Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydin hatunlar gecen haftaki kilom:102.5kg bu hafta:102kg giden/fark:500gram sporda az oldu bu hafta 300dk. bol eksili hayirli bir cuma diliyorum ins herkesten azda olsa biseyler gider :13:

sen kendine çok kötülük yapıyosunn dönmene sevindimmm inşallah tez zamanda ikil rakamlara düşersin

Kızlar demin yazdım ama gelmemiş ne hikmetse anlamadım
geçen hafta 93.6
bu hafta 93.6
giden gelen yok takılı kaldım reglim o yüzden haftaya inş. Daha sağlıklı bir sonuç görücem pc eğitim için gidebilir giremem yine büyük ihtimal öpüyorum şimdiden sizleri kendinize ii bakın asucum ellerine sağlık kilo veren veremeyen ben gibi takılı kalanları da öpüyorum accık bi geçmişe bakayım

Günaydın güzeller,

güzel, hayırlı bir cuma günü geçiririz hepimiz umarım.
beni beni meryemini

bu topictede hiç kıskanç yokmuş yavv...

ESRAAA hoşgeldin canım ne güzel havanız bile degişmiştir

AYŞE hoşgeldin arkadaşım annene acil şifalar diliyorum

seni hayırsız bihter seni :))

hoşbulduk canım, valla iyi geldi. sen nerelerdesin, İstanbuldan bi döndün pııırrr.. tatilde ben senden çok yazdım yauf, özletme kendini :))

Dafi abla ellerine sağlık, valla mükemmelsin.

ben de Nursena gibi barbunya önericem zeytinyağlı. çıktı mı pazarlarda tazesi bilmiyorum ama çok lezzetli oluyor ya. bi ara ben de yapayım. bir de tavuklu bir ana yemek olabilir, sen doğal bulabiliyorsun. geçen küçükbaş kestirmiştiniz sanırım, onu haşlayabilirsin sebzelerle.

anladım ki gerçeklerle yüzleşmeden yol alamayacağım ben :) o yüzden bildirim yapmaya karar verdim Asuman abla, umarım sana zorluk olmuyordur.

geçen hafta; 80.8 kg

bu hafta; 82.2 kg

fark; +1400 gr

bol bol yürüdüm ama spor anlamında bir şey değildi, eşim her gördüğünün fotoğrafını çekince ben de takıldım kendi çapımda :))

şimdiden ellerine sağlık ablacım.

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve eksi bildirimli bi gün diliyorum cumanız mübarek olsun arkadaşlar bende bu hafta çok iyi gitmedim valla doğal olarak tartıma yüzüme gülmedi Allahtan almamışım ama vermemişimde neyse bunada şükür hepiciğinizi öpüyorum kızlar Allaha emanet olun
Özlem canım hoşgeldin sıkma canını kuzum 1 kilodan bişey olmaz ama tabi önleminide almak lazım sana işlerinde kolaylıklar tatlım kendine iyi bak ara sıra uğra özletme kendini
Ay ablacım geçmiş olsun ıssırılan çocuğa geçen benim sıpayıda kuzenimin oğlu ısırdı bi çığlık attı anlatamam çok korkmuştum bacağını açtım baktım dişlerinin izi geçmiş morarmış resmen yavrum benim böle şeyler yapmasalar keşke ama çocuk işte yapıyolar
Sen çok yaşa nursena abla sabah sabah çok güldüm valla
Esram kuzum benide unutmamışsın çok mutlu oldum valla bende hepiciğinizi çok seviyorum
Canım geçmiş olsun inşallah bugün daha iyi hissedersin kendini ve güne spor yaparak başlarsın

Asuman ablacım ;

GEÇEN HAFTA : 95

BU HAFTA :95

FARK : 0

SPOR : 0

Eh ne diyim bunada şükür artık

Asuman ablacım şimdiden eline koluna emeğine sağlık listeler için

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Umarım herkes bugün eksilerde bildirimler yapar
Bende küçük cimcimemle uyandım ve kahvaltı yapmadan bildirimimi yapayım istedim

Evettttttt gelelim dananın kuyruğunun koptuğu yere

Geçen hafta; 97 kg

Bu hafta; 96.4 kg

Giden; - 0.600 kg

Spor; 90 dakika ( dışarda yürüdüğümü saymadım hususi spor için cıkmadığım için )

Aslında fena sayılmaz ama işte daha iyi bir sonuç bekliyordum. Daha detoksun son günündeyim belki yarın daha iyi bir rakam görürüm hayırlısı

Nursenaaa,Banuu cecoşummmm Allah sizi neyapmasın eşlerinizle dialoglarınız sesli güldürdü beni..
ne sanslı eşleriniz var aslında değerinizi bilsinler

Kız biz böyle yapmasak 7 / 24 Pc başından kalkmayan hatunlar ilan ediliriz Hem erkek milletine fazla yüz vermeye gelmez Bu arada erkekler diyince Eniştem nasıl oldu ağrısı sızısı geçmiştir inşallah Ameliyat diyordun en son oldumu bilmiyorum ama Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah...Aminnnnnnnn

Son düzenleme:
Günlerden bugün Cuma, Cumanız mübarek olsun
Allah’ın selamı ve rahmeti, üzerinize olsun
Gününüz aydın, işleriniz hep, yolunda olsun
Hasta olan kardeşlerimize, bu dua şifa olsun
Kısmetiniz bol, bereketli olsun
Geceniz gündüz gibi, aydınlık olsun
Yolunuz açık, gönlünüz nur olsun
Her gününüz bol, bereketli şen olsun
Melekler daima, duacınız olsun
Yüreğiniz ferah, İlhamınız bol olsun
Sevgili peygamberimiz, şefaatçiniz olsun
Cennetin sekiz kapısı, nasibiniz olsun
Sıkıntı çekenlerin, sıkıntıları yok olsun
Borçlu olanların, borçları hep eda olsun
Küs olanların, her birinin barışması olsun
Allah’ın selamı üzerinize olsun
Cumanız mübarek olsun

ASUMANCIGIM,,,,kilom ayni 107.5
dikkat ettigim halde bu hafta veremedim odem var yine ayaklarim sis spor yok

süper ne güzel bi motivasyon hemde böyle tatillerde eşler arası iletişim ilerliyor senin adına çok sevindim esracım

ivetttt sam witmore ama burda artıkın anne rolünde ama entrika had safhada gene uzun saçlı komiserdi demiii

zülfü can olmazmı bende çok severimmm bütün kitaplarını oludum iyide yazıyor bazı kişiler beğenmesede.

serenad ünlü bir alma prof istanbula geliyor onu gezdiren asistanı ile iletişimi ve geçmişi v.s biraz karışık

kızlar bu arada bu gece DOLUNAY gerçekleşti , diyet için en uygun vakit
önümüzdeki 14 gün kimler asılacak diyete ?? barnak galdırın bakam biii

ben varımmm çücüşümmmm

Özlemcim hoşgeldinn.1 kg neki dikkatle kısa sürede halledersin sen biz napalım kuzum yaaa

yine ben:) anam okuya okuya bitmiyo benim pc de de bi sorun var yazıyom gitmiyo tekrar yazmak zorunda kalıyorum

ayşemm hoş geldin biran önce dön aramıza

efemmmmm sende hoşgeldin

esracım tatil ne de güzzel gelmiştir ahhh ahh benim de ihtiyacım var valla ya bizde izmire gitcez mayısta bi haftalığına o zaman diyorum eşime sahilden geze geze gelelim böyle konaklaya konaklaya aslında benimki ev tutalım ailemde gelsin hep beraber tatil yaparız dedi ama ben istemedim ki sebebi şu ben 4 yıl olacak evliyim daha balayı da dahil bi tatile gitmedik başbaşa istedim hık mık etti bende dedim iyi ben gelmem siz gidersiniz sizin ihtiyacınız var diye yani bu sene de tatil yok bze ziroy da ziroy ziroy:)

nursena cnm valla bizim kız da bu aralar ısırıyo bağırıyor banane yaa sanane yaa bak kızıyorum ama fln bi efelik yapıyo görme ben cezayı deniyorum genelde duvarın bi köşesine durutuyom burda iki 3 dk bekletiyom sonra gel özür dile fln bir daha yapmayacağına dair söz alıyorum öpüşüyoz koklaşıyoz birde o orda beklerken bende yanında konuşuyorum sen burda neden beklediğini biliyor musun böyle böyle yaptın bende kızıyorum bu harketlerine falan o da özür dilerim annecim söz fln diyo öyle öyle halloluyo ama bu ay annem nburda ya acayip şımardı kreşte ne yapacak bilmiyorum valla:) allah hepimize sabır versin ama candır onlar cannnn

yenammmm sen serenad kitabını sormuşsun gözüme çarptı çok güzel bir kitap 3 saatte bitirdim o kitabı ben elimden düüşüremedim çok güzel aslında yaşanmış bir olay hikayedeki kahramanları bile gerçek sanıyorsun ama okuyunca anlarsın zaten anlatmayayım :)

günaydın güzellerrr

hayırlı cumalarrrr

bol eksili kg bildirimleri olsun hepimizeeee

ama benim öle değil bu hafta

Asumancımmm

geçen hafta 100.5

bu hafta aynı 100.5

giden 0

anlamadım ama şişim neyse yola devam

sporum 135 dk tempolu yürüyüş

ŞİMDİDEN ELİNE KOLUNA SAĞLIKKK

süper ne güzel bi motivasyon hemde böyle tatillerde eşler arası iletişim ilerliyor senin adına çok sevindim esracım

sağol Yasemin abla, valla iyi geldi :)

sağol Pınarcım. umarım siz de fırsat bulursunuz. konaklayarak gezmek daha az yorucu oluyor zaten.

günaydınlarr kızlarr

nasılsınızzz

asumancım gecen haftakı kılom 91,3

bu hafta da aynı canımm

kılo 91,3
spor 200
çok kötü sinüzit basladı basım sureklı donuyor ev ıslerı nı bıle zar zor yapıyorumm ne kadar kötü bir şeymiş bu sinüzit dun saclarımı kestırdımm basım sureklı terlıyor ve ıslak kalıyordu

kılo veren veremeyen herkezı kutlarım asumancım ellerıne emegıne saglık arkadasımm

hayırlı cumalarrr

Canım çok geçmiş olsun sana İnşallah bir an önce toparlarsın kendini
Bu arada saçlarınıda güle gülle kullan uzun olunca zor oluyor ama ben aylardır kestirmeye kıyamıyorum kırıklarımı aldırmaya diye giderim bir ara belki o anda eserse kestiririm

selamun aleyküm kızlarr
cumanız mübarek olsun
Allah cuma saatini bol ibadetli geçirmeyi nasibetsin. ben hastahaneye gidicem ancak yolda tesbih çekebilirim.uran okuyamıycam. şimdiden Rabbim kabul etsin.
bugün hiçbir iş yapamadım dün kombi kapalı olduğu halde peteklerden ateş çıkacak gibi ısındı patlıycak zannettim. sabah servis geldi şimdi gittiler. adamlar evde olunca hiçbir iş yapamadım . şimdide hastahaneye gidicem. erken çıkayım yürüyerek gideyim diyorum. pazarada çıkmam lazım. bugünde çok yoğunum.

biz cantığı evde yapmıyoruz nursena burda cantıkcı çok . çokta güzel yapıyorlar uğraşmaya deymiyor
canım inşallah öyledir. bizim çocukta sadece kendi yaşıtlarını ısırıyordu sonra sonra gücünün yetiremediği herkesi ısırmaya başladı.oynarken bir anda yanındaki çocuğu hart diye ısırıyordu
sonra tedavi ettilerde öyle bıraktı.

nursenacım çok güzel şeyler tavsiye etmişsin çok teşekkür ederim.
çorbam kafamda hazır.ana yemekte karışık ızgara ve pilav,ortaya mısırlı köz biber salatası ve yoğurtlu kabak salatası. köz patlıcan.tatlı kemalpaşa peynir tatlısı.ayvalar bitti canım
sadece zeytinyağlı konusunda karar veremedim.

ah esracım keşke öyle olsam. uyuşuğumdur ben biraz
çok sağol barbunyada iyi gider ama tazesi varmı bilmiyorum. kurusu var evde ama taze gibi olmuyor.dün taze fasulye gördüm pazarda yerlisi çıkmış ama 7 liraydı. bana biraz fazla geldi. biz kendi yetiştirdiğimizi pişirmeye alışmışız sebzeye para vermek zor geliyor bana bir kilo yetmez yetse yedide olsa alırdım. büyük ihtimal 20 kişinin üzerinde olur. tarasa koyarım masaları orda rahat olur. inşallah hava güzel olurda eve girmek zorunda kalmayız. ev büyük ama yinede taras daha rahat.

Selamün aleykümm...

gece sizden ayrılıp yattım daha uykuya dalmadan kuzu cıyaklamaya başladı onla uğraştım bi kaç saat...sonra uyumuşum...sabah

erkenden büyük kız kalktı...çizgi filim istedi açtım kahvaltı hazırlıyacaktım istemiyom yemicem dedi...gidip yattım az sonra geldi

acıktım dedi..kalktım karnını doyurdum ama gözlerimi açamıyorum gidip tekarar yattım beş dakka geçmeden geldi çişim geldi diye

gene kalktım...sonra gene canım sıkılıyo yatma diye geldi derkenn hacıyatmaza döndümm...şimdide fenaa başım ağrıyoo..uykum

varr...bir sürü işimde varr nasıl yapcam bilmiyorum..kafam sağa çekiyoo ağrıdann...

asucum enson 89,9 du galiba kilom...

bugün 89,2 spor yok...vaktim olmadı...

geçmiş olsun canımm...of off fena illettir bu sinüzit bendede var malesef ve şuan kafayı koyucak yer arıyorum....

geçmiş olsun canımm....tekrardan hoşgeldin ozaman...azmin hevesin bol ve daim olsun...

kilo bildirimi

kilo : geçen hafta 88
bu hahta 88. 5
fark + 500 gr.

bu hafta daha dikkatliydim bol ot yedim bir tam buğday ekmeği bir haftada bitiremedim. cıs şeylerden herzamankinden az yedim. neden böyle oldu anlamadım.

spor : 180 dk yürüyüş.

oh ne güzel şölen gibi kalabalık olacak misafir masan :)
menün çok güzel ablacım, şimdiden ellerine sağlık.

bu arada istanbulda da bozcaadada da yeşil fasulye 4 tl. ne pahalıymış orada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…