Ayşecim hoşgeldin anneciğine de Allah şifalar versin inşallah
Bugünlerde hiç kıskanç değilsin cücüş
ben ikinizden çok Yenoşu, sonra da Zeynoşu, sonra da Yasoşu (yasemin abla oluyor bu), sonra da Zehroşu, sonracığıma Nursenoşu..... en son ikinizi özledim dermişim
uykum gelince böyle saçmalıyorum, hepinizi öperim kuzular.
Ayşe bu arada annene geçmiş olsun, dün okudum ama yazmayı unuttum. Allah acil şifalar versin inşallah.
Asuş & Esoş bende ikinizi özledim haaa
ben ikinizden çok Yenoşu, sonra da Zeynoşu, sonra da Yasoşu (yasemin abla oluyor bu), sonra da Zehroşu, sonracığıma Nursenoşu..... en son ikinizi özledim dermişim
uykum gelince böyle saçmalıyorum, hepinizi öperim kuzular.
Ayşe bu arada annene geçmiş olsun, dün okudum ama yazmayı unuttum. Allah acil şifalar versin inşallah.
aşk olsun beni özlemedinmiii...Asuş & Esoş bende ikinizi özledim haaa
kızlar bu arada bu gece DOLUNAY gerçekleşti , diyet için en uygun vakit
önümüzdeki 14 gün kimler asılacak diyete ?? barnak galdırın bakam biii
anammm kurufasulye azcık kalmış tüh neyse arkadaşı nohut ısladım bende haftaya cuma kuru yaparım artık:)))))))))
bende kaçayım az evi bi dolanayım yatağın üzerine atılmış katlanmayı bekleyen çamaşırlar var off nefret ediyomm katlamaya ipen alırken katlayarak alsam olmuyo sankii annem hep öle yapar kolay olu işi ben çocuklardan alel acele toplayı verdim
ay sen çok yaşa emi hiç gülesim yoktu
Benimki artık hiç ses etmiyor sabırla bekliyor bakıyorum geç oldu sizlerle vedalaştıktan sonra laptobu kapatırken hemen zeytinyağ gibi aaaa senin filmin bitecek diye oyalandım durdum ama artık gözlerim uykusuzluktan kapanıyor seni bekleyemem diye kalkıyorum yerimdenadamda eee ben seni bekliyordum yoksa filmi izleyeceğimden değil diyor bende hemen hadi hadi yeme beni madem uykun var hadi yatalım de şimdi bana bahane uydurma diyorum onun söylenmesine fırsat vermeden ay her gece aynı terhane ben yatıyorum diyip yatak odasına geçiyorum ve adamcağız söylenmeye fırsat bulamadan susuyor
buldm seni napıyorsun burda ışıgın yanıyord didim bakayım ne yapıyor hatn mericimm
kızlar uyudu bende kaçayımm...
çok konuşmayın lütfennn....
Allah rahatlık versin....
Nursenaaa,Banuu cecoşummmm Allah sizi neyapmasın eşlerinizle dialoglarınız sesli güldürdü beni..
ne sanslı eşleriniz var aslında değerinizi bilsinler
kızlar uyudu bende kaçayımm...
çok konuşmayın lütfennn....
Allah rahatlık versin....
canım çevremiz çok geniş yetişmeye çalışıyoruz sadece. insan dışarıda olunca gidecek yer bulamıyor. ben istanbulda otururken öyleydim. ama burda kendi memleketmizde olunca her hafta ya bir düğün, ya bir etkinlik, mevlitti, doğumdu, derken sadece yetişmeye çalışıyoruz. çoğunada yetişemiyoruz. kimi görsem sitem ediyor.Daficim kolay gelsin çok aktif bir hayatın var maşallah ben okurken yoruluyorum Allah sana kuvvet versinBense senin tam tersine asosyal denebilecek bir insanım nerdeyse
Sağol yena,gerçekten sağlıklı ve doyurucu bi kahvaltı oldu ama birde erken saatte edebilseydim,tam süper olucaktı
Madımak otu için çıngar çıkaranları bile gördüm ben Ankara'da
Burada kadınlar buldukları tüm yeşil alanlarda ot toplarlar ve bu otların en değerlisi "madımak"tır :)))))Bana da geçen sene pişirmem için komşum verdi ama ne ben ne eşim yiyemedik,ilk lokmamız da kusacak gibi olduk bizdeAma dediğim gibi seveni çoook
bak o konuda bizde sıkıntı çekeriz herhalde. bırak yemek yemeyi alkol satan yerden alışveriş bile etmez eşim. ekmek arası yapıp bir kenarda oturur yer alkollu yerde yemez.canım şimdi konuştum onla, fırsat bulursa akşama yoksa pazara girecekmiş. geçen hafta zonguldağa gitmişler de o yüzden girememiş. selamı vardı.
sağol canım. adam çok ortada konuştu. yarın arayacak bakalım olumlu ya da olumsuz :)
annem de bayılır madımağa. yoğurtlu ben de severim :)
Dafi abla bozcaada çok güzel. reçelleri, bademli ürünleri çok güzel. resmi kurumları bile minicik, çok şirin. insanlar çok sıcak. ama yemek konusunda sıkıntı çektik biz biraz. öğlenleri ev yemekleri yiyebiliyorsun, akşam da aslında. ama balık çok yaygın, ızgara falan pek yok. bir de şarap kültürü çok yaygın, balıkçılar da içkili. biz bi o konuda sıkıldık.
bence gfidin, çok seversin. ben gelirken karadut ve yeşil fasulye bile getirdim pazarda rastlayıp. şu sıralar çok iyi kalabalık açısından. okullar kapanınca adım atacak yer kalmıyormuş.
Cücüşüm inşallah burdasındır. bugün arayacaktım seni ama gün nasıl geçti anlamadım. çok özledim len seni
çok sağol meyracım seninde eksi olmana sevindim. ben pek ümitli değilim. aslında bu hafta oldukca dikkatliydim ama bugün çok şişim.bakalım sabah tartı ne gösterecek.dafi ablacım kolay gelsin sanaaa.......
etler ve otlar içinde ellerine sağlık, o ellerin dert görmesin inşaallah.
etlerinizi de güle güle güzel günlerde ham yapın inşaallah dafi ablam.....
öpüyoruuuum, görüşürüz.
nursena neden ısırıyor acaba araştırdınmı hiç.çocuklarla temizlik hakkaten zorrr evi bitirdim banyo wc yapamadım birazdan yapıcam napalım uyumaları şart
akşama kadar çıldırttı beni bu ara benim minikte bi agresiflik bi sinir büyükte kızdırıyo aynı banu senin ki gibi dahada delleniyoo çok bunaldım buraktım evi parka gittikk orda oynuyolarken parkın etrafında 10 tur attım daha atacaktımm benim minik cadı çocuğun birini ısırmış ablasıyla oynuyolardı ablası başka yere dalınca oda çocuğu ısırmış ay beynimden kaynar sular boşaldıı çocuk nası ağlıyo anneside yanındaymış ama olan olmuşş valla temzilik haram spor haram başım şiştii valla bu bebelerden
demek bütün kocalar aynııı işte takacak şey arıyolarya bunuda koz olarak kullanıyolar gene iyler kız düşünsene erkekler kulübüne girseler bizim gibi yazışsalarr
0allahhh yolarım adamı ben:))))))))))))))))))
dünde tel açtı diyoki napıyon hiç dedim pc deyim oda diyoki sor bakimm bizim kadınlara akşama ne yemek yapmışlar:))))))))))
yemek demişken adama kuru fasulye ıslayım ne zamandır istiyo ot yemekten helak olduuu
uygunmudur bizim karılar:))))))))))))))))))))
sen dolunayı takip et canım pişman olmazsınBaşta ben varımmm
Bu arada Dolunay diyince aklıma geldiDafi ablada Dolunayın ve yanlış hatırlamıyorsam sonraki iki günün Ağda için en uygun zaman olduğunu söylüyordu pek alakasız ama ben demin Dolunayı görünce o geldi aklıma bir dolunaya baktım bir bacaklarıma O dönemde ağda yapınca gerçektende çok daha geç çıkıyormuş nasılsa kıllar Test edilip onaylanmıştır
Neyse bu sefer kesin kaçtım
geçmiş olsun canımkızlarrrrr merhaba demek ıcın bıraz gec kaldım sanırım mıgrenım tutmusduda hayata ara vermısdım bugun ogleden snra
en son yazdıgıma cvp veren tum arkadaslara tesekkur ederım herkesden ayrı ayrı alıntı nasıl yapılıo bılmedıgım ıcın yapamadım onu
benı aranıza kabul ettıgınız ıcın tşk. ederım valla cesaret verıosunuz ınsana yrndan ıtıbaren duzenlı sızınleyım bana yol gosterınnnn...
bu arada her serde bır hayır vardır butun ogleden snramı uyuyarak gecırdıgım ıcın uykum yok sıyaset meydanında muftuoglu gıdaları anlatıo.....
''YRN SABAH SPOR YAPARAK GÜNE BAŞLAYACAGIM''
geçmiş olsun migrenin için spor şart malesef spor yapmazsak veremiyoruz zaten kilokızlarrrrr merhaba demek ıcın bıraz gec kaldım sanırım mıgrenım tutmusduda hayata ara vermısdım bugun ogleden snra
en son yazdıgıma cvp veren tum arkadaslara tesekkur ederım herkesden ayrı ayrı alıntı nasıl yapılıo bılmedıgım ıcın yapamadım onu
benı aranıza kabul ettıgınız ıcın tşk. ederım valla cesaret verıosunuz ınsana yrndan ıtıbaren duzenlı sızınleyım bana yol gosterınnnn...
bu arada her serde bır hayır vardır butun ogleden snramı uyuyarak gecırdıgım ıcın uykum yok sıyaset meydanında muftuoglu gıdaları anlatıo.....
''YRN SABAH SPOR YAPARAK GÜNE BAŞLAYACAGIM''
hayırlı geceler kızlaarr
ben gelip geçmişi okuyuncaya kadar kimseler kalmamış
bugün yine çok yoruldum. öğleyin hamurumu mayalayıp çıktım soğuk suyla mayaladımki geç mayalansın dedim. yolun bir kısmını otobüsle gittim otobüsten indikten sonra 15 dk . yürüdüm. gittiğim yerde biraz oturdum. çok uzun zaman görmemiştim çok özleşmişiz hiç yetmedi ama dönmek zorundaydım. ikram cantık, salata, tatlıydı. yarım cantık, iki kaşık salata, bir çatal ucu tatlı yedim. gelirken 45 dk. yürüdüm . eve geldim hamur leğen boyunca kabarmış. hemen bir tepsi haşhaşlı bükme yaptım, bir tepsi zeytinli ekmek, onlar tepsi mayasını alırken poğça yoğurdum. onları fırına attım. iki tepsi makarnalı börek yaptım. böreklerde kızarıncaya kadar poğçam mayalandı iki tepsi poğça yaptım. hepsi pişip hazır oluncaya kadar akşam ezanı okundu. namazı kılıp tepsileri alıp yeğenime gittik. güne katılanların haricinde gelenler oldu. anaaamm öyle kalabalıktıki onca şeyden bir lokma birşey kalmadı4 çeşit tuzlu, 3 çeşit tatlı, bir salata birde sarma herkesin tabağı boş geldi
ben çok kaçırmamaya çalıştım. kızlar nedendir bilmem ama acayip ödem var bende ayaklarım şişti. parmağımı bastırıyorum yeri bir süre çukur kalıyor. yarın artı çıkmasam bari. balon gibi hissediyorum kendimi.
kızlar haftasonu kısmetse köye gidicem. yeni gelinimizi ve kardeşlerimi birde eltimi yemeğe alıcam. ne yapsam bilemedim. hadi bana fikir verin.
canım çevremiz çok geniş yetişmeye çalışıyoruz sadece. insan dışarıda olunca gidecek yer bulamıyor. ben istanbulda otururken öyleydim. ama burda kendi memleketmizde olunca her hafta ya bir düğün, ya bir etkinlik, mevlitti, doğumdu, derken sadece yetişmeye çalışıyoruz. çoğunada yetişemiyoruz. kimi görsem sitem ediyor.
bak o konuda bizde sıkıntı çekeriz herhalde. bırak yemek yemeyi alkol satan yerden alışveriş bile etmez eşim. ekmek arası yapıp bir kenarda oturur yer alkollu yerde yemez.
ben sadece paşa limanı adasına gittim. birde kıbrısa başka bir adaya gitmedim.ak deniz, karadeniz, ege ve iç anadolunun büyük bir kısmını gezdim. doğuyada cizreye kadar gittik. pek ada ziyaretim olmadıneyse bundan sonraki hedefim ada olsun
çok sağol meyracım seninde eksi olmana sevindim. ben pek ümitli değilim. aslında bu hafta oldukca dikkatliydim ama bugün çok şişim.bakalım sabah tartı ne gösterecek.
nursena neden ısırıyor acaba araştırdınmı hiç.
eltimin torunuda çok ısırıyordu. dr. demir eksikliği var ondan ısırıyor demiş. ilaç kullandılar bir süre sonra bıraktı ısırmayı
uygundur diyecektim amaaa sonraki sayfalarda gördüm fasulyen bitmiş. artık başka güne yaparsın
sen dolunayı takip et canım pişman olmazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?