Çatlamakla kalmaz infilak eder
Kadın ikinci hamileliğimi bile duyduğunda mosmor olduneredeyse ay ne gerek vardı diyecekti
Üçüncünün lafını bile edince ( şakasına ) anında hemen sinirlenip ay neyinize güveniyorsunuz falan diyor :)
Az kurcalasam akraba çıkarız diyeceğim ama sülaledeki en kilolu bendim tabi sonradan kilo alanlar olmadıysa
Ben çok şanslıydım çünkü hamileliğim gerçekten rahat geçti ki normalde kilolu olunca biraz hantallaşıyor insan ( kız kardeşim hamileliğinde 30 kilo almıştı ikizlerinde ) biz yardım etmesek yerinden kalkamıyordu ki 96yla doğuma girdi
Hiç karnım daha fazla büyümedi ( olanında yeterince yer varmış demekki)
Bilmeyenler doğumdan sonra kızımı görüp aa bu yeğeninmi yoksa diyorlar dıyooo benimki deyincede aaa kız hiç anlamadık ya diyordu Son güne kadar arabada kullandım bol bolda gezdim
Hayatımda olmadığım kadar aktiv bir hayat geçirdim hatta doğuma bile yürüyerek girdim
Doktorum bile meslek hayatımda senin gibisini görmedim süpersin diyorduhatta şakasına 1p sene arayla doğuruyorum ama bundan sonra belki iki üç sene sonra yine gelirim demiştim
Adam yarın beni görünce aklına o cümle gelirsek kesin anaaaa harbi dediğini yaptınmı yoksa diyecektir
süpersinnnn ayda4 versen 3ayda 12 yapar super bnmde 3ayda 15fln vermem gereklı((hıc ınanmıorum buna umarım basarabılırız....
bende dogumdan sonra aldım ıkıncıyı dogurmaktan korkmuyorum ama dogum sonrası ben kılo alıyorum ondan korkuyorum bu hale öle geldımo yüzden vermeden yok dıyorum ıkıncı bebege
nasipse düşünüyorum ablacımm...ama önce bi hedeflediğim kiloya inmeliyimmm....selam hatunlarrrr
geçmişi pek okuyamadım umarım herkesler iyidir sanırım okuyamamda gözlerim çok ağrıyor bir yakın bir uzak gözlüğü takmaktannn
son 1-2 sayfaya göz gezdirdim hayırdır zeynepcim ve banuşum bebek niyetindemiyiz nedir
banuşum kayınvaliden çatır diye çatlar artık.
diyet adına iyi bir gündü diyemiyeceğim sporum yok satlerim düzensizdi ne olcak benim halim pestil gibi yorgun geldimmmm pelte gibi vucüdum ve spor yapmam lazım yoksa olmuyor
sorma bende öyle bugün spor yapamadım ama bebegım sabah 5.30 da kaldırdı onunla ılgılen mısafır gelecek dıye yıyemesemdehazırlık yap evi temizle dünya kadar ütüü ardından yetmedı avm turu ve akabınde de bı moral bozuklugu bı moral bozuklugu kı begendıgın elbıse bebendıgın ayakkabı olmuyor yanımda sıfır beden yengem ne gıyse yivriii oluyo kıskanclık degılde öyle ımremdımkı bense olsun dıye artık yaslı yaslı işler gıyinmeye basladım halbukı ne kokos cıvıl cıvıl biriydim ...alışveriş benı daha bı hırslandırdı ayy buyuk beden ne corap var ne ıc camasırı böylee varya sınırden öluyordum sporumu daha cok artırmam lazım 1 haftadır 2 kılo verdım ama yolum coook uzun ama yılmıcaz kızlarrr pes etmek yok!
ıns cnm allah 3.yude nasıp etsın acaba dıorum 80e fln dusunce dogursam dogumda zaten kılo alıoz ya ondan snra kaldıgım yerden dıyetıme dvmmı etsem??
evet cnm kesınlıkle haklısın allahın ısıne karısılmaz ama once bız onlemımızı alcaz ondan snrasını allaha bırakcaz ne gıbı zorluklar yasadın kılolu olarak hamılellıkde ??
yolcu gordunmu ınsan ıstedıkden snra herseyı basarıo zorda olsa sen 7-8 arasında yuruyuse vakıt ayırabılmıssın bende kılo aldıran ınsanları hayatımdan cıkarttım derken en basta annem:))ne zmn rejım yaptıgımı duysa kadın mantı yapıo bende fazla ugramıorum annemlere mumkun oldugunca az yemege gıdıoruz anneme soledım zaten kusura bakmayın sıze fazla gelmıoruz dıyet yaptıgım ıcın dedım ama kayınvaldeme bole bısey dıyemem onların hayatı yemek ustune kurulmus urfalı yemeklerı sız dusunun onlardada sole bı cozum buldum evden yemegımı goturuorum kayınvaldem azcık tadına bak fln dıyınce esım devreye gırıp annesıne kızıo ve ben annenler cagırıo gıdelım dememe ragmen sırf bnm cnm o yemeklerı cekmesın dıe cok az ugruoruz cnm kocacım bnm ya...bole kısısel cozumler uretıorum ıste kndıme ...
kararlı oldummu ya gıdecek ya gıdecek nereye kadar bana yasıssın yagcıklar:)yagcık kardeslerın 2 sı gıttı ılk 3 ay ıcın hedefım15 den 12.5 dustu ıstersen yaparsın yaparım ıns bundan sonra ben buyuk beden gıymek ıstemıyorum kızımın zayıf perı gıbı bır annesı olmak ıstıyorum
Ben geldimm....
nasipse düşünüyorum ablacımm...ama önce bi hedeflediğim kiloya inmeliyimmm....
canım bir kilo çizelgesi yapsan...
Rabbim hayırlısını nasip etsin canım...
tabiki isteyince oluyo canım ama benim küçük cadım bikaç aydır gece uykusu uyutmuyo sabaha karşı 4te yada5te uyuyunca 7 de kalkamıyorum....oyüzdende çıkamıyorum...amaa günler uzadı ya eşim erken geldiği akşamlarda çocukları ona bırakıp çıkma niyetindeyimmm...gerçi muhasebeci ve hep yoğun marttan beride geç geliyo....mayısıda atlattıkmı rahatlıcam dedi biraz ona güveniyorumm....
burcuuu sende yapsana bi çizelgee...
kızları uyuttum ve kocam ters ters bakmaya başladı bişey demeden kaçayım bari....resmen kıskanılıyosunuzzz....
asucum buralardasın ama pek bi durgunsunn muhabbetmi sarmadıı....:44:
nursenada biraz uğramış beğenmiş beğenmiş gitmiş....daha yok ortada..
aynur yena özlem hiç uğramadılar bugün....özletmeyin kızlar kendinizi yaaa....
hürremle mehtap hepten kayboldular zatii...hiç ses yokk..
neyse ben kaçtım Allaha emanet olun öptüm hepinizii...
bendeeee bendeeee kocamın fıstık gıbı karısı olsun ıstıorummmm...bana bakan erkeklerı gorup kudursun ıstıorummmmm(bu şakaydı:)
beceremedım onu denemk ıcın evlılık cızelgesı yaptım onuda beceremedım sılemıorumda sımdı:)))
Neyse enişteyi daha fazla kızdırmadan yat bari
Benimki çoktan pes edip yattı bilesaat 23:30da ben yatıyorum sabah erken kalkıcağız diye bir laf sokuverdi bende 80lik dede otursanda birşey değişmeyecek nasılsa diye lafımı iade edip arkasından el salladım
Küçük cimcimeyle oturuyoruz halaKanal Dde ATM diye bir film var ona daldım
Bitsin bende yatacağım sabah en geç 9da uyanmam lazımim sonuçta yarın büyük günkaynanatörün evini taşıyacağız ( yine eşim tahmin ettiğim gibi yardım edersin dimi dedi hee o çok sevdiği kızının çocukları var gelemez tabi yine sevmediği gelinine kaldı dimi dedim neyse Allah rizası için gidiceğim ama eşimide uyardım eğer bana bir tek laf sokacak olursa bende ona anında cevabını veririm
benimkide tv seyrederken kaşla göz arasında sızdı..
maşallahın var kızzz...ben nekadar haklıda olsam anasına hayatta laf ettirtmez....bide yüzüne dersem ne yapar beni bilmiyorum yanii...
ay bişey dimmi...yatmadan önce hele bir tartılayım ne görcem diye merak ettim...hiç beklemiyodum ama 89,5 dedi tartım çok sevindimm..bu saatte böyle dediyse sabah düz 89 u görürüm sanırsamm....
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]castle[/TD]
[TD]365dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]ilknur83[/TD]
[TD]270dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]meyra_[/TD]
[TD]240dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]mutfaak[/TD]
[TD]220dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]gulma[/TD]
[TD]200dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]dafi[/TD]
[TD]180dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]egedeniz03[/TD]
[TD]160dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.[/TD]
[TD]nothinggg[/TD]
[TD]135dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.[/TD]
[TD]ceco34[/TD]
[TD]90dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.[/TD]
[TD]kitkurdu[/TD]
[TD]80dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.[/TD]
[TD]nursena[/TD]
[TD]60dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]GEÇEN HAFTA[/TD]
[TD]BU HAFTA [/TD]
[TD]FARK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]BEYZUS[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]nevzamansız[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]95.3[/TD]
[TD]95.3[/TD]
[TD]aynı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]ceco34[/TD]
[TD]97[/TD]
[TD]96.4[/TD]
[TD]-0.6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]gulma[/TD]
[TD]91.3[/TD]
[TD]91.3[/TD]
[TD]aynı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]efeeeem[/TD]
[TD]95[/TD]
[TD]95[/TD]
[TD]aynı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]83.4[/TD]
[TD]83.4[/TD]
[TD]aynı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.[/TD]
[TD]nothinggg[/TD]
[TD]100.5[/TD]
[TD]100.5[/TD]
[TD]aynı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.[/TD]
[TD]yağmurgözlü[/TD]
[TD]107.5[/TD]
[TD]107.5[/TD]
[TD]aynı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.[/TD]
[TD]dafi[/TD]
[TD]88[/TD]
[TD]88.5[/TD]
[TD]+0.5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.[/TD]
[TD]castle[/TD]
[TD]111.5[/TD]
[TD]111.5[/TD]
[TD]aynı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.[/TD]
[TD]kitkurdu[/TD]
[TD]98.4[/TD]
[TD]99.4[/TD]
[TD]+1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.[/TD]
[TD]mmery[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]98.8[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14.[/TD]
[TD]pınar110[/TD]
[TD]93.6[/TD]
[TD]93.6[/TD]
[TD]aynı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15.[/TD]
[TD]meyra_[/TD]
[TD]99.2[/TD]
[TD]98.7[/TD]
[TD]-0.5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16.[/TD]
[TD]nursena[/TD]
[TD]83.9[/TD]
[TD]84.7[/TD]
[TD]+0.8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17.[/TD]
[TD]clutch[/TD]
[TD]80.8[/TD]
[TD]82.2[/TD]
[TD]+1.4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18.[/TD]
[TD]egedeniz03[/TD]
[TD]85.5[/TD]
[TD]85.5[/TD]
[TD]aynı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19.[/TD]
[TD]bahaaaar[/TD]
[TD]90.8[/TD]
[TD]91.6[/TD]
[TD]+0.8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20.[/TD]
[TD]ilknur83[/TD]
[TD]97.1[/TD]
[TD]96.2[/TD]
[TD]-0.9[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21.[/TD]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD]89.9[/TD]
[TD]89.2[/TD]
[TD]-0.7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]22.[/TD]
[TD]WAW[/TD]
[TD]83[/TD]
[TD]83[/TD]
[TD]aynı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]23.[/TD]
[TD]nfy-9185[/TD]
[TD]93.3[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]24.[/TD]
[TD]gokce-iremim[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]25.[/TD]
[TD]akabe[/TD]
[TD]144.9[/TD]
[TD]145.9[/TD]
[TD]+1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]26.[/TD]
[TD]eriny[/TD]
[TD]102.5[/TD]
[TD]102[/TD]
[TD]-0.5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]27.[/TD]
[TD]badell[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]102[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]28.[/TD]
[TD]mutfaaaak[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]93[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
haftanın birincisi ilknur83 -900gr
haftanın ikincisi y.o.l.c.u -700gr
haftanın üçüncüsü ceco34 -600gr
merhaba arkadaşlar yeşil çay bu bildiğimizden demi sallama olandan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?