- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
selam arkadaşlar bugün diyetisyende tartıldım 93 kilo inşallah azmim devam eder
çok iyi yapmışsın canım kızına mutfakta müsade etmekle:)
bazen bencede mutfakta çocuklara böyle şeyler için izin vermek, müsade etmek gerek.
hatta arzu ederse erkek çocuklarına bile:)
annem bana ara ara müsade ederdi mutfakta, o zaman ben çok çok mutlu olurdum.
hatta bu müsadelerin sonlarına doğru annemide mutlu etmeye başlamıştım:)
hem yaptıklarımla, hemde mutfağı temiz bırakmakla:)
çocuklarla temizlik hakkaten zorrr evi bitirdim banyo wc yapamadım birazdan yapıcam napalım uyumaları şart
akşama kadar çıldırttı beni bu ara benim minikte bi agresiflik bi sinir büyükte kızdırıyo aynı banu senin ki gibi dahada delleniyoo çok bunaldım buraktım evi parka gittikk orda oynuyolarken parkın etrafında 10 tur attım daha atacaktımm benim minik cadı çocuğun birini ısırmış ablasıyla oynuyolardı ablası başka yere dalınca oda çocuğu ısırmış ay beynimden kaynar sular boşaldıı çocuk nası ağlıyo anneside yanındaymış ama olan olmuşş valla temzilik haram spor haram başım şiştii valla bu bebelerden
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Sporumu yaptım bir güzel stresimi de attım evime döndüm ve yine tahmin ettiğim gibi keçiler ben gittikten sonra son bir tur
kapışıp yatıp uyumuşlar
Valla Spor salonuna girdiğimde bile başımdaki ağrı geçmemişti ama koşu bandında bir 5 dakikadan sonra geçti şükür
Salon çıkışı eşimde yanıma geldi ve birlikte eve gitmeden eksikleri tamamlayıp bir 10 dakika pazarada uğrayıp öyle döndük
Sonrada zaten akşam yemeği hazırlığı, sofra toplama, bulaşıkları kaldırma derken ancak gelebildim
Süpersin canım maşallahbak nasılda gidiyor ama kilolar
İnşallah önümüzdeki ay 8li hanelerinde sonunu görür 7lere bir kaç adım daha yaklaşırsın ...Aminnnnnnnnnnnn
Darısı benimde başıma 8li haneler için ...Aminnnnnnnnnnn
Canım benim kız iki senedir ara ara mutfağa giriyor
Aslında yapamayacağı iş yok desem yeridirGeçmişte bana her konuda hep yardımcı olduğu için artık tek başınada yapabiliyor Bir keresinde ben hastayken uyuya kalmıştım bir uyandım mutfak kapısı kapalı Seslendim kız mutfak kapısı niye kapalı diye sen yat geliyorum hemen dedi kendi kendine hazırda olsa çorba yapmış bana, salata yapmış birde ayran yapmış kendi elleriyle Anam ben bir duygusala bağla ağlayıp durdum ki o zaman daha 10 yaşındaydı
Bıraksam çok şey yapacakta işte öğrensin ama ben yine kendim yapayımEn son sarma sarmaya bile yardım etmişti hatta hep söylenir bana niye yaptırmıyorsun hazırla içini ben kendim sararım diye
Geçmiş olsun canım sanadabizler bir nevi gazi oluyoruz çocuklar büyüyene kadar
Bizim ufaklıkların bu kadar agresif olması aslında sırf büyüklerin kızdırmaları yüzündenben büyüğüne resmen yalvarıyorum anneciğim bak çocuk sinir hastası olucak senin yüzünden yapma diye ama resmen zevk aldığını söylüyor ne yapayım anne sinirlenince çok tatlı oluyor bıdı bıdı söyleniyor diyor
Bugün kahve içmeye Nİsa ablam geldi çocuklara durun susun demekten iki sohbet edemedikvalla kaçacak yer arıyorsun dimi dedim oda tam aksine valla etrafımda milletin dertlerini dinlemekten okadar bıktım ki onların didişmesi bana ilaç gibi geliyor rahatlıyorum diyor oda valla ben kaçacak yer arıyorum diyorum gülüyor
Allah sağlık versin hepimizede temizlikte sporda elbet olur
Bakalım ben ne yapacağım pazartesibir hafta daha erteleyemiyeceğime göre kaçışım yok
İyiyim Zeynepcim sağol canım
Siz bitirdiniz temizlikleri nursena ve ilknurla benim daha 2 camım var onlar da bekleyecek mecbur yarın bebişolcak evde
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Sporumu yaptım bir güzel stresimi de attım evime döndüm ve yine tahmin ettiğim gibi keçiler ben gittikten sonra son bir tur
kapışıp yatıp uyumuşlar
Valla Spor salonuna girdiğimde bile başımdaki ağrı geçmemişti ama koşu bandında bir 5 dakikadan sonra geçti şükür
Salon çıkışı eşimde yanıma geldi ve birlikte eve gitmeden eksikleri tamamlayıp bir 10 dakika pazarada uğrayıp öyle döndük
Sonrada zaten akşam yemeği hazırlığı, sofra toplama, bulaşıkları kaldırma derken ancak gelebildim
Süpersin canım maşallahbak nasılda gidiyor ama kilolar
İnşallah önümüzdeki ay 8li hanelerinde sonunu görür 7lere bir kaç adım daha yaklaşırsın ...Aminnnnnnnnnnnn
Darısı benimde başıma 8li haneler için ...Aminnnnnnnnnnn
Canım benim kız iki senedir ara ara mutfağa giriyor
Aslında yapamayacağı iş yok desem yeridirGeçmişte bana her konuda hep yardımcı olduğu için artık tek başınada yapabiliyor Bir keresinde ben hastayken uyuya kalmıştım bir uyandım mutfak kapısı kapalı Seslendim kız mutfak kapısı niye kapalı diye sen yat geliyorum hemen dedi kendi kendine hazırda olsa çorba yapmış bana, salata yapmış birde ayran yapmış kendi elleriyle Anam ben bir duygusala bağla ağlayıp durdum ki o zaman daha 10 yaşındaydı
Bıraksam çok şey yapacakta işte öğrensin ama ben yine kendim yapayımEn son sarma sarmaya bile yardım etmişti hatta hep söylenir bana niye yaptırmıyorsun hazırla içini ben kendim sararım diye
Geçmiş olsun canım sanadabizler bir nevi gazi oluyoruz çocuklar büyüyene kadar
Bizim ufaklıkların bu kadar agresif olması aslında sırf büyüklerin kızdırmaları yüzündenben büyüğüne resmen yalvarıyorum anneciğim bak çocuk sinir hastası olucak senin yüzünden yapma diye ama resmen zevk aldığını söylüyor ne yapayım anne sinirlenince çok tatlı oluyor bıdı bıdı söyleniyor diyor
Bugün kahve içmeye Nİsa ablam geldi çocuklara durun susun demekten iki sohbet edemedikvalla kaçacak yer arıyorsun dimi dedim oda tam aksine valla etrafımda milletin dertlerini dinlemekten okadar bıktım ki onların didişmesi bana ilaç gibi geliyor rahatlıyorum diyor oda valla ben kaçacak yer arıyorum diyorum gülüyor
Allah sağlık versin hepimizede temizlikte sporda elbet olur
Bakalım ben ne yapacağım pazartesibir hafta daha erteleyemiyeceğime göre kaçışım yok
yatma vaktim geldi iyi geceler
Banucuğum tam gaz devam anlaşılan, seni tebrik ediyorum canım, valla ben 70 olana kadar sen olacaksın, umarım da olursun, hakediyosun çünkü
valla banu sende ben gibi yani bi çoğumuz yalnız büyütüyoruz
canları sağolsunda şöyle 1 saat gözüm arkada kalmadan burakıp eşimle yada yalnız kafa dağıtacak vakt yokk
allahtan senin spor olduda iyiki gidiyosun kendin için vaktin kaldı azda olsaa
ne çektikk be çocuk büyütecez diye gençlik gidiyo:))))))))))))))vasfiye teyze
anam eşim nöbette bi yandanda 101 oynuyom gözlerim ağrıdı keşke bu topiktede okey falan olsa konuşurken eşli oynayı verirdik:)))))))))))))))))) adam boşardı beni heralde bazen takılıyoo hayatım sor bakalım arkadaşlarına yatabilirmiyiz artık geç olduda diyooo başından kalkayım diye:))
oyy sen de mi temizlik yapıyorsun canım, kolay gelsin. benim de yapmam lazım ama çok yorgunum bugün.
sağol canım, hoşbulduk. ben de sizi özledim gerçekten çok.
tatil çok iyi geldi. eşimle ilk uzun tatilimizdi. birbirimizi, tatilde neler sevdiğimizi öğrendik daha iyi :) diyetime de dört elle sarılacak motivasyonumu buldum sonunda da
merhabaaa.
Ben geldim. Beni özleyen oldu mu acaba. Daha erken gelicektim ama yürüyüş yaptım ancak popomun üstüne oturdum. Aferin kıza işten gelince spor da yapıyo demeyin, malesef kilo aldım ben. İşe başladım zaten çok erken kalktığım için(5.50de) düzenim bozuldu. Bir de malesef çok stresli bir ortamdayım, resmen kurt gibi acıkıyorum. Hadi biraz biraz kendimi tutmaya çalıştım ama spor da yapmayınca resmen bacaklarım bile saldı kendini. Bu haftasonu da zonguldağa annemlere gittik, orda da annem durdu durdu gene dayanamadı içli köfte yaptı:18::18: Onlardan da yedim tabii. 2 gündür işten gelince yarım saat yürüyorum. Öncelikli hedefim bu fazlalıkları atmak. Herkes iyidir umarım
özlemezmiyizzz kaç kilo oldunkii
valla nası bi bünyee ya rabbim bizimkisi
eşim bile diyokii haftada 1 kaçamak yapsan hemen artı çıkıyon hayretsinn diyoo napalım öle bi bünye valla
anam eşim nöbette bi yandanda 101 oynuyom gözlerim ağrıdı keşke bu topiktede okey falan olsa konuşurken eşli oynayı verirdik:)))))))))))))))))) adam boşardı beni heralde bazen takılıyoo hayatım sor bakalım arkadaşlarına yatabilirmiyiz artık geç olduda diyooo başından kalkayım diye:))
demek bütün kocalar aynııı işte takacak şey arıyolarya bunuda koz olarak kullanıyolar gene iyler kız düşünsene erkekler kulübüne girseler bizim gibi yazışsalarr
0allahhh yolarım adamı ben:))))))))))))))))))
dünde tel açtı diyoki napıyon hiç dedim pc deyim oda diyoki sor bakimm bizim kadınlara akşama ne yemek yapmışlar:))))))))))
yemek demişken adama kuru fasulye ıslayım ne zamandır istiyo ot yemekten helak olduuu
uygunmudur bizim karılar:))))))))))))))))))))
Uygundur nursenacım yap da yesin adamcağız yanıa da soğanlı bir salata pilav işine karışmam ama:)))))
Penaltıyı da atamadıkyaaaa inşallah ikinci yarı atarız golümüzü
o seni çağıracağından deildir kesin atıştırmalık maç izlerken yenecek şey yada su istiyodurr konu maç oldumu hayatta kalkmazlar başındanahahahah aynı bunlar yaa, hamurları aynı yavruummm))))))
benden onay çıkarr , diğer hatun kişiler ne der bilmem
benimkide fenerbahçe maçını izliyo , aslında bende yazılı okuyor olmalıyım ama mutfakta pc başındayım, arada bi çağırıyo "cücüüükk maç izlemicenmi" diyyyeee :))))))
Uygundur nursenacım yap da yesin adamcağız yanıa da soğanlı bir salata pilav işine karışmam ama:)))))
Penaltıyı da atamadıkyaaaa inşallah ikinci yarı atarız golümüzü
o seni çağıracağından deildir kesin atıştırmalık maç izlerken yenecek şey yada su istiyodurr konu maç oldumu hayatta kalkmazlar başından
okey o zaman yarın buyurun kuruya:))))))))))
salata adanalı nın işdir zaten bana salata de gerisini deme donatırım ben en çok yeşil soğan salatasını severim asuu dene bak süper oluyoo doğra yeşil soğpanları az biber salça 1 çay kaşığı kadar ov sonra pul biber zeytin yağ sumak az nar ekşisi
afiyet olsun anam yarın olsada yesek:)))))))))))))))))))))))) gece gece coşturdunuz beni
Kızlar bana müsaade
Bu gece bari zeytinyağ modunda yatmayayımEşim küçük cimcimeyide alıp biz yatıyoruz diyerek yatağa doğru yollandı bende erken yatayımda yarın erken kalkayım
Malum bildirim günüLeptinlerim bol olsun kilolarım azalsın
Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?