İlknur83,kolay gelsin,ama mis gibi olmuştur ne güzel..
Kitkurdu,bende dün bütün gün bu sebepten dolayı çok üzülerek dolaştım çarşılarda..Kafamın içi dopdolu benim deama yine de yemeğe devam ediyorum.Sağlam bir karar vermem lazım benim.Daha doğrusu;bir karar vermem lazım benim ((
Not:Alıntı yapabildim nihayet.
Moral için teşekkürler ancak her kıyafet alımında benzer sıkıntılar tekrarlıyor kendime kızıyorum ben bunu kaç yıldır her mevsimde yaşıyorum diye çeneme dilime vurduğu kadar azim biriktirseydim diye diyet maceram burdan fizana yol olur ama haklısın başarmam lazım kısa vadede değil yayarak ve umarım yaza en azından iki üç beden fark eder
Seni o kadar iyi anlıyorum ki neyi bekliyoruz bilmiyorum yiyincede mutsuzuz yediğimizi kendimize zehir ediyoruz ancak birlikte sabredip şöyle beş on kilo versek gerisinin geleceğine inanıyorum
Çok tatlısın beni gülümsettin sen bu camı silme işini takside mi bağladınbak dediğin gibi yemiş olmakta mutlu etmiyo bizii...zaten bir iki kilo verdinmi daha bi hevesleniceksin keyfin yerine gelicek oyüzden
şimdilik küçük hedefler koy kendine mesela ay sonuna kadar 1 kilo için uğraş..mayıs ayı için 3 kilo gibi bir hedef koy....bizim en büyük
yanlışımız kısa süre için büyük rakamlar düşünüyoruz ve olmadığı içinde daha çok yemeye vuruyoruz kendimizi...bak ben iki aydır
yerimde sayıyorum martın ilk haftası 89 u gördüm ozamandan sonra 91,7 oldu gidip geliyorum şuan enson gene 89,7 idi ama hala 89
u göremedim...tabiki kızıyorum kendime üzülüyorum niye böyle diye ama pes etmiyorum ve etmicemde inşş..mesela şuan için
hazirana kadar 85 i görmek istiyorum ama hala yerimde sayarken o rakamı görürmüyüm bilmiyorum ama uğraşıcam elimden geleni
yapıcam inşşş..lütfen sende pes etme...insanız tabiki inişler çıkışlar yaşıcazz...amaa pes etmicezzz....
camın yarısını sildim gidip diğer yarısınıda sileyim...
Çok tatlısın beni gülümsettin sen bu camı silme işini takside mi bağladın
Hak veriyorum söylediklerine bu kilolar ruh dünyamızda gedik açmış resmen ama yılmıyoruz devam ediyoruz Allah kolaylık versin hepimize
İyi geceler canlarım :)
ben döndüm evime. sizleri çok özledim
hoşgeldinnnn bizde seni özledikk
bende markete gittim kılzarlaa 15 dakka bisiklete bindim kızlar sallanırkenn hareket harekettirr,
şimdide adam görevden geliyo patates kızart dedii onu bekliyom çay demledimm
sabrım sınanıyoo resmen bu saatte bu kokuylaa
sabretmessek sonuç alamıyoruz malesef canım...biraz kendini tanıtırmısın...kaçan ney..:44:
ayrıca ben zor kilo veriyorum canım..sen biraz sabırlı olursan okadarda sürmeyebilir...burda üç dört ayda o kiloyu veren arkadaşlar var....
ben hala toplayamadım kuzumla uğraşıyodum anca uyudu ama huzursuz uyuyo heran kalkıcak gibi...
adaşım kaldık başbaşa...nursena uyudu galibaa...
benıde yaptıgım her kacamak depresyona surukluo sımdılerde kacamak pısmanlıgının depresyonundan korunmak ıcın kacamak yapmamayı ögretıorum kendıme resmen kndımı terbıye edıorumAl benden de okadar hep günler geçiyor kafamın içi dolu plan tabi ağzım boş duruyor mu hayır bir yerden sonra pes ediyorum bugün çarşı gezdim ve yine büyük beden yine siyah yine pişmanlık hayal kırıklığı çokk karamsarım bugün
İyi geceler canlarım :)
ben döndüm evime. sizleri çok özledim
Iyi geceler kızlar nasilsiniz bakalim
Eskisi gibi iradeli diilim..ama olacak başka yolu yok çünkü bunun sonu yok...sonra 100 sonra 110 sonra ....(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?