Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

maşallah meryemcim bu sıralar çok azimli görüyorum seni azmin daim olsun inşallah

geçmiş olsun burcu migren çok zor iyi bilirim ağrın geçsin devam edersin tabii

tskler cnm yaaa hala kndımde deılım

ayyy annem gıbı senınkı bnm en fazla2 gun suruo 3.gun sersem gıbı oluorum ama agrı olmuo allahdan ama klozetın kenarına kafayı dayayıp sabahladıgım gunlerı bılırım cıkartmakdan yatagıma gıdemıorum en son orda bayılıp kalıorum bugunde yatakdan kalkamadım gozumu acıorum bır daha actıgımda 3saat gecmıs oluo...kos wcye gerı gel hopp 3saat daha

burcucum gecmiş olsunnnn

tşkler....[/COLOR]

teşekkür ederim ablacım...
benim acilen 10kg vermem lazım ilk etapta o yüzden azime cok ihtiyacım var...

Bende cikiyorum kizlar almancadan takip ettigim bir program var netten ona bakiciiim
Bikac resim koydum kizlar dün gittigimiz yer cok güzeldi tekrar gitmek istiyoruuuuuummmm
Herkese iyi gecelerrrr

SEVGİLİ GÜNLÜK:)))))))))))))))
bennn geldim ama kismeler kalmamış doğal olarakkk galiba sanursam geç geldim:)))
kısa bi özet geçem ben diyom ortalarda görünmezsem bilinkii götürüyom mamaları:))))))))))))))300 --500 vuruyom kalorinin dibine:))

sabah kalktık kızla kahvaltı ettih hiç hoşlanmadığım bi komşu torununu almış gelmişş :)
öğlene kadar o vardı sen işine bak diyo ulan pazartesii temizlik günü hallletti yanee
öğlen o gitti kız geldi yemeğpe onu yolla koca geldi yemeğe sonra küçüğü yedir uyut bu arada kaç sofra kurdum az az attım ağzıma her biriyle tabii:))
neyse kız okuldan gelince kumaşçıya gittim çanta dikicem sipariş aldım bide sergide satılacakmışş yapayım 1-2 tane dedim

ordan gel parka götür bebeleri ordan markete giitik kızla ordanda kız pizza diye zırlayınca 2 dlm akşam akşam götürdüm tabisi

sonraa kendimi attım yollara koşu parkurunda 3 km yürürdüm 15 dakkada aletlere bindim
geldiğimde saat 9 du çay demle karadayı izle ardada masa örtümün peçetelerin yaptım az iş kaldı makine ses yapar diye komşuya çalıştıramadım geç oluncaa
sonrada çamaşırımı astım geldim bura anam ne çok yazdımm :))))))))))))))))))))
GEÇMİŞİ DE ŞÖLE Bİ OKUDUM PİLİM BİTİYOO uyuyup yarın için şarj olmam lazımm
bu hafta artı olmamak için dua ediyorum yarın ve perşembe arkadaşlar çağırdı
çarşamba da kurs arkadaşlarıyla mangal partisi var buranın bi köyüne gidicem zaten cuma bildirim
inşallah spormu yapayımda artı çıkmayayım diye uğraşıyorumm
stop

ben geldimm ama yetişemedim galiba kimseye anca uyudu yamyamlar...sonra bi geldim kocam kapmış pc yi onu bekle derken anca sıra geldi bana...

Allah seni ne etsin kızz okurken yoruldumm....

burcuuu sanada çok geçmiş olsun canım...

kızlar ben 80 kioya düştüğüm günleri görürmüyüm acaba

görürsün canım sadece sabır ve gayret göster yeterliii....

bana tekrar 90 nı görmek bile hayal geliyodu....hiç zayıflayamam sanıyodum...ama şuan 88,5 kiloyum ve ay sonunda 85 i görmek hedefimm...öncelikle küçük hedefler belirle...büyük hedefler yoruyo yıpratıyo hemen gerçekleşmedileri içinn...nacizane fikrim bu...

aaa dafi gelmişşş...ablacım özledik senii...hoş geldinnnn....

kızlar ben 80 kioya düştüğüm günleri görürmüyüm acaba
olursun inşallahhh çizelgeyle hele bi başla nası zevkle iniyorsun bak:))

bende çok yoruldumm tabanlarım sızliiiiiiiiyyyyy

saol cnm
bende çizelge yapmaya ugrasıorum

mayra kız devamlı soru soruyon diye takılıyom ya sana aklıma hep ne geliyo biliyonmu :)))
eskiden reklam vardıya haydi sor sor biskivi denince akla hemen onun adı gelir:))))))))))))))))))))

ilknur resimleriniz süperr çkmış gittiğiniz yerin manzarasıda süpermişş yalnız bu yabancı memleketler ne kadan sade yaww sıkılırım ben sokakları karmaşık olcak heryandan bi kablo falan geçmeli caddelerin :)) türkiyemi seviyorum yaaa
şaka bi yana hakkaten güzel yerler

bide kaynananla beraber oturuyonuz hayret takılmıyo bitarafına benimki olsa benden önce yellenir:)))

hadi gözünaydın canım, çok sevindim gerçekten herşeyin temiz çıktığına.....

ayy cimcimeninde yapacağı tutmuş heee:)))

töbe töbe gülemmi üzülemmi bilemedim inan:)
sizede geçmiş olsun diyim o zaman canım, Allahtan başına bi iş gelmeden buldunuz cimcimeyi.

bizde seni öpüyoruz
işlerin çok kolya gelsin inşaallah sana........

ama ama ama neden yok gücün ve tadın????(((
sorun ne?

biz seni çok özlüyoruz bunu unutma..............

sağol canım...aynen öyle gözler ve dişler yanaklar...hemen önünü almassam daha ilerisinde ensede zonklama kafayı hiç kaldıramama kafamın içinde deniz dalgası falan gidiyo böyle...

çok geçmiş olsun canım.

blog bildiğimiz blog :) yazmaya başlayınca yollarım linkini.

bekliyoz linkiiiii:)

Ne kötü bişey bu sinüzit benim yeğenimde hem boğaz hem sinüzit gece acildeydiler ateşi zor düştü bugün iyi şükür
Kafa bölgesini iyi korumak lazım

sizede çok geçmiş olsun asuman ablacım.
çok şükür düşmüş ateşi bari.

çok sağol canım cevap için.

ayrıca çok geçmiş olsun......
dikkat et kendine canım.....

migren ne demek bilmemmi 4. gün bugün ve biraz hafifledi yatma imkanımda yok Allah çekenlere sabır versin en iyi ilacı karanlık yerde yatmak geçmiş olsunnn

sanada çok geçmiş olsun canımcım............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…