Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar kahvaltımı yazayım 2 dilim çavdar ekmeği 1 kibrit kutusu peynir 1 tane salatalık 2 domatez 1 fincan şekersiz çay şimdi de 1 fincan yeşil çay nasıl iyimi kötümü hee bide bol bol su

Ay Zeynepcim hakikaten unuttum ben onu. Sen basenden 2 cm incelmişsin canım.

kızlar olabildiğince kısa sürede ölçülerinizi eklerseniz çook sevinirim. geç hatırlattığım için cumaya kadar vaktimiz olsun diyorum.

Asuman abla çıkma lütfen listeden, benim için hiç sorun değil inan.

bende de bu ay 1-2 cm artış var sanırım. şiş hissediyorum. neyse bakalım.

Son düzenleme:
pes etme zamanla olur canım sen inincını yitirme bence:13:

Pes etmek yok canım zaten inancım da tam ama son 10 kilom var verilecek zaten yavaş yavaş takılıyorum iki ileri bir geri o nedenle demiştim
Az önce umutla görüştüm herkese çok selam söyledi bulantı ve halsizliği olduğu için gün boyu yatıyormuş genelde bir de laptop dan uzak duruyormuş bebek için o nedenle gelemiyormuş haftaya kontrolü olacakmış inşallah yine de arada uğramaya çalışacak topiğe de

aynen öyle cnmcim sade gercekten buraya ilk geldigimde Allahim ben nereye geldim böle demistim ama simdi alistim hersey tertipli düzenli olunca tuhafta gelmiyor
kaynanam üstkatimda oturuyor cnm valla o kadarda uzun boylu degil cnm biz sormayiz gelmek istermisin diye oda gelmek istemez Allahtan zaten konusmuyoruz bakalim daha nereye kadar sabrimi zorliycak

cooook gecmis olsun cnm iyice düzelmeden hasta olunca insan kendini daha kötü hissediyor öptüm cnmcimmmmm

Zehracım çok geçmiş olsun...benim hastalığımda nüksetti malesef...

Esra sende o dişi ihmal etme sonrası kötü olmsın eğer çıkamıyorsa aldırman gerekecek...

geçmiş olsunn canımcımm
ay nursenaa bu gece rüyamda hep senle uğraştım ben yaa...ev bakıyoduk sokak sokak gezipp...

hayal dünyası anca bakınıyoz kısmet belki olur bakalım eşim taraftar deil borca girmeyede bakalım ben sıkıştırıyom

şimcik üzerimi giyinem gezmeye gidicem
ölçülerimi yarın vereyim esraa herşey bekler gün beklemez:))))))) ben yokum günlerinde ama eksik kalmamyayım diye çağırdılar az yeme umuduyla çıkıyom yola

kızceler bende öğlen yemeğimi ydim bir kase ezogelin çorbası bir dilim ekmek üstüne bir tane kurabiye o kadar ya aslında akşam yemesem daha ii olacak akşamları çok yükleniyorum:) bu akam gidem de yoğurt ekmek yiyeyim barii

valla banuşum bende diyorum anneme bakalım hayırlı bir gelin gelir inşallah annemin de bi tane evi var ister gelsin beraber oturun sen ona yardımcı olursun istemezzse de paşa gönlü bilir çıksınlar kiraya annemde yokk ben kıyamam gelsinelr yanımda otursunlar ben nasıl yaparım hele torunum olursa kim bakacak tabi ben bakarım diyo ki çocuk bakımında üstüne tanımam bakalım kardeşim daha küüçk 22 yaşında hele bi gelin adayımız çıksın ortaya da o zaman konuşulur valla benim kv annem gibi olsa ben başımın üstünde taşırım tamam çok konuşurdu ama en azından aramıza girmez evliliğe karışmazdı ve çık dolan istediğini yap tarzı arkadaş gibi olurduk ama benim kv öle değil sesi çıkmaz ama sinsiii aramıza karışır fln ammaannn konuşmayayım ben:)

nursenacım sana da geçmiş olsun kuzumm

selamun aleyküm kızlaarr
ben halaa daha yataktan çıkamadım kalkıp kalkıp yatıyorum. kalkıp bir duş alayım belki kendime gelirim.,geçmişe bakıyorum henüz bitiremedim.
yeni gelenler olmuş hoş geldiniz kızlar azminiz daim olsun.
pınarcım annene geçmiş olsun
aynuurr oynar başlık çalışmaya başladımı
cecoşum kurtlar vadisini yerleştirdin sonunda
zeynepcim bugün uykunu almışsındır inşallah.
asuuu bendenmi özendin köye gittin
nursena ev konusunu ne yaptınız
baktığım sayfalarda yena yı göremedim hiç nerelerde bu hatun
ay bakıyorumda hep sorular sormuşum sorgu hakimimiyim ne

evet ablacım bu gece biraz uyudum çok şükür....

sen hastamısınn....:44:

Zehracım çok geçmiş olsun...benim hastalığımda nüksetti malesef...

Esra sende o dişi ihmal etme sonrası kötü olmsın eğer çıkamıyorsa aldırman gerekecek...

geçmiş olsunn canımcımm

hayal dünyası anca bakınıyoz kısmet belki olur bakalım eşim taraftar deil borca girmeyede bakalım ben sıkıştırıyom

Canlarım hepinizin geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ederim valla ben felaketim saatler geçtikçe öksürüğüm ve baş ağrım çoğalıyo bu nasıl bişey anlamadım valla ağlıcam artık neyse arada ugrarım yine herkes kendine dikkat etsin kızlar bu hastalık artık öldürecek beni

sağol nursenacım aldım o konu halloldu çok şükür. gerçekten çookk yorgunum.

canım çook geçmiş olsun

evet ablacım bu gece biraz uyudum çok şükür....

sen hastamısınn....:44:
yok canım hasta değilim çok şükür sadece çok yorgunum. 9 karpuzu bir koltuğa sığdırmaya çalışınca çok yoruldum. cumartesi hem market işini gördüm. hem pazara çıktım. hem hasta ziyaretine gittim. bunlar öğleye kadardı. öğleden sonra köye gittim. köye giderken ablamlar tarladaymış onların yanında durduk. ablamın kv. ve torunuda tarladaymış onlarıda götürün köye dediler. onları aldık bizim eve götürdük. ablamın kv. yi bize girerken görünce eltimle anneside geldi. onlara ikram hazırladım. sonra evi silip süpürdüm. annemlerin yemeğini hazırlayıp indirdim. sonra kendimize hazırladım tam sofrayı topladım. büyük eltimin kızı geldi. gece bende kaldı.pazar sabahı onları kahvaltı ettirip gönderdim. hem 30 kişiyi yemeğe aldım. hem bahçe temizledim. hem fiğ biçmeye gittim. biraz erik topladım. nevresimleri yıkamıştım kalanları yıkadım yıkadıklarımı yorganlara geçirdim. çarşaflanacakları çarşafladım. evi temizledim.gece çayın yanına düğünden kalan fıstıkları çıkardılar . heryer fıstık kabuğu oldu. dün yemek dağınıklığını topladım. evi tekrar temizledim. kabı kacağı yerleştirdim. tam eve gidip dinleneyim derken eşimin süt kardeşi aradı ben bursadayım çarşıya gidelim bana yardımcı ol dedi ( bu hafta oğlunun düğünü var ) eve gelip sütü kaynattım çarşıya çıktım. akşama kadar ayaklarım şişti eve gelirken gelin aradı nerdesin diye yoldayım dedim. ben sizin kapıdayım dedi. eve geldim yemek hazırladım. hep birlikte yemeği yedik eşim ben sohbete gidicem siz ne yaparsanız yapın dedi. arabanın anahtarını bıraktı. çok yorgundum ama yengemide merak ettim.cumadan beri görmedim. yeğenlerle yengemi ziyarete gittik.yarım saat oturup geri geldik. iyi gördüm moralim düzeldi.
ay çok çenem düştü ben susayım.

selam millet:)

ayyy bugün hiç kafam bende değil, dengemde bende değil, niyeyse artık.....
çokta geç kalktım bugün zaten, gece uyku çayıma rağmen bayada bi geç uyudum birde.

bugün pazarımda var, belki gitmem bu hafta, zaten evde sebzem domatesim meyvem var bir haftaya yetecek.

dün akşam baya bi süre gözüm karardı kızlar yaaa, bu aralar sıkı diyette olunca biraz eksik beslendim galiba 3-5gündür,
bundan sonra yediklerime daha dikkat etcem, eksik yememeğe özen göstericem, inşaallah yapabilirim.....

geçmişi tam okuyamadım daha, dafi ablamı görüyorum:))))
dafi ablaaaa:))))
muckcs mucks mucks

ben şimdi bi çıkıyım, yine gelirim sonra kızlar......
herkesleri öptüm, görüşürüz.

öğle yemeğim 1 kase special k yedim 1 tanede magnum dondurma 1 saat sonra yeşil çay nasıl?

Cnım sana nacizane bir tavsiyem olcak öğlenleri bböle hafi degilde aksam böle yapabilirsin öğünlerini.
ma ögle ve sabah öğünlerinde daha vitminli şeyler yemeni öneririm.gndüz birsekilde vucut yakıyor.

bir de dondurma yemek istersen acık donduma yememi tvsiye etmişti diyetisyenim.
bir magnumdan alacagın kaloriyi 4 top dondurmadan alırsın onuda haftada 2 kere yersin bence dha iyi

masallah ablacim bu ne enerjiiii senin bu yazdiklarini ben 1 haftada anca yaparim belki
ben okumaktan yoruldum sen nasil becerdin hayret ettim süpersin dafi abla masallah masallahhhhh

Teşekkür ederim dafi ablacım valla sanada maşallah ablacım valla sen anlattın ben yoruldum nasıl yaptın bu kadar şeyi rabbim nazarlardan saklasın gıptayla bakıyorm sana ablacım

ay ablacım valla okurken yoruldum maşallahın varr ben olsam böyle bi tempodan sonra bir hafta yataktan çıkmammm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…