Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kıskanç merry:)

sabah 11 gibi kalktım
1haşlanmıs yumurta
1kk beyaz peynir domates salatalık
birde kv min yaptıgı fındıklı cevizli acuka
2dilim tam buğday ekmeği.

öğle öğünüm gec kahvaltı sebebiyle ara ögün gibi geçti.
1kase yogurda çilek doğradım yedim:)

akşam 19.00 gibi
1tabak tarhana çorbası
2 dolma
salata ve ayran

az önce kendim kaynattıgımın yeşil çayımı içtim
sanırım yeme işim bitti artık benim

selam kızlar,

nasılsınız? ben iyiyim şükür. tatil sonrası bol bol tembellik yaptığımız bir haftasonu oldu. yarın evi temizlemeye başlayacağım dip köşe.

Esen ve burcu aramıza hoşgeldiniz bu arada.

İyiyim canım sağol :)

pcyi açmaya fırsat olmadı. ancak gelebildim o yüzden.

geçmiş olsun cücüşüm, dönmüşsündür inşallah oynar başlıklı haline

maşallah Yasemin abla, yorulmuşsun ama kalorileri de yakmışsındır kesin :)

çok güzel beslenmişsin Meryemcim. harikasın

slmm çokk yoruldum yarım satt tempolu yürüdüm 15 dakkada bisiklettt geldm çamaşır topla yeniden ass saçma sapan yediklerim erirmi bilmem gelincede 1 dlm karpuz yedim
nası yanıyo her yanım kızarmış güneşten 35 dereceydi bugün nası geçeçek bu ya aceppp şimdiden böylee

ayy unutmusum kızlar ayrıca 40dk yürüyüşüm varrrrrr

yarın sabah aksam yürüyecegim.
kendime bir plan yaptım..

haftada 3 gün sabah,5 günde akşamüzeri yürüyüs yapacagım.bazı günler sabah aksam olacak ama 30-40dklık olacagı için zorlamaz diye düşünüyorum.sahil boyu oh misss

esracım iyi geceler canım

topicte kendi kendime mi konusuyorum ben neredesiniz hu huuuu...
peki kendi kendine konusana ne denir di kii

cecoşum gel de kv ile neler yaptın anlat seni beklıyorum
bu arada baska eve mi tasınıyor kv?senle aynı binada oturuodu ama annesinde kalıyordu die biliyorum
şimdi evine senin bina namı geldi yoksam

İyi geceler
Günüm yorucu ve güzel geçti
Kardeşlerimden biri gelemedi yeğenim ateşli olduğu için ama sürpriz olarak dayım ve yengem geldi

SElamün Aleyküm kızlarrrrr

Hele şükür evimize dönebildik daha doğrusu ruhum cıktı posam geldi
Gerçektende taşınma faslı çok çok zormuş yaa
Ev hesapta temizlenmişti ama her yer leş gibiydi. KV desen 1.5 senedir hiç kendi evinde temizlik yapmadığından bütün eşyalar leş gibiydi. Paketlerden bile okadar dağınık ve pis koymuş ki kolilere cıldıracaktım az daha Plastik kaplardan birinde Kara Fatma ölüsü bile çıktı bende doğal olarak başladım hem eşime hem annesine söylenmeye
Bu şekilde kolilenme mi olur diye söylendim birde bunlar yetmiyormuş gibi hiç deterjanda almamış hatun. Söylene söylene gitti benim saydıklarımı aldı cebinden para cıktı diye uyuz oldu ama umurum değil madem bir iş yapacağım tam yapmam lazım

Okadar pistiki ancak mutfağı ve salonu bitirdik bugün Mutfaktaki bütün kap kacakları elde yıkayıp dolaplarını sildikten sonra yerleştirdim Ne kadar çer çöp varsa getirmiş ama sağ olsun eşimin halaları sonradan gelip bana arka çıktılarda bazı şeyleri attık Yarım ağızla sıkıla sıkıla da olsa helallik istedi nasıl olduysa
Ufak tefek işler kaldı onlarıda artık kendi gidip gelip yapacakmış

Daha gitmeden az daha kapışıyorduk Hatun bizim arabayla yeni eve doğru giderken eşime ben yaa şu alyansımıda bu ara hep unutuyorum takmayı dedim eşim güldü geçti sonutça bol geldiğini biliyor. Kv neden diyince eşimde söyledi oda bunun üzerine aaa olmaz sen kendini yoksa spor salonunda bekarmı tanıtıyorsun millete demezmi Resmen çıldırttı beni bende heee kendime yeni kaynana adayı bakıyorum ondan takmıyorum dedim tabi ben kötüyüm iyisini bulursun belki dedi bende yok bende bu şans varken yine senin gibisine deng gelirim dedim
Dakika 1 Gol 1

Sonrada evde hiç deterjan yok diye söylendim sonuçta sırf suyla temizlimi olurmuş Kaplardada bir iki tane Karaböcük ölüsü görünce ne o bunlardan da mı vazgeçemedin yeni eve getirmişsin dedim
İnanılmaz yoruldum ki zaten kasıklarımda ağrı vardı kanama vardı diye gece doktora gitmeyi düşünyordum oradan cıkarken Valla okadar kap kaçağı yıkayıp durulayıp sonra kurulayıp dolaplara yerleştirmek ölümdü.
Uyuz görümcem bir yarım saatliğine misafirliğe geldi Bir ara mutfakta ayağımın altında dolaşmayın bari dedim uyuz oldu oda diğer odada oturdu çay demlemiştim onu bile o odada içti sonrada elini kolunu sallayarak gitti zaten

Eşimin halaları sağ olsun hem akşamlık birşeyler getirdiler hemde yardım ettilerde öylelikle çoğunu bitirebildik Ama onlar bile defalarca kız okadar hırpalama kendini ne gerek var birazda kendi yapsın dediler hatun boş boş dolandı etrafta
En son eşim yüzümden kötü olduğumu anlayınca yeter artık sen iyi değilsin bırak dedi de biraz dinlendim eşim son dolayı monte edene kadar. O arada KVnin hali tam seyirlikti Yanımda sıkıla sıkıla dikildi ( birşey diyeceği her halinden belli ) 15 dakika sonra zoraki en kısık ses tonuyla hakkını helal et dedi bende derin bir nefes alarak helal olsun dedim ama anladı tabi benim uyuz olduğumu
Sonuçta her fırsatta kızlarını yere göğe sığdıramayan kadın yine bana ihtiyaç duydu çünkü kızı tenezzül edip yardım etmeye gelmedi Eşime de dedim günahı kadar sevmez ama işte Allah hep bana muhtaç ediyor tabi anlayana

cecomm kolay gelsin bugün kaynanana yardım ediyon yaa ses etmez sana

Heee bekle yine durmadı çenesi ama aldı cevabını
Kız kadına ölüyorsun son isteğin ne deseler beni gösterip Şuda ölsün der

Meryemciğim Sana yeni bir KV macerası daha
Valla bu kadın beni bir gün öldürecek ama bakalım ne zaman Pasaklı marimar birde etrafa titizim diye geçinir ama Allahtan eşimin halaları gördüde bir güzel onlarla bir olup bir sürü şey attık
Bizim yan binadaydı şimdi bir semt ötede yani koca semt bana kaldı

Eşimin halası bayırdan kurtuldu keşke sizde almasaydınız oradan dedi bende eeee bana attılar kazıklarını oradan ev aldırıp şimdi kendi kaçtı olan bize oldu dedim geçmişte sonuçta ne güzel başka yerden alacaktık yok işte yakın olsun yok ya eşim mesaiye kalırsa diye ikna ettiler ve ilk kazığımı yemiş oldum dedim doğru söylüyorsun ..ok vardı size o konuda baskı yaptılar dedi

selam kk milleti....

2gündür naaptınız bakıyım ben yokken:)
daha geçmişe hiç bakamadım, artık yarın bakarım.
yatıcam ama yinede kısa olsa kkya bi bakıyım dedim ve geldim:)
ayyyy bu hafta sonu resmen diyeti bozma bi kenara, diyeti yok etmek için bombardımana tuttum malesef((((
dün günüm, akşam yemekli misafirlik, bugün gündüzde piknik, akşamıda puding(((
bu hafta aynı olursam ona şükredicem gerçekten.....
yaza giriş baya şişirdi beni
üffffffffff.

o kadarda yememeğe özen gösterdiğim halde yinede kaçtı yaaa, ancak elimden bu kadar geldi malesef......
başka bi çareler daha bulmam lazım benimmmmm........

neyse yine yeniden; tekrardan ayağa kalkıp, tekrardan devam edicez diyet yoluna.......

çok yorgunum şuan, piknikte çok yoruldum, halbuki çokta bi hareket etmedim ama yoruldum yinede.
güzeldi ama. sadıçlarla birlikte gittik pikniğe, onlar bizden 3ay önce evlenmişlerdi:)
bi ara kafama çok güneş vurdu piknikte, oyüzden tansiyonum çıktı galiba biraz, eve geldiğimden beri başım ağrıyo çünkü,
bende meşhur sarımsağımı yuttum, şimdide uyku çayımı içicem, biraz sonrada yatarım artık,
ve kapanış dermişim:)))))

cecoşum ellerine saglık...Allah cok büyük senden baska yardımcısı yok demek pasaklı marimarın.

ohh uzağada gitmiş bir semt te olsa hahhaha
sen kendine dikkat et canım okadar yorma kendini..söyle üstünden yapsaydın keşke...
vallahi aklım sendeydi dedim bu kv ne yapar eder hem yorar hem de kızdırır cecoşumu:)

Sağolsan meryemim Ya huyuma tüküreyim bir işi ya tam yapacağım yada hiç
İnan yıkamadığım kap kalmadı kadına kalsa öyle pis pis koyacak dolaplara
Yok canım işimi olması gerektiği gibi yaptım ama lafımıda ortaya kodum
Benim büyük kız bile geberdi eşya taşımaktan yardım etmeken Bende eşime resmen dedim kızın geberdi bir nakliye ücretide ona şart eşimde ev benim değilki dedi bende zaten senden değil anandan istiyorum dedim Demezmi bir öpücük yeter diye dedim kusura bakma ama öpücük karşılığı iş yapmıyoruz biz birşey istemiyoruz ama bari torununa maaşını alınca bir güzellik yap dedim bakalım sanmıyorum ama bu sefer iş inada bindi kızı tembihliyeceğim yapışsın yakasına sonuçta doğumgünlerinde bile hediye almayı bırak tebrik bile etmez ancak biz söyleyince aaa biliyordumda tam arayacaktım havası yapar

canım sen bu 23 kiloyu kaç ayda verdin? azmine bayıldım

buğün 20 dakika koşu bandında yürüdüm he bide işten dolayı genelde ayaktayım faydası olur inşallah bide siz bu yeşil çayı günde kaç kere içiyosunuz sorayım dedim

Herkese günaydınlar ben 90 kiloyum veremiyorummmm. Inş burada beraber başarırız banada yardımcı olursanız sevinrim:)

günayydınnn arkadaşlarrr hayırlı haftalar hepimize yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldinizz

cecommm varya senin kaynananyı allah bildiği gibi yapsınnn kızları ne kadar gamsızmışş yardım etse ya allahım deli oluyorum gelin yapacak kızı bakacakk pes valla işini yapmışın lafıınıda sokmuşsun ohh boşver gerisini allaha havale ett zyıflamana bişey demedilermii daha düşmemişmi omuzların:)))

asuuuu yennnaaaaaa nirdesinizz hadii gelin kızmıcaz neler yediniz haftasonu anatın bakemmm

Herkese günaydınlar ben 90 kiloyum veremiyorummmm. Inş burada beraber başarırız banada yardımcı olursanız sevinrim:)

hoşgeldin aramıza:)
kolay gelsin.....

günayydınnn arkadaşlarrr hayırlı haftalar hepimize yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldinizz

asuuuu yennnaaaaaa nirdesinizz hadii gelin kızmıcaz neler yediniz haftasonu anatın bakemmm

amin inşaallah.

sen ne yedin bakem:)

Son düzenleme:
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeşlere mutlu huzurlu sağlıklı bi hafta diliyorum patronum şuan iş bekliyo benden ama ben size yazmadan gitmek istemedim sonra yine uğrarım öpüldünüz kızlar

Canım çok geçmiş olsun kuzuna inaşallah biran önce toparlar kendini
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum ve zayıflamak istiyorum geçen ay 6 kilo verdim kaldı ne yapıcam yardım edin lütfen
Canım aramıza hoşgeldin sende azmin daim gazan mübarek olsun canım
Banu ablacım sana şimdiden kolay gelsin hem ev taşıyım hem o kadınla uğraşmak çok zor valla ne diyim

kızlar dün piknikte bişey beni çok mutlu etti:)
piknikte oturduğumuz yerde baya bi sahipsiz köpek vardı, 5tane falan, ara ara gelip dolandılar.
neyse biri epey bizden bişeyler yedi ve hemen yakınımıza oturdu ve bizi sahiplendi.
bu kadar çabuk bizi sahiplenmesi beni çok etkiledi:)
böyle bana gözleri ile kırpma yaparak sevgi gösterisinde bulundu oturduğu yerden bana ve kuruldu yattığı yere burası benim mekanım, burası benden sorulur der gibi:)
sonra habire bekliyodu bişey daha atarlarda yermiyim diye:)
heybetlide bi köpekti ama zayıftı malesef
epey bi zaman sonra eşim bişeyler attığında başka bi köpek onu almak için geldi, bu varya onun üzerine bi atladı, resmen bağrış çağrış dövüştüler, bizimki burası benim mekanım diye, diğeride onu ben yiyecem diye:)
bizimki onu dövüşüp kovuyo, o tekrardan 5dk sonra yine geliyo, tabi yine dövüşüp kovuyo bizimki:)
tabi sonra kadının biri köpeklere taktı, eline taşları alıp hepsini kovaladı, hele bizimkini daha bi fazla kovaladı,
sanki ona yaklaşan, onların yakınına gelen köpek varmış gibi, ve orada ondan başkada kimse köpeklerden rahatsız olmadı ve kovalamadı, hayvancıklar dolanıp varsa yiyolar yoksa gidiyolardı zaten, bizimkide öylece yatıyodu zaten.
gıcık oldum kadına zaten
bide bizden çakmak istemiştim öncesinde, kovalayacağını bilseydim vermezdim dermişim
çakmağı isterken bile kadın tuhaf gelmişti zaten bana.
bu köpek benim köpeklere olan sevgimi çok artırdı gerçekten, belki bahçeye alırım bende ondan:)
şaka yaptım ama belki sonra düşünürüm böyle bişey........
kırma çoban köpeğiydi cinsi ve dikkat ettim erkekti. dişiside gelmişti, anneydi göğsünden belliydi:)))) ama dişisi bizden erkekten daha çok yiyecekler yedi ama böyle sahiplenmedi bizi, oyüzden erkekler daha farklı galiba diye düşündüm bende içimden.
çoban köpekleri baya baya sadık köpekler galiba normaldede.
şimdi aklıma castle geldi mevzu köpek olunca, castle sen anladın oni:)

işte bu köpeğe benzer bi köpekti:)

şununda tatlılığına bi bakın hele:) hele şunun bakışına, hele şunun duruşuna:)))))

Selamün aleykümm....

günaydınnn....nasılsınız...

biz gece sabahladık gene saat 6 gibi içim geçmiş 7de büyük kızın öksürüğüne uyandım...çok uykum varr...başım çatlıyoo...bikaç saat

deliksiz uykuya ihtiyacım varr.....göya mutfağa girişcektim bugün...şuan hiç halim yok ama bakalım belki ilerleyen saatlerde...iki

makine çamaşırım var yıkansınlar onları asarım şimdilik...bol güneş var...hava çok güzelll...

hoşgeldin canımm....neler yapıyosun...nasıl bi diyet uyguluyosun...biraz kendini anlatırmısın...ben zeynep 28 yaşında iki kız annesi

ve evhanımıyım...buraya geldiğimde 105 kilo idim kızlar sağolsunlar çok destek oluyolar şuan 88,5 kiloyummm...senin aracılığınla

yeni kilomu açıklamış bulunuyorum....hedefim cumaya düz 88 görmekk...Azmin bol ve daim olsun inş...

haftasonunu evde geçirip diyet düzenini değiştirmeyinceee -1 olarak geri dönüyomuş bunu öğrendim bu haftaa....ev dışında olmak gerçekten bomba etkisi yaratıyooo...ama dediğin gibi yine yeniden devam durmak yokkk....

buğün 20 dakika koşu bandında yürüdüm he bide işten dolayı genelde ayaktayım faydası olur inşallah bide siz bu yeşil çayı günde kaç kere içiyosunuz sorayım dedim

canım ben genelde iki sefer içiyorum ama bazen üçlediğimde oluyoo...

zehracım hoşgeldinn...hayırlı işler canımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…