- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Hayırlı sabahlar
Gece ben gittim sohbet başlamış nursena bekledim de gelmedin ben de uyuyum dedimdi
Bugün beni de eski komşulardan biri çağırdı gidesim yok gitmesem birilerine ayıp mı olur diyorum kaç gündür hala kararsızım of yaaa
Ben de cumaya artılarımı atmış olmalıyım ama tatlı isteğim gitmiyor bir türlü:18:
Yazın sıcaktan yenmez bişey belki nursenacım umut işte :) en azından şöyle 81 e inmem lazım benim acilendikişti yürüyüştü derkenn gelemedik akşam aman gitsen dert gitmesen benide burda arkadaşlar ne zamandır çağırıcam diyolardı anam hepsi dizildi bu hafta bariher hafta biri çağırsaydıı bugün perşembe oturma çarşammbba mangal nidicem ben spora ağırlık verdim asuu en aza indireyim barii hoş bu yaz böle geçecek sanırım veremiyom havalardan gezmelerden en azından sporu hayatıma sokayımda almadan yırtayım diye düşündüm asucan
ahanda asu hanım uykuya geçtiii kimseler yott bende gideyim de yemeğimi falan koyayımmm ziira gezmeden gelince yemek yapılmıyo
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu ve sağlıklı bi gün diliyorum valla ben çok kötüyüm inanılmaz hastayım ağız burun tıkandı öksürük derseniz hat safhada tam iyileştim derken tekrar hasta oldum herkesleri öpüyorum okudum geçmişi ama alıntı felan yapmadım kusura bakmayın çok beter haldeyim görüşürüz öpüldünüz
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu ve sağlıklı bi gün diliyorum valla ben çok kötüyüm inanılmaz hastayım ağız burun tıkandı öksürük derseniz hat safhada tam iyileştim derken tekrar hasta oldum herkesleri öpüyorum okudum geçmişi ama alıntı felan yapmadım kusura bakmayın çok beter haldeyim görüşürüz öpüldünüz
bende yaptımda bana vermem gereken 20 kılo var dıyınce cızelge hıc moral olmadı valla aksıne moralım bozuldu(
Pınarcım annene geçmiş olsun okurken içim fena oldu valla
Bu anneler aynı rahat durmuyorlar yerine iş güç yapıyorlar
Ben de evde uyuşukuyuşuk oturacağımda azcık yürüyüm dedim en azından yürüyüş yapmış oldum ama hava çok sıcak sanki Temmuz gelmiş 30 derece
Cumaya kadar artıları atmam lazım:26:
zeynepcim teşekkür ederim cnmmm sana da geçmiş olsunpınarcım annene çok geçmiş olsun canım....
yatmaya çalıştım ama uyuyamadım kızlar rahat vermediler hala başım çok ağrıyo...hiç bişey yapamadım...yemek yapmam lazım ama duramıyorum kafam zonkluyo sanırım kahvaltı yapıcaz...konserve melemenlerim var olmassa açarım bitane öyle düşünüyorum...
uyumak istiyorummm...
Ne diyim kuzum valla zor bu yaşlılara laf anlatmak yaşı çok büyük olmasada aynı oluyolar valla canlarının kıymetini bilmiyolar malesef ne diyim Allah kolaylık versin canım
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Sonunda evime gelebildim :122: :122:
Epilasyonumuda yaptırdım şükür kıl tüğ olayıda bitti şimdilikAllahım herşeyden bol bol vermiş anasını satam epilasyon yaptır yaptır bitmedi Bazen Annemin yanında diyorum Allahın sevilen kuluydum ki bana karşı hiç cimri davranmamış tüvbe tüvbe
Büyük kız sağ olsun yine gitmeden beni cıldırtmayı başardı
Pasaklı marimar gitmiş sırf BJKlı diye kirli bir yeleğini üzerine almışulen beni dellendirme cabuk üzerini değiştir dedim bu seferde gitmiş uzun kollu bir thirt giymiş anam şimdi parçalayacağım seni dışarda güneş yakıyor millet kolsuz giyiyor sen uzun kollu diye söylendim durdum sonunda normal bir tshirt giydide ben geç kalmadan yetişebildim
Dünki temizlik performansımdan sonra eşim pek bir memnun olmuş olucak ki aşkım akşamlık birşey yapma dışarda yemek yiyelim dediyemektende yırttım Hatunu kırkladım ama benim bahar temizliği hala yapılacak neyse yaz temizliği olur benimkiside yarın halılarımı yıkamaya verip ufak ufak başlıyacağım haftasonuda bir gün eşimin köyüne gideceğiz Çatalcaya bağlı Pazarda yine biraz iş yapıp öğleden sonra pikniğe gidiceğiz kızkardeşimle O aralarda yapabildiğim kadarını yaparım sonraki haftada kaçınılmaz olarak kalanları bitirip mis gibi oturum inşallah
Canım erkeklerin çoğu genelde başkalarının yanında daha bir havalanıyorlaritinayla havalarını alıyoruz uzun bir sabır süresinden sonra İnan bizim hep aynı şey dışarı cıkarız ya çıkmadan yada dışarda kesin bir posta kapışırız sonra kedi gibi başlar sırnaşmaya
Benim annemin yanında eşim biraz daha rahattır çünkü bilir anında annem kocana karşı gelme o öyle diyorsa öyle olsun diye kestirip atar benide sustururhee sonra intikamım acı olur ama neticede o an o galib gibi görünür
Kız desene kırk yılın başı su içesin gelmiş oda yanlış yerden çıkmış yani burnundan
Ay ne yapayım be güzelim insanı deli ediyor. Bugün Komşu ablamla kahve içerken ona anlattımda inanılmaz sinirlendi ne demek sen kendini bekarmı tanıtıyorsun Spor salonunda diye söylendi durduhatta eşime kızdı nasıl annesine dönüp sen ne demek istiyorsun diye kızmadı diye Amannn ben gerekeni söyledim nasılsa boşver hiç takmadım sonuçta anında cevabını verdim dedim
Kadıncağız tam aksine gelini geldimi inan yerinden kaldırmıyor olumu sen yorulma ben yaparım diye zorla kızı oturtup birde kahvesini yapıp önüne koyan biriKalp kırmanın çok büyük günah olduğunu heleki aileye gelin gelmiş bir emanete karşı nasıl insanlar böyle davranabilir diye çok kızıyor
Keşke gerçekten çok iyi olsaydıkda ben her zaman yapsaydım inan umurum olmazdı ama ben kendi evimi bırakıp ona yardıma gidince insan sırf menfaati içinde olsa biraz düzgün davranır.
Neyse RAbbim görsün gerekli cezayıda RAbbim verir nasılsa
Canım çok çok geçmiş olsun canım
Umarım o depresif halin en kısa zamanda yok olur ve yine eski enerjik ve mutlu aynuru görürüz
Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşırızAminnnnnnnn
herkese merhaba
aynurum gecmis olsun canim
pinar seninde annene gecmis olsun
meyra anlamammi icim gitti gene :))
KIZLAR GÜNAYDIN
KIZLAR GÜNAYDIN
efemmmm çok geçmiş olsun canımcım kendine ii bakkk
Bol cevizli kek yaptım güzel görünüyor artık sabır imtihanı başladı yemeyeceğim canım hiiiiççç istemiyor:26::26::26:ay nursenaa bu gece rüyamda hep senle uğraştım ben yaa...ev bakıyoduk sokak sokak gezipp...
Geçmiş olsun canım dinlenmedin sen toparlayamadın ondanherhalde
Çok geçmiş olsun mevsim geçişlerinin hastalığı kötü olur
Selamün aleykümm...
nasılsınız hatun kişiler....ben kızlarla kahvaltımı yaptım bi çorba koydum ocağa size geldim....yanınada taze fasulye yapmayı düşünüyorum belki birde bulgur pilavı...
anacım bu aysonu ne çabuk geliyo dolabım gene tamtakır kaldı....:26yüzden ne yemek yapcam konusunda kalıyorum öyleeee....
oy canım yaa kıyamamm...çok geçmiş olsunn....
canım o rakam gözünü korkutmasın hep beraber üstesinden gelicez inş....ama sen çizelgeni yeniden yap bir yerlerde yanlış bişeyler yapmışsın olmamış çünkü...
efemmmm çok geçmiş olsun canımcım kendine ii bakkk
Geçmiş olsun canım dinlenmedin sen toparlayamadın ondanherhalde
kızlar ben 80 kioya düştüğüm günleri görürmüyüm acaba
KIZLAR GÜNAYDIN
kızlar çok teşekkür ederim valla söz geçiremiyorum kimseye ya o bana acayip koyuyo:) kimse dinlemiyo herkes kendi bildiklerini okuyo ezikleniyorum valla hele annem çok dominanttır. ama kötülüğüne değil çok iyidir ama hep şöyle olsun böyle olsun der bende derim sana gelin gelenin senden çekeceği var:) annemin gelini olsa çok sever kardeşimden öte tutar,arkadaş gibi olur da tek hatası çok konuşur böyle yapmayın fln gibi bilmiyom ben baştan uyarıyom sakın yapma diye de bilmiyom artık. dünde diyom azıcık kendi kıymetini bil kv bi accık midesi ağrısın yataklara atıyo oğlu pervane oluyo beni de ediyo snde öyle yap o da anlasın senin azıcık halini nesin sen süpermen mi diye bağrındım valla en sonunda dedim yarın yemekte yapma ben akşam gelip yapıcm bakalım dinler mi
zaten kızla helak oluyo eli hiç durmaz hiç anama çekmemişim ki kendisi 75 kilo benden fit vücudu var
valla çok güldüm ama ya bi sana çok gülüyorum okurken birde nette blogu olan bi hatun bayan varb bir kız bir oğlan diye ona :) stresimi alıyonuz vala
benim eşimde kimse yokken genelde melek gibi nerdeyse bi kanatları eksik :) ama eve biri gelmeye görsün o melek birden şeytana dönüyo herşeye karışır biliyo ya ben ses çıkarmam fazla alttan alırım eve gelen üzülmesin diye ama yatak odasında yakalarsam gırtlağına çökerim o da tamam karıcım fln::) ee accık gücümüzü konuşturalım demi
Bol cevizli kek yaptım güzel görünüyor artık sabır imtihanı başladı yemeyeceğim canım hiiiiççç istemiyor:26::26::26:
Kızlar günaydın görünce bir selam vereyim istedim umarım iyisinizdir iş yemek çocuk vs yorucu gün bizleri bekliyor kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?