Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

önemli değil canımcım biliyorum aynı şeyi bende yaşıyorum..iyi olmaya çalışıyorum malum havalar sebebine hapşırık tıkşırık geziyorum alerjik astımım varda...koca rulo kağıt havluyla dolanıyorum evde...hapşırmaktan başıma ağrı girdi sabah sabah...ama genel olarak iyiyim ve şu nöbeti atlatırsam işlere devam edicem inş....

geçmiş olsun nursenacımm bende çok korkarım öyle şeylerden ve benimde küçüğüm çok muzuuuurrrrr.....Rabbim korusun onları....

Ugrasiyoruz yenacim annem ameliyat olucak kolundan dirsekte kemik buyumesi var birde rahim yumurtaliklar alincak ondan ameliyat olucak mayis ayinda pespese olucak ikiside stres dolu geciyo gunler

çok çok geçmiş olsun canımAllah şifalar versin inş...

aynen ya bitmii anacım bitmiii....menün güzel görünüyo...artık resim yokmuu...

İyi geceler canlarım :)

ben döndüm evime. sizleri çok özledim

hoşgeldiiiinn esracımmm bizde seni çok özledikkk....

ben olsam yapmazdımmm....öyle cıslar istediğinde git dışarde ye iş yerinde ye falan diyorumm....bana destek olcana yoluma taşmı koymaya çalışıyon diyorumm....ilk başlarda bir iki kez böyle dedim şimdi istemiyo...

ayda iki kiloya gelirkiii buda gayet iyi aslında...dediğin gibi her açlığımızda kilo kilo gitsin diye bekliyoruz canımm..kaçamakları minimuma indirmeye çalışırsan bence vucudunda artık direnmekten vazgeçicek...bende tatlı bişeyler yediğimde hemen duruyo kilo vermem ve bıraktıktan sonra bile bir süre daha veremiyorumm...neden günlük menünü paylaşmıyorsun bizde belki daha güzel destek olabiliriz sana...neler yediğini bilirsek....

Günaydın fıstıklar,

umarım hepiniz çok iyisinizdir. ben dün akşam yatağa resmen bayılmışım. sabah açtım gözümü. tatil bana 1,5 kg artıyla döndü, 82.3 kg çıktım bu sabah. geldikleri gibi çabuk giderler umarım. döndüm eski beslenme sistemime. mayısın başında güzel bir rakam görmek istiyorum. neyseki tatil güzeldi, bu fazlalıklara değdi. ilk gittiğimiz termal otel biraz soğuktu, ama doğasıyla oksijene doyduk. bozcaadada kaldığımız yerse çok güzeldi. butik bi oteldi, sahibi patrondan çok ev sahibi gibiydi. çok memnun kalmış bir şekilde ayrıldık. birazdan fotoğraf eklerim birkaç poz. bozcaadaya da bayıldım bu arada.

bir de bugün ayağımın tozuyla iş görüşmesine gideceğim. inşallah hakkımda hayırlıysa olur.

Castle, Yenam, Aynurum, Dafi ablam, Yasemin ablam, Zehracım, Zeynepcim hepiniz sağolun, bıraktığım gibi hoşbuldum sizleri.

Yenam keyfin mi yok kuzum senin? inşallah iyisindir. şerbetli ördek neler yaptı bayramda?

Nursena nasıl soğukkanlı durabiliyorsun o durumlarda. ben olsam dayanamazdım herhalde boncuğu çıkarmaya.

Yasemin abla bende de ödem var baya. yeşilçaya başvurmak lazım sanırım.

amannn nursenam dikkat etmek lazım geçmiş olsun yani insanın arkasında da gözü olması lazım bu durumlarda

Zeynepcim bendede alerjik astım varve seni çok iyi anlıyorum ve astım ilaçları kg aldırıyor biliyosundur bu aylarda kendimden nefret ediyorum herkesin gripmisin sorusundan fenalık geliyor

menüm.

sabah

ılık limonlu su

kahvaltı

1 yemek kaşığı menemen,1 kk peynir ,5 yeşil zeytin, 1 dilim kepekli ekmek,1 açık çay

ara

1 armut

yeşil çay içtim 1 fincan şimdide form çay içiyorum değişiklik olsun

öptüm kuzularrr

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Dün gece aç yatmış olmanın mutluluğu ile sabah 7 buçukta yine mutlu ve huzurlu uyandım şükür
Küçük cimcimemle bir güzel kahvaltı ettik ve aynı mutluluğum devam ediyor İnşallah cuma karşılığınıda çok güzel alırım
Bugün Spor günüm Salı günü resmi tatil olduğundan kapalıydı zaten ama o günde güzel yürüme fırsatım oldu. Gidip bir güzel ter atacağım, kiloları biraz daha kışkışlayacağım inşallahh
Bol bol suyumuda içiyorum yine ( ara ara ihmal ettiğimde oluyordu önceki günlerde )

Şimdide ödem atıcı kürümü içiyorum koca bir bardak yarım saat sonrada yeşil çayımı içerim bir saat sonrada en geç zaten olağan kahve faslım var
Gitsin kilolar gelsin fıstık gibi kıyafetler

ve aleyküm selam banuşum
toksin kızın düğününü yapmadan gelmiycek galiba
çok alıpta gelmez inşallah

Eneeee oda mı çıtır kayınvalide kervanına katılıyor
Çok güzel kilolar vermişti inşallah gram almamıştır Burada pek sık yazıya dökmesemde benim gerçekten gıbtayla baktığım insanlardan biri Toksin İnan bazen arkadaşlarımla bir aradayken bile kullaklarını çınlatıyordum Nisa Ablamla özellikle çok konuşmuşuzdur; onun ne kadar yüreği güzel, iradeli ve anaç biri olduğunu konuşuyoruz arada

İnşallah en kısa zamanda aramıza döner valla özledim

ya patatesi adam yemese çocuklar istiyo kız ağlayan pasta diye diye helak oldu bugünüde atlatayım yarın yaparım haftasonu bitirirler

kız eşortmanının iplerinin ucundaki pilastik varya onu sokmuşş burnundan üfle dedimm bidee boncuğun en yukarısından aşşağı doğruu masaj yaparak ittirdimm nası yaptım bende anamadım panik halindee aman çok cadılar valla

acıktım şimdik form çiko kaplı bisküvi ile süt aldım yoğurt mayalıcam 1 bardak içtimmm

öğlenede biber dolması aptım 1 tane yerim 1 bardak ayranla

foto mak arabada çok gezince unutuyom evde arabaya koydu eşimm çıkarırım bi ara
menü fotoları size yemek konusunda yardımcı oluyo demi ne pişircem derdinden:))))))))))

koyarım gene resimm

valla benim yapımda var eşim okadar evhamlıki dengeliyoz o evde olaydı yandıydık dr a gitmiştik bilee
düşttüğünde bile adam gider kaldırır nazlar oda alıştı babasının yanında hafifte düşse ağlayıveriyooo
benim yanımda düştümü kendi kalksın diye beklerimm kendi kendine kalktımı bana bakmaz bile ağlamaz
cesaretli olsun azcık öle kötü düşüşlerde yardım ederim tabide genelde parkta olduğumuzdan çok zararlı düşüşleri olmadı şükür
bide burda bütün çocuk parkları kumm deniz kumu gibii eve geliyo ama çocuklar çok güzel enerji atıyolar
bu arada cımbızlada alabilirdim aklıma gelmedii boncuk yassıydıı :))

senin kilolar çabk gider 1 haftaya bakar dikkat edersen haftaya eksidesin
en nefret ettiğim tatil dönüşü valiz çamasır temizlik gerçi çocuk olmadığından rahattıda
ben 2 çocukla düşün bingölden muğlaya:))
allahtan ankara orta yerde memlekette dinleniyoruzzz yoksa çekilmez
şimdi bile gözüme büyüyo 10 saat sürüyo ankara burdan
izin var mayısta gitmeyi düşünmüyorum şimdilik

Ay canım çok geçmiş olsun ne illet bi hastalık o benim annemde ve eşimde var bahar onlar için kabus oluyo geçen annem diyo benim korkulu rüyalarıma az kaldı diyo hayırlısı olsun

Esracım kuzum hoşgeldin tekrar iş görümesi içinde hayırlısı olsun canım inşallah istediğin gibi biyer olur

biz de sizin tam tersiniziz :) ben heyecanlı, eşim soğukkanlı. gerçi onu da heyecanlı birine çeviriyorum yavaş yavaş sanırım.

çocuk konusu bambaşka ama. insan daha zor sakin kalır herhalde, maşallah sana

ya sorma dün çıkaramadık, kirliler arabada kaldı. valizleri de açmadım. şimdi yemek yapıyorum, sonra duş, sonra çıkacağım. akşama ancak el atarım onlara. tatil dönüşü çok gıcık oluyor toparlanmak ve temizlik hakikaten. ben de yarın temizlik yapayım bari.

çok sağol canım, inşallah

bu arada geçmiş olsun eşinle annene. bahar gerçekten vücudu zorlayan bir mevsim.

Çok geçmiş olsun canım
Yine iyi çıkartabilmişsin o panik anında ben ne kadar soğuk kanlı gibi dursamda işin ucunda kuzular olunca pipirikleşebiliyorum. Hani düştüğünde falan değilde ağzına burnuna birşeyler soktuğunda Dediğin gibi parkta bile çok fazla ay tutayım düşer modunda değilim. Bizim burada kum yok ama o yaylı plastik gibi taşlar var ya onlardan var parkta ve çocuklar düşsede birşey olmuyor şükür Bazen en ufak şeyde acıdı gel öp diye tutturan cadı dışarda daha bir cesur oluyor düşsede ahh diyip ellerini temizleyip devam ediyor

Rabbim evlatlarımızı kazdan beladan korusun inşallah...Aminnnnnnnnn
Yaramazlıklarıda olsa Rabbim eksikliklerini göstermesin ve arzu eden herkese o güzel duyguyu nasip etsin ( başta iddadaşım meryem ve adaşım banuya ) Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

evettt fikir oluyodu gerçektenn...bide ben azmı yiyorum çokmu diye onu takip etmiş oluyodumm...sabah kalvaltımı erken

yapmıştım acıktım şimdi ama yemek yoktu 3 yumurtayla melemen yaptım ve büyük kızla beraber yicez şimdi iki dilim ekmekle

tabiki...patates konusuna gelince kocam çok severdi bir ara 2 ay boyunca hergün kahvaltıya istedi yaptım gına geldi

bana...sonra hamilelik falan derken yapmayı bıraktım..hatta en son nezaman yaptığımı bile hatırlamıyorum oyüzden çocuklarımda

bilmez pek bilmesinlerde zaten eğer büyük kız öğrenirse daha rahat bırakmaz..çok güzel ama çokta zararlı...ben aynı kızartmalık

dilimleyip çok az yağ baharatlar koyup fıdında kızartıyom oda çok güzel ve sağlıklı oluyo....

geçmiş olsun sanada canım...hadi ya iki tane ilaç kullanıyorum ama kilo aldırdığını bilmiyodumm....eyvah eyvahh...kullanmayı bıraksam olmaz....ama böylede olmadıki şimdii..

Esracım hoşgeldinnn

Yenam hiç anlatmamışın küçük kuzu nasıl bir ördek olduuu

temizlik yapanlara Allah çokkkk kolaylıklar versinnn

Canım çok güzeldi 3 foto ekledim :))

Geçmiş olsun canım...Bu çocukların burun delikleriyle ilgili sorunu var sanırım...
İlla bir kere her çocuk bişey sokacak oraya..

Esracığım aldığın kilo hemen gider merak etme çoğunluğu ödemdir biliyorsun..

düşündüğün için sağol canım ama mevsimsel sanırım pek enerjim yok diyebilirim...
Bir de akşamları merlin son sezonunu izlememiştim ona dadandım çocuklar uyuduktan sonra...

çok sevindim canım iyi olmana :)

anam o gudubet gunüvere nasıl dayanıyorsun ölmediyse merlinde :)) ben de izliyordum bi zamanlar.

Evet canım susuzluk çok feci,tam 1 gün sürdü bakım varmış o sebepten dolayı..Bende bugün düne nazaran daha iyiyim..Umudumu kaybetmiş gibiydim ama toparlandım şükür..Küçük kuzunun dişleride pıtır pıtır çıkıverir inşallah.Kıyamam ben ona çok mız mız oluyorlar dişlerden dolayı..

Seni o kadar iyi anlıyorum ki neyi bekliyoruz bilmiyorum yiyincede mutsuzuz yediğimizi kendimize zehir ediyoruz ancak birlikte sabredip şöyle beş on kilo versek gerisinin geleceğine inanıyorum

Bende yiyince çok mutsuz oluyorum.İçime çöküyor acısı resmen.Ve hakikaten bir 5 kilo verince bile çok farkediyor, insanın morali daha da yükseliyor,azimleniyor.İnşallah bu bahar bizde öyle olalım.

amiinn canım Allah razı olsun
sende aldığın cicileri güle güle giy

Sağol canım,daha güzelleri senin olsun inşallah :))

Hoşgeldin aramıza.İnşallah kalıcı bir şekilde kurtuluruz bu kilolardan.Diyetisyen ,helede kimyanın tuıttuğu bir diyetisyenle yola devam ediyorsan asla bırakma derim.Ben geçen yaz bu şekilde 10 kilo vermiştim ve resmen hayata döndürmüştü beni o 10 kilo.

Nursena çok geçmiş olsun.Hakikaten bu bebeler çok seviyo aksiyonu.Rabbim korumuş kuzucuğunu..

Banucum,seni okumak bana büyük keyif veriyor.Yazdıkların bana resmen doping oldu :))Enerji doldum,şimdi kalkıp yeşil çay hazırlayacağım kendime..Sende inanıyorum bu azimle çok kolay kışkışlayacaksın kilolarını

çok sevindim canım iyi olmana :)

anam o gudubet gunüvere nasıl dayanıyorsun ölmediyse merlinde :)) ben de izliyordum bi zamanlar.

Öyle deme kıss merlın candır..
ben morgana'dan çok korkuyorum gözleri falan ürkünç,korkunç.. her bişi :)

Bu arada özlemle görüşüyormusun.? nasıl gidiyor acaba iş hayatı, haftasonu uğrar diye düşünmüştüm ama hiç uğramadı...

Son düzenleme:
Gelmişken menümü de yazayım;
3 dl ekmek
5 zeytin
2dl peynir
domates,salatalık,biber
1 haşlanmış yumurta
7 tane badem

Bugün kahvaltım çok geç saate kaldı.Sabahları erken kalkmama rağmen bir türlü kahvaltı edemiyorum.Deniyorum deniyorum bi türlü erken saate alamıyorum kahvaltımı E haliyle kahvaltı geçe kalınca tüm öğün saatleri kayıyor :26:

Not:Meyra nerelerdesin,dünden beri görünmedin.

selamun aleyküm kızlaarr
bugün yine oldukca yoğunum
kalktığımdan beri atlerle uğraşıyorum kemiklileri paketleyip etiketleyip kaldırdım. birazda kuşbaşı yaptım gerisini bıraktım. üç pakette ot koydum dondurucuya. biraz daha yıkanacak otlarım var. bir poşette madımak var ayıklanacak. onu belkide birisine veririm kendim sonra tekrar toplarım. köyde komşumun bahçesinde çok var
komşu köyden tanıdıklarım var kendi aralarında gün yapmışlar sende katıl dediler zamanım yok deyip katılmamıştım. geçen ay aradılar hiç değilse arasıra gel görüşelim dediler gidemedim . bugün yine aradılar mutlaka gel çok özledik dediler. bugünde akşama yeğenimin günü var. tatlıları o yapacak tuzluları ben yapıcam. bilmiyorum ne yapsam. olmazsa hamur mayalayıp gideyim mayalanıncaya kadar oturur dönerim birazcıkta olsa görüşmüş oluruz. hem gelirkende yürürüm 45 dk. sürer herhalde.giderkende yürüsemmi acaba. gelnce iş yapacak halim kalırmıki :44:

çok sağol canım hastamız yoğun bakımdan çıkmadı hiç göremiyoruz hayati tehlikesi devam ediyor

ay çok geçmiş olsun . hiç yalnız bırakmaya gelmiyor. iki gün önce gelin küçüğü bıraktı bana. mutfağa gittim geldim bir baktım koltuğun üstüne çıkmış ordanda bilgisayar masasının üstüne çıkmış otursa iyi birde ayağa kalkmış yazıcıyla oynuyor avatarımdaki cimcime beceriyor bu işleri

esracım resimlerine baktım herbiri ayrı güzel.canım çekti kıızz bendemi gitsem ne çok yer gezdim ama bozcaadaya gitmedim. bak şimdi aklıma soktun benim

yena şerbetli ördek paşaya sarılarda çok yakışmış maşaAllah subhanAllah

ben hiç seyretmemişim onu bilmiyorum . evde 450 film var ama bunu bilmiyorum. o bahsettiğin filmmi dizimi

özlemi bende merak ediyorum bir gitti pir gitti

Son düzenleme:

Gayet dengeli doyurucu ve sağlıklı bir kahvaltı olmuş..
Afiyet olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…