İyiyiz ayşecim sen nasılsın.?
İyi geceler canlarım :)
ben döndüm evime. sizleri çok özledim
Iyi geceler kızlar nasilsiniz bakalim
Ugrasiyoruz yenacim annem ameliyat olucak kolundan dirsekte kemik buyumesi var birde rahim yumurtaliklar alincak ondan ameliyat olucak mayis ayinda pespese olucak ikiside stres dolu geciyo gunler
Iyiyim cnm benim sen nasolsniyi geceler fıstıklarım
nasılsınızz ? geldim , baktım , gidiyorumm)
Esoşum hoşgeldin , bizde çok özledik seniii ...
Ayşecim hoşgeldin , nasılsın ??
iyi geceler fıstıklarım
nasılsınızz ? geldim , baktım , gidiyorumm)
]
Cecom,yani banu;kızçenin arkadaşına gitmesi çok iyi olmuş,bende kalan keke böreğe hiç dayanamam :))
bencede iyi olmuş banucum...bende keke yok diyemeyenlerdenimm...:26:
toksiiiinnnn yeter artık gel özledik seniiii
kızlar ben grubunuzun pasıf uyesıyım motıve olmak ıcın zaman zaman buralarda dolanıorum aralık 2012de kılo vermeye karar veren bır obezım dıyetısyen yardımı alıyorum ama her zaman aklımı celen gıdalar olabılıo bende senın gıbı yolcu zor kılo verıyorum sebebı zannedersem yıllardır yaptıgım basarısız ve sabırsızlıkla son bulan rejım denemelerı ozellıkle bu kılo vermenın durmaları benı benden alıo ac kaldıgım her sanıyede 1kılo vermeyı beklıorum galıba:))
aralıkdan berı (5ay)10 kılo verdım son 1-2 aydır durdu veremıorum buda kaçamaklara sebep oluo(
Iyi geceler kızlar nasilsiniz bakalim
Eskisi gibi iradeli diilim..ama olacak başka yolu yok çünkü bunun sonu yok...sonra 100 sonra 110 sonra ....(
Ugrasiyoruz yenacim annem ameliyat olucak kolundan dirsekte kemik buyumesi var birde rahim yumurtaliklar alincak ondan ameliyat olucak mayis ayinda pespese olucak ikiside stres dolu geciyo gunler
sağol canım teşekkür ederimdafi gecmis olsun
ilknurum gecen hafta ben oyleydim canim cikti 3 gun bahar temizligi yapinca :)
hoş geldin esracım yol yorgunusundur bir güzel dinlenİyi geceler canlarım :)
sağol yenacım Allah razı olsunİyi geceler topik..
Herkes iyidir umarım...
Esra evine dönmüş hoş dönmüş...
Aynur ve Ayşe kolay gelsin size. özleyeceğiz ama önemli olan sizsiniz, iyi olun..yoğunluğunuz geçince yeniden birlikte oluruz..
daficiğim hastanıza geçmiş olsun...
iyi geceler. bir görünüp bir kaybolan ayşeIyi geceler kızlar nasilsiniz bakalim
canım çok geçmiş olsun.Allah hayırlı şifalar versinUgrasiyoruz yenacim annem ameliyat olucak kolundan dirsekte kemik buyumesi var birde rahim yumurtaliklar alincak ondan ameliyat olucak mayis ayinda pespese olucak ikiside stres dolu geciyo gunler
ve aleyküm selam banuşumSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
BencedeeeeeeeeeeeeToksin buraya Toksin buraya Toksin buraya
Karayipler tatili çok çok fazla uzadı artık gelip bize motivasyon olsun yaaaaaaaaaa
iyi geceler canımBakmadan yatmyım dedim daficim
Herkese iyi geceler
İyi geceler canlarım :)
günaydınnnnnn güzel hatunlar
nursenam sana sa günaydın kuzum
sabah işyeri sorunlu bu saatte baş ağrısı başladı akşam nasıl olur bilmem.
sabah bir şişlikle kalktım.yüzük olmadı parmağıma ve tartıldım hemen merak varya oda hoş davranmadı bilmiyorum tuz v.s ödem var herhalde su ve yeşilçaya dayanıcam bugün....
Zeynep kuzum görmedim kusura bakma bazen okuyup kaçıyorum hemen ama net sürekli açık olduğundan burda gibi gözüküyorum neyse anladın sen onuzehracımm nasılsın...başbaşa kaldık...
Toplam 18 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 16 ziyaretçi)buda yeni bir rekorr....
Canım hoşgeldin sefalar getirdin bizde seni çok özledikİyi geceler canlarım :)
Canım geçmiş olsun annene inşallah kolaylıkla atlatır ameliyatlarınıUgrasiyoruz yenacim annem ameliyat olucak kolundan dirsekte kemik buyumesi var birde rahim yumurtaliklar alincak ondan ameliyat olucak mayis ayinda pespese olucak ikiside stres dolu geciyo gunler
Geçmiiş olsun nursena abla valla bu veletler çok fena ya insan bazen ne yapacağını şaşırıyoturşu falanda ödem yapar ayy ben bu cevabı yazarken benim minik burnuna boncuk soktu çıkarana kadar öldümm elim ayağım titredi off valla bu çocuk öldürcek beni yaramazlık çok yapıyoo munzur bebe
sabah sabah aksiyon yaarattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?