Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bende dogumdan sonra aldım ıkıncıyı dogurmaktan korkmuyorum ama dogum sonrası ben kılo alıyorum ondan korkuyorum bu hale öle geldımo yüzden vermeden yok dıyorum ıkıncı bebege

süpersinnnn ayda4 versen 3ayda 12 yapar super bnmde 3ayda 15fln vermem gereklı((hıc ınanmıorum buna umarım basarabılırız....

kararlı oldummu ya gıdecek ya gıdecek nereye kadar bana yasıssın yagcıklar:)yagcık kardeslerın 2 sı gıttı ılk 3 ay ıcın hedefım15 den 12.5 dustu ıstersen yaparsın yaparım ıns bundan sonra ben buyuk beden gıymek ıstemıyorum kızımın zayıf perı gıbı bır annesı olmak ıstıyorum

bende dogumdan sonra aldım ıkıncıyı dogurmaktan korkmuyorum ama dogum sonrası ben kılo alıyorum ondan korkuyorum bu hale öle geldımo yüzden vermeden yok dıyorum ıkıncı bebege

Aynen canım bende doğumdan sonra 1 sene Anne sütü verdim kuzuya ve o arada 120i buldum zaten
Millet emzirirken kilo verir ben daha beter şiştim o yüzden zaten mutlaka baya bir kilo vermemiz lazım

İnşallah çok çok güzel kilolar verir ondan sonra hala çocuk istersem ki çocuklara deli gibi aşığım her ne kadar arada çileden çıkarırlarsada ondan sonra inşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder

Ben geldimm....

nasipse düşünüyorum ablacımm...ama önce bi hedeflediğim kiloya inmeliyimmm....

canım bir kilo çizelgesi yapsan...

Rabbim hayırlısını nasip etsin canım...

tabiki isteyince oluyo canım ama benim küçük cadım bikaç aydır gece uykusu uyutmuyo sabaha karşı 4te yada5te uyuyunca 7 de kalkamıyorum....oyüzdende çıkamıyorum...amaa günler uzadı ya eşim erken geldiği akşamlarda çocukları ona bırakıp çıkma niyetindeyimmm...gerçi muhasebeci ve hep yoğun marttan beride geç geliyo....mayısıda atlattıkmı rahatlıcam dedi biraz ona güveniyorumm....

burcuuu sende yapsana bi çizelgee...

kızları uyuttum ve kocam ters ters bakmaya başladı bişey demeden kaçayım bari....resmen kıskanılıyosunuzzz....

asucum buralardasın ama pek bi durgunsunn muhabbetmi sarmadıı....:44:

nursenada biraz uğramış beğenmiş beğenmiş gitmiş....daha yok ortada..

aynur yena özlem hiç uğramadılar bugün....özletmeyin kızlar kendinizi yaaa....

hürremle mehtap hepten kayboldular zatii...hiç ses yokk..

neyse ben kaçtım Allaha emanet olun öptüm hepinizii...

bendeeee bendeeee kocamın fıstık gıbı karısı olsun ıstıorummmm...bana bakan erkeklerı gorup kudursun ıstıorummmmm(bu şakaydı:)

beceremedım onu denemk ıcın evlılık cızelgesı yaptım onuda beceremedım sılemıorumda sımdı:)))

Neyse enişteyi daha fazla kızdırmadan yat bari
Benimki çoktan pes edip yattı bile saat 23:30da ben yatıyorum sabah erken kalkıcağız diye bir laf sokuverdi bende 80lik dede otursanda birşey değişmeyecek nasılsa diye lafımı iade edip arkasından el salladım
Küçük cimcimeyle oturuyoruz hala Kanal Dde ATM diye bir film var ona daldım
Bitsin bende yatacağım sabah en geç 9da uyanmam lazımim sonuçta yarın büyük gün kaynanatörün evini taşıyacağız ( yine eşim tahmin ettiğim gibi yardım edersin dimi dedi hee o çok sevdiği kızının çocukları var gelemez tabi yine sevmediği gelinine kaldı dimi dedim neyse Allah rizası için gidiceğim ama eşimide uyardım eğer bana bir tek laf sokacak olursa bende ona anında cevabını veririm

benimkide tv seyrederken kaşla göz arasında sızdı..

maşallahın var kızzz...ben nekadar haklıda olsam anasına hayatta laf ettirtmez....bide yüzüne dersem ne yapar beni bilmiyorum yanii...

ay bişey dimmi...yatmadan önce hele bir tartılayım ne görcem diye merak ettim...hiç beklemiyodum ama 89,5 dedi tartım çok sevindimm..bu saatte böyle dediyse sabah düz 89 u görürüm sanırsamm....

Hadi gözün aydın darısı bizlerin başına
Neyse film bitti bende ufaktan yatayım yoksa sabah çok zor uyanacağım bu seferde zeytinyağ moduna giremem gece yatsaydın ne kalkmadın biliyorsun taşınma faslı var diye söylenir durur

Yok güzelim yaa artık alıştı eşimde anasına laf söylememe bugün bir ara kız senin gözlerinin altı sanki çökmüş ne o gidicimisin gibi bir espiri yaptı eşim hesapta alta kalırmıyım anında yapıştırdım lafı heee kına alayımda yarın ananla yeni evde yakınırsınız bol bol dedim 40ım cıkınca anan yeni karıda bulur sana nasılsa dedim eşim döndü kızıma bak görüyormusun yine anama dokundurmayı başardı dedi dedim oğlum niyet olduktan sonra ben her türlü laf bulurum dedim

Neyse bu sefer kesin kaçtım
Herkese hayırlı geceler ve iyi uykular

Allaha emanet olun yarın ancak gece gelebilirim

günayydınnn kızlar dün çok yorgundummmmm beğendim çıktımmm
gezmekten helak oluyoruz hava güzel olunca evde durasımız gelmiyooo

şimdi ev ahalisi kalktı kahvaltımızı hazırlayayımm dışarı çıkcazz
herkeze mutlu günlerr

yeni gelen arkadaşlarım iyiki geldiniz hoş geldinizzzz hep beraber vericez inşallah

Son düzenleme:
günaydınnnnn

hayırlı pazarlar

herkesler gezmelere gidicek sanırım,bende çıkıcam birazdannn kızlar az kaçamak yapın bugün bugün bomba gün dikkat etmek lazımmm

öptümmm sevgiyle kalın

günaydın.. işteyim.. bi bakiim kim var dedim, kimseler yok..
geçmişi okuyamıyorum.. hatta geleceğe bile bakamıyorumyorgunluktan..
bu günler de geçer..

haftanın birincisi ilknur83 -900gr
haftanın ikincisi y.o.l.c.u -700gr
haftanın üçüncüsü ceco34 -600gr

sporlar yapılmış ama kilolar verilememiş..
anam biraz sıksaydım da şu listeye girebilseydim dedim..
bahar geldi. tam kilo verme zamanı..
hepinizi kutluyorum.. azmimiz artsın kilolarımız gitsin..

Selamün aleykümm....

ohhh ne güzel herkes gezmelere gidiyoo...biz evdeyiz...eşim çalışıyo herhangi bir günden farkımız yok yanii...kahvaltımı yaptımm..şimdi yeşilçayımı içiyorum...

esraaa nerelerdesinn...iyisindir inş dünden beri yoksun ortalarda merak ettimm...:26:

Yolcu cizelge icin thnx ewe gidince deniycem bugun temizlik var hemde buyuk temizlik ama enerji depolamak icin spor yapiorum pistim gunesin altinda

Son düzenleme:
Selam kızlarrrr

Hazır fırsat bulmuşken bir sizlere bakayım dedim
Nakliyeciler henüz gelmedi ama büyük ihtimal yarım saat sonra gelirler. Onlar kolileri yüklemeyi bitireceklerine yakın eşim telefon açacak banada bende kücük cimcimeyle birlikte aşağı ineceğiz
Yeni eve geçip yerleştirmeye başlıyacağız. Eşimin halalarıda biraz evvel telefon açtılar tek başına zorlanırsın bizde yardıma geliriz akşam üzere hem akşamlık yemek derdin olmasın biz gelirken birşeyler getiriceğiz diye
Sağ olsunlar beni çok düşünüyorlar Eşim bile diyor halamlar seni benden fazla seviyor diye

Neyse şimdilik kaçayımda hazırlanayım eşim aramadan biraz küçük kuzuyu kapı önüne çıkartayımda güneşten faydalanalım

merhaba arkadaşlar yeşil çay bu bildiğimizden demi sallama olandan?

Canım aslında tazesi eminim çok daha faydalıdır ama ben maalesef ağır geldiği için onu içemiyorum BİMden naneli limonlu yeşil çay alıyorum sallama onu kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…