Ben ölçü listesinden çıkmak istiyorum değişiklik olmuyor pek nasılsa esracım sana boşuna iş çıkarmayım
pes etme zamanla olur canım sen inincını yitirme bence:13:
aynen öyle cnmcim sade gercekten buraya ilk geldigimde Allahim ben nereye geldim böle demistim ama simdi alistim hersey tertipli düzenli olunca tuhafta gelmiyorilknur resimleriniz süperr çkmış gittiğiniz yerin manzarasıda süpermişş yalnız bu yabancı memleketler ne kadan sade yaww sıkılırım ben sokakları karmaşık olcak heryandan bi kablo falan geçmeli caddelerin :)) türkiyemi seviyorum yaaa
şaka bi yana hakkaten güzel yerler
bide kaynananla beraber oturuyonuz hayret takılmıyo bitarafına benimki olsa benden önce yellenir:)))
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu ve sağlıklı bi gün diliyorum valla ben çok kötüyüm inanılmaz hastayım ağız burun tıkandı öksürük derseniz hat safhada tam iyileştim derken tekrar hasta oldum herkesleri öpüyorum okudum geçmişi ama alıntı felan yapmadım kusura bakmayın çok beter haldeyim görüşürüz öpüldünüz
geçmiş olsunn canımcımmKIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu ve sağlıklı bi gün diliyorum valla ben çok kötüyüm inanılmaz hastayım ağız burun tıkandı öksürük derseniz hat safhada tam iyileştim derken tekrar hasta oldum herkesleri öpüyorum okudum geçmişi ama alıntı felan yapmadım kusura bakmayın çok beter haldeyim görüşürüz öpüldünüz
ay nursenaa bu gece rüyamda hep senle uğraştım ben yaa...ev bakıyoduk sokak sokak gezipp...
selamun aleyküm kızlaarr
ben halaa daha yataktan çıkamadım kalkıp kalkıp yatıyorum. kalkıp bir duş alayım belki kendime gelirim.,geçmişe bakıyorum henüz bitiremedim.
yeni gelenler olmuş hoş geldiniz kızlar azminiz daim olsun.
pınarcım annene geçmiş olsun
aynuurr oynar başlık çalışmaya başladımı
cecoşum kurtlar vadisini yerleştirdin sonunda
zeynepcim bugün uykunu almışsındır inşallah.
asuuu bendenmi özendin köye gittin
nursena ev konusunu ne yaptınız
baktığım sayfalarda yena yı göremedim hiç nerelerde bu hatun
ay bakıyorumda hep sorular sormuşum sorgu hakimimiyim ne
Günaydın güzeller,
geç kalktım ben bugün. Öğleden sonra da annemle işlerimiz var çarşıda. hepinizi öper ve kaçarım
Zehracım geçmiş olsun sana canım, mevsim geçişleri çok sıkıntılı. dikkat et kendine canım.
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Pazarın yorgunluğu daha yeni cıktı galiba üzerimden. Resmen ölü gibi uyumuşum offf yaaa ne güzel bir ara sabah 6 en geç 6 buçukta uyanıyordum ama şu son bir kaç haftadır yine düzenim şaştı :26:
Perşembe günü halılarımı yıkamaya verip dip köşe temizliğimi yapacağım Her yerim tertemiz olsun ki bende sırf kendime odaklanabileyim Salla salla nereye kadar
İnşallah canım hepbirlikte göreceğiz
Canım çok çok geçmiş olsunİnşallah bir an önce toparlanırsında beslenmeyede bizlerle sohbetede devam edersin
Canım benim Annemi tarif ediyorsun sandım bir an
Dediğin gibi kötülük olmasın diye bıdı bıdı konuşur hatta birşey yapmaya karar verdiğimizde bile ay ne gerek var işte şimdi dünya masraf sonra siz çekersiniz sıkıntısını falan diye devamlı beni yerdamadına hayatta laf söylemez olurda KV ne karışıyor derse diye ha bire beni ikna etmeye çalışır bende öbür türlü kurtulamayacağımdan eşimi öne sürerim ay ne yapayım istiyor işte vazgeçmez diyorum aslında ben istiyorum ama kadın sonra yine sıkılırız diye baştan vazgeçirmeye bile çalışıyor
Bende hep ay gelinle nasıl geçinecek diye düşünüyordum ama şansa öyle birine deng geldik ki kadın değil bıdı bıdı konuşsun hiç birşeylerine karışmaz aman onlar genç yapsınlar etsinler, aman onlar iyi olsunlarda gerisi önemli değil der
Len diyorum bana karışıyorsun geline niye ses edemiyorsunsen benim evladımsın ben sana 50 laftda söylesem barışır birşey yokmuş gibi devam ederiz ama ona 1 laf etsem adım kaynanaya çıkar diyor
Kendi oğlunun evine bile ancak senede 2 kere girebilir oda gelin hanım davet edersearalarında hiç birşey geçmedi ama nasıl bir denyoysa istemiyor ( tabi heryer dağınık, yemekler yapılmıyor öyle eve kabul etmez diyorum artık ) ama canı birşey istesin anında annemi arar anne canım şunu çekti geleyimde birlikte yapalım diye tabi o gelene kadar annem yapıp hazır eder
Ayyyy Ayyyy melek yüzlü şeytan diyorum bazen eşime
Esiriklimi esirikliHayır sonradan senin ibiğini koparacağımı biliyorsun ne diye bana milletin yanında horozlanıyorsun ki diyorum gülüyor Annesinin yada halalarının yanında bazen dayanamıyorum eve gitceğiz biz konuş konuş sen diyorum Eşimin halalarıda başlıyorlar bu aralar VAsfiye teyze modunda Yavrimmmm ne çektin sen ne çektinnnn diye
Sonrada tabi eşime yükleniyorlar sen niye bu kadıncağızı sinirlendiriyorsun tatlı tatlı gezmek varken niye zehir ediyorsun diye
aynen öyle cnmcim sade gercekten buraya ilk geldigimde Allahim ben nereye geldim böle demistim ama simdi alistim hersey tertipli düzenli olunca tuhafta gelmiyor
kaynanam üstkatimda oturuyor cnm valla o kadarda uzun boylu degil cnm biz sormayiz gelmek istermisin diye oda gelmek istemez Allahtanzaten konusmuyoruz bakalim daha nereye kadar sabrimi zorliycak
cooook gecmis olsun cnm iyice düzelmeden hasta olunca insan kendini daha kötü hissediyor öptüm cnmcimmmmm
Zehracım çok geçmiş olsun...benim hastalığımda nüksetti malesef...
Esra sende o dişi ihmal etme sonrası kötü olmsın eğer çıkamıyorsa aldırman gerekecek...
geçmiş olsunn canımcımm
hayal dünyası anca bakınıyoz kısmet belki olur bakalım eşim taraftar deil borca girmeyede bakalım ben sıkıştırıyom
aldınmı yemeğe misoları dafii çokk yoruyon kendinnii çooookkkkkkkkkkkkkkkkk canın kıymetini bil ablacım azcıkk
iyi gecelerr anammm bizee laf yetmez kki sabah olurrr
noting gene hacı yatmaz nursena dicek:)))))))))))
annem hep derdi gece yatmayı bilmiyon sabah kalkmayıı ahh ahh bekarkendii şimdi sabah 7 de elin adamı (kocam olur kendisi) mum tutturuyo iştimaya çıkıyoz aiilecek:)))))))))
canım çook geçmiş olsunKIZLAR GÜNAYDIN
yok canım hasta değilim çok şükür sadece çok yorgunum. 9 karpuzu bir koltuğa sığdırmaya çalışınca çok yoruldum. cumartesi hem market işini gördüm. hem pazara çıktım. hem hasta ziyaretine gittim. bunlar öğleye kadardı. öğleden sonra köye gittim. köye giderken ablamlar tarladaymış onların yanında durduk. ablamın kv. ve torunuda tarladaymış onlarıda götürün köye dediler. onları aldık bizim eve götürdük. ablamın kv. yi bize girerken görünce eltimle anneside geldi. onlara ikram hazırladım. sonra evi silip süpürdüm. annemlerin yemeğini hazırlayıp indirdim. sonra kendimize hazırladım tam sofrayı topladım. büyük eltimin kızı geldi. gece bende kaldı.pazar sabahı onları kahvaltı ettirip gönderdim. hem 30 kişiyi yemeğe aldım. hem bahçe temizledim. hem fiğ biçmeye gittim. biraz erik topladım. nevresimleri yıkamıştım kalanları yıkadım yıkadıklarımı yorganlara geçirdim. çarşaflanacakları çarşafladım. evi temizledim.gece çayın yanına düğünden kalan fıstıkları çıkardılar . heryer fıstık kabuğu oldu. dün yemek dağınıklığını topladım. evi tekrar temizledim. kabı kacağı yerleştirdim. tam eve gidip dinleneyim derken eşimin süt kardeşi aradı ben bursadayım çarşıya gidelim bana yardımcı ol dedi ( bu hafta oğlunun düğünü var ) eve gelip sütü kaynattım çarşıya çıktım. akşama kadar ayaklarım şişti eve gelirken gelin aradı nerdesin diye yoldayım dedim. ben sizin kapıdayım dedi. eve geldim yemek hazırladım. hep birlikte yemeği yedik eşim ben sohbete gidicem siz ne yaparsanız yapın dedi. arabanın anahtarını bıraktı. çok yorgundum ama yengemide merak ettim.cumadan beri görmedim. yeğenlerle yengemi ziyarete gittik.yarım saat oturup geri geldik. iyi gördüm moralim düzeldi.evet ablacım bu gece biraz uyudum çok şükür....
sen hastamısınn....:44:
öğle yemeğim 1 kase special k yedim 1 tanede magnum dondurma 1 saat sonra yeşil çay nasıl?
sağol nursenacım aldım o konu halloldu çok şükür. gerçekten çookk yorgunum.
canım çook geçmiş olsun
yok canım hasta değilim çok şükür sadece çok yorgunum. 9 karpuzu bir koltuğa sığdırmaya çalışınca çok yoruldum. cumartesi hem market işini gördüm. hem pazara çıktım. hem hasta ziyaretine gittim. bunlar öğleye kadardı. öğleden sonra köye gittim. köye giderken ablamlar tarladaymış onların yanında durduk. ablamın kv. ve torunuda tarladaymış onlarıda götürün köye dediler. onları aldık bizim eve götürdük. ablamın kv. yi bize girerken görünce eltimle anneside geldi. onlara ikram hazırladım. sonra evi silip süpürdüm. annemlerin yemeğini hazırlayıp indirdim. sonra kendimize hazırladım tam sofrayı topladım. büyük eltimin kızı geldi. gece bende kaldı.pazar sabahı onları kahvaltı ettirip gönderdim. hem 30 kişiyi yemeğe aldım. hem bahçe temizledim. hem fiğ biçmeye gittim. biraz erik topladım. nevresimleri yıkamıştım kalanları yıkadım yıkadıklarımı yorganlara geçirdim. çarşaflanacakları çarşafladım. evi temizledim.gece çayın yanına düğünden kalan fıstıkları çıkardılar . heryer fıstık kabuğu oldu. dün yemek dağınıklığını topladım. evi tekrar temizledim. kabı kacağı yerleştirdim. tam eve gidip dinleneyim derken eşimin süt kardeşi aradı ben bursadayım çarşıya gidelim bana yardımcı ol dedi ( bu hafta oğlunun düğünü var ) eve gelip sütü kaynattım çarşıya çıktım. akşama kadar ayaklarım şişti eve gelirken gelin aradı nerdesin diye yoldayım dedim. ben sizin kapıdayım dedi. eve geldim yemek hazırladım. hep birlikte yemeği yedik eşim ben sohbete gidicem siz ne yaparsanız yapın dedi. arabanın anahtarını bıraktı. çok yorgundum ama yengemide merak ettim.cumadan beri görmedim. yeğenlerle yengemi ziyarete gittik.yarım saat oturup geri geldik. iyi gördüm moralim düzeldi.
ay çok çenem düştü ben susayım.
canım çook geçmiş olsun
yok canım hasta değilim çok şükür sadece çok yorgunum. 9 karpuzu bir koltuğa sığdırmaya çalışınca çok yoruldum. cumartesi hem market işini gördüm. hem pazara çıktım. hem hasta ziyaretine gittim. bunlar öğleye kadardı. öğleden sonra köye gittim. köye giderken ablamlar tarladaymış onların yanında durduk. ablamın kv. ve torunuda tarladaymış onlarıda götürün köye dediler. onları aldık bizim eve götürdük. ablamın kv. yi bize girerken görünce eltimle anneside geldi. onlara ikram hazırladım. sonra evi silip süpürdüm. annemlerin yemeğini hazırlayıp indirdim. sonra kendimize hazırladım tam sofrayı topladım. büyük eltimin kızı geldi. gece bende kaldı.pazar sabahı onları kahvaltı ettirip gönderdim. hem 30 kişiyi yemeğe aldım. hem bahçe temizledim. hem fiğ biçmeye gittim. biraz erik topladım. nevresimleri yıkamıştım kalanları yıkadım yıkadıklarımı yorganlara geçirdim. çarşaflanacakları çarşafladım. evi temizledim.gece çayın yanına düğünden kalan fıstıkları çıkardılar . heryer fıstık kabuğu oldu. dün yemek dağınıklığını topladım. evi tekrar temizledim. kabı kacağı yerleştirdim. tam eve gidip dinleneyim derken eşimin süt kardeşi aradı ben bursadayım çarşıya gidelim bana yardımcı ol dedi ( bu hafta oğlunun düğünü var ) eve gelip sütü kaynattım çarşıya çıktım. akşama kadar ayaklarım şişti eve gelirken gelin aradı nerdesin diye yoldayım dedim. ben sizin kapıdayım dedi. eve geldim yemek hazırladım. hep birlikte yemeği yedik eşim ben sohbete gidicem siz ne yaparsanız yapın dedi. arabanın anahtarını bıraktı. çok yorgundum ama yengemide merak ettim.cumadan beri görmedim. yeğenlerle yengemi ziyarete gittik.yarım saat oturup geri geldik. iyi gördüm moralim düzeldi.
canım çook geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?