Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evett dafi geliyo beğenmek için son bir sayfası kaldııı....

esencim mesaj attım canım artık gerisini sen hallediceksin...

mayra kız devamlı soru soruyon diye takılıyom ya sana aklıma hep ne geliyo biliyonmu :)))
eskiden reklam vardıya haydi sor sor biskivi denince akla hemen onun adı gelir:))))))))))))))))))))

ETİETİETİ:))))))))))

saol cnm
bende çizelge yapmaya ugrasıorum

banada şu kilo çizelgesinden yapın ama lüfennn

kızlar bakın bu linktende öğrenebilirsiniz kilo çizelgesinin nasıl yapıldığını;
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

hayırlı geceler kızlar
ben geldim ama bir yandanda gözlerim kapanıyor inanılmaz yorgunum. geçmişe bakayım dedim ama uyumak üzereyim

hoş bulduk canım çok sağol bende sizi özledim.

kızçeler benim çok uykum geldi, güya sadece bakıp çıkıcaktım yatmadan bi, ama malesef laf yetiştirmeden duramadım size:)))))
hadi ben kaçayım, herkesleri öperim, görüşürüz, iyi geceler.......

hayırlı geceler kızlar
ben geldim ama bir yandanda gözlerim kapanıyor inanılmaz yorgunum. geçmişe bakayım dedim ama uyumak üzereyim

Allah rahatlık versinn...

hayırlı geceler kızlar

aldınmı yemeğe misoları dafii çokk yoruyon kendinnii çooookkkkkkkkkkkkkkkkk canın kıymetini bil ablacım azcıkk

iyi gecelerr anammm bizee laf yetmez kki sabah olurrr
noting gene hacı yatmaz nursena dicek:)))))))))))
annem hep derdi gece yatmayı bilmiyon sabah kalkmayıı ahh ahh bekarkendii şimdi sabah 7 de elin adamı (kocam olur kendisi) mum tutturuyo iştimaya çıkıyoz aiilecek:)))))))))

kızlar banada müsade...hazır yamyamlar uyumuşken bende yatayımm..gerçi tam uykuya daldığım an küçük cadı uyanır ya neyse ben genede şansımı bir deniyeyimm......

esencim mesajını şimdi gördüm...hadi hayırlı olsun....

Allah rahatlık versin...

itinayla çizelge yapılırr...

başardım sanırım tşkler

bu çizelgede ne anlatılmak isteniyo acep
ben sorayım

hangı cızelgede nur sena bnm eskısındemı onuda deneme amaclı yaptıydım 1.evlılık yıldonumumuze kacay kaldıgını gostertıodu sanırım buson yaptıgım cızelge cok daha anlamlı ve motıve edıcı oldu:))

herkeze iyi geceler allah rahatlık versin yarın görüşürüz kızlar öpüldünüz benim cadı 8 de ayakta oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…