Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlarrrrrrrr

Akşam ailecek dışarı cıktık hem akşam yemeğimizi dışarda yiyecektik hemde büyük kıza birkaç şey bakalım dedik ama planladığımız gibi gitmedi hiç birşey.
Büyük kıza birşeyler bakarken ufaklık mağaza içinde kaçtı gitti bir anda az daha yüreğime iniyordu bütün mağazada 3 koldan aradık ama nereye saklandıysa bir an bulamadık :26: sonra şükür babası buldu ve tabi felaket fırça attı senmisin yanımızdan ayrılan diye
Büyük cadı deseniz giyinip soyunmaya üşendiği için oflayıp pofladı durdu eşim iyice dellendi yürüyün başların ben sizin alışverişinize diye hadi bari yemek yiyelim diye tutturdu ve yemek yemek için Restaurantların bölümüne çıktık. Hadi oradada yok efendim onumu yesek bunumu yesek diye düşündük durduk sonra eşim her zaman yediği bir yerden birşey alacaktı sonra oradaki menülere 4 lira birden zam geldi diye birde ona söylendi durdu :26:
Hay ben sizinle dışarı çıkan diye ben söylenmeye başladım ve bu sefer inadım tuttu yemiyorum evde birşeyler yeriz nasılsa diye yoldan birşeyler alıp sonrada eve geçtik
Eşim sonradan işte yok şöyle yapsaydık yok böyle yapsaydık diye tutturdu ama bir kere bıdı bıdı söylenmekten beni sinir etti daha ne zevkle gezicektim ki :26:

cecoşummm iddiadaşımmm dinlenebildinmi?

hani ara kanamalar için doktoruna gidicektinn gitmedin mi yoksa

eniştem seni dısarda ne yemeye götürdü bakayımmmm

Aaa söylemeyi unuttum doktora gittik tabi
Adamcağız beni görünce hatırladı küçük cimcimeyi görüncede aaa bu bukadar büyüdümü dedi
TAbi cimcime oradada susmadı ve doktor bayıldı kıza
Uzun uzun sohbet ettikten sonra şükür benim muayeneme sıra geldi
Spiral yerinde ve gayet temiz görünüyor dedi şükür
Hamilelikte yokmuş şükür
Herhalde PKO yüzünden olan kistlerden biri patladı çünkü hala içerde kan var ve ufak ufak kanaman olabilir dedi
Benim 120ye kadar çıktığımı sonrada 96 - 97ye kendi çabamla düştüğümü duyunca süpersin yaa dedi Eğer böyle devam edersen sen çok güzel kilolar verirsin sana güveniyorum diye birde o verdi çoşkuyu
3.cüyü düşünüyormusunuz diye sordu eşim ahhhhhhh ahhhhhh çekince başladı gülmeye Ablamız direk asla istemiyorum diye araya girdi bu seferde ufak cimcime ben kardeş istiyorum diye tutturunca yerlere yattım gülmekten

Ailecek Kadındoğumcu maceramız sona erdi Artık uzun bir süre gitmeyiz herhalde Çok sevindim herşeyin temiz çıktığına

neyse geçmiş olsun...çok şükürki bişey yokmuşş...içinde kafanda rahatlamıştır artıkkk....

eee doktora herkes cevap verdide sen sustunmuu....:44:

Merhabalar,

Uğrayamıyorum bu aralar hatta önümüzde ki haftada böyle olacak..
İşler yoğunlaştı yine..
merak etmişsiniz. her gün okumaya çalışıyorum çok düzenli olmasa da.. ama pek tadım yok açıkçası yazma gücüm de yok sanki bu aralar...

Öpüyorum sizi..

ben de sevindim canım:)
dısarı maceranız pek güzel geçmemiş ama dr.daki muhabbete bayıldım...

hahaha ailecek kadındogumcu ha..ama pek eglenceli oluyormus bak..

Kolay gelsin yenacım ama özlüyoruz biz yaa neden tadın yok peki
Öpüyorum ben de

neyse geçmiş olsun...çok şükürki bişey yokmuşş...içinde kafanda rahatlamıştır artıkkk....

eee doktora herkes cevap verdide sen sustunmuu....:44:

Benim fikrimi doktor zaten biliyor istemem yan cebime
Önce bir kilolardan kurtulayımda ondan sonra fikrim değişmemiş olursa bende 3 nümeroyla ilgili çalışmalara başlarım
Büyük kızım hariç herkes istiyor sonuçta

Canım sana kolay gelsin
Allah yardımcın olsun canım inşallah yine azmin ve enerjin yüksek olurda aramıza daha sık gelirsin

sevin sevin canım.......

anam kız listeye girmiş, sevinsemmi diyoooo
nursena duydunmuuu:)

öpüyorum ilknurcum seniiiii

sagol canimcim bende seni coooook öpüyorum
hani benimki her hafta millet 2 kiloyla hatta üzeriyle birinci olurken benim 900 gramla birinci olmam sasirtti beni ondan seyettimdi

amin canim arkadasim aminnnn hepimiz incelicez bu yaz insallaaahhhhhh
Cooook gecmis olsun bi migren magduruda benim cnm sessiz ve karanlik ortamda yatmayinca gecmiyo tabi öle bi firsatin varsa oda

Yenacim hayirdir canim benim
Bende bu aralar pek giremiyorum insallah önemli bisey yoktur sen iyi ol ara sira gelsende olur arkadasimmm

Cooook gecmis olsun bi migren magduruda benim cnm sessiz ve karanlik ortamda yatmayinca gecmiyo tabi öle bi firsatin varsa oda

benimki sinüzit ama aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyorum acaba migrende varda benmi bilmiyorum diyorum zaman zaman.....

yatamıyorum malesef....ilacı dayıyorum çifter çifter anca rahatlıyorum..gerçi sarhoşluğu geçmiyo ve mide ağrısı yapıyo biraz ama

genede o ağrıdan kurtarıyo ya beni şükrediyorumm....

bu arada sanada çok geçmiş olsun canımm...

Son düzenleme:
İyi geceler güzeller,

evle uğraştım bugün. ara ara okudum sizi. akşam olunca da uzun zamandır istediğim blogu açmak için çalışamaya başladım. bakalım birkaç güne yazmaya başlarım herhalde orada da.

Aynurum niye depresifsin kuzum. iyi ol artık, her şey çok güzel olacak inşallah.

Meryemcim maşallah yürüyüş, beslenme çok güzel gidiyorsun bu ara

Pınar annene geçmiş olsun, görünmez kaza...

Yasemin ablacım sana da geçmiş olsun, migren rahat vermiyormuş yine umarım şimdi daha iyisindir.

Banucum her şeyin temiz çıkmasına çok sevindim. jinekoloğa çok eğlenceli, tatlı bir muayene geçirtmişsiniz ailecek. küçük kuzunun kaybolmasına ve alışveriş merkezi krizine de geçmiş olsun diyorum. Allah beterinden saklasın.

Yenam tadın olsun ama yazma sen gücün yoksa. kolay gelsin işler için canım arkadaşım.

Zeynepcim hoşbulduk dünya tatlısı

Bu arada Nursena nerede yauf?

Canım geçmiş olsun, ben kaçırmışım bunu. Sinüzit hakikaten beter ya, migreni bilmiyorum ama. dişlerim ve gözlerim bile ağrır benim sinüzitten. dikkat et kendine canım.

blogg??

o senin tatlılığın şekerim...

nursena ev bakmaktan yorgun düştü herhalde galiba sanursammm....bir zamanlar yedi nurama diye bi dizi vardı trt de ordan alıntıdır....

Canım geçmiş olsun, ben kaçırmışım bunu. Sinüzit hakikaten beter ya, migreni bilmiyorum ama. dişlerim ve gözlerim bile ağrır benim sinüzitten. dikkat et kendine canım.

sağol canım...aynen öyle gözler ve dişler yanaklar...hemen önünü almassam daha ilerisinde ensede zonklama kafayı hiç kaldıramama kafamın içinde deniz dalgası falan gidiyo böyle...

blogg??

o senin tatlılığın şekerim...

nursena ev bakmaktan yorgun düştü herhalde galiba sanursammm....bir zamanlar yedi nurama diye bi dizi vardı trt de ordan alıntıdır....

bilmez miyim 7 numarayı :)

sabit, vahit emmi ne bombaydılar ya :)

blog bildiğimiz blog :) yazmaya başlayınca yollarım linkini.

sağol canım...aynen öyle gözler ve dişler yanaklar...hemen önünü almassam daha ilerisinde ensede zonklama kafayı hiç kaldıramama kafamın içinde deniz dalgası falan gidiyo böyle...

Ne kötü bişey bu sinüzit benim yeğenimde hem boğaz hem sinüzit gece acildeydiler ateşi zor düştü bugün iyi şükür
Kafa bölgesini iyi korumak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…