Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

MEYRAcım çok iyi gidiyorsun kuzum , maşAllahh , başaracağına inanıyorum , 500 gram 500 gram erken gitcek fazlalıklar , hiç sıkma canını

sağolasın canım benim:)
inşaallah:)
öpüyorum koccamaaaaaan

ne güzel, devam o zaman canım:)
esra, esra, esra.........:124::124::124::124:

canım birde iş konununda hayırlısı neyse o olsun bitanem.........

Canimcimlar ben kacar esim gelince firina patates sürmeyi düsünüyorum ama ben yemiycem kendime özel salata yapicam malum yarin tarti günü
Esim gelene kadar su kapilarimin tozunu alayim diyorum öptümmm canlarrr ...

salata için alkıııııış sana:)

temizlik işlerinde kolay gelsin canım:)
kolayıda benim başıma gelsin:)
daha bi ip bile kaldırmış değilim bahar temizliği için:26:

sagol canim tüüüüm ailem türkiyede olunca uca uca gidiyorum ama dönüsler kötü oluyorrr
olsun saglikli olduklarini bilmek bile yetiyorr cnm

seni çok iyi anlayabiliyorum canım
annemlerde 2senedir başka şehirde oldukları için anlıyorum seni dönüşler hep hüzünlü.....
herşeyin hayırlısı.

ohhh misss ellerine sağlıkk...

mesai hiç bitmiyor değil mi canım :)

iyiyim ben. sen de iyisin inşallah?

malesef öyle canım...

bende iyiyim...

Son düzenleme:
selamlar canlar nasılsınız .. bugun kü menum .. sabah 1/2 simit çay öğlen yok .. akşam benim pırasa sandığım ama aslında sarımsağın tazesini az bulgurla pişirip yoğurtlan tükettim ... yeşil çayyy... dahada bişey yemem ...

gossip girl izlemeye çalıştım bir kaç kez ama sevmedim..hatta onda oynayan sarışın hatun bir zamanlar ''hayat ağacı'' diye pembe dizi vardı o değilmi.? sam whitmor :))) esmer komiser sevgilisi vardı :))

serenad'ın konusu ne.? Bu arada zülfü candır yaw :))

Çok seviniyorum meyracığım senin adına..

aynen cnm malum bahar geldi kisin tozu kiri gisin dedim
Coooook sevindim senin adina canim biz anca yazdan yaza izin yapabiliyoruz oda tas catlasin 4 hafta hicbisey anlamadan dönüyoruz

İyi günler de kirlensin evin ilknurcuğum...Miss gibi oluyor temizlik sonrası değilmi.?

---

Yolcu, ben de meyra gibi tuniği çok beğendim rengi de çok hoşş..

Son düzenleme:

madımak iç anadolu yöresinin özellikle tokat ve sivasta meşhurdurrr
tokatta görev yaparken sabahın 6 sında dağlara giderlerdi sap kısmı az sert olduğundan jiletle keserler di
çokta zor bitirbittir toplayolar
kavga bile ederlerdi benim bahçeme girmişte izinsiz toplamışta
kurutup çuvallarla istanbullara çocuklarına yollarlardıı çemenli ben sevmedimm
kayınvalidem bulgurlu yapar az suluca üzerine yoğurt döküp yufka ekmekle yemesini severimm
ne faydası var bilemiyorum madımağınn
yena egedeki otların yanında tatsız tuzsuz oladuğu kesinn

selam arkadaşlar bugün diyetisyende tartıldım93 kilo inşallah azmim devam eder

maşşşallahhh ne kadar zamanda kaç kilo toplamda vermiş oldun

merhabaaa.

Ben geldim. Beni özleyen oldu mu acaba. Daha erken gelicektim ama yürüyüş yaptım ancak popomun üstüne oturdum. Aferin kıza işten gelince spor da yapıyo demeyin, malesef kilo aldım ben. İşe başladım zaten çok erken kalktığım için(5.50de) düzenim bozuldu. Bir de malesef çok stresli bir ortamdayım, resmen kurt gibi acıkıyorum. Hadi biraz biraz kendimi tutmaya çalıştım ama spor da yapmayınca resmen bacaklarım bile saldı kendini. Bu haftasonu da zonguldağa annemlere gittik, orda da annem durdu durdu gene dayanamadı içli köfte yaptı:18::18: Onlardan da yedim tabii. 2 gündür işten gelince yarım saat yürüyorum. Öncelikli hedefim bu fazlalıkları atmak. Herkes iyidir umarım

çocuklarla temizlik hakkaten zorrr evi bitirdim banyo wc yapamadım birazdan yapıcam napalım uyumaları şart
akşama kadar çıldırttı beni bu ara benim minikte bi agresiflik bi sinir büyükte kızdırıyo aynı banu senin ki gibi dahada delleniyoo çok bunaldım buraktım evi parka gittikk orda oynuyolarken parkın etrafında 10 tur attım daha atacaktımm benim minik cadı çocuğun birini ısırmış ablasıyla oynuyolardı ablası başka yere dalınca oda çocuğu ısırmış ay beynimden kaynar sular boşaldıı çocuk nası ağlıyo anneside yanındaymış ama olan olmuşş valla temzilik haram spor haram başım şiştii valla bu bebelerden

özlemezmiyizzz kaç kilo oldunkii
valla nası bi bünyee ya rabbim bizimkisi
eşim bile diyokii haftada 1 kaçamak yapsan hemen artı çıkıyon hayretsinn diyoo napalım öle bi bünye valla

geldimmm kilo alınca ve de stresli bir ortamda olunca canınızı sıkmamak için girmedim, gerçi haftasonu da annemlerdeydim

aa hoşgeldin özlemcimmm...özlemezmiyizzz hiççç....sen üstesinden gelirsin o kiloların merak etme....annen kıyamamıştır sanaa...napsın kadıncazz...

Yolcu, ben de meyra gibi tuniği çok beğendim rengi de çok hoşş..

evet bencede bende çok beğendimmm....

Bizim akşam yemeğimiz.Kıymalı bezelye,pilav ve salata olarak listeye alındı birazdan uygulamaya geçeceğim :)

yenacığım menünüz süpermiş bayıldım

ben denefret ederim valiz yerleştirmekten ama eve gelir gelmez yorgunluktan ölsem de hemen kirlileri atanır valizi boşaltırım, biraz takıntılı biriyim malesef

özlemezmiyizzz kaç kilo oldunkii
valla nası bi bünyee ya rabbim bizimkisi
eşim bile diyokii haftada 1 kaçamak yapsan hemen artı çıkıyon hayretsinn diyoo napalım öle bi bünye valla

Nursenacığım vallahi tam bilmiyorum yarın tartılıcam ama tok karnına akşam yemeğinin üstüne 79 civarı bişey çıktım, demekki 78 cıvarıyım. İşe başladığımda 77ydim(

aa hoşgeldin özlemcimmm...özlemezmiyizzz hiççç....sen üstesinden gelirsin o kiloların merak etme....annen kıyamamıştır sanaa...napsın kadıncazz...

Annem kendisi ip gibi. İçli köfteyi de çok güzel yapar, eşim seviyo diye yaptı aslında, suçlu annem değil aslında ben öncesinde hiç spor yapamadımki

allah seni bende 2 aldın sandım 1 kilo verirsin yaaa içli köfteye kim hayır diyebilirkii
eşin naptıı rejimdeydi sanırım verdimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…