Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın fıstıklarımm

nasılsınızz ? bende kahvaltı hazırlıyorum , eşim uyuyor hala , bizimkisi brunch oldu anlayacağınızz )

musmutlu , eksili bi haftasonu olsun inşAllahh , öpüyorumm

merhaba arkadaşlar yeşil çay bu bildiğimizden demi sallama olandan?

bende bimin yeşilçayını kullanıyorum canım...ilk alışana kadar baya zorlandım ama şimdi güzel gidiyo....

Canım aslında tazesi eminim çok daha faydalıdır ama ben maalesef ağır geldiği için onu içemiyorum BİMden naneli limonlu yeşil çay alıyorum sallama onu kullanıyorum
ay ben onuda denedim ama yok anacım sadesini daha rahat içiyorum...
günaydın fıstıklarımm

nasılsınızz ? bende kahvaltı hazırlıyorum , eşim uyuyor hala , bizimkisi brunch oldu anlayacağınızz )

musmutlu , eksili bi haftasonu olsun inşAllahh , öpüyorumm

hoşgeldinn öğretmenimm...nasılsın özledik senii..ne güzel valla bi pazar günü bile kahvaltı yapamıyoruz biz eşimle...oysaki bugün için neler düşünmüştm ama olmadı...artık bir aksilik çıkmassa haftaya...

Zeynom nerelerdesin cücüş ??

kahvaltımı yaptım ) şimdide yazılı okumaya başlicamm :26::26::26:

boynum tutulmuştu 2 gündür iğne oluyorum , gittim iğnemi yaptırdım ama halen tutuk bi şekilde dolanıyomm , bi an önce oynar başlıklı olmak istiyorumm

geldim kuzum...yemek yaptım...çocukları yediricem şimdi....bende acıktım...

geçmiş olsun canım yaa...çok fena oluyo boyun tutulması geçen sene banada olmuştu bir hafta robot gibi gezdim....

kızlar kaç öğün yemek yiyosunuz ben saat 10 da kahvaltı yarım saat önce ılık su içiyorum saat 4 gibi aparatif atıştırıyorum akşam en geç 8 de akşam yemeği sonra bol su ve çay doğru yoldamıyım hatamı ediyorum sizce fikirlerinizi alayım lütfen he akşam45 dakika yürüyüş ve spor nasılım?

bende geç kalkınca iki öğün ana ikide ara yapıyorum canım...ama bu sıralar spor yok senin yürüyüş ve spor iyiymiş...devam inşallah...

İyi pazarlar kızlar. Nasılsınız bakalım. Sabahtan beri totomu anca koydum kolduğa. 2 günlük yemek yaptım, bugün için yemek yaptım ayrıca, çamaşır astım daha da asıcam, ütü yapıcam akşama. Sizler napıyosunuz. Bu aralar hasta olmam lazım ama işyeri de hiç müsati değil:)) off keşke ilk günü hep haftasonuna denk gelse. Zaten sıkıi tekiş oturuyorum adamların arasında, umarım çok ağrılı geçmez adetim.

Dün pikniğe gittik, neler yedik sormayın, yani boş bol et işte. Arkadaşlar eti mahalle kasabından almışlar,tadı çok daha güzeldi. Aslında bi oturuşta yemedik, sabah eşim diyetisyene gitti, ordan çıktık kahvaltımızı yaptık, ordan pikniğe gittik 11 gibi. İşte akşama kadar 2 kere mangal yaktık.

Çook geçmiş olsun aynurr. Umarım boynun iyileşir tez zamanda. Kendine dikkat et

Kilona göre menün güzel fakat akşam çorba ve 3 dilim ekmek fazla olmuş. Çorba varsa 1 dilim ekmek az yemek lazım

Canım evet malesef hata ediyorsun 10da kalkıyorsan 10da kahvaltı, 1de öğle yemeği, 4de ara öğün ve en geç 7de yemek,9-10 arası ara öğün yapman lazım. Kaçta kalkarsan kalk öğle yemeğini hep aynı saatlerde ye

slm kızlar pertim çıktı tabanlarım ağrıyoo sabah kahvaltımızı balkonda yaptık ilk defa sonra kızlar deniz diye tutturduuu gittik girdiler oynadılar dışarda yemek yememek içinn evden buzluktaki patatesli börekleri pişirmiştim öğlende yarım yufka oluyo kayısı suyuyla onu yedim arada az çekirdek çinttik eşimle
akşam yemeğimide şimdi yedk cacıkla türlü 1 tabak azcıkta lavaş yedim dükkan kapandıı bol su var bu saatten sonraaaa
allah izin verirse bu hafta sıkıcamm

esens
yemek düzen oldumu daha güzel sonuçlar alıyosun inşallahh çok azimli gördüm senii bu sefer olcekk vericeksinn

yolcu bittimi temizlikkk benimde şu mutfak dolaplarını indiresim varrr daaa çokk üşeniyom valla havada sıcak oluncaaa bide cadı kızımla giremiyom işe

özkaaa adet pazartesi sendromuyla birleşince çekilmez olur
inşallah bugün olursunda yarına az rahatlarsınnn
piknikte iyi olmuşturr anam benim adam mangal yakmaya bi üşenirki sorma alt üstü pişirecek onuda yapmaz
illa lokanta gidiverir onunda tadını ben alamıyomm
asuda pikniklerde

yenada uğramamışşş

cecomm kolay gelsin bugün kaynanana yardım ediyon yaa ses etmez sana

aynurum cücüşümm ne çektin bu sınav kağıtlarından az kaldı sabret okulların kapanmasına
babanların çiftlik ne oldu yardum falan aldılarmı merak ettimm

Tskler tavsiyene uycam

Pazartesi sendromu değil de hakkaten o ortamda adet olmak zor be nursenacığım
Mangalı hazır getiriyolar, biz sadece pişirdik. Et de güzel olunca ziyafet oldu söylemesi ayıp. Biz biraz hazırlıksız gittik, normalde herkes yanında meyve, salata malzemesi vs getirmiş, sadece masa ve mangala para verdiler, biz azıcık salataya 20tl vermek zorunda kaldık

ÖYLE YERLERDE NE KOPARIRSAK KADIR HESABI YAPILIYO MALESEF
adet olsak bi dert olmasak bi dert işteee

anaaa kımsecıkler yok yaaa bende temızlıgımı bıtırdım yemegımı yedım bakım kım var kım yok dedım kımseler yoggghhhh
menumu ve aktıvıtelerımı yazayım sıze

9:00 2tost
1bardak su

10:00-11:45 spor

12:00 500ml su
sakarınlı kahve
soda

13.00makarna
1kofte
ayran

15:00 elma
500ml su

20:00 2dılım ekmek
1parca et
ayran

21:00 meyvelı yogurt
250ml su

15:00-20:00 delı bır ev temızlıgı

Son düzenleme:
ben geldiiimmmm...başım ağrıyo biraz...bi saattir oturduğum yerde uyumuşum namaz geçiyo diye kaldırdı eşim...ama hala yatasım var...oda diyoki balkonda çay içelim gidip çay yapcam biraz...ay ne karışık anlattım....uykulu bukadar oluyo ancaa..

yolcu bittimi temizlikkk benimde şu mutfak dolaplarını indiresim varrr daaa çokk üşeniyom valla havada sıcak oluncaaa bide cadı kızımla giremiyom işe

yok canım yaa bitermi...mutfağa hiç girmedim daha odalar bitti sadece...bide koridorun duvarları silinecek ama hiç halim yok bugün hiçbişey yapmadım..iyi hissedersem yarın devam etmeyi düşünüyorum...

slm kizlar:)
bugunku menumu yaziyim once
sabah 2 dilim kasar domates salatalik 1 kase yogurt 2 dilimde ekmek
öglen 8 kasik kabak citme 1 kase yogurt ve salata
arada 1 elma
aksam 10 kasik yogurtlu dövme
bugun az yedim yarin dogum gunune gitcem kisiryerim kesin dayanamayip ondan bugun az yiyim dedim :)

ben öğle yemeği yemiyordum hata orda sanırım düzensizlikten

selam kızlar yorucu bir günden sonra duş v.s anca oturdum.bugün çok düzensizde yemek yemedim ama ev içinde çok koşturdum biraz öncede 35 dk tempolu yürüdüm geldi kızlar şimdiden hava çok sıcak yaz nasıl geçer düşünemiyorum:26: aynurcum geçmiş olsunnnn.cepten umarım becermişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…