Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ve aleyküm selam canım.....

canım istersen öğle vaktinde uyu, ben bi doktordan duydum internette bi videoda, dediki öğlen 1saatlik uyku 3saatlik gece uykusuna bedelmiş.
birde tvde bir doktordan duymuştum oda yine öğlen 1saatlik uykunun 2saatlik gece uykusuna bedel olduğunu söylemişti.
en basitinden öğlen1saatlik uykunun 2saatlik gece uykusuna bedel olduğunu düşünerek ihitiyacın olan uykunu daha bi düzene sokabilirsin canım....
ben 3saatliği baz alarak yapmaya çalışıyorum bu aralar, gerçekten uyuyo doktorun dediğine ve çok faydasını gördüm.
insan öğlenleyin 1saat uyudumu 3saat uymuş gibi dinleniyo gerçekten, zaten peygamber efendimizde bazı öğlenler bir süre uyurmuş bildiğim kadarıyla, ve peygamberimizin bu yaptığına kaylule deniyo, dolayısla aynı zamanda bu şekilde yapmak sünnette oluyo tabiki:)

evet düşsekte diyet yolunda bazen, yine yeniden; tekrardan düştüğümüz yerden kalkıp diyet yoluna devam....... durmak yok.....

canım birde sen bu topiğe geleli ne kadar süre olduki yaklaşık?
birde yeşil çayı siz metabolizmayı hızlandırdığı içinmi içiyonuz? iştah içinmi? ne için?
nursena dicek; meyra başladı yine sorulara diye:)))))
eşimde dün dediki ne kadar soru soruyon öyle sen dedi, aslında eşim bi konudan kaytarabilmek için söyledi bunu biliyorum:), neyse bende dedimki sormazsam nasıl öğrenecem o zaman dedim, bakıyo o da yüzüme ööööööylece:)))))

ahh keşke uyuyabilseydim öğleyin ben biraz uzandımmı geliyolar benim yamyamlara tepemde geziniyolar uyutmamak için ne gerekiyosa yapıyolar...hele büyük kız direk duygusala bağlıyo annecim sen hastamı oldun niye yatıyon diye ben cevap verene kadar çoktannn ağlamış bulunuyoo...

yeşilçayı metabolizma hızlandırdığı için içiyorum ben..

topiğe gelelide 7 yada 8 ay oldu..eylüldeydi sanırım...gerçi üyeliğim 4,5senelik büyük kızıma hamileyken bişeyler araştırıyodum nette kk ya denk geldim beğenip üye olmuştum...biçok şeyler okudum öğrendim ama aktif değildim...takiii bu topiği bulana kadar...

unuttuğum bir soru yoktur inş...

güle güle kullan saçlarını canım:)

çok geçmiş olsun canım.

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum ve zayıflamak istiyorum geçen ay 6 kilo verdim kaldı ne yapıcam yardım edin lütfen

hoşgeldin sende aramıza:)

başınız sağolsun canım.....

103 kıloyken hamıle kalmaya nasıl cesaret ettın benım kadın dogumcum ızın vermıo...yasımda gecıo bebek gerek nasıl olcak bılmıorum....:2::2::2::2:

kaç kilodan sonrası için izin veriyo peki canım?

anneciğinin emeklisini beklersen ne değişicekki canım??:) merak ettimde:)

düşsekte bazen; tekrar ayağa kalkıp devam edicez.......

ayyyy benim KVlerinde aynen, sanki hayatları yemek üzerine kurulmuş, en son bana geldikleirnde en çok yemekle uğraştık ve habire çok çeşitli yedik, gün sonunda bi gün demişimki gayri ihtiyari KVme, bu kadar çok yememiştim ben hiç yaaa demiştim, sanki bayrammış gibi oldu dedim.

senin annenler istanbulda değillermiydi? istanbuldan izmire gelin oldum dedin ya o açıdan canım.

bi zaman sonra gerekene gereken lafı yetiştirmeye alışıyo insan galiba banucum demi yaaa
hiç sevmesende, beceremesende alışıyosun......
ben şimdi eşime ve KVgile eskiye göre daha çok lafımı yetiştiriveriyorum gerektiği vakit......
gerektiğinde lafını söylemezsen kaybeden taraf oluyorsun malesef........
açtırma kutuyu, söyletme kötüyü.....
çok saklama hırsız edersin, çok söyleme arsız edersin........
aynen demiiiii.........
herkesin bi kaderi var işte naapcaz.
rabbim bizi kendinden mahrum bırakmasın inşaallah; yalnız bu yeter...............

çok geçmiş olsun canım yaaaa

neyse sağlık olsun, güzel bi piknik geçirmişsiniz ne güzel canım hep birlikte:)

yok yok:)))

bu topiğe geleli 7-8ay olduysa baya iyi kilo vermişsin o zaman sen canım:) maşaallah
bu kadar kilo verdiğinin farkında değildim ben.

iyi eğlenceleeeeer:):118::118::118:

geçmiş olsun canım yaaaa.

İyi geceler
Günüm yorucu ve güzel geçti
Kardeşlerimden biri gelemedi yeğenim ateşli olduğu için ama sürpriz olarak dayım ve yengem geldi

sevindim:)

senin KV seni gösterip Şuda ölsün der haaa:)))) ayyyy banucum hayırlı uzun yaşa emi sen:))))

senin KV ve görümcende gamsızlıkta var heralde......
benim KVde çok gamsız, bazen biri kafasına bişey indirse nerdeyse onu bile galeye almaz gerçekten, o derecede galesiz bi kadın yani:)))))
eminim rabbim sana bu iyiliğinin karşılığını misli misli vericektir........
ben olsam şahsem yapmazdım işini falan benim KVnin kolay kolay.......
rahmetli babacığım derdi; sen iyilik yap denize at; balık bilmezse halik bilir derdi........
o hesap canım

çok geçmiş olsun tekrar canımcım.....

inan varya kaç gündür benimde en sondaki dişim iltihaplı:)
neden dersen; o en sondaki dişim çene yapımdan dolayı çıkamamış tamamen dış yüzeye, yarısı dış yüzeyde yarısıda etin damağın altında yani, doktor bunun çekilmesi lazım demişti bana, yoksa sürekli iltihap yapar demişti, bende o doktora güvenmediğim için ve kendimde çekilmesini gereksiz gördüğüm için çektirmedim. iyikide çektirmemişim.....
senede 1-2kere mutlaka iltihap yapar ama, işte bu senekini yapıyo yine:)
ama baya kötü şuan.... daha geçmezse bi ara gidip orası için antibiyotik yazdırmayı düşünüyorum, çünkü en son antibiyotiksiz geçmemişti.

Günaydın güzel arkadaşlarım,

hepinize güzel bir hafta ve gün diliyorum. benim çok işim var. önce yemek yapacağım, peşinden temizliğe başlayacağım bakalım.

İyi geceler
Günüm yorucu ve güzel geçti
Kardeşlerimden biri gelemedi yeğenim ateşli olduğu için ama sürpriz olarak dayım ve yengem geldi

Asuman abla özendim valla pikniğinize. ne güzel vakit geçirmişsiniz.

Herkese günaydınlar ben 90 kiloyum veremiyorummmm. Inş burada beraber başarırız banada yardımcı olursanız sevinrim:)

hoşgeldin aramıza, azmin daim olur umarım.

Meyracım köpekler sahiplendi mi çok uysal oluyor gerçekten. yanına yöresine yaklaşmayana bir şey yapmıyor ama bölgesine girene de çemkiriyorlar :)

ben korkarım büyüklerinden ama yavruları görünce çok seviyorum. bahçeli bir evimiz olursa istiyoruz biz de bebekten bi tane. internette aşılarını falan yaptırdıkları köpeklerinin sırf bir evi olsun diye ücret istemeden vermek isteyen bir sürü insan var. düşünürsen bakabilirsin ilanlara.

------------------

Yenam nerelerdesin? merak ettik valla bak seni.

teşekkürler canım. benimki de aynı halde. tam çıkamadığı için yarık bir halde sürekli kulağa vuruyor ağrısı. cumartesi iyiydi, dün yine ağrıdı. bugün iyi şimdilik. ben kulak için antibiyotik kullandım, peşine tatile gidince yine hortladı. dur bakalım ben de bu hafta bekleyeceğim. sen de git istersen bi doktora. boşuna çekme yazık.

sen artıkın temizliğe başlıyodun dimi:)
kolay gelsin canımmmm.........
bu arada bende bu ay bahar temizliğimi yapıp bitirme niyetindeyim, bu ay günüde ben aldım zaten, hem ikiside bu ay çıkmış olur diyorum günün gazıyla aradan:)))) ver coşkuyu, ver coşkuyu:))))))
hayırlısı bakalım......
camları denk getirebilirsem hıdırellezden sonra silmeye çalışıcam, yağmur falan artık o vakitten sonra kalmaz pek çünkü.

bende köpek alırsam o şekilde almak istiyorum canım mümkün olursa, bir nebzede olsa hayvanların yarasına merhem olabilmek için......
yinede çok teşekkürler canım.

evet YENAM seni merak ettik yaaaa......
tabi çok yoğunsun bizi oyüzden unuttun artık değilmi((14:
unutma; unutulanlar unutanları asla unutmazlar.....

olmazsa gitcem zaten canım.
şuan ateşim bile var, galiba dişten ateşimde, şuanki ateşimide dişe buluyorum ben yani.:2::2:

TÜNAYDINNNN KIZLARR...

hayırlı berekeketlı haftalarımız olsun

YOĞUN BİR HAFTASONU TEMPOSUNUN ARDINDAN MESAİ BAŞINDAYIM..GÜYA CTESİ PAZAR TATİL...( BANA HİÇ TATİL GİBİ GELMİYOR..EVDE DAHA ÇOK YORULUYORUM..
BU HAFTASONU KENDİM İÇİN YAPTIĞIM TEK GÜZEL ŞEY PAZAR SABAHI ERKENDEN KALKIP SEMT PARKINDA 75 DK YÜRÜYÜŞ YAPMAKTI..

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Bu gece ağrılardan doğru dürüst uyuyamadım bile ve daha 1 saat önce ancak uyandım
Öğlende hastaneye epilasyona gidiceğim o yüzden bir an önce salonu topalamam lazım dün gece herkes yorgun olunca herşeyi öyle bırakıp yattık biraz dinlendikten sonra.
ARtık gelince bol bol sohbet ederiz inşallah

canım sen bu 23 kiloyu kaç ayda verdin? azmine bayıldım

Canım kilo verdiğim süreleri hesaplarsam 1 seneden biraz fazla sürede gitti tabi aralardaki duraklama dönemleri saymıyorum

Herkese günaydınlar ben 90 kiloyum veremiyorummmm. Inş burada beraber başarırız banada yardımcı olursanız sevinrim:)

ARamıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar veririz

YOk annemmmmm kadın zaten zayıflamışsın dese günaha girer
Valla ben gayet iyiyim ağrılarıma rağmen normalde eskiden olsa şu anda iyice çökmüş ve kendimi kötü hissederdim ama anında cevap verince daha bir enerjimi geldi ne
Eşim bile tek bir kelime etmedi sen niye öyle dedin gibilerinden Kaşınanı kaşırım ne yapayım

Canım benim için birşey değişmeyecek aslında ama annem hep uzakta olunca torunlarına istediği gibi bakamadı ancak seneden seneye bir ay oda istiyor bir tanesi elinde büyüsün
Beni ikna etmek içinde sen doğur sonra cafemi açacaksın işemi gireceksin ne yaparsan yap ben bakarım diyor
Kızkardeşimin ikizleri çok yaramaz oldukları için zaten asla dediği için tek ben kalıyorum kadının gözünde
Maddiyatıda öne sürmeyeyim diye de tüm masraflar benden diyor

Aslında hep isterdim KVyle arkadaş gibi olayım hatta Allah biliyor ya eşime bile dedim defalarca keşke Nisa Ablam ( komşum ) gibi olsaydı annende yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeseydi diye.
Hiç tarzım değil aslında laf sokmak ve inan hiç bir arkadaşım ay banuda bana laf sokuyor diyemez ama bu kadın başka türlüsünden anlamıyor
Ben sessiz kaldığım dönemlerde okadar ağır laflar işittim ki hani mahkemeye versem yeriydi. Düşünsene bana yeri geldi senin nereye gittiğin ne yaptığın belli değil bile dedi ( oğluna ihanet edip etmediğimi kim bilirmiş hesabı )
Senelerce ağlayıp kendimi hasta ettim ama baktım eşim ortayı bulamıyor eşimin yüzüne dedim bundan sonra herkes hak ettiği muameleyi görür diye inan o bile ben birşey diyemiyorum ne olur beni bulaştırma kendin anında cevabını ver belki o zaman anlar neyin ne olduğunu demişti
Keşke böyle olmasa ama işte maalesef.
Heee ben çoğu şeyi zaten deliliye vurup söylüyorum asla çan çan karşısına geçip sesimi yükselterek kavga etmem

Valla benim kV o modellerden kesinlikle gider ayak bana yine zarar verecek birşey bulur

Etrafa karşı ana kız çok titiz geçinirler. Ay ben herkesin içtiği bardağı kullanamam, ay ben dışarda tuvalete gidemem, ay dışarda hiç bir yeri elleyemem diyen tiplerden ama Kara Böcük ölülerini temizlemeden koliye paketler
Allahtan eşimin halalarıda gördü de onlarda anladı neyin ne olduğunu YOksa yarın öbür gün banu beni rezil etmek için öyle birşey yaptı bile derdi
Aynen Rahmetli babacığının dediği gib benim annem ve babamda aynısını söylerler
İnan dünden beri eşim ne dua ediyor bana o bile bana yeter hatta o dua etmesede RAbbim gördü ya gerisi boş

herkese merhaba :))

beenn geeelllddiimmmmmmm :))))

herkes nasıl bakayım?? ben yokken neler yaptınız bakalım??

fırsat buldum selam verdim umarım bundan sonra yine fırsatım olurda gelirim

tünaydın ablacım:)

yürüyüş yapmakla çok iyi yapmışsın ablacım:)

anladım canım annen konusunu şimdi...
bende KVye sesimi yükseltmem, saygısızlık yapmadan gerektiğinde becerebildiğim kadarıyla lafımı sokarım:)))
bazen hakediyolar ama.

birde;
"o bile bana yeter hatta o dua etmesede RAbbim gördü ya gerisi boş "
demişsin ya canım; çok haklısın, çok çok katılıyorum sana......

ben gideyimde biraz işlerimi yapıyım, ev iş kaynıyo fıkır fıkır.....
hele dün piknik olunca bi mutfağı görseniiiiizzz.........
hadi ben kaçtım şimdi, görüşürüüüüz

Hayırlı günler güzel topiğimin güzelleri
Yeni gelen arkadaşlarımız hoşgelmişler
Hafta sonu genelde güzel geçmiş gibi alıntı yapmayınca karışıyor işte böyle ama parça parça okudum
Esracım gerçekten çok güzeldi tekrar gidesim var erikler büyüsün kızlar da istiyor gitmeyi
Ev olunca çok rahat oldu bahçesinde yeşillikler ağaçlar ev de serindi hiç sıcaktan bunalmadık duman altı olmadık mangal dumanlarından dolayı tabak çanak taşımadık orda kurulu düzen olunca ay uzattım yani iyi oldu gitmemiz tekrar gitmek mümkün olur inşallah
Bu hafta sıkı bir diyet yapmalıyım ama kahvaltı pek parlak değildi malesef bol su yeşil çay içeyim gün boyu en iyisi

Kızlar günaydın nassınızzz ben iyiyim azcık uykum var ama zeynepin ki kadar değil :) ben bu sabah 92.6 gördüm ha bunu cuma sabahı göreydim nolurdu sanki demi sinir olmamak elde değil valla

mayısın 26 sında düğün var izmirde eşimin kuzeninin dün elbise almaya çıktık zaten bit kadar yer bi kaç mağaza var girdik neyse elbise fln denedim eşim hepsine bi burun kıvırıyo yok çok kısa yok şöle böle neymiş elbise giyince göbeğim çok kötü görünüyormuş o kadar moralim bozuldu ki adamı orda gırtlaklayacaktım annem yanımda olmasa ben biliyom yapacağımı da ah işte annem üzülmesin diye ben alttan alıyom benimki de garip bi laf var ya akıllı susunca deli kendi susturdu sanırmış bizimki de o hesap en son yine kapışıp bindik arabaya ayyy valla ömrümden ömür gidiyo kim di evlilik çok güzzel diyen valla bi tek çocuk güzel oluyo adam kahrı çekilmiyo:)) dün akşam üzeri de eve geldik çocuğu uyuturken annem de tel ile konuşuyordu o arada al sen eline bi bardak yıka bardak kırılmasın mı bi vıııyyyyyyyyyyyyyyyk diye bi ses çıktı kadından aha dedim ya eli kesildi ya yaktı kendini nasıl çocuğu bırakıp kalktım valla bilmiyom bi baktım annem parmağını tutuyo ananmmm nasıl kesmiş parmağını yarım daireden de fazla bi alan işaret parmağında neyse normalde ben soğuk kanlıyımdır ama ne olduysa tentüdrüyot dökerken ellerim titredi belki uyku sersemliğinden falan hemencik pansuman yaptım allahtan ilk yardım bilgim var :) eşiminde var ama o bi tuhaf olur yapamaz:) hastaneye gönderdim zorla git dikiş atsınlar yok gitmem diyo azıcık sakinleşeyim falan neyse hanım oturdu çayın içiyo arada:) eşim götürdü dikiş atmışlar komple bakalım çok az bi yer kalmış inşallah tutar yoksa o parçayı keseriz demişler inşallah tutar ya bakalım yarın dr götürcez tekrar.

bugünkü menüm sabah 10 gr reçel 3 dilim ekmek 4 küp pynir 5 zeytin bu kadar:) tabi iki kupa çay içtim şimdi de zorla su içmeye çalışıyorum

banuuuşum valla yazını okudum bir güldüm anlatamam zaten zorla su içiyordum okurken burnumdan geliyordu nerdeyse:) ben olsam hadi evini kırkladım güle güüle otur derdim herhalde bende severim laf çarpmayı ee babannemden gelen genlerden napayım benim suçum ne:)

ayşecim oğluşuna çok geçmiş olsun inşallah geçer biran önce annen nasıl oldu

nursenacım sen ev alacaksın galiba hayırlısı inşallah içine sinen ucuz fln bi ev bulup güle güle oturursun

aaramıza katılanlar hoşgeldiniz kızlar azminiz daim olsunnn

hastalarımıza çok geçmişler olsunnnn

tünaydın güzellerrrr

yeni gelen arkadaşlarrr hoşgelmişler azminiz ve hepimizin azmi daimi olsun

geçmişi çok detaylı okuyamadım şöyleeee bir göz gezdirdim .

benim malum yoğun;ihracat var, yarın ay sonu v.s v.s klasik muhasebeci şikayeti

migrenim had safhada 4 . gün bugün regl olucam inşallah o zaman geçer anca

kızlar haydi asılalım bu hafta diyetlerimizeee bol su yeçilçaylarrr içilsinn

herkecikleri öptümm kolay gelsinnn

ben geldim canlarım

boynum halen tutuk , kötüyüm , mutsuzum , umutsuzum , sanırım depresif ruh halim beni mahvedecekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…