- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
memnun oldum bende manisalıyım moralleriniz için teşekkür ederim
haftanın birincisi ilknur83 -900gr
haftanın ikincisi y.o.l.c.u -700gr
haftanın üçüncüsü ceco34 -600gr
103 kıloyken hamıle kalmaya nasıl cesaret ettın benım kadın dogumcum ızın vermıo...yasımda gecıo bebek gerek nasıl olcak bılmıorum....:2::2::2::2:
allahallahhhhhhhhhhh sabahlar olmasın bırı kilomu sorduuuuuu aman allahımmm acıklıyorum.......dıdışdışdıdışşşşşşşşşşşşşşşş
106 106 106 106 yaş 32 boy 160
5ay önce 117idim(diyetisyene başlayıp kendimi kampa aldım bana kılo aldıracak kımseyle gorusmuyorum,sokaga cıktımmı yemegımı yanıma alıorum....ve cnm sıkıldıkca sahılde yuruyuse gıdıyorum....
bu arada bugun dusundumde normal ınsan olabılmem ıcın 45kılo vermem gereklı resmen unv. gıden bır kız cocugunu ustumde tasıyorum( 50: :2::2::2::2::2:
Allah bağışlasın canım....inşallah hepberaber üstesinden gelicez bu kilolarımızın....merhabe canım ben esen 29 yaşındayım 15 aylık bi kızım var cafe işletiyorum yemeğe dikkat ettim öyle verdim bugün spora tekrar başladım 45 dakika yürüyüş yaptım
103 kıloyken hamıle kalmaya nasıl cesaret ettın benım kadın dogumcum ızın vermıo...yasımda gecıo bebek gerek nasıl olcak bılmıorum....:2::2::2::2:
Canım bende 108 kiloyla hamile kalmıştım hatta o zaman Endokrine tedaviye başlayacaktım tabi hamileliği öğrenince o doktora gidip tedaviyi geçiktirmem gerektiğini söyleyince inanamadıolamaz sende pko var normal yolla hamile kalınamaz diye ısrar etmişti yahu Allahın işi işte demiştim ve hamileliğimde 5 kilo verdim ve 103 kiloyla doğuma gittim
Doktorum bile çok şaşırmıştı millet kilo alır sen vermişsin diyeama hiç kısmadım sadece protein ağırlıklı beslendim ( bilerek değil tam bir otobur olmuştum nedense )
Canım bu kiloyla hamileliğe niyetlen asla demiyorumsonuçta ne kadar zayıf olursan okadar rahat bir hamilelik geçirirsin üstelik kuzucuğa da daha rahat olur ama ben birşeyde çok inanırım Rabbim yazdıysa doktorlar mümkün değil deselerde vakti zamanı gelince korunsan dahi kuzucuk gelir
RAbbim sanada inşallah en kısa zamanda sağlıcakla o özlemini duyduğun mucizeyi nasip eder ...Aminnnnnnnnnnnnnnn
ayrıcaa hedeflediğim kiloya indiğimde nasipse eğer üçüncüyüde düşünüyorumm...:26:
selam hatunlarrrr
geçmişi pek okuyamadım umarım herkesler iyidir sanırım okuyamamda gözlerim çok ağrıyor bir yakın bir uzak gözlüğü takmaktannn
son 1-2 sayfaya göz gezdirdim hayırdır zeynepcim ve banuşum bebek niyetindemiyiz nedir
banuşum kayınvaliden çatır diye çatlar artık.
diyet adına iyi bir gündü diyemiyeceğim sporum yok satlerim düzensizdi ne olcak benim halim pestil gibi yorgun geldimmmm pelte gibi vucüdum ve spor yapmam lazım yoksa olmuyor
Rica ederizseve seve
Bu arada benimde manisa salihlide babamın halaları varbayılıyorum oralarada ama çok uzun zaman oldu gitmeyeli
En son üzüm bağında yardım etmiştik hattagebermiştim o gün yorgunluktan
Canım bende 108 kiloyla hamile kalmıştım hatta o zaman Endokrine tedaviye başlayacaktım tabi hamileliği öğrenince o doktora gidip tedaviyi geçiktirmem gerektiğini söyleyince inanamadıolamaz sende pko var normal yolla hamile kalınamaz diye ısrar etmişti yahu Allahın işi işte demiştim ve hamileliğimde 5 kilo verdim ve 103 kiloyla doğuma gittim
Doktorum bile çok şaşırmıştı millet kilo alır sen vermişsin diyeama hiç kısmadım sadece protein ağırlıklı beslendim ( bilerek değil tam bir otobur olmuştum nedense )
Canım bu kiloyla hamileliğe niyetlen asla demiyorumsonuçta ne kadar zayıf olursan okadar rahat bir hamilelik geçirirsin üstelik kuzucuğa da daha rahat olur ama ben birşeyde çok inanırım Rabbim yazdıysa doktorlar mümkün değil deselerde vakti zamanı gelince korunsan dahi kuzucuk gelir
RAbbim sanada inşallah en kısa zamanda sağlıcakla o özlemini duyduğun mucizeyi nasip eder ...Aminnnnnnnnnnnnnnn
çok iyi vermişsin...
benim insanları hayatımdan çıkarma lüksüm yok çünkü sadece kendi ailem eşimin ailesiyle bir araya geliyoruz birde ayda bir apartımanda toplanıyoz....yürüyüş yapmayı çok istiyorum ama malum iki çocukla çıkamıyorum...bazen gece güel uyurlar ve benide uyuturlarsa sabah 7 8arası yürüyorum eşim işe gitmeden önce...ama çoookkk nadir oluyo bu..
Allah bağışlasın canım....inşallah hepberaber üstesinden gelicez bu kilolarımızın....
canım bende ilk kızıma 96 ikinciye 106 kilo ile hamile kaldım....astımlı olduğum için dönem dönem çok sıkıntı çektim ama genel olarak sorunsuzdu hamileliklerim...yani hamileyken olabilecek klasik sıkıntıları yaşadım hepsi o...vede ben hamilelik planlarken doktora danışmadım...direk sakın diyolar...gereken kontrollerden geçtim herhangi bir sağlık sorunum yoktu benim için yeterliydi...ve gayet sağlıklı iki çocuk annesiyim artık...
ayrıcaa hedeflediğim kiloya indiğimde nasipse eğer üçüncüyüde düşünüyorumm...:26:
106:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:kilomu doktorum sorun yapmadı tansiyonum yüksekti o yüzden zorlandım şuan kaç kilosun ki?
106:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
ıns cnm allah 3.yude nasıp etsın acaba dıorum 80e fln dusunce dogursam dogumda zaten kılo alıoz ya ondan snra kaldıgım yerden dıyetıme dvmmı etsem??
evet cnm kesınlıkle haklısın allahın ısıne karısılmaz ama once bız onlemımızı alcaz ondan snrasını allaha bırakcaz ne gıbı zorluklar yasadın kılolu olarak hamılellıkde ??
yolcu gordunmu ınsan ıstedıkden snra herseyı basarıo zorda olsa sen 7-8 arasında yuruyuse vakıt ayırabılmıssın bende kılo aldıran ınsanları hayatımdan cıkarttım derken en basta annem:))ne zmn rejım yaptıgımı duysa kadın mantı yapıo bende fazla ugramıorum annemlere mumkun oldugunca az yemege gıdıoruz anneme soledım zaten kusura bakmayın sıze fazla gelmıoruz dıyet yaptıgım ıcın dedım ama kayınvaldeme bole bısey dıyemem onların hayatı yemek ustune kurulmus urfalı yemeklerı sız dusunun onlardada sole bı cozum buldum evden yemegımı goturuorum kayınvaldem azcık tadına bak fln dıyınce esım devreye gırıp annesıne kızıo ve ben annenler cagırıo gıdelım dememe ragmen sırf bnm cnm o yemeklerı cekmesın dıe cok az ugruoruz cnm kocacım bnm ya...bole kısısel cozumler uretıorum ıste kndıme ...
anlamadım bennn:26::26:bende sırf kılo vermek ıcın erzurumdan annemlere okulların tatıl olması 2 ay varken ankara annemlerın yanına geldım esım sagolsun artık bu kılolarımın benım nasıl moralımı boz
anlamadım bennn:26::26:
selam hatunlarrrr
geçmişi pek okuyamadım umarım herkesler iyidir sanırım okuyamamda gözlerim çok ağrıyor bir yakın bir uzak gözlüğü takmaktannn
son 1-2 sayfaya göz gezdirdim hayırdır zeynepcim ve banuşum bebek niyetindemiyiz nedir
banuşum kayınvaliden çatır diye çatlar artık.
diyet adına iyi bir gündü diyemiyeceğim sporum yok satlerim düzensizdi ne olcak benim halim pestil gibi yorgun geldimmmm pelte gibi vucüdum ve spor yapmam lazım yoksa olmuyor
bende salihlidenim
evet cnm kesınlıkle haklısın allahın ısıne karısılmaz ama once bız onlemımızı alcaz ondan snrasını allaha bırakcaz ne gıbı zorluklar yasadın kılolu olarak hamılellıkde ??
süpersinnnn ayda4 versen 3ayda 12 yapar super bnmde 3ayda 15fln vermem gereklıyazım eksık gelmıs bende sırf kılo vermek ıcın esımden 2-3 ay rı kalmak pahasına ankaraya annemlere geldım bebegım var annem sabahları bakıyor bende yurus yapıyorum bıde hırs yaptım esım gelene benı 10-15 kılo eksık görsun dıye ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?