Gunaydinlar bol eksili bildirimler herkese, bende artik mumkun oldugunca aktif olarak girmeye calisiyorum topige pc yok tabket vardi o da yok cepten giriyorum motive olmam lazim ve benimde baslanam lazim artik gidisat kotu tartim bozuk evdeki cok oldu tartilmadin rahat 115 cikarim en son 113 falandi ki daha da aldim. Kalkip dus alip anneme gecicem kahvaltiya unutmazsam orda bi tartilirim
beni beni meryemini
bu topictede hiç kıskanç yokmuş yavv...
ESRAAA hoşgeldin canım ne güzel havanız bile degişmiştir
AYŞE hoşgeldin arkadaşım annene acil şifalar diliyorum
hayırlı geceler kızlaarr
ben gelip geçmişi okuyuncaya kadar kimseler kalmamış
bugün yine çok yoruldum. öğleyin hamurumu mayalayıp çıktım soğuk suyla mayaladımki geç mayalansın dedim. yolun bir kısmını otobüsle gittim otobüsten indikten sonra 15 dk . yürüdüm. gittiğim yerde biraz oturdum. çok uzun zaman görmemiştim çok özleşmişiz hiç yetmedi ama dönmek zorundaydım. ikram cantık, salata, tatlıydı. yarım cantık, iki kaşık salata, bir çatal ucu tatlı yedim. gelirken 45 dk. yürüdüm . eve geldim hamur leğen boyunca kabarmış. hemen bir tepsi haşhaşlı bükme yaptım, bir tepsi zeytinli ekmek, onlar tepsi mayasını alırken poğça yoğurdum. onları fırına attım. iki tepsi makarnalı börek yaptım. böreklerde kızarıncaya kadar poğçam mayalandı iki tepsi poğça yaptım. hepsi pişip hazır oluncaya kadar akşam ezanı okundu. namazı kılıp tepsileri alıp yeğenime gittik. güne katılanların haricinde gelenler oldu. anaaamm öyle kalabalıktıki onca şeyden bir lokma birşey kalmadı4 çeşit tuzlu, 3 çeşit tatlı, bir salata birde sarma herkesin tabağı boş geldi
ben çok kaçırmamaya çalıştım. kızlar nedendir bilmem ama acayip ödem var bende ayaklarım şişti. parmağımı bastırıyorum yeri bir süre çukur kalıyor. yarın artı çıkmasam bari. balon gibi hissediyorum kendimi.
kızlar haftasonu kısmetse köye gidicem. yeni gelinimizi ve kardeşlerimi birde eltimi yemeğe alıcam. ne yapsam bilemedim. hadi bana fikir verin.
Özlem canım hoşgeldin sıkma canını kuzum 1 kilodan bişey olmaz ama tabi önleminide almak lazım sana işlerinde kolaylıklar tatlım kendine iyi bak ara sıra uğra özletme kendinimerhabaaa.
Ben geldim. Beni özleyen oldu mu acaba. Daha erken gelicektim ama yürüyüş yaptım ancak popomun üstüne oturdum. Aferin kıza işten gelince spor da yapıyo demeyin, malesef kilo aldım ben. İşe başladım zaten çok erken kalktığım için(5.50de) düzenim bozuldu. Bir de malesef çok stresli bir ortamdayım, resmen kurt gibi acıkıyorum. Hadi biraz biraz kendimi tutmaya çalıştım ama spor da yapmayınca resmen bacaklarım bile saldı kendini. Bu haftasonu da zonguldağa annemlere gittik, orda da annem durdu durdu gene dayanamadı içli köfte yaptı:18::18: Onlardan da yedim tabii. 2 gündür işten gelince yarım saat yürüyorum. Öncelikli hedefim bu fazlalıkları atmak. Herkes iyidir umarım
Ay ablacım geçmiş olsun ıssırılan çocuğa geçen benim sıpayıda kuzenimin oğlu ısırdı bi çığlık attı anlatamam çok korkmuştum bacağını açtım baktım dişlerinin izi geçmiş morarmış resmen yavrum benim böle şeyler yapmasalar keşke ama çocuk işte yapıyolarçocuklarla temizlik hakkaten zorrr evi bitirdim banyo wc yapamadım birazdan yapıcam napalım uyumaları şart
akşama kadar çıldırttı beni bu ara benim minikte bi agresiflik bi sinir büyükte kızdırıyo aynı banu senin ki gibi dahada delleniyoo çok bunaldım buraktım evi parka gittikk orda oynuyolarken parkın etrafında 10 tur attım daha atacaktımm benim minik cadı çocuğun birini ısırmış ablasıyla oynuyolardı ablası başka yere dalınca oda çocuğu ısırmış ay beynimden kaynar sular boşaldıı çocuk nası ağlıyo anneside yanındaymış ama olan olmuşş valla temzilik haram spor haram başım şiştii valla bu bebelerden
Sen çok yaşa nursena abla sabah sabah çok güldüm vallaanam eşim nöbette bi yandanda 101 oynuyom gözlerim ağrıdı keşke bu topiktede okey falan olsa konuşurken eşli oynayı verirdik:)))))))))))))))))) adam boşardı beni heralde bazen takılıyoo hayatım sor bakalım arkadaşlarına yatabilirmiyiz artık geç olduda diyooo başından kalkayım diye:))
Esram kuzum benide unutmamışsın çok mutlu oldum valla bende hepiciğinizi çok seviyorumben ikinizden çok Yenoşu, sonra da Zeynoşu, sonra da Yasoşu (yasemin abla oluyor bu), sonra da Zehroşu, sonracığıma Nursenoşu..... en son ikinizi özledim dermişim
uykum gelince böyle saçmalıyorum, hepinizi öperim kuzular.
Ayşe bu arada annene geçmiş olsun, dün okudum ama yazmayı unuttum. Allah acil şifalar versin inşallah.
Canım geçmiş olsun inşallah bugün daha iyi hissedersin kendini ve güne spor yaparak başlarsınkızlarrrrr merhaba demek ıcın bıraz gec kaldım sanırım mıgrenım tutmusduda hayata ara vermısdım bugun ogleden snra
en son yazdıgıma cvp veren tum arkadaslara tesekkur ederım herkesden ayrı ayrı alıntı nasıl yapılıo bılmedıgım ıcın yapamadım onu
benı aranıza kabul ettıgınız ıcın tşk. ederım valla cesaret verıosunuz ınsana yrndan ıtıbaren duzenlı sızınleyım bana yol gosterınnnn...
bu arada her serde bır hayır vardır butun ogleden snramı uyuyarak gecırdıgım ıcın uykum yok sıyaset meydanında muftuoglu gıdaları anlatıo.....
''YRN SABAH SPOR YAPARAK GÜNE BAŞLAYACAGIM''
Nursenaaa,Banuu cecoşummmm Allah sizi neyapmasın eşlerinizle dialoglarınız sesli güldürdü beni..
ne sanslı eşleriniz var aslında değerinizi bilsinler
oyy sen de mi temizlik yapıyorsun canım, kolay gelsin. benim de yapmam lazım ama çok yorgunum bugün.
sağol canım, hoşbulduk. ben de sizi özledim gerçekten çok.
tatil çok iyi geldi. eşimle ilk uzun tatilimizdi. birbirimizi, tatilde neler sevdiğimizi öğrendik daha iyi :) diyetime de dört elle sarılacak motivasyonumu buldum sonunda da
gossip girl izlemeye çalıştım bir kaç kez ama sevmedim..hatta onda oynayan sarışın hatun bir zamanlar ''hayat ağacı'' diye pembe dizi vardı o değilmi.? sam whitmor :))) esmer komiser sevgilisi vardı :))
serenad'ın konusu ne.? Bu arada zülfü candır yaw :))
kızlar bu arada bu gece DOLUNAY gerçekleşti , diyet için en uygun vakit
önümüzdeki 14 gün kimler asılacak diyete ?? barnak galdırın bakam biii
süper ne güzel bi motivasyon hemde böyle tatillerde eşler arası iletişim ilerliyorsenin adına çok sevindim esracım
esracım tatil ne de güzzel gelmiştir ahhh ahh benim de ihtiyacım var valla ya bizde izmire gitcez mayısta bi haftalığına o zaman diyorum eşime sahilden geze geze gelelim böyle konaklaya konaklaya aslında benimki ev tutalım ailemde gelsin hep beraber tatil yaparız dedi ama ben istemedim ki sebebi şu ben 4 yıl olacak evliyim daha balayı da dahil bi tatile gitmedik başbaşa istedim hık mık etti bende dedim iyi ben gelmem siz gidersiniz sizin ihtiyacınız var diye yani bu sene de tatil yok bze ziroy da ziroy ziroy:)
günaydınlarr kızlarr
nasılsınızzz
asumancım gecen haftakı kılom 91,3
bu hafta da aynı canımm
kılo 91,3
spor 200
çok kötü sinüzit basladı basım sureklı donuyor ev ıslerı nı bıle zar zor yapıyorumm ne kadar kötü bir şeymiş bu sinüzit dun saclarımı kestırdımm basım sureklı terlıyor ve ıslak kalıyordu
kılo veren veremeyen herkezı kutlarım asumancım ellerıne emegıne saglık arkadasımm
hayırlı cumalarrr
biz cantığı evde yapmıyoruz nursena burda cantıkcı çok . çokta güzel yapıyorlar uğraşmaya deymiyorgeçmiş olsun migrenin için spor şart malesef spor yapmazsak veremiyoruz zaten kilo
her msj ın altında alıntı yapın yanında kutucuk varya kare ona tıkla okudukça son msj geldinmi alıntı yap de hepici çıkıyoo sonra altlarını döşeee:)) inşallah anlatabildim
ohhh dafiii cantık bayılırımmmm eşkişehirli arkadaş vardı tatar kendisi o yapmıştıııı
annemde yapar ama hamuru yumuşak oldumu çok güzel oluyo iyi az yemişsinn
akşamki menü ne öle gece gece patlatmışsınız kaloriyii annamm zor dayanmışsındır eminim
canım inşallah öyledir. bizim çocukta sadece kendi yaşıtlarını ısırıyordu sonra sonra gücünün yetiremediği herkesi ısırmaya başladı.oynarken bir anda yanındaki çocuğu hart diye ısırıyorduısırmaya gelince yaşıtlarını ısırıyo büyükleri deil nette araştırdım bu yaşlar da olurmuşş babamız nöbette akşam ağladı niye gelmedi diyee bende sen çocuğu ısırdın babana ceza verdiler eve göndermediler dedim ısırmıcam dedi de bakalım ne olcak
nursenacım çok güzel şeyler tavsiye etmişsin çok teşekkür ederim.menüü sormuşsunnn tavuk kapama bereketli olurr
zeytinyağlı barbunya limonlu güzel gider
yaprak sarmamız meşhur davetlerin olmazsa olmazı
senin kıştan koyduğun ayvalarla kaymaklı tatflı :))))
bide türlü yapabilirsinnn tepsiye döşeyebilirsin yada güveç tencerene
anam seksenler dizisindeki gibi bana menü de başka bişey deme abicimmmm
ah esracım keşke öyle olsam. uyuşuğumdur ben birazGünaydın güzeller,
güzel, hayırlı bir cuma günü geçiririz hepimiz umarım.
seni hayırsız bihter seni :))
hoşbulduk canım, valla iyi geldi. sen nerelerdesin, İstanbuldan bi döndün pııırrr.. tatilde ben senden çok yazdım yauf, özletme kendini :))
Dafi abla ellerine sağlık, valla mükemmelsin.
ben de Nursena gibi barbunya önericem zeytinyağlı. çıktı mı pazarlarda tazesi bilmiyorum ama çok lezzetli oluyor ya. bi ara ben de yapayım. bir de tavuklu bir ana yemek olabilir, sen doğal bulabiliyorsun. geçen küçükbaş kestirmiştiniz sanırım, onu haşlayabilirsin sebzelerle.
geçmiş olsun canımm...of off fena illettir bu sinüzit bendede var malesef ve şuan kafayı koyucak yer arıyorum....günaydınlarr kızlarr
nasılsınızzz
asumancım gecen haftakı kılom 91,3
bu hafta da aynı canımm
kılo 91,3
spor 200
çok kötü sinüzit basladı basım sureklı donuyor ev ıslerı nı bıle zar zor yapıyorumm ne kadar kötü bir şeymiş bu sinüzit dun saclarımı kestırdımm basım sureklı terlıyor ve ıslak kalıyordu
kılo veren veremeyen herkezı kutlarım asumancım ellerıne emegıne saglık arkadasımm
hayırlı cumalarrr
geçmiş olsun canımm....tekrardan hoşgeldin ozaman...azmin hevesin bol ve daim olsun...kızlarrrrr merhaba demek ıcın bıraz gec kaldım sanırım mıgrenım tutmusduda hayata ara vermısdım bugun ogleden snra
en son yazdıgıma cvp veren tum arkadaslara tesekkur ederım herkesden ayrı ayrı alıntı nasıl yapılıo bılmedıgım ıcın yapamadım onu
benı aranıza kabul ettıgınız ıcın tşk. ederım valla cesaret verıosunuz ınsana yrndan ıtıbaren duzenlı sızınleyım bana yol gosterınnnn...
bu arada her serde bır hayır vardır butun ogleden snramı uyuyarak gecırdıgım ıcın uykum yok sıyaset meydanında muftuoglu gıdaları anlatıo.....
''YRN SABAH SPOR YAPARAK GÜNE BAŞLAYACAGIM''
selamun aleyküm kızlarr
cumanız mübarek olsun
Allah cuma saatini bol ibadetli geçirmeyi nasibetsin. ben hastahaneye gidicem ancak yolda tesbih çekebilirim.uran okuyamıycam. şimdiden Rabbim kabul etsin.
bugün hiçbir iş yapamadım dün kombi kapalı olduğu halde peteklerden ateş çıkacak gibi ısındı patlıycak zannettim. sabah servis geldi şimdi gittiler. adamlar evde olunca hiçbir iş yapamadım . şimdide hastahaneye gidicem. erken çıkayım yürüyerek gideyim diyorum. pazarada çıkmam lazım. bugünde çok yoğunum.
biz cantığı evde yapmıyoruz nursena burda cantıkcı çok . çokta güzel yapıyorlar uğraşmaya deymiyor
canım inşallah öyledir. bizim çocukta sadece kendi yaşıtlarını ısırıyordu sonra sonra gücünün yetiremediği herkesi ısırmaya başladı.oynarken bir anda yanındaki çocuğu hart diye ısırıyordu
sonra tedavi ettilerde öyle bıraktı.
nursenacım çok güzel şeyler tavsiye etmişsin çok teşekkür ederim.
çorbam kafamda hazır.ana yemekte karışık ızgara ve pilav,ortaya mısırlı köz biber salatası ve yoğurtlu kabak salatası. köz patlıcan.tatlı kemalpaşa peynir tatlısı.ayvalar bitti canım
sadece zeytinyağlı konusunda karar veremedim.
ah esracım keşke öyle olsam. uyuşuğumdur ben biraz
çok sağol barbunyada iyi gider ama tazesi varmı bilmiyorum. kurusu var evde ama taze gibi olmuyor.dün taze fasulye gördüm pazarda yerlisi çıkmış ama 7 liraydı. bana biraz fazla geldi. biz kendi yetiştirdiğimizi pişirmeye alışmışız sebzeye para vermek zor geliyorbana bir kilo yetmez yetse yedide olsa alırdım. büyük ihtimal 20 kişinin üzerinde olur. tarasa koyarım masaları orda rahat olur. inşallah hava güzel olurda eve girmek zorunda kalmayız. ev büyük ama yinede taras daha rahat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?