Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aslında çökesini bı diyet listem yok .. Sabah klasik yumurta,salatalık vs,10 da ceviz.12 de çorba sebze ymegi.15 de 1 galeyan yoğurt .17 meyve ,19.30 salata et.sonrada meyve ...ben 90,3 kiloyum

Ugrasiyoruz yenacim annem ameliyat olucak kolundan dirsekte kemik buyumesi var birde rahim yumurtaliklar alincak ondan ameliyat olucak mayis ayinda pespese olucak ikiside stres dolu geciyo gunler

Çok geçmiş olsun canım...İnşallah çok rahat ve sorunsuz geçer...

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Bu gece maalesef pek uğrayamadım malum sülüman gecesi
Aslında dün Ayşenin detoksuna başlayacaktım ama malum 23 Nisandı ve çozutmama rağmen listeye uyamadığımdan bu güne kaldı Şu an açımmmmmmmmmmm hatta biraz evvel eşim Çokokrem isteyince ağzı tatlansınmış diye ( evde datlı birşey bulamayınca ) başladım söylenmeye şakayla karışık utanmıyorsun karın açken çokokrem yemeye diye eee ye sende birşey dedi ama ben yine Şaban Moduna döndüm bol bol su içiyorum
Birazdan yatacağım yoksa bana sabah olmaz tabi yinede kendimi çok hafif hissediyorum göbişim yumuşadı yine demekki kilocuklar gidiyor

Cecom,yani banu;kızçenin arkadaşına gitmesi çok iyi olmuş,bende kalan keke böreğe hiç dayanamam :))

bencede iyi olmuş banucum...bende keke yok diyemeyenlerdenimm...:26:

Valla çok haklısınız Bende oldumu dayanamayabilirim korkusu yaşadığım için o strese hiç girmemek için yapmıyorumda evde bulundurmuyorum da
Arkadaşına gidince bu seferde yırttım
Kız sağ olsun bu gün biraz abarttı arkadaşında oturmayı hesapta 6da gelecekti eve ama bir baktım arkdaşı aradı Banu Abla ne olur biraz daha kalsın daha bitmedi ödevimiz diye hadi tamam ama bak en geç 7de evde olsun dedim ama tabi cadı yine yoktu o saatte Bu seferde kızın annesi çıktı yemeğe bizde kalsın sonra gelir diye En sonunda saat 8e çeyrek kala geldi cadı tabi babamız biraz söylendi niye emrivaki yapıyorsun bu son olsun izin istiyorsan kendin sor falan dedi
Tabi bizim büyük cadı iki yağcılık yapıp konuyu kapattı

toksiiiinnnn yeter artık gel özledik seniiii

Bencedeeeeeeeeeeee Toksin buraya Toksin buraya Toksin buraya
Karayipler tatili çok çok fazla uzadı artık gelip bize motivasyon olsun yaaaaaaaaaa

Canım bende o çok zor kilo verenlerdenim maalesef Bende 4 - 5 ay içinde ancak 12 kilo kadar verebildim ama aslında azımsanamıyacak bir rakam olmadığını da biliyorum Dediğin gibi aç kalıyoruz ya her gün en azından 500 gram gitse ya diyorum bazen içimden ama maalesef öyle olmuyor
Kaçamaklardan uzak kalmaya çalışırsan eminim kilo vermeye az da olsa başlarsın yine Bazen bende çok kötü krize giriyorum ama resmen savaş haline giriyorum ve şükür çoğu zaman bu savaşı ben kazanıyorum
Umarım pasiflikten aktivliye geçersin ki birlikte çok güzel kilolar vermek için birbirimize destek oluruz

Iyi geceler kızlar nasilsiniz bakalim

Canım seni gördüğüme çok sevindimm
Daha dün Nisa ablayla kulaklarını cınlattık oda seni soruyordu nasıl haberin varmı diye
Umarım daha sık uğramaya fırsatın olur da güzel haberlerini alırız
Tabi önce şu sıkıntılı zamanları bir hayırlısıyla atlatın da

Eskisi gibi iradeli diilim..ama olacak başka yolu yok çünkü bunun sonu yok...sonra 100 sonra 110 sonra ....(

Aynen öyle aman bir hafta sonra başlarız diye diye bu kiloları almadıkmı zaten
Sende sık sık aramızda bulun emin ol patır patır gidecek bu kilolar ve her gün daha bir kendimize güvenimiz artacak
Bu arada tekrar hoşgeldin

Ugrasiyoruz yenacim annem ameliyat olucak kolundan dirsekte kemik buyumesi var birde rahim yumurtaliklar alincak ondan ameliyat olucak mayis ayinda pespese olucak ikiside stres dolu geciyo gunler

Annene çok geçmiş olsun
RAbbim acil şifalar versin...Aminnnnnn
İnşallah sorunsuz bir şekilde atlatırsınızda oda yine sağlığına kavuşur sende aramıza gönül rahatlığı ile dönersin

selamun aleyküm kızlaarr
bu akşam yine bebek görmeye gittik geldim kimse yoktu ama dur bakayım nursenanın ışığı yandı sanki
nursenaa uyku tutmadımıı

dafi gecmis olsun
ilknurum gecen hafta ben oyleydim canim cikti 3 gun bahar temizligi yapinca :)
sağol canım teşekkür ederim

İyi geceler canlarım :)

ben döndüm evime. sizleri çok özledim
hoş geldin esracım yol yorgunusundur bir güzel dinlen

sağol yenacım Allah razı olsun

Iyi geceler kızlar nasilsiniz bakalim
iyi geceler. bir görünüp bir kaybolan ayşe

canım çok geçmiş olsun.Allah hayırlı şifalar versin

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Bencedeeeeeeeeeeee Toksin buraya Toksin buraya Toksin buraya
Karayipler tatili çok çok fazla uzadı artık gelip bize motivasyon olsun yaaaaaaaaaa
ve aleyküm selam banuşum
toksin kızın düğününü yapmadan gelmiycek galiba
çok alıpta gelmez inşallah

asuuu senin ışıktamı yandı banamı öyle geliyor

herkes iyidir inşallah göz tedavim devam ediyor :yo:belki sizde yapıyorsunuz çilek dedoksu süper 2 gündür yapıyorum spor 220 dk hergün diyet listesine uymaya çalışıyorum işte böyle devam

güayydınnnnnn kızlarrr uyku tutmadı dafi oyun oynuyodum görmemişimm gece
sen nasıl oldun hastalarınız iydir inşallah

asuu misafirlerin geldi sanırımm uğrayamıyosun pekk
kolay gelsinnn

bende kahvaltımı yaptımm çok yoruldum dün bugün her yanım tutuk çamaşır attım çıkana kadar süzüncem az sonraa temizliğe kaldığım yerden devammm

yeşilçayımı yudumluycam şimcikk
meyraa uğramamış gece

günaydınnnnnn güzel hatunlar

nursenam sana sa günaydın kuzum

sabah işyeri sorunlu bu saatte baş ağrısı başladı akşam nasıl olur bilmem.

sabah bir şişlikle kalktım.yüzük olmadı parmağıma ve tartıldım hemen merak varya oda hoş davranmadı bilmiyorum tuz v.s ödem var herhalde su ve yeşilçaya dayanıcam bugün....

turşu falanda ödem yapar ayy ben bu cevabı yazarken benim minik burnuna boncuk soktu çıkarana kadar öldümm elim ayağım titredi off valla bu çocuk öldürcek beni yaramazlık çok yapıyoo munzur bebe
sabah sabah aksiyon yaarattı

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeşlere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kaçamaklı bi gün diliyorum bende durumlar aynı üç aşağı beş yukarı yuvarlanıp gidiyorum ama bundan sonra akşam yürüyüşlerine başlıcam havalar düzeldi nasılsa biraz faydası olur en azından neyse ben işlerimin başına dönüyorum öpüldünüz kızlar
zehracımm nasılsın...başbaşa kaldık...

Toplam 18 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 16 ziyaretçi)buda yeni bir rekorr....
Zeynep kuzum görmedim kusura bakma bazen okuyup kaçıyorum hemen ama net sürekli açık olduğundan burda gibi gözüküyorum neyse anladın sen onu
Bu arada ben iyiyim canım çok şükür sen nasılsın küçük cimcime nasıl çıkarabildimi dişlerini

İyi geceler canlarım :)

ben döndüm evime. sizleri çok özledim
Canım hoşgeldin sefalar getirdin bizde seni çok özledik
Yediğin içtiğin senin olsun ne yaptın anlat biraz nasıl geçti tatil
Canım geçmiş olsun annene inşallah kolaylıkla atlatır ameliyatlarını
Geçmiiş olsun nursena abla valla bu veletler çok fena ya insan bazen ne yapacağını şaşırıyo

Selamün aleykümmm...

günaydınnn....nasılsınızz...

kahvaltımı yaptım yeşilçayımı alıp geldimm...

akşam onca işimin arasında apar topar k.valiye gittik yemeğe...eşimin o tarafta işi varmış...gece geç dönebilirim yalnız kalmayın

beraber gidelim dedi....tüller makinede ben gezmeye gittim yani neyse yemek düşünmekten kurtardım...12 ye geliyodu eve

geldiğimizde tülleri ütüle as çocukları uyut derken geç oldu bende yorgundum direk yattım bakamadım size...bikaç sayfa birikmiş gidip

onlara bakayım şimdi...hava çok güzel ama elim ayağım kalkmıyo bugün...bir sürü işte beni bekliyooo....:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…