Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

allah seni bende 2 aldın sandım 1 kilo verirsin yaaa içli köfteye kim hayır diyebilirkii
eşin naptıı rejimdeydi sanırım verdimi

nursenacıgım 2li rakamlara ne kaldıki( kiloyu geçtim vucut saldı kendini. Mese evde tayt giydiğimde bacaklarım çok daha inceydi, şimdi gene oldu kütük gibi( spor yapmayınca vucudun formu bozuluyor hemen

Sende durumlar nasıl

geçmişi okuyamadım önemlibişe varmı:))

ay bende bayılırım içli köfteye ama bizde güzel yapan kimse yok bulsam birini hemen yaptırıcam zatii..

ya bende spor olmayınca nası bi miğde saldı anlatamam çok deil aldığım ama sporu burakınca özellikle lasly yapmayınca saldım elimden geldiğince yürümeye çalışıyorum ama çocuklarla işte olmuyooo

bende 80 ken 42 pantolon alıyodum şimdi 44 alıyorum valla
rejim yapmaktan bunaldım sanırım sallıyorum almamak için uğraşıyorum sadece bu aralar

espri yaptım canımm...bugün ikimizinde işi vardı ve pek konuşamadık ya...takıldım öylee...

kızdınmıı...:26:

yok kız kızmadımda bana bişey yazdında kaçırdımmı diye düşündüm cevap vermedimmiki bazen 2 ,3 kere okuyom çocuklardan anlamıyorum bide tv de açık olunca ses çok oluyoo evde:))

gel ben sana yapam içli küfte

ay şu yandaki ilaç reklamlarına sinir oluyom...bi kaşık ilaç içiyosun incecik hatun oluyosun iyimii...

yok yok bişey sormadım...dediğim gibi bugün pek denk gelmedik konuşamadık ya...kurtlarvadisindeki zaza diyodu sanırsam beni sevmiysenmi yada seviysenmi ne öyle bişeydi işte aklıma geldi yazdım...

aynen ya banada oluyo bazen aynı yazıyı kaçkere okuyom gene anlamıyom yamyamlar rahat vermiyokii...

gerçektenmiii...oralarada hiç yolumuz düşmezkiii....tühhh...:44:neyse sağol yemiş sayayım bari kendimii..

Şimdi kaçsın canım. Valla ben işe başlamadn esnek bi siyah pantolon almıştım o bile daraldı düşün. 1 kilo gözüküyo ama işte vucut salınca daha fazla oluyo. Ağlasam da zırlasam da spor yapmak zorundayım. Yaz da geldi canım muğla gibi bi yerde dışarı at kendini, en güzel yürüme dışarda oluyo zaten. Almamak bile büyük başarıymış onu anladım

neyse üzülme benim yolum düşer inşallah doğu batı derken geziyoruz:)))

asucum nasılsınn...

özlemcim yürümeye başlamışsın ya canım uzun sürmez toparlarsın inş.sıkma canını...

İyi akşamlar
Esram hoşgeldin tatil sana enerji olarak dönecek inşallah süper yerler görmüşsünüz
Yenacım barışa bayıldım çok tatlı maşallah
Benim misafirlerim akşamüstü gittiler ama ben de bittim nedense yorgunluktan her yerim acıyor resmen saatlerce leslie yapmış gibiyim yaşlandık herhalde
Aslında temizlik misafirüstüste gelince yoruldum sanırım yoksa 1 gecelik misafirlikten nolacak
Sabah erken kalkıp kahvaltı yaptıktan sonra misafir ablamla çarşıda dolaştık biraz leden sonra da eşler geldi bir işleri vardı onu hallettik sonra onları çevre yoluna bırakıp eşimle yürüyerek eve döndük nerdeyse 1 saat yürüdük
Eve gelip yemek yedik sonra uyumuşum iki gündür uyumadım pek iyi geldi
Sabah da kardeşim gelecek tombik prensesi bana bırakacak bir süre
Nursena doğru düzgün yemek yedim sayılmaz ama dengesi yedim tabii su da içmedim kesin artıyımdır dediğin gibi hemen artı geliveriyor biZe ama evde tehlikeli Alman çikolataları var napacam bilmem tam regl öncesi

Özlemcim yokluğun bariz farkediliyorcanım kilo dalmış sayılamazsın bence ya bize ne demeli

asucum nasılsınn...

özlemcim yürümeye başlamışsın ya canım uzun sürmez toparlarsın inş.sıkma canını...

Evet canım başladım da meseiler başlayınca zor olcak. Erken geldiğim günler yarım saat de olsa yapıcam. Bir de boğazı tutabilsem. Onu da başarmak zorundayım

84 tüm bu hafta ne olcam bakalım

muğla gibi biyerde tatil modundan çıkamaıyom kiii
okadar gezcek yeri olunca her yeri ayrı cennet ee kahvaltı yerleri çok biliyosunn bu hafta yaptım 23 nisanda kaçamk tartı ne dicek bakalım
almamak evet asu maşşallahı var o konuda tebrik ediyom kendisini bayadır almuyo
maşşallah
hakkaten almamakta başarıı

bide demin parkta diyetisyene gidiyomuş arkadaş demişkii her 25 kilomuzda 1 ltre su içecekmişiz:))))))))))

Son düzenleme:
İyiyim Zeynepcim sağol canım
Siz bitirdiniz temizlikleri nursena ve ilknurla benim daha 2 camım var onlar da bekleyecek mecbur yarın bebişolcak evde

nursenacığım kardeşim de muğlada, muğla halkı keyfine düşkün yemeyi içmeyi sever:)) ama sen sporla dengelersin. sen de 2 kilocuk almışsın bişey olmaz. Hepimize ne oldu böyle. Artık her hafta mutlaka yazıcam,aslında suyu bol içiyorum ama tam yanımda kahve makinesi var, millet sıcak çikolta felan alıyo kokusu geliyo burnuma. Ben de 1,2 kez aldım dayanamayıp. Şimdi ara öğün de götürüyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…