Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canıımm görmemişim kusura bakma

masallah ablacim bu ne enerjiiii senin bu yazdiklarini ben 1 haftada anca yaparim belki
ben okumaktan yoruldum sen nasil becerdin hayret ettim süpersin dafi abla masallah masallahhhhh
canım bende cumartesi, pazar , pazartesiyi özet geçtim zaten bir gün değil

Teşekkür ederim dafi ablacım valla sanada maşallah ablacım valla sen anlattın ben yoruldum nasıl yaptın bu kadar şeyi rabbim nazarlardan saklasın gıptayla bakıyorm sana ablacım
bende yoruldum canım. normalde çok hareketli olmadığım için birden bire yoğun tempoya girince yoruluyorum

ay ablacım valla okurken yoruldum maşallahın varr ben olsam böyle bi tempodan sonra bir hafta yataktan çıkmammm....
bende bugün çıkamadım zaten.

daha akşam yemeği hazırlamadım. eşime birazcık et yemeğim var. kendimede bol yeşil soğanlı, sarımsaklı, gelincikli, teze naneli bir gaygana yapayım. içinede un yerine iki kaşık kepekli un koyarım tam diyet olur. cumartesi pek iyi yemedim çok karışık yedim. pazar çok iyi gitti hiç kaçırmadım. pazartesi bir cısım var öğlende çarşıda bir cantık yedim.
bugün yataktan çıkmayınca öğleye kadar hiç birşey yemedim ( biraz kötü ettim ama tembellik etmek istedim.) öğleyin yarım dilim ekmek, bir tatlı kaşığı kaymak, bir parça ızgara tavuk, yarım çay bardağı ceviz içi, bir bardak süt.
iki saat sonra bir elma yedim şimdide yeşil çayımı içicem.

ay ne kadar çok ben demişim. risaleyi kutsiyeden bir mısra geldi aklıma
bu benlikten geçip HAKKA gidelim.
cemali ba kemali seyredelim

Son düzenleme:
ben geldim:)

ayyy benim kafam niye yerinde değil belli oldu:)
yine kulaklarımdan..... bu gece terle soğu oldum baya bi, birde dün baya sürekli bi sese maruz kaldım yaklaşık 30-40dk, ikisi birleşinde benim vertigo tavan yaptı galiba. vertigoda ne zor şey yaaaa....(((
ne sese gelir, ne telefona, ne üşütmeye......
yarım saattir başıma çemberimi örttüm dışardaymışım gibi:)))
kulaklarımı ısıtsın diye, böyle yapıp kulaklarımı ısıtınca baya rahatlıyorum, şimdi bile az da olsa açıldım kızlar.
hasta olmak zor yaaaa(((2::2::2:
rabbim tüm hastalara tez zamanda şifa versin inşaallah, AMİN.

benimde biraz sonra liseye giden kuzenim gelicek, internette bi ödevi varmışta, annesi kuzenim feyse girmesin diye eve net almıyoda..... bencede iyi fikir..... evde olunca bi şekilde giriliyo internete az yada çok.....

alıntılarıma bakayım şimdi birde, kuzenim gelince çıkarım hemen, o gelmeden alıntılarımı yetiştiririm inşaallah:)
görüşemezsek herkesi öptüm şimdiden:)

Zehracım geçmiş olsun sana canım, mevsim geçişleri çok sıkıntılı. dikkat et kendine canım.

canım dişin nasıl oldu?

benimki çok şükür kendiliğinden yarı yarıya hafifledi şuan için......

"sen benim evladımsın ben sana 50 laftda söylesem barışır birşey yokmuş gibi devam ederiz ama ona 1 laf etsem adım kaynanaya çıkar diyor "
anneciğin burada çok doğru söylüyor canım.

ibiğini kopartacam nasıl olsada süperdi yaaa:))))))

çok çok çok öpüyorum:)

kızlar kahvaltımı yazayım 2 dilim çavdar ekmeği 1 kibrit kutusu peynir 1 tane salatalık 2 domatez 1 fincan şekersiz çay şimdi de 1 fincan yeşil çay nasıl iyimi kötümü hee bide bol bol su

bence canım 1kk peynir yerine 2kk peynir vede 6tanede zeytin olsaydı tam olurdu canım.....

Zehracım çok geçmiş olsun...benim hastalığımda nüksetti malesef...

Esra sende o dişi ihmal etme sonrası kötü olmsın eğer çıkamıyorsa aldırman gerekecek...

geçmiş olsun canım....

sinsilikten korkacan.......

Ben de hazırlanıyorum çıkacak birazdan gazamız mübarek olsun:))))

geçmiş olsun bitanem.....

daha okurken yoruldum ben ablacım.....

bende yaptımda bana vermem gereken 20 kılo var dıyınce cızelge hıc moral olmadı valla aksıne moralım bozuldu(

canım hedefini düşür o zaman.
ben daha motive edici olması için hedefimi kısa tutuyorum mesela çizelgemde..... 11kg benim şuanki hedefim.

.
ay ne kadar çok ben demişim. risaleyi kutsiyeden bir mısra geldi aklıma
bu benlikten geçip HAKKA gidelim.
cemali ba kemali seyredelim

meyracım geçmiş olsun canım

esracım çarşamba veya perşembe günü sana öm atmıştım gördünmü canım

slm kızlarr nasılsınızzz ben günden geldim 4-5 yaprak 1 patatesli börek azda incirli tatlı yedim akşama yemek yemeyeyim en iyisi şimdi günde diye suyumu az içtimm yeşil çayımı yapayım suyumu içeyim sporumu yapayım en iyisi

Ben senden çok yemişim ama acıktım bile spor da yok bugün

Dafi seni kıskandım gittim ben de köyüme keşke ben de sık gidebilsem ama en son 2 sene önce gitmiştik

esracım çarşamba veya perşembe günü sana öm atmıştım gördünmü canım

Dafi ablacım şimdi baktım mesaj kutusuna, gelmemiş mesaj ablacım.

Sanırım benim gelmem zora girecek. henüz konuşmamış eşim arkadaşlarıyla ama görünen o. sen bana göre programını erteleme varsa başka programın ablacım.

nasılsınız canlar?

ben yorulmuşum bugün. öğleden sonra annemde çok yedim diye akşam yemeği yemedim. çilek yiyeceğim birazdan da. eşim film izleyelim diyor şimdi. daha sonra gelebilirim inşallah yine.

İyi geceler o halde iyi uykular anacığım sabah olmaz şimdi yatarsan

hemen yatmadım canım gene yatmam 11 i buluyor ve sabah 5 de kalkıyorum ben

Ha bu akan dereler denizlere......söylesene sevdiğim sonumuz ne olacak türküsünü dinledim ne güzel söylenmiş anlaşılacağı üzre her teldenim bu gece

sevdaluk adı değilmi türkünün çok güzeldirrr karadeniz türküsü çok severim bu türküyü

bişey çıkmamasına sevindim banuşcum asılll kilolara gitsin kilolar

evet merak ettik.inşallah yeniden gücün yerine gelir önemli bir sorun yoktur canım:26: seni seviyoruz

Zehracım geçmiş olsun kuzum alıntın vardı kaybolmuşşşş

iyi akşamlar güzellerrr

enkazzz geldi kendimi öle hissediyorum

umarım herkesler iyidirrr.geçmişe şöyleee bir göz attım.

hacıyatmazım nerdesin yedin yedin eritmeye gittin değilmi?

asumancım sen nasılsın?günyüzülüydünüz siz değilmi ailen v.s? köyden bahsederken öle dedin gibi kalmış aklımda?

daficim enerjine senin yaptığın işleri şaşıp okuyorum.biz kendimize motor taksak inan yetişemeyiz dikkat et kendine bu kadar yorma kendini

Zeynepde yok ortalarda?

uykunu bugünlükte olsa alamana sevindim.senin cadıların maşallahı var yaramazlıkta napcaksın sğlıkları yerinde olsunda...

benim sıcak ile bugün kötü idi iş yoğun çalıştığım oda sıcak bir yer görmüyor klima var habire sigortayı attırdı durdu pişe pişe çalıştım.bunca yıldır antalyadayım mayısa girmeden bu kadar sıcak görmedim.yaz nasıl geçicek bilmiyorum.tek iyi yanı çok su içiyorum.

diyet için iyi bir gündü hiç bozmadım zaten bozmamam lazım tartı gününe kadar inşallah regl de biter.

Esram ölçü perşembe veya cuma sabahı versek olur değilmi kuzum?

İyi akşamlar hemşerim evet günyüzülüyüz biz canım Facebook de resimler var gördünmü
Sen de çok yoğunsun bu aralar Allah kolaylıklar versin

İyi akşamlar hemşerim evet günyüzülüyüz biz canım Facebook de resimler var gördünmü
Sen de çok yoğunsun bu aralar Allah kolaylıklar versin

evet hemşerim gördüm ama teferruatlı bakamadım,
saol kuzum Allah kolaylığını veriyor işte mayıs bitse biraz rahatlar vergi algı v.s birde eleman kıtlığı sağ olalımda çalışalım

asumancım hayırlı akşamlar ben kaçar kuzum eşime yemek hazırlayım anca duş v.s bir bakmışın saat ilerlemiş biraz ütü var onları halledeyim,

öptüm hepinizi.sevgiyle kallınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…