Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hadin kizlar ben kacar yemek yapicam daha öptüm cok cok cok
hee bu arada 900gr la birinci olmusum bu hafta sevinsemmi üzülsemmi bilemedim

sevin sevin canım.......

anam kız listeye girmiş, sevinsemmi diyoooo
nursena duydunmuuu:)

öpüyorum ilknurcum seniiiii

herkese merhaba
aynurum gecmis olsun canim
pinar seninde annene gecmis olsun
meyra anlamammi icim gitti gene :))

kızlar benim ışıklı yada parlak şeylere karşı çok büyük ilgim vardır:)))
dün eşimin elinde değişik bi anahtarlık gördüm ve anında haciz koydum ona:)
böyle anahtarlık ampül şeklinde, ve düğmesine bastınmı da yanıyo aynı ampül gibi:))))
bayada ışıtıyor karanlıkta.
bakın bu işte:)
çok hoşuma gitti.....

Bende menümü yazmak istiyorum (eleştirilere açığım:) )
Sabah 1 simit, küçük bir dilim peynir, çay
Arada 1 sütlü nescafe ve 1 elma
Öğlen 1 peynirli tost ve 1 bardak ayran
Akşama da dışarda olacağım, muhtemelen tavuk ızgara ve salata olur. Çok çok da su içtim.

tontiş fıstıklarım ne habersinizzzz

ben geldim tam 58dk yani 1 saat tempolu yürüyüşümü yapıp geldim.
birde dus aldım oh mis gibiyim

şimdide tavuklu salata yiyecegim

bu bnm olsunnnnnn eşim ve ben kangal delısıyızz....

kızlar merhaba dunkı agır temızlıkden snra yıne mıgrenım tuttu ve 1saat once gozumu actım dolayısıyla bugun menu fln yok ne yesem anında cıkktı zaten ...yrn kaldıgımız yerden dvm ederız umarım cok yogun bır gun benı beklıo ....

maşallah meryemcim bu sıralar çok azimli görüyorum seni azmin daim olsun inşallah

geçmiş olsun burcu migren çok zor iyi bilirim ağrın geçsin devam edersin tabii

hadin kizlar ben kacar yemek yapicam daha öptüm cok cok cok
hee bu arada 900gr la birinci olmusum bu hafta sevinsemmi üzülsemmi bilemedim

sevin sevin sana motivasyon olur ilknurcum darısı bizlerin başına

migren ne demek bilmemmi 4. gün bugün ve biraz hafifledi yatma imkanımda yok Allah çekenlere sabır versin en iyi ilacı karanlık yerde yatmak geçmiş olsunnn

burcucum gecmiş olsunnnn
maşallah meryemcim bu sıralar çok azimli görüyorum seni azmin daim olsun inşallah

teşekkür ederim ablacım...
benim acilen 10kg vermem lazım ilk etapta o yüzden azime cok ihtiyacım var...

selam kızlar daha yeni eve girebildim Allahtan evde hazırda yemeğim vardı,yoksa yemek memem hak getire.

bugün saçma sapan oldu menüm

menüm

sabah

yatım kase şehriye çorbası 1 dilim beyaz ekmek(işyerinde çıktığı için başka seçenek yok)

ara
1 elma, 2 salatalık,1 fincan taze zencefilli yeşil çay

öğle

1 tabak ıspanak yemeği ,3-4 kaşım yoğurt ekmek yok

ara

1 nescafe , 3 erik 1 elma

yeşilçay içtim tekrar

akşam

1 kase tavuk suyu çorba 1 dilim k epekli ekmek,

ara yoğurt ve meyve yapmayı düşünüyorum.

2,5 litre su içtim rekorrrrr bu sıcakda zaten mümkün değil içmemek 38 dereceyi gördüm ve daha mayısa girmedik:26:

Bu nasıl bir fikir hiç aklıma gelmezdi anahtarlık olduğu miilet yaratıcı zekaya sahip
arzumm nasılsınn....
Zeynepciğim iyiyim sen nasılsın öğleden sonra uyudum(senden duyunca hemen uyguladım sen çocuklarla zorlanmışındır diye düşünüyorum) akşama acele körili tavuk, pilav yaptım dört kaşık pilav iki küçük baget yedim
çocuklar yaprak sarması ve kek istiyor sarmaya üşeniyorum keke de korkuyorum ama çocukların suçu ne değilmi

asummm trt 1 e bakıyosun değilmi

Yenam nerelerde ya sesi soluğu çıkmıyor umarım iyidir?

Esrada görünmüyor?

neyese ben yavaştan kaçayım eşim gelir yemek yer v.s ben tavuk yatar

sevgiyle klaınnn

İyi geceler o halde iyi uykular anacığım sabah olmaz şimdi yatarsan

Evet trt 1 deyim çok hoşlar ama yaaaa
İyi geceler sana da

Son düzenleme:

tebrik ediyorum canım...çok iyi gidiyosun maşallah...azmin bollll ve daim olsun inş....

bende şimdi daha iyiyim ama ilaç almadan olmadı malesef...öğleyin kızlar uyuyunca bende yatayım dedim ama daha gözümü kapadığım an minik cadı uyandı ve beni uyutmamak için ne gerekiyosa yaptı...ve ben bi anlıkta olsa uykuya dalıp uyandığım için daha kötü oldum baktım olmayacak böyle ilaç aldım...şimdi hafiften hissettiriyo kendini sarhoş gibiyim ama sabahki halime göre daha iyiyimm çok şükür...

ay bugünlerde benimde canım kek istiyo havuçlu tarçınlı hemide ama yapmıyom inatlaa...bi dilim kesmez beni çünküü...

Bak iç sesim gibi konuştun şimdi bol cevizli bir kek düşünüyorum dün eşime ceviz kırdırıp ayıklattım temizlikle uğraşırken dediğim gibi kapanış problemimi halledene kadar yemesem iyi olur
Sıcağı bu gün öğlen çok hissettim yaza iştahım gider diyenlere özendim ne sıcak ne hastalık hiç bir şey iştahımı etkilemiyor.
Kara kara ramazanı düşünüyorum şimdiden ayrıca bayram ertesi düğünler de büyük stres yaratacak .
Ha bu akan dereler denizlere......söylesene sevdiğim sonumuz ne olacak türküsünü dinledim ne güzel söylenmiş anlaşılacağı üzre her teldenim bu gece

cecoşummm iddiadaşımmm dinlenebildinmi?

hani ara kanamalar için doktoruna gidicektinn gitmedin mi yoksa

eniştem seni dısarda ne yemeye götürdü bakayımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…