- 25 Aralık 2009
- 5.661
- 17.584
- 498
Zeynep kuzum görmedim kusura bakma bazen okuyup kaçıyorum hemen ama net sürekli açık olduğundan burda gibi gözüküyorum neyse anladın sen onu
Bu arada ben iyiyim canım çok şükür sen nasılsın küçük cimcime nasıl çıkarabildimi dişlerini
:
önemli değil canımcım biliyorum aynı şeyi bende yaşıyorum..
turşu falanda ödem yapar ayy ben bu cevabı yazarken benim minik burnuna boncuk soktu çıkarana kadar öldümm elim ayağım titredi off valla bu çocuk öldürcek beni yaramazlık çok yapıyoo munzur bebe
sabah sabah aksiyon yaarattı
geçmiş olsun nursenacımm bende çok korkarım öyle şeylerden ve benimde küçüğüm çok muzuuuurrrrr.....Rabbim korusun onları....
Ugrasiyoruz yenacim annem ameliyat olucak kolundan dirsekte kemik buyumesi var birde rahim yumurtaliklar alincak ondan ameliyat olucak mayis ayinda pespese olucak ikiside stres dolu geciyo gunler
çok çok geçmiş olsun canımAllah şifalar versin inş...
işler işler çocuklarla hiç bitmiyyoo bende 1 çocuğun karnını doyur 1 cam sil bi perde tak gel altını deiştirrr öldüm ama camlar bittti şükür yarın yatak odası ve wc banyo kaldı onlarda yarın kolay
yemeğimizi yedikk
sabah beyaz peynir
4 zeytin 2 sosis haşlama
yarım salatalık 1 dlm ekmek
öğlen 1 de yedik
1 tabak yoğurt çorba 2 çatal helva
araada 1 yemek kaşığı kadar puding
akşam
4 kaşık yumurtalı ıspanak 2 kaşık yoğurt
2dlm ekmek yarım kase kızın kalan yoğurt çorbasıı
1 lt su içtim yatana kadar 1 daha içerim
şimdi hareket olsunnn markete gidiyorum kızlarlaa
aynen ya bitmii anacım bitmiii....menün güzel görünüyo...artık resim yokmuu...
İyi geceler canlarım :)
ben döndüm evime. sizleri çok özledim
hoşgeldiiiinn esracımmm bizde seni çok özledikkk....
hoşgeldinnnn bizde seni özledikk
bende markete gittim kılzarlaa 15 dakka bisiklete bindim kızlar sallanırkenn hareket harekettirr,
şimdide adam görevden geliyo patates kızart dedii onu bekliyom çay demledimm
sabrım sınanıyoo resmen bu saatte bu kokuylaa
ben olsam yapmazdımmm....
kızlar ben grubunuzun pasıf uyesıyım motıve olmak ıcın zaman zaman buralarda dolanıorum aralık 2012de kılo vermeye karar veren bır obezım dıyetısyen yardımı alıyorum ama her zaman aklımı celen gıdalar olabılıo bende senın gıbı yolcu zor kılo verıyorum sebebı zannedersem yıllardır yaptıgım basarısız ve sabırsızlıkla son bulan rejım denemelerı ozellıkle bu kılo vermenın durmaları benı benden alıo ac kaldıgım her sanıyede 1kılo vermeyı beklıorum galıba:))
aralıkdan berı (5ay)10 kılo verdım son 1-2 aydır durdu veremıorum buda kaçamaklara sebep oluo(
ayda iki kiloya gelirkiii buda gayet iyi aslında...dediğin gibi her açlığımızda kilo kilo gitsin diye bekliyoruz canımm..kaçamakları minimuma indirmeye çalışırsan bence vucudunda artık direnmekten vazgeçicek...