Aynurum kuzum geçmiş olsun oda ne zor bişeydir ya nereye dönmek istesen bi acı Allah kolaylık versin tez zamanda atlatırsın inşallahZeynom nerelerdesin cücüş ??
kahvaltımı yaptım) şimdide yazılı okumaya başlicamm :26::26::26:
boynum tutulmuştu 2 gündür iğne oluyorum , gittim iğnemi yaptırdım ama halen tutuk bi şekilde dolanıyomm , bi an önce oynar başlıklı olmak istiyorumm
Sende hoşgeldin canım aramızaHerkese günaydınlar ben 90 kiloyum veremiyorummmm. Inş burada beraber başarırız banada yardımcı olursanız sevinrim:)
Zeynep kuzum çok sağol valla öle kötüyümki hiç kolay gelmiyo bu hastalık gene buldu beni başım çatlıyo evde birsürü iş beni bekliyo of valla anlatırken sıkıldım resmenSelamün aleykümm....
günaydınnn....nasılsınız...
biz gece sabahladık gene saat 6 gibi içim geçmiş 7de büyük kızın öksürüğüne uyandım...çok uykum varr...başım çatlıyoo...bikaç saat
deliksiz uykuya ihtiyacım varr.....göya mutfağa girişcektim bugün...şuan hiç halim yok ama bakalım belki ilerleyen saatlerde...iki
makine çamaşırım var yıkansınlar onları asarım şimdilik...bol güneş var...hava çok güzelll...
hoşgeldin canımm....neler yapıyosun...nasıl bi diyet uyguluyosun...biraz kendini anlatırmısın...ben zeynep 28 yaşında iki kız annesi
ve evhanımıyım...buraya geldiğimde 105 kilo idim kızlar sağolsunlar çok destek oluyolar şuan 88,5 kiloyummm...senin aracılığınla
yeni kilomu açıklamış bulunuyorum....hedefim cumaya düz 88 görmekk...Azmin bol ve daim olsun inş...
haftasonunu evde geçirip diyet düzenini değiştirmeyinceee -1 olarak geri dönüyomuş bunu öğrendim bu haftaa....ev dışında olmak gerçekten bomba etkisi yaratıyooo...ama dediğin gibi yine yeniden devam durmak yokkk....
canım ben genelde iki sefer içiyorum ama bazen üçlediğimde oluyoo...
zehracım hoşgeldinn...hayırlı işler canımm...
Sağol kuzum teşekkür ederimgüle güle kullan saçlarını canım:)
çok geçmiş olsun canım.
hoşgeldin sende aramıza:)
başınız sağolsun canım.....
kaç kilodan sonrası için izin veriyo peki canım?
anneciğinin emeklisini beklersen ne değişicekki canım??:) merak ettimde:)
düşsekte bazen; tekrar ayağa kalkıp devam edicez.......
ayyyy benim KVlerinde aynen, sanki hayatları yemek üzerine kurulmuş, en son bana geldikleirnde en çok yemekle uğraştık ve habire çok çeşitli yedik, gün sonunda bi gün demişimki gayri ihtiyari KVme, bu kadar çok yememiştim ben hiç yaaa demiştim, sanki bayrammış gibi oldu dedim.
senin annenler istanbulda değillermiydi? istanbuldan izmire gelin oldum dedin ya o açıdan canım.
bi zaman sonra gerekene gereken lafı yetiştirmeye alışıyo insan galiba banucum demi yaaa
hiç sevmesende, beceremesende alışıyosun......
ben şimdi eşime ve KVgile eskiye göre daha çok lafımı yetiştiriveriyorum gerektiği vakit......
gerektiğinde lafını söylemezsen kaybeden taraf oluyorsun malesef........
açtırma kutuyu, söyletme kötüyü.....
çok saklama hırsız edersin, çok söyleme arsız edersin........
aynen demiiiii.........
herkesin bi kaderi var işte naapcaz.
rabbim bizi kendinden mahrum bırakmasın inşaallah; yalnız bu yeter...............
çok geçmiş olsun canım yaaaa
neyse sağlık olsun, güzel bi piknik geçirmişsiniz ne güzel canım hep birlikte:)
Kızlar günaydın nassınızzz ben iyiyim azcık uykum var ama zeynepin ki kadar değil :) ben bu sabah 92.6 gördüm ha bunu cuma sabahı göreydim nolurdu sanki demi sinir olmamak elde değil valla
mayısın 26 sında düğün var izmirde eşimin kuzeninin dün elbise almaya çıktık zaten bit kadar yer bi kaç mağaza var girdik neyse elbise fln denedim eşim hepsine bi burun kıvırıyo yok çok kısa yok şöle böle neymiş elbise giyince göbeğim çok kötü görünüyormuş o kadar moralim bozuldu ki adamı orda gırtlaklayacaktım annem yanımda olmasa ben biliyom yapacağımı da ah işte annem üzülmesin diye ben alttan alıyom benimki de garip bi laf var ya akıllı susunca deli kendi susturdu sanırmış bizimki de o hesap en son yine kapışıp bindik arabaya ayyy valla ömrümden ömür gidiyo kim di evlilik çok güzzel diyen valla bi tek çocuk güzel oluyo adam kahrı çekilmiyo:)) dün akşam üzeri de eve geldik çocuğu uyuturken annem de tel ile konuşuyordu o arada al sen eline bi bardak yıka bardak kırılmasın mı bi vıııyyyyyyyyyyyyyyyk diye bi ses çıktı kadından aha dedim ya eli kesildi ya yaktı kendini nasıl çocuğu bırakıp kalktım valla bilmiyom bi baktım annem parmağını tutuyo ananmmm nasıl kesmiş parmağını yarım daireden de fazla bi alan işaret parmağında neyse normalde ben soğuk kanlıyımdır ama ne olduysa tentüdrüyot dökerken ellerim titredi belki uyku sersemliğinden falan hemencik pansuman yaptım allahtan ilk yardım bilgim var :) eşiminde var ama o bi tuhaf olur yapamaz:) hastaneye gönderdim zorla git dikiş atsınlar yok gitmem diyo azıcık sakinleşeyim falan neyse hanım oturdu çayın içiyo arada:) eşim götürdü dikiş atmışlar komple bakalım çok az bi yer kalmış inşallah tutar yoksa o parçayı keseriz demişler inşallah tutar ya bakalım yarın dr götürcez tekrar.
bugünkü menüm sabah 10 gr reçel 3 dilim ekmek 4 küp pynir 5 zeytin bu kadar:) tabi iki kupa çay içtim şimdi de zorla su içmeye çalışıyorum
banuuuşum valla yazını okudum bir güldüm anlatamam zaten zorla su içiyordum okurken burnumdan geliyordu nerdeyse:) ben olsam hadi evini kırkladım güle güüle otur derdim herhalde bende severim laf çarpmayı ee babannemden gelen genlerden napayım benim suçum ne:)
ayşecim oğluşuna çok geçmiş olsun inşallah geçer biran önce annen nasıl oldu
nursenacım sen ev alacaksın galiba hayırlısı inşallah içine sinen ucuz fln bi ev bulup güle güle oturursun
aaramıza katılanlar hoşgeldiniz kızlar azminiz daim olsunnn
hastalarımıza çok geçmişler olsunnnn
Selamlar herkese
İstanbuldan katıldım aranıza. Vermem gereken çok kilom var ve sizlerle birlikte olmak istiyorum, kabul ederseniz. Kızıma hamileyken 111 kiloyu gördümAradan yıllar geçti ama hala veremedim.
Geçen pazartesiden beri dikkat etmeye, daha az yemeye, daha çok hareket etmeye karar verdim ve başladım. Umarım hep birlikte istediğimiz bedenlere gelebiliriz...
Geçmiş olsun bende boyundan çok muzdaribim boyun güçlendirme hareketleri deniyorum, hafif tutacağını hissedince başlıyorum itmeye sanki faydası oluyor en azından bu yıl bir kere tutuldu yazılı okuma derdi germiştir biri bitmeden diğeri okuma bitiyor yeni soruları hazırlamaya girişiyorsun ayyy bende çok bunaldımben geldim canlarım
boynum halen tutuk , kötüyüm , mutsuzum , umutsuzum , sanırım depresif ruh halim beni mahvedecekkk
Amin hoş geldin dert aynı çözüm aynı birlikten kuvvet doğar dedik başladık ha gayretSelamlar herkese
İstanbuldan katıldım aranıza. Vermem gereken çok kilom var ve sizlerle birlikte olmak istiyorum, kabul ederseniz. Kızıma hamileyken 111 kiloyu gördümAradan yıllar geçti ama hala veremedim.
Geçen pazartesiden beri dikkat etmeye, daha az yemeye, daha çok hareket etmeye karar verdim ve başladım. Umarım hep birlikte istediğimiz bedenlere gelebiliriz...
Selamlar herkese
Selamlar herkese
efemmm cnm çok sağol geçmiş olsun dileğin için kadın dakka yerinde durmuyo parmağı o halde yer silmiş ki kıpırdatmaması lazm
Kızlar günaydın nassınızzz ben iyiyim azcık uykum var ama zeynepin ki kadar değil :) ben bu sabah 92.6 gördüm ha bunu cuma sabahı göreydim nolurdu sanki demi sinir olmamak elde değil valla
mayısın 26 sında düğün var izmirde eşimin kuzeninin dün elbise almaya çıktık zaten bit kadar yer bi kaç mağaza var girdik neyse elbise fln denedim eşim hepsine bi burun kıvırıyo yok çok kısa yok şöle böle neymiş elbise giyince göbeğim çok kötü görünüyormuş o kadar moralim bozuldu ki adamı orda gırtlaklayacaktım annem yanımda olmasa ben biliyom yapacağımı da ah işte annem üzülmesin diye ben alttan alıyom benimki de garip bi laf var ya akıllı susunca deli kendi susturdu sanırmış bizimki de o hesap en son yine kapışıp bindik arabaya ayyy valla ömrümden ömür gidiyo kim di evlilik çok güzzel diyen valla bi tek çocuk güzel oluyo adam kahrı çekilmiyo:)) dün akşam üzeri de eve geldik çocuğu uyuturken annem de tel ile konuşuyordu o arada al sen eline bi bardak yıka bardak kırılmasın mı bi vıııyyyyyyyyyyyyyyyk diye bi ses çıktı kadından aha dedim ya eli kesildi ya yaktı kendini nasıl çocuğu bırakıp kalktım valla bilmiyom bi baktım annem parmağını tutuyo ananmmm nasıl kesmiş parmağını yarım daireden de fazla bi alan işaret parmağında neyse normalde ben soğuk kanlıyımdır ama ne olduysa tentüdrüyot dökerken ellerim titredi belki uyku sersemliğinden falan hemencik pansuman yaptım allahtan ilk yardım bilgim var :) eşiminde var ama o bi tuhaf olur yapamaz:) hastaneye gönderdim zorla git dikiş atsınlar yok gitmem diyo azıcık sakinleşeyim falan neyse hanım oturdu çayın içiyo arada:) eşim götürdü dikiş atmışlar komple bakalım çok az bi yer kalmış inşallah tutar yoksa o parçayı keseriz demişler inşallah tutar ya bakalım yarın dr götürcez tekrar.
bugünkü menüm sabah 10 gr reçel 3 dilim ekmek 4 küp pynir 5 zeytin bu kadar:) tabi iki kupa çay içtim şimdi de zorla su içmeye çalışıyorum
banuuuşum valla yazını okudum bir güldüm anlatamam zaten zorla su içiyordum okurken burnumdan geliyordu nerdeyse:) ben olsam hadi evini kırkladım güle güüle otur derdim herhalde bende severim laf çarpmayı ee babannemden gelen genlerden napayım benim suçum ne:)
nursenacım sen ev alacaksın galiba hayırlısı inşallah içine sinen ucuz fln bi ev bulup güle güle oturursun
ben geldim canlarım
boynum halen tutuk , kötüyüm , mutsuzum , umutsuzum , sanırım depresif ruh halim beni mahvedecekkk
Selamlar herkese
pınarcım annene çok geçmiş olsun canım....
yatmaya çalıştım ama uyuyamadım kızlar rahat vermediler hala başım çok ağrıyo...hiç bişey yapamadım...yemek yapmam lazım ama duramıyorum kafam zonkluyo sanırım kahvaltı yapıcaz...konserve melemenlerim var olmassa açarım bitane öyle düşünüyorum...
uyumak istiyorummm...
of yaa sen de bu ara ne çektin uykusuzluktan zeynepcim uykuyu seven biri olarak çok iyi anlıyorum seni canım
inşallah bu gece rahat bir uyku çekebilirsin
tünaydın güzellerrrr
yeni gelen arkadaşlarrr hoşgelmişler azminiz ve hepimizin azmi daimi olsun
geçmişi çok detaylı okuyamadım şöyleeee bir göz gezdirdim .
benim malum yoğun;ihracat var, yarın ay sonu v.s v.s klasik muhasebeci şikayeti
migrenim had safhada 4 . gün bugün regl olucam inşallah o zaman geçer anca
kızlar haydi asılalım bu hafta diyetlerimizeee bol su yeçilçaylarrr içilsinn
herkecikleri öptümm kolay gelsinnn
Selamlar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?