Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

memnun oldum bende manisalıyım moralleriniz için teşekkür ederim

Rica ederiz seve seve
Bu arada benimde manisa salihlide babamın halaları var bayılıyorum oralarada ama çok uzun zaman oldu gitmeyeli
En son üzüm bağında yardım etmiştik hatta gebermiştim o gün yorgunluktan

haftanın birincisi ilknur83 -900gr
haftanın ikincisi y.o.l.c.u -700gr
haftanın üçüncüsü ceco34 -600gr

arkadaslar hepinize kocaman tebrikler
ilknur naptin ya simdi bide bu konuda yenmem gerekiyor seni :)ben tam yendim dedim sen bu seferde kiloda gecmissin masallah benim arkadasima

Son düzenleme:
103 kıloyken hamıle kalmaya nasıl cesaret ettın benım kadın dogumcum ızın vermıo...yasımda gecıo bebek gerek nasıl olcak bılmıorum....:2::2::2::2:

Canım bende 108 kiloyla hamile kalmıştım hatta o zaman Endokrine tedaviye başlayacaktım tabi hamileliği öğrenince o doktora gidip tedaviyi geçiktirmem gerektiğini söyleyince inanamadı olamaz sende pko var normal yolla hamile kalınamaz diye ısrar etmişti yahu Allahın işi işte demiştim ve hamileliğimde 5 kilo verdim ve 103 kiloyla doğuma gittim
Doktorum bile çok şaşırmıştı millet kilo alır sen vermişsin diye ama hiç kısmadım sadece protein ağırlıklı beslendim ( bilerek değil tam bir otobur olmuştum nedense )

Canım bu kiloyla hamileliğe niyetlen asla demiyorum sonuçta ne kadar zayıf olursan okadar rahat bir hamilelik geçirirsin üstelik kuzucuğa da daha rahat olur ama ben birşeyde çok inanırım Rabbim yazdıysa doktorlar mümkün değil deselerde vakti zamanı gelince korunsan dahi kuzucuk gelir

RAbbim sanada inşallah en kısa zamanda sağlıcakla o özlemini duyduğun mucizeyi nasip eder ...Aminnnnnnnnnnnnnnn

çok iyi vermişsin...

benim insanları hayatımdan çıkarma lüksüm yok çünkü sadece kendi ailem eşimin ailesiyle bir araya geliyoruz birde ayda bir apartımanda toplanıyoz....yürüyüş yapmayı çok istiyorum ama malum iki çocukla çıkamıyorum...bazen gece güel uyurlar ve benide uyuturlarsa sabah 7 8arası yürüyorum eşim işe gitmeden önce...ama çoookkk nadir oluyo bu..

merhabe canım ben esen 29 yaşındayım 15 aylık bi kızım var cafe işletiyorum yemeğe dikkat ettim öyle verdim bugün spora tekrar başladım 45 dakika yürüyüş yaptım
Allah bağışlasın canım....inşallah hepberaber üstesinden gelicez bu kilolarımızın....

103 kıloyken hamıle kalmaya nasıl cesaret ettın benım kadın dogumcum ızın vermıo...yasımda gecıo bebek gerek nasıl olcak bılmıorum....:2::2::2::2:

canım bende ilk kızıma 96 ikinciye 106 kilo ile hamile kaldım....astımlı olduğum için dönem dönem çok sıkıntı çektim ama genel olarak sorunsuzdu hamileliklerim...yani hamileyken olabilecek klasik sıkıntıları yaşadım hepsi o...vede ben hamilelik planlarken doktora danışmadım...direk sakın diyolar...gereken kontrollerden geçtim herhangi bir sağlık sorunum yoktu benim için yeterliydi...ve gayet sağlıklı iki çocuk annesiyim artık...

ayrıcaa hedeflediğim kiloya indiğimde nasipse eğer üçüncüyüde düşünüyorumm...:26:

kesinlikle katılıyorum banucum....

e artık hedef kiloya ulaşınca seninde üçüncü gelir dimii...:)))

ayrıcaa hedeflediğim kiloya indiğimde nasipse eğer üçüncüyüde düşünüyorumm...:26:

bendensin
Bazen beni cıldırttıklarında ay ne diye tam kurtuldum derken tekrar rahatımı bozmaya çalışayım ki diyorum ama sonra yine ay acaba mı diyorum Hatta bu kanamam bile olunca hayırdır inşallah yoksa spiral kaydıda kazayamı kurban gittim diye de düşündüm bugün hatta eşim bile aynısını düşünmüş kız hamile olmayasın diyordu tabi büyük kızım gözleri bir pörtletti olamaz bunu bana yapamazsınız diye isyan etti yok kızım sanmiyorum baban şaka yapıyor dedim de sakinledi

Annem bile bir sene daha sabret ben emekli olayım öyle diyor sanki ben şimdi olsun diyorum Aksine şimdilik böyle düşünüyorum ama eşime diyorum belki hedefime ulaşıncada kilo alırsam korkusuna düşünmeyebilirim diyorum oda yok yok yapmazsın sen öyle şey diyor

selam hatunlarrrr

geçmişi pek okuyamadım umarım herkesler iyidir sanırım okuyamamda gözlerim çok ağrıyor bir yakın bir uzak gözlüğü takmaktannn

son 1-2 sayfaya göz gezdirdim hayırdır zeynepcim ve banuşum bebek niyetindemiyiz nedir

banuşum kayınvaliden çatır diye çatlar artık.

diyet adına iyi bir gündü diyemiyeceğim sporum yok satlerim düzensizdi ne olcak benim halim pestil gibi yorgun geldimmmm pelte gibi vucüdum ve spor yapmam lazım yoksa olmuyor

neysem kimselerrrrr yok

iyi geceler yarın herkes için güzel geçsin malum hafta sonu bahar geldi gerçi burda direk yaz modundayızzzz

tatlı rüyalarr sevgiyle kalın

sorma bende öyle bugün spor yapamadım ama bebegım sabah 5.30 da kaldırdı onunla ılgılen mısafır gelecek dıye yıyemesemdehazırlık yap evi temizle dünya kadar ütüü ardından yetmedı avm turu ve akabınde de bı moral bozuklugu bı moral bozuklugu kı begendıgın elbıse bebendıgın ayakkabı olmuyor yanımda sıfır beden yengem ne gıyse yivriii oluyo kıskanclık degılde öyle ımremdımkı bense olsun dıye artık yaslı yaslı işler gıyinmeye basladım halbukı ne kokos cıvıl cıvıl biriydim ...alışveriş benı daha bı hırslandırdı ayy buyuk beden ne corap var ne ıc camasırı böylee varya sınırden öluyordum sporumu daha cok artırmam lazım 1 haftadır 2 kılo verdım ama yolum coook uzunama yılmıcaz kızlarrr pes etmek yok!

ıns cnm allah 3.yude nasıp etsın acaba dıorum 80e fln dusunce dogursam dogumda zaten kılo alıoz ya ondan snra kaldıgım yerden dıyetıme dvmmı etsem??

evet cnm kesınlıkle haklısın allahın ısıne karısılmaz ama once bız onlemımızı alcaz ondan snrasını allaha bırakcaz ne gıbı zorluklar yasadın kılolu olarak hamılellıkde ??

yolcu gordunmu ınsan ıstedıkden snra herseyı basarıo zorda olsa sen 7-8 arasında yuruyuse vakıt ayırabılmıssın bende kılo aldıran ınsanları hayatımdan cıkarttım derken en basta annem:))ne zmn rejım yaptıgımı duysa kadın mantı yapıo bende fazla ugramıorum annemlere mumkun oldugunca az yemege gıdıoruz anneme soledım zaten kusura bakmayın sıze fazla gelmıoruz dıyet yaptıgım ıcın dedım ama kayınvaldeme bole bısey dıyemem onların hayatı yemek ustune kurulmus urfalı yemeklerı sız dusunun onlardada sole bı cozum buldum evden yemegımı goturuorum kayınvaldem azcık tadına bak fln dıyınce esım devreye gırıp annesıne kızıo ve ben annenler cagırıo gıdelım dememe ragmen sırf bnm cnm o yemeklerı cekmesın dıe cok az ugruoruz cnm kocacım bnm ya...bole kısısel cozumler uretıorum ıste kndıme ...

bende sırf kılo vermek ıcın erzurumdan annemlere okulların tatıl olması 2 ay varken ankara annemlerın yanına geldım esım sagolsun artık bu kılolarımın benım nasıl moralımı boz

Çatlamakla kalmaz infilak eder

Kadın ikinci hamileliğimi bile duyduğunda mosmor oldu neredeyse ay ne gerek vardı diyecekti
Üçüncünün lafını bile edince ( şakasına ) anında hemen sinirlenip ay neyinize güveniyorsunuz falan diyor :)

bende salihlidenim

Az kurcalasam akraba çıkarız diyeceğim ama sülaledeki en kilolu bendim tabi sonradan kilo alanlar olmadıysa

evet cnm kesınlıkle haklısın allahın ısıne karısılmaz ama once bız onlemımızı alcaz ondan snrasını allaha bırakcaz ne gıbı zorluklar yasadın kılolu olarak hamılellıkde ??

Ben çok şanslıydım çünkü hamileliğim gerçekten rahat geçti ki normalde kilolu olunca biraz hantallaşıyor insan ( kız kardeşim hamileliğinde 30 kilo almıştı ikizlerinde ) biz yardım etmesek yerinden kalkamıyordu ki 96yla doğuma girdi
Hiç karnım daha fazla büyümedi ( olanında yeterince yer varmış demekki )
Bilmeyenler doğumdan sonra kızımı görüp aa bu yeğeninmi yoksa diyorlar dı yooo benimki deyincede aaa kız hiç anlamadık ya diyordu Son güne kadar arabada kullandım bol bolda gezdim
Hayatımda olmadığım kadar aktiv bir hayat geçirdim hatta doğuma bile yürüyerek girdim
Doktorum bile meslek hayatımda senin gibisini görmedim süpersin diyordu hatta şakasına 1p sene arayla doğuruyorum ama bundan sonra belki iki üç sene sonra yine gelirim demiştim
Adam yarın beni görünce aklına o cümle gelirsek kesin anaaaa harbi dediğini yaptınmı yoksa diyecektir

süpersinnnn ayda4 versen 3ayda 12 yapar super bnmde 3ayda 15fln vermem gereklı((hıc ınanmıorum buna umarım basarabılırız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…