selamun aleyküm kızlaarr
bugün yine oldukca yoğunum
kalktığımdan beri atlerle uğraşıyorum kemiklileri paketleyip etiketleyip kaldırdım. birazda kuşbaşı yaptım gerisini bıraktım. üç pakette ot koydum dondurucuya. biraz daha yıkanacak otlarım var. bir poşette madımak var ayıklanacak. onu belkide birisine veririm kendim sonra tekrar toplarım. köyde komşumun bahçesinde çok var
komşu köyden tanıdıklarım var kendi aralarında gün yapmışlar sende katıl dediler zamanım yok deyip katılmamıştım. geçen ay aradılar hiç değilse arasıra gel görüşelim dediler gidemedim . bugün yine aradılar mutlaka gel çok özledik dediler. bugünde akşama yeğenimin günü var. tatlıları o yapacak tuzluları ben yapıcam. bilmiyorum ne yapsam. olmazsa hamur mayalayıp gideyim mayalanıncaya kadar oturur dönerim birazcıkta olsa görüşmüş oluruz. hem gelirkende yürürüm 45 dk. sürer herhalde.giderkende yürüsemmi acaba. gelnce iş yapacak halim kalırmıki :44:
çok sağol canım hastamız yoğun bakımdan çıkmadı hiç göremiyoruz hayati tehlikesi devam ediyor
ay çok geçmiş olsun . hiç yalnız bırakmaya gelmiyor. iki gün önce gelin küçüğü bıraktı bana. mutfağa gittim geldim bir baktım koltuğun üstüne çıkmışordanda bilgisayar masasının üstüne çıkmış otursa iyi birde ayağa kalkmış yazıcıyla oynuyor avatarımdaki cimcime beceriyor bu işleri
esracım resimlerine baktım herbiri ayrı güzel.canım çekti kıızz bendemi gitsem neçok yer gezdim ama bozcaadaya gitmedim. bak şimdi aklıma soktun benim
yena şerbetli ördek paşaya sarılarda çok yakışmış maşaAllah subhanAllah
ben hiç seyretmemişim onu bilmiyorum . evde 450 film varama o bahsettiğin filmi dizimi
özlemi bende merak ediyorum bir gitti pir gitti
evet iç anadoluda çok sevilen bir ot ama bizim oralardada çıkıyor. bizim köyde sadece tuza banıp yenir oda çok makbul değil. ben karışık yapıyorum güzel oluyor. her ottan bir tutam koyup pişiriyorum gelinlerde çok severek yiyorlar. geçen gün karışık otları kavurdum sarımsaklı yoğurt koydum diğer yemeklere bakmadı bile gelinler birisi ayıp olmazsa kalanı ben götürebilirmiyim yenge sen nasılsa yine yaparsın dediSağol daficim ördeğimiz kara olunca sarı ve beyaz renk çok yakışıyor..
merlın, dizi evet.. ama çok önceleri yayınlanıyordu..ben 3 sezon izlemiştim 4.sezonu izlememiştim şimdi her gece 1-2 bölüm izliyorum :)
Madımak otu iça anadoluda çok sevilen bir ot. yanılmıyorum değilmi.??
Yozgat ve sivaslı iki komşum var bayılıyorlar ona..Bana da tattırdılar bir kez..Allah günah yazmasın ama kusacaktım neredeyse zar zor yuttum hiiç beğenmedim tadını..Damak olayı işte...
Hatta onlar da usül, yufka ekmeğiyle yemekmiş madımak yemeğini...
selamun aleyküm kızlaarr
bugün yine oldukca yoğunum
kalktığımdan beri atlerle uğraşıyorum kemiklileri paketleyip etiketleyip kaldırdım. birazda kuşbaşı yaptım gerisini bıraktım. üç pakette ot koydum dondurucuya. biraz daha yıkanacak otlarım var. bir poşette madımak var ayıklanacak. onu belkide birisine veririm kendim sonra tekrar toplarım. köyde komşumun bahçesinde çok var
komşu köyden tanıdıklarım var kendi aralarında gün yapmışlar sende katıl dediler zamanım yok deyip katılmamıştım. geçen ay aradılar hiç değilse arasıra gel görüşelim dediler gidemedim . bugün yine aradılar mutlaka gel çok özledik dediler. bugünde akşama yeğenimin günü var. tatlıları o yapacak tuzluları ben yapıcam. bilmiyorum ne yapsam. olmazsa hamur mayalayıp gideyim mayalanıncaya kadar oturur dönerim birazcıkta olsa görüşmüş oluruz. hem gelirkende yürürüm 45 dk. sürer herhalde.giderkende yürüsemmi acaba. gelnce iş yapacak halim kalırmıki :44:
çok sağol canım hastamız yoğun bakımdan çıkmadı hiç göremiyoruz hayati tehlikesi devam ediyor
ay çok geçmiş olsun . hiç yalnız bırakmaya gelmiyor. iki gün önce gelin küçüğü bıraktı bana. mutfağa gittim geldim bir baktım koltuğun üstüne çıkmışordanda bilgisayar masasının üstüne çıkmış otursa iyi birde ayağa kalkmış yazıcıyla oynuyor avatarımdaki cimcime beceriyor bu işleri
esracım resimlerine baktım herbiri ayrı güzel.canım çekti kıızz bendemi gitsem neçok yer gezdim ama bozcaadaya gitmedim. bak şimdi aklıma soktun benim
yena şerbetli ördek paşaya sarılarda çok yakışmış maşaAllah subhanAllah
ben hiç seyretmemişim onu bilmiyorum . evde 450 film varama bunu bilmiyorum. o bahsettiğin filmmi dizimi
özlemi bende merak ediyorum bir gitti pir gitti
Sağol yena,gerçekten sağlıklı ve doyurucu bi kahvaltı oldu ama birde erken saatte edebilseydim,tam süper olucaktıGayet dengeli doyurucu ve sağlıklı bir kahvaltı olmuş..
Afiyet olsun..
Sağol daficim ördeğimiz kara olunca sarı ve beyaz renk çok yakışıyor..
merlın, dizi evet.. ama çok önceleri yayınlanıyordu..ben 3 sezon izlemiştim 4.sezonu izlememiştim şimdi her gece 1-2 bölüm izliyorum :)
Madımak otu iça anadoluda çok sevilen bir ot. yanılmıyorum değilmi.??
Yozgat ve sivaslı iki komşum var bayılıyorlar ona..Bana da tattırdılar bir kez..Allah günah yazmasın ama kusacaktım neredeyse zar zor yuttum hiiç beğenmedim tadını..Damak olayı işte...
Hatta onlar da usül, yufka ekmeğiyle yemekmiş madımak yemeğini...
Arkadaşlar çoklu alıntıları nasıl yapıyorsunuz beceremedim bir bilene danışayım dedim
Merhabalar arkadaşlar yeşil çayımı yudumlarken bir yandan da yazılanları okuyorum hamarat arkadaşım yolcu işin bitmiştir artık mis gibi evde oturmanın keyfi de bir başka oluyor
Madımak otunu çok duydum ama hiç yemedim Sivaslı bir ev sahibim vardı kışa da kurutup yumurtalı yapardı tabi denemedim
Sabah iki dilim ekmek peynir ,zeytin öğlen aynısı ,akşama da dünden zeytinyağlı fasulye etli biber dolması isteyen istediğinden yesin artık ben fasulye yiyeceğim cacıkla
Arkadaşlar çoklu alıntıları nasıl yapıyorsunuz beceremedim bir bilene danışayım dedim
Hiç okumadım kitaplarını yazı üslubu nasıl neden bahsediyorİzmir fuarında bir standı çocuk ülkesi adında düzenleyip çok hoş bir atmosfer yaratmışlar...23 nisan da törenden sonra oraya gittik..
Saatlerce canımız çıkıncaya kadar her faaliyete katıldık katılmadan önce kuyruk bekledik vb.
Sonracıma oraya doyduktan sonra kitap fuarıda açılmış hemen oraya koştuk..
Özellikle dersle ilgili bir kaç yardımcı döküman aldı kızım yaprak test vb.çok uygundu fiyatlar...
Ben de Ece Temelkuran'ın kitaplarınından almak istedim ama bulamadım..Yaşar Kemal aldım.eşim ŞEms le ilgili bir iki kitap aldı bu aralar çok merak ediyor ve takip ediyor...
Ve rüyamda Ece temelkuran'ı gördüm..Nasıl çemkiriyorum kadına..
Çok sorumsuzsun diyorum neden kitapların yok diyorum..Kahperengi yi okumak istiyorum ama bulamıyorum vb..
Oda diyorki ama kahperengi yi ben yazmadım. lütfen beni affedin.. tüm yazdıklarımı adresinize kargolayacağım diye yalvarıyor bana..
Sana özendim her gün bir odanın duvarından başlayıp yerinden çıkayım diyorum kolay gelsin senin kuzucukların küçük demek kiyok bacım yaa bitmedi bitecek gibide görünmüyo...bugün yorganları yastıkları attım balkona...bazanın altını yerleştirmeye çalışıyorum
kışlıkları kaldırıyorum ama heryer savaş alanı gibi...ödüm kopuyo çatkapı biri gelcek diyee...daha evi silip süpürmeye sıra
gelmedi...bugün gelmeyecek gibi...mutfağım toplu ama duvarları falan silincek dolaplarada bi girmem lazım ama sürekli iş
yapamıyorum kuzularım sağolsunlar...oyüzden sanırım bir hafta daha sürer benim işler...şimdi yemek neyapsam kara kara onu
düşünüyorumm....acıktım içim kıyılmaya başladı gidip yoğurtmu yesem acaba...
hani alıntı ile cevapla yazıyo ya onun yanında minik bi kutucuk var ona tıklıyosun...alıntıların bitince konuyu cevapla diyosun işaretlediklerin orda seni bekliyo olcekkk....
Afiyet olsun kıymalı bezelye patatessiz mi merak ettimBizim akşam yemeğimiz.Kıymalı bezelye,pilav ve salata olarak listeye alındı birazdan uygulamaya geçeceğim :)
Hiç okumadım kitaplarını yazı üslubu nasıl neden bahsediyor
Afiyet olsun kıymalı bezelye patatessiz mi merak ettim
Banucum,seni okumak bana büyük keyif veriyor.Yazdıkların bana resmen doping oldu :))Enerji doldum,şimdi kalkıp yeşil çay hazırlayacağım kendime..Sende inanıyorum bu azimle çok kolay kışkışlayacaksın kilolarını
Selam kızlarrrrrrr ben geldimmmm
Öğle yemeğimide yedim geldim
Çok şükür harika gidiyor beslenmemdeBu arada felaket bir baş ağrısı yaşıyorum şu anda Büyük kız okuldan geldiğinden beri tam 3 saattir hiç aralıksız kavga ediyorlar ve bağırışıp duruyorlar
Küçüğü neye elini atsa büyük sırf onu bağırtmak için elinden alıyor :26: Artık susun demeye bile takatim kalmadı valla şu bir saat daha dayanayım hemen kendimi spor salonuna atacağımBari oda bir iki saat kafa dinlerim
Eşim telefonda çık biraz balkonda yanlız kal dinlen dedi ama nerdeeee kaçış yok bu cadılardananına peşimden geliyorlar
Allah eksikliklerini göstermesin ( Aminnnn ) ama bazen gerçekten imdat diye çığlık atasım geliyor
Şimdi sakinlediler azda kafa dinlemeye çalışıyorum gidene kadarbir yandanda yeşil çayımı yudumluyorum
Çok sağ ol canımÖyle düşünmene çok sevindim İnan kilo vermenin özellikle benim için ne zor olduğunu bildiğim için her daim enerjimi etrafımada yansıtmaya çalışıyorum ki birinize bir faydam oluyorsa; biriniz ay kaçamak yapmayayım bende diyorsa benim yazdıklarımdan dolayı ne mutlu bana
İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşıp afet gibi oluruzAminnnnnnnnnn
Sana özendim her gün bir odanın duvarından başlayıp yerinden çıkayım diyorum kolay gelsin senin kuzucukların küçük demek ki
Çoklu alıntıyı deniyorum başarırım umarım teşekkürler
Canım çok güzeldi 3 foto ekledim :))
Bir de akşamları merlin son sezonunu izlememiştim ona dadandım çocuklar uyuduktan sonra...
Sağol daficim ördeğimiz kara olunca sarı ve beyaz renk çok yakışıyor..
İzmir fuarında bir standı çocuk ülkesi adında düzenleyip çok hoş bir atmosfer yaratmışlar...23 nisan da törenden sonra oraya gittik..
Saatlerce canımız çıkıncaya kadar her faaliyete katıldık katılmadan önce kuyruk bekledik vb.
Sonracıma oraya doyduktan sonra kitap fuarıda açılmış hemen oraya koştuk..
Özellikle dersle ilgili bir kaç yardımcı döküman aldı kızım yaprak test vb.çok uygundu fiyatlar...
Ben de Ece Temelkuran'ın kitaplarınından almak istedim ama bulamadım..Yaşar Kemal aldım.eşim ŞEms le ilgili bir iki kitap aldı bu aralar çok merak ediyor ve takip ediyor...
Ve rüyamda Ece temelkuran'ı gördüm..Nasıl çemkiriyorum kadına..
Çok sorumsuzsun diyorum neden kitapların yok diyorum..Kahperengi yi okumak istiyorum ama bulamıyorum vb..
Oda diyorki ama kahperengi yi ben yazmadım. lütfen beni affedin.. tüm yazdıklarımı adresinize kargolayacağım diye yalvarıyor bana..
ay canım yaa şuan seni okadar iyi anlıyorum kii...oturup ağlayasım varr...bir buçuk saattir büyük kız sürekli ağlıyo hiç bişeyle memnun edemiyorumm...işi gücü bıraktım onla uğraşıyorum ama olmuyo fena daraldım bendee...küçüğümü hiç demiyorum bile artıkk...valla temizliğe giriştiğime bile pişman oldumm...
duvarlarmıı onlarada daha sıra gelmedi...yemeklerimi yaptım ancaa...iki bacağıma sarılmış ağlayan iki tane yamyamla beraber..hatta şuan bile büyük kız koluma sarılmış ağlamaya devam ediyo küçüğümde şimdi iyi geziniyo ortalardaa...ne yapıcağımı şaşırdım...
evet canım küçükler biri 4 yaşında biri 16 aylık...
Sen yine başlamışsınben hesapta pazartesi dip köşe girişecektim ama yalan oldu kızların peşini toplamaktan girişmeye bile fırsat bulamadım Neyse Pazar günü şu KVde taşınsında ondan sonra nasılsa girişirim
Eşim başladı dünden beri yağcılıklaraNakliyecileri bile tutmadan bana soruyor aşkım sana ne zaman uygun diye dedim hiç sorun değil beni ilgilendirmeyen bir taşınma faslının neden gününü ben belirleyeyim ki yok cumartesi bir yere gitmek istersen dedim diyor bende yedim yaa yağcı işte ikna edecek beni yardım etmem için çünkü biliyor adamlar kolileri alıp oraya atacak eşimde tek başına bir günde altından kalkamayacak demekki kız kardeşi annesine yardıma gelmeyecek ki eşimin tek umudu benim
Dur bakalım Cumartesiye kadar armut piş ağzıma düş havalarında olayımda nasılsa yardım etmem kaçınılmaz olucak bari istediklerimi de araya sıkıştırayımSonra nasılsa ben büyük temizliğe girişincede eşim seve seve bana yardım eder Camları ona kakalarım tülleride o asıyor nasılsa Hep derim eşimede zaten bir tek uzun boyundan faydalanabilmek için evlendim senle ne gerek var merdivene diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?