi ama hala 89

u göremedim...tabiki kızıyorum kendime üzülüyorum niye böyle diye ama pes etmiyorum ve etmicemde inşş..mesela şuan için

hazirana kadar 85 i görmek istiyorum ama hala yerimde sayarken o rakamı görürmüyüm bilmiyorum ama uğraşıcam elimden geleni

yapıcam inşşş..lütfen sende pes etme...insanız tabiki inişler çıkışlar yaşıcazz...amaa pes etmicezzz....

camın yarısını sildim gidip diğer yarısınıda sileyim...

Çok tatlısın beni gülümsettin sen bu camı silme işini takside mi bağladın
Hak veriyorum söylediklerine bu kilolar ruh dünyamızda gedik açmış resmen ama yılmıyoruz devam ediyoruz Allah kolaylık versin hepimize

yok taksite bağlamadım ama sürekli ağlayan bi kuzum var tam balkon tarafından sildim içeriyi silcektim altını doldurdu ona gittim...öncesindede burda sayfayı açık bırakmışım...önünden geçerken baktımsayfa açık yeniledim senin yazdıklarını görünce cevap yazıp tekrar işime döndüm ama bitti camlarım sonunda şimdi tüllerimi bekliyom yıkanıyo ütüleyip asıcam bugünlük yeter dimi yanii....

işler işler çocuklarla hiç bitmiyyoo bende 1 çocuğun karnını doyur 1 cam sil bi perde tak gel altını deiştirrr öldüm ama camlar bittti şükür yarın yatak odası ve wc banyo kaldı onlarda yarın kolay

yemeğimizi yedikk

sabah beyaz peynir
4 zeytin 2 sosis haşlama
yarım salatalık 1 dlm ekmek

öğlen 1 de yedik
1 tabak yoğurt çorba 2 çatal helva

araada 1 yemek kaşığı kadar puding

akşam
4 kaşık yumurtalı ıspanak 2 kaşık yoğurt
2dlm ekmek yarım kase kızın kalan yoğurt çorbasıı

1 lt su içtim yatana kadar 1 daha içerim

şimdi hareket olsunnn markete gidiyorum kızlarlaa

Son düzenleme:
dunku menum
sabah 2 dilim kasar peyniri ,1de eritme peyniri 7 zeytin 2 dilim ekmek domates salatalik
öglen 1 tas mercimek corbasi 10 kasik semiz otu 1 tas yogurt 1 dilim ekmek
aksam 1 tabak yogurtlu makarna
bugunku menu
sabah 1 kase yogurtlu musli(2 kayisi 5 uzum ve yulaf)
öglen 1 tabak tavuksuyuna corba 2 dilim ekmek bol salata ha bide 2 kasik bezelye tirtikladm
aksam yogurtlu salata ve accik ekmek
2 saat sonra 1 elma yiyerek gunu kapatirim

selam güzeller

umarım herkesler iyidir ,

oh bütün evler mis oldu.güle güle ağız tadıyla kirletin kızlar evlerinizi
ben büyük temizlikleri geceden geceye yapıyorum her gün 1 oda haftaya başlıycam cam kapı tül perde faslı anca öyle altından kalkabiliyorum bir tek pazar gününe sığmıyor büyük temizlik.

menüm

sabah

yarım kase tarhana çorbası,1 dilim kepekli ekmek,1 fincan açık çay

ara
1 armut

öğle
1 tabak yaz türlüsü ,1 kase cacık tuzsuz,1 dilimden az kepeli ekmek

ara

gene armut sadece o vardı

akşam

tavuk haşlama ve yoğurt yiyeceğim

işten gelince 1 büyük bardak ayran içtimm

sanırım gece aram meyve olur

kuzular ben mutfağa kaçar öptüm hepiniziiii

İyi geceler canlarım :)

ben döndüm evime. sizleri çok özledim

hoşgeldinnnn bizde seni özledikk

bende markete gittim kılzarlaa 15 dakka bisiklete bindim kızlar sallanırkenn hareket harekettirr,
şimdide adam görevden geliyo patates kızart dedii onu bekliyom çay demledimm
sabrım sınanıyoo resmen bu saatte bu kokuylaa

hoşbulduk Nursena

ne güzel ya bisiklete binmişsin. ben de çok severim bisikleti. fırsat olmadı gerçi tatilde.
patates kızartması için sabırlar diliyorum, hakikaten kokar mis gibi.

kızlar ben grubunuzun pasıf uyesıyım motıve olmak ıcın zaman zaman buralarda dolanıorum aralık 2012de kılo vermeye karar veren bır obezım dıyetısyen yardımı alıyorum ama her zaman aklımı celen gıdalar olabılıo bende senın gıbı yolcu zor kılo verıyorum sebebı zannedersem yıllardır yaptıgım basarısız ve sabırsızlıkla son bulan rejım denemelerı ozellıkle bu kılo vermenın durmaları benı benden alıo ac kaldıgım her sanıyede 1kılo vermeyı beklıorum galıba:))
aralıkdan berı (5ay)10 kılo verdım son 1-2 aydır durdu veremıorum buda kaçamaklara sebep oluo(

benıde yaptıgım her kacamak depresyona surukluo sımdılerde kacamak pısmanlıgının depresyonundan korunmak ıcın kacamak yapmamayı ögretıorum kendıme resmen kndımı terbıye edıorum (
bırde dıyetısyen gunu benı strese sokuo gecen ay rezıl olunca bu ay hep depresıfdım kafamı dagıtmaya calısıorum...

İyi geceler topik..

Herkes iyidir umarım...

Esra evine dönmüş hoş dönmüş...

Aynur ve Ayşe kolay gelsin size. özleyeceğiz ama önemli olan sizsiniz, iyi olun..yoğunluğunuz geçince yeniden birlikte oluruz..

daficiğim hastanıza geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…