maşallah meryemcim bu sıralar çok azimli görüyorum seni azmin daim olsun inşallah
geçmiş olsun burcu migren çok zor iyi bilirim ağrın geçsin devam edersin tabii
sevin sevin sana motivasyon olur ilknurcum darısı bizlerin başına
migren ne demek bilmemmi 4. gün bugün ve biraz hafifledi yatma imkanımda yok Allah çekenlere sabır versin en iyi ilacı karanlık yerde yatmak geçmiş olsunnn
burcucum gecmiş olsunnnn
tşkler....[/COLOR]
teşekkür ederim ablacım...
benim acilen 10kg vermem lazım ilk etapta o yüzden azime cok ihtiyacım var...
sagol canimcim bende seni coooook öpüyorum
hani benimki her hafta millet 2 kiloyla hatta üzeriyle birinci olurken benim 900 gramla birinci olmam sasirtti beni ondan seyettimdi
amin canim arkadasim aminnnn hepimiz incelicez bu yaz insallaaahhhhhh
Cooook gecmis olsun bi migren magduruda benim cnm sessiz ve karanlik ortamda yatmayinca gecmiyo tabi öle bi firsatin varsa oda
cocugum olmadıgı ıcın sanslıyım cocuk olursa ne olcak bılmıorum
Yenacim hayirdir canim benim
Bende bu aralar pek giremiyorum insallah önemli bisey yoktur sen iyi ol ara sira gelsende olur arkadasimmm
Bu arada Umut'tan haber alan var mı? İnşallah kolay geçiyordur hamileliği, her şey yolundadır.
Benim de aklımda kaç gündür iyidir inşallah yarın bir arayım en iyisi
Allah seni ne etsin kızz okurken yoruldumm....SEVGİLİ GÜNLÜK:)))))))))))))))
bennn geldim ama kismeler kalmamış doğal olarakkk galiba sanursam geç geldim:)))
kısa bi özet geçem ben diyom ortalarda görünmezsem bilinkii götürüyom mamaları:))))))))))))))300 --500 vuruyom kalorinin dibine:))
sabah kalktık kızla kahvaltı ettih hiç hoşlanmadığım bi komşu torununu almış gelmişş :)
öğlene kadar o vardı sen işine bak diyo ulan pazartesii temizlik günü hallletti yanee
öğlen o gitti kız geldi yemeğpe onu yolla koca geldi yemeğe sonra küçüğü yedir uyut bu arada kaç sofra kurdum az az attım ağzıma her biriyle tabii:))
neyse kız okuldan gelince kumaşçıya gittim çanta dikicem sipariş aldım bide sergide satılacakmışş yapayım 1-2 tane dedim
ordan gel parka götür bebeleri ordan markete giitik kızla ordanda kız pizza diye zırlayınca 2 dlm akşam akşam götürdüm tabisi
sonraa kendimi attım yollara koşu parkurunda 3 km yürürdüm 15 dakkada aletlere bindim
geldiğimde saat 9 du çay demle karadayı izle ardada masa örtümün peçetelerin yaptım az iş kaldı makine ses yapar diye komşuya çalıştıramadım geç oluncaa
sonrada çamaşırımı astım geldim bura anam ne çok yazdımm :))))))))))))))))))))
GEÇMİŞİ DE ŞÖLE Bİ OKUDUM PİLİM BİTİYOO uyuyup yarın için şarj olmam lazımm
bu hafta artı olmamak için dua ediyorum yarın ve perşembe arkadaşlar çağırdı
çarşamba da kurs arkadaşlarıyla mangal partisi var buranın bi köyüne gidicem zaten cuma bildirim
inşallah spormu yapayımda artı çıkmayayım diye uğraşıyorumm
stop
kızlar ben 80 kioya düştüğüm günleri görürmüyüm acaba
banada şu kilo çizelgesinden yapın ama lüfennn
olursun inşallahhh çizelgeyle hele bi başla nası zevkle iniyorsun bak:))kızlar ben 80 kioya düştüğüm günleri görürmüyüm acaba
ben geldimm ama yetişemedim galiba kimseye anca uyudu yamyamlar...sonra bi geldim kocam kapmış pc yi onu bekle derken anca sıra geldi bana...
Allah seni ne etsin kızz okurken yoruldumm....
burcuuu sanada çok geçmiş olsun canım...
ben geldimm ama yetişemedim galiba kimseye anca uyudu yamyamlar...sonra bi geldim kocam kapmış pc yi onu bekle derken anca sıra geldi bana...
Allah seni ne etsin kızz okurken yoruldumm....
burcuuu sanada çok geçmiş olsun canım...
saol cnm
bende çizelge yapmaya ugrasıorum
saol cnm
bende çizelge yapmaya ugrasıorum
Aaa söylemeyi unuttum doktora gittik tabi
Adamcağız beni görünce hatırladıküçük cimcimeyi görüncede aaa bu bukadar büyüdümü dedi
TAbi cimcime oradada susmadı ve doktor bayıldı kıza
Uzun uzun sohbet ettikten sonra şükür benim muayeneme sıra geldi
Spiral yerinde ve gayet temiz görünüyor dedi şükür
Hamilelikte yokmuş şükür
Herhalde PKO yüzünden olan kistlerden biri patladı çünkü hala içerde kan var ve ufak ufak kanaman olabilir dedi
Benim 120ye kadar çıktığımı sonrada 96 - 97ye kendi çabamla düştüğümü duyunca süpersin yaa dediEğer böyle devam edersen sen çok güzel kilolar verirsin sana güveniyorum diye birde o verdi çoşkuyu
3.cüyü düşünüyormusunuz diye sordu eşim ahhhhhhh ahhhhhh çekince başladı gülmeyeAblamız direk asla istemiyorum diye araya girdi bu seferde ufak cimcime ben kardeş istiyorum diye tutturunca yerlere yattım gülmekten
Ailecek Kadındoğumcu maceramız sona erdiArtık uzun bir süre gitmeyiz herhalde Çok sevindim herşeyin temiz çıktığına
Merhabalar,
Uğrayamıyorum bu aralar hatta önümüzde ki haftada böyle olacak..
İşler yoğunlaştı yine..
merak etmişsiniz. her gün okumaya çalışıyorum çok düzenli olmasa da.. ama pek tadım yok açıkçası yazma gücüm de yok sanki bu aralar...
Öpüyorum sizi..
sağol canım...aynen öyle gözler ve dişler yanaklar...hemen önünü almassam daha ilerisinde ensede zonklama kafayı hiç kaldıramama kafamın içinde deniz dalgası falan gidiyo böyle...
blog bildiğimiz blog :) yazmaya başlayınca yollarım linkini.
Ne kötü bişey bu sinüzit benim yeğenimde hem boğaz hem sinüzit gece acildeydiler ateşi zor düştü bugün iyi şükür
Kafa bölgesini iyi korumak lazım
cok sık ıstdayız gıttıkmı en az 1hafta kalırız son 5aydır 2kere gıttık baya azaldı zıyaretlerımız burdan annemlere gıtmek toplam 3saatımızı alıo:))ıstda bı yerde olsak belkı daha uzun surcekdı:))
migren ne demek bilmemmi 4. gün bugün ve biraz hafifledi yatma imkanımda yok Allah çekenlere sabır versin en iyi ilacı karanlık yerde yatmak geçmiş olsunnn
nursenaa kızzz özlemişim seniii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?