Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızları parka götürdüm 15 dakka aletlerle çalıştımmm sporum okadar çocuklarla işte:)))))))))))))

notıng burasıda felaket bunaltıcıydı su kaynattım resmen nem bide 38 derece oluncaa yokk anam ege tobullara göre bi memleket deil kararı aldım her yanımdan su aktı ahh aaahhh sıcaklarla erirmiyimkiinee:)))))))))

sevgilimin arabasi bendeydi turkcesi ne deniyor bilmiyorum trafige cikmasi icin izin kagidi alinmasi lazimdi zar zor hallettim kendisi burda olmadigi icin frenler sorunluymus daha bir surude ariza vermis hep diodum bazi sesler gelio baktir suna diye sonra sonra diodu ihmal etmisti neyseki ben goturdum kazasiz belasiz atlatmis olduk

yokk artıkk asuuu nidiyon baccı kaç adet yedin aceba
çizginden çıktın bugün

Çok mu oldu şimdi ama yaa ben öyle çok doymadım ama bugün
Kahvaltıda haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık yedim ekmek yemedim
Orda minik börek minik poğaça kuru dolma makarna salatası kurabiye yedim ama öyle tıka basa yemedim ikinci almadım hiç
Gelince de 1 karnıyarık ve yoğurt
Hepsi bu kadarcık :))))

şimcikk minik puaça derken bizim ellerimize göre mi minicikk:))))))))))
iyki pirinç yemiyon aceba kuru dolma neylen yapıldı:))))))))))
makarna salatası mayonezlimi:)))))))))))))))
kurabiye sana yağlımı:))))))))))))))))
ikinciyi ikarammı etmediler kuzuummm kıyamamm
karnıyarık kızartmamıı:)))))))))

yoğurt çok güzel olmuşşş asuuu icatt çıkarmayalımmm akşam akşammm :)))))))))))))))))))
millet kovacak bizi topiktennn
azvijadan yapayım takılayım sana dedimmm

Kızım ben yüzsüzüm bikerem pişkin pişkin anlattım işte pirinci de azalttık pilav yemiyorum pek ama dolma yiyorum bulunca
Salata yoğurtlu poğaça avucumun ortası kadar dı börek de en fazla çeyrek yufkadır kurabiye benim tarif tarçınlı vardı ya hani işte ondan dı hepside önümdeydi ben almadım yaniii
Karnıyarık tabii kızartma eşim öyle seviyoryoğurt süper ama onu yedim günü kurtardım

Son düzenleme:

oyy asum afiyet olsunn sen verirsin önüzdeki gülerde telafi edersin arkadaşım

oyy asum afiyet olsunn sen verirsin önüzdeki gülerde telafi edersin arkadaşım

Ha şöyle bana bunlarla gel canım diğer türlüsü ben de ters tepiyor valla
Aman yedim işte napıyım bana göre aşırı değildi ama sağlıksızdı tabii yarın dengelerim inşallah
Canım hala acayip şekilde tatlı istiyor malesef

işte geldim burdayımmmm.....

ay sorma ama çocuk dediğinde böyle büyüyo işte artık bende öğrenmiş oldum...

bugün saat 4 ten sonra bir anda gelen başağrısıyla çöktüm resmen....ağlaya ağlaya bi hal oldum....yatamadımda tabi kafayı

koyduğum an benim kuzular benden çok ağladı...eşimde geç geldi iki haftadır falan telefonum yok arayıp gelde diyemedim....o arada

ilaç aldım ama fayda edene kadar anamı ağlattı...eşim geldiğindede hemen çocukları ona bırakıp yatağıma gömüldüm üç saattir

yatıyorumm ilaçta anca yaradı...şimdide var ağrım ama çok şükür dayanılmıcak gibi değil...öyle ağrım varken uykuda

uyuyamıyorum...odamda yattım ama hep çocukları dinledim genede...ay neyse geçti çok şükür...

asucumm sen o cısların üstesinden gelirsin....

bu hafta listeleri sallıcam inşallahhhhh....derkennn kilo listesini sadece...

hepiniz cıslar yemeye devam edinn bana yarasın bu durumm....

nedenkine diyet açıısındanmı okulmu ne sıktı canını senin cücüşüm

aynurcum ne oldukine yavrum yaaa...

Canını sıkan bir durum mu var canım

Nursenam , Asum ,Zeynebim diyetle alakalı değil , zaten dedim ya geçenlerde artık diyet olayına takılmak istemiyorum ,bir müddet sabit kalsam yeter bana , kilo vermek istemiyorum , ne biliim hiç bişey istemiyorumm ...

canımı sıkan bir değil birden çok mesele var malesef , o yüzden modum çok düşük , havalardan dolayı alerjim çok fena , öksürük tıksırık , hapşuruk modundayım süreklii :2::2::2::2:

kısacası tatil gelseydi bi an önce , boğuldum resmenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…