Selamün aleykümm....
günaydınnn....nasılsınız...
biz gece sabahladık gene saat 6 gibi içim geçmiş 7de büyük kızın öksürüğüne uyandım...çok uykum varr...başım çatlıyoo...bikaç saat
deliksiz uykuya ihtiyacım varr.....göya mutfağa girişcektim bugün...şuan hiç halim yok ama bakalım belki ilerleyen saatlerde...iki
makine çamaşırım var yıkansınlar onları asarım şimdilik...bol güneş var...hava çok güzelll...
hoşgeldin canımm....neler yapıyosun...nasıl bi diyet uyguluyosun...biraz kendini anlatırmısın...ben zeynep 28 yaşında iki kız annesi
ve evhanımıyım...buraya geldiğimde 105 kilo idim kızlar sağolsunlar çok destek oluyolar şuan 88,5 kiloyummm...senin aracılığınla
yeni kilomu açıklamış bulunuyorum....hedefim cumaya düz 88 görmekk...Azmin bol ve daim olsun inş...
haftasonunu evde geçirip diyet düzenini değiştirmeyinceee -1 olarak geri dönüyomuş bunu öğrendim bu haftaa....ev dışında olmak gerçekten bomba etkisi yaratıyooo...ama dediğin gibi yine yeniden devam durmak yokkk....
canım ben genelde iki sefer içiyorum ama bazen üçlediğimde oluyoo...
zehracım hoşgeldinn...hayırlı işler canımm...
ve aleyküm selam canım.....
canım istersen öğle vaktinde uyu, ben bi doktordan duydum internette bi videoda, dediki öğlen 1saatlik uyku 3saatlik gece uykusuna bedelmiş.
birde tvde bir doktordan duymuştum oda yine öğlen 1saatlik uykunun 2saatlik gece uykusuna bedel olduğunu söylemişti.
en basitinden öğlen1saatlik uykunun 2saatlik gece uykusuna bedel olduğunu düşünerek ihitiyacın olan uykunu daha bi düzene sokabilirsin canım....
ben 3saatliği baz alarak yapmaya çalışıyorum bu aralar, gerçekten uyuyo doktorun dediğine ve çok faydasını gördüm.
insan öğlenleyin 1saat uyudumu 3saat uymuş gibi dinleniyo gerçekten, zaten peygamber efendimizde bazı öğlenler bir süre uyurmuş bildiğim kadarıyla, ve peygamberimizin bu yaptığına kaylule deniyo, dolayısla aynı zamanda bu şekilde yapmak sünnette oluyo tabiki:)
evet düşsekte diyet yolunda bazen, yine yeniden; tekrardan düştüğümüz yerden kalkıp diyet yoluna devam....... durmak yok.....
canım birde sen bu topiğe geleli ne kadar süre olduki yaklaşık?
birde yeşil çayı siz metabolizmayı hızlandırdığı içinmi içiyonuz? iştah içinmi? ne için?
nursena dicek; meyra başladı yine sorulara diye:)))))
eşimde dün dediki ne kadar soru soruyon öyle sen dedi, aslında eşim bi konudan kaytarabilmek için söyledi bunu biliyorum:), neyse bende dedimki sormazsam nasıl öğrenecem o zaman dedim, bakıyo o da yüzüme ööööööylece:)))))
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeşlere mutlu huzurlu sağlıklı az kaçamaklı bi hafta sonu diliyorum bugün topiği ben açıyorum sanırım çayı demledim ortalığı temizledim camlarıda açtım mis gibi bahar havasıyla karşılıyorum sizi ben dün saçlarımı boyadım kızıla herkes çok beğendi iş yerinde bende beğendim güzel oldu doğrusu bi değişiklik işte neyse kızlar ben kaçıyorum işlerime bakayım azcık öpüldünüz
Ben geldim ama kimsecikler yok galiba. Oglum hasta olmus gece anneannede kaliyor bende isten cikista geldim uyuyo yanina kivrildim nefes alamiyo yavrum koca kis grip olmada simdi hastalandi fecen gun koye gitmisti ondan herhalde. E sizler nasilsiniz bakalim
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum ve zayıflamak istiyorum geçen ay 6 kilo verdim kaldı ne yapıcam yardım edin lütfen
125 kiloda doğum yaptım gebelik zehirlenmesi yaşadım gebelikten önce 103 kiloydum diyetisyene gitmedim kendi çabamla verdim 1 ayda 6 kilo şuan durakladı dedem vefaat etti oyüzden yemek düzenim gitti spor yapmaya vaktim yok koşu bandı aldım ama artık bugünden itibaren zaman ayırıyorum
103 kıloyken hamıle kalmaya nasıl cesaret ettın benım kadın dogumcum ızın vermıo...yasımda gecıo bebek gerek nasıl olcak bılmıorum....:2::2::2::2:
bendensin
Bazen beni cıldırttıklarında ay ne diye tam kurtuldum derken tekrar rahatımı bozmaya çalışayım ki diyorum ama sonra yine ay acaba mı diyorumHatta bu kanamam bile olunca hayırdır inşallah yoksa spiral kaydıda kazayamı kurban gittim diye de düşündüm bugün hatta eşim bile aynısını düşünmüş kız hamile olmayasın diyordu tabi büyük kızım gözleri bir pörtletti olamaz bunu bana yapamazsınız diye isyan etti yok kızım sanmiyorum baban şaka yapıyor dedim de sakinledi
Annem bile bir sene daha sabret ben emekli olayım öyle diyorsanki ben şimdi olsun diyorum Aksine şimdilik böyle düşünüyorum ama eşime diyorum belki hedefime ulaşıncada kilo alırsam korkusuna düşünmeyebilirim diyorum oda yok yok yapmazsın sen öyle şey diyor
sorma bende öyle bugün spor yapamadım ama bebegım sabah 5.30 da kaldırdı onunla ılgılen mısafır gelecek dıye yıyemesemdehazırlık yap evi temizle dünya kadar ütüü ardından yetmedı avm turu ve akabınde de bı moral bozuklugu bı moral bozuklugu kı begendıgın elbıse bebendıgın ayakkabı olmuyor yanımda sıfır beden yengem ne gıyse yivriii oluyo kıskanclık degılde öyle ımremdımkı bense olsun dıye artık yaslı yaslı işler gıyinmeye basladım halbukı ne kokos cıvıl cıvıl biriydim ...alışveriş benı daha bı hırslandırdı ayy buyuk beden ne corap var ne ıc camasırı böylee varya sınırden öluyordum sporumu daha cok artırmam lazım 1 haftadır 2 kılo verdım ama yolum coook uzun ama yılmıcaz kızlarrr pes etmek yok!
yolcu gordunmu ınsan ıstedıkden snra herseyı basarıo zorda olsa sen 7-8 arasında yuruyuse vakıt ayırabılmıssın bende kılo aldıran ınsanları hayatımdan cıkarttım derken en basta annem:))ne zmn rejım yaptıgımı duysa kadın mantı yapıo bende fazla ugramıorum annemlere mumkun oldugunca az yemege gıdıoruz anneme soledım zaten kusura bakmayın sıze fazla gelmıoruz dıyet yaptıgım ıcın dedım ama kayınvaldeme bole bısey dıyemem onların hayatı yemek ustune kurulmus urfalı yemeklerı sız dusunun onlardada sole bı cozum buldum evden yemegımı goturuorum kayınvaldem azcık tadına bak fln dıyınce esım devreye gırıp annesıne kızıo ve ben annenler cagırıo gıdelım dememe ragmen sırf bnm cnm o yemeklerı cekmesın dıe cok az ugruoruz cnm kocacım bnm ya...bole kısısel cozumler uretıorum ıste kndıme ...
Hadi gözün aydın darısı bizlerin başına
Neyse film bitti bende ufaktan yatayım yoksa sabah çok zor uyanacağım bu seferde zeytinyağ moduna girememgece yatsaydın ne kalkmadın biliyorsun taşınma faslı var diye söylenir durur
Yok güzelim yaa artık alıştı eşimde anasına laf söylememebugün bir ara kız senin gözlerinin altı sanki çökmüş ne o gidicimisin gibi bir espiri yaptı eşim hesapta alta kalırmıyım anında yapıştırdım lafı heee kına alayımda yarın ananla yeni evde yakınırsınız bol bol dedim 40ım cıkınca anan yeni karıda bulur sana nasılsa dedim eşim döndü kızıma bak görüyormusun yine anama dokundurmayı başardı dedi dedim oğlum niyet olduktan sonra ben her türlü laf bulurum dedim
Neyse bu sefer kesin kaçtım
Herkese hayırlı geceler ve iyi uykular
Allaha emanet olun yarın ancak gece gelebilirim
Zeynom nerelerdesin cücüş ??
kahvaltımı yaptım) şimdide yazılı okumaya başlicamm :26::26::26:
boynum tutulmuştu 2 gündür iğne oluyorum , gittim iğnemi yaptırdım ama halen tutuk bi şekilde dolanıyomm , bi an önce oynar başlıklı olmak istiyorumm
İyi pazarlar kızlar. Nasılsınız bakalım. Sabahtan beri totomu anca koydum kolduğa. 2 günlük yemek yaptım, bugün için yemek yaptım ayrıca, çamaşır astım daha da asıcam, ütü yapıcam akşama. Sizler napıyosunuz. Bu aralar hasta olmam lazım ama işyeri de hiç müsati değil:)) off keşke ilk günü hep haftasonuna denk gelse. Zaten sıkıi tekiş oturuyorum adamların arasında, umarım çok ağrılı geçmez adetim.
Dün pikniğe gittik, neler yedik sormayın, yani boş bol et işte. Arkadaşlar eti mahalle kasabından almışlar,tadı çok daha güzeldi. Aslında bi oturuşta yemedik, sabah eşim diyetisyene gitti, ordan çıktık kahvaltımızı yaptık, ordan pikniğe gittik 11 gibi. İşte akşama kadar 2 kere mangal yaktık.
Çook geçmiş olsun aynurr. Umarım boynun iyileşir tez zamanda. Kendine dikkat et
Kilona göre menün güzel fakat akşam çorba ve 3 dilim ekmek fazla olmuş. Çorba varsa 1 dilim ekmek az yemek lazım
Pazartesi sendromu değil de hakkaten o ortamda adet olmak zor be nursenacığım
Mangalı hazır getiriyolar, biz sadece pişirdik. Et de güzel olunca ziyafet oldu söylemesi ayıp. Biz biraz hazırlıksız gittik, normalde herkes yanında meyve, salata malzemesi vs getirmiş, sadece masa ve mangala para verdiler, biz azıcık salataya 20tl vermek zorunda kaldık
ahh keşke uyuyabilseydim öğleyin ben biraz uzandımmı geliyolar benim yamyamlara tepemde geziniyolar uyutmamak için ne gerekiyosa yapıyolar...hele büyük kız direk duygusala bağlıyo annecim sen hastamı oldun niye yatıyon diye ben cevap verene kadar çoktannn ağlamış bulunuyoo...
yeşilçayı metabolizma hızlandırdığı için içiyorum ben..
topiğe gelelide 7 yada 8 ay oldu..eylüldeydi sanırım...gerçi üyeliğim 4,5senelik büyük kızıma hamileyken bişeyler araştırıyodum nette kk ya denk geldim beğenip üye olmuştum...biçok şeyler okudum öğrendim ama aktif değildim...takiii bu topiği bulana kadar...
unuttuğum bir soru yoktur inş...
slm kizlar:)
bugunku menumu yaziyim once
sabah 2 dilim kasar domates salatalik 1 kase yogurt 2 dilimde ekmek
öglen 8 kasik kabak citme 1 kase yogurt ve salata
arada 1 elma
aksam 10 kasik yogurtlu dövme
bugun az yedim yarin dogum gunune gitcem kisiryerim kesin dayanamayip ondan bugun az yiyim dedim :)
slmm çokk yoruldum yarım satt tempolu yürüdüm 15 dakkada bisiklettt geldm çamaşır topla yeniden ass saçma sapan yediklerim erirmi bilmem gelincede 1 dlm karpuz yedim
nası yanıyo her yanım kızarmış güneşten 35 dereceydi bugün nası geçeçek bu ya aceppp şimdiden böylee
İyi geceler
Günüm yorucu ve güzel geçti
Kardeşlerimden biri gelemedi yeğenim ateşli olduğu için ama sürpriz olarak dayım ve yengem geldi
SElamün Aleyküm kızlarrrrr
Hele şükür evimize dönebildik daha doğrusu ruhum cıktı posam geldi
Gerçektende taşınma faslı çok çok zormuş yaa
Ev hesapta temizlenmişti ama her yer leş gibiydi. KV desen 1.5 senedir hiç kendi evinde temizlik yapmadığından bütün eşyalar leş gibiydi. Paketlerden bile okadar dağınık ve pis koymuş ki kolilere cıldıracaktım az dahaPlastik kaplardan birinde Kara Fatma ölüsü bile çıktı bende doğal olarak başladım hem eşime hem annesine söylenmeye
Bu şekilde kolilenme mi olur diye söylendim birde bunlar yetmiyormuş gibi hiç deterjanda almamış hatun. Söylene söylene gitti benim saydıklarımı aldıcebinden para cıktı diye uyuz oldu ama umurum değil madem bir iş yapacağım tam yapmam lazım
Okadar pistiki ancak mutfağı ve salonu bitirdik bugünMutfaktaki bütün kap kacakları elde yıkayıp dolaplarını sildikten sonra yerleştirdim Ne kadar çer çöp varsa getirmiş ama sağ olsun eşimin halaları sonradan gelip bana arka çıktılarda bazı şeyleri attık Yarım ağızla sıkıla sıkıla da olsa helallik istedi nasıl olduysa
Ufak tefek işler kaldı onlarıda artık kendi gidip gelip yapacakmış
Daha gitmeden az daha kapışıyorduk Hatun bizim arabayla yeni eve doğru giderken eşime ben yaa şu alyansımıda bu ara hep unutuyorum takmayı dedim eşim güldü geçti sonutça bol geldiğini biliyor. Kv neden diyince eşimde söyledi oda bunun üzerine aaa olmaz sen kendini yoksa spor salonunda bekarmı tanıtıyorsun millete demezmi Resmen çıldırttı beni bende heee kendime yeni kaynana adayı bakıyorum ondan takmıyorum dedim tabi ben kötüyüm iyisini bulursun belki dedi bende yok bende bu şans varken yine senin gibisine deng gelirim dedim
Dakika 1 Gol 1
Sonrada evde hiç deterjan yok diye söylendim sonuçta sırf suyla temizlimi olurmuş Kaplardada bir iki tane Karaböcük ölüsü görünce ne o bunlardan da mı vazgeçemedin yeni eve getirmişsin dedim
İnanılmaz yoruldum ki zaten kasıklarımda ağrı vardı kanama vardı diye gece doktora gitmeyi düşünyordum oradan cıkarken Valla okadar kap kaçağı yıkayıp durulayıp sonra kurulayıp dolaplara yerleştirmek ölümdü.
Uyuz görümcem bir yarım saatliğine misafirliğe geldi Bir ara mutfakta ayağımın altında dolaşmayın bari dedim uyuz oldu oda diğer odada oturdu çay demlemiştim onu bile o odada içti sonrada elini kolunu sallayarak gitti zaten
Eşimin halaları sağ olsun hem akşamlık birşeyler getirdiler hemde yardım ettilerde öylelikle çoğunu bitirebildik Ama onlar bile defalarca kız okadar hırpalama kendini ne gerek var birazda kendi yapsın dediler hatun boş boş dolandı etrafta
En son eşim yüzümden kötü olduğumu anlayınca yeter artık sen iyi değilsin bırak dedi de biraz dinlendim eşim son dolayı monte edene kadar. O arada KVnin hali tam seyirlikti Yanımda sıkıla sıkıla dikildi ( birşey diyeceği her halinden belli ) 15 dakika sonra zoraki en kısık ses tonuyla hakkını helal et dedi bende derin bir nefes alarak helal olsun dedim ama anladı tabi benim uyuz olduğumu
Sonuçta her fırsatta kızlarını yere göğe sığdıramayan kadın yine bana ihtiyaç duydu çünkü kızı tenezzül edip yardım etmeye gelmedi Eşime de dedim günahı kadar sevmez ama işte Allah hep bana muhtaç ediyor tabi anlayana
Heee bekleyine durmadı çenesi ama aldı cevabını
Kız kadına ölüyorsun son isteğin ne deseler beni gösterip Şuda ölsün der
MeryemciğimSana yeni bir KV macerası daha
Valla bu kadın beni bir gün öldürecek ama bakalım ne zamanPasaklı marimar birde etrafa titizim diye geçinir ama Allahtan eşimin halaları gördüde bir güzel onlarla bir olup bir sürü şey attık
Bizim yan binadaydı şimdi bir semt ötedeyani koca semt bana kaldı
Eşimin halası bayırdan kurtuldu keşke sizde almasaydınız oradan dedi bende eeee bana attılar kazıklarını oradan ev aldırıp şimdi kendi kaçtı olan bize oldu dedimgeçmişte sonuçta ne güzel başka yerden alacaktık yok işte yakın olsun yok ya eşim mesaiye kalırsa diye ikna ettiler ve ilk kazığımı yemiş oldum dedim doğru söylüyorsun ..ok vardı size o konuda baskı yaptılar dedi
ben bu uzun zamandır devam eden boğaz ve kulak hassasiyetimin sebebini buldum galiba. o taraftaki 20lik dişim yarık bayadır. şimdi de zorluyor. boğaza ve kulağa vurabilirmiş onun ağrısı. şükür bugün çok iyiyim. inşallah tamamen geçmiştir.
İyi geceler
Günüm yorucu ve güzel geçti
Kardeşlerimden biri gelemedi yeğenim ateşli olduğu için ama sürpriz olarak dayım ve yengem geldi
Herkese günaydınlar ben 90 kiloyum veremiyorummmm. Inş burada beraber başarırız banada yardımcı olursanız sevinrim:)
kızlar dün piknikte bişey beni çok mutlu etti:)
piknikte oturduğumuz yerde baya bi sahipsiz köpek vardı, 5tane falan, ara ara gelip dolandılar.
neyse biri epey bizden bişeyler yedi ve hemen yakınımıza oturdu ve bizi sahiplendi.
bu kadar çabuk bizi sahiplenmesi beni çok etkiledi:)
böyle bana gözleri ile kırpma yaparak sevgi gösterisinde bulundu oturduğu yerden bana ve kuruldu yattığı yere burası benim mekanım, burası benden sorulur der gibi:)
sonra habire bekliyodu bişey daha atarlarda yermiyim diye:)
heybetlide bi köpekti ama zayıftı malesef
epey bi zaman sonra eşim bişeyler attığında başka bi köpek onu almak için geldi, bu varya onun üzerine bi atladı, resmen bağrış çağrış dövüştüler, bizimki burası benim mekanım diye, diğeride onu ben yiyecem diye:)
bizimki onu dövüşüp kovuyo, o tekrardan 5dk sonra yine geliyo, tabi yine dövüşüp kovuyo bizimki:)
tabi sonra kadının biri köpeklere taktı, eline taşları alıp hepsini kovaladı, hele bizimkini daha bi fazla kovaladı,
sanki ona yaklaşan, onların yakınına gelen köpek varmış gibi, ve orada ondan başkada kimse köpeklerden rahatsız olmadı ve kovalamadı, hayvancıklar dolanıp varsa yiyolar yoksa gidiyolardı zaten, bizimkide öylece yatıyodu zaten.
gıcık oldum kadına zaten
bide bizden çakmak istemiştim öncesinde, kovalayacağını bilseydim vermezdim dermişim
çakmağı isterken bile kadın tuhaf gelmişti zaten bana.
bu köpek benim köpeklere olan sevgimi çok artırdı gerçekten, belki bahçeye alırım bende ondan:)
şaka yaptım ama belki sonra düşünürüm böyle bişey........
kırma çoban köpeğiydi cinsi ve dikkat ettim erkekti. dişiside gelmişti, anneydi göğsünden belliydi:)))) ama dişisi bizden erkekten daha çok yiyecekler yedi ama böyle sahiplenmedi bizi, oyüzden erkekler daha farklı galiba diye düşündüm bende içimden.
çoban köpekleri baya baya sadık köpekler galiba normaldede.
şimdi aklıma castle geldi mevzu köpek olunca, castle sen anladın oni:)
işte bu köpeğe benzer bi köpekti:)
Eki Görüntüle 698184
şununda tatlılığına bi bakın hele:) hele şunun bakışına, hele şunun duruşuna:)))))
Eki Görüntüle 698185
çok geçmiş olsun tekrar canımcım.....
inan varya kaç gündür benimde en sondaki dişim iltihaplı:)
neden dersen; o en sondaki dişim çene yapımdan dolayı çıkamamış tamamen dış yüzeye, yarısı dış yüzeyde yarısıda etin damağın altında yani, doktor bunun çekilmesi lazım demişti bana, yoksa sürekli iltihap yapar demişti, bende o doktora güvenmediğim için ve kendimde çekilmesini gereksiz gördüğüm için çektirmedim. iyikide çektirmemişim.....
senede 1-2kere mutlaka iltihap yapar ama, işte bu senekini yapıyo yine:)
ama baya kötü şuan.... daha geçmezse bi ara gidip orası için antibiyotik yazdırmayı düşünüyorum, çünkü en son antibiyotiksiz geçmemişti.
Günaydın güzel arkadaşlarım,
hepinize güzel bir hafta ve gün diliyorum. benim çok işim var. önce yemek yapacağım, peşinden temizliğe başlayacağım bakalım.
Asuman abla özendim valla pikniğinize. ne güzel vakit geçirmişsiniz.
hoşgeldin aramıza, azmin daim olur umarım.
Meyracım köpekler sahiplendi mi çok uysal oluyor gerçekten. yanına yöresine yaklaşmayana bir şey yapmıyor ama bölgesine girene de çemkiriyorlar :)
ben korkarım büyüklerinden ama yavruları görünce çok seviyorum. bahçeli bir evimiz olursa istiyoruz biz de bebekten bi tane. internette aşılarını falan yaptırdıkları köpeklerinin sırf bir evi olsun diye ücret istemeden vermek isteyen bir sürü insan var. düşünürsen bakabilirsin ilanlara.
------------------
Yenam nerelerdesin? merak ettik valla bak seni.
teşekkürler canım. benimki de aynı halde. tam çıkamadığı için yarık bir halde sürekli kulağa vuruyor ağrısı. cumartesi iyiydi, dün yine ağrıdı. bugün iyi şimdilik. ben kulak için antibiyotik kullandım, peşine tatile gidince yine hortladı. dur bakalım ben de bu hafta bekleyeceğim. sen de git istersen bi doktora. boşuna çekme yazık.
canım sen bu 23 kiloyu kaç ayda verdin? azmine bayıldım
Herkese günaydınlar ben 90 kiloyum veremiyorummmm. Inş burada beraber başarırız banada yardımcı olursanız sevinrim:)
cecommm varya senin kaynananyı allah bildiği gibi yapsınnn kızları ne kadar gamsızmışş yardım etse ya allahım deli oluyorum gelin yapacak kızı bakacakk pes valla işini yapmışın lafıınıda sokmuşsun ohh boşver gerisini allaha havale ett zyıflamana bişey demedilermii daha düşmemişmi omuzların:)))
anneciğinin emeklisini beklersen ne değişicekki canım??:) merak ettimde:)
bi zaman sonra gerekene gereken lafı yetiştirmeye alışıyo insan galiba banucum demi yaaa
hiç sevmesende, beceremesende alışıyosun......
ben şimdi eşime ve KVgile eskiye göre daha çok lafımı yetiştiriveriyorum gerektiği vakit......
gerektiğinde lafını söylemezsen kaybeden taraf oluyorsun malesef........
açtırma kutuyu, söyletme kötüyü.....
çok saklama hırsız edersin, çok söyleme arsız edersin........
aynen demiiiii.........
herkesin bi kaderi var işte naapcaz.
rabbim bizi kendinden mahrum bırakmasın inşaallah; yalnız bu yeter...............
senin KV seni gösterip Şuda ölsün der haaa:)))) ayyyy banucum hayırlı uzun yaşa emi sen:))))
senin KV ve görümcende gamsızlıkta var heralde......
benim KVde çok gamsız, bazen biri kafasına bişey indirse nerdeyse onu bile galeye almaz gerçekten, o derecede galesiz bi kadın yani:)))))
eminim rabbim sana bu iyiliğinin karşılığını misli misli vericektir........
ben olsam şahsem yapmazdım işini falan benim KVnin kolay kolay.......
rahmetli babacığım derdi; sen iyilik yap denize at; balık bilmezse halik bilir derdi........
o hesap canım
TÜNAYDINNNN KIZLARR...
hayırlı berekeketlı haftalarımız olsun
YOĞUN BİR HAFTASONU TEMPOSUNUN ARDINDAN MESAİ BAŞINDAYIM..GÜYA CTESİ PAZAR TATİL...( BANA HİÇ TATİL GİBİ GELMİYOR..EVDE DAHA ÇOK YORULUYORUM..
BU HAFTASONU KENDİM İÇİN YAPTIĞIM TEK GÜZEL ŞEY PAZAR SABAHI ERKENDEN KALKIP SEMT PARKINDA 75 DK YÜRÜYÜŞ YAPMAKTI..
Canım benim için birşey değişmeyecek aslında ama annem hep uzakta olunca torunlarına istediği gibi bakamadı ancak seneden seneye bir ay oda istiyor bir tanesi elinde büyüsün
Beni ikna etmek içinde sen doğur sonra cafemi açacaksın işemi gireceksin ne yaparsan yap ben bakarım diyor
Kızkardeşimin ikizleri çok yaramaz oldukları için zaten asla dediği için tek ben kalıyorum kadının gözünde
Maddiyatıda öne sürmeyeyim diye de tüm masraflar benden diyor
Aslında hep isterdim KVyle arkadaş gibi olayım hatta Allah biliyor ya eşime bile dedim defalarca keşke Nisa Ablam ( komşum ) gibi olsaydı annende yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeseydi diye.
Hiç tarzım değil aslında laf sokmak ve inan hiç bir arkadaşım ay banuda bana laf sokuyor diyemezama bu kadın başka türlüsünden anlamıyor
Ben sessiz kaldığım dönemlerde okadar ağır laflar işittim ki hani mahkemeye versem yeriydi. Düşünsene bana yeri geldi senin nereye gittiğin ne yaptığın belli değil bile dedi ( oğluna ihanet edip etmediğimi kim bilirmiş hesabı )
Senelerce ağlayıp kendimi hasta ettim ama baktım eşim ortayı bulamıyor eşimin yüzüne dedim bundan sonra herkes hak ettiği muameleyi görür diyeinan o bile ben birşey diyemiyorum ne olur beni bulaştırma kendin anında cevabını ver belki o zaman anlar neyin ne olduğunu demişti
Keşke böyle olmasa ama işte maalesef.
Heee ben çoğu şeyi zaten deliliye vurup söylüyorum asla çan çan karşısına geçip sesimi yükselterek kavga etmem
Valla benim kV o modellerden kesinlikle gider ayak bana yine zarar verecek birşey bulur
Etrafa karşı ana kız çok titiz geçinirler. Ay ben herkesin içtiği bardağı kullanamam, ay ben dışarda tuvalete gidemem, ay dışarda hiç bir yeri elleyemem diyen tiplerden ama Kara Böcük ölülerini temizlemeden koliye paketler
Allahtan eşimin halalarıda gördü de onlarda anladı neyin ne olduğunuYOksa yarın öbür gün banu beni rezil etmek için öyle birşey yaptı bile derdi
Aynen Rahmetli babacığının dediği gib benim annem ve babamda aynısını söylerler
İnan dünden beri eşim ne dua ediyor banao bile bana yeter hatta o dua etmesede RAbbim gördü ya gerisi boş
1 aydır diyetimi hep bozuyorum bende 90 üzerindeyim offff offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?