Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Sporumu yaptım bir güzel stresimi de attım evime döndüm ve yine tahmin ettiğim gibi keçiler ben gittikten sonra son bir tur
kapışıp yatıp uyumuşlar
Valla Spor salonuna girdiğimde bile başımdaki ağrı geçmemişti ama koşu bandında bir 5 dakikadan sonra geçti şükür
Salon çıkışı eşimde yanıma geldi ve birlikte eve gitmeden eksikleri tamamlayıp bir 10 dakika pazarada uğrayıp öyle döndük
Sonrada zaten akşam yemeği hazırlığı, sofra toplama, bulaşıkları kaldırma derken ancak gelebildim

selam arkadaşlar bugün diyetisyende tartıldım93 kilo inşallah azmim devam eder

Süpersin canım maşallah bak nasılda gidiyor ama kilolar
İnşallah önümüzdeki ay 8li hanelerinde sonunu görür 7lere bir kaç adım daha yaklaşırsın ...Aminnnnnnnnnnnn
Darısı benimde başıma 8li haneler için ...Aminnnnnnnnnnn

Canım benim kız iki senedir ara ara mutfağa giriyor
Aslında yapamayacağı iş yok desem yeridir Geçmişte bana her konuda hep yardımcı olduğu için artık tek başınada yapabiliyor Bir keresinde ben hastayken uyuya kalmıştım bir uyandım mutfak kapısı kapalı Seslendim kız mutfak kapısı niye kapalı diye sen yat geliyorum hemen dedi kendi kendine hazırda olsa çorba yapmış bana, salata yapmış birde ayran yapmış kendi elleriyle Anam ben bir duygusala bağla ağlayıp durdum ki o zaman daha 10 yaşındaydı
Bıraksam çok şey yapacakta işte öğrensin ama ben yine kendim yapayım En son sarma sarmaya bile yardım etmişti hatta hep söylenir bana niye yaptırmıyorsun hazırla içini ben kendim sararım diye

Geçmiş olsun canım sanada bizler bir nevi gazi oluyoruz çocuklar büyüyene kadar
Bizim ufaklıkların bu kadar agresif olması aslında sırf büyüklerin kızdırmaları yüzünden ben büyüğüne resmen yalvarıyorum anneciğim bak çocuk sinir hastası olucak senin yüzünden yapma diye ama resmen zevk aldığını söylüyor ne yapayım anne sinirlenince çok tatlı oluyor bıdı bıdı söyleniyor diyor
Bugün kahve içmeye Nİsa ablam geldi çocuklara durun susun demekten iki sohbet edemedik valla kaçacak yer arıyorsun dimi dedim oda tam aksine valla etrafımda milletin dertlerini dinlemekten okadar bıktım ki onların didişmesi bana ilaç gibi geliyor rahatlıyorum diyor oda valla ben kaçacak yer arıyorum diyorum gülüyor

Allah sağlık versin hepimizede temizlikte sporda elbet olur
Bakalım ben ne yapacağım pazartesi bir hafta daha erteleyemiyeceğime göre kaçışım yok

Banucuğum tam gaz devam anlaşılan, seni tebrik ediyorum canım, valla ben 70 olana kadar sen olacaksın, umarım da olursun, hakediyosun çünkü

İyiyim Zeynepcim sağol canım
Siz bitirdiniz temizlikleri nursena ve ilknurla benim daha 2 camım var onlar da bekleyecek mecbur yarın bebişolcak evde

yok asucum bitiremedim daha çokkk işim varrr....sadece camlar tüller yorganlar bitti...yatakodamı yarı bıraktım kızlar yüzünden...mutfak komple elden geçmeli vee duvarlar silincek...bakalım nezaman biter bu cadılarla hiç bitmez gibi geliyo bana...
bide yaptığım hiçbişey görünmüyoki..bi odayı temizledimde dursun ötekini yapayım deme şansım yok aynı anda her yer ayakta....evimin kullanılmayan yarım metrelik yeri yok...

valla banu sende ben gibi yani bi çoğumuz yalnız büyütüyoruz
canları sağolsunda şöyle 1 saat gözüm arkada kalmadan burakıp eşimle yada yalnız kafa dağıtacak vakt yokk
allahtan senin spor olduda iyiki gidiyosun kendin için vaktin kaldı azda olsaa
ne çektikk be çocuk büyütecez diye gençlik gidiyo:))))))))))))))vasfiye teyze

anam eşim nöbette bi yandanda 101 oynuyom gözlerim ağrıdı keşke bu topiktede okey falan olsa konuşurken eşli oynayı verirdik:)))))))))))))))))) adam boşardı beni heralde bazen takılıyoo hayatım sor bakalım arkadaşlarına yatabilirmiyiz artık geç olduda diyooo başından kalkayım diye:))

Banucuğum tam gaz devam anlaşılan, seni tebrik ediyorum canım, valla ben 70 olana kadar sen olacaksın, umarım da olursun, hakediyosun çünkü

İnşallah hepimiz görürüz o 7li rakamları hatta 6lıları :122: :122: :122:
Sende çok fazla takılma şimdi stresten ödemde yapmış olabilir bünye birde insan iş yerinde ne kadar su içebilirki belkide o yüzden artı çıkıyorsundur
Bu arada umarım işine alışırsın iyice ve daim olur

Sorma canım yaaa ne çektik
Aralarındaki tartışmalar olmasa inan herşey çok daha güzel olucak ama işte Tom ve Jerry gibi ev içinde bir kovalamacadır gidiyor
Kafamda haftaya yapacağım işleri sıraladıkca fenalık geçiriyorum Eskiden koltukları silmek zor geliyordu diye aynı koltuk takımını kaplamaya verdiğimde minderleri ayrı ve fermuarlı yaptırdım ama küçük cadı sağ olsun halletti onları ve makineye atınca bile çok iş oluyor onları söküp takmak Neyse kendim kaşındım mecbur ufak ufak yapacağım olmadı her gün bir odayı yaparım çocuklarıda diğer odalardan birine kapatırım gitsinler oyun oynasınlar temizliği yapılmamış odalardan birinde

Valla o spor olmasa ne ben dayanabilirdim bukadar didişmeye nede kilo verebilirdim
Göz açıp kapayıncaya kadar büyüyorlar aslında ama böyle zamanlarda da sanki hiç zaman akmıyor
Bazen kendimi kandırıyorum amannnn boşver iki üç sene sonra nasılsa abla kardeş işlerin çoğunu devralırlar o zaman rahat edersin diye ama o zamanda herhalde oturduğum yerde gerilirim büyük ben yapmam öbürü yapsın der ufaklıkta ben yapamam ablam yapsın der
Yok yok bunları ancak ben kocaya verince rahat ederim diyorum bazen eşime bu sefer büyükte ya evlenmiyeceğim diyor yada içgüveyi alırım diyor her anlamda rahat vermeyecek ya baş başa bırakmıyacaklar bizi

İnan ben yazı iple çekiyorum en azından annemler 1 aylığına gelince haftada birde olsa kızlar annemlerde kalınca bizde baş başa kalıyoruz eşimle yada rahat biryerlere kaçıyoruz Kadıncağıza diyorum emekli ol torunlarını başına atacağım diye oda torun büyütmediğinden bir tane daha doğur ondan sonra ben bakarım onlara sen ne yaparsan yap diyor diyorum yemezler çocuk hem sorumluk hemde maddi acıdan zor olur kadın otomatikman yine sponsorluğa soyunuyor sen doğur ben öderim her masrafını diyor ama tabi kilo verdikten sonra tekrar kilo alma riskinede girmeyeceğimi biliyor

ay sen çok yaşa emi hiç gülesim yoktu
Benimki artık hiç ses etmiyor sabırla bekliyor bakıyorum geç oldu sizlerle vedalaştıktan sonra laptobu kapatırken hemen zeytinyağ gibi aaaa senin filmin bitecek diye oyalandım durdum ama artık gözlerim uykusuzluktan kapanıyor seni bekleyemem diye kalkıyorum yerimden adamda eee ben seni bekliyordum yoksa filmi izleyeceğimden değil diyor bende hemen hadi hadi yeme beni madem uykun var hadi yatalım de şimdi bana bahane uydurma diyorum onun söylenmesine fırsat vermeden ay her gece aynı terhane ben yatıyorum diyip yatak odasına geçiyorum ve adamcağız söylenmeye fırsat bulamadan susuyor

ooo azim böcüüüm hayırlı olsun kuşummm )

Zeynepcim çok güzeller ,ikisinide çok beğendimm )

bende bugün lcwde bi kot ceket denedim , çok datlı oldu , ama almadım , hani az dha zayıflicam ya hani ne zaman zayıfliceksaamm :44::44:
:44:

Özlemmciimm hoşgeldinn , evet özledik senii , ama sen iyi ol yeter kuzum , fazlalıkları sıkıntı etme , bu kadar yol almışsın , o küçücük rampalar durduramaz senii

özlemezmiyizzz kaç kilo oldunkii
valla nası bi bünyee ya rabbim bizimkisi
eşim bile diyokii haftada 1 kaçamak yapsan hemen artı çıkıyon hayretsinn diyoo napalım öle bi bünye valla

he yavv , ne akıllı tartımız var , hemen algılıyo kaçamağı , cart diye + çıkıyooo

eheh benimkide aynı , arada bi soruyo , affınıza sığınıyorum "karılar kulubünüz nasıl gidiyo ? " diyeee

bende çok ayıp o nasıl laf diyom , o da "ay pardon hanımlar kulubü " diyooo

demek bütün kocalar aynııı işte takacak şey arıyolarya bunuda koz olarak kullanıyolar gene iyler kız düşünsene erkekler kulübüne girseler bizim gibi yazışsalarr
0allahhh yolarım adamı ben:))))))))))))))))))

dünde tel açtı diyoki napıyon hiç dedim pc deyim oda diyoki sor bakimm bizim kadınlara akşama ne yemek yapmışlar:))))))))))
yemek demişken adama kuru fasulye ıslayım ne zamandır istiyo ot yemekten helak olduuu
uygunmudur bizim karılar:))))))))))))))))))))

ahahahah aynı bunlar yaa, hamurları aynı yavruummm ))))))

benden onay çıkarr , diğer hatun kişiler ne der bilmem

benimkide fenerbahçe maçını izliyo , aslında bende yazılı okuyor olmalıyım ama mutfakta pc başındayım, arada bi çağırıyo "cücüüükk maç izlemicenmi" diyyyeee :))))))

Uygundur nursenacım yap da yesin adamcağız yanıa da soğanlı bir salata pilav işine karışmam ama:)))))
Penaltıyı da atamadıkyaaaa inşallah ikinci yarı atarız golümüzü

Uygundur nursenacım yap da yesin adamcağız yanıa da soğanlı bir salata pilav işine karışmam ama:)))))

evet Asucum yaa , nasılda attı köşeye öyle , neyse sağlık olsun diyelimm , sonuç iyi olacak inşAllahh

o seni çağıracağından deildir kesin atıştırmalık maç izlerken yenecek şey yada su istiyodurr konu maç oldumu hayatta kalkmazlar başından

okey o zaman yarın buyurun kuruya:))))))))))
salata adanalı nın işdir zaten bana salata de gerisini deme donatırım ben en çok yeşil soğan salatasını severim asuu dene bak süper oluyoo doğra yeşil soğpanları az biber salça 1 çay kaşığı kadar ov sonra pul biber zeytin yağ sumak az nar ekşisi
afiyet olsun anam yarın olsada yesek:)))))))))))))))))))))))) gece gece coşturdunuz beni

kızlar bu arada bu gece DOLUNAY gerçekleşti , diyet için en uygun vakit
önümüzdeki 14 gün kimler asılacak diyete ?? barnak galdırın bakam biii

Son düzenleme:
Kızlar bana müsaade

Bu gece bari zeytinyağ modunda yatmayayım Eşim küçük cimcimeyide alıp biz yatıyoruz diyerek yatağa doğru yollandı bende erken yatayımda yarın erken kalkayım
Malum bildirim günü Leptinlerim bol olsun kilolarım azalsın

Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler

yok cücüşüm bee ,benimki gelir kendisi alır istediğini , gider geri , yok öyle bişey isteme huyu çok şüküürrr )

az önce devrearası geldi , meyve hazırladı , beni çağırdı, gitti :)))

anammm kurufasulye azcık kalmış tüh neyse arkadaşı nohut ısladım bende haftaya cuma kuru yaparım artık:)))))))))

bende kaçayım az evi bi dolanayım yatağın üzerine atılmış katlanmayı bekleyen çamaşırlar var off nefret ediyomm katlamaya ipen alırken katlayarak alsam olmuyo sankii annem hep öle yapar kolay olu işi ben çocuklardan alel acele toplayı verdim

iyi geceler Cecoşş , leptinin bol , eksilerin çok olsun , çok iyi gidiyorsun, aynen devam canımm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…