Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamlar herkese
İstanbuldan katıldım aranıza. Vermem gereken çok kilom var ve sizlerle birlikte olmak istiyorum, kabul ederseniz. Kızıma hamileyken 111 kiloyu gördüm Aradan yıllar geçti ama hala veremedim.
Geçen pazartesiden beri dikkat etmeye, daha az yemeye, daha çok hareket etmeye karar verdim ve başladım. Umarım hep birlikte istediğimiz bedenlere gelebiliriz...

Aynurum kuzum geçmiş olsun oda ne zor bişeydir ya nereye dönmek istesen bi acı Allah kolaylık versin tez zamanda atlatırsın inşallah
Herkese günaydınlar ben 90 kiloyum veremiyorummmm. Inş burada beraber başarırız banada yardımcı olursanız sevinrim:)
Sende hoşgeldin canım aramıza
Zeynep kuzum çok sağol valla öle kötüyümki hiç kolay gelmiyo bu hastalık gene buldu beni başım çatlıyo evde birsürü iş beni bekliyo of valla anlatırken sıkıldım resmen
Sağol kuzum teşekkür ederim

Canım annene çok geçmiş olsun

hoşgeldinnn....

ben geldim canlarım

boynum halen tutuk , kötüyüm , mutsuzum , umutsuzum , sanırım depresif ruh halim beni mahvedecekkk
Geçmiş olsun bende boyundan çok muzdaribim boyun güçlendirme hareketleri deniyorum, hafif tutacağını hissedince başlıyorum itmeye sanki faydası oluyor en azından bu yıl bir kere tutuldu yazılı okuma derdi germiştir biri bitmeden diğeri okuma bitiyor yeni soruları hazırlamaya girişiyorsun ayyy bende çok bunaldım
Amin hoş geldin dert aynı çözüm aynı birlikten kuvvet doğar dedik başladık ha gayret

Hoşgeldin buraya gelmen başladığını gösterir zaten yılmadan devam edelim çünkü benim de çoookkkk kilom var arkadaşların deyimiyle paketleyip atmamız gereken margarin sayısı çok

Son düzenleme:

Sende hoşgeldin canım aramıza azmin daim gazan mübarek olsun

Hoşbulduuk :) Çok teşekkür ederim.
Fazla yemek yeme ile ilgili hiç sorunum olmadı ama hep düzensiz beslendim. Hiç 3 öğün yemedim mesela, iyice acıkana kadar bekledim ve o zamanda bir türlü doymak bilmedim. Her yere arabayla gittim geldim, yürüyüş yapmadım, hep bilgisayar başındaydım.. Ne çok hatalar yapmışım.. Şimdi okudukça öğreniyorum, hiç aç kalmamaya çalışıyorum, akşamları 7 den sonra mümkün olduğu kadar bişey yememeye çalışıyorum, kendimi zorlayıp yürüyüş yapmaya da başlayacağım. Öğreneceğim çok şey var..

efemmm cnm çok sağol geçmiş olsun dileğin için kadın dakka yerinde durmuyo parmağı o halde yer silmiş ki kıpırdatmaması lazm

Pınarcım annene geçmiş olsun okurken içim fena oldu valla
Bu anneler aynı rahat durmuyorlar yerine iş güç yapıyorlar
Ben de evde uyuşukuyuşuk oturacağımda azcık yürüyüm dedim en azından yürüyüş yapmış oldum ama hava çok sıcak sanki Temmuz gelmiş 30 derece
Cumaya kadar artıları atmam lazım:26:

pınarcım annene çok geçmiş olsun canım....

yatmaya çalıştım ama uyuyamadım kızlar rahat vermediler hala başım çok ağrıyo...hiç bişey yapamadım...yemek yapmam lazım ama duramıyorum kafam zonkluyo sanırım kahvaltı yapıcaz...konserve melemenlerim var olmassa açarım bitane öyle düşünüyorum...

uyumak istiyorummm...

efemmm cnm çok sağol geçmiş olsun dileğin için kadın dakka yerinde durmuyo parmağı o halde yer silmiş ki kıpırdatmaması lazm

Ne diyim kuzum valla zor bu yaşlılara laf anlatmak yaşı çok büyük olmasada aynı oluyolar valla canlarının kıymetini bilmiyolar malesef ne diyim Allah kolaylık versin canım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Sonunda evime gelebildim :122: :122:
Epilasyonumuda yaptırdım şükür kıl tüğ olayıda bitti şimdilik Allahım herşeyden bol bol vermiş anasını satam epilasyon yaptır yaptır bitmedi Bazen Annemin yanında diyorum Allahın sevilen kuluydum ki bana karşı hiç cimri davranmamış tüvbe tüvbe
Büyük kız sağ olsun yine gitmeden beni cıldırtmayı başardı
Pasaklı marimar gitmiş sırf BJKlı diye kirli bir yeleğini üzerine almış ulen beni dellendirme cabuk üzerini değiştir dedim bu seferde gitmiş uzun kollu bir thirt giymiş anam şimdi parçalayacağım seni dışarda güneş yakıyor millet kolsuz giyiyor sen uzun kollu diye söylendim durdum sonunda normal bir tshirt giydide ben geç kalmadan yetişebildim

Dünki temizlik performansımdan sonra eşim pek bir memnun olmuş olucak ki aşkım akşamlık birşey yapma dışarda yemek yiyelim dedi yemektende yırttım Hatunu kırkladım ama benim bahar temizliği hala yapılacak neyse yaz temizliği olur benimkiside yarın halılarımı yıkamaya verip ufak ufak başlıyacağım haftasonuda bir gün eşimin köyüne gideceğiz Çatalcaya bağlı Pazarda yine biraz iş yapıp öğleden sonra pikniğe gidiceğiz kızkardeşimle O aralarda yapabildiğim kadarını yaparım sonraki haftada kaçınılmaz olarak kalanları bitirip mis gibi oturum inşallah

Canım erkeklerin çoğu genelde başkalarının yanında daha bir havalanıyorlar itinayla havalarını alıyoruz uzun bir sabır süresinden sonra İnan bizim hep aynı şey dışarı cıkarız ya çıkmadan yada dışarda kesin bir posta kapışırız sonra kedi gibi başlar sırnaşmaya
Benim annemin yanında eşim biraz daha rahattır çünkü bilir anında annem kocana karşı gelme o öyle diyorsa öyle olsun diye kestirip atar benide susturur hee sonra intikamım acı olur ama neticede o an o galib gibi görünür

Kız desene kırk yılın başı su içesin gelmiş oda yanlış yerden çıkmış yani burnundan
Ay ne yapayım be güzelim insanı deli ediyor. Bugün Komşu ablamla kahve içerken ona anlattımda inanılmaz sinirlendi ne demek sen kendini bekarmı tanıtıyorsun Spor salonunda diye söylendi durdu hatta eşime kızdı nasıl annesine dönüp sen ne demek istiyorsun diye kızmadı diye Amannn ben gerekeni söyledim nasılsa boşver hiç takmadım sonuçta anında cevabını verdim dedim
Kadıncağız tam aksine gelini geldimi inan yerinden kaldırmıyor olumu sen yorulma ben yaparım diye zorla kızı oturtup birde kahvesini yapıp önüne koyan biri Kalp kırmanın çok büyük günah olduğunu heleki aileye gelin gelmiş bir emanete karşı nasıl insanlar böyle davranabilir diye çok kızıyor
Keşke gerçekten çok iyi olsaydıkda ben her zaman yapsaydım inan umurum olmazdı ama ben kendi evimi bırakıp ona yardıma gidince insan sırf menfaati içinde olsa biraz düzgün davranır.
Neyse RAbbim görsün gerekli cezayıda RAbbim verir nasılsa

ben geldim canlarım

boynum halen tutuk , kötüyüm , mutsuzum , umutsuzum , sanırım depresif ruh halim beni mahvedecekkk

Canım çok çok geçmiş olsun canım
Umarım o depresif halin en kısa zamanda yok olur ve yine eski enerjik ve mutlu aynuru görürüz

Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşırız Aminnnnnnnn

of yaa sen de bu ara ne çektin uykusuzluktan zeynepcim uykuyu seven biri olarak çok iyi anlıyorum seni canım
inşallah bu gece rahat bir uyku çekebilirsin

Son düzenleme:
slm kizlarrr ben geldiimmm
burayi ihmal ettigimin farkindayim kizlar gezenti oldum bu aralar iyice gezentiiiiiiiiiiiiiiii
dün esimle cok güzel bir yere gittik yürüyüs icin süpermis cok begendim 2 saat kadar yürümüsüz ama bana öyle iyi geldiki anlatamam haftasonu cisssslar yedimde acikin :18:
Bu sabah bakiyim ne kadar artidayim derken tartiya bismillahla bi ciktim ne göreyim 95.600e inmisim hem sevindim hem sasirdim o gazla cektim esofmanlari bi basima 1 saat kadar yürüyüse ciktim öglende bir kase corbayla bir dilimde kepekli ekmek yedim aksam icinde birazdan pirasa yapicam

Son düzenleme:
of yaa sen de bu ara ne çektin uykusuzluktan zeynepcim uykuyu seven biri olarak çok iyi anlıyorum seni canım
inşallah bu gece rahat bir uyku çekebilirsin

inş canım yaa...yamyam 4 diş çıkardı bu uykusuz gecelerle beraber ama hala bitmedi hepsi birden geliyo heralde...toplam 11 oldu

daha 5 tane var sanırım...eşim diyoki sen eskiden bukadar dayanıksız değildin uykusuzluğa...halbuki ozaman çocuk falan yok...

kuzenler geliyo falan oturuyoruz sabaha kadar ertesi gün gezip tozuyoruz...ama ondan sonra enaz 10 saat deliksiz uyku

çekiyodum...cins kocam onu anlamıyo..şimdi bir hafta nerdeyse uykusuz geçiyo artık bende sinirler fena gergin falan diyoki ne kadar

dayanıksızsın....haftada bir gece deliksiz uyku uyumuyorum onun farkında değil...kendi mışıl mışıl uyuduğu için...

neyse bugünlerde geçicek...Rabbim arattırmasın bugünlerii....böyle konuşunca çocukların büyüdükleri hallerinden

korkuyorum...senmiydin şikayet eden al sana daha büyük bi imtihan deyip uykusuz gecelerimi arattırır....

Son düzenleme:

geçmiş olsun annene canım.

sanada kolay gelsin......

sende hoşgeldin aramıza.....

hadin kizlar ben kacar yemek yapicam daha öptüm cok cok cok
hee bu arada 900gr la birinci olmusum bu hafta sevinsemmi üzülsemmi bilemedim

bugunku menu
sabah 1 kase elma kivi ve cilekten olusan meyve salatam
öglen 1 tabak kisir 2 mercimekli poagaca :)valla dayanamadim sade kisir yiyecektim mercimekli pogacayi gorunce gozum dondu zaar ne ara yedim hic hatirlamiyom bi baktim gitmisler tabagimdan-ben diyette oldumu soylemiyorum her kafadan ses cikio die ondan tabagimi doldurmustum -
yanindada bi bardak ayran ictim
aksam 1 kase mercimek corbasi icerim sonra gunu kaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…