hadin kizlar ben kacar yemek yapicam daha öptüm cok cok cok
hee bu arada 900gr la birinci olmusum bu hafta sevinsemmi üzülsemmi bilemedim
herkese merhaba
aynurum gecmis olsun canim
pinar seninde annene gecmis olsun
meyra anlamammi icim gitti gene :))
öptüm herkesi , Allaha emanet olun canlarımm ...
selam kızlar,
nasılsınız? ben iyiyim şükür. tatil sonrası bol bol tembellik yaptığımız bir haftasonu oldu. yarın evi temizlemeye başlayacağım dip köşe.
Esen ve burcu aramıza hoşgeldiniz bu arada.
tşklerrrr...
İyiyim canım sağol :)
pcyi açmaya fırsat olmadı. ancak gelebildim o yüzden.
geçmiş olsun cücüşüm, dönmüşsündür inşallah oynar başlıklı haline
maşallah Yasemin abla, yorulmuşsun ama kalorileri de yakmışsındır kesin :)
çok güzel beslenmişsin Meryemcim. harikasın
güle güle kullan saçlarını canım:)
çok geçmiş olsun canım.
hoşgeldin sende aramıza:)
başınız sağolsun canım.....
kaç kilodan sonrası için izin veriyo peki canım?
olabılecegın kılo 75 dedı sanırım 80-85e de razı ıdeal kıloya ne kdr yakın o kdr saglıklı bmi 28 ın altında olsun dedı
anneciğinin emeklisini beklersen ne değişicekki canım??:) merak ettimde:)
düşsekte bazen; tekrar ayağa kalkıp devam edicez.......
ayyyy benim KVlerinde aynen, sanki hayatları yemek üzerine kurulmuş, en son bana geldikleirnde en çok yemekle uğraştık ve habire çok çeşitli yedik, gün sonunda bi gün demişimki gayri ihtiyari KVme, bu kadar çok yememiştim ben hiç yaaa demiştim, sanki bayrammış gibi oldu dedim.
senin annenler istanbulda değillermiydi? istanbuldan izmire gelin oldum dedin ya o açıdan canım.
cok sık ıstdayız gıttıkmı en az 1hafta kalırız son 5aydır 2kere gıttık baya azaldı zıyaretlerımız burdan annemlere gıtmek toplam 3saatımızı alıo:))ıstda bı yerde olsak belkı daha uzun surcekdı:))
bi zaman sonra gerekene gereken lafı yetiştirmeye alışıyo insan galiba banucum demi yaaa
hiç sevmesende, beceremesende alışıyosun......
ben şimdi eşime ve KVgile eskiye göre daha çok lafımı yetiştiriveriyorum gerektiği vakit......
gerektiğinde lafını söylemezsen kaybeden taraf oluyorsun malesef........
açtırma kutuyu, söyletme kötüyü.....
çok saklama hırsız edersin, çok söyleme arsız edersin........
aynen demiiiii.........
herkesin bi kaderi var işte naapcaz.
rabbim bizi kendinden mahrum bırakmasın inşaallah; yalnız bu yeter...............
çok geçmiş olsun canım yaaaa
neyse sağlık olsun, güzel bi piknik geçirmişsiniz ne güzel canım hep birlikte:)
kızlar dün piknikte bişey beni çok mutlu etti:)
piknikte oturduğumuz yerde baya bi sahipsiz köpek vardı, 5tane falan, ara ara gelip dolandılar.
neyse biri epey bizden bişeyler yedi ve hemen yakınımıza oturdu ve bizi sahiplendi.
bu kadar çabuk bizi sahiplenmesi beni çok etkiledi:)
böyle bana gözleri ile kırpma yaparak sevgi gösterisinde bulundu oturduğu yerden bana ve kuruldu yattığı yere burası benim mekanım, burası benden sorulur der gibi:)
sonra habire bekliyodu bişey daha atarlarda yermiyim diye:)
heybetlide bi köpekti ama zayıftı malesef
epey bi zaman sonra eşim bişeyler attığında başka bi köpek onu almak için geldi, bu varya onun üzerine bi atladı, resmen bağrış çağrış dövüştüler, bizimki burası benim mekanım diye, diğeride onu ben yiyecem diye:)
bizimki onu dövüşüp kovuyo, o tekrardan 5dk sonra yine geliyo, tabi yine dövüşüp kovuyo bizimki:)
tabi sonra kadının biri köpeklere taktı, eline taşları alıp hepsini kovaladı, hele bizimkini daha bi fazla kovaladı,
sanki ona yaklaşan, onların yakınına gelen köpek varmış gibi, ve orada ondan başkada kimse köpeklerden rahatsız olmadı ve kovalamadı, hayvancıklar dolanıp varsa yiyolar yoksa gidiyolardı zaten, bizimkide öylece yatıyodu zaten.
gıcık oldum kadına zaten
bide bizden çakmak istemiştim öncesinde, kovalayacağını bilseydim vermezdim dermişim
çakmağı isterken bile kadın tuhaf gelmişti zaten bana.
bu köpek benim köpeklere olan sevgimi çok artırdı gerçekten, belki bahçeye alırım bende ondan:)
şaka yaptım ama belki sonra düşünürüm böyle bişey........
kırma çoban köpeğiydi cinsi ve dikkat ettim erkekti. dişiside gelmişti, anneydi göğsünden belliydi:)))) ama dişisi bizden erkekten daha çok yiyecekler yedi ama böyle sahiplenmedi bizi, oyüzden erkekler daha farklı galiba diye düşündüm bende içimden.
çoban köpekleri baya baya sadık köpekler galiba normaldede.
şimdi aklıma castle geldi mevzu köpek olunca, castle sen anladın oni:)
işte bu köpeğe benzer bi köpekti:)
Eki Görüntüle 698184
şununda tatlılığına bi bakın hele:) hele şunun bakışına, hele şunun duruşuna:)))))
Eki Görüntüle 698185
tontiş fıstıklarım ne habersinizzzz
ben geldim tam 58dk yani 1 saat tempolu yürüyüşümü yapıp geldim.
birde dus aldım oh mis gibiyim
şimdide tavuklu salata yiyecegim
bu bnm olsunnnnnn eşim ve ben kangal delısıyızz....
kızlar merhaba dunkı agır temızlıkden snra yıne mıgrenım tuttu ve 1saat once gozumu actım dolayısıyla bugun menu fln yok ne yesem anında cıkktı zaten ...yrn kaldıgımız yerden dvm ederız umarım cok yogun bır gun benı beklıo ....
hadin kizlar ben kacar yemek yapicam daha öptüm cok cok cok
hee bu arada 900gr la birinci olmusum bu hafta sevinsemmi üzülsemmi bilemedim
kızlar merhaba dunkı agır temızlıkden snra yıne mıgrenım tuttu ve 1saat once gozumu actım dolayısıyla bugun menu fln yok ne yesem anında cıkktı zaten ...yrn kaldıgımız yerden dvm ederız umarım cok yogun bır gun benı beklıo ....
burcucum gecmiş olsunnnnbu bnm olsunnnnnn eşim ve ben kangal delısıyızz....
maşallah meryemcim bu sıralar çok azimli görüyorum seni azmin daim olsun inşallah
Bu nasıl bir fikir hiç aklıma gelmezdi anahtarlık olduğu miilet yaratıcı zekaya sahipkızlar benim ışıklı yada parlak şeylere karşı çok büyük ilgim vardır:)))
dün eşimin elinde değişik bi anahtarlık gördüm ve anında haciz koydum ona:)
böyle anahtarlık ampül şeklinde, ve düğmesine bastınmı da yanıyo aynı ampül gibi:))))
bayada ışıtıyor karanlıkta.
bakın bu işte:)
çok hoşuma gitti.....
Eki Görüntüle 698792
Zeynepciğim iyiyim sen nasılsın öğleden sonra uyudum(senden duyunca hemen uyguladım sen çocuklarla zorlanmışındır diye düşünüyorum) akşama acele körili tavuk, pilav yaptım dört kaşık pilav iki küçük baget yedimarzumm nasılsınn....
İyi geceler o halde iyi uykular anacığım sabah olmaz şimdi yatarsan
- mmery+,
- kitkurdu,
- asumanzeynep+ kızlar sizlerede selammmmm
asummm trt 1 e bakıyosun değilmi
Yenam nerelerde ya sesi soluğu çıkmıyor umarım iyidir?
Esrada görünmüyor?
neyese ben yavaştan kaçayım eşim gelir yemek yer v.s ben tavuk yatar
sevgiyle klaınnn
İyi geceler o halde iyi uykular anacığım sabah olmaz şimdi yatarsan
- mmery+,
- kitkurdu,
- asumanzeynep+ kızlar sizlerede selammmmm
asummm trt 1 e bakıyosun değilmi
Yenam nerelerde ya sesi soluğu çıkmıyor umarım iyidir?
Esrada görünmüyor?
neyese ben yavaştan kaçayım eşim gelir yemek yer v.s ben tavuk yatar
sevgiyle klaınnn
tontiş fıstıklarım ne habersinizzzz
ben geldim tam 58dk yani 1 saat tempolu yürüyüşümü yapıp geldim.
birde dus aldım oh mis gibiyim
şimdide tavuklu salata yiyecegim
Bu nasıl bir fikir hiç aklıma gelmezdi anahtarlık olduğu miilet yaratıcı zekaya sahip
Zeynepciğim iyiyim sen nasılsın öğleden sonra uyudum(senden duyunca hemen uyguladım sen çocuklarla zorlanmışındır diye düşünüyorum) akşama acele körili tavuk, pilav yaptım dört kaşık pilav iki küçük baget yedim
çocuklar yaprak sarması ve kek istiyor sarmaya üşeniyorum keke de korkuyorum ama çocukların suçu ne değilmi
tebrik ediyorum canım...çok iyi gidiyosun maşallah...azmin bollll ve daim olsun inş....
bende şimdi daha iyiyim ama ilaç almadan olmadı malesef...öğleyin kızlar uyuyunca bende yatayım dedim ama daha gözümü kapadığım an minik cadı uyandı ve beni uyutmamak için ne gerekiyosa yaptı...ve ben bi anlıkta olsa uykuya dalıp uyandığım için daha kötü oldum baktım olmayacak böyle ilaç aldım...şimdi hafiften hissettiriyo kendini sarhoş gibiyim ama sabahki halime göre daha iyiyimm çok şükür...
ay bugünlerde benimde canım kek istiyo havuçlu tarçınlı hemide ama yapmıyom inatlaa...bi dilim kesmez beni çünküü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?