kaprismii oda nekii....:44:yeniyomu dermişim....ay herşeyi yemeğe bağlıyorum çok oburum ben yaaa...
ayyy hemde ne kapris ne kaprisss bnm kaprisler yenen cinsden galıba bazen tadı o kdr hosuna gıdıokı guluooo vee geçio:)))
Eki Görüntüle 697354 Eki Görüntüle 697354 Eki Görüntüle 697354
10:00 peynir-3dılım bugday ekmegı-3çeri domates-1ufak salatalık
12:00sakarınlı turk kahvesı-elma
14:003dılım ekmek-1.5 köfte-salatalık
16:00 2erık
18:00ayran-2dılım zeytınlı ekmek
20:00 corba-kofte-3dılım ekmek
21:00 yarım bardak portakal suyu
toplam 1,5 lıtre su
spor yok ama 2den 8e kdr sokaklarda dolasıodum
yorumlarınızı beklıorum....
bence dogru yerdesın bu kızlar mütiş motive ediyor...merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum ve zayıflamak istiyorum geçen ay 6 kilo verdim kaldı ne yapıcam yardım edin lütfen
sanırım haklısın aslında 3dılım ekmegım var ama corba ıcınce 1 dılım ekmek yememem gerekıyor bıde arada yedıgım 1dılım zeytınlı ekmek fazladan oldu
bence iyi ama akşamki üç dlim ekmek için saat 20,00 geç değilmi...:44:
bence dogru yerdesın bu kızlar mütiş motive ediyor...
kilon boyun yada bmi nedir ona göre sana tavsıyelerde bulunabılırım...
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum ve zayıflamak istiyorum geçen ay 6 kilo verdim kaldı ne yapıcam yardım edin lütfen
ay şekerım o fazla az mevzusuna hıçççç girmeyelım hepımız zararlı cıkarız snr:))teşekkür edrim canım ilgin için boy 1,65 kilo 118,6 çok fazla çok
allahallahhhhhhhhhhh sabahlar olmasın bırı kilomu sorduuuuuu aman allahımmm acıklıyorum.......dıdışdışdıdışşşşşşşşşşşşşşşşburcuuu sen kaç yaşındaydınn...ve kaç kiloydunn...:44:
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum ve zayıflamak istiyorum geçen ay 6 kilo verdim kaldı ne yapıcam yardım edin lütfen
teşekkür edrim canım ilgin için boy 1,65 kilo 118,6 çok fazla çok
sanırım haklısın aslında 3dılım ekmegım var ama corba ıcınce 1 dılım ekmek yememem gerekıyor bıde arada yedıgım 1dılım zeytınlı ekmek fazladan oldu
hoşgeldin canımm....bize biraz kendinden bahsedermisinn....ben zeynep 28 yaşında iki kız annesii evhanımıyım...yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimm...
6 kilo vermişsin negüzel...duraklama dönemine girmissin belliki oyüzden hemen moralini bozma....yemene dikkat ettiğin sürece vucudunda direnmekten vazgeçicek ve kilocukların patırpatır dökülücek inşş...
nasıl bi diyet yapıyosun...spor falan yapıyomusunn..
memnun oldum bende manisalıyım moralleriniz için teşekkür ederimAramıza hoşgeldin
Kesinlikle doğru adrese geldin
Canım benim boyum seninkinden de kısa ve başlangıç kilom 120di görüldüğü üzere
İnan ilk başladığımda asla kilo veremem herhalde diye düşünüyordum hatta artık bu TVdeki yataklarından kalkamayan insanlar gibi olacağımdan korkup defalarca ümitsizliğe kapılıp ağlama krizlerine girmiştim ama sonra burayı keşfettim ve inan hayatım değişti diyebilirim
Şu anda seni okadar iyi anlıyorum kibir an önce kilo vermek istiyoruz ve 500 gr verince bile üzülüyoruz ama inan ne kadar duraklarsa kilon okadar inat et ondan sonra bir bakıyorsun patır patır gidiyor kilolar
Bende Pko ve insülin direnci olduğundan ( ki büyük ihtimal sende de vardır ) baya uzun sürdüİlk 10 kiloyu 5 yada 6 ayda falan vermiştim sonra inanamayacaksın belki ama 8 aya yakın ( 8 değilsede 6 ay kesin hani okadar uzun süre ki ben bile unuttum )
hiç kilo veremedim ve 110 kiloyla 5 ay evvel spor salonuna yazıldım ve kalan kilolarımıda o sürede verdim şükür Rabbime
İnşallah sende bir an önce kiloları verip 2li haneleri görürsüninan okadar özgüven oluyorki bazen kendimi eskiyle kıyaslayınca Fıstık gibi hissediyorum
Bu arada benim adım banu33 yaşındayım ve biri 12.5 diğeri 2.5 yaşlarında iki tane cadının annesiyim İstanbuldayım ve evhanımıyım
ay şekerım o fazla az mevzusuna hıçççç girmeyelım hepımız zararlı cıkarız snr:))
6kılo verdıkden snrakı halın mı 118 dıyetısyenden yardım alıomusun?sabahları kacta kalkarsın calısıomusun?spora ayıracak vaktın varmı
(az kaldı okusam dıyetısyen cıkcam)
aaa yuryus guzel olmus kılolarımız assagı yukarı aynı sayılır sende bnm yedıklerımı yıyebılırsın zannedersem oglen sebze aksam ızgara sebze yanında 3er dılım ekmek (normal boyuttakı tost ekmegı kdr)yanında salata yogurt aralardada meyve bır dıger puf noktasıda 1kılo sebze yemegıne 3 corba kasıgı zeytınyagı tuz seker kesınlıkle yasakmerhabe canım ben esen 29 yaşındayım 15 aylık bi kızım var cafe işletiyorum yemeğe dikkat ettim öyle verdim bugün spora tekrar başladım 45 dakika yürüyüş yaptım
aaa ama ekmek yerıne gecıcek seyler yıyosundur bulgur fln gıbı dıyetısyen bana gunde 10 dılım ekmek verdı kılomla orantılı olarak tabı ama dedıgım gıbı ısın puflerı var corba ekmek yerıne gecıo mesela...ben ekmeği sadece kahvaltıda ve iki dilim yiyorum...oda tam buğday....çok nadiren öğleye sadece çorba yiyeceksem bir dilim daha yerim...
103 kıloyken hamıle kalmaya nasıl cesaret ettın benım kadın dogumcum ızın vermıo...yasımda gecıo bebek gerek nasıl olcak bılmıorum....:2::2::2::2:125 kiloda doğum yaptım gebelik zehirlenmesi yaşadım gebelikten önce 103 kiloydum diyetisyene gitmedim kendi çabamla verdim 1 ayda 6 kilo şuan durakladı dedem vefaat etti oyüzden yemek düzenim gitti spor yapmaya vaktim yok koşu bandı aldım ama artık bugünden itibaren zaman ayırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?