yok cücüşüm bee ,benimki gelir kendisi alır istediğini , gider geri , yok öyle bişey isteme huyu çok şüküürrr)
az önce devrearası geldi , meyve hazırladı , beni çağırdı, gitti :)))
kızlar bu arada bu gece DOLUNAY gerçekleşti , diyet için en uygun vakit
nümüzdeki 14 gün kimler asılacak diyete ?? barnak galdırın bakam biii
Soğanları biber salçasıyla mı ovacağız canım evde var taze soğan bahçeden göndermiş bir tanıdık yapayım beno seni çağıracağından deildir kesin atıştırmalık maç izlerken yenecek şey yada su istiyodurr konu maç oldumu hayatta kalkmazlar başından
okey o zaman yarın buyurun kuruya:))))))))))
salata adanalı nın işdir zaten bana salata de gerisini deme donatırım ben en çok yeşil soğan salatasını severim asuu dene bak süper oluyoo doğra yeşil soğpanları az biber salça 1 çay kaşığı kadar ov sonra pul biber zeytin yağ sumak az nar ekşisi
afiyet olsun anam yarın olsada yesek:)))))))))))))))))))))))) gece gece coşturdunuz beni
Bu hafta asılmaya niyetim vardı ama istediğim gibi olmadı ne diyet ne yürüyüş haftaya inşallahkızlar bu arada bu gece DOLUNAY gerçekleşti , diyet için en uygun vakit
önümüzdeki 14 gün kimler asılacak diyete ?? barnak galdırın bakam biii
Aynen benimki o kadar yorgunum hala çay çekirdek vs bitmiyor isteği maç da var ya boğaza vuruyor bizimki kendiniiymiş valla bizimki emretmeye alışkın ya ondan sanırımm :))))))
hayatta kaldırmaz narin totoşunu
Aynurum yarın öğle aran kaçta, kaçta arayayım seni :)
iymiş valla bizimki emretmeye alışkın ya ondan sanırımm :))))))
hayatta kaldırmaz narin totoşunu
Başta ben varımmm
Bu arada Dolunay diyince aklıma geldiDafi ablada Dolunayın ve yanlış hatırlamıyorsam sonraki iki günün Ağda için en uygun zaman olduğunu söylüyordu pek alakasız ama ben demin Dolunayı görünce o geldi aklıma bir dolunaya baktım bir bacaklarıma O dönemde ağda yapınca gerçektende çok daha geç çıkıyormuş nasılsa kıllar Test edilip onaylanmıştır
Neyse bu sefer kesin kaçtım
Soğanları biber salçasıyla mı ovacağız canım evde var taze soğan bahçeden göndermiş bir tanıdık yapayım ben
Bu hafta asılmaya niyetim vardı ama istediğim gibi olmadı ne diyet ne yürüyüş haftaya inşallah
Aynen benimki o kadar yorgunum hala çay çekirdek vs bitmiyor isteği maç da var ya boğaza vuruyor bizimki kendini
ee esracım neler yaptınız nereleri gezdiniz anlatsana accıkk...
gossip girl izlemeye çalıştım bir kaç kez ama sevmedim..hatta onda oynayan sarışın hatun bir zamanlar ''hayat ağacı'' diye pembe dizi vardı o değilmi.? sam whitmor :))) esmer komiser sevgilisi vardı :))
serenad'ın konusu ne.? Bu arada zülfü candır yaw :))
İyi akşamlar
Esram hoşgeldin tatil sana enerji olarak dönecek inşallah süper yerler görmüşsünüz
Yenacım barışa bayıldım çok tatlı maşallah
Benim misafirlerim akşamüstü gittiler ama ben de bittim nedense yorgunluktan her yerim acıyor resmen saatlerce leslie yapmış gibiyim yaşlandık herhalde
Aslında temizlik misafirüstüste gelince yoruldum sanırım yoksa 1 gecelik misafirlikten nolacak
Sabah erken kalkıp kahvaltı yaptıktan sonra misafir ablamla çarşıda dolaştık biraz leden sonra da eşler geldi bir işleri vardı onu hallettik sonra onları çevre yoluna bırakıp eşimle yürüyerek eve döndük nerdeyse 1 saat yürüdük
Eve gelip yemek yedik sonra uyumuşum iki gündür uyumadım pek iyi geldi
Sabah da kardeşim gelecek tombik prensesi bana bırakacak bir süre
Nursena doğru düzgün yemek yedim sayılmaz ama dengesi yedim tabii su da içmedim kesin artıyımdır dediğin gibi hemen artı geliveriyor biZe ama evde tehlikeli Alman çikolataları var napacam bilmem tam regl öncesi
Özlemcim yokluğun bariz farkediliyorcanım kilo dalmış sayılamazsın bence ya bize ne demeli
yatma vaktim geldi iyi geceler
kızlar bu arada bu gece DOLUNAY gerçekleşti , diyet için en uygun vakit
önümüzdeki 14 gün kimler asılacak diyete ?? barnak galdırın bakam biii
Gooooooool
Gooooooool
ehehehhe
Özlemiştim seni kuzuehehehhe
ne golü :26: :26:
Özlemiştim seni kuzu
Fenerbahçe gol attı Benfica ya:)
Iyi geceler herkese umarim herkesin keyfi sagligi yrindedir bende iyiyim cok sukur. Gecmis olsun dileklerini ileten tum arkadaslarim cok saolun bunlarida atlaticaz hayirlisiyla insallah
Ayşecim hoşgeldin anneciğine de Allah şifalar versin inşallahIyi geceler herkese umarim herkesin keyfi sagligi yrindedir bende iyiyim cok sukur. Gecmis olsun dileklerini ileten tum arkadaslarim cok saolun bunlarida atlaticaz hayirlisiyla insallah
Asuş & Esoş bende ikinizi özledim haaa
Asuş & Esoş bende ikinizi özledim haaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?