Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah bağışlasın bravo sana iki küçükle bir de ev işin sırrı nedir benimkiler 8 ve 9 yaşında ancak zaman buluyorum onlar küçükken ateş topu gibi etrafta cıss yaparak dolaşıyordum bizimkiler beni epey idare etmişler şimdi anlıyorum

Aminn cümlemizinkinii...sır mıı..iki ileri bir geri uğraşıyom işte...ay evet bende cısslarla dolaşıyorumm...ama pek fayda etmiyo gibii...

arkadaşlar hatırlarlar bundan 3 ay kadar önceydi sanırım gene böyle bi temizlik yapıcaktım çocukları götürüp anneme bıraktım ve bir

günde aklına gelebilecek herşeyi yaptım ertesi güne sadece banyom kalmıştı...şimdi ise iki gün oldu başlayalı elde sadece camlar

tüller ve yorganlar var....bakalım gerisi ne zaman gelicek..tabi bir yandanda yemek yetiştiriyorum...sağolsun eşim anlayışlıdır yemek

bulmassa sorgulamaz keyfiyetten yapmamazlık etmicemi bilir ama çocuklar olunca üç öğün yemek düşünüyorum mecburen

oyüzdende işler hiç bitmiyoo...ay benimde bugün aksiliğim üstümde hep şikayet ettim resmen biri beni durdursun artıkk...

hoşgeldin meyracımm...geçmiş olsun canım...çok sevindim eksi görmene...ben aynı gibiyim bakalım yarın negörücemm....:26:

yine ben geldiimmm cücüşkolarımm

okuldan geldim , yemeğimi ocağa koydum , herifim gelmeden bi bakayım dedimm :))

ama herifimde az sonra damlar muhtemelenn , sağlık ossun napalımm

--------------------------------------------------------

bu haftaki bildirimlerim;
asuman ablacım;

kilo

geçen hafta:99.2kg
bu hafta:98.7kg
fark:-500gr

spor
240dk ispor.

-----------------------------------------------------

MEYRAcım çok iyi gidiyorsun kuzum , maşAllahh , başaracağına inanıyorum , 500 gram 500 gram erken gitcek fazlalıklar , hiç sıkma canını

ESOŞum iş görüşmen inşAllah iyi geçmiştir , hakkında hayırlısı olsun kuzummmm

canım şimdi konuştum onla, fırsat bulursa akşama yoksa pazara girecekmiş. geçen hafta zonguldağa gitmişler de o yüzden girememiş. selamı vardı.

Yaaa evet görüşmeye gideceksin..
Hadi hayırlısı olsun canım..başarılar diliyorum :)

sağol canım. adam çok ortada konuştu. yarın arayacak bakalım olumlu ya da olumsuz :)

annem de bayılır madımağa. yoğurtlu ben de severim :)

Dafi abla bozcaada çok güzel. reçelleri, bademli ürünleri çok güzel. resmi kurumları bile minicik, çok şirin. insanlar çok sıcak. ama yemek konusunda sıkıntı çektik biz biraz. öğlenleri ev yemekleri yiyebiliyorsun, akşam da aslında. ama balık çok yaygın, ızgara falan pek yok. bir de şarap kültürü çok yaygın, balıkçılar da içkili. biz bi o konuda sıkıldık.

bence gfidin, çok seversin. ben gelirken karadut ve yeşil fasulye bile getirdim pazarda rastlayıp. şu sıralar çok iyi kalabalık açısından. okullar kapanınca adım atacak yer kalmıyormuş.
yine ben geldiimmm cücüşkolarımm

okuldan geldim , yemeğimi ocağa koydum , herifim gelmeden bi bakayım dedimm :))

ama herifimde az sonra damlar muhtemelenn , sağlık ossun napalımm

Cücüşüm inşallah burdasındır. bugün arayacaktım seni ama gün nasıl geçti anlamadım. çok özledim len seni

bugünlük paydoss...yoruldumm...acıktımm...uykum varrr...:26:

esracımda gelmiş hoşgeldinn nasılsınn...

dafi gecmis olsun
ilknurum gecen hafta ben oyleydim canim cikti 3 gun bahar temizligi yapinca :)
canimcimlar baslamisken bütün camlari sildim perdeleri söktüm yikadim ütüledim taktim balkon yikadim askam yemekten sonra o hizla 2 makinada ütümü yaptim dün aksam Ama yatar yatmaz resmen bayilmisim eee serde tembellik olunca bigünde bu kadarcik is fazla geldi bünyeme
Bu sabahta akadasima kahvaltiya gittik sagolsun cok cok abarti bisiyler hazirlamamis 1 kasik melemen bir parca patates köftesi domates salatalik ve boooooool cay ictimmm Abartmadim yani Evde bi kasik yemek yok birazdan esimde gelir napmali bilemedim

İyi geceler canlarım :)

ben döndüm evime. sizleri çok özledim

Hosgeldim esracimmmmmmmmm
Her ne kadar bende cok sik bakamasamda bende cooooook ösledimmm
Insallah hersey süper gecmistir doping olmustur diye düsünüyorum

tühhh....
neyse bi yönden iyi olmuş asuman ablacım:) niye dersen; hafta sonuna kalmadan atlatmış olcan misafir telaşını:)
bugünki yokluğunun nedenini anlıyorum şimdiiii....
kolay gelsin, öptüm, görüşürüz.....

geçmiş olsun canım benim çocuklara.....
ananem rahmetli hep dermişki annemlere; çocuklar düşe kalka, hasta ola iyi ola büyürler dermiş, çok doğru gerçekten.
birde dermişki; çocuğun hastalandığındaki koşturmama yanmamda o hastalıkla huy değiştirir ona yanarım dermişim.
Allah rahmet eylesin tüm geçmişlerimize inşaallah..... AMİN

geçmiş olsun canım......
o diz durumu bende de var malesef
benimkisi diz kapağımda.....
fazla kilolarımdan sonra başladı, çok yorulmamla birliktede artıyo şikayetim, hatta bazen takılıyo bile yürürken falan
benim dizimde kaldırmıyo artık malesef kilolarımı.....

çok iyi yapmışsın canım kızına mutfakta müsade etmekle:)
bazen bencede mutfakta çocuklara böyle şeyler için izin vermek, müsade etmek gerek.
hatta arzu ederse erkek çocuklarına bile:)
annem bana ara ara müsade ederdi mutfakta, o zaman ben çok çok mutlu olurdum.
hatta bu müsadelerin sonlarına doğru annemide mutlu etmeye başlamıştım:)
hem yaptıklarımla, hemde mutfağı temiz bırakmakla:)

canım bende seni merak ediyordum, nerelerde bu kız diye:)
mantonun içine sindiğine çok sevindim canım, güle güle kullan:)
teşekkür ederim bende.
birde varya ara ara konyaya geliyosundur bence mutlaka, oyüzden hiç üzülme büyük beden güzel pardesü bulamıyorum diye:)
bende senin gibi üzülüyordum taaa ki arakadaşım beni bi yere götürene kadar:)
orada beden problemi asla yok ve süper bi yer, her model pardesüyü orada bulmak mümkün, fiyatıda öyle çok pahalı değil.
spordan şatafalıya kadar her model var yani.
ben 2senedir oradan alıyorum, bu yazda yine ordan alcam, eğer arzu edersen özelden ben sana oranın bilgilerini veririm canım.

diyet demek ne demek:) düşüp ayağa bi adaha kalkmak demek:)
oyüzden kaçamaklar yapmışsın, olsun yeniden kalkalım ayağa haydiii:)))
değilmi?:)

Not:Alıntı yapabildim nihayet.

Toplam 18 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 16 ziyaretçi)buda yeni bir rekorr....

bu da ne demek oluyo; +90 gizli aşikar hep rağbetli:))))
bende barış gibi dicem, rağbetli değil, şağbetli:) benim kelimede böyle olsun:)

Ugrasiyoruz yenacim annem ameliyat olucak kolundan dirsekte kemik buyumesi var birde rahim yumurtaliklar alincak ondan ameliyat olucak mayis ayinda pespese olucak ikiside stres dolu geciyo gunler

canım hoşgeldin.....
merak ediyordum seni bende.
anneciğine çok geçmiş olsun: Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşaallah canım bu stressli günlerinizde, ameliyat zamanlarında da canım.
yine gel lütfen ara ara yaaaa.
çokca öpüyorum canım seni, Allaha emanet olasınız.

meyraa uğramamış gece

dün; çok yürüyerek vede gündüzlü geceli attalara giderek çok yorulmuştum canım:)
daha 1saattir falan yorgunluğumu atabildim inan:)
çocuk olsa naapacaksam:)))

esracım bence ödem ve biz ayrılmaz bi bütünüz:) ben artık buna karar verdim kendi içimde, kendi adıma yani:)
tekrardan foruma döndüğünede çok sevindim canım:) hoşgeldiiiiin

diyet demek ne demeeeeek; düşüp tekrar ayağa kalkmak demek:))) haydiiiiii kalk esracım sende tüm azminle.....

güzel bi tatil geçirdiğinizede çok sevindim canım benim.

dafi ablacım kolay gelsin sanaaa.......
etler ve otlar içinde ellerine sağlık, o ellerin dert görmesin inşaallah.
etlerinizi de güle güle güzel günlerde ham yapın inşaallah dafi ablam.....
öpüyoruuuum, görüşürüz.

hoşgeldin meyracımm...geçmiş olsun canım...çok sevindim eksi görmene...ben aynı gibiyim bakalım yarın negörücemm....:26:

hoşbuldum canım:) sağolsın.....
eksi içinde teşekkürler canım benim:)
inşaallah sende eksi görürsün yarın canım, aynı bile olsak kar bizim için bence.

Hosgeldim esracimmmmmmmmm
Her ne kadar bende cok sik bakamasamda bende cooooook ösledimmm
Insallah hersey süper gecmistir doping olmustur diye düsünüyorum

oyy sen de mi temizlik yapıyorsun canım, kolay gelsin. benim de yapmam lazım ama çok yorgunum bugün.

sağol canım, hoşbulduk. ben de sizi özledim gerçekten çok.

tatil çok iyi geldi. eşimle ilk uzun tatilimizdi. birbirimizi, tatilde neler sevdiğimizi öğrendik daha iyi :) diyetime de dört elle sarılacak motivasyonumu buldum sonunda da

alın size bir destan:)
kkvemeyra destaaaanı:)))))
(bknz: iki önceki sayfaya)

Son düzenleme:

aynen cnm malum bahar geldi kisin tozu kiri gisin dedim
Coooook sevindim senin adina canim biz anca yazdan yaza izin yapabiliyoruz oda tas catlasin 4 hafta hicbisey anlamadan dönüyoruz

çok sağol canım, hoşbuldum ben de sizi.

ödem hakikaten yolumuzu tıkıyor. bol bol su içmemiz lazım ki gitsinler :)

başladım bugün. iyi de gidiyorum bakalım. ara öğün almayı unutup çok acıkmama rağmen niyeti bozmadım.

Canimcimlar ben kacar esim gelince firina patates sürmeyi düsünüyorum ama ben yemiycem kendime özel salata yapicam malum yarin tarti günü
Esim gelene kadar su kapilarimin tozunu alayim diyorum öptümmm canlarrr ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…