Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı sabahlar
Gece ben gittim sohbet başlamış nursena bekledim de gelmedin ben de uyuyum dedimdi
Bugün beni de eski komşulardan biri çağırdı gidesim yok gitmesem birilerine ayıp mı olur diyorum kaç gündür hala kararsızım of yaaa
Ben de cumaya artılarımı atmış olmalıyım ama tatlı isteğim gitmiyor bir türlü:18:

Son düzenleme:
günnaaayyyyydddııııınnnnnnnnn kızlarrrr kahvaltımı ettim şimdik kızı yollayım yeşilçayımı içicemmm

dikişti yürüyüştü derkenn gelemedik akşam aman gitsen dert gitmesen benide burda arkadaşlar ne zamandır çağırıcam diyolardı anam hepsi dizildi bu hafta bariher hafta biri çağırsaydıı bugün perşembe oturma çarşammbba mangal nidicem ben spora ağırlık verdim asuu en aza indireyim barii hoş bu yaz böle geçecek sanırım veremiyom havalardan gezmelerden en azından sporu hayatıma sokayımda almadan yırtayım diye düşündüm asucan

ahanda asu hanım uykuya geçtiii kimseler yott bende gideyim de yemeğimi falan koyayımmm ziira gezmeden gelince yemek yapılmıyo

Yazın sıcaktan yenmez bişey belki nursenacım umut işte :) en azından şöyle 81 e inmem lazım benim acilen
ahanda asu hanım uykuya geçtiii kimseler yott bende gideyim de yemeğimi falan koyayımmm ziira gezmeden gelince yemek yapılmıyo

Yatmadım da ne yapacağımı bilmiyorum valla
Arkadaş yürüyüşe çağırdı ama eşim ne zaman kalkacak bilemediğimden gitsem mi bilemedim akşam işim vr erken kalkayım diyordu ama belli olmaz benimkinin işi
Öğleden sonra ne yapacağımı ben de bilemedimgitti gidersem benim de yemek yapıp gitmem lazım ben gelene kadar herkes aç vaziyette evde olur of yaaa gitsen öyle kalsan böyle ne yapacağım ben niyekarar veremiyorum of

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu ve sağlıklı bi gün diliyorum valla ben çok kötüyüm inanılmaz hastayım ağız burun tıkandı öksürük derseniz hat safhada tam iyileştim derken tekrar hasta oldum herkesleri öpüyorum okudum geçmişi ama alıntı felan yapmadım kusura bakmayın çok beter haldeyim görüşürüz öpüldünüz

Çok geçmiş olsun mevsim geçişlerinin hastalığı kötü olur

Selamün aleykümm...

nasılsınız hatun kişiler....ben kızlarla kahvaltımı yaptım bi çorba koydum ocağa size geldim....yanınada taze fasulye yapmayı düşünüyorum belki birde bulgur pilavı...

anacım bu aysonu ne çabuk geliyo dolabım gene tamtakır kaldı....:26yüzden ne yemek yapcam konusunda kalıyorum öyleeee....

oy canım yaa kıyamamm...çok geçmiş olsunn....

bende yaptımda bana vermem gereken 20 kılo var dıyınce cızelge hıc moral olmadı valla aksıne moralım bozuldu(

canım o rakam gözünü korkutmasın hep beraber üstesinden gelicez inş....ama sen çizelgeni yeniden yap bir yerlerde yanlış bişeyler yapmışsın olmamış çünkü...

asummm çok sağolasın
zeynepcim teşekkür ederim cnmmm sana da geçmiş olsun

Ne diyim kuzum valla zor bu yaşlılara laf anlatmak yaşı çok büyük olmasada aynı oluyolar valla canlarının kıymetini bilmiyolar malesef ne diyim Allah kolaylık versin canım

kızlar çok teşekkür ederim valla söz geçiremiyorum kimseye ya o bana acayip koyuyo:) kimse dinlemiyo herkes kendi bildiklerini okuyo ezikleniyorum valla hele annem çok dominanttır. ama kötülüğüne değil çok iyidir ama hep şöyle olsun böyle olsun der bende derim sana gelin gelenin senden çekeceği var:) annemin gelini olsa çok sever kardeşimden öte tutar,arkadaş gibi olur da tek hatası çok konuşur böyle yapmayın fln gibi bilmiyom ben baştan uyarıyom sakın yapma diye de bilmiyom artık. dünde diyom azıcık kendi kıymetini bil kv bi accık midesi ağrısın yataklara atıyo oğlu pervane oluyo beni de ediyo snde öyle yap o da anlasın senin azıcık halini nesin sen süpermen mi diye bağrındım valla en sonunda dedim yarın yemekte yapma ben akşam gelip yapıcm bakalım dinler mi
zaten kızla helak oluyo eli hiç durmaz hiç anama çekmemişim ki kendisi 75 kilo benden fit vücudu var

valla çok güldüm ama ya bi sana çok gülüyorum okurken birde nette blogu olan bi hatun bayan varb bir kız bir oğlan diye ona :) stresimi alıyonuz vala
benim eşimde kimse yokken genelde melek gibi nerdeyse bi kanatları eksik :) ama eve biri gelmeye görsün o melek birden şeytana dönüyo herşeye karışır biliyo ya ben ses çıkarmam fazla alttan alırım eve gelen üzülmesin diye ama yatak odasında yakalarsam gırtlağına çökerim o da tamam karıcım fln::) ee accık gücümüzü konuşturalım demi
herkese merhaba
aynurum gecmis olsun canim
pinar seninde annene gecmis olsun
meyra anlamammi icim gitti gene :))

sağol canımm

meyracım çok teşekkür ederim

burcucum senin sinüziitn vardı herhalde çok geçmiş olsun cnm

kızlar dün dedim ya 92.6 gördüm hemde kaç kez çıktım üstüne bugnde 93.9 çıktı al birde burdan yak sinirimi mi ölçüyo nedir:)

bu sabah bi parça ekmek bi barça peynir 2 tane de zytin yedim he birde dün yaptğım kurabiyeyi o da çok yağlıydı yaaa

ay nursenaa bu gece rüyamda hep senle uğraştım ben yaa...ev bakıyoduk sokak sokak gezipp...

Geçmiş olsun canım dinlenmedin sen toparlayamadın ondanherhalde

efemmmm çok geçmiş olsun canımcım kendine ii bakkk

ay nursenaa bu gece rüyamda hep senle uğraştım ben yaa...ev bakıyoduk sokak sokak gezipp...
Bol cevizli kek yaptım güzel görünüyor artık sabır imtihanı başladı yemeyeceğim canım hiiiiççç istemiyor:26::26::26:

Kızlar günaydın görünce bir selam vereyim istedim umarım iyisinizdir iş yemek çocuk vs yorucu gün bizleri bekliyor kolay gelsin

Çok geçmiş olsun mevsim geçişlerinin hastalığı kötü olur

efemmmm çok geçmiş olsun canımcım kendine ii bakkk

Kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok sağolun valla felaketim ayakta zor duruyorum ama bugün iş yerinde olmam lazım hayırlısı rabbim güç verir inşallah
Asuman ablacım dinlenmek bana yabancı bi ev bi annemler bi iş ordan oraya koşturmaktan helak oldum bide kiloma yansısa nasıl sevincem ona hiç etki etmiyo valla

Günaydın güzeller,

geç kalktım ben bugün. Öğleden sonra da annemle işlerimiz var çarşıda. hepinizi öper ve kaçarım

Zehracım geçmiş olsun sana canım, mevsim geçişleri çok sıkıntılı. dikkat et kendine canım.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Pazarın yorgunluğu daha yeni cıktı galiba üzerimden. Resmen ölü gibi uyumuşum offf yaaa ne güzel bir ara sabah 6 en geç 6 buçukta uyanıyordum ama şu son bir kaç haftadır yine düzenim şaştı :26:
Perşembe günü halılarımı yıkamaya verip dip köşe temizliğimi yapacağım Her yerim tertemiz olsun ki bende sırf kendime odaklanabileyim Salla salla nereye kadar

kızlar ben 80 kioya düştüğüm günleri görürmüyüm acaba

İnşallah canım hepbirlikte göreceğiz

Canım çok çok geçmiş olsun İnşallah bir an önce toparlanırsında beslenmeyede bizlerle sohbetede devam edersin

Canım benim Annemi tarif ediyorsun sandım bir an
Dediğin gibi kötülük olmasın diye bıdı bıdı konuşur hatta birşey yapmaya karar verdiğimizde bile ay ne gerek var işte şimdi dünya masraf sonra siz çekersiniz sıkıntısını falan diye devamlı beni yer damadına hayatta laf söylemez olurda KV ne karışıyor derse diye ha bire beni ikna etmeye çalışır bende öbür türlü kurtulamayacağımdan eşimi öne sürerim ay ne yapayım istiyor işte vazgeçmez diyorum aslında ben istiyorum ama kadın sonra yine sıkılırız diye baştan vazgeçirmeye bile çalışıyor
Bende hep ay gelinle nasıl geçinecek diye düşünüyordum ama şansa öyle birine deng geldik ki kadın değil bıdı bıdı konuşsun hiç birşeylerine karışmaz aman onlar genç yapsınlar etsinler, aman onlar iyi olsunlarda gerisi önemli değil der
Len diyorum bana karışıyorsun geline niye ses edemiyorsun sen benim evladımsın ben sana 50 laftda söylesem barışır birşey yokmuş gibi devam ederiz ama ona 1 laf etsem adım kaynanaya çıkar diyor
Kendi oğlunun evine bile ancak senede 2 kere girebilir oda gelin hanım davet ederse aralarında hiç birşey geçmedi ama nasıl bir denyoysa istemiyor ( tabi heryer dağınık, yemekler yapılmıyor öyle eve kabul etmez diyorum artık ) ama canı birşey istesin anında annemi arar anne canım şunu çekti geleyimde birlikte yapalım diye tabi o gelene kadar annem yapıp hazır eder

Ayyyy Ayyyy melek yüzlü şeytan diyorum bazen eşime
Esiriklimi esirikli Hayır sonradan senin ibiğini koparacağımı biliyorsun ne diye bana milletin yanında horozlanıyorsun ki diyorum gülüyor Annesinin yada halalarının yanında bazen dayanamıyorum eve gitceğiz biz konuş konuş sen diyorum Eşimin halalarıda başlıyorlar bu aralar VAsfiye teyze modunda Yavrimmmm ne çektin sen ne çektinnnn diye
Sonrada tabi eşime yükleniyorlar sen niye bu kadıncağızı sinirlendiriyorsun tatlı tatlı gezmek varken niye zehir ediyorsun diye

biri kekmi dediii....hıhhh hiç duymadım...burnumada kokusu hiç gelmediii...

kızlarrr bugün ayın son günüüü....bel basen günü yaniiii....esracım koşturmaktan söylemeyi unuttu sanırsamm ben hatırlatayım dedimm...yarın öğlene kadardı sanırsam ölçüler esraya mesaj atılacakkk....

siftahı ben yapayımm...

bel:96

basen:118

geçen aykini hatırlamıyorum not aldığım kağıdı atmışım galiba bulamadım...fark varmı acaba merak ediyorumm....:26:

Ben ölçü listesinden çıkmak istiyorum değişiklik olmuyor pek nasılsa esracım sana boşuna iş çıkarmayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…