Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

küstüm taaammmmııı , kıskanmadımda , gidiyom ben , ağliiim accıkkk

eheheh bende kaçtımm , öpüyorum hepinizi , Allaha emanet olunnn

yok artık yaa sizi bir saat başbaşa bırakmaya gelmiyo....naptınız anacım yaaa...bukadar çok konuşmak için gitmemimi bekliyodunuzzzz...ohhh bende yatak odamı hallettim buarada dolabı yerleştirdim...kışlıkları kaldırdım...şükür bitti bi silinip süprülcek onuda bu saatte yapamıcam için paydos verdim kendimee....

ay canımmm bende seni çok özledimm...bi hafta ben yoktum..ben geldim sen gittin...ara uzadıı...

Asuş & Esoş bende ikinizi özledim haaa
aşk olsun beni özlemedinmiii...

kızlar bu arada bu gece DOLUNAY gerçekleşti , diyet için en uygun vakit
önümüzdeki 14 gün kimler asılacak diyete ?? barnak galdırın bakam biii

ben bennnnn ama ne kadar başarılı olurum bilemiyorumm....:44:

nursenaa bu atom bombalarını özelliklemi cumaya denk getirip yapıyonn....uyanık seniii...

ıyy çarşaflarr....bide işin yoksa onları ütüle...neyseki ben atlattım o işi...sana kolay gelsinn....

sen varyaa ne fenasıınnn....yazık kız adamaa....

Nursenaaa,Banuu cecoşummmm Allah sizi neyapmasın eşlerinizle dialoglarınız sesli güldürdü beni..
ne sanslı eşleriniz var aslında değerinizi bilsinler

kızlarrrrr merhaba demek ıcın bıraz gec kaldım sanırım mıgrenım tutmusduda hayata ara vermısdım bugun ogleden snra
en son yazdıgıma cvp veren tum arkadaslara tesekkur ederım herkesden ayrı ayrı alıntı nasıl yapılıo bılmedıgım ıcın yapamadım onu
benı aranıza kabul ettıgınız ıcın tşk. ederım valla cesaret verıosunuz ınsana yrndan ıtıbaren duzenlı sızınleyım bana yol gosterınnnn...
bu arada her serde bır hayır vardır butun ogleden snramı uyuyarak gecırdıgım ıcın uykum yok sıyaset meydanında muftuoglu gıdaları anlatıo.....
''YRN SABAH SPOR YAPARAK GÜNE BAŞLAYACAGIM''

hayırlı geceler kızlaarr
ben gelip geçmişi okuyuncaya kadar kimseler kalmamış
bugün yine çok yoruldum. öğleyin hamurumu mayalayıp çıktım soğuk suyla mayaladımki geç mayalansın dedim. yolun bir kısmını otobüsle gittim otobüsten indikten sonra 15 dk . yürüdüm. gittiğim yerde biraz oturdum. çok uzun zaman görmemiştim çok özleşmişiz hiç yetmedi ama dönmek zorundaydım. ikram cantık, salata, tatlıydı. yarım cantık, iki kaşık salata, bir çatal ucu tatlı yedim. gelirken 45 dk. yürüdüm . eve geldim hamur leğen boyunca kabarmış. hemen bir tepsi haşhaşlı bükme yaptım, bir tepsi zeytinli ekmek, onlar tepsi mayasını alırken poğça yoğurdum. onları fırına attım. iki tepsi makarnalı börek yaptım. böreklerde kızarıncaya kadar poğçam mayalandı iki tepsi poğça yaptım. hepsi pişip hazır oluncaya kadar akşam ezanı okundu. namazı kılıp tepsileri alıp yeğenime gittik. güne katılanların haricinde gelenler oldu. anaaamm öyle kalabalıktıki onca şeyden bir lokma birşey kalmadı 4 çeşit tuzlu, 3 çeşit tatlı, bir salata birde sarma herkesin tabağı boş geldi
ben çok kaçırmamaya çalıştım. kızlar nedendir bilmem ama acayip ödem var bende ayaklarım şişti. parmağımı bastırıyorum yeri bir süre çukur kalıyor. yarın artı çıkmasam bari. balon gibi hissediyorum kendimi.
kızlar haftasonu kısmetse köye gidicem. yeni gelinimizi ve kardeşlerimi birde eltimi yemeğe alıcam. ne yapsam bilemedim. hadi bana fikir verin.

canım çevremiz çok geniş yetişmeye çalışıyoruz sadece. insan dışarıda olunca gidecek yer bulamıyor. ben istanbulda otururken öyleydim. ama burda kendi memleketmizde olunca her hafta ya bir düğün, ya bir etkinlik, mevlitti, doğumdu, derken sadece yetişmeye çalışıyoruz. çoğunada yetişemiyoruz. kimi görsem sitem ediyor.

bak o konuda bizde sıkıntı çekeriz herhalde. bırak yemek yemeyi alkol satan yerden alışveriş bile etmez eşim. ekmek arası yapıp bir kenarda oturur yer alkollu yerde yemez.
ben sadece paşa limanı adasına gittim. birde kıbrısa başka bir adaya gitmedim.ak deniz, karadeniz, ege ve iç anadolunun büyük bir kısmını gezdim. doğuyada cizreye kadar gittik. pek ada ziyaretim olmadı neyse bundan sonraki hedefim ada olsun

çok sağol meyracım seninde eksi olmana sevindim. ben pek ümitli değilim. aslında bu hafta oldukca dikkatliydim ama bugün çok şişim.bakalım sabah tartı ne gösterecek.

nursena neden ısırıyor acaba araştırdınmı hiç.
eltimin torunuda çok ısırıyordu. dr. demir eksikliği var ondan ısırıyor demiş. ilaç kullandılar bir süre sonra bıraktı ısırmayı

uygundur diyecektim amaaa sonraki sayfalarda gördüm fasulyen bitmiş. artık başka güne yaparsın

sen dolunayı takip et canım pişman olmazsın

geçmiş olsun canım

gunaydin guzeller guzeli bayanlar toplulugu
bu saatte ayaktayim hala ve ölüyorum resmen yorgunluktan dun aksam misafir geldi onlar gidincede onlarla birlikte benim uykuda gitti
bu hafta kilom 111.5 yani gecen haftayla ayni (gecen hafta gec yaptim bildirimimi asucum ondan yoktum listede kilo farkim 0 yani)acaba regli olamadim ondami boyle oldu
sporum 365 dakika herhalde buda olmasa arti cikcadim
guzel guzel bol eksili-tabi yag bakimindan diger yonlerden bol artili- bir gun diliyorum hepinize ve uykuya kaciyorum

selamm kızlarrr...hayırlı cumalarr...dilerim herkezler güzel kilocuklar vermiştirr....bede herşey aynı stress stress ve stress...sınav haftasındayımm derlerle cebelleşiyorumm..ve kendimleee....dün 82 yi görmeme rağmen bugün tartı yine 83 ü gösterdii..ne diyim ki..bende anlamadımm..

kilo bildirimi...

kilo::83

spor::yok..

geçmiş olsun migrenin için spor şart malesef spor yapmazsak veremiyoruz zaten kilo

her msj ın altında alıntı yapın yanında kutucuk varya kare ona tıkla okudukça son msj geldinmi alıntı yap de hepici çıkıyoo sonra altlarını döşeee:)) inşallah anlatabildim

ohhh dafiii cantık bayılırımmmm eşkişehirli arkadaş vardı tatar kendisi o yapmıştıııı
annemde yapar ama hamuru yumuşak oldumu çok güzel oluyo iyi az yemişsinn
akşamki menü ne öle gece gece patlatmışsınız kaloriyii annamm zor dayanmışsındır eminim

ısırmaya gelince yaşıtlarını ısırıyo büyükleri deil nette araştırdım bu yaşlar da olurmuşş babamız nöbette akşam ağladı niye gelmedi diyee bende sen çocuğu ısırdın babana ceza verdiler eve göndermediler dedim ısırmıcam dedi de bakalım ne olcak

menüü sormuşsunnn tavuk kapama bereketli olurr
zeytinyağlı barbunya limonlu güzel gider
yaprak sarmamız meşhur davetlerin olmazsa olmazı
senin kıştan koyduğun ayvalarla kaymaklı tatflı :))))
bide türlü yapabilirsinnn tepsiye döşeyebilirsin yada güveç tencerene
anam seksenler dizisindeki gibi bana menü de başka bişey deme abicimmmm

Gunaydinlar bol eksili bildirimler herkese, bende artik mumkun oldugunca aktif olarak girmeye calisiyorum topige pc yok tabket vardi o da yok cepten giriyorum motive olmam lazim ve benimde baslanam lazim artik gidisat kotu tartim bozuk evdeki cok oldu tartilmadin rahat 115 cikarim en son 113 falandi ki daha da aldim. Kalkip dus alip anneme gecicem kahvaltiya unutmazsam orda bi tartilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…