inşallah siz de izinde bol bol hasret giderip gezebilirsiniz
MEYRAcım çok iyi gidiyorsun kuzum , maşAllahh , başaracağına inanıyorum , 500 gram 500 gram erken gitcek fazlalıklar , hiç sıkma canını
çok sağol canım, hoşbuldum ben de sizi.
ödem hakikaten yolumuzu tıkıyor. bol bol su içmemiz lazım ki gitsinler :)
başladım bugün. iyi de gidiyorum bakalım. ara öğün almayı unutup çok acıkmama rağmen niyeti bozmadım.
Canimcimlar ben kacar esim gelince firina patates sürmeyi düsünüyorum ama ben yemiycem kendime özel salata yapicam malum yarin tarti günü
Esim gelene kadar su kapilarimin tozunu alayim diyorum öptümmm canlarrr ...
sagol canim tüüüüm ailem türkiyede olunca uca uca gidiyorum ama dönüsler kötü oluyorrr
olsun saglikli olduklarini bilmek bile yetiyorr cnm
canimcimlar baslamisken bütün camlari sildim perdeleri söktüm yikadim ütüledim taktim balkon yikadim askam yemekten sonra o hizla 2 makinada ütümü yaptim dün aksamAma yatar yatmaz resmen bayilmisim eee serde tembellik olunca bigünde bu kadarcik is fazla geldi bünyeme
Bu sabahta akadasima kahvaltiya gittik sagolsun cok cok abarti bisiyler hazirlamamis 1 kasik melemen bir parca patates köftesi domates salatalik ve boooooool cay ictimmmAbartmadim yani Evde bi kasik yemek yok birazdan esimde gelir napmali bilemedim
mesai hiç bitmiyor değil mi canım :)
iyiyim ben. sen de iyisin inşallah?
ne güzel, devam o zaman canım:)
esra, esra, esra.........:124::124::124::124:
canım birde iş konununda hayırlısı neyse o olsun bitanem.........
bence gayet güzeller Zeynepcim.
cnbc-e dizisi manyaklığı bendede vardı dexer bakıyodum ,gossip girl seviyodum(hiç yaşıma göre değilpp
ece temelkuran nasıldır tarzı hiç okumadım kahperengi hande neydi bi kadınındıda altay veya kuraldı sanırım soyadı
şu an livanelinin serenad var elimde sürükleyici
tünaydın millet....
ben bugün çok yorgun savaşçıyım.......
birde dün rglde oldum karnım ağrıyosinirde tavan yaptı.......
bi stress bitki çayı var bende, yeni ondan yaptım, inşaallah iyi gelir sinirlerime.
dün gündüzde gezmeye gittim, gidip gelirkende çok yürüdüm yoruldum, spor açısından iyi oldu ama yoruldum işte baya, akşamda halamlara yemeğe gittik.
yalnız bu hafta kilo vermişim ona sevindim:)
çok şükür rgl olmama rağmen -500gr bu hafta:)
ama gerçekten azmediyorum kilo vermek için, çok hemde........
aynen cnm malum bahar geldi kisin tozu kiri gisin dedim
Coooook sevindim senin adina canim biz anca yazdan yaza izin yapabiliyoruz oda tas catlasin 4 hafta hicbisey anlamadan dönüyoruz
Madımak otu iça anadoluda çok sevilen bir ot. yanılmıyorum değilmi.??
Yozgat ve sivaslı iki komşum var bayılıyorlar ona..Bana da tattırdılar bir kez..Allah günah yazmasın ama kusacaktım neredeyse zar zor yuttum hiiç beğenmedim tadını..Damak olayı işte...
Hatta onlar da usül, yufka ekmeğiyle yemekmiş madımak yemeğini...
evet iç anadoluda çok sevilen bir ot ama bizim oralardada çıkıyor. bizim köyde sadece tuza banıp yenir oda çok makbul değil. ben karışık yapıyorum güzel oluyor. her ottan bir tutam koyup pişiriyorum gelinlerde çok severek yiyorlar. geçen gün karışık otları kavurdum sarımsaklı yoğurt koydum diğer yemeklere bakmadı bile gelinler birisi ayıp olmazsa kalanı ben götürebilirmiyim yenge sen nasılsa yine yaparsın dedibu günlerde ot ağpırlıklı besleniyoruz bağırsak sistemi düzene girdi içim yumuşadı sanki
benimde çorumlu bir arkadaşım var annesi bayılıyor madımağa onlar kıymalı pastırmalı yapıyorlarmış. ben hiç denemedim ama denemeyi düşünüyorum. bugün gelirken birazcık pastırma alsam denerimşimdi kalkayım namazımı kılıp hamurumu mayalayıp gideyim güne hem yürüyüşümüde yapmış olurum
madımak iç anadolu yöresinin özellikle tokat ve sivasta meşhurdurrrMadımak otu için çıngar çıkaranları bile gördüm ben Ankara'da
Burada kadınlar buldukları tüm yeşil alanlarda ot toplarlar ve bu otların en değerlisi "madımak"tır :)))))Bana da geçen sene pişirmem için komşum verdi ama ne ben ne eşim yiyemedik,ilk lokmamız da kusacak gibi olduk bizdeAma dediğim gibi seveni çoook
selam arkadaşlar bugün diyetisyende tartıldım 93 kilo inşallah azmim devam eder
merhabaaa.
Ben geldim. Beni özleyen oldu mu acaba. Daha erken gelicektim ama yürüyüş yaptım ancak popomun üstüne oturdum. Aferin kıza işten gelince spor da yapıyo demeyin, malesef kilo aldım ben. İşe başladım zaten çok erken kalktığım için(5.50de) düzenim bozuldu. Bir de malesef çok stresli bir ortamdayım, resmen kurt gibi acıkıyorum. Hadi biraz biraz kendimi tutmaya çalıştım ama spor da yapmayınca resmen bacaklarım bile saldı kendini. Bu haftasonu da zonguldağa annemlere gittik, orda da annem durdu durdu gene dayanamadı içli köfte yaptı:18::18: Onlardan da yedim tabii. 2 gündür işten gelince yarım saat yürüyorum. Öncelikli hedefim bu fazlalıkları atmak. Herkes iyidir umarım
canım şimdi konuştum onla, fırsat bulursa akşama yoksa pazara girecekmiş. geçen hafta zonguldağa gitmişler de o yüzden girememiş. selamı vardı.
sağol canım. adam çok ortada konuştu. yarın arayacak bakalım olumlu ya da olumsuz :)
annem de bayılır madımağa. yoğurtlu ben de severim :)
Dafi abla bozcaada çok güzel. reçelleri, bademli ürünleri çok güzel. resmi kurumları bile minicik, çok şirin. insanlar çok sıcak. ama yemek konusunda sıkıntı çektik biz biraz. öğlenleri ev yemekleri yiyebiliyorsun, akşam da aslında. ama balık çok yaygın, ızgara falan pek yok. bir de şarap kültürü çok yaygın, balıkçılar da içkili. biz bi o konuda sıkıldık.
bence gfidin, çok seversin. ben gelirken karadut ve yeşil fasulye bile getirdim pazarda rastlayıp. şu sıralar çok iyi kalabalık açısından. okullar kapanınca adım atacak yer kalmıyormuş.
Cücüşüm inşallah burdasındır. bugün arayacaktım seni ama gün nasıl geçti anlamadım. çok özledim len seni
aa hoşgeldin özlemcimmm...özlemezmiyizzz hiççç....sen üstesinden gelirsin o kiloların merak etme....annen kıyamamıştır sanaa...napsın kadıncazz...merhabaaa.
Ben geldim. Beni özleyen oldu mu acaba. Daha erken gelicektim ama yürüyüş yaptım ancak popomun üstüne oturdum. Aferin kıza işten gelince spor da yapıyo demeyin, malesef kilo aldım ben. İşe başladım zaten çok erken kalktığım için(5.50de) düzenim bozuldu. Bir de malesef çok stresli bir ortamdayım, resmen kurt gibi acıkıyorum. Hadi biraz biraz kendimi tutmaya çalıştım ama spor da yapmayınca resmen bacaklarım bile saldı kendini. Bu haftasonu da zonguldağa annemlere gittik, orda da annem durdu durdu gene dayanamadı içli köfte yaptı:18::18: Onlardan da yedim tabii. 2 gündür işten gelince yarım saat yürüyorum. Öncelikli hedefim bu fazlalıkları atmak. Herkes iyidir umarım
Yolcu, ben de meyra gibi tuniği çok beğendim rengi de çok hoşş..
Bizim akşam yemeğimiz.Kıymalı bezelye,pilav ve salata olarak listeye alındı birazdan uygulamaya geçeceğim :)
biz de sizin tam tersiniziz :) ben heyecanlı, eşim soğukkanlı. gerçi onu da heyecanlı birine çeviriyorum yavaş yavaş sanırım.
çocuk konusu bambaşka ama. insan daha zor sakin kalır herhalde, maşallah sana
ya sorma dün çıkaramadık, kirliler arabada kaldı. valizleri de açmadım. şimdi yemek yapıyorum, sonra duş, sonra çıkacağım. akşama ancak el atarım onlara. tatil dönüşü çok gıcık oluyor toparlanmak ve temizlik hakikaten. ben de yarın temizlik yapayım bari.
özlemezmiyizzz kaç kilo oldunkii
valla nası bi bünyee ya rabbim bizimkisi
eşim bile diyokii haftada 1 kaçamak yapsan hemen artı çıkıyon hayretsinn diyoo napalım öle bi bünye valla
aa hoşgeldin özlemcimmm...özlemezmiyizzz hiççç....sen üstesinden gelirsin o kiloların merak etme....annen kıyamamıştır sanaa...napsın kadıncazz...
Nursenacığım vallahi tam bilmiyorum yarın tartılıcam ama tok karnına akşam yemeğinin üstüne 79 civarı bişey çıktım, demekki 78 cıvarıyım. İşe başladığımda 77ydim(
Annem kendisi ip gibi. İçli köfteyi de çok güzel yapar, eşim seviyo diye yaptı aslında, suçlu annem değil aslında ben öncesinde hiç spor yapamadımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?