merhaba arkadaşlar yeşil çay bu bildiğimizden demi sallama olandan?
ay ben onuda denedim ama yok anacım sadesini daha rahat içiyorum...Canım aslında tazesi eminim çok daha faydalıdır ama ben maalesef ağır geldiği için onu içemiyorumBİMden naneli limonlu yeşil çay alıyorum sallama onu kullanıyorum
günaydın fıstıklarımm
nasılsınızz ? bende kahvaltı hazırlıyorum , eşim uyuyor hala , bizimkisi brunch oldu anlayacağınızz)
musmutlu , eksili bi haftasonu olsun inşAllahh , öpüyorumm
Zeynom nerelerdesin cücüş ??
kahvaltımı yaptım) şimdide yazılı okumaya başlicamm :26::26::26:
boynum tutulmuştu 2 gündür iğne oluyorum , gittim iğnemi yaptırdım ama halen tutuk bi şekilde dolanıyomm , bi an önce oynar başlıklı olmak istiyorumm
kızlar kaç öğün yemek yiyosunuz ben saat 10 da kahvaltı yarım saat önce ılık su içiyorum saat 4 gibi aparatif atıştırıyorum akşam en geç 8 de akşam yemeği sonra bol su ve çay doğru yoldamıyım hatamı ediyorum sizce fikirlerinizi alayım lütfen he akşam45 dakika yürüyüş ve spor nasılım?
Zeynom nerelerdesin cücüş ??
kahvaltımı yaptım) şimdide yazılı okumaya başlicamm :26::26::26:
boynum tutulmuştu 2 gündür iğne oluyorum , gittim iğnemi yaptırdım ama halen tutuk bi şekilde dolanıyomm , bi an önce oynar başlıklı olmak istiyorumm
Eki Görüntüle 697354 Eki Görüntüle 697354 Eki Görüntüle 697354
10:00 peynir-3dılım bugday ekmegı-3çeri domates-1ufak salatalık
12:00sakarınlı turk kahvesı-elma
14:003dılım ekmek-1.5 köfte-salatalık
16:00 2erık
18:00ayran-2dılım zeytınlı ekmek
20:00 corba-kofte-3dılım ekmek
21:00 yarım bardak portakal suyu
toplam 1,5 lıtre su
spor yok ama 2den 8e kdr sokaklarda dolasıodum
yorumlarınızı beklıorum....
kızlar kaç öğün yemek yiyosunuz ben saat 10 da kahvaltı yarım saat önce ılık su içiyorum saat 4 gibi aparatif atıştırıyorum akşam en geç 8 de akşam yemeği sonra bol su ve çay doğru yoldamıyım hatamı ediyorum sizce fikirlerinizi alayım lütfen he akşam45 dakika yürüyüş ve spor nasılım?
İyi pazarlar kızlar. Nasılsınız bakalım. Sabahtan beri totomu anca koydum kolduğa. 2 günlük yemek yaptım, bugün için yemek yaptım ayrıca, çamaşır astım daha da asıcam, ütü yapıcam akşama. Sizler napıyosunuz. Bu aralar hasta olmam lazım ama işyeri de hiç müsati değil:)) off keşke ilk günü hep haftasonuna denk gelse. Zaten sıkıi tekiş oturuyorum adamların arasında, umarım çok ağrılı geçmez adetim.
Dün pikniğe gittik, neler yedik sormayın, yani boş bol et işte. Arkadaşlar eti mahalle kasabından almışlar,tadı çok daha güzeldi. Aslında bi oturuşta yemedik, sabah eşim diyetisyene gitti, ordan çıktık kahvaltımızı yaptık, ordan pikniğe gittik 11 gibi. İşte akşama kadar 2 kere mangal yaktık.
Çook geçmiş olsun aynurr. Umarım boynun iyileşir tez zamanda. Kendine dikkat et
Kilona göre menün güzel fakat akşam çorba ve 3 dilim ekmek fazla olmuş. Çorba varsa 1 dilim ekmek az yemek lazım
esens
yemek düzen oldumu daha güzel sonuçlar alıyosun inşallahh çok azimli gördüm senii bu sefer olcekk vericeksinn
yolcu bittimi temizlikkk benimde şu mutfak dolaplarını indiresim varrr daaa çokk üşeniyom valla havada sıcak oluncaaa bide cadı kızımla giremiyom işe
özkaaa adet pazartesi sendromuyla birleşince çekilmez olur
inşallah bugün olursunda yarına az rahatlarsınnn
piknikte iyi olmuşturr anam benim adam mangal yakmaya bi üşenirki sorma alt üstü pişirecek onuda yapmaz
illa lokanta gidiverir onunda tadını ben alamıyomm
asuda pikniklerde
yenada uğramamışşş
cecomm kolay gelsin bugün kaynanana yardım ediyon yaa ses etmez sana
aynurum cücüşümm ne çektin bu sınav kağıtlarından az kaldı sabret okulların kapanmasına
babanların çiftlik ne oldu yardum falan aldılarmı merak ettimm
Pazartesi sendromu değil de hakkaten o ortamda adet olmak zor be nursenacığım
Mangalı hazır getiriyolar, biz sadece pişirdik. Et de güzel olunca ziyafet oldu söylemesi ayıp. Biz biraz hazırlıksız gittik, normalde herkes yanında meyve, salata malzemesi vs getirmiş, sadece masa ve mangala para verdiler, biz azıcık salataya 20tl vermek zorunda kaldık
yolcu bittimi temizlikkk benimde şu mutfak dolaplarını indiresim varrr daaa çokk üşeniyom valla havada sıcak oluncaaa bide cadı kızımla giremiyom işe
ben öğle yemeği yemiyordum hata orda sanırım düzensizliktenCanım evet malesef hata ediyorsun10da kalkıyorsan 10da kahvaltı, 1de öğle yemeği, 4de ara öğün ve en geç 7de yemek,9-10 arası ara öğün yapman lazım. Kaçta kalkarsan kalk öğle yemeğini hep aynı saatlerde ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?