ay canım yaa şuan seni okadar iyi anlıyorum kii...oturup ağlayasım varr...bir buçuk saattir büyük kız sürekli ağlıyo hiç bişeyle memnun edemiyorumm...işi gücü bıraktım onla uğraşıyorum ama olmuyo fena daraldım bendee...küçüğümü hiç demiyorum bile artıkk...valla temizliğe giriştiğime bile pişman oldumm...
duvarlarmıı onlarada daha sıra gelmedi...yemeklerimi yaptım ancaa...iki bacağıma sarılmış ağlayan iki tane yamyamla beraber..hatta şuan bile büyük kız koluma sarılmış ağlamaya devam ediyo küçüğümde şimdi iyi geziniyo ortalardaa...ne yapıcağımı şaşırdım...
evet canım küçükler biri 4 yaşında biri 16 aylık...
Allah bağışlasın bravo sana iki küçükle bir de ev işin sırrı nedir benimkiler 8 ve 9 yaşında ancak zaman buluyorum onlar küçükken ateş topu gibi etrafta cıss yaparak dolaşıyordum bizimkiler beni epey idare etmişler şimdi anlıyorum
tünaydın millet....
ben bugün çok yorgun savaşçıyım.......
birde dün rglde oldum karnım ağrıyosinirde tavan yaptı.......
bi stress bitki çayı var bende, yeni ondan yaptım, inşaallah iyi gelir sinirlerime.
dün gündüzde gezmeye gittim, gidip gelirkende çok yürüdüm yoruldum, spor açısından iyi oldu ama yoruldum işte baya, akşamda halamlara yemeğe gittik.
yalnız bu hafta kilo vermişim ona sevindim:)
çok şükür rgl olmama rağmen -500gr bu hafta:)
ama gerçekten azmediyorum kilo vermek için, çok hemde........
yine ben geldiimmm cücüşkolarımm
okuldan geldim , yemeğimi ocağa koydum , herifim gelmeden bi bakayım dedimm :))
ama herifimde az sonra damlar muhtemelenn , sağlık ossun napalımm
selam arkadaşlar bugün diyetisyende tartıldım 93 kilo inşallah azmim devam eder
Öyle deme kıss merlın candır..
ben morgana'dan çok korkuyorum gözleri falan ürkünç,korkunç.. her bişi :)
Bu arada özlemle görüşüyormusun.? nasıl gidiyor acaba iş hayatı, haftasonu uğrar diye düşünmüştüm ama hiç uğramadı...
Yaaa evet görüşmeye gideceksin..
Hadi hayırlısı olsun canım..başarılar diliyorum :)
selamun aleyküm kızlaarr
bugün yine oldukca yoğunum
kalktığımdan beri atlerle uğraşıyorum kemiklileri paketleyip etiketleyip kaldırdım. birazda kuşbaşı yaptım gerisini bıraktım. üç pakette ot koydum dondurucuya. biraz daha yıkanacak otlarım var. bir poşette madımak var ayıklanacak. onu belkide birisine veririm kendim sonra tekrar toplarım. köyde komşumun bahçesinde çok var
esracım resimlerine baktım herbiri ayrı güzel.canım çekti kıızz bendemi gitsem neçok yer gezdim ama bozcaadaya gitmedim. bak şimdi aklıma soktun benim
özlemi bende merak ediyorum bir gitti pir gitti
yine ben geldiimmm cücüşkolarımm
okuldan geldim , yemeğimi ocağa koydum , herifim gelmeden bi bakayım dedimm :))
ama herifimde az sonra damlar muhtemelenn , sağlık ossun napalımm
İlknur83,kolay gelsin,ama mis gibi olmuştur ne güzel..
Kitkurdu,bende dün bütün gün bu sebepten dolayı çok üzülerek dolaştım çarşılarda..Kafamın içi dopdolu benim deama yine de yemeğe devam ediyorum.Sağlam bir karar vermem lazım benim.Daha doğrusu;bir karar vermem lazım benim ((
Not:Alıntı yapabildim nihayet.
ben geldiimmmm....komşum çok güzel şeyler yapmış amaa çok kaçırmadan herşeyden accık ucundan tattım vee hem öğle hem akşam yemeği yerine sayıyorum....belki çok acıkırsam 9 gibi yoğurt yerim...ay bugünleride gördüm sevmesemde yiyebiliyorum artık yoğurdu...
hoşgeldin canımm...topikcenek bahar temizliği yapıyoz desenee...ben bugün pek bişey yapamadım ama birazdan accıkta olsa girişicem tekrardan...belki sabah silemediğim camı ve perdeleri yetiştirebilirim...
ayy ne fenaa susuzlukk...geçenlerde benimde bi günlük kesmişler çalışmamı ne varmış...elim ayağım bağlanmıştı sanki hiç bişey yapamamıştım...
badelcim isim neydi hatırlayamadım ama dünleri unut artık ve bugün yeniden başla...ve umudunu hiç yitirme...arada yaptığın kaçamaklardan sonrada pes etme ertesi gün tekrar devam et canım..hep beraber üstesinden gelicez bu kiloların inş...
he bide çok teşekkürederim..kuzucuklarım iyiler çok şükür sadece küçüğüm diş çıkardığı için biraz fazla mızmız ama böyle büyüyolar yapıcak bişey yok...Rabbim eksikliklerini göstermesin...
bencede iyi olmuş banucum...bende keke yok diyemeyenlerdenimm...:26:
karamsarlık yokkk....
silkelen ve karamsarlığı at üzerinden canım...bak hava çok güzel...biraz yürüyüş yapıp temiz hava al belki daha çabuk toparlarsın keyfin yerine gelirr...ve bence vaktini pişman olmakla kederlenmekle geçirme...biz kadınlar istedikten sonra elde edemeyeceğimiz hiç bişey yok...yine ve yeniden yeni bi umutla başla....RAbbim sanada bizede bolca azim ve heves versin tez zamanda istediğimiz kiloda olmayı nasip etsinn..
canimcimlar baslamisken bütün camlari sildim perdeleri söktüm yikadim ütüledim taktim balkon yikadim askam yemekten sonra o hizla 2 makinada ütümü yaptim dün aksamdafi gecmis olsun
ilknurum gecen hafta ben oyleydim canim cikti 3 gun bahar temizligi yapinca :)
İyi geceler canlarım :)
ben döndüm evime. sizleri çok özledim
bugünlük paydoss...yoruldumm...acıktımm...uykum varrr...:26:
esracımda gelmiş hoşgeldinn nasılsınn...
Bugün güya uyuşukluk yapacaktım hafta sonu geleceğini sandığım misafirler 1 saat sonra istanbuldan yola çıkacaklarmış
Yatılı olacak büyüüüük ihtimalle
Ben bugün pek görünemem sanırım hiç hazırlığım yok çünkü
benim bugünkü işler yalan oldu...eşim geldi hadi çocukları doktora götürelim dedi apar topar gittik geldik önemli bişeyleri yok çok şükür küçüğün mızlığı dişten ve öksürüğü çok balgamı varmış ondanmışş...büyükte öksürüyodu çok onunkide aynıymış bikaç ilaç yazdı bakalım inş işe yarar...çamaşırlarımı astım şimdi gidip hazırlanayım komşuma çaya gidicem...artık akşam üstü gelirim iyi bakın kendinize...
merhaba...
herkesin iyi olmasını diliyorum.bende aynıyım sadece dizim ağrıyor incittim biraz yüklendim...kilomu kaldıramıyorum artık...
Aynur ve Ayşe abla demek biraz uzak kalıcaksınız...siz iyi olun arada bi cee deyin yoğunluktan sonra daha sık görüşeriz
bende yediklerime dikkat ediyorum ama kabızlığım sürmekte bu akşam ve yarın kayısı operasyonu yapmam lazım...
ESracım eve dönüşteymişsiniz sağ salim evinize varırsınız inşallah...
bahar yorgunluğu bu olsa gerek sabah yataktan öyle zor kalıyorumki günlerdir,eve gidincede hiç bişey yapmadım ne zamandır aldı başını gitti...
öptüm herkesi...
Ben geldimmmmmmmmmm
Anam tam işlerim bitmek üzereyken kızım anne ne olur arkadaşlarımı çağırayım diye tutturduProje ödevlerini bitireceklermiş tabi ki bende iyi madem dedim Kızlardan biri kıvırdı öbürü tamam dedi bende doğal olarak ikram ne yapsam diye düşünürken isterseniz iki arkadaş kendi kekinizi kendiniz yapın dedim hem sever öyle şeyleri hemde arkadaşıyla eğlence çıkar onlara diye Olur dedi ama tam bir öğle yemeğini bitirdik kız kapıya gelip yaa sen gelsene bize annem bugünde bizde yapın dedi dedi :122: Anammm Allah biliyor ya çok sevindim sonuçta onlar kek yaparak eğlenicekti ama yiyecekleri en fazla 3 yada 4 dilim olurdu sonrada kalan benim içim Nükleer Bomba gibi tehlike yaratacaktı Şükür öyle bir risk kalmadı
Küçük kuzuyuda uyutabilirsem tam süper olur
Geçmiş sayfaları okudum ama alıntı yapamadım niyeyse:26:Net çok yavaş bugün ondan dolayı galiba.
Sabahtan beri sular kesik.Kalktığımda azıcıkta olsa akıyordu bende daha yüzümü bile yıkamadan mutfağa koşup bulaşıkları makineye yerleştirmeye çalıştım ama yetişemedim,su tamamen kesildi.Ve şu saat oldu hala gelmedi
Bir ara elektriklerde gitti ama şükürler olsun o hemen geldi.Evde su olmayınca ne çamaşırları yıkaya bildim ne mutfağı halledebildim gönlümce, nede yemek yapabildim.Sular olmayınca sanki hayat durdu benim için
Diyet işi de iyi gitmiyor.Dün tatilden dolayı gezdiğimiz yerlerde saçma sapan şeyler yedim.Yememeyi başaramıyorum.Aslında aç olmasam da alışkanlıktan mıdır nedir,yiyorum.
Her yer cıvıl cıvıldı.Mağazalar,vitrinler güzel kıyafetlerle doluydu.Uzun zamandır manto almayı erteliyordum biraz kilo vereyim de alayım diye ama artık mecburiyetten dolayı aldım.İçime de sindi,beğendim ama zayıflar için o kadar güzel pardesü seçenekleri var ki..Gözlerim dolu dolu oldu kaç kere(( Sonra bir çanta aldım oda mecburiyetten.Keyif alarak alışveriş yapmayalı tam 3,5 yıl olmuş düşündüm de
Koca kış hiç kilo veremeden geldi geçti..İnsanın kendine ettiği eziyeti kimse edemezmiş meğer.O kadar üzüldüm ki dün.Tüm gece düşündüm,üzüldüm..Üzüldüm,düşündüm.Çıkamadım işin içinden:26::26::26:
Meyra,nursena sizler aldığınız cicileri güle güle giyin inşallah.Meyracım eteği çok beğendim canım.Nursena,bende bu aralar uğrayacağım lcw ye..İnşallah üzerime göre bişiler bulabilirim :26:
Aynurcum inşallah arayı fazla açmazsın,senin yazıları keyifle okuyorum ben.Ara sıra kaçıp gel olur mu.
Dafi;çok geçmiş olsun,hastanıza da Rabbim şifalar versin.
Cecom,yani banu;kızçenin arkadaşına gitmesi çok iyi olmuş,bende kalan keke böreğe hiç dayanamam :))
nevzamansız;bende sabahları zor kalkar oldum,bahardan mı kilodan mı bilmiyorum iyi değilim bende.
yolcu;ne çok temizlik yapmışsın sen dün öyle,maşallah..Kuzucuklarına da çok geçmiş olsun,inşallah şimdi daha iyilerdir.
Asumanzeynep;kolay gelsin sana da.
Zehra;Allah neşeni çoğaltsın canım.Kapalı bir ortamda bile dışarıda ki bahardan dolayı mutlu olman çoook güzel
clutch;hayırlı yolculuklar.
Unuttuklarım varsa affola,alıntı yapamadım malum sebepten..
Not:Alıntı yapabildim nihayet.
Toplam 18 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 16 ziyaretçi)buda yeni bir rekorr....
Ugrasiyoruz yenacim annem ameliyat olucak kolundan dirsekte kemik buyumesi var birde rahim yumurtaliklar alincak ondan ameliyat olucak mayis ayinda pespese olucak ikiside stres dolu geciyo gunler
meyraa uğramamış gece
Günaydın fıstıklar,
umarım hepiniz çok iyisinizdir. ben dün akşam yatağa resmen bayılmışım. sabah açtım gözümü. tatil bana 1,5 kg artıyla döndü, 82.3 kg çıktım bu sabah. geldikleri gibi çabuk giderler umarım. döndüm eski beslenme sistemime. mayısın başında güzel bir rakam görmek istiyorum. neyseki tatil güzeldi, bu fazlalıklara değdi. ilk gittiğimiz termal otel biraz soğuktu, ama doğasıyla oksijene doyduk. bozcaadada kaldığımız yerse çok güzeldi. butik bi oteldi, sahibi patrondan çok ev sahibi gibiydi. çok memnun kalmış bir şekilde ayrıldık. birazdan fotoğraf eklerim birkaç poz. bozcaadaya da bayıldım bu arada.
bir de bugün ayağımın tozuyla iş görüşmesine gideceğim. inşallah hakkımda hayırlıysa olur.
Castle, Yenam, Aynurum, Dafi ablam, Yasemin ablam, Zehracım, Zeynepcim hepiniz sağolun, bıraktığım gibi hoşbuldum sizleri.
Yenam keyfin mi yok kuzum senin? inşallah iyisindir. şerbetli ördek neler yaptı bayramda?
Nursena nasıl soğukkanlı durabiliyorsun o durumlarda. ben olsam dayanamazdım herhalde boncuğu çıkarmaya.
Yasemin abla bende de ödem var baya. yeşilçaya başvurmak lazım sanırım.
selamun aleyküm kızlaarr
bugün yine oldukca yoğunum
kalktığımdan beri atlerle uğraşıyorum kemiklileri paketleyip etiketleyip kaldırdım. birazda kuşbaşı yaptım gerisini bıraktım. üç pakette ot koydum dondurucuya. biraz daha yıkanacak otlarım var. bir poşette madımak var ayıklanacak. onu belkide birisine veririm kendim sonra tekrar toplarım. köyde komşumun bahçesinde çok var
komşu köyden tanıdıklarım var kendi aralarında gün yapmışlar sende katıl dediler zamanım yok deyip k
hoşgeldin meyracımm...geçmiş olsun canım...çok sevindim eksi görmene...ben aynı gibiyim bakalım yarın negörücemm....:26:
Hosgeldim esracimmmmmmmmm
Her ne kadar bende cok sik bakamasamda bende cooooook ösledimmm
Insallah hersey süper gecmistir doping olmustur diye düsünüyorum
oyy sen de mi temizlik yapıyorsun canım, kolay gelsin. benim de yapmam lazım ama çok yorgunum bugün.
sağol canım, hoşbulduk. ben de sizi özledim gerçekten çok.
tatil çok iyi geldi. eşimle ilk uzun tatilimizdi. birbirimizi, tatilde neler sevdiğimizi öğrendik daha iyi :) diyetime de dört elle sarılacak motivasyonumu buldum sonunda da
esracım bence ödem ve biz ayrılmaz bi bütünüz:) ben artık buna karar verdim kendi içimde, kendi adıma yani:)
tekrardan foruma döndüğünede çok sevindim canım:) hoşgeldiiiiin
diyet demek ne demeeeeek; düşüp tekrar ayağa kalkmak demek:))) haydiiiiii kalk esracım sende tüm azminle.....
güzel bi tatil geçirdiğinizede çok sevindim canım benim.
aynen cnm malum bahar geldi kisin tozu kiri gisin dedim
Coooook sevindim senin adina canim biz anca yazdan yaza izin yapabiliyoruz oda tas catlasin 4 hafta hicbisey anlamadan dönüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?