Selamün aleykümm....
ohhh ne güzel herkes gezmelere gidiyoo...biz evdeyiz...eşim çalışıyo herhangi bir günden farkımız yok yanii...kahvaltımı yaptımm..şimdi yeşilçayımı içiyorum...
esraaa nerelerdesinn...iyisindir inş dünden beri yoksun ortalarda merak ettimm...:26:
Zeynom nerelerdesin cücüş ??
kahvaltımı yaptım) şimdide yazılı okumaya başlicamm :26::26::26:
boynum tutulmuştu 2 gündür iğne oluyorum , gittim iğnemi yaptırdım ama halen tutuk bi şekilde dolanıyomm , bi an önce oynar başlıklı olmak istiyorumm
selam kızlaryorucu bir günden sonra duş v.s anca oturdum.bugün çok düzensizde yemek yemedim ama ev içinde çok koşturdum biraz öncede 35 dk tempolu yürüdüm geldi kızlar şimdiden hava çok sıcak yaz nasıl geçer düşünemiyorum:26: aynurcum geçmiş olsunnnn.cepten umarım becermişimdir
kıskanç merry:)
sabah 11 gibi kalktım
1haşlanmıs yumurta
1kk beyaz peynir domates salatalık
birde kv min yaptıgı fındıklı cevizli acuka
2dilim tam buğday ekmeği.
öğle öğünüm gec kahvaltı sebebiyle ara ögün gibi geçti.
1kase yogurda çilek doğradım yedim:)
akşam 19.00 gibi
1tabak tarhana çorbası
2 dolma
salata ve ayran
az önce kendim kaynattıgımın yeşil çayımı içtim
sanırım yeme işim bitti artık benim
cecomm kolay gelsin bugün kaynanana yardım ediyon yaa ses etmez sana
SElamün Aleyküm kızlarrrrr
Hele şükür evimize dönebildik daha doğrusu ruhum cıktı posam geldi
Gerçektende taşınma faslı çok çok zormuş yaa
Ev hesapta temizlenmişti ama her yer leş gibiydi. KV desen 1.5 senedir hiç kendi evinde temizlik yapmadığından bütün eşyalar leş gibiydi. Paketlerden bile okadar dağınık ve pis koymuş ki kolilere cıldıracaktım az dahaPlastik kaplardan birinde Kara Fatma ölüsü bile çıktı bende doğal olarak başladım hem eşime hem annesine söylenmeye
Bu şekilde kolilenme mi olur diye söylendim birde bunlar yetmiyormuş gibi hiç deterjanda almamış hatun. Söylene söylene gitti benim saydıklarımı aldıcebinden para cıktı diye uyuz oldu ama umurum değil madem bir iş yapacağım tam yapmam lazım
Okadar pistiki ancak mutfağı ve salonu bitirdik bugünMutfaktaki bütün kap kacakları elde yıkayıp dolaplarını sildikten sonra yerleştirdim Ne kadar çer çöp varsa getirmiş ama sağ olsun eşimin halaları sonradan gelip bana arka çıktılarda bazı şeyleri attık Yarım ağızla sıkıla sıkıla da olsa helallik istedi nasıl olduysa
Ufak tefek işler kaldı onlarıda artık kendi gidip gelip yapacakmış
Daha gitmeden az daha kapışıyorduk Hatun bizim arabayla yeni eve doğru giderken eşime ben yaa şu alyansımıda bu ara hep unutuyorum takmayı dedim eşim güldü geçti sonutça bol geldiğini biliyor. Kv neden diyince eşimde söyledi oda bunun üzerine aaa olmaz sen kendini yoksa spor salonunda bekarmı tanıtıyorsun millete demezmi Resmen çıldırttı beni bende heee kendime yeni kaynana adayı bakıyorum ondan takmıyorum dedim tabi ben kötüyüm iyisini bulursun belki dedi bende yok bende bu şans varken yine senin gibisine deng gelirim dedim
Dakika 1 Gol 1
Sonrada evde hiç deterjan yok diye söylendim sonuçta sırf suyla temizlimi olurmuş Kaplardada bir iki tane Karaböcük ölüsü görünce ne o bunlardan da mı vazgeçemedin yeni eve getirmişsin dedim
İnanılmaz yoruldum ki zaten kasıklarımda ağrı vardı kanama vardı diye gece doktora gitmeyi düşünyordum oradan cıkarken Valla okadar kap kaçağı yıkayıp durulayıp sonra kurulayıp dolaplara yerleştirmek ölümdü.
Uyuz görümcem bir yarım saatliğine misafirliğe geldi Bir ara mutfakta ayağımın altında dolaşmayın bari dedim uyuz oldu oda diğer odada oturdu çay demlemiştim onu bile o odada içti sonrada elini kolunu sallayarak gitti zaten
Eşimin halaları sağ olsun hem akşamlık birşeyler getirdiler hemde yardım ettilerde öylelikle çoğunu bitirebildik Ama onlar bile defalarca kız okadar hırpalama kendini ne gerek var birazda kendi yapsın dediler hatun boş boş dolandı etrafta
En son eşim yüzümden kötü olduğumu anlayınca yeter artık sen iyi değilsin bırak dedi de biraz dinlendim eşim son dolayı monte edene kadar. O arada KVnin hali tam seyirlikti Yanımda sıkıla sıkıla dikildi ( birşey diyeceği her halinden belli ) 15 dakika sonra zoraki en kısık ses tonuyla hakkını helal et dedi bende derin bir nefes alarak helal olsun dedim ama anladı tabi benim uyuz olduğumu
Sonuçta her fırsatta kızlarını yere göğe sığdıramayan kadın yine bana ihtiyaç duydu çünkü kızı tenezzül edip yardım etmeye gelmedi Eşime de dedim günahı kadar sevmez ama işte Allah hep bana muhtaç ediyor tabi anlayana
Heee bekleyine durmadı çenesi ama aldı cevabını
Kız kadına ölüyorsun son isteğin ne deseler beni gösterip Şuda ölsün der
MeryemciğimSana yeni bir KV macerası daha
Valla bu kadın beni bir gün öldürecek ama bakalım ne zamanPasaklı marimar birde etrafa titizim diye geçinir ama Allahtan eşimin halaları gördüde bir güzel onlarla bir olup bir sürü şey attık
Bizim yan binadaydı şimdi bir semt ötedeyani koca semt bana kaldı
Eşimin halası bayırdan kurtuldu keşke sizde almasaydınız oradan dedi bende eeee bana attılar kazıklarını oradan ev aldırıp şimdi kendi kaçtı olan bize oldu dedimgeçmişte sonuçta ne güzel başka yerden alacaktık yok işte yakın olsun yok ya eşim mesaiye kalırsa diye ikna ettiler ve ilk kazığımı yemiş oldum dedim doğru söylüyorsun ..ok vardı size o konuda baskı yaptılar dedi
cecoşum ellerine saglık...Allah cok büyük senden baska yardımcısı yok demek pasaklı marimarın.
ohh uzağada gitmiş bir semt te olsa hahhaha
sen kendine dikkat et canım okadar yorma kendini..söyle üstünden yapsaydın keşke...
vallahi aklım sendeydi dedim bu kv ne yapar eder hem yorar hem de kızdırır cecoşumu:)
Sağolsan meryemimYa huyuma tüküreyim bir işi ya tam yapacağım yada hiç
İnan yıkamadığım kap kalmadıkadına kalsa öyle pis pis koyacak dolaplara
Yok canım işimi olması gerektiği gibi yaptım ama lafımıda ortaya kodum
Benim büyük kız bile geberdi eşya taşımaktan yardım etmekenBende eşime resmen dedim kızın geberdi bir nakliye ücretide ona şart eşimde ev benim değilki dedi bende zaten senden değil anandan istiyorum dedim Demezmi bir öpücük yeter diye dedim kusura bakma ama öpücük karşılığı iş yapmıyoruz biz birşey istemiyoruz ama bari torununa maaşını alınca bir güzellik yap dedim bakalım sanmıyorum ama bu sefer iş inada bindi kızı tembihliyeceğim yapışsın yakasına sonuçta doğumgünlerinde bile hediye almayı bırak tebrik bile etmez ancak biz söyleyince aaa biliyordumda tam arayacaktım havası yapar
Herkese günaydınlar ben 90 kiloyum veremiyorummmm. Inş burada beraber başarırız banada yardımcı olursanız sevinrim:)
günayydınnn arkadaşlarrr hayırlı haftalar hepimize yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldinizz
asuuuu yennnaaaaaa nirdesinizz hadii gelin kızmıcaz neler yediniz haftasonu anatın bakemmm
Canım çok geçmiş olsun kuzuna inaşallah biran önce toparlar kendiniBen geldim ama kimsecikler yok galiba. Oglum hasta olmus gece anneannede kaliyor bende isten cikista geldim uyuyo yanina kivrildim nefes alamiyo yavrum koca kis grip olmada simdi hastalandi fecen gun koye gitmisti ondan herhalde. E sizler nasilsiniz bakalim
Canım aramıza hoşgeldin sende azmin daim gazan mübarek olsun canımmerhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum ve zayıflamak istiyorum geçen ay 6 kilo verdim kaldı ne yapıcam yardım edin lütfen
Banu ablacım sana şimdiden kolay gelsin hem ev taşıyım hem o kadınla uğraşmak çok zor valla ne diyimNeyse enişteyi daha fazla kızdırmadan yat bari
Benimki çoktan pes edip yattı bilesaat 23:30da ben yatıyorum sabah erken kalkıcağız diye bir laf sokuverdi bende 80lik dede otursanda birşey değişmeyecek nasılsa diye lafımı iade edip arkasından el salladım
Küçük cimcimeyle oturuyoruz halaKanal Dde ATM diye bir film var ona daldım
Bitsin bende yatacağım sabah en geç 9da uyanmam lazımim sonuçta yarın büyük günkaynanatörün evini taşıyacağız ( yine eşim tahmin ettiğim gibi yardım edersin dimi dedi hee o çok sevdiği kızının çocukları var gelemez tabi yine sevmediği gelinine kaldı dimi dedim neyse Allah rizası için gidiceğim ama eşimide uyardım eğer bana bir tek laf sokacak olursa bende ona anında cevabını veririm
Herkese günaydınlar ben 90 kiloyum veremiyorummmm. Inş burada beraber başarırız banada yardımcı olursanız sevinrim:)
haftasonunu evde geçirip diyet düzenini değiştirmeyinceee -1 olarak geri dönüyomuş bunu öğrendim bu haftaa....selam kk milleti....
2gündür naaptınız bakıyım ben yokken:)
daha geçmişe hiç bakamadım, artık yarın bakarım.
yatıcam ama yinede kısa olsa kkya bi bakıyım dedim ve geldim:)
ayyyy bu hafta sonu resmen diyeti bozma bi kenara, diyeti yok etmek için bombardımana tuttum malesef((((
dün günüm, akşam yemekli misafirlik, bugün gündüzde piknik, akşamıda puding(((
bu hafta aynı olursam ona şükredicem gerçekten.....
yaza giriş baya şişirdi beni
üffffffffff.
o kadarda yememeğe özen gösterdiğim halde yinede kaçtı yaaa, ancak elimden bu kadar geldi malesef......
başka bi çareler daha bulmam lazım benimmmmm........
neyse yine yeniden; tekrardan ayağa kalkıp, tekrardan devam edicez diyet yoluna.......
çok yorgunum şuan, piknikte çok yoruldum, halbuki çokta bi hareket etmedim ama yoruldum yinede.
güzeldi ama. sadıçlarla birlikte gittik pikniğe, onlar bizden 3ay önce evlenmişlerdi:)
bi ara kafama çok güneş vurdu piknikte, oyüzden tansiyonum çıktı galiba biraz, eve geldiğimden beri başım ağrıyo çünkü,
bende meşhur sarımsağımı yuttum, şimdide uyku çayımı içicem, biraz sonrada yatarım artık,
ve kapanış dermişim:)))))
buğün 20 dakika koşu bandında yürüdüm he bide işten dolayı genelde ayaktayım faydası olur inşallah bide siz bu yeşil çayı günde kaç kere içiyosunuz sorayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?