Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yok cücüşüm bee ,benimki gelir kendisi alır istediğini , gider geri , yok öyle bişey isteme huyu çok şüküürrr )

az önce devrearası geldi , meyve hazırladı , beni çağırdı, gitti :)))

iymiş valla bizimki emretmeye alışkın ya ondan sanırımm :))))))
hayatta kaldırmaz narin totoşunu

kızlar bu arada bu gece DOLUNAY gerçekleşti , diyet için en uygun vakit
nümüzdeki 14 gün kimler asılacak diyete ?? barnak galdırın bakam biii

Başta ben varımmm
Bu arada Dolunay diyince aklıma geldi Dafi ablada Dolunayın ve yanlış hatırlamıyorsam sonraki iki günün Ağda için en uygun zaman olduğunu söylüyordu pek alakasız ama ben demin Dolunayı görünce o geldi aklıma bir dolunaya baktım bir bacaklarıma O dönemde ağda yapınca gerçektende çok daha geç çıkıyormuş nasılsa kıllar Test edilip onaylanmıştır

Neyse bu sefer kesin kaçtım

Soğanları biber salçasıyla mı ovacağız canım evde var taze soğan bahçeden göndermiş bir tanıdık yapayım ben
kızlar bu arada bu gece DOLUNAY gerçekleşti , diyet için en uygun vakit
önümüzdeki 14 gün kimler asılacak diyete ?? barnak galdırın bakam biii
Bu hafta asılmaya niyetim vardı ama istediğim gibi olmadı ne diyet ne yürüyüş haftaya inşallah
Aynen benimki o kadar yorgunum hala çay çekirdek vs bitmiyor isteği maç da var ya boğaza vuruyor bizimki kendini

Aynurum yarın öğle aran kaçta, kaçta arayayım seni :)

ben ararım bebeemm seniii

o konuda pek kullanışlıdır herifimmm

evet dolunay olayı epilasyondada etkili , diyettede , bende bekletiyom tüycüklerimi

evet çok deil 1 bağ soğana 1 çay kaşığı koyuyorum sen az yapacaksan yarım koy ama ellerinle ovunca azalıyo zaten
Yeşil Soğanlı Maydanoz Salatası Tarifi, Hamarat Abla'danböylede yapabilirsin asuuu

ee esracım neler yaptınız nereleri gezdiniz anlatsana accıkk...

canım aslında çok yer gezmedik. ilk gün bursaya uğradık. ulu camiye, osman ve orhan gazilerin türbelerine gittik. iskenderimizi yeyip yola çıktık. ilk 2 gün kaz dağlarındaki oteldeydik. aslında 3 gün akalacaktık ama çok soğuktu. bi gün erken çıkıp bozcaadaya geçtik. orda gezebildik bolca. adayı turladık, zaten küçük bi yer. merkezi bir günde dolaşılır. arkalar da arabayla geziliyor hemen. bi gün batımı noktası var onu bulamadık. sonra çanakkale üzerinden geri döndük. keşanda satır et yedik, çok kral bi şeymiş tavsiye ederim. off çok acıkmışken hatırlamasaydım iyiydi :)

ben gossip girlü 5 sezon izledim. son sezonu da başlayamadan bitirdiler. mutlu sonla bitince izleyesim gelmedi benim de. favori karakterim namı diğer queen b blairdı tabisi :))

hoşbulduk Asuman abla, sen de hoş geldin :))

yormuş seni misafirler, iyice dinlen yarın. tombikle zor olacak ama o sana enerji verir :)

Iyi geceler herkese umarim herkesin keyfi sagligi yrindedir bende iyiyim cok sukur. Gecmis olsun dileklerini ileten tum arkadaslarim cok saolun bunlarida atlaticaz hayirlisiyla insallah

Iyi geceler herkese umarim herkesin keyfi sagligi yrindedir bende iyiyim cok sukur. Gecmis olsun dileklerini ileten tum arkadaslarim cok saolun bunlarida atlaticaz hayirlisiyla insallah

Ayşecim geçmiş olsun anneciğinee

Son düzenleme:
Ayşecim hoşgeldin anneciğine de Allah şifalar versin inşallah
Asuş & Esoş bende ikinizi özledim haaa

Bugünlerde hiç kıskanç değilsin cücüş

Asuş & Esoş bende ikinizi özledim haaa

ben ikinizden çok Yenoşu, sonra da Zeynoşu, sonra da Yasoşu (yasemin abla oluyor bu), sonra da Zehroşu, sonracığıma Nursenoşu..... en son ikinizi özledim dermişim

uykum gelince böyle saçmalıyorum, hepinizi öperim kuzular.

Ayşe bu arada annene geçmiş olsun, dün okudum ama yazmayı unuttum. Allah acil şifalar versin inşallah.

Son düzenleme:
Aynurcum annem ameliyat olucak kolundan dirsekte kemik buyumesi var ondan olucak hmen 1 hafta sonrada rahim yumurtaliklar alinacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…